Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserEt år slutt, til en ny startHeisann!!


For 1år siden var det bare 2uker til jeg fikk vitnemålet, og en sommer framfor meg med med spørsmål hvor høsten skulle tilbringes! Hadde bare søkt skole hvor jeg måtte flytte!Kom inn i Bodø,å nå er året snart over! 
Har hatt en helt fantastisk tid i Bodø, å opplevd så utrolig mye. Har knyttet utrolig sterke vennskaps bånd og fått masse herlige minner! Har fått venner for livet og en fantastisk lærdom♥

Trodde aldri det skulle bli så trist, men tanken på å forlate alt det her er fælt! Vet ikke hvordan høsten blir og håper vennskapene er så sterke at avstanden ikke har noe å si! 
Bodø har gitt meg så utrolig mye! 
Er helt sikkert noen som synes det er teit og svak!  Å halvparten skjønner kanskje ikke vitsen til hvorfor jeg skal bytte skole å starte alt på nytt. 

Garanti på at jeg blir å trives på den nye plassen har jeg ikke!

Har lært og opplevd masse i Bodø og mye som jeg er så takknemelig for! Personer som betyr utrolig mye for meg! ♥
Har fått erfart det voksne livet og måtte stått på egene ben, noe som kommer  godt med til høsten! 

For 1år siden, var jeg redd for at jeg ikke kom til å trives i Bodø! Nå dreper tanken på å miste noen av disse personen! 
Har fått hørt mange ganger at hvorfor lærer jeg ikke alt jeg vil lære i Bodø og fortsette skolen der! Er jo et godt spørsmål det! 

Jeg lærer mye bedre av å oppleve, så å oppleve den samiske kulturen og være på en plass der jeg får samisk på skolen, gate navene er på samiske og stortsett hele bygda er og snakker samisk! Så klart det blir utrolig rart, å ikke minst annderledes! 
Billetene er dyre og blir nok bare 1 hjem reise til høsten før julen kommer! Men blir jo en opplevelse på godt og vondt. 

 
Nå har jeg vært i Kautokeino,og om 15dager er jeg på tur opp til bygda igjen! Hadde det helt fantastisk der. Å dette kommer til å bli en høst som byr på mye rart! 
Har fått jobb som kor leder og holder på å lage en sang  til Kautokeino! Blir utrolig gøy å se det ferdige resultatet! Å høre den synges når julen kommer:D


Søndagen blir det tilbake til Bodø for å være ut uken,møte folk å få pakket ned hele hybelen!

TUSEN TAKK BODØ FOR ET MINNERIKT ÅR♥ 

HVA SKAL JEG GJØRE?

Heisann!!

Bloggingen min blir bare dårligere og dårligere for tiden! Hele dagen i går gikk til å tenke, å vet enda ikke hva jeg skal gjøre til høsten! Så gleder meg til jeg finner ut av det.. 
I dag er det hvertfall en utrolig kort dag på skolen, noe som er utrolig herlig! Har film i dansesalen de 2 første timene, så 2timer spansk og 1time norsk! Ferdig 12.50, HERLIG! 
Gleder meg så masse til å reise hjem til Lofoten i morgen, mest for å møte mi kjæreste lillesøster♥Åh skal bli så utrolig herlig!  

Får se om jeg blir noe klokere når jeg har fått søknadskjemaet i posten! 

Om jeg ikke skule ha tenkt på noe annet hadde jeg flyttet tvert, men er så mye som spiller i mot at dette blir nesten en hel diskusjon som går mot og for meg! Er jo et spm om å tørre og våge! Et spm om reise og kanskje miste, men finne nye og oppleve..

 Nå må jeg hoppe opp av sengen for å traske over veien til skolen.

Snakkes;*
Har du noe jeg burde tenke på for å ikke reise?
Har du noe jeg burde tenke på for å reise? 

DILEMMA! SKAL JEG FLYTTE?!?Heisann!!

Akkurat nå er det utrolig  herlig å ha en blogg,hvor jeg kan skrive ned alle tankene å kanskje få litt system! Akkurat nå surrer alt opp i hodet mitt, å jeg vet ikke hva som er rett eller galt. Er jo ikke noe fasit svar, så hvorfor er man redd for å våge?

For 1år siden, hadde jeg det samme dilemmaet skulle jeg flytte? eller gå skole hjemme?
Hadde bare vært på sentret i Bodø
Kjente noen få
Visste ikke hva linjen egentlig gikk ut på


1år etter på sitter jeg med et dilemma jeg aldri trodde jeg skulle sitte med! Skal jeg flytte for andre gang? Skal jeg starte på nytt, for andre gang? 

Mange vil vel si at jeg har kastet bort et år! Men tvert imot! Har møtt fantastiske folk, og lært så utrolig mye, fått minner for livet jeg aldri vil glemme♥

Vi er skapt slik at vi må følge det vi vil der å da, vi vet ikke hva utslaget blir, å vi vet ikke om det er det vil året etter! Men vi vet at det er det vi vil der å da.
Så ingenting man gjør er en tabbe, man lærer av sine valg, får erfaring! Å alt har ei meining! Ingenting er tilfeldig:D

Sitter da å lurer på om jeg skal flytte til Kautokeino! Mange vil vel reagere på det, å det har jeg fått hørt allerede.Grunnen er ganske så enkel.
Har helt siden jeg var liten ville følt meg same. Var egentlig en engel unge på skolen, men var det noe jeg løy om, var det at mamma skulle lage kofte til meg! Da jeg var i Alta i helgen som var,var det en fantastisk helg. Møtte så mange på min alder og eldre, som var STOLT av å være same♥Noe jeg aldri har møtt før! Var utrolig herlig. Å få bekreftelse på at jeg kan kalle meg same, var noe av det beste jeg har hørt på lenge! ♥


Jeg kan slippe det der å si jeg er same! Men jeg vet ingenting! Historien min! Samsike historien! Kulturen! Tradisjonene! Språket osv osv.. har så mye jeg vil lære
Å i dag fant jeg ei skole som jeg falt veldig for! Ei allmen linje i Kautokeino, hvor man har alle de kjedelige fagene. Utenatt Norsk, men samisk! Man lærer om reindrift, håndverk, kulturen,språket osv.. skolen får søkere fra Svergie og FInnland hvert år, å alle som går på den skolen har en tilknyttning til samer!
Såklart, kan lære alt dette her både i Lofoten og i Bodø, noe som jeg har allerde begynnt på er å lære meg spårket! Men blir ikke det samme, enn å være på plassen å omgåes med flere!
 

På den skolen driver de med vertsfamilie, noe som er også ganske betryggende når man kommer til en ny plass så langt hjemmenfra!

Men vet ikke, ikke blir jeg noe klokere heller!

Er både for og mot og begge stilles likt!  

 Trives utrolig godt i Bodø by
 Blitt kjent med fantastiske folk! Å har fått venner for livet
 Er kort vei hjem til familien
 Går på en fantastisk skole og trives

men hvis jeg ikke tar steget nå, å prøver å bo enda lengre borte! Hvordan blir det om 3år, når jeg vil bo noen mnd i utlandet?!
 
 ♥ VIl gi meg muligheten til å lære mer om slekta mi og det samiske! 
♥Vil gi meg muligheten til å snakke mer samisk å bruke det mer
♥ Bli kjent med fler samer, å få opplev så mye jeg aldri har opplevd
♥Vil gi meg muligheten til å følge en drøm jeg har hatt lenge! Til å gjøre det jeg vil! Å ta en sjanse! 

Men flytter jeg til Kautokeino, er det ikke bare 3timer med båt for å komme hjem! Å ikke blir jeg ikke å ha råd til å reise så ofte heller! Så hadde det ikke vært for de jeg har her som jeg er så glade i, hadde det ikke vært et dilemma!

Kunne ha skrevet så mange andre for å mot, men gjør meg ikke klokere! Har alltid vært den jenta som trenger bekreftelse på det jeg gjør. Treng å vite at jeg kan velge det, at det ikke blir galt! Spør jeg samer, sier de såklart Kautokeino, spør jeg de nermeste sier de Bodø!  


Spørsmålet er bare,hvorfor er vi så redd for å våge, når vi gjør noe nytt hver dag bare ikke så synlig?
Skolen ringte meg opp i dag, å sa at de hadde 10 ledige plasser til høsten! De har sendt meg søknadskjemaet i posten. Så eneste som står igjen nå er SKAL jeg eller SKAL JEG IKKE! 

Å rådene jeg får! Følg hjertet ditt eller det du vil! Hadde det vært så enkelt, hadde det ikke vært et dilemma! 


Snakkes;*
Hva synes du?
 

International glad dag¤ dette gjør meg glad!Heisann!!

Visste du at det er den internationale glad dagen i dag?Så derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive noen ting som gjør meg glad. Å ikke slike store ting, men ting mange kanskje overser i hverdagen! 

1
.Når jeg  våkner får vekkeklokken, å kan legge seg ned igjen! 

2. Når jeg våkner om morgen å har noe herlig å se fram til! 

3. Nå jeg går ut til Sol og fugl sang. 

4. Når jeg får et smil fra noen bekjente eller ubekjente.

5.  Når jeg er ferdig med en lang oppgave eller en prøve, som har tatt mye tid. 

6. Torsdager! Da har vi 2timer dans,2 timer språk 1time norsk og 1time klassens time! Å pleier å være ferdig 12 50!

7. Når jeg sitter på båten hjem

8. Når jeg ser forbedring fra dagen før i for eks trening! 

9.  Når jeg logger på facebook eller sjekker mobilen og har uleste meldinger! Er så koselig♥

10. Musikk! Musikk er så utrolig mye  for meg, å man kan tilpass musikk til hvordan dagene er! Kunne ikke klart meg uten♥

11. Når jeg kommer hjem å ser at naboene har måkket snen for  meg! 

12.Når jeg møter mine fantastiske venner!Kunne sagt så mye mer! Men det er hvertfall noe av det♥

Snakkes;*
Hva gjør deg glad?
 

SVAR FRA SPØRSMÅLSRUNDEN1. Kan du gi noen sunne tips (mat som er sunt)?
 
   Tenk frukt og grønt!Men husk et suntkosthold er et kosthold, hvor man kan unne seg sjokolade,kaker, brus ect! Så variert kosthold er et sunt kosthold!

2.Kan du fortelle mer om hvordan du trener ( hva og hvor ofte), spiser, sunne tips, om barnevakt jobben ( hvor mange unger du passer, hvor ofte, ca hvor mye du tjener i uka/måneden osv)
Trener hele kroppen hver dag, fra rompe  til mage. I tillegg trener jeg 2-3 ganger i uken kondisjon, og prøver å bruke tid på dansefagene jeg har på skolen, så litt trening går der å. Trener også 9timer på skolen i dans og pilates! 
Prøver å spise ganske så sunt, makrell i tomat, leverpostei vil vær noe jeg kan anbefale. Prøver også å lage en sunn og god middag med grønnsaker! Å noe godt etter hver trening som for eks cotteage cheese og jordbær, smoothie osv.
Handler bare om å finne ut hva du gjør i løpet av en dag, hva du trenger av mat så er veldig forskjellig fra person til person og hvor aktiv dem er. 

Passer 7 unger og får 2 unger til denne uken! Passer minst 1-2unger i uken. Hvor mye jeg tjener varrierer utrolig mye, noen får jeg penger hos for hver gang, andre timelønn, noen ukes lønn mens andre måndes lønn. Veldig varriert men en utrolig bra inntektskilde.
3.hvor ofte må du vaske klær osv?
Jeg vasker ikke klær så utrolig ofte. En personbruker ikke så mye klær. Hender at jeg tar med en bukse eller to hjem til mamma istedenfor å sette på en egen maskin med kun to plagg.

4.Lager du mat for flere dager eller bare en dag om gangen?
 Lager mat for 1 dag om gangen. 


5.Hva er målet med treningen?
Målet med treningen er å få en kropp jeg kan vær fornøyd med og et selvbilde som kan være greit! Men det skal ikke bare være et prosjekt fram til sommerene, skal bli en livsstil!

6.Tøyer du ofte?
Tøyer egentlig alt for lite
Tumblr_mjs660ncsu1s5t3jro1_500_large
7.Hva vil du gjøre etter videregående? vil du fortsette med dans?
Etter VGS vil jeg reise til Costa Rica, for å studere spansk i 11mnd med EF! Å deretter gjør noe innenfor PT og reiseliv.
P9-costa_2520rica_large

8.Hva bruker du mest penger på?
Mat! Er alt for dyrt å leve for sunt! Men bruker også penger på alt jeg har lyst til(reising hit og dit) 
Men kommer en sommer snart, hvor det blir mye reising og tattovering som skal fikses så prøver å spare mest mulig også! 


9.Hvor lenge har du blogget?
 
02. Juni har jeg blogget i 3år 

10.Hva er favoritt tv-programmet ditt?
Ser på alt fra paradise hotel til en ny start, sønner av Norge, hele Norge baker osv..


11.Er du flink til å legge deg tidlig?
Prøver å legge meg tidlig, å går egentlig ganske bra! Men klarer ikke å legge meg før alt jeg vil er gjort.


12.Hva er mest slitsomt og hva er mest gøy på skolen?
    Matte og naturfag er vel egentlig mest slitsomt! Det som er gøy på skolen er egentlig det meste, går i en klasse med 13 andre jenter og trives utrolig godt! 


13.Noen fag du gleder deg til å bli ferdig med? (drama, kor, naturfag eller noe sånt?)
 
 
Matte og Naturfag

14Kan du lage en sangvideo?
Ikke med det første! 
 

15.Hvordan er hybellivet sålangt?:)
 
Hybellivet er egentlig utrolig bra! Men som alt mulig annet, møter man hinder og hjemlengsel! Men man vokser så utrolig mye på det, har blitt mye mer selvstendig. Man må ta de vanskeligste valgene til hva skal til middag.Er egentlig utrolig glad for å bo på hybel, og har ennå egentlig ikke innsett det.

16.Hva er det faget du liker best på skolen?
   Spansk helt klart!


17.Hva er din favoritthobby?
    Elsker å kan sitte på hybelen å synge og danse høre på musikk uten at det blir for høyt for noen andre! Dagene går utrolig mye til det, men kjenner jeg savner den delen av meg som brukte å være i en stall og holde på med hester.


18.Hva liker du å bruke ettermiddagene dine på?
    Å være sosial, være med venner å finne på ting. Trening,musikk, sang,dans osv..


19.Hvordan har de siste månedene vært, skolemessig?
     Alt går mye bedre nå, er ferdig med å søke så nå er alt mye lettere! 


20.Hva gleder du deg til?
Gleder meg til Fredagen, da er jeg ferdig med alle prøvene og innleveringer for denne uken og kan ta ferie! Gleder meg utrolig masse til å reise til Alta etter ferien med NSR for å delta på en samisk konferanse, med konserter, turer,gruppearbeid og masse annet! 
 

Tusen takk for alle svarene! Hvis det er noe du mer du lurer på, så bare å spør :)

Snakkes;*
Hva synes du om svarene? 
 

Spør i veiHeisann!!

Tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde der dere kan spørre om det dere måtte lure på! Alt fra skole til hybelivet til blogg, ja egentlig alt! 
Svarer i løpet av denne uken når jeg har fått en del spørsmål!:)
så slå dere løs å spør i vei!

Snakkes;*
Hva lurer du på


 

DEL 1 OM ,MUSIKK DANS OG DRAMAHeisann!!

Fikk et spørsmål om jeg kan skirve litt om linjen jeg går på, siden det er så lite av informasjon å finne.Kan selv si meg enig med det! For  da jeg skulle søke Musikk dans og drama i fjor, var jeg utrolig usikker. Selv er personen anonym, men om den er herfra så er det utrolig lite informasjon man får høre om den linja.
Til deg som har skrevet kommentaren:
Skriv gjerne litt mer detaliert om det er noe du lurer på fra linjen, for er så utrolig mye å skrive:)

 1året har 30% dans -70% fag
2året har 50% dans-50% fag
3året har 70%dans- 30%fag

så det øker veldig mye med dansing fra 9timer til 17timer til 29timer i uken!

Fag- og timefordeling Dans

 

VG1:

 

Fellesfag:

Felles programfag:

Programfag til valg:

- norsk

- engelsk

- matematikk

- naturfag

- fremmedspråk

 

- 5t Musikk/Dans/Drama (faget består av kor, drama, og dans)

 

- 2t Bevegelse

- 5t Danseteknikker

 

 

Da har man 1time kor, 2timer kreativ dans og 2timer drama! Disse fagene går under 1karakter
 I de 2 bevegelse timene har vi nå mye pilates! Vi er da den første klassen som får pilates i 3år noe som er utrolig bra. Det hjelper så mye innenfor dansing. Alt fra styrke trening til balanse..
I de 5danseteknikk fagene har vi 1time med moderne dans, 2timer med jazz, 2timer med klassisk balett!  

VG2:

 

Fellesfag:

Felles programfag:

Programfag til valg:

- norsk

- matematikk

- samfunnsfag

- geografi

- historie

- fremmedspråk

- 2t Grunntrening i dans 1

- 5t Dans i perspektiv 1

- 5t Scenisk dans 1

 

- 5t Scenisk dans fordypning 1

 

 

VG3:

 

Fellesfag:

Felles programfag:

Programfag til valg:

- norsk

- historie

- religion

- 2t Grunntrening i dans 2

- 5t Dans i perspektiv 2

- 5t Scenisk dans 2

- 5t Scenisk dans 3

 

- 5t Scenisk dans fordypning 2

- 2t fag pr. uke

- 5t fag pr. uke

 

 

Vet egentlig ikke så mye om hva som skjer 2 og 3året,men kan finne det ut om noen har lyst til det?UTSTYR

Når man starter første året, bestemmer klassen en farge og drakt som hele klassen skal kjøpe lik av! Denne drakten må da brukes på prøver,tentamer og eksamer! Om man skal opptre noe kan det jo være en drakt man kan bruke da å.
Denne drakten kan man jo da bruke i danse timene også. Jeg selv har en til drakt i tillegg til klassedrakten, som jeg bruker i timene. 
Strømpebukse og balett sko, er noe man må ha.

Alle i gruppen min bruker shorts\sjørt i timene  oppå drakten(noe som vi ikke får lov til på prøvene)
Leggvarmere og slik kort jakke ting har jeg å kjøpt inn(er ikke noe man da behøver)
Jazz sko må du å ha! 


Ellers så liker de at du har håret opp ordentlig,om det ikke er hver time så må det være på prøver å slikt: 
Er egentlig utrolig få som går denne linjen,slik da jeg søkte var vi rundt 15søkere å det er 20\22 plasser,som da betyr at alle kom inn! Blir det et år flere søkere enn plass, velger de halvparten av karaktere og halvparten taes inn på audition. 

Hvem som helst kan egentlig gå den linjen.. vi har noen som har danset i 12-13år og noen som aldri har vært borti balett(slik som meg) 
Noen som klarer spagaten, og er super sterk og noen som ikke kommer seg ned.

Så om du har lyst! Synes jeg du skal søke denne linjen!!!


I danse timene startet vi året med å lære noen oppvarminsdanser til hvert av fagene. I tillegg lærer man forskjellige trinn, og øvelser. Å man kan ofte få prøver for å se om man husker øvelsene elleeeer noe slikt(som vi fikk på onsdagen i balett ) 
Du lærer egentlig alt fra starten i alle danse fagene om du er nybegynner i jazz og balett.. hvis ikke er du på en gruppe for de som er øvet!

I kreativ dans er det mye gruppearbeid, der man lager danser og sekvenser, løser oppgaver og har fantasi og kreativitet.  Et utrolig morsomt fag.

I drama er det mye av det samme bare innenfor skuespill og drama rett å slett! 

Man lærer utrolig mye nytt, hvordan man tenker å de man får av gode venner i klassen blir kjempe gode venner! Nettopp for at man gjør så mye av slike fag sammen, man viser seg på alle måter.


 Snakkes;*
Noe mer dere lurer på? 

Hvilken vei velger du?


Vil du gå en vei slik som denne? Der alt er trokket klart til deg? Å det er bare å gå strake veien! 


Eller vil du gå en vei slik som dette? Der du ikke vet hvor du ender? Du vet ikke hvor du skal trokke eller hva du skal velge?


Du lærer av alt du gjør!Du husker av alt du har opplevd! Å alle hullene du har trukket feil i hjelper deg neste gang du holder på trokke feil. 

Snakkes;*
Hvilken veier vil du gå?  

HVIS MORGEN DAGEN IKKE KOMMERNår et nytt år starter, start man med nye ark! Ark som ikke har blitt skrevet på! En fortelling,som aldri er fortalt. Hver dag som går, skrives det en ny side i boken, og når året er over er den på 365 sider. Hver dag skal ikke bare være "en dag" Det skal være en ny spenndene side, som du får lyst å oppleve mer av. Hver månde er et nytt kapitell. 
Så ikke utsett ting du VIL gjøre, lag DIN bok spenndene, med opplevelser og minner♥

HUSK du kan aldri si for mange ganger hvor mye en person betyr for deg! Sett pris på dem du setter pris på, dem du ikke vil klare deg uten! Hvis det, og ikke bare tenke det♥Man vet aldri hva som skjer rundt neste sving! En person får aldri nok av å høre hvor mye en betyr for deg. 

" If tomorrow never comes" er en utrolig fin sang, som er om akkurat dette!
 ELSK  & KJÆRLIGHET ♥

Snakkes;* 

WISHES 2013Tumblr_mgjcaga8ws1rbsnhuo1_500_largeTumblr_mg37ryoivb1r8ciiho1_500_large
32fc89a16d_90723309_o2_large82250d26c1_90723317_o2_large

Ønsker du noe av dette for 2013 ?

HISTORIEN OM PIHeisann!!

 
I dag ble det spontan  tur til kinoen, utrolig koselig! Vi så " Historienom PI" En FANTASTISK film♥ En utrolig bra og rørende historie, satt både med tårer og frysinger i løpet av de 2timene! Siden jeg vet at Mamma har utrolig lyst å se denne filmen, og naturligvis leser dette også, skal jeg egentlig stoppe her slik at jegikke røper for mye..  

 Snakkes;*
Har du sett denne filmen? 

Man kan ikke gå tilbake
Siden et nytt år er her snart, synes jeg dette sitat passet veldig bra! Jeg har skrevet ned mål og ting som skal gjøres i 2013! 
Selv om et nytt år betyr skole og alt det der.. blir det litt godt å komme tilbake til hverdagen! Ferie er utrolig deillig, og trengte det veldig! 
Ser fram til et nytt år med nye opplevelser, personer, minner og reiser♥

Hva vil dere gjøre ut av 2013?
Hva vil du oppleve i det neste året?
 

 

Luke nr 6 # Hjelpe de hjelpløseSkrev et slikt innlegg i fjor å, men jeg føler jeg aldri får sagt det nok! Så tar opp det samme temaet som i fjor  å! 

Helt siden jeg var liten, har jeg vært den jenta som gleder meg  til jul 4mnd før desember. Som har vondt i magen,av spenning, lykke! Julen har alltid vært den beste tiden i året. Men har du noen gang tenkt på at dette kan være den værste tiden for MANGE? Er mange barn som aldri opplever, og gå til sengs lillejulaften, og våkne tidlig dagen etter med pakker under treet, glede, tradisjoner, og alle samlet! Julen er en stor del av meg,og jeg klar rett og slett ikke å se for meg 1år uten jul.. derfor synes jeg exstra synd på dem som ikke for opplevd dette, for jeg vet hvor stor glede jeg har av dette.. å enda nå som jeg er 16ÅR kan det virke om jeg er 6ÅR, når juletiden kommer!

Er så mange barn som skriker seg i søvne hver julekveld!For nå er det mer fridager og de voksne tar litt mer å drikke og woops der var flasken tom! De sitter alene i juletiden..mens andre familier er samlet og smiler av glede! 
Er noe jeg rett og slett ikke kan sette ord på, synes så fryktelig synd i alle dem! Er så mye jeg vil gjøre, så mye jeg vil bidra med for at alle som har det slikt skal få det bra♥For de burde ikke bli straffet for at deres voksne drikker.. er jo heller motsatt! 

 Etter jeg flyttet til Bodø,har jeg tenkt ekstra mye på "slike" folk! Hver dag møter jeg uteliggere. Hver dag møter jeg narkomanene fra "ekko" som selger blader.Dette er noe jeg ikke opplevde eller opplever hjemme i Lofoten! Husker så godt de første ukene i Bodø.. det var nesten "skummelt" å gå i byen! 

Nå som dette er en del av "hverdagen" min, vet hvor jeg møter dem, og når.. synes jeg mer synd på dem.. å ikke er de å "skummel" lenger heller!

Men jeg skal gjøre en forskjell ♥ å jeg synes du å burde henge deg på! Sammen klarer vi å hjelpe alle med å gi omsorg til dem eller mat, med å hjelpe dem videre på veien! ♥

Så ja julen er glede og morro! Men tenk på alle dem som ikke opplever den gleden du har i julen, og gjør noe!

Dette er noe jeg kommer til å skrive mer om, men i flere innlegg.Dette var bare et "sammendrag" slik at dere kan komme med SPM og forslag til hva dere vil ha\\høre i neste slikt innlegg! Så svarer jeg på alt som har med dette å gjøre :)

 Snakkes;*
Hva synes du om slike tema?
 

Tema# Ikke angre på valgene du tarHeisann!!

Har dere kjent den følelsen,når dere har tatt et feil valg, å sitter å tenker " åå jeg skulle valgt det andre" Eller den følelsen når du må selv være selvstendig, å velge 1ting av 2?Nå snakker jeg ikke om slike små ting som " skal jeg spise fiks eller nudler" men mer store ting som du må velge mellom. Å du vet at uansett hva du velger.. så får det "fordeler"konsekvenser" for det som skjer videre..
Før var jeg veldig fæl, med å angre på valg jeg hadde tatt! For å tenke at ting kunne vær "bedre" om jeg valgte det andre...

men slik er FEILT  å tenke! For det du valgte akkurat der å da.. var det du følte og det du ville akkurat der å da! :) Å alt du velger, som du angrer på senere som du har valgt, er ikke bare negativt!
For alt du velgergir deg, lærdom, erfaringer,bekjente,mer å ta med på veien, lærdom du trenger til neste "steg"

Snakkes;*
Har du tatt et "feil" valg, som du ser nå var bra at du tok?BILDER # KjærleikHeisann!!

Er det noe jeg synes er herlig, så er det bryllup! Løfte om å alltid vil elske partneren å stå med hverandre i alle gode å onde dager! Utrolig søtt,
Selv har jeg vært den jenta, som drømte om å bli prinsesse dag jeg var liten,bo på slott, og finne prinsen! 
Så bryllup, har alltiid vært noe jeg synes er magisk, å håper jeg får oppleve det♥

 


Snakkes;*
Hadde du den lille prinsesse drømmen da du var liten?Når dans ikke er lengre dans på røde roser!Heisann!!


Du vet den ENE tingen, du liker mer enn alt annet?

Den tingen som får deg til å smile.
Den tingen som får deg til å glemme alt, og være lykkelig!
Den tingen som viser hvem du er!
Den tingen du aldri blir lei av.
Den tingen du kan øve på, uansett når.
Den tinge du brenner for, som er halve deg.

For meg har det alltid vært dans!

Når jeg danset, kjente jeg en lykke følelse i hele meg!Jeg glemte alt av stress og problemer. Å jeg ble tryllet inn i en magisk verden hvor ingenting var umulig.
Dans var en ting jeg kunne være meg selv i!
Elsket å lære nye danser og øve og øve for å så fremføre dem.


Før trudde jeg at uansett hvem jeg danset med eller hva jeg danset skulle det bli det samme.. men etter 7mnd uten Cathrin, merker jeg at dans er ikke det samme uten henne!
Hun har vært forbildet mitt fra dag en.
Hun har vært min inspirasjon, og min trener!
Hun har i tillegg vært en person jeg kunne snakke med, en person som alltid var der!
Dans er noe helt fantastisk, og jeg savner det veldig! Haha, høres kanskje utrolig rart ut, med tanken på at jeg går ei danselinje?
Dette var noe jeg tenkte ville gå galt fra starten av! Når dans ikke blir hobby men skole! Når du får karaktere og bruker tid på å øve..
Savner veldig å kunne danse mer fritt og lære danser! For å ha det HELT klart, jeg synes det er utrolig gøy å lære så masse nytt, fra pust til trinn! Men jeg sammenligner veldig mye..Jeg er som "Lisa" I AF1 som står å tripper med ballett stangen

Husker denne dagen som at det var i går! Vi danset til Lady Gaga, og hadde en spansk dans,hvor jeg stod å filmet for jeg visste hva som kom til å skje..
Vi satt oss ned.. og hun fortalte oss grunnen tl hvorfor hun måtte reise tilbake til hjemlandet hennes( Svergie) Tårene rant, for jeg visste at ingen ting kom til å bli det samme igjen.. Jeg visste at jeg ikke fikk se henne hver uke.

Mitt ønske nå, er å møte henne så snart som mulig! ♥Men det er ikke like lett som man skal ha det til! Har ingen ting med læreren her, med Cathrin er det ingen som kommer til å slå i min verden!
Selv om jeg vet at du ikke leser det her nå,så skriver jeg det uansett!
Håper alt er bra i nabolandet, og at ting går bra med alle dere!
Om du starter opp der oppe,skulle jeg gjort alt for å være de ungene som får deg til danselærer!
Savner deg så utrolig mye!

Dans er en annen for for å si ting på, akkurat som igjennom en sang!

Snakkes;*
Savner du en inspirasjon?
Hva er neste tema du vil høre om ?

Jeg starter igjenHeisann!!

Etter å ha prøvd langt om lenge om å skrive et innlegg gir jeg opp.. har så mye å skrive at det ble bare rot! Vil derefor starte med tema innlegg igjen.. hvor dere skriver et tema\sak eller noe dere vil jeg skal ta opp!
Kan være noe "stort" til noe "lite"
Kan være alt fra hvordan jeg ser på ting, til mine menninger til hvordan jeg har oppleved det!

Starter denne gangen med en NY vri! Temaet går over en HEL uke.. hvor jeg skriver innlegg, til bilder,sanger,sitater, osv.. et eller annet som har med det temaet å gjøre:D
Så kjør på
Kan være alt fra "kjærlighet,venskap,familie,sorg,glede,drømmer,barndom osv osv..Snakkes:*
Hvordan tema vil du jeg skal skrive om?

TILFELDIGHET ELLER ? 

Tenker du noen gang over hva som skjer i løpet av en dag? Hva som skjer,og hvorfor?
Jeg lurer på så utrulig mye, som jeg ikke får svar på eller gjør jeg? 
Med å være mer våken hver dag, og legge merke til små ting, så kan man finne ut så utrulig mye. At det neste blir skummelt!

Tumblr_mc3g6tp4c11qimqjwo1_500_large

Så da lurer jeg på! 
TRUR DU MED Å FØLGE MER RUNDT DEG, AT DU KAN SE SMÅ "HINT" TIL TING DU BURDE\IKKE GJØR ?

SNAKKES;* 

TEMA # POSITIVT OG NEGATIVTHeisann!!


Denne helgen er snart over, og jeg har egentlig ikke gjort så mye! Har ligget i sengen med Disney på, å prøve å være i topp form til i morgen. Vil ikke akkurat ha fravær, hvertfall ikke etter bare 1uke,så har bare ligget her, sovet, hørt på musikk og hatt masse tanker i hodet mitt!I dag er det 3uker siden jeg startet mitt opphold her helt alene, synes disse ukene har gått utrulig fort. Å i morgen går jeg inn i den 4uken som er 1månde. Helt sykt egentlig!
Foreløbi angrer jeg ikke. Lærer så utrulig mye av meg selv hver dag, når det kommer til mat,rydding,klare seg selv, osv..  blir i tillegg kjent med så mange folk som jeg aldri ville møtt hadde det ikke vært for at jeg flyttet hit.

Jeg merker at det egentlig er litt godt, å komme vekk fra alt drama, alt klagging og alt som slet meg ut! Hver gang jeg blir minnet på ting kjenner jeg selv at jeg skjønner ikke hvordan jeg taklet det.
Å dra fra Lofoten som jeg har bodd i hele livet mitt, er ganskeså rart. ¨Å flytte fra venner og familie og stå alene, å må finne noen nye er mer merkelig! Utrulig godt er det, finner liksom ut hvem som er der selv om jeg er flyttet! For som jeg alltid sier, avstand har aldri noe å si.


Selv om det er ganske ensomt å bo alene,og mye negativt! Så trur jeg alle har godt av det. Flyttet fra en plass der jeg ville kjent de fleste i klassen min, om jeg hadde startet på VGS der, til en plass der jeg bare viste hva som var i et senter!
På 3uker,har jeg lært meg Bodø opp og Bodø ned, kan masse gate navn, og blir ofte spurt hvor  det  og det er av folk som har bodd her hele tiden! Litt stillig spør du meg:D

Ganske glad for at jeg flyttet, har fått oppdaget masse og løst masse, funnet ut av masse, og er 5kg lettere etter alle tankene er borte! Er det en person jeg savner mest akkurat nå, må det hver Lillesøster, går inn i 4mnd nå, å har aldri vært så lenge borte fra hun! Kjenner det er utrulig tungt, hver gang hun sier " savna dæ"  I telefonene og " gleda du dæ te æ kommer"

Savner hun utrulig mye, og gleder meg så om 2uker da hun kommer hit!

You are always in my heart♥

Nå skal jeg ta turen til flyplassen for å møte stefar, som mellomlader her å må vente i 3timer før flyet går hjem! Så nå blir det Pizza til middag:D

 Snakkes;*
Hva vil du ha tema innlegg om neste uke ?

Tema#Et smil er aldri noe vondtHeisann!!

 Hadde lyst å skrive et lite tema innlegg, ikke for at det er så mye jeg har å si, men en liten oppfordringer! Over små ting som kan gjøre en hverdag så mye bedre:

Du vet den følelsen når du går langs veien helt i dine egene tanker, kanskje litt irritert og lei? Å så går det fremmende personer for by og smiler et glad og hjertelig smil, det gjør alltid susen på min dag.
Et smil mener aldri noe vondt, men et tegn på hei eller jeg ser deg. Utrulig herlig og tenke på, at man kan smile til personer og hvor stor forskjell et smil kan gjør med en person!Helt magisk♥

En annen ting er små "overaskelser" de gangene du kommer hjem fra skolen, og det ligger et brev og venter på deg uten at du vet! Åå det er bare så utrulig koselig♥


Det å bare få høre fra vennene dine at de er glad i deg, eller hvor mye du betyr for dem♥

En liten gave eller et kort eller noe selv om du ikke har bursdag,bare for å hvise at noen bryr seg♥

 Dette er noe jeg gjør ofte, for det synes jeg er viktig! Vet selv hvor stor pris jeg setter på det. Å slik den gyldene regelene sier" gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg"
HUSK ingen kan få nok av det positive! 


Snakkes;*
Synes om dette? 

Min historieHeisann!!
(et langt innlegg, men betyr utrulig mye om du leser alt) 


 
Familie er noe av det viktigste man har, det er de som er der i tykt og tynt. Ditt egent blod! De du kan snakke med, dra på julegave handling, reise til i en lang helg, ringe og savne, dem du har når alle andre går.De gode minnene,alle samtalene,all gleden, og all fremtiden. Dem som vet mer enn deg enn noen andre. Som alltid er oppdatert, og alltid liker statusene dine. 


Men når familien tar det motsatte parti, og går opp mot deg! Når de ikke svarer meldingene, og heller ikke vil forbedre kontakten. Når de ikke vil snakke ut om ting, og når de lyver ansikt til ansikt mot deg, og du vet det.
Når de ikke kan komme med gaver selv, og må få andre til å gi den fra seg.Når du vet at på bursdagen din blir det kun de du bor under samme tak med, for resten av familien ikke er en familie lengre.

Når du fortvilt prøver å få kontakt, men det ikke går! For en eller annen plass i familien, ble det startet et rykte,en hemmelighet om å holde oss utenfor! Om å være uenige, og være mot deg uansett hva. 
Om å være nysgjering å lese alt du gjør og spre det videre, for å få noe å snakke om! 
Å gråte deg i søvne for at du vet at familien din mangler ærlighet!
Når dagene går å alt baller på seg!
Det blir så mye at du tenker, nå flytter jeg til Bulgaria å kommer ikke tilbake!
Tankene dine går ikke på noe annet! Skal du være sint eller lei?skuffet eller på gråten? følelsene svinger rundt.Hva skjedde? hvorfor ble det slikt! Hvorfor ble du som er så ærlig og kan snakke om ting, født i en familie hvor dem er redd for å snakke ut? 

 

Hva betyr en familie for deg da? 
Er familie fortsatt de som har det samme blod som deg, men som du ikke har kontakt med?
Eller er familie de du kan si alt til og gjøre ting med? 

En person som vokser opp  slik,som det siste eks på familie! Blir selv usikker når det kommer til vennskap, er de erstatting for familien? eller er alt bare fake?
En person som vokser opp slik ,vil sett venner verdier øverst på listen! 
En person som vokser opp slik, vil bli takknemelig når de finner deres ekte venner
En person som vokser opp slik, vil sette stor pris på dem som virkelig bryr seg 

 

Du har venner som har den perfekte familien, og du skulle ønske det var deg! Venner som reiser bort i ferien til familien, venner som ofte ringer dem og ofte snakker med dem! 
Du drømmer deg bort!

Venner kommer å går,men for deg betyr det å ha dem der exstra mye! Nettopp på grunn av dette.

Du skal flytte å må starte på nytt, du får ikke se de vanlige personene i hverdag  som du er vant til å se. Du må finne noen nye venner, på den nye plassen, du må starte på nytt! 
Å frykten for å bli mislikt kommer!
Frykten for å være helt alene, frykten for å få et rykte på seg. Frykten for å ikke trives, selv om du vil gå den skolen!
  
Venner betyr utrulig mye for deg!  Å det at  du vet at de bryr seg om deg gleder deg fra topp til tå!Når du vet at du har noen ekte venner som står med deg i tykt og tynt! 
Da har du alt!
Men med denne usikkerheten, går du å beskymre deg hver dag for at noe skal skje!

Du er takknemelig for alt du har! Alle rundt deg men du mangler enn del av deg, som ikke kan skrives med ord. Den delen som var kjærlighet som har blitt til hat, å ungå hverandre og krangling dag inn og dag ut. En ny diskusjon og så var det påan igjen. 
Du kunne hadde vært fornøyd, men hver gang du glemmer det får du alltid høre om dem! Så det går bare ikke


Denne personen jeg skriver om i du form, er meg! Meg som er vant med det og slik jeg har det akkurat nå når jeg skriver! 
Heldigvis har jeg dem under samme tak med meg, som en liten familien, men ting hadde aldri trengt til å være slik
Dette trengte jeg å få ut, ikke for tilbake melding men for at folk skal vite! 

Snakkes;*
 

22.07.2012Heisann!!

Selv om jeg ikke har skrevet et innlegg i går vet jeg godt hvordan dag det var! Har bare ikke vist helt hvordan jeg skal legge ord på dette for er enda så uberglipelig at i fjor på den dagen, ble mange uskyldige liv revet fra oss! Klarte liksom ikke å få nå mer i innlegget, for dette er en sak jeg har tenkt på  24\7 siden det skjedde, og det kommer te å følge meg hele tiden! 
I fjor på denne tiden-da satt jeg ute på ei øy inne i en fjor! Med veldig lite tilgang til virkeligheten.
Fikk med meg at en bombe smalt, men der å da tenkte jeg aldri at det skulle ende slik. Tenkte aldri var grunnen var, eller hvem det kunne være.
Var først når jeg kom hjem at jeg fikk høre alt, og tårene trillet. Jeg fikk føle sorgen, og føle Norge på en helt annen måte enn det jeg noen gang har gjort.
 TANKER GÅR TIL ALLE PÅRØRTE ♥

 Dagen i går gikk  til ettertanke både i det her og alt mulig annet! For tiden går all slags mulige tanker rundt i hodet mitt, og all slags følelser følger med! 
Er ikke til å legge skjul på at noe er galt. Så med en dag i går der jeg ikke gjorde noe, hva det bedre og heller ha en dag hvile enn at det skal komme for mye ut som jeg vil angre på♥
Har blitt veldig sterk etter dette, og er så glad for at jeg ikke står alene, men har min Mamma med min side! ♥Sammen klarere vi det meste! 
Selv om vi såklart ikke vil at ting skal være sammen, så står vi sammen i tykt og tynn, uansett hva som skjer.

Denne sangen ble spilt på fjor årets minne markering i Bodø! Å den betyr så utrulig mye for meg. 
Hør på teksten, så kan du bruke den i all mulige sammenheng♥
 


Vi har masse kjærlighet, bruk dem på dem du er glad i! ♥Sammen kan vi klar alt!

Snakkes;* 

\\ Om dere leste hele innlegget, så er det grunnen for lite svar på kommentarene! Men kommenterer alle tilbake i dag, og helt fra jeg stoppet!
Tusen takk  ♥

The real lifeHeisann!!Tør du å si din menning? Hvorfor gjør du egentlig ikke det? Hva frykter du? 
Spørsmålet er bare om tid! Man får ofte høre senere, men når er senere? Hvorfor ikke nå når du vet at du kan,før du blir å angre?

Snakkes;*
Din menning om dette?


LESER SPØRSMÅL OM TATOVERING 

Fikk et spørsmål i går om å legge ut bilder av tatoveringen min, og om det var vondt og slike ting! Så siden jeg har alt på dette innlegget jeg postet i September 2011 så har dere historien bak min tatovering :) 

NB: Nå er 24 bilder skrevet ut til i deer til tattoveringen, blir mest sannsynelig 2 flotte tattoveringer jeg skal ta i neste mnd, og jeg gleder meg masse masse :D  
Heisann!!
Om min tattovering+ bilder fra den siste\nest siste dagen\e I Bulgaria
Har alltid ønsket meg tattovering, LENGE! Har aldri vist hva jeg ville ha av, eller hvor jeg vil ha. Så har egentlig ikke et svar på hvorfor jeg vil ha det. Men det er ganske personlig så kanskje derfor.
Som sagt jeg har hatt lyst på tattovering, men den smerten av å kjenne nålen, har gjort meg usikker...
Da vi var i Bulgaria, var det mange Norske folk som tok tattovering der ( grunnen er for at dt er SÅ mye billigere) 
Fikk jo bare mer og mer lyst til å ta tattovering, men hva skulle jeg ta av? og hvor den være? Kom jeg til å pinnes av smerten?
Kvelden 16.August
, var det flere som kom tilbake med tattovering. Da satt jeg å spurte og spurte mamma og stefar, samtidig som jeg satt å tenkte på om jeg tør dette her? Mamma og Stefar dro den kvelden å tok tattovering.

Ja mens mamma og Stefar skulle tattoveres, passet jeg på lillesøster! Å uten at jeg visste det tok lillebror kamerat mitt, og tok bilde når vi snakket med Deisi :) 


17August(Siste dagen i Bulgaria) Kl 11.00 dro jeg og Mamma å skulle gå i Flower Street. På turen bort gikk vi innom tattovering's shappa, for å høre om de hadde ledige timer senere på dagen. 
Helt uforbered, sa han at han hadde ledig nå, kjente at jeg  først da  skjønnte hva jeg var på tur til å gjøre. Så i steden for å dra å Shoppe ble både jeg å mamma tattovert! (Mamma hadde egentlig time 13.00 men fikk 2timer før) 
Han tegnet opp ider, fra hva jeg ville ha. Noe som gjør tattoveringen enda mer personlig og spesiell, siden han laget tattoveringen der og da til meg, av min ide! 
Satt meg klar i stolen, og holdte meg fast med begge hendene, så mye at mannen måtte be meg slappe av. Holdte meg fast til,jeg  kjennte at nålen nærmet huden. Var ikke så  vondt som jeg hadde sett for meg. Var ikke pinnig! Satt å så på tattoveringene han hadde laget, som hang på veggen, mens jeg prøvde å ikke tenke på hva som var i huden min, å da var det ikke så ille. 
Kan vel egentlig ikke beskrive hvordan det var, men hadde sett for meg mer blod og smerte skrik og tårer. Var  når han startet med  bladene jeg kjente LITT smerte! Men jeg er stolt av meg selv som torte dette :D

Rett etter tattoveringen er tatt når jeg da kom på hotellrommet!

Er det trykt i utlandet da?!!!?
Hadde ikke sett for meg at jeg kom til å ta i utlandet, men mer i Norge Oslo. Selv vil jeg ikke anbefale utlandet, man vet ikke hvordan de er. Det er jo like mange tatto shapper som andre butikker.Man vet aldri hvor mange andre som dem har brukt nålen på! Men grunnen for at jeg fikk ta der, var for at alle andre hadde tatt der (noe som gjør plassen tryggere) de skifter nåler hele tiden. Hvertfall over 2 ganger på min lille tattovering! Og de har funnet mange priser, og gått masse skoler innfor dette! 
Meg og tattoveringen!
Betyr den noe for meg? Har den en betydning ?
Det er tro håp å kjærlighet som jeg har tattovert, men på "min" måte som er laget for meg som viser hvem jeg er! 
Siden jeg var liten har tro håp og kjærlighet smykker armebånd, vært noe jeg har ønsket. Elkser det symolet Hva betyr symbolet for meg?

Alle fire tingene har en sammen heng!
Du må tro på noe(religøs sammen heng, tro at noe vil skje,tro på deg selv) Du må håpe ( at du klarer det, at det skjer osv) Kjærlighet er vel ikke så mye mer å si enn at det er det viktigste i verden! Å jeg er heldig som er rik på kjærlighet! Så har jeg laget en vri på dette, med en rose som er ei hjerte og går igjennom håpet(ankret)  

Så da får tattoveringen denne betydningen:Tro på deg selv, tro på det du vil! Håpe på at du klarer det. Kjærligheten vinner alt, og du må bare håpe at du finner den rette (som er rosen)

Web bilde bare for å vise dere hvor jeg har tatt den :) 


Snakkes;*
HVA SYNES DU OM TATTOVERINGEN OG INNLEGGET?
HAR DU TATTOVERING OG HVA HAR DU AV?

Familie skal det være som venner?

Man vet man har et godt vennskap når


Personene fullfører dine settninger, og vet hva du skal til å si

Personer som du aldri kjeder deg med

Personer du flire med til tårene render

Personer du ikke trenger å si" det er en hemmelighet"

Personer som ser om noe er galt

Personer som vet hva som har skjedd med å bare se på deg

Personer du alltid kan stole på 

Personer som alltid er ved din side, og støtter dine valg

Personer som sier mer enn "ok" å "bra" når det er noe

Personer du har masse minner med, og finner på masse rart

Personer du er 100% deg selv
122582421077359300_utzpspvz_c_large

Dette er noe man også trenger for å være et godt familiemedlem! Har man ikke noe av dette, ja så er forholde svært dårlige. 
Ingen velger familie selv, noe som da gjør at det er ikke en selvfølge at du har den beste familien. Det er jo bare helt vanlige personer, med samme blod som deg, noe mer er det ikke. Å med mindre det er noen i den nærmeste familien, er det ikke lett å se at man er i familie heller.


 
Grunnen for at jeg elsker vennene mine, er for at mange av dem har punktene ovenfor ♥å da er det så herlig og ha en så god person ved siden av deg. Familie siden det er enda nærmere skal egentlig det ha sterke bånd, men men! 
1468160-10-1336650517561_large  

Jeg vil ikke klage, men hvem vil ikke kunne se tilbake på at de lekte med søskenbarna da de var mindre? Snakker om alt sladder til tanten? Låner klær fra gudmoren? Reiser på ferie med bestemoren? Familie du kan trøste på, for at det er i bunn og grunn deg!
Jeg kan ikke si at jeg savner det, men da jeg var liten føltes det som at jeg hadde verdens beste familie!
485302_281474455277632_154326711325741_630041_2118819573_n_large 

Derfor er vennskap så viktig for meg, for de blir liksom( de jeg knytter bånd til) som ei søster, som da blir et familiemedlem! 


2012 ska vendepunkte mitt komme jeg skal ikke lengre tro, men jeg vet! Er lei av å tro bare gått om folk som egentlig ikke er det:) 

Snakkes;*
Skal familie være noen du kan snakke med?
Hva synes du om slike innlegg der jeg skriver om meg, men på en måte som du må tenke til selv?


 

Her vs DerHeisann!!

Da var skolen i gang etter en laaaang helg! Å i morgen er det helg igjen, kan er så klart super fornøyd med det" 
Været i Oslo var fantastisk Sol og over 20 grader alle dagene, og 2 av dem over 30 grader, sier ikke nei takk til det da. La merke til at slike ting jeg irriterer meg over om sommeren var bare herlig nå!

Slik som at bilen var koke varm, jeg bare tenkte solen som varmer herlig! SOMMER!
Vi spiste ute tilog med is å som ville vært umulig her!
Jeg gikk bare i jakke om vi skulle i butikker og slikt
Gikk i høytynne sko og tøy sko
Folk klipper gresset\ hekken
Soler seg
Bader

I MISS THE SUMMER


Hvem sier nei takk til å våkne til dett? NULL sne, sol, over 30 grader, gress, blomster! 

Snakkes;*
Sommer eller ikke?

 

DERES ØNSKER FOR 2012♥Å få det til å funke med han
♥ Å få en jobb, og gjør det bra i matte
♥ Har så mange
♥ Få bra karakterer
♥ Verdensfred
♥ Få meg en kjæreste

Mitt ønske er så mye, gode karakterer,jobb,reise,holde kontakten osv... men jeg sa jo et ønske så da må det bli!  Jeg ønsker at mitt 2012 år blir et godt år der jeg gjennomfører alle drømer♥
Ja to flue i en smekk! Snakkes;*

 

Hvis du fikk et ønske for 2012 ?
Hvis du fikk et ønske for 2012, hva ville det hadd vært? 
Skriv i kommentar feltet så kommer alle ønskene ut i neste innlegg, med mitt ønske

Snakkes;*
Ditt største ønske for 2012?


 

Å misteAlle har vel vært borti det å miste noen. En venn, en ting, eller en person! Forskjellen på å miste å så hade, kan være vanskelig å forklare. Siden uansett så er de langt unna, men å så hade, er de der og det er håp å se hverandre igjen. 
Dette er noe jeg helt siden jeg var liten aldri har likt. Stod alltid med tårer i øynene, og gråt på bakover turen. Går så klart bra med klassekamerater, siden jeg ser dem hver eneste dag, men å si hade å ha den avstanden fra hverandre er utrulig tøft.

Jeg vet at med avstand, så har mine resultater (de meste av dem) ført til dårliger kontakt, hvertfall når det kommer til famile! Det blir jo automatisk med venner og uten man vet det eller ikke. Jeg har venner fjært og nært. Men de langt bort blir aldri til at vi snakker om det her å nå!


Avstand er noe kjipt!Elsker å reise, elsker å besøke. Dette hadde såklart ikke vært noe hindring om jeg hadde masse penger, å kunne reist å besøkt hvem jeg ville, hadde vært herlig med en slik tur rundt omkring nå.
Det postive er at når du ført møter noen som bor så langt unna, kjeder man seg aldri, for da har man så utrulig mye å ta igjen. At de dagene man har vært borte har man proppet inn alt mulig.

Grunnen for at jeg skrev dette her å nå, hva for at sist jeg sa " hade" å gråt var i går og Lørdagen!  Om du lurer var tårene i går til min dansetrener, som i går flyttet! 

Tårene kommer jo for at, når en person du er glad i drar fra deg blir meg lei seg! Så egentlig er det en god tanke å tenke når man gråter for en person.


Dette året kommer jeg til å bli kjent med så mange nye mennesker, jeg må si hade til klassen min og skolen, og kanskje forlate plassen min! Så jeg nyter hver dag her, for jeg vil ikke miste kontakten med hverken klassen eller de jeg har rundt her.


2012 skal jeg slippe fantasien løs! Jeg skal møte så mange personer jeg savner, og jeg har allerede noe i boks!Snakkes;*
Har du noen mål innenfor dette i år?
Skal jeg poste ut flere slike innlegg? hva vil du så fall at jeg skal skrive om?


 

KROPP OG UTSEENDEDette er et tema som vi fokuser altfor mye på isteden for UTDANNING! Vi ser hele tiden på hvordan andre er eller hva andre gjør! Vi vill ikke skille oss ut i mengden, og være det som alle definere som "perfekt" men hva er perfekt?
Man må ha på sminke for å gå ut av døren, de rette klærne og være som en flis! Jeg hadde før ikke noen problemer om å gå uten sminke, har jeg ikke nå heller. Det hender dager det blir mindre sminke eller gårsdagens alt etter hvordan dagene er! Å jeg klarer meg jo uten,rette klærne har heller aldri vært noe problem!Når det kommer til utseende, er det noe jeg per dags dato sliter med! Har selv "angst" for forskjellige musical nummer pga klærne vi ska gå i! Dette kommer jo i fra at det er alt for storts utseende pers den dag i dag!
Jeg har jo endret meg litt da, fått økt selvtilitt når det kommer til personligheten så nå er det bare utseende igjen. Vi fokuserer for mye på det uvikitge når vi har så mange andre områder vi heller burde tenke på! Med tanken på at det er bare vi som lever for gått som har dette problemet om å være perfekt, noe jeg ikke synes noen skulle ha.

  

Har du hatt den følelsen hvor alt er galt?Uansett hva du har på deg,så finner du et eller annet galt med deg selv? Har du noen gang hørt på folk som skal trøste? Da vet du nok hvor jeg skal fram til!
Å hjelpe en person med dårlig selvtilitt kan gjør en så stor forskjell, men IKKE si noe slikt som " du er ikke feit " eller " slutt og tull" eller noe i den duren der! Uansett hvor mange ganger dere vil ha sagt det forandrer ikke personen syne på seg selv! Henger DU med?

Så prøv eller å si noe som KAN hjelpe personen, med komplimanger her og der! Så slipper man at barn og unge skal føle det slik! 
For denne følelsen vil jeg ikke at noen skal gå å ha hver dag, er ikke en god følelse
  

Snakkes;*
Hva synes du om dette innlegget?
Din menning om dette?
 

Det perfekte liv for meg er å

Hvor glad er man egentlig for å ha de man har rundt seg? Tar man alt som en selvfølge eller bryr man seg ikke?

Er så glad for de personene jeg har rundt meg! Jeg har ikke det perfekte livet, eller hva er det å ha et perfefekt liv? 

Er det å være stein rik og kan kjøpe alt man vil ha? Å bli gjennkjent på gaten? Eller å kunne gå med de nyeste klærne?
Det å aldri være lei seg? Aldri ha et hinder og gå over?

For å si det slikt om man er rik eller ikke bærømt eller ikke. Så er vi mennesker alle sammen, bare noen har våget og gjort noe stort av det! Alle har følelser å ingen slipper unna med å være lei seg eller ikke, men det finnes en viss grense på det da! 

Om du tenker deg litt om 

Så har du det perfekte livet, du går på skole GRATIS,du har et tak en seng og mat. Å når du leser dette er det et tegn på at du har pc og noe som de andre land ikke våger å drømme om.


Jeg har vel vært den som folk kunne trille rundt lillefingeren, som aldri turte og si fra, og som oftes tok alt inn på meg. Men dette har også gitt meg mot og styrke. 
Jeg har funnet ut hvem jeg er, og jeg er selv ikke steinrik. NEI LANGT I FRA, må spare og spare og holde regniskap til alt. Får ikke alt jeg peker på og  jobber for å få gode karaktere og øver for å prøve å bli god i noe.

Selv med en familie i både et annet land og en annen plass, som man rett og slett ikke har så mye kontakt med!  Så er jeg glad i familie som jeg lever under samme tak med: Mamma, Stefar, Lillesøster Lillebror og min hund Samo. Selv om de er få personer er jeg så glad for å ha dem! 

Søster lå å sov da dette blide ble tatt

Men jeg har kjempe god kontakt med 3menningene mine! Tonje og Rebekka som jeg fikk kontakt med i fjor. Noe som kanskje forklarer at vi fikk et slags søsken forhold til hverandre?


Så jeg er faktisk rik på kjærlighet


 
Er så utrulig glad for alle vennene jeg har rundt meg! Alle folkene jeg møter som gjør dagen min av bare glede. Kjenner at det blir rart og være ferdig på skolen om snart 5månder. Er så mange som gjør dagene vært å leve fra jeg står opp om morgen til jeg legger meg. Alltid noen som får meg til å smile og det er herligVenner fjernt eller nært spiller ingen rolle så lenge de stiller opp for deg! Er så utrulig glad i dem alle sammen, både klasser venner og andre venner.Som jeg ikke vil miste kontakt med selv etter at vi skilles til sommeren.

 Bloggen startet jeg kun for at det så morsomt ut! Nå er det blitt en plass hvor jeg kan legge ut bilder, huske dager og bla tilbake i "dagboken" Å få så mye positivt og så mye glede av å skrive om sine dager, selv på de verste dagene får dere meg til å smile! 

Å søte dere er som både kommentere skriver mail og blogger om meg! Det gir svaret igjen på hvorfor jeg blogger♥

Bloggen har hit til gitt meg kjempe god kontakt med 4stk og alle  dem har inspirert meg, noen har vært forbildet mitt og dem er har jeg overaskende super bra kontakt med! Med andre ord! Jeg har mange rundt meg, og det er jeg utrulig glad for! Å jeg vet hva det perfekte liv for meg er
Å kunne ha mål og drømmer og strekke seg til, folk som heier på deg fra andre siden, og folk som er med deg hele veien. Folk som prøver og stoppe deg fra å drømme og folk  du vet hvem som er hvem! 
Det er når du vet hva hver og en skjuler bak seg, det blir enklere og fullføre ting!
 Å det kommer en tid der du finner ut av alt! 

Er så glad i dere alle sammen dere gjør livet hvert og leve♥
 

Dere får ha en fin natt og håper alle får en fantastik uke som kommer med nye muligheter! 

Snakkes;*
Hva er det perfekte livet for deg?
Bryr du deg om å være rik og berømt ? Eller er det kjærligheten som teller?

 

hits