Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserFRAMTID I FERIESTEDHeisann!! 

Dette innlegget er blitt postet før på bloggen, men poster det igjen! Savner Bulgaria så masse♥Er så gøy å se på det som står der! For jeg vil fortsatt feire 18års dagen der nede. I tillegg skal jeg jobbe der i 5-6 mnd etter VGS! 


Noe jeg kan bekrefte er at jeg SKAL TIL BULGARIA I ÅR ♥ ♥ ♥ 

Savner Bulgaria, eller som jeg liker å kalle det " mitt 2 hjem" Føler meg så hjemme der. Trudde i fjor at det var bare på grunn av hotellet ,for det var SUPERBRA! 
Merket i år at det var ikke bare hotellet, det er hele landet! 
Har nå vært på flere plasser i Bulgaria, og har noen få plasser igjen jeg MÅ besøke! 
Folkene der er så trivlige, uansett hvor man går. Bulgaria har kanskje ikke den beste varmen i 2mnd i strek men når det først blir varmt, så blir det ordentlig varmt
Det er utrulig billig der
På dette året har jeg tatt 2 tattoveringer der nede, noe som også gjør at Bulgaria betyr masse for meg. 
Har blitt kjent med så masse herlige folk .I løpet av under 1år, har jeg vært innom disse plassene her, hver plass har jeg vært for å besøke noe nytt eller hatt ferie min der!Digger alle plassene.
Varna- Bulgarias største by ( shopping,delfinland og flyplass)
Burgas- Flyplassen
Sunny-Beach- Fjor åretse ferie♥
Nessebar- Gammle byen( dags tur med shopping)
Golden Sands- Aqua land 
Albena- Årets ferie♥
Balcik- For å lære mer om historien deres 
Kaliakra- Klipper og historie

I fjor da vi fikk høre at turen vår skulle gå til Bulgaria, visste jeg egentlig ikke hva jeg skulle tenke! Hadde ikke hørt så mye om plassen, ikke slik at jeg tenkte, herlig og ferie. 
Men det gikk over all forventninger! 
Å jeg er så utrulig glad for at resten av familien liker Bulgaria landet. Håper virkelig at det blir en tur der til neste år! Skal hvertfall, gjøre alt jeg gjorde i år for å få dra til Bulgaria  til neste år! 
For da blir jeg der 4år på rad! Har nemelig bestemt, at min 18års dag skal feires i Bulgaria♥


Skal høre på mine kloke ord som er blakket inn på kroppen min, så jeg skal ønske og gjør det!
For akkurat nå kunne overskriften vært " take me back" bare følg med for jeg skal dit de neste 2 årene og jobbe der i 5mnd !
Vil man det virkelig så gjør man alt for å få det til :D 


I Bulgaria slipper jeg alle mine "hemmninger" og tør så mye mer! 

Ses snart BULGARIA ♥


I år skal jeg dit jeg var for første gang i Bulgaria ( bildet oppfor)  ♥

Snakkes;*
Har du et land du liker veldig mye?
Har du lyst å reise til Bulgaria? 

Oppsumering : MIN SOMMERSt Hans feirng. Avslutningsfest for Julie. Venner. Reise. Prøve noe nytt.Oslo.Stranden.Soling.Opplevelser.Shopping


Dansing.Delfiner. Ny tattovering. Aqua Land. Ridning. Luksus is.


Bulgaria love. Albena. Entertainer.Nye venner.Latter. Glede. Stemmning.Siste kveld. Ta forvel.
Fikk en perlevenn i Bulgaria.


På besøk hos Sara. Kino,kosekveld og taco med Sara.Lånt den stillige vesken av Sara(som jeg har ennå)
Roadtrip til Sortland og Leknes, med familien. Fjell tur. Resturante med Storesøster.


Tur med Lillesøster. Lillesøster 4år.Jobb på hotellet.Eier av hybel i Bodø.På besøk hos søte Sandra.Brygge kos med jentene fra gammel klassenBlitt 16år. Feiret med Overaskelse bursdag på Kinaen,og bytur med Mamma.
Flyttet til Bodø. Utpakkning i hybelen. Renåsparken.


Første middag alene. Bytur med Veda og Astri. Shopping.Skjærte meg. Besøk av Emilie.Feiring av Emilie sin bursdag i Bodø.
Ble kjent med nye Bodø folk.


Intervjuet om at jeg skal flytte. Sommer kos, i de få dagene vi har sol. Tivoli og Sushi, med Emil og Mats. Mamma på besøk.
Hørt på Sirkus Eliassen. Fått hybel kanin av Mamma(som dere blir å få se masse av fremover) . Seldigger i ny speilet på hybelen min.

Dette  var da litt av de flere bildene jeg tok i sommer, og litt av det jeg har gjort. Har hatt en super fin sommer, gjort egentlig ganske så masse! Gleder meg allerede til neste år, for da går turen for 3år på rad til Bulgaria landet♥+++
Håper alle dere har hatt en super fin ferie, og en fin skoleuke for dere som allerede har startet.

Snakkes;*
Gjort i ferien?

Min bursdagHeisann!!

I dag er det min dag og min bursdag! I dag er jeg blitt 16år:) Dagen startet med pakke og muffins på sengen, med bursdags sang av de i huset♥Fast tradisjon!
Åpnet resten av gavene da vi kom ned, og så ble  det Oreokake!

Dro til byen med Mamma,for å velge ut gave fra Mamma og stefar! Så fikk alt av trennings ting, mangler KUN sko nå :D Super glad!!Ska jo bli så sporty når jeg flytter til Bodø, at da trenger man litt fint trennings plagg.
Kjøpte å litt ting til hybelen for noe av bursdags pengene jeg fikk, resten skal jeg bruke på et speil og matter først og fremt :D Fikk så utrulig mye fint i dag,SÅ fornøyd!


I 16 tiden ringte stefar, å sa jeg måtte kle på meg, for jeg skulle hjelpe han med å bære noe saker! Resten av familien var gått ut for å handle Pølse med brød til middag, noe jeg egentlig ikke hadde så veldig lyst, ikke i dag!
Da vi kom til byen sa han at han heller ville at vi skulle ta med Kinamat hjem, så vi gikk da inn for å "hente" maten!

Å der satt Mamma, Stefar, Lillesøster, Lillebror og min kjære bestevenn Emilie♥( hun jeg var i Bulgaria med,for dere som fulgte meg da)Ble så utrulig overasket, Emilie trudde jeg var borte, og hadde aldri regnet med henne å se henne i dag! Trudde jeg ikke fikk se henne før over 2uker, når hun kommer å besøke meg i Bodø! Så det var utrulig koselig!
Sett så utrulig stor pris på at det ble noe ut av dagen min likevel♥


Hadde jo ikke kledd på meg fin klær heller, for dette visste ikke jeg!
 


Hatt en fantastisk dag!

Snakkes;*

Siste dag som 15Heisann!!

I dag har jeg vært på Intervju med Våganavisen kl 11.00 i dag!Kommer i avisen om 7 eller 14dager, så det blir bra! Ganske spent på hva som kom med, og ikke minst hvordan bildene ble. 
Saken blir også følget, så skal i et nytt intervju i høstferien, så det blir gøy:D

I dag er det 1August å min siste dag  hvor jeg er 15! Wiiii :D 

Ellers holder jeg på å finne møbler til hybelen min, og finne ut hvordan alt skal være! Så gleder meg til å vise dere når alt er ferdig
 

Snakkes;*
Har du vært i avisen?

Når har du bursdag?

Lillesøster har bursdag

For 4år siden ble jeg stolt Storesøster til mi skjønneste lillesøster! Hun er solstråle nr en, hun er helt herlig fra topp til tå! Egentlig ganske kjipt at det er så stor alders forskjell mellom oss, men er ikke så mye jeg får gjort med det!
Gratulere så masse med dagen Snuppa mi♥Håper du får en super duper fin dag!
Storesøster er kjempe glad i deg!

Nå blir det snart kakespising og alt som må til i en bursdag!
Snakkes;*
Er hun ikke søt?
Gratulere henne med dagen?

Oppsumering av dagen + blider

Heisann!!.

I dag dro jeg på jobb kl 10.30 var ferdig i 15 tiden, da dro jeg for å kjøpe et par herlige vintersko(superfornøyd) Dro deretter ned til torget hvor jeg ble hentet i båten vår av Mamma og dem,super koselig!
Så dro vi med bilen til byen for å kjøpe softis og deretter tok vi turen hjem! Jeg hoppet av i Kabelvåg, hvor jeg endelig fikk møte Veda, som jeg ikke har sett siden avslutningen, herligMåtte også Katrine og Emilie der, så var ganske herlig å møte dem igjen! Kjenner at det blir ganske så rart å ikke gå i klasse med dem, noe som jeg har gjort i 4år nå! 3 herlige personer er de!♥


Hatt en super fin dag i dag!Nå kommer snart Kristin så skal være litt med henne før det blir natt!Can't wait♥

 Snakkes ;*
Hva  har du gjort idag?

Den effektive dagenHeisann!!

Dagen startet med at jeg stod opp kl 07.00, *STOLT*dro til byen i 10 tiden for å fikse noe ting i banken. Ble så ringt opp av jobben, så var hjem og bytte og ut igjen. Etter og ha jobbet i 30min kommer sjefen vår opp med 3 softiser til oss for at vi skulle ut å nyte solen(ja endelig er den her) utrulig herlig og elsker slike små ting i livet:D 
I 14tiden kjørte vi til Leknes og nå sitter jeg da her, hjemme i sengene min! Mens jeg egentlig er helt utmattet, og samtidig har mye og gjøre!

I kveld blir det Taco og jeg gleder meg veldig! Siste helgen før jeg flytter ut,kjenner nå at det begynner og bli ganske så trist egentlig.

\\Take me back, right now! 


 Kommer et tema innlegg senere i dag! Så om du har noe du vil at jeg skal skrive om i tema innlegg så bare si fra :) 

Snakkes;*
Sol hos deg? 
Noe du vil jeg skal skrive om i tema innlegget? 

BILDER#Kake elskMamma laget herlig Blåbærkake i går! Bare elsker når mamma baker kun for å bake♥

Snakkes;*
Synes?
Liker du blåbærkake?

BILDER # Me and my sister

Heisann!!

Etter jobb i dag, å før mat. Dro jegå lillesøster på en koselig liten tur ♥

Snakkes;*
Synes om bildene?

 

BILDER # Min Lørdags kveldHeisann!!

Nå sitter jeg hos Emilie, etter koselig bryggekos med jentene! Kjøpte meg varm kakao, sikkelig godt♥ 

Sitter nå hos mi søteste Emilie og koser meg som bare det! Er 8 dager siden sist vi var sammen, og det var når vi reiste fra Oslo og hjem til Lofoten♥Føles så lenge siden!
Med tanken på at vi har vært i lag på ferie 24\7 i 3 uker! Blir aldri lei av denne jenta !!
Planene er allerede sotte for sommerene og 11 August kommer hun for å besøke meg og hybelivet mitt i Bodø, gleder meg veldig♥

Men nå skal jeg kose meg her med Emilie! Vi har spist mais, og blir vel litt mer før vi skal legge oss! Sitter også å spiller og hører på musikk! Herlig Lørdags kveld mer eller mindreSnakkes;*
Hvordan er din Lørdags kveld? 

MØTE JENTENEHeisann!!

Da blir det bryggekos med noen av jentene fra den gammle klassen! Gleder meg veldig er over en 1mnd siden vi alle var samlet♥Så blir utrulig herlig og snakke og møte dem igjen! Har savnet dem så mye! 
Når vi er ferdig på bryggen, drar jeg hjem med Emilie hjem for ligge over! Rart å ikke være hver dag sammen etter å hvert med hverandre 24\7 i 3uker! Så blir vel litt mimring av turen, snakking og bare kose oss♥
For en herlig Lørdag dette kan bli!

\\ Emilie og Katrine! ♥2 av de herlige jentan jeg skal møte i dag! 

Snakkes;*
Hva skal du denne lørdags kvelden?

Savner du noen venniner?
 

BULGARIA LOVESavner Bulgaria, eller som jeg liker å kalle det " mitt 2 hjem" Føler meg så hjemme der. Trudde i fjor at det var bare på grunn av hotellet ,for det var SUPERBRA! 
Merket i år at det var ikke bare hotellet, det er hele landet!
Har nå vært på flere plasser i Bulgaria, og har noen få plasser igjen jeg MÅ besøke! 
Folkene der er så trivlige, uansett hvor man går. Bulgaria har kanskje ikke den beste varmen i 2mnd i strek men når det først blir varmt, så blir det ordentlig varmt
Det er utrulig billig der
På dette året har jeg tatt 2 tattoveringer der nede, noe som også gjør at Bulgaria betyr masse for meg. 
Har blitt kjent med så masse herlige folk .I løpet av under 1år, har jeg vært innom disse plassene her, hver plass har jeg vært for å besøke noe nytt eller hatt ferie min der!Digger alle plassene.
Varna- Bulgarias største by ( shopping,delfinland og flyplass)
Burgas- Flyplassen
Sunny-Beach- Fjor åretse ferie♥
Nessebar- Gammle byen( dags tur med shopping)
Golden Sands- Aqua land 
Albena- Årets ferie♥
Balcik- For å lære mer om historien deres 
Kaliakra- Klipper og historie

I fjor da vi fikk høre at turen vår skulle gå til Bulgaria, visste jeg egentlig ikke hva jeg skulle tenke! Hadde ikke hørt så mye om plassen, ikke slik at jeg tenkte, herlig og ferie. 
Men det gikk over all forventninger! 
Å jeg er så utrulig glad for at resten av familien liker Bulgaria landet. Håper virkelig at det blir en tur der til neste år! Skal hvertfall, gjøre alt jeg gjorde i år for å få dra til Bulgaria  til neste år! 
For da blir jeg der 4år på rad! Har nemelig bestemt, at min 18års dag skal feires i Bulgaria♥


Skal høre på mine kloke ord som er blakket inn på kroppen min, så jeg skal ønske og gjør det!
For akkurat nå kunne overskriften vært " take me back" bare følg med for jeg skal dit de neste 2 årene og jobbe der i 5mnd !
Vil man det virkelig så gjør man alt for å få det til :D 


I Bulgaria slipper jeg alle mine "hemmninger" og tør så mye mer! 

Ses snart BULGARIA ♥Snakkes;*
Har du en slik plass du vil dra tilbake til år etter år ?
I såfall hvor?


WORKING TIMEHeisann!!

Kom hjem for ikke så altfor lenge siden! I dag startet jeg å jobbe kl 08.00. Gjorde meg egentlig ingen ting, for sier ikke nei takk til penger nå som jeg snart flytter ut. 
Godt over 500kr har jeg tjent i dag, på å ta av dyne trekkene og støvsuge! Herlig :D

Nå er jeg så sulten som bare det, visste ikke at jeg ble der så lenge. Så gleder meg veldig til middag nå :D 

Må vel etter på starta å rydde rommet, er litt over fult. Ettersom når jeg pakker, så slenger jeg alltid ting rundt omkring!

Ellers så går disse dagene til å fikse bilder og lage litt video, planlegge og slike ting, med musikk på! Ganske herlig i grunn.
Noe som ikke er herlig, er at det er sommer! Den eneste gangen jeg har hatt sommer stemning er når jeg var 2ukeri Bulgaria. Nå er alt bare trist og grått ;S  Snakkes;*
Har du jobbet i dag?

Hva går dine dager i 
 

VIDEOBLOGG# Dagens fjellturHeisann!!

Nå er video feridig opplastet! Merker at det en en god del feil i denne videoen;s huff og huff!
Vi skylder på at jeg er nybegynner og gjorde dette på 10min, så klarer dere vel å bare overse dem får vi håpe! :)

 Håper dere uansett tar dere 3min for å se bildene, jeg heller laget i video for å få en liten vri på ting :) Snakkes;*
Synes om videoen?
Forslag til flere videoer jeg kan ha? 

Dagens turHeisann!!

I dag har jeg vært på fjelltur, sikkelig lenge siden sist! Var med familien + søskenbarnet mitt og kjæresten hennes! Kjempe koselig tur, og så heldige med været var vi også.
Turen dro til Frosken og Djævelporten,2 plasser jeg har ville dratt på siden jeg var liten! Fikk endelig dratt dit i dag, så nå er jeg veldig fornøyd:)

Holder på å laste opp en video som er på 54% nå, vet ikke hvor lang tid det vil ta men den kommer ut når den er ferdig! Tenkte å lage en litt annen vri, siden så mange spør om videoer nesten hele tiden.

 
\\ Djævelporten! Lang vei ned!
Snakkes;*
Ville du gått på den stenen der?
Trur du jeg turte å gå på der ? 

BYR PÅ MYE RARTHeisann!!

Akkurat nå begynner ting å gå min vei! Fikk passordet i dag for Min ID og kan endelig søke om stipend,håper så klart jeg kan få litt penger hver mnd:) Har stresset med det lenge nå! Fikk å bekreftele i dag på at jeg har takket ja til plass i Bodø, og ting begynner og gå sakte men sikkert opp for meg! 
Har allerede laget planer klar ut denne ferien, og gleder meg til å fortelle om det her til dere.

Var som sagt på Leknes i dag, å var hjemme i 14-15 tiden! Liker virkelig ikke å gå i butikkene nå som du finner masse for 10KR, kjenner at jeg bare MÅ kjøpe noe. Men " flinke meg kjøpte ikke noe i dag heller. Gikk heller rundt å pekte på alt 10kr ting her å der, som da tydligvis blir en del av bursdags gaven min siden jeg ennå ikke har fått det ;p Jeg trenger jo alt så gjør ingen ting! 
Vi spiste på " Suprise" før vi dro hjem igjen, hadde en kjempe koselig dag i dag å ♥
Noen bobil lykke fant de ikke i dag heller!

Hører da snakk om at det kanskje blir en ny tur i morgen til Bardufoss,for å se på en ny bobil! Så får vel bare bli med da å, så det blir spenndene!
Denne sommerene byr på så mye rart hele tiden,plutselig ble det mye å gjøre på så kort tid! Love 2012♥

 

Snakkes;*
Har du planer resten av sommeren? 

BYR PÅ MYE RARTHeisann!!

Akkurat nå begynner ting å gå min vei! Fikk passordet i dag for Min ID og kan endelig søke om stipend,håper så klart jeg kan få litt penger hver mnd:) Har stresset med det lenge nå! Fikk å bekreftele i dag på at jeg har takket ja til plass i Bodø, og ting begynner og gå sakte men sikkert opp for meg! 
Har allerede laget planer klar ut denne ferien, og gleder meg til å fortelle om det her til dere.

Var som sagt på Leknes i dag, å var hjemme i 14-15 tiden! Liker virkelig ikke å gå i butikkene nå som du finner masse for 10KR, kjenner at jeg bare MÅ kjøpe noe. Men " flinke meg kjøpte ikke noe i dag heller. Gikk heller rundt å pekte på alt 10kr ting her å der, som da tydligvis blir en del av bursdags gaven min siden jeg ennå ikke har fått det ;p Jeg trenger jo alt så gjør ingen ting! 
Vi spiste på " Suprise" før vi dro hjem igjen, hadde en kjempe koselig dag i dag å ♥
Noen bobil lykke fant de ikke i dag heller!

Hører da snakk om at det kanskje blir en ny tur i morgen til Bardufoss,for å se på en ny bobil! Så får vel bare bli med da å, så det blir spenndene!
Denne sommerene byr på så mye rart hele tiden,plutselig ble det mye å gjøre på så kort tid! Love 2012♥

 

Snakkes;*
Har du planer resten av sommeren? 

JEG SKAL FLYTTEHeisann!!

For en time siden fikk jeg vite at jeg har fått plass på første valget mitt, og jeg takket jo selvfølgelig ja! Så til høsten blir jeg hybelboer og flytter alene til Bodø. 
Så er akkurat nå i lykke rus! :D Klarer ikke helt egentlig å innse hva jeg selv har satt meg ut på, men det fikser vel seg eller ikke?

Blir en ny start! 

Bo alene

Klarer seg selv

Ny skole

Nye folk

Ny plass

Alt blir nytt! Kan bli veldig spenndene, for dere som følger bloggen min framover, siden alt er nytt, og jeg skal starte som voksen! 
Om ca 2uker tar jeg turen til Bodø for å skrive kontrakt på hybelen!:) Så det blir bra:D 

Da får jeg jo en del å gjøre denne sommerene da:)Snakkes;*
RÅD TIL MEG SOM SKAL FLYTTE ALENE,  Å STARTE HELT PÅ NYTT? 

Første dagen i OsloHeisann!!

Kom til Oslo i dag og  jeg har allerede kjøpt meg 4 klesplag + ørdobber. Digger salg! Skal tilbake i morgen for å kjøpe resten av tingene(ble for liten tid i dag)
Kl 15.30 møtte jeg Sara og så dro vi på kino, deretter dro vi hjem for å se en ny film og spise taco♥
Nå sitter vi i sofaen og er litt usosial med vær vår pc! Koser meg uansett!

I morgen tar jeg et eller annet inn til Oslo hvor jeg skal møte Emilie. Der skal vi tilbake til bikbok og kjøpe de siste tingene, før vi skal trokke litt mer i Oslo. Så skal vi sitte oss ned på Max og ta kvelds en annen plass for å spise suchi Blir kjempe koselig♥Trur også vi skal møte 2 stk vi ble kjent med i Bulgaria, så det blir bra:) 
I morgen får jeg også kanskje vite hvordan skole jg kommer inn på, så jeg har nærver.

Når Sara er ferdig på jobb i morgen drar jeg tilbake for å sove her igjen!♥ Det ble forandring i planene så blir her helt til Torsdag, før Emilie og jeg drar tilbake til tanten hennes en siste natt før er hjemme.
 

\\Sterke oppdatering kommer til helgen. Er ikke hjemme hos Sara før i 24tiden i morgen så snakkes da :)

Snakkes;*
Er du i Oslo nå?
Spist taco i dag?
  

PLANER FOR DAGENHeisann!!

Kan vel innrømme at jeg helst vil dra  tilbake til Bulgaria igjen, når jeg våknet med å høre regnet! Har spist frokost og fikset oss her hos tanten til Emilie, og snart dra vi inn til storbyen Oslo! 
Blir vel helt sikkert et eller annet jeg kommer hjem med, er bare at jeg ikke har mer plass(kofferten ble nesten ødelagt pga alle tingene jeg har i )

I Oslo blir det vel litt titting her å der, og kl 15.30 skal jeg møte Sara, å dra på Kino for å se " 21 jump street" så det blir koselig! Etter det blir jeg med henne hjem hvor jeg skal ligge der til i morgen. Blir kjempe koselig med tanken på at siste jeg så henne var i Mars. 
 


Snakkes;*
Hva skal du i dag? 
Skal du på kino ?

 
hits