Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserPåsken går mot slutt

Da er påsken for i år snart slutt, å  om 1time sitter jeg på båten på tur tilbake til Bodø by! Starter heldigvis ikke på skolen før på Onsdagen, så i dag og i morgen blir det rydding og lekser og nyte de siste dagene av ferien! 
Nå må jeg pakke sammen resten av bagen, som alltid er alt for full når jeg drar fram og tilbake!

Håper alle har hatt en super fin påske! 

Nå er det 2uker på skolebenken med 2 prøver og danse tentamen før jeg reiser til Alta på same konferanse! ÅÅ som jeg gleder meg:D

Snakkes;*
Har du noe å se fram til? 

Paradiset mitt
Snakkes;*

Koselig sammenkomstHeisann!!

De 2 siste dagene har jeg vært hos Emilie!Var utrolig koselig å møte henne igjen, samt en del andre fra gammel klassen, som jeg ikke har sett siden skoleslutt. 
I dag hadde påskeharen vært hos oss, å heldige meg fikk påskeegg i år også! Var også dekket opp til ordentlig påskefrokost med masse godt å ha på♥


Oss to♥Håper alle koser seg i påsken! 

Snakkes;*
Har påskeharen vært hos deg?
Har du møtt mange kjente folk? 

SleepoverHeisann!!

Ting går litt framover når det kommer til tentamen i MDD, har laget ferdig "stykket" så er bare koregrafere noe dans + en avsluttning og tittel! Selv om det enda er 16 dager igjen, så går de dagene utrolig fort! Å målet er å bli ferdig om 7dager!

Jeg blir ikke å røpe før jeg er ferdig hva tentamen min skal handle om, men her en liten smakebit!
 

Nå skal jeg pakke, før jeg skal overnatte hos Emilie i kveld! Blir utrolig koselig å tilbringe tid sammens med henne igjen!Går så lang tid mellom hver gang,å hver gang vi møttes har vi alltid mye å prate om♥
Håper alle får en superfin Tirsdag videre!

Snakkes;*
Hva skal dere i dag?
 

En koselig dagHeisann!!

I dag kom Mathilde hit en snartur, mens pappaen hennes var her på jobb! Utrolig koselig å møte henne igjen! Vi dro en tur til Svolvær, å kikket litt rundt før vi satte oss ned på Cafe¨, spiste og snakket! ♥
En utrolig koselig dag med andre ord!

 Elsker tanken på at det enda er over en uke med ferie♥

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?


Planer i ferienHeisann!!

I dag har jeg fått øvelsekjørt masse, å det er så utrolig gøy! Begynner endelig å få teken på det, å gleder meg så til fremgangen som blir å komme fremover i tiden! Ellers har dagen gått til familiekos og film. 
I morgen kommer søte Mathilde hit, å blir utrolig koselig!♥Bodø hadde virkelig ikke vært det samme uten henne! Også er jo begge Lofotværinger ♥Ellers blir uken som kommer til overnattning, venner,familie og øving til tentamen! 
LIVET SMILER! 

God påske ♥ 

I DAG ER DET PÅSKEAFTEN OG DA FIKK JEGHei alle sammen!!

I dag er det påskeaften, og da fikk jeg Påskeegg med masse godteri i. Problemet mitt blir vel å klare å spare dette.
Endelig har solen komment for fullt! 13,6grader blå himmel og varmt, hva mer kan man ønske seg? Jeg er hvertfall stor fornøyd med været. Håper at det blir slikt vær fremover, i tillegg er det en super slutt på ferien. Kanskje man også klarer å bli litt brun til komfirmasjonen? Det hadde vært noe det!


Snart kommer søskenbarnet mitt, og skal spise Pizza sammens med oss. Så er det vel ut å sole seg igjen, før turen går til sofaen å se på Farmen.

Da snakkes vi senere ;*
ER DET SOL HOS DEG?
SER DU FARMEN ?


 

Ulla
hits