Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserNår du må følge hjertetHeisann!!

Siden det kanskje blir litt kjedelig å bare høre om den pakkingen min, tenkte jeg bare at jeg skulle skrive et aldri så lite innlegg til om Bodø! 

Noen vil kanskje si at dette året har vært bortkastet! Men for 1år siden var det dette jeg ønsket. For 1år siden viste jeg ikke så altfor mye om mine fremtidsplaner innenfor utdanning! Dette året er har gitt meg mye! 

 Har mer klare tanker nå,og kan godt hend at de endrer seg til neste år! Men dette året her ville jeg ikke har byttet bort! 
Er så utrolig takknemelig for alt jeg har fått gjort her i Bodø 

 Har lært så masse om meg selv og andre! 
Har lært masse jeg vil ta med meg videre, masse som vil hjelpe meg! Å mange ting jeg har blitt klokere på. 

Jeg har i 1år bodd på hybel og levd som en hybelboer! Å det har vist seg å gå i berg og dal bane! For det er ikke så lett som folk tror det er.Men det er heller ikke så skrekkelig. Har stått på egen ben, å må ha gjort alt sjøl! Prioviteringer til og å velge middag! Til å komme seg hit og dit. Jeg har fått en hel rekke erfaringer av det å bare bo på hybel, og er så glad at jeg gjorde det nå å ikke når jeg er 18! 

Mye erfaring er aldri for dumt å ha med seg.

Jeg har rett og slett lært alt fra et nytt språk til å ta et skritt ut i verden, til å bli bevist på kroppen(holdinger,øvelser osv) til å lært så utrolig mye om personer nært og fjernt tilknyttning til meg!

 

Ja, kanskje trives jeg ikke oppe i nord! Men hvem vet, til man prøver? Om jeg ikke prøver blir jeg å angre på det med tiden! Så jeg hopper ut i det nå, så får jeg ta konsekvensene siden!
Dessuten så kan man ikke angre på noen man gjør, for det var det man ville der å da! 

Jeg er en person som liker, å ikke tenke på ting men bare gjør det jeg har lyst til! 


Neste Fredag, starter turen til Kautokeino, igjennom Svergie og FInnland! Wiiii :D Fram til da, venter jeg spent i spenning på hvor jeg blir å bo..

TUSEN TAKK
Vil takk alle dere som jeg har blitt kjent med dette året!

                         Vil takk alle dere som har gitt meg et fantastisk år!
BODØBY BODØCITY♥♥

 

PAKKING PÅ PAKKINGHeisann!!

Pga pakking og slikt kommer jeg sterker tilbake på Torsdagen! I dag hadde jeg siste ballet time på Bodø vgs, å morgen skal jeg ha danse tentamen! wish me good luck♥
Sengen er skrudd ned,poser på poser med ark og annet skrot er kastet og jeg har fått komment meg godt igang med pakkingen!


Gleder meg så utrolig mye til jeg blir ferdig med pakkingen og hele hybelen er 100% klar til utflytting!

Har ei så utrolig søt vennine som skrev på tavlen til meg i går♥åh! får helt vondt i meg! 

Nei nå blir det mer pakking og musikk, skal blir ferdig i løpet av natten! 

Å vente på boplassHeisann!!

Dagene går fremover, å det å stortsett ha sommerferie er utrolig deillig! Skal mest sannsynelig ta siste dansetentamen i neste uken! 
Nyter solen og sommeren her i Lofoten,bare elsker det♥

Men tanken på om 7 dager skal hele hybelen min vær pakket! Er utrolig rart.. tanken på at jeg ikke vet hvor jeg blir å bo til høsten! Vet ikke hvem jeg skal bo hos eller noe! Å tenker på det hele tiden..blir sikkelig stresset av å ikke ha kontroll! Liker å ha kontroll på ting, å vite hva som skjer til en hver anleding.
Men nå vet jeg like mye som i fjor da jeg skulle flytte til Bodø.. INGENTING!

Er utrolig spent på hvor jeg blir å havne til høsten, så er det bare å vente i tålmodighet og se hva som skjer

Snakkes;*
Hva skal du gjøre til høsten?


 

10 dager på å tømme hybelenHeisann!!

Var hjemme denne helgen å, å det var utorlig herlig! Så rart å ikke skal hjem neste helg da! Hadde en super koselig helg med mine fantastiske♥ Vi har vært på turer og bare kost oss masse!
Er så utrolig herlig og komme hjem nå! Er bare 1helg til jeg skal hjem, så er det ferie :D wiiii! 

Bare elsker dem! ♥ De betyr så utrolig mye for meg! Å vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem! 

wææææ;o  nå er det bare 25 dager til jeg forlater hybelen min og Bodø! Er så utrolig rart å tenke på! Tiden kommer til å gå altfor fort. 
25dager høres kanskje mye ut, å det er det! Er jo over 3uker!
Men har kun 10DAGER jeg har mulighet til å pakke! Men i morgen går noe av møblene ut og esker skal hentes

Da jeg bodde hjemme var det "enkelt "  å pakke! Nå må jeg pakke alt for alt skal ut, noe skal hjem og noe skal videre opp! 

Haha ja ønsk meg lykke til!

Snakkes;* 
Hva skal du gjøre de neste dagene? 

Helgen er kommentHeisann!!

Dagen i går var utrolig herlig! Var på moloen i 8timer, med fantastiske folk og vær!♥Utrolig herlig! Farge fikk man også! 
Endelig er det helg! Synes denne uken har gått forferderlig sakte, til tross for at vi startet på tirsdagen! Men nå er fredagen heldigvis komment ,og jeg skal hjem til min kjære hjemplass♥Er alltid så utrolig herlig å komme hjem, selv om jeg ikke har vært lenge borte! Neste helg blir det Kautokeino, så da blir det 2uker til neste gang, jeg kommer hjem igjen! haha! 

Været snudde plutselig om, så håper virkelig at det er fint vær på havet! Da kan jeg bruke timene på båten til noe fornuftig enn å sove! Så vi krysser fingrene for det.


Var på en kvelds tur for noen dager siden! Fantastisk fint♥

Nå skal jeg pakke kofferten med ting jeg trenger for helgen og litt av flytte lastet!

Snakkes;*
Planer for helgen? 

LIVE ER HERLIGHeisann!!

Nå er jeg nesten nettopp komment hjem, å har ikke vært hjemme siden i  8tiden i dag tidlig! Hadde skole til halv 4,hvor vi i siste timen hadde engelsk ute noe som var utrolig herlig! 
Etter skolen ble jeg invitert på vaffel date hos Mathilde! Så da ble det vaffel laging, snakking og musikk herlig♥
 
Etter jeg hadde vært hos Mathilde, fristet det ikke å være inne i det fine været! Så slengte fra meg sekken hjemme og tok på meg et sporty antrekk og var klar for en joggetur!
Hadde jo en stor plan på å dra på fjellet, men bussen var gått så ble tur til en ny plass, å drar helt klart tilbake dit i morgen! Med retningssans på null, ble det mye omveier men en fantastisk joggetur♥

Dette beskriver egentlig ganske gått hvordan det var! FANTASTISK! Livet smiler og ny inspirasjon og nye låter skal skrives ned♥ 

Snakkes;*
Hvordan har din dag vært?
Er sommeren komment  til dere? 

sommeren kommer

Ser ut som ar sommeren er komment for å bli, noe som er utrolig herlig! Er nå tilbake i Bodø, å har funnet ut at jeg bare har 14dager jeg er i Bodø som jeg kan pakke ned hybelen på.. SYKT! For de dagene kommer til å gå så utrolig fort. Å kommer nok til å starte med alt i siste liten! 
Denne uken skal jeg pakke ned sommerklær og ting og tang som skal hjem, få ut møbler å få alt rimelig klart!
Er så utrolig fint vær, så frister veldig lite men må jo gjøres...
 
Livet smiler og snart er det ferie! Neste Fredag tar jeg en lang helg opp til Kauotkeino, mer fri og mer opplevelser♥Gleder meg så utrolig masse! Er så skolelei nå..

Ellers så blir det mer blogging fra min side fremover, er mye som skjer! Mye reising og da blir det fort mye mer å blogge om!
 

pakking i eskerHeisann!!

Nå har jeg faktisk pakket ferdig en eske med ting og tang som skal opp til Kautokeino! Ting skal i esker og poser eller selges. Bildene skal ned, og alt skal bort!
Føles så utrolig rart å pakke så tidlig!Men vet at med min effektivitet er det best å starte nå om jeg skal bli ferdig i tide.
Er så mye at jeg egentlig ikke vet hvor jeg skal starte!

En bunke skal selges
En bunke skal kastes
En bunke skal hjem
En bunke skal til KautokeinoNå er det bare 18dager igjen til jeg reiser opp til Kautokeino!  wiiii :D


Snakkes;*
Skal du flytte?
Pakker du til noe?

UKEN SOM KOMMER
Himmelen er nydelig i kveld, å jeg er nettopp komment hjem fra å vært på et koselig besøk hos mi godeste Mathilde! ♥Alltid like koselig! 
I uken som kommer blir det pakking og selging av møbler og andre ting på hybelen! Pakke alt i esker og gjør alt klart til juni månden!

Snakkes;*
Hva skal du i uken som kommer? 

Et nytt år starter på ny


Jeg sier ikke annet enn at det er helt sykt! Ting begynner nå å gå opp for meg. Jeg skal faktisk flytte! Forlate Bodø, forlate Nordland! 
Si Hei til Finnmark!
Jeg skal flytte fra en by, til en bygd!
Jeg skal flytte til en jeg aldri har besøkt!
sykt? ja!

Handler bare om å satse og slipp drømmene fri! ♥


 

Å være Samisk i NorgeHeisann!!
 
Kom hjem fra skole for nesten 1time siden, utrolig herlig! I dag hadde vi Norsk tentamen, og er superfornøyd med artikkelen jeg skrev! Skrev en artikkel og likestilling og om det å være samisk i Norge! Ble en artikkel på 2sider,og er utrolig fornøyd. Noe som jeg skjeldent sier etter en tentamen! ♥

Nå skal jeg gå igjennom alt fra topp til tå på hybelene min, å finne ut hva jeg skal ta med meg hjem ti Lofoten på Onsdagen som jeg ikke skal ha lengre. Deilig å vite at i morgen er det 1skole dag og onsdagen er det tentamen igjen!
Snakkes;*
Har du hatt norsk tentamen?

 

Min fantastiske familie

Heisann!!

Er så utrolig herlig å dra hjem hver helg til min fine familie♥Bare elsker dem! Merker så utrolig godt at familien min betyr mer og mer for meg, når jeg ikke får sett dem hver dag.Tanken på at om 3mnd blir jeg helt opp i Kautokeino er litt rart! Så utnytter tiden jeg kan på å være mest mulig med dem, før jeg reiser opp til Kautokeino.

Nå skal jeg pakke kofferten, å dra ned til båten. Utrolig kjedelig at båten går så seint men men! Er heldigvis fint vær ute i dag, så da blir det nok bra vær på havet også!

Snakkes;*
Hva skal du i helgen?
 

Uken som har værtHeisann!!

Er egetlig utrolig lite som har skjedd denne uken! Matte tentamen ble gjennomført i dag, og ellers har jeg vært sosial og mye ute i det fine solværet som vi har fått! De første dagene i uka, bruktes bare til å sove. Er plaget med sikkelig hodepine noe som er helt forferdlig! 
I dag var jeg ferdig kl 12, å da hadde jeg sittet lenge synes jeg selv! Så hvordan det går er jeg spent på, gjorde hvertfall mitt beste.


 
Slik er været her, noe som er utrolig herlig! Snart er det sommer♥
 
Fiskesuppe♥

Tiden jeg har til overs går til å øve å lage en julesang som koret skal synge til høsten! ♥

Endelig er det Mai, og en mnd jeg gleder meg masse til! Masse fri dager, mye hjem, 17.mai og feiring! Reising og bursdager! ♥

Snakkes;*
Har du noe du ser fram til? 

KONSERT
I dag  har jeg vært på konsert med Mathilde! En fantastisk konsert! Halvdan Sivertsen er bare så utrolig flink og så inspirerende, med hans fantastiske tekster!♥
Mathilde og jeg fikk heldigvis klart å knipset oss bilder med han også! Herlig!
Fantastisk Bodø kar!

 Ellers så har jeg både blitt tilbud jobb og boplass oppe i Kautokeino,og i slutten av Mai reiser jeg opp dit for å finne en bo plass og slikt! Noe som jeg ser utrolig fram til:D


Snakkes;*
Hva synes du om Halvdan? 

LANG HELG


 
Endelig er jeg ferdig med min solo tentamen! Å det føles herlig å endelig ha det ut av tankene.Siden de andre fikk gruppe tentamen i dag, fikk jeg 10minutter på å samle meg opp og gå igjenom stykket, noe jeg er veldig glad for! Tror d et reddet meg veldig..Får ikke karakteren før i morgen kl 16.00 så noe mer enn det vet jeg ikke, er egentlig utrolig nervepirrende, men men! 
Kunne såklart ha gått så mye bedre, men gjort er gjort å jeg er heldigvis ferdig! :D  De kommenterte hvertfall at tittelen min var bra, og smilite så får ta det som noe posetivt ♥

Var ferdig kl halv 10, men valgte å dra i spansk timen for å få den med meg! Kl 11.30 er timen ferdig å da drar jeg ned til byen, for å fikse litt ting å tang.
Før det blir pakking til i kveld!
Føles utrolig deilig å ska ha langhelg nå, på Mandagen er det aktivitetsdag på skolen, hvor vi skal gå opp til Keiservarden(et fjell) så har ikke ordentlig skole før Tirsdag! 

Snakkes;*
 Har du lang helg?
Hva skal du gjøre i dag? 

Krysser fingere og tærHeisann!!

Bortsett fra at jeg har vært utrolig dårlig,svimmel og kvalm! Å ligget i sengen til i 18 tiden. Så har jeg vært på butikken, hvor det ble innskjøp av knekkerbrød,skyr,tørketbanaer og  nutrilett! Å da var jeg klar for 5timer dansing på skolen. Har vært der å øvet siden kl 18-23.
Selv om tentamen er i morgen, kunne æ godt ha hatt lengre tid! Men er det ikke slik det alltid er? Man føler alltid man kan øve lengre! Så får vel bare hoppe i det! 


Positive er at i morgen tar jeg helg å reiser opp til Alta hvor jeg skal være hele helgen! Fikk pakkelisten i dag, så i morgen etter tentamen blir det pakking til reisingen! 
Nå er det bare å krysse alt av fingere og tær, for at ting  går bra i morgen! Har så vondt i magen nå og er utrolig nervøs. I stk mitt har jeg noe som enten kan gå eller ikke gå for hver gang jeg gjør det.. så håper at gud er god å at ting går slikt det skal! 
 Satser så klart utrolig høyt å håper på å bli fornøyd med karakteren (som jeg foresten før rett etter tentamen i morgen) men er egentlig forbered på det verste
 
Snakkes;*

 

Dagen i bilderHeisann!!

I dag har vi hatt workshop med Oslo jazz kompani, som har forestilling i kveld på Bodø kulturhus! Var utrolig spenndene, å gleder meg veldig til å se forestillingen! Kanskje klarer jeg å få litt mer inspirasjon av dem å.
Nå har jeg nettopp spist bacalo,og prøver å gjøre både engelsk og dans samtidig!

Nå skal jeg pakke og skifte,før det blir forestilling og skolen for å øve! 

 Er utrolig herlig å endelig ha Ihpone, i mange tilfeller er det bedre å drege med seg en et speilreflekskamera. Så slenger med litt bilder fra dagen så langt 

Var å hentet billeter til kveldens forestilling og Halvdan konsert, med Mariene! ♥ Spansk, og film med Mathilde♥

Move kveldense forestilling♥Gruppearbeid i norsken!

Gikk ut i dag da jeg så en trapp, å kom tilbake til dette! Vil ha sommer og sol! 

Fått bekreftelse av NSR(Norske samers riksforbund) at billetene er bestilt! Er kun 2DAGER igjen:D Å gleder meg utrolig masse! 
Skal reise Bodø-Tromsø- Alta å tilbake Alta-Oslo-Bodø så får både dra opp i Nord og ned i Sør! Herlig♥Snakkes;*
Hvordan har din dag vært så langt?


 

De få dagene igjenHeisann!!

Nå har jeg akkurat komment inn etter å ha vært 3 timer på skolen alene for å øve til Torsdagen! Det går fremover i hvertfall, å håper virkelig jeg kan si meg 100% fornøyd onsdags kvelden. Ellers har ikke dagen gått til så mye annet! Fikk en telefon fra NSR(Norske samiske riksforbund) så nå har dem bestillit billeter til meg Torsdags kvelden til Alta :D Slipper heldigvis å sitte i buss i 6timer, men flyr heller hele veien. Noe som jeg er veldig glad for! ♥
Men før jeg kan begynne å glede meg for mye til det har jeg 1 prøve, tentamen og et hestebesøk for å bli hestepasser! 


Nå skal jeg fikse meg noe mat, før jeg må hoppe til sengs!


Snakkes;*
Har du noen prøver denne uken? 

Neste ukaHeisann!!

Nå er jeg tilbake i Bodø, etter en super helg hjemme i Lofoten! I dag blir det øving til engelsk muntlig prøven, som er i morgen! Å resten av dagene blir å gå kun til øving og finpussing på solo  tentamen jeg har på torsdagen! Gruer meg noe sykt, men har endelig fått til en bra betydning til stykket så blir når bra om alt går som planlagt! 
Det er det min neste uke blir å bestå av! Når tentamen er gjennomført, bærer det til Alta hvor jeg skal være i 4 dager♥Gleder meg utrolig masse til å dra ut å reise nå, møte nye folk,lære masse nytt! Åh blir så bra. Snakkes;* 
Skal du ut å reise?  

New in


Da jeg kom hjem til Lofoten i går, lå denne herligheten hjemme å ventet på meg!♥Har bare de beste foreldrene!Å er sykt takknemelig for at jeg endelig har fått en ny telefon,å er absolutt en ting jeg er glad for at jeg bruker penger for! 

Snakkes;*
Hjem til perla mi

Heisann!!

Etter 2 dager på skolen etter påske er det endelig fredag og helg? Drar hjem til vakre Lofoten denne helgen også! For å få øvet til tentamen i dans og muntlig prøve i engelsk.Skal bli utrolig godt å komme hjem til min kjære familie! 
I dag er det også sol ute, så håper på at turen denne gangen blir bedre over fjorden.Det må være ulempen med å reise så mye hjem,når det ikke er bra vær.

Nå skal jeg pakke kofferten, å prøve å pakke mindre med meg(noe som jeg aldri greier) 

Slenger ut et bilde av min vakre hjemplass♥
 

Håper alle dere får en fantastisk helg! 

Snakkes;*
Hva skal dere i helgen? 

Tha amazing skyHeisann!!

I dag har jeg vært med Knotten min(Mathilde) vi var på City Nord hele tiden, dro å så i butikker. Å klarte å bruke litt penger i dag, men er utrolig fornøyd med innkjøpet! Finner meg sjeldent noe jeg liker, så når jeg finner må jeg bare slå til! 
Vi var jo egntlig ferdige på senteret 18.30, å skulle ta bussen hjem.Men når Knoll og Tott er på tur, skjer det alltid noe! Å i dag var ingen unntak. Vi hadde sett feil på bussen 2 ganger, å fikk ikke tatt bussen før den var kvart over 8.
Men utrolig gøy er det, vi får nye minner hver dag! Å er alltid noe vi kan flire å se tilbake på.

 

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?
 

Creative ArtworksHeisann!!

I går var jeg hele dagen hos Mathilde, hvor vi fikset til en ny idee vi har fått. Vi har startet en liten bedrift som vi kaller " Creative Artworks" hvor tar alt av fotooppdrag på strak arm, til en billig og god kvalitet! 
Målet vårt er såklart å nå ut til flest mulig, og nå driver vi med markedsføring og planlegger en tur vi skal på for å markedsføre bedriften vår! Dette er ikke i forbindelsen med skolen, så alt er på privaten. Er utrolig gøy å være spontan og gjøre forskjellige ting.
Vi har laget en facbook side som du kan finne HER Snakkes;*
Vil du følge bedriften vår? 

Tilbake i hverdagen

Heisann!!

Da var det tilbake på skolebenken, etter en lang og herlig ferie!Er så deillig å tenke på at om 2 dager er det helg igjen,og om 8 dager reiser jeg opp til Alta!Herlig herlig! 
Akkurat nå, sitter jeg iført ballett drakt, å skal snart dra på butikken. Har ligget hos Mathilde i natt, hvor vi har fikset en liten bedrift som jeg skal skrive mer om senere i dag! 

Håper alle får en fantastisk Onsdag!

Snakkes;*

Jeg skal hjemHeisann!!

Da var det endelig 11 dager fri med påskeferie! Helt FANTASTISK! Snart setter jeg kursen mot vakreste Lofoten♥

Fikk foresten dans & drama oppgaven i dag, gurr dette blir utrolig spenndene! Siden jeg er i Alta på tentamens dagen, fikk jeg en lengre og en litt anderledes oppgave enn resten, men er glad for det. Da får jeg gjøre begge deler!
Har allerede funnet ut drama delen, så nå gjenstår det å finne danse bit og få alt feil fritt. Men er 20 dager til tentamen min noe som betyr, lang tid å øve på♥I dag er det heldigvis sol og fint vær! Så skal på båtturen hjem sitte med norsk innleveringen som skla levers 23:59 i kveld! 

Håper alle får en fantastisk helg! 

Snakkes;*
Vil du høre om tentamen oppgaven min? 

LIVET SMILERHeisann!!

Hver gang folk skriver om at de merker så utrolig mye forskjell med trening, og endring av livsstil. Har aldri trudd noe speisielt på det!
Etter å ha endret livsstilen min helt, merker jeg så utrolig mye forskjell. Energien er så utrolig mye bedre, å  jeg kjenner et "kick" i meg å trening er blitt en stor del av hverdagen min! 
Selv bare endring av kostholdet gjør så utrolig mye forskjell!
Livet smiler! ♥ Nå har jeg masse motivasjon til å gjøre siste del av norsk innleveringen, som skal leveres fredags kvelden! I morgen er det danse prøve før det tar over med 11 dager FERIE♥Gleder meg så utrolig mye! 

Ferien skal tilbringes på den fineste plassen! Kabelvåg♥ Hvor det blir øving til danse og drama tentamen og muntlig engelsk prøve + møte kjente og kjære! 

 

Snakkes;*
Har du ferie snart? 

Å velge kun 1 sangHeisann!!

Snart er det klart for årets tentamen, å første tentamen ut er MDD tentemaen( drama og kreativ dans) Denne tentamen skal jeg ha 11. April, altså ikke så altfor lenge til med andre ord. 
Til torsdagen skal vi velge en sang, denne sangen skal vi nok bruke under tentamen men hvordan vet vi ikke! Solo oppgaven får vi på fredagen, å jeg kjenner jeg både gruer og gleder meg veldig. Er utrolig herlig at vi får så lang tid med tentamens oppgaven, for tror den kommer til å bli litt vrien!

Vi skal ha både drama og kreativ dans sammen! Siden jeg skal opp på konferanse i Alta på tentamens dagen å ikke kan delta på gr tentamen blir min solo tentamen forskjellig fra dem andre! Om det er oppgaven som blir forskjellig eller lengden det vet jeg ikke! Men skal bli herlig å få oppgaven, å kan senke skuldrene!

Musikk er halve meg så å velg kun 1 sang er utrolig vanskelig! Trist?Glad? Fort?Sakte?Pop? Rock? Band? Duett ?  Snakkes;*
Har du noen tentamer snart?
 

VM helgaHeisann!!


Siden det i dag er forestilling av pias ballet studio, å halve klassen går der. Var vi bare 7 på skolen, å 2 måtte dra etter halve dagen, så da var vi bare 5 igjen! Dagen i dag startet med 2 timer matte og 2timer drama, så var vi å hørte på en konsert i dansesalen, hvor vi etterpå måtte hjelpe å bære alt utstyret ned, og avsluttet dagen med Naturfag hvor vi så " Fantasia" 
Nå vender jeg snart nesa mi hjemover til vakre Lofoten,å gleder meg utrolig masse! ♥Nå til helgen er det VM i skreifeske! En helg som er populær hjemme, å folk fra hele verden kommer for å oppleve denne helgen! Masse folk masse liv og masse turister! HERLIG! 
I morgen skal barnehager og skoler gå i torsketog til torget,tror jeg skal være med å gå med lillesøster! Så det ser jeg fram til, har ikke gått i det toget på 6år!

Men NÅ må jeg snart hive meg i pakkingen!

Snakkes;*
Hva skal du i helgen?  

Mot vårHeisann!!

I går da jeg gikk til bussen, la jeg merke til at mørketiden begynner å gå mot slutten! Her i Nord er mørketiden lang og tung, så er utrolig herlig å se at det er lyst når jeg går ut døren og lyst når jeg kommer hjem! At fuglene synger å at solen skinner! ♥
En herlig vårstemmning, å er ikke så alt for lenge til 17.mai tog og skoleslutt! Vår og sommer er helt klart de årstidene jeg elsker best!

 
Snakkes;*
Hvilken tid liker du best? 

FIKK ENDELIG SVARHeisann!!

Kom hjem for 30min etter å ha vært stortsett hele dagen barnevakt! Selv er ikke halvparten av det jeg skulle gjøre i dag gjort! Er i slike situasjoner det er godt å styre sitt egent hjem. Selv velger jeg å spise kvelds mens jeg ser på paradise hotel før jeg går på med resten av arbeidet som må gjøres! 
Er utrolig godt å bare slappe av på kveldene å ta seg tid til det(selv om det er seint) skal presse inn en liten treningsøkt før kveld, trener så mye bedre når jeg skal legge meg enn på dagtid!

I dag laget jeg en sunn og god middag! Nemig kjøttboller og brokoli og blomkål grateng! Super godt og så lett♥


Nå er det Paradise og smoothie!
Da jeg kom inn i da var det et brev på døren min, fra legen! Så har endelig fått svar på hvorfor jeg i 2mnd har vært plaget med svimmelhet å det er jeg utrolig glad for:D

Snakkes;*
Hva har dere gjort i dag?
 

NOEN DAGER ØDELEGGER IKKE EN HEL PLANHeisann!!

Etter en liten treningsøkt, tenkte jeg å bare blogge litt før jeg hopper i dusjen å tar kveld! I morgen er det kort dag på skolen, så da skal både husarbeid, lekse, trening, barnevakt og pakking inn!
Fant et bilde på weheartit som egentlig er utrolig motiverende! Selv om man har noen få dager med oppturer og nedturer så ødelegger ikke det en hel trenings plan!
Eller hva sier dere?
166040_255404024561720_2123701170_n_large

I morgen skal jeg møte opp på skolen 07.45 for å øve på dansen vi har i MDD(kreativ dans) vi har framføring i morgen, så blir utrolig spenndene! Håper såklart at sammen kan min gruppe få en karakter vi kan være fornøyd med, så vi satser på det! 

Snakkes;*
Har du noen fremføringer i morgen? 

Det er ikke over før du stopper! Er så fantastisk å se hvor mye bilder kan motivere noen,om det er trening, eller dansing, fotball, eller sang! Så man jobbe for det, for det kommer ikke gratis! 
Har ligget i dag med smerter fra lårene og opp til korsryggen, så dagens trenings økt blir nå før jeg legger meg! Elsker egentlig å trene på kveldene, blir så sliten og sovner så fort og så godt♥
make a difference make a differencemake a difference
make a differencefail then try againhealth
Be fit!Don't wish for it- Work for itNike
Tumblrnelliekarlsson.blogg.se -make a difference
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterdayTumblrmotivation | Tumblr
Everyday...make a differenceparadise

Snakkes;*
Ble du motivert av bildene?
Noe du jobber for? 

Fremgang gir gledeHeisann!!

Hver Onsdag, har vi 4timer dans(jazz,klassisk) disse timene foregår på spektrum (10-15min fra meg, alt ettersom hvor fort jeg går) I dag hadde vi ballett prøve å kom derfor hjem 30min før jeg pleier å være hjemme. Utrolig deilig egentlig! Neste time starter 12.05, å nå har jeg alerede rukket å skiftet om å spist en lunch.

Er utrolig herlig å se at alt får en fremgang i det jeg gjør! Alt handler bare om motivasjon, uansett hva det er!


 

 Nå venter snart en time med Spansk, og jeg ser så fram til det♥Har prøve i spansk om 8dager, å satser høyt på den prøven! 

Snakkes;*
Noe du vil jeg skal blogge om? 

OVERSKUDD
Heisann!!

Dagens trening er fullført! Å etter en god smoothie, venter jeg på 2 episode av Paradise hotel, før det blir en liten øving til balet prøven jeg har i morgen! 
Elsker at døgntytmen er på plass og maten!For bare det gir utrolig mye motivasjon, har så mye energi nå for tiden med  trening som en stor del av hverdagen♥

 Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat før det blir litt tv titting! 

Livet smiler! Skal hjem om 3DAGER!:D Påskeferie neste fredag! Loveit♥

Snakkes;*
Noe du gleder deg til?
Hva har du gjort i dag? 

Motivasjon på toppHeisann!!


Etter en 2timers styrke trening føles det utrolig herlig!  Har så mye energi og motivasjon! Nå er da årets sesong av Paradise Hotel startet, så jeg må vel bare følge med i år også! 
Skal lese på en pilates prøve jeg har i morgen, og prøve å komme meg i seng ikke så altfor sent

Snakkes;*
Hva gjør dere i kveld? 

Bursdags feiringHeisann!!

Denne helgen er jeg i Bodø, egentlig litt rart å ikke være hjemme i Lofoten men neste helg skal jeg ordentilig hjem♥ I går gikk dagen til å være barnevakt, spillte spil og så på film før Sofia la seg etter det ble det jobbing med norsk innleveringen! 
Nå snart skal jeg ta bussen for å feire søte Ronja som har blitt 11år, blir utrolig koselig å møte hele den familien igjen. Har ikke sett dem før jul, å det begynner jo å bli en stund siden nå...  så det blir utrolig koselig!

Resten av kvelden vet jeg egentlig ikke hva jeg skal gjøre! Blir nok litt rydding her og der, litt kles vask, å litt øving til danse prøver og spansk prøve! 


 
 Merker at helgene i Bodø savner man mer ting hjemme enn i uke dagene! Så håper neste uken går fort, som at det blir Fredag og jeg kan reise hjem♥
 
Snakkes;*
Hva gjør du i helgen?
 

GjennomførtHeisann!!

Da hadde til og med jeg fullført Trafikalt grunnkurs!Yeei. Neste helg skal jeg sette meg bak rattet så får se om jeg får bilen noen plasser. 
Har hørt så utrolig mange som har synes at kurset var utrolig kjedelig, for min del så ELSKET jeg det! Startet forje Tirsdag og er ferdig i dag, veldig effektivt. Har hatt 3timer hver kurs dag. Læreren var superflink å denne uken har gitt meg så utrolig masse kunnskaper. Hvis det var en person som kom med en påstand så stillte han masse spørsmål for at man skulle grumble å finne ut mer!  
Han var ikke av de kjedelige personene, han viste mye (bilder, tegninger, rommet, personer) man får ting så mye mer inn dag! I tillegg fikk vi pause hver time.

Kurset lærer deg ikke hva du skal gjør bak rattet, for å være ærlig så vet jeg ikke hva alle knappene i bilen er til osv.. men kurset gir deg det du må lære før du setter deg bak et ratt! Hva skiltene betyr og hvordan trafikken går, men også hvordan lys du skal bruke, lover, regler, hendelser og rett og slett hvordan DU skal være bak  rattet i en hver siutasjon!

Snart blir det øvelsekjøring og jeg har allerede startet å lese til teorien, om 11mnd skal den tas å er MYE som må kunnes til den tid!

For 2uker siden hadde jeg overhode IKKE lyst å starte å øvelsekjøre for om over 1år eller noe slikt.. men så kom plutselig den lille motivasjon og 2uker etter på er det gjennomført!


Så som jeg sier ikke tenk jeg gjør det om 3mnd, gjør det her å nå som at drømmene kan bygges videre♥  Snakkes,*
 

Drømmer er til for å gjøre til ekteHola!

Har spansk 4timer i uken, å elsker det(Tirsdag-Torsdag) Er så gøy å lære et nytt spåk å kunne klare å kommunisere på et annet spårk enn Norsk og Engelsk! I tillegg er spansk et utrolig fint språk! ♥
Elsker de timene, å elsker å se at jeg får det til!
Så mens jeg egentlig nå må springe til bussen for å sitte barnevakt, tar jeg med boken for å øve på spansk leksen!


Så til i morgen skal vi kunne preposisjonene! ( vedsiden av, langt, i,på osv) 

Hentet et slikt hefte i dag på skolen, står så masse nyttig infomasjon der! Srelv om det er ennå 2år igjen så er det ikke så lenge, spansken må utvikles og pengene må spares får det blir et år på den andre siden av jorden! Latin Amerika, Costa Rica! ♥For å ha spansk 32 timer i uken! 

Snakkes;*
Har du en drøm du skal gjennomføre?
 

MAKE THE CITY SAFEHeisann!!

Nå er en god middag spist, å snart skal jeg sette kursen til "Norrøna hotell" for nest siste trafikalt grunnkurs time! 
Va endelig hos legen i dag, fikk tatt blodprøve,(gurr det er så vondt)håper på at dem finner ut en grunn for svimmelheten min..


I det siste er det blitt utrolig mye voldtekt som skjer her i byen. Er utrolig mange som endelig tar tak!
Det er blitt laget facebook gruppe " stopp voldtektene i bodø"  

#Stoppvoldtekten  på instagram finner dere mange bilder av folk som har tegnet et hjerte i handflaten! Elsker å se at folk bryr seg, så jeg måtte selvsagt ta et bildejeg også! 

Følg meg gjerne på instagram ullapijha

Snakkes;*
Hva synes du om at folk bryr seg slik?
Følg meg på instagram? 

Mandags kveldenHeisann!!

Etter å endelig skulle kjøpe lyspære  var det såklart dagen hvor det er noe galt med bankene å jeg ikke får handlet det jeg skal. Så jeg dro tilbake til hybelen tente masse lys og har spist en deillig middag\kvelds! 
Mens jeg ser på " Sønner av Norge" sitter jeg å drømmer meg bort til sol og sommer, mens jeg fikser en bok med sparing og slike  ting! Hvis man drømmer om noe må man bare gjør det ♥
Snakkes;*
Pleier du å tenne lys?
Sparer du til noe?


 

Ting vender

Selv om dagene går sakte og jeg gått kunne vært hjemme, har jeg endelig fått fikset legetime i neste å håper at de finner ut av noe! For kommer til å bli gal om jeg skal gå i flere dager med slik svimmelhet. Tiltross for alt dette har uken gått utrolig fort, å i morgen er det helg! GURR hvor herlig! 
Om 3 uker er det påskeferie! ELkser helger og ferier snart er grunnkurset bestått, mye besøk, hjem til lofoten, og ting smiler!

Snakkes:*
 

GrunnkursHeisann!!

Nå har jeg nettopp vært på mørkedemonstrasjon, var 2 lærerike timer! Vi kjørte i 3biler til Hopen(ca 30minutter unna) der fikk vi se hvor viktig refleks er, å ulike lys vi skal bruke i ulike situasjoner. 
Til bakover turen kjørte vi rundt et vann, for å se mer av det vi lærte på demostrasjonen.

I morgen skal jeg å på grunnkurs og neste uken er jeg ferdig og da er det bare å vente på beviset og starte å øve i bilen :D

Det her bilde viser blant annet noe av det vi gikk igjennom i dag

Snakkes;*
 

De harde dageneHeisann!!
(Et innlegg om hvordan dagene mine egentlig har vært den siste tiden) 

 

Jeg våknet opp med de samme smertene i dag, som dagen før og dagen før... det blir bare være! Før pleide jeg å ikke tenke så mye over det, men nå er  det egentlig tvert umulig.
Å ha skole i  går fra 8 10 - 15.30 og 3 timers grunnkurs senere på dagen var helt forferdelig..

Vet ikke hva det er, men vet at det er noe galt!

I dag tok jeg meg fri fra skolen, i håp om å få en hel dag til hvile og sovet det vekk. Etter å ha ligget i sengen hele dagen og sovet gikk jeg opp i 10miunutter for å fikse meg for grunnkurset i dag, å nå ligger jeg her igjen..
Jeg har en kraftig svimmelhet jeg har vært plaget meg nå  en stund,hodeverk, og kvalme! Alt spinner rundt og følelsen av at du må brekke deg for hver gang. 
Tumblr_mdk4sqly8w1rik2xio1_500_large

Det er jo ingen som ser dette, er bare å ta på et smil og late som ingenting eller at lærerne tror at det er ren latskap av deg i timene.
Alt dette blir en ond sirkel  som baller på seg mer og mer. Dagene går ikke til så mye annet, å det plager meg veldig..å bli svimmel av 2meter slik skal det ikke være.


Skal ikke legg sjul på at maten har mye å si, men når man først er svimmel så orker man ikke å mixe opp en deillig fiske middag med potet og grønnsaker, å ta heller det som er rasket å enklest slik at man kan legge seg ned igjen. 
 Er så mye som må gjøres å så mye som skjer, nå har jeg nettopp byttet fastlege her i Bodø igjen så skal dra i morgen for å høre om time! ENDELIG!!

Selv er jeg ikke den som går frivillig å spør om å ta blodprøver,men da er det vel et tegn på at det har gått litt for langt!

Snakkes;*
Har du hatt noe slikt? 
 

INNSPILLING AV PRØVEHeisann!!

Nå sitter jeg å spiser en rask å enkel middag(kjøttdeig og potetmos) Kl 18 -21 skal jeg på Trafikalt Grunnkurs! GURR hvor jeg gleder meg♥ I dag skal det være mørkkjøring så det blir spenndene! 
Kurset er ferdig neste Torsdag, å da er det bare å vente på midlertidig bevis å så kan jeg øvelsekjøre:D

 Vi har også en "prøve" i engelsken som skal leveres i morgen, hvor vi skal ta opp oss selv å fortelle om en film og velge en av 3 punkter! Så det kan bli spenndene... hah! 

 

Snakkes;*
Har du tatt grunnkurset?
 

DEL 2 OM MUSIKK DANS OG DRAMA+ klassebildetHeisann!!

Er en del som lurer på om man bare har kor som musikkfag på danselinjen, og det stemmer! Man har kun 1time kor første året 2,3året er det mer dansefag i fokus.

Alle som velger musikk dans og drama, får litt av alt ( musikk, dans og drama) men er det du velger som hovedlinje du får mest av.

Så om du vil synge, spille, og har mer musikk fag må du søke Musikk dans og drama med hovedfag musikk!


Fikk foresten klassebildet i posten,før helgen å slik så det ut

Her er den lille klassen min på 13 jenter♥En fantastisk klasse! 

Snakkes;*
 Noe du lurer på`?
Har du tatt klassebilde?


Forestilling på kulturhusetHeisann!!

Da var dagen her 14.Februar som mange kjenner som valentinsdagen, men i dag har også danselinja forestilling kl 18 og 20! Har tilbringt dagen her siden 8 10 med litt pauser i byen. Kl 14.00 hadde vi generalprøve hvor det var halv sal.
På de 2neste forestillingene er alt utsolgt så det blir utrolig gøy:D

 Slenger med et bilde fra generalprøven, å legger mer bilder og videoer når jeg kommer hjem!

 

Snakkes;* 

Møte med YLVIS guttaHeisann!!

Etter et supert show med Ylvis, var vi så heldige å fikk et møte med dem også! Å sannelig er de like morsom på scenen som i "virkeligheten"  Salen var stapp full og var stemmning fra start til slutt! Et show jeg virkelig vil anbefale dere å dra på♥

Ååå for en fantastisk Onsdag! 

Snakkes;* 


 

YLVIS 4Heisann!!

Nå har jeg nettopp vært på Gimle å spist taco med Ingrid!♥ Nå står mobilen og kameraet til lading, og jeg skal bare skifte og hive på meg litt sminke før det bære ut igjen.
Som jeg har skrevet før her, skriver jeg for ungdomma.no og en stor fordel med det er at man får gratis billetter. Så i kveld skal Marie og jeg på YLVIS 4! Åh gleder meg sikkelig!♥ Harar hørt så mye bra om det showet! 
Det starter kl 19.00, men vi skal være der kl 18, i håp om å få et intervju med dem! Hadde jo bare vært så stillig da:DSiden jeg alltid stresser i siste liten burde jeg avslutte her!Men skal ta bilder og prøve å fikse en film til dere!

Snakkes;*
Har du vært på YLVIS 4?


Heaven help my heartÅh gleder meg så til å synge denne sangen på sangtimen i dag! Den er så utrolig fin, og spilte selv under musicalen chess som vi satt opp i fjor♥

Snakkes;* 
Hva synes du om denne sangen?
 

BILDER # Bodø om nattenHeisann!!

Var ute i går kveld å sjekket bussrutene, samtidig som jeg knipset litt bilder! Så slenger bare ut noen av bildene jeg har tatt! Nå skal jeg snart ta bussen til Mørkved for å sitte barnevakt.


Åh er så koselig at det samiske flagget enda er oppe! ♥For de av dere som ikke vet det! Har jeg siden jeg var liten hadd lyst å være same

Ørn♥En annen ting jeg elsker er Ørn, minner meg om Mamma & Stefar! 
Så fant jeg en siinsykt stillig bil! Elsker slike gammle biler♥

Snakkes;*
Hva skal du i dag?


En liten tass på besøkHeisann!!

Ble vist ikke noe vandring hjem i pausene i dag likevel! I første pausen øvet mi gruppe litt på en dans vi skal fram føre i MDD(kreativ dans)Så dro jeg å Marie ned til byen, og var der til kl slo halv 3.
15.00 var det en ny pause i 2timer, å da dro Marie, Marie og jeg for å øve til ballett prøven som vi har på Onsdagen. Så ble det mer vandring i byen, til kl ble 17.

Nå har jeg fått ryddet hybelen min på under en time og er egentlig ganske stolt!:D Passe hunden til dem som bor oppfor meg i kveld, noe som er veldig koselig♥ Serlig når jeg selv har lyst på en liten tass her på hybelen min.

I kveld er det kåres vinneren av MGP, har stemt! Å jeg håper såklart at Bodø guttene drar av med seieren! Sirkus Eliassen♥Så mens stemmene blir talt opp skal jeg gå en tur med søtnosen!Snakkes;*
Hva gjør du i kveld?

Helg øving

Heisann!!

Da var jeg tilbake i Bodø etter å tilbringt Fredagskvelden hjemme i Lofoten! Var utrolig herlig♥Nå er det en halv time til første øving på skolen er, og slik blir det i hele dag og i morgen, med 1-2 timers pause.. heldigvis bor jeg så nært at drar hjem i hver pause. 
Frister egentlig ikke så mye å ha øvingshelg, nå som det er KNALL fint vær,

I kveld får jeg nabo hunden på besøk, som jeg skal passe! Åh blir utrolig koselig:D 

Snakkes;*
Hva skal du i dag? 

DAGSTURHeisann!!

Denne helgen er det mye øving til forestillingen vi skal ha Torsdag 14Februar. Ikke lenge til, å mye som vi må ha på plass! Skulle egentlig øve nå i dag, men siden læreren vår er syk blir det ikke en øving vi må være med på. 
Siden jeg har Ungdomskortet, reiser jeg gratis med (buss,ferge,hurtigbåten) å dermed drar jeg hjem nå og er tilbake i Bodø i morgen i 10tiden. Blir ikke lange tiden jeg skal være hjemme da, men har så lyst å dra hjem nå. Selv om det bare er for en natt så skal det bli utrolig godt♥

Dermed så blir dere ikke å høre mer fra meg i dag! Båten går 18 så er ikke framme før i 22tiden ca.. En tin som er bra nå er at jeg kun har en veske med pengboka, telefon, og kamera! Ikke noen 12kg koffert ++ Snakkes;* Hva skal du gjør i dag?

 

Torsdags feiringHeisann!!

I dag skulle Elisabeth og Martha, feire bursdagen med cafe og kino , superkoselig!♥Som fast dro vi på Aurora for å spis kuleis! Å etterpå på kino for å se Hansel and Gretel Witch Hunters (3D) Selv visste jeg ikke hvilken film dette var.  Selv skvetter jeg av det meste, og trives best med komedier! Så de fleste på kinoen hørte meg for å si det slikt. 
Men det var en veldig bra film, og bra historie. Men er ikke en film jeg ser alene. Hiihi

Nå har jeg satt på en maskin med klær, å venter egentlig bare til den skal bli ferdig slik at det kan bli tidlig kveld på meg i dag å!


Marie & Meg♥

Snakkes;*
Har du vært på kino i det siste ? 

DAGENS GJØREMÅLHeisann!!

Solen skinner, og nå sitter Martha, Marie og jeg med et grupperarbeid om Drivhuseffekten som skal fremføres på Fredagen. Håper på høy karakter,siden vi blir vundert i gruppearbeidet og ikke invduelt.
Nå venter snart en engelsk time, før jeg skal ned i kjelleren for sang etter skolen.
Etter skolen i dag skal jeg prøve meg på bussing til en fremed plass for å sitte barnevakt. Så blir det mer dikt skriving til norsk oppgaven i løpet av dagen. 


\\ snø og mildvær herlig! ♥

Snakkes;*
Hva skal du gjøre i dag? 

Elsk,AMORHeisann!!

(over står det Elsk på spansk) Et utrolig fine språk som jeg har så lyst å lære meg å snakke ordentlig! Er så glad for at jeg har spansk er et kjempe fint språk og elsker de 5timene i ukene vi har spansk! 

Noe som er viktig, er å ta fram positive ting hver dag uansett hvor ille dagen er. Så det er noe jeg skal skrive hver dag:

 Jeg hadde goood tid på morningen noe som jeg elsker! 

 Ferdig med matte prøven
 обичам
Fikk god karakter i pilates

Har skrive oppgave i norsken hvor vi får skriv ha og hvordan vi vi. Å siden jeg elsker å skrive dikt, og et av bildene var av nordlyset ( noe jeg også elsker) har jeg startet på et dikt jeg faktisk er litt fornøyd med..

Telefon min er komment fra reperasjon♥

Vært sosial med herlige venner

Nesten ferdig med NAFA profjektet (gruppearbeid) hvor jeg er med Martha og Marie!

Var på 
naprapati på hybelstuen i dag med Martha, og fikk da selv høre at det er muskler som er har strekt seg her og der, og dermed årsaken til KRAFTIG svimmelhet den siste tiden.. var utrolig herlig! Å de 15minuttene kjenner jeg allerde litt forskjell, så får bare begynne å spare for å starte der fast! 

Snakkes;*
Har du noe herlig som har skjedd i dag?


 

En liten oppmuntringHeisann!!

Dagen min startet i dag med 2 timer norsk etter fulgt av 2timer engelsk. Så skulle vi ha en 2timers matte prøve, å jeg visste jeg ikke hadde sjans i havet til å gjenomføre den på mitt beste, ettersom at formen ikke var helt på topp og jeg følte meg helt elendig. 
Så fikk utsettelse på den, heldigvis! Dro hjem for å legge meg, og kvart på 4 ble jeg vekt av Mathilde som ringte meg.Er slike ting som gjør en dag så mye bedre, når venner ringer deg og du får en liten oppmuntring♥Så dro for å møte Mathilde i byen, noe som var kjempe koselig. 
Vi gjorde også dagens gode gjerning, med å delta på et bilde for å hjelpe jenter i andre land♥Er så herlig å kan hjelpe folk!!!

 

Snakkes;*
Hvordan har din dag vært i dag? 

En herlig start på helgenHeisann!!

Var utrolig koselig, å veldig rart å være tilbake på gamle skolen min! Å møte lærere og elever! Holdte foredrag for 3klasser, og var kjempe gøy. Trives så godt med å holde foredrag, fikk så mye tilbake meldinger ♥Var på skolen fra halv 9 til 11, så dro jeg i barnehagen for å hente lillesøster. Hvor vi etterpå  dro på Cafe'
Nå sitter jeg med Stefar og Mamma å ser på Idol så vi snakkes i morgen! 

Snakkes;* 

Hva har du gjort i dag?

En morgen som det var førHeisann!!

Da var frokosten spist, og snart skal håret fønes. I dag skal jeg til min gamle ungdomsskole, for å holde foredrag i 3 klasser! Er utrolig spent, og blir sikkelig koselig å dra opp dit igjen. Er mange av lærerene jeg ikke har sett siden av avslutningen, har ikke vært der selv siden avslutning heller. Så  blir utrolig koselig♥

Håper alle får en fin fin fredag!Snakkes;*
 Hva skal dere denne fredagen?

HJEM KJÆRE HJEMHeisann!!

Nå er pilates oppgavene nesten ferdig, og kan s nart si meg 100% fornøyd med foredraget. Nå bærer det hjem til LOFOTEN! ♥ Er hjemme i 21tiden i kveld, å ser så fram til å komme hjem å tilbringe 4 daga hjemme i Lofoten! 
Nå sitter jeg på skolen og skal snart hjem til hybelen for å pakke, og dra ned til båten!   


Perla i Lofoten! Kabelvåg♥

Snakkes;*
Skal du ut å reise?

 

Konsert og lofotbesøkHeisann!!

Nå skal jeg ned til kulturhusest, hvor jeg skal hente noe billetter og ta bussen til Rønvika hvor jeg skal møte Astri. I dag kl 18 er det huskonsert i Rønvika kirke, noe vi da skal få med oss.
Mi søteste Mathilde og mange andre skal synge og spille der♥
Husker dere at jeg fikk en sang på julaften? Denne sangen har Mathilde ikke sunget for noen enda, men i dag skal hun synge den.Gleder meg utrolig masse, sangen betyr så utrolig mye for meg♥

Konserten er gratis så anbefaler alle som kan til å komme!

Så skal jeg busse tilbake til byen, hvor jeg skal møte Ingrid som jeg har gått i klasse med i 4år! Blir kjempe koselig, har ikke sett henne på lenge. Hun skal da ligge over her til i morgen, siden hun skal på Helse og Sosial vg 2 på hospitering i morgen.Å i morgen reiser vi sammmen til Lofoten! GLEDER MEG


Siden jeg jobber med foredraget til Fredagen, tok jeg litt bilder i Ballett timen i dag! 

Disse går på samme jazz og ballett gruppe som meg! Mine søte danse piker! ♥

 Snakkes;* 
Hva skal du i dag?
Vil du se bilder\ filmer fra konserten? 

CAN'T WAITHeisann!!

Tirsdag har nå mer eller mindre blitt som en fast sang dag,som vi tar rett etter skolen.Ganske kjekt i grunn!:D Nå sitter jeg godt under dynen, med musikk og bare slapper av! LOVEIT! 
Skal fortsette på foredraget jeg skal ha hjemme på hjemplassen min på fredagen. Er så mye som jeg skal ha med, og mye bilder som skal fikses, så i morgen skal noe bilder bli tatt i ballett\jazz timene så satser på å være ferdig til i morgen! 
Haha uff er alltid i siste liten med alt av oppgaver og slikt.. lærer aldri! Men det positive er at det blir alltid gjort og det går ganske bra :)Skal holde et foredrag på min kjære ungdomsskole, om hybellivet og skolevalg♥Med andre ord LANG HELG! gurr som jeg gleder meg til å reise hjem! 

Snakkes;*
Skal du holde noen foredrag? 

Min uke før jeg skal hjemHeisann!!

Klarte å sovne av i da,men var utrolig godt. Så nå må jeg  se om jeg får fikset noe å spise,er så utrolig sulten nå.
I dag i morgen og Onsdagen, blir det jobbing med 2 innleveringer og 1 foredrag.I morgen skal jeg ha sang der jeg skal synge skyfall.
Onsdagen får jeg besøk fra Kabelvåg av ei fra gammel klassen min. Hun skal være her på hospiteringg,så hun ligger over hos meg så reiser vi sammen hjem!:D
Torsdagen skal jeg holde en tale i norsken og torsdagen reiser jeg hjeeeem♥

Fredagen skal jeg tilbake til mi kjære ungdomsskole! Der skal jeg holde foredrag om skolevalg,hybellivet, og litt slike ting.. gleder meg utrolig masse :D

 Matlaging mens man over på en solo

 

Snakkes;*
Noe du sers fram til denne uken? 

BILDER# JentekosHeisann!!

Etter en 2timers danseøkt på skolen i dag, fikk jeg besøk av 8 søte jenter på hybelen min! Det ble taco,godis og brus ♥Var utrolig koselig! Er så sjeldent alle har tid, så var sikkelig koselig at alle kom og samle jentene. 
Nå blir det rydding, laging av tale og pugging til prøven.. yeeey! Men først skal jeg spille inn noen fler klipp, før det blir for sent og jeg vekker de som bor ovenpå.

Marie, Martha, Ingrid,Elise,Elisabeth,Louise,Ellinor ♥ Marie J, vet jeg egentlig hvor hun var her;pSnakkes;*
Hva har du gjort i dag?


 

Når det tar overHeisann!!

Har ikke skjedd så altfor mye i dag, har vært å handlet litt bygaver!(gleder meg så til å dra hjem) Bortsett fra det har jeg vært her i min lille hybel å  slappet alt for mye av.
I dag har alt tatt over.. så kjenner at jeg virkelig ikke er meg selv i dag!Snakkes;*
Hvordan har dagen din vært? 

TAREASHeisann!!

Da sitter jeg i Rønvika, hvor jeg skal være barnevakt i dag! Egentlig utrolig kjekt, for har så utrolig mye som må gjøres til neste uken.
Engelsk prøve, og 2innleveringer i pilates! I pilates går den ene oppgaven ut på å skrive hvorda pilates hjelper de til å gjøre plies! Siden vi har fått ganske lang tid på den, må jeg nok jobbe ganske så hardt med denne oppgaven.
I dag fikk vi en ny oppgave hvor vi skal søke opp forskjellige ord, å skrive forklaring! Finne ut hva som er korte og hva som er lange bein.

I tillegg til dette skal jeg neste Fredag holde foredrag på gammel skolen min, så er litt bildetaking og litt bilder som skal fikses til det!

Snakkes;*
Har  du noen store oppgaver?
 

LET'S DANCEHeisann!!

Er bare hjemme en snar tur, for å skifte. Kll 15.30 - 17.30 skal vi ha øving til danseforestillingen som vi skal ha 14.Februar! På valentinsdagen faktisk♥
I morgen og søndagen skal vi ha 1 time dansing, så denne helgen blir det Bodø helg på meg. Kjenner at det hadde vært utrolig godt å dratt hjem nå, men men!

 

Snakkes;*
Har du noe å øve til ? 

BABYSITTINGHeisann!!

Nå  snart blir jeg hentet av ei dame jeg skal begynne og sittte barenvakt for! Er så koselig å ha barnevakt som en jobb! Med 7unger som jeg passer blir det litt tjene♥Så skal jeg sitte barnevakt der til i 21tiden, så tar jeg bussen tilbake inn til byen,hvor jeg skal være barnevakt for en annen unge!Så er det resten av dagen min kommer til å gå til, skal få prøv å gjort ferdig et foredrag jeg skal ha på gammel skolen min neste fredag! 
 Nå må jeg egentlig runde av, skal prøve å rekke butikken slik at jeg får pantet flaskene før kl slår 18.00! 

 

Senere i dag kommer et " hjerte" innlegg! Følg med ♥
Snakkes;*
Har du jobb`?
Hva skal du gjøre i dag?


KONSERTHeisann!!

Da er Mathilde og jeg nettopp komment inn til hybelen min, etter en utrolig koselig dag ute! Vi hadde Bigbite date, og gikk litt i butikkene før vi dro for å ta bussen til Tverlandet! 
Vi visste egentlig ikke hvor vi skulle,jeg hadde aldri vært der før.. men ble jeg som ble den såkalte " guiden" noe som ikke var så veldig lurt! Hahaha! Men vi fant fram, og i goood tid før alt startet også! Det ene bandet som spilte der, var "Primo" Primo er ei gruppe på 5ungdommer, hvor 4 av dem går i paraell klassen min(musikklinjen) De var uten tvil utrolig flinke♥Vanishing Vegas var den neste og siste bandet, de var 5 voksen å om jeg har fått med meg rett er de musikklærere på Tverlandet eller noe slikt! Utrolig flinke var de også, så flinke at vi begge kjøpte CD av dem! ♥
Så er utrolig glad for at Mathilde og jeg tok turen dit! 
 
Audun,Matias, Mathilde og Meg! ♥


Har hatt en super koselig dag, å nå har vi vært på butkken og unner oss nå litt kos selv om det ikke er helg! ♥

Snakkes:*
Har du vært på konsert i dag?
Hva har du gjort i dag?

ROADTRIP WITH MY FRIENDHeisann!!

Nå har jeg Mathilde her med min side, å straks skal vi ned til byen, for å spise før vi tar bussen viddere ut på landet ( Tverlandet) Det var åpningen av Fritidssentret der i går, å i dag er det konsert! Så hiver oss på bussen å får en liten " Roadtrip" 
Kommer ikke hjem før i 21 tiden i kveld, så da snakkes vi da med fler bilder og oppdateringer!  

Snakkes;*
Hva skal du gjør i dag? 


 

HAPPY TODAY BECAUSEHeisann!!

Da var det Mandag, og en ny uke! Akkurat nå har vi Norsk. Sitter ute i gangen med Elise & Ingrid, mens vi jobber med Norsken. Skal velge et parti til neste mandag, og skrive en tale om et parti, og skrive 3 "emner" for å få folk til å "stemme" på mitt parti!

 
Ingrid & Meg ♥

I går fikk jeg denne på plass i hybelen min! Wiiii ♥ I dag etter skolen skal jeg dra på Rinkjøp for å ENDELIG få kjøpt musikk utstyr ♥Gledes!!

 Snakkes;*
Hva gjør du nå? 

SLEEPOVERHeisann!!

I dag har jeg fått besøk av søteste Tora, fra musikk klassen!♥Hun skal ligg her til i morgen, så det blir koselig! Vi har laget sikkelig god midda, og nå er vi nettopp komment inn fra byen. 
Telefon min er ødelagt, og skal sendes på reprasjon:( buhu! Heldigvis fikk jeg en ganske så ny låne telefon så kan vel ikke klage.. Åh i morgen er det endelig helg, GURR som jeg gleder meg! :D  Håper alle har hatt en like fin Torsdag, og får en fin Torsdag videre! ♥
Tora og jeg skal ta noen bilder i løpet av kvelden, så følg med i morgen!;)

Snakkes;*
Har du overnattning besøk?
Hva har du spist til middag? 

FROST AND COLD
\\Utenfor lillehuset mitt i Bodø

Er komment hjem fra en utrolig fin tur, men fyy hvor kaldt det er. Nå er varmen på fullt her inne, og "slappis" klærne er tatt!Loveit♥på ! I dag er Idol startet på tven, uheldigvis går det samme dag som "Unge mødre" så blir flikking fram og tilbake for å få med seg litt av alt!  
Nå skal kvelds maten spises:D

Ha en fin kveld videre!

Snakkes;*
Skal du se noe av dette?
Er det kaldt hos deg? 

BILDER# KabelvågHeisann!!

1.Januar var jeg på tur med familien. Lyset ute var utrolig fint, og jeg selv er fornøyd med bildene til tross for at de ikke er redigert! 
Savner Kabelvåg og familien utrolig masse, og gleder meg utrolig mye til å komme hjem!♥ Torsdag 31. Januar drar jeg hjem! Ser så fram til å komme hjem tidlig på Torsdagen, være hjemme hele fredag og lørdagen og litt av søndagen! ♥ 

Snakkes;*
Hva synes du om bildene?

Bor du borte fra familien?

SANGTIME

Hola!!

Nå har vi akkurat fått tilbake Spansk tentamen, og nettopp ferdig og gå igjenom den! Spansk er et så utrolig fint språk, er så glad for at jeg valgte spansk♥Å gleder meg til å lære masse mer!!
Etter skolen i dag, skal jeg ha sangtime, og gleder meg♥Skal starte å synge sanger fra mitt Idol Taylor Swift!  Så tenkte derfor å bare stikke innom å oppdatere dere, siden når jeg kommer hjem blir det matlaging og slike ting! 
Nå blir det mer Spansk


Snakkes;*
Tar du sangtimer?
Kan du spansk?

THIS MONDAY
\\Skyr
\\ Eple
\\Jordbær
\\Musli
\\ Cottage cheese

Just loveit♥


Den siste uken har jeg vært utrolig plaget med å være svimmel, kvalm og vondt i hode!Hater slike dager, da blir nesten ingen ting gjort.. slik som i dag!Har vært så svimmel at jeg bare har vært til seng i hele dag.. hate it! 
Nei får vel bare komme i gang med resten av Spansk leksene... siden det blir ført fravær i morgen på de som ikke har gjort leksene

Snakkes;*
Pleier du å være dårlig?
Hva har du gjort i dag?

EN NY SUNN UKE

Heisann!!!

Etter skolen i dag dro jeg til byen, for å se om jeg fant noe mer å kjøpe for gavekortet på Kremmerhuset, å det fant jeg! I dag fikk jeg lønning på kontoen, så da dro jeg på butikken hvor jeg hamstret inn mat. Alt fra middag til pålegg  til frukt og grønt!Herlig♥
Nå ser jeg på "Friends" på tv, å skal snart  lage en sunn og god dessert (eple,jordbær,skyr,cottege cheese) mmmmm♥ Senere skal jeg gjøre spansk leksene som er til i morgen, og ta meg en joggetur!  

Sanglæreren min sendte meg melding å sa at sangtimen blir i morgen! Så skal øve litt på sangene " the rose" og "if god was one of us"
I morgen skal jeg starte å synge " Love story" av Taylor Swift & " Hurtigrute" av Kari Bremnes♥Ååå som jeg gleder meg! 

Snakkes;*
Dine planer for dagen?
Hva synes du om disse sangene?
 

GRINE FILMHeisann!! 

I natt var jeg barnevakt, å når Renate kom hjem satt vi bare å snakket til halv 6 om morgen;p woops! Kl 10.00 stod jeg opp i dag, å i dag har dagen bare gått til å snakket og kost seg! Utrolig koselig♥Vi har sett " The Last song" å tårene bare rant! Sikkelig jentefilm! Til middag lagde vi pannekaker.. nam nam :D
"LOL"er også lastet ned så blir nok å se den også iløpet av helgen!♥Elsker bare slike helger! 

 Akkurat nå sitter jeg fortsatt her, så får se hva som skjer resten av kvelden! 
Snakkes;*
Hva har du gjort i dag? 

Helg i Byen Heisann!!

Dagen har gått utrolig fort, å nå har jeg ordentlig tid til et innlegg! Etter skolen i dag var jeg sikkelig kvalm svimmel, så så slappet av å sovnet i en halvtime. I 19tiden dro jeg til Ingrid! ♥Begynte å bli en stund siden vi har vært sammen nå. Vi så fillm, og bare snakket, utrolig koselig ♥
Så dro jeg hjem pakket sekken og nå er jeg barnevakt,å har skal jeg ligge til i morgen! Er så koselig å knytte så god kontakt med dem man sitter barnevakt for!

 Akkurat nå sitter jeg å hører på den nye sangen til Rihanna ft. Futrure Loveeee- utrolig fin sang♥
 

Torsdag LOVEHeisann!! 

Jeg bare elsker Torsdager, da ar vi nesten ingen fag å ferdig 13.30! I dag hadde vi 2timer med dans,2timer fri, 1 time norsk og var ferdig 12.50 herlig♥Var med Marie etter skolen, og er nettopp komment inn. Nå er stipend lappen postet til mamma!  Å nå skal jeg på skolen for å ha sang igjen:D Ååå som jeg gleder meg, er så utrolig lenge siden sist så blir herlig! 

Etter sang skal jeg gå til Rønvika,  hvor jeg skal møte Maiken! Er så utrolig lenge siden sist vi fant på nå. Var vel i starten av skoleåret(?) så det skal bli koselig♥


\\ sanger er printet ut så da er jeg klar!

Timen starter 15.30 så skal begynne å tussle bortover til skolen!

Snakkes;*
Liker du Torsdager? 
 

En forfriskende morgenHeisann!!

Som dere leste i går, satt jeg barnevakt! Mens jeg var der, ble jeg sikkelig svimmel, og hadde ikke balanse i det hele tatt, snublet og alt snurret rundt.. SYKT ekkelt! Sovneet kl 21 i går, ganske tidlig for å være meg.. så etter 5-6 timer våknet jeg å var utvilt! Så da satt jeg meg ned å gjorde ferdig leksene, spist frokost og sminket meg... nå har jeg akkurat komment inn fra en aldri så liten joggetur! Utrolig herlig♥Tror jeg må få til det hver morgen! 
Om 1time starter skolen, så nå skal jeg fikse meg ferdig, pakke sekken og se over spansk glosene før det blir avgårde til skolen!

 

Håper alle får en super Tirsdag! 

Snakkes;*
Liker du å ha god tid om morgen?
 

En fantastisk dagHeisann!!

I dag startet vi kl 10 på skolen og var ferdig kl 13.30 kun Engelsk og Matte i dag! Utrolig herlig♥I dag har søteste Martha bursdag, så etter skolen dro Martha, Marie og jeg på Aurora for å ta en liten feiring med is!  Etter det dro vi på City Nord, og gikk litt rundt i butikkene! 
Så dro jeg på hybel med tingene pakket vesken og gikk til Mathilde! ♥Har så mye å ta igjen med alle etter ferien! Har i alle fall hatt det utrolig koselig i dag. 

Nå sitter jeg i Rønvika hvor jeg skal være barnevakt til i kveld! Så nå blir det lekse gjøring og pugging til i morgen.. Yey.. Mathilde bor faktisk rett over veien, så kanskje jeg er heldig å får selskap snart :D


Som sagt har Martha bursdag i dag! Gratulere nok en gang med 17års dagen din♥Håper du har hatt å får en super fin dag videre! Utrolig glad i deg! 
Gleder meg så til alle minnene vi skal få i 2013 å fremover! Du  er herlig! Å betyr utrolig mye for meg! Loveu snuppa ;*

Snakkes;*
Pleier du å sitte barnevakt?
Gratuler Martha med dagen?
 

HELG OG FRI Er så utrolig herlig med helg og fri♥Særlig de helgene jeg er alene å tar helgen med ro! 
I morgen starter jeg på første hele skoleuke etter jul! Men før det blir skole og slikt,skal jeg fortsett og gjøre mer fornuftige ting!  
 
Snakkes;*
Hva gjør du i dag?  

Lørdags godt
Cottage cheese, banan og eple ♥mhhhm 

En  herlig Lørdag med sunn godt, mens jeg ser en film på tv♥Etter filmen blir det trening! 

Ha en herlig Lørdag videre folkens!

Snakkes:*
Hva gjør du i kveld?

 

BILDER # InnkjøpHeisann!!

Da var det helg og det er utrolig godt! Litt rart å være helt alene i helgen igjen.. men det skal nok ikke bli et problem! Skal få gjort en norsk oppgave og pilates oppgave i løpet av helgen. I helgen skal også hybelen min fikses på og jeg gleder meg til jeg får alt slik jeg vil ha det :D Ellers blir det litt husvask og slike husmors ting og masse trenning! ♥

Var så heldig å få gavekort i julegave så har kjøpt meg sko og en skål! Utenom kjøpte jeg meg en bokse på Bikbok til 29kr, så sier meg veldig fornøyd med det! 
Ute føles det ut som det er 15 miuns grader, og frister mer og sitte under pleddet inne i varmen! MEN nei! Så nå blir det på med trenings klær og ut i kulda! GOOOD HELG FOLKENS!♥

Snakkes;*
Hva skal du i helgen? 


 

Tilbake i hverdagen

Første skoledag etter ferien er fullført,kjøeskapet er fullt opp, og i morgen er det helg! Kan det bli bedre? 
Hvert år setter jeg for mange og for høye mål, som aldri blir gjennomført men i 2013 skal det skje♥ 
Nå skal jeg hive på meg trenings klær, refleks og starte årets mål! ♥ Ble tidlig kveld i går,så hybelen skal jeg å fikse og forandre litt på i løpe av dagen! Snakkes;*
Er ferien din over? 

Ny start,nytt mål!Heisann!!

Da er jeg nettopp komment tilbake på hybelen min! l! ♥Akkurat nå sner det her i Bodø over den glatte isen! Hybelen min er for første gang i ordentlig varme, og  slipper å fryse! Herlig ♥
Nå har jeg samme følelse som for 5mnd siden, da jeg gledet meg til å vaske, lage mat og alt det her! 

I morgen blir det trenning og innkjøp av frukt & grønt! 2013 skal det skje ♥


Nå skal jeg se ferdig på tv før jeg pakker ut av kofferten og går til sengs! 
Snakkes;*  
Har du mål for 2013?
 

 

FRA MITT HYBELLIV 2012Heisann!!

Siden jeg ikke skal mer tl Bodø før i 2013, får jeg ikke noen mer minner eller noen fler å bli kjent med for i år. Å tenkte derfor å kunne skrive litt om hvordan mitt halvår på hybel har vært: 

Startet slik
 
Husker det som om det var i går! Hadde så mange tanker som surret rundt i hodet. Tilogmed den dag i dag er det fortsatt uvirkelig at jeg faktisk har flyttet. Var bestemt på at jeg skulle bo hjemme til jeg ble 19år.. men slik ble det altså ikke.. jeg flyttet til 


Bodø kommune, Bodø by som 16åring! Jeg hadde vært i Bodø før, men bare på et senter(Koch) Så lille meg som kom fra Lofoten, der jeg har bodd nesten hele livet.. til en ny fremmend by hvor jeg ikke kjente noen eller noe! Det var i grunn ganske så spenndene å drive å forske og undersøke, å faktsik må finne ut hvor de "viktige" tingene ligger... finne folk, og finne fram alene i en ny by. Jeg får stadig høre " jeg skjønner ikke hvordan du vet hvor alt her, som nettopp har flyttet hit" ♥

Mitt lille hjem skulle fikses! Er så utrolig glad i"lille huset" mitt ♥Trives så godt der, og det er så fint der:D I tillegg ligger det RETT med skolen, byen, sentrum,city nord, butikken, kulturhuset.. jah ligger egentlig ganske sentralt åh det digger jeg!:D 

\\ dette bildet ble tatt første dagen alene i Bodø by
For jeg har da klart å gått meg bort i byen enn 2-3 ganger..å faktsik stoppet opp å lurt på "  hvor er jeg nå?" 

Angrer ikke et sekund på at jeg valgte å flytte til Bodø! Greit nok, jeg har møtt på utrolig mange utfordringer,å vurderte å slutte på skolen.. men av det har jeg lært så masse! Lærdom som er menningen jeg skal ta med meg videre! Merker selv hvor mye mer pris jeg setter på ting jeg var vant med♥Å bo alene har gitt meg så mange muligheter, og jeg har vokst mye på dette halvåret. 
Det er jeg som må handle og lage maten, vaske klær og vaske hus. Jeg som må komme meg selv en plass om jeg skal dit, og jeg som må ta valg selv.
 
Jeg går da Musikk dans og Drama med hovedfag dans på Bodø vgs! Høsten har vært lang og krevende, så hva jeg skal til neste år.. vet jeg ikke selv! Men en ting vet jeg, jeg blir i Bodø! Så blir derfor enten Musikk eller Dans jeg går til høsten! Får tiden vise♥

\\ Mathilde & Meg 2mnd siden♥Loveyou

For noe som gjør at jeg faktisk vil fortsett å bo i Bodø, er alle folkene! Jeg dro fra klassen min, familien, dansegruppa, venner til å må skape en helt ny bare i Bodø.. På disse 4mnd har jeg fått mange i Bodø jeg er blitt kjempe glade i♥Som jeg gleder meg til å se igjen! Er så utrolig glad for at jeg har voksne personer jeg har knyttet meg til der å. Som Cille(som jeg sitter barnevakt hos) tar 3min å gå til henne, å har gått dit, når jeg ikke får opp brus flasken til hjelp med leksene! Cille har ble jeg kjent med første dagen i Bodø, å er utrolig glad for at jeg har henne der! ♥ Så personer har veldig mye å si om man skal trives..sitter ofte å tenker på hvem som egentlig har gjort en stor forskjell for meg i Bodø, hvem jeg ikke kan klar meg uten der♥Men har venner i klassen, på andre linjer, på andre skoler så er så takknemelig for det! 

Er bare så utrolig glad for at jeg trives på plassen! 

mer minner og bilder kommer i innlegget fra året 2012! 

 Så alt i alt! Vurdere DU å flytte på hybel? Eller til en ny plass? Eller gjør noe nytt ? GJØR DET! HOPP I DET! Hva kan du tape? 

Snakkes;*
Noe mer du lurer på? 


 

HybellivetHeisann!!

Siden året er snart slutt,tenkte jeg at jeg skulle lage noen innlegg framover om det! Men før den tid, lurte jeg på om dere var vil lese om mine
4mnd på hybel?
Utfordringen?
Hvordan hybellivet er?
Å egentlig om alt fra hybellivet?
Hva jeg har opplevd? 
Snakkes;*
Vil du lese om mine mnd så langt på hybel?
Isåfall hva vil du lese om, fra hybellivet?

Tiden flyr

Kl 10.00 skal koret samles for å ha oppvarming i kirken! Er så herlig å bo nært kirken også:D  I dag er siste dagen jeg er i Bodø for i år, litt rart å tenke på! Tiden har gått så utrolig fort fra jeg satt i kulturhuset første skoledag, og ikke kjente noen til førte semester er over! 

Bor du i Bodø? Så annbefaler jeg deg til å komme i Domkirken kl 13.00 for å høre på julekonserten av musikk dans og drama! Fantastisk flinke folk ♥Konserten er i tillegg gratis:) 

Snakkes;*
Hva skal du i dag?

Lang nattHeisann!! 

Vet ikke hva jeg skulle hatt gjort om ikke butikkene hadde sen åpent i dag(22.00) noe som jeg er utrolig glad for!  Fikk gjort mase på de 4timene. Møtte også Mathilde på senteret, så vi satt oss ned på cafe, før vi måtte går hver vår vei siden begge skulle handle julegaver til hverandre. Ente med at korte ble dreg litt for mange ganger. Er i slike situasjoner jeg skulle ønske det var så lett å bare ringe mamma.. anklene er helt vonde etter en dag med høyheller og så i byen! 

Hadde tatt med kameraet, men når jeg skulle ta bilder hadde jeg da klart å glemme minnebrikken hjemme!

Pakking-fiksing av hybelen-dusj-fikse gaver- ja kan bli en lang kveld dette! 

 

I morgen starter dagen min kl 10.00 hvor det blir en pause mellom det og konserten! Så er det en julekonsert så bærer det hjem til Lofoten♥Mamma kommer også i morgen tidlig så gleder meg veldig:D 

Snakkes;*
Har du mye som må gjøres?
 

DAGEN FØR FERIENHeisann!!

Er akkurat komment inn fra øving hele dagen med musikklinjen! Dagen startet med en koselig lunch\frokost i musikkgangen for alle 3 trinnene på musikk og dans! Ellers har jeg brukt dagen min i kirken, for å øve eller på glasshuset! Hver gang vi fikk et 15minutters pause, sprang Martha og jeg ned til Glasshuset for å se om vi fant noen gaver, og det funktet veldig fint! 
Vi ble ferdig litt tidligere, så nå har jeg skiftet og skal nå ned til City Nord(senter) Siden butikkene stenger kl 22.00 i dag så skal jeg gjøre meg HELT ferdig i dag!  Desember mnd har gått så utrolig fort, og i morgen står jeg i kirken og har julekonsert får vi tar ferie.. har så mye som må gjøres, både pakkes og vaskes! 

 

Tiden den flyr å siden jeg må være på sentert halv 7 og det tar 15-20min å gå (om jeg ikke stresser) så burde jeg vel avslutte her! Oppdatere dere mer senere :D 

Snakkes;*
Hva skal du i dag?
Har du ferie i morgen?
 

YTTERDØREN STOD ÅPENHeisann!!

Da jeg kom fram til Bodø i dag, skulle jeg møte Marie for å "feire" Burdagen hennes litt! ♥Hun har da bursdag i dag! Var kjempe koselig:) Har blitt så utrolig glad i den jenta, og i har en syk humor sammen! 
I halv 10 tiden dro jeg til hybelen min, og jeg ser ytterdøren HELT åpen! Jeg  får helt panikk. For jeg må alltid dobbelt sjekke når jeg låser dører.. å denne gangen var den åpen! Tenkte jo såklart det verste, og hadde egentlig ikke så lyst å gå inn.. 
Men HELDIGVIS var det ingen her, og ingen har vært her heller! Åh lykke♥Kunne jo ha mistet masse..  men at døren har vært oppe siden fredag.. er det da ikke så mye varme å hente her nå!  

Nå skal jeg snart ta kveld..i morgen er det skolen kl 10.00 for å spise Julelunch med hele musikk og danse linjen! Blir utrolig koselig!  Etter det blir det øving i kirken hele ettermiddagen, så går turen til City Nord. Hvor jeg både skal gi og kjøpe julegaver! 

 
Å igjen Gratulere så masse med dagen snuppa♥Håperdu hadde en super dag i dag!Så utrolig glad for at vi har fått den kontakten som vi har. Siden den andre uken har vi hatt konten! Vi har jo snart vårt egent språk, med alle de ordene og bokstavene og hva det måtte være som ingen andre skal hørexD Har hatt noen fine stunder med deg i år, å ser så fram til 2013, med masse nye minner og sprell♥Å alt som vi har planlagt å gjøre :D Loveu;* 

Snakkes;*
Har dere julelunch?
Gratulere med dagen?


 

ReisingHeisann! 


Nå kommer Cille bortover for å hente meg og kjøre meg til flyplassen . Heldige meg!  Åh det beste er når man tar fly hjem:D Tar bare 20min, som bare består av opp og ned! DIGGER DET
Som da betyr at jeg kommer tidlig hjem i dag♥ Skal møte blant annet "Storesøster" Kristin i helgen, som jeg ikke har sett på 2mnd! Så denne helgen har jeg gledet meg veldig til :) 

Snakkes;*
Hva skal du i helgen?

 

Resultat fra frisør besøkGod morgen! 

Akkurat nå, har vi egentlig matte! Men siden dette er vår siste skoledag for i år(mandag og tirsdag er det konsert og julelunch, og øving)  får vi se en julefilm! Så nå er lysene slukket, ute er det mørkt og 3 stearinlys lyser opp i klasserommet! :D 
Etter dette er det 2timer drama
Så er det fagsamtale i Moderne
Pilates prøve
Nafa

Senere i dag skal jeg ut å reise:D følg med!

 
I går var jeg hos frisøren! Er utrolig fornøyd med plassen, og de som jobber der. Er HELT klart at der skal jeg gå de neste gangene jeg trenger frisør. 
Jeg farget håret tilbake til min naturlige hårfarge!GURR hvor herlig det var♥Håret er ikke lengre slit og tørt og jeg mister ikke halve håret når jeg grer meg! 


Snakkes;*
Hva synes du ? 

Hva jeg skal gjøre hos frisørenHeisann!!

 
Uff er så sykt trøtt og sliten for tiden.. er så mye å gjøre, å så mye å huske på! Så endte med at jeg stod opp 8:50 av PANIKK! Vi hadde tentamen i dag og startet HELDIGVIS kl 9.00! Rakk det, og kom 3min før tentamen startet! Igjen SÅ glad for at jeg bor så nært skolen♥Nå er matte tentamen over, og jeg har siste prøve i morgen(pugge navn på bein i kroppen) Så er egentlig ganske glad nå, med tanken på at i morgen er siste ordentlige skoledag, før ferien!


Kl 13.30 sitter jeg i frisør stolen, og der skal jeg tilbringe ettermiddagen min! Har gledet meg så lenge nå:D Bodø har jo frisør salonger på nesten hver eneste hjørne ;pnoe som gjorde at det var utrolig vanskelig å velge hvor jeg skullle dra! Siden alle jeg har sport har sagt helt forskjellige.. men endte opp med Bech i byen! Er kjempe koselig der inne, og har hørt så mye bra om dem♥
Håper på at resultatet blir bra!
Snakkes;*
Hva tror du jeg skal hos frisøren?
Vil du se resultatet?

 

 

 

BILDER#Snømann i farger\\ Når jeg var hjemme for 2uker siden, hadde Mamma kjøpt en søt liten sne mann som skifter farge. Utrolig søt, så her har dere noen bilder! 
JULEKOS

Heisann!!

Spontant ble planene endret, å jeg  fikke plutselig tid  til så mye! Snille Cille spurte om jeg ville komme å pynte pepperkake hus med dem♥åh gleder meg! Er så koselig, og er bare SÅ klar for å ta ferie nå! 
Så skal jeg begynne å filme hjemmet mitt til dere i dag!:)
Men NÅ  ser jeg at tiden flyr veldig fort! Så får komme meg i dusjen å bli ferdig før klokken slår 17.00! 

Snakkes senere;*
Bruker du å pynte pepperkake hus?
Hva skal du  i dag?

Avslutning

\\Bilde er tatt rett etter Jazz tentamen i forige uke! Martha♥ & Meg

I dag skal jeg ned til byen med Elisabeth etter skolen! Vi har fri i siste timen i dag, så benytter muligheten til å dra til  City Nord! Skal innom dyrebutikken i dag også, og gleder meg veldig♥

Senere skal jeg på avslutning for Ungdomma.no der vi skal trekke vinnere spise og ha det koselig! Så det ser jeg fram til,etter det blir det rydding og styring!

Snakkes;*
Hva skal du i dag?

 

SELSKAP I HYBELEN MIN?


Dagene går så fort fram mot juleferie nå,kjenner jeg gleder meg veldig! I dag har jeg hatt sang, som mest sansynelig var min siste sangtime for i år, litt rart. Men gleder meg så til å starte igjen. Har fått noter og tekst jeg skal øve på!wiii:D 
Etter sang dro jeg for å være barnevakt,nå er jeg hjemme.. å har lest side opp og side ned! Ble forelsket i går i en liten tass♥Har så lyst på selskap på hybelen min. Vet ikke så mye om dette, men nå føler jeg meg mye klokere,og håper så den blir min. Den er bare verdens søteste lille Tass♥ 

Snakkes;*
Hva tror du jeg vurdere å skaffe meg?

VIDEO# JulekonsertenHeisann!!

 
I går gikk dagen til å sove og slappe av, før jeg dro på julekonsert i Rønvika Krike, og etter det satt jeg hos Cille og snakket til det ble kveld.Om du vil lese om konserten kan du lese det HER

 Snakkes;*


Min Lørdag medHeisann!!

I dag stod jeg opp kl 11, dusjet  og fikset meg før jeg gikk ned til byen for å hente noen julegaver. Etter det gikk turen til Rønvika til Mathilde! Mathilde skulle graderes i Teakwondo i dag, så jeg dro med henne for å se på! Hun klarte graderingen,sikkelig stolt av henne♥Jeg har selv gått på Teakwondo,kjenner jeg savner det veldig. Er egentlig en utrolig bra sport å gå på, med alt i et. 
Etter graderingen dro vi til henne, hvor vi satt lengefor å finne på noe. Vi havnet på Orion til slutt, for å spise Kebab, sikkelig koselig♥Resten av kvelden har vi egentlig bare gått fram å tilbake!  

Har hatt en sikkelig koselig Lørdag med mi søteste Mathilde!♥Nå blir det rydding..må til det å! 

Snakkes;*
Har du hatt en fin Lørdag?

 

Luke nr 7 # Mitt vakre hjem i BodøEr så utrolig glad for at jeg bor her jeg bor å akkurat i denne hybelleiligheten! Føler at dette er mitt, og har blitt så glad i  lille "huset" mitt. Kunne ikke tenkt meg til å flytte til en annen plass, så lenge som jeg bor her i Bodø! 
Bor helt PERFEKT! ♥2\3min til skolen( må bare gå noen meter og så over en vei, DIGG) 
15min til City Nord( Nordlands største kjøpesenter)
10min til byen,hurtigbåt kaien,sentret osv..
5min til Kulturhuset
20-25min til flyplasen
20min til RønvikaFørste gang jeg har tatt buss alene her i Bodø, var faktsik i går, etter 4mnd;o Er så digg å ikke være avhengi av buss,og bo så sentralt. Særlig når jeg ikke har Mamma som kan kjøre meg når jeg skal hit og dit! 
Selv om jeg bor ganske sentralt, og egentlig nesten med hovedveien, er det så stille og fredelig her! Bor i en søt gate, med KUN 6 hus♥


VIL DU HA SE EN VIDEO AV MITT LILLE HJEM ?


TILBAKE I MORGEN

Tentamene tar all tiden min nå, å i morgen har vi siste tentame(muntlig)  før helgen! Så da er jeg sterker tilbake! Akkurat nå skal jeg pugge og lese mer på engelsken, siden vi ikke får ha et eneste ark med oss i morgen, og jeg er veldig flink til å glemme ting! 

Snakkes;*
ønsk meg lykke til?
Har du tentamen i morgen? 

4.Desember

I dag har dagen gått til sang time! Å så brukte vi litt av tiden på å lære noe enkelt på piano:D Ikke kan jeg noter eller noe, men åh som jeg drømmer om å lære meg piano♥Så skal øve til neste uken på "one of us" både med stemmen og på piano! Så ble på skolen 2 timer etter øvingen i dag, for å spille og synge. 
Bynte også å skrive på to sanger " I am strong"  og "En stille natt" 

Driver å fikse en video om mål for 2013! 

Snakkes;*
Noe du vil ha video om?


VIDEO 3.Desember~UTEHeisann!!

I dag er dagens kalender luke en liten snutt fra da jeg gikk til Rønvika i dag, for å sitte barnevakt!
 
 Snakkes;*
Hva vil du se i luke nr 4? 

2 Kalender video~ JulegrantenningI dag var det som sagt julegrantenning her i Kabelvåg! Så i dag er dagens kalender video fra Julegrantenningen.Håper alle dere har hatt en super fin 1søndag i advent♥Nå blir det kake kos, før jeg skal ta flyet tilbake til Bodø by! Snakkes;*
Hva har du gjort i dag? 

1 Søndag i adventHeisann!!


I dag er det 1søndag i advent, noe som beyr at julegrana i Kabelvåg tennes i ettermiddag! Åh jeg gleder meg, er alltid så koselig♥Så blir det pakking, har så utrolig mye som skal tilbake til Bodø! Må også prøve å få prese t inn noen timers øving til spansk tentamen, som er i morgen! 
Tar siste flyet hjem til Bodø i dag, heldigvis!

Håper alle dere får en super søndag! 

Følg med senere i dag, da kommer video nr 2 i adventskalenderen! :) Noe du vil jeg skal filme i adventskalenderen?


Snakkes;* 
Har du noe du vil se i kalender videoen?
Skal du på julegran tenning ?

 

1 Kalender videoDa var det klart for første video i Desember! Fikk et spm om jeg kunne filme julekalenderen min, så dette er kalenderen jeg har fått hos mamma♥Dem andre er i Bodø, og jeg kan filme dem om noen vil det også! 
 Snakkes;*
Hva vil du se i luke nr 2? 

JULEKALENDER PÅ BLOGGENHeisann!!

Synes måndene har gått utrolig fort, og bare 1mnd igjen av 2012 ! Endelig er vi komment til den mest koseligste mnd i hele året♥
Tenkte derfor å gjøre litt exstra av det i år, med å ha noe "spesielt" hver dag fram til 24.Desember!

JULEKALENDEREN

Jeg skal ta dere med i min hverdag, og filme en liten snutt til dere hver dag! MEN jeg er åpen for forslag, om det er noe du tenker jeg MÅ filme eller gjør! Så gjør jeg det! 

  
  
  
\\den pakken er foresten den første kalender gaven min i dag, fra Mathilde♥
Dere kommer til å se alt fra video fra hele hybelen til når jeg er med venner, til jeg lager mat, til jeg er ute å reiser! FØLG MED og GLED dere:D

Følg med senere i dag, når jeg poster ut luke nr 1♥

Snakkes;*
Har du noe du vi se i kalenderen min?

 

ØNSK OSS LYKKE TILHeisann!!

 
Nå skal jeg snart gå til skolen for å ha muntlig engelsk prøve. Etter det må jeg tilbake til hybelen, for å pakke, og hente alt av tinger, og gå til Kulturhuset! 
Skal møte gruppen min kl 9.30 for å gå igjennom drama\dans stykket, som vi har tentamen i kl 10.30!Kommer ikke tilbake til hybelen før Søndags kveld, for etter tentamen skal jeg gå videre til flyplassen, for å ta flyet hjem kl 14! TIDLIG HJEMME :D


ØNSK OSS LYKKE TIL! 

Snakkes;*
Skal du ut å reise?
Ser du fram til helg?

 

SE HVA JEG HAR FÅTTOm du leste det forje innlegget, stod det at jeg skulle med kalenderen til Mathilde i dag!Å heldig som jeg er, dro jeg ikke tomhent tilbake. TIlbake hadde jeg også en kalender jeg bærte på, som jeg har fått hos godeste Mathilde. Gleder meg så til å åpne den første pakken på Lørdagen♥Håper virkelig at hun blir glad for gavene som skjuler seg der! Er en så utrolig koselig idee Mathilde kom på. Har vært å koselig å gått rundt å letet etter 24 ting! 


Nå skal jeg hoppe i dusjen, øve på prøven pakke og få noen timers søvn! Har så vondt i hode(noe som jeg har hatt i hele dag) å det er helt forferdlig. 
I morgen har jeg drama tentamen kl 10.30 å krysser alt for at det skal gå bra:! 

Snakkes;*
Har du kalender?


 

FULL FART DAGEN LANGHeisann!!

 I går var jeg på sang, ENDELIG! Etter det gikk jeg tur med en hund,lærer jo aldri at det er kaldt ute. Så da jeg kom inn var jeg forfrøsen,som endte med at jeg sovnet av til slutt. Er så klar for å dra hjem i morgen, åhh;o
I dag skal vi har forberedelses dag til drama tentamen, som er i morgen! Så i dag får vi vite alt av gruppe og oppgaver og slikt, og er sikkelig spent. Etter det skal jeg ha engelsk muntlig prøve.
Så skal jeg hjem hente kalenderen, og gå til Rønvika med den, til Mathilde♥Håper virkelig hun blir glad for gavene som skjuler seg oppi der. Etter jeg har vært der ei lita stund, skal jeg rett over veien for å sitte barnevakt til 22! 
Så blir det å jogg hjem, pakke kofferten til hjemreise, rydde og sove!

Snakkes;*
Har du tentamen?
Har du mye å gjøre for tiden?


 

JEG FIKK DENHeisann!!

Merker i dag at det skal bli sykt godt med helg,når den tid kommer. Vi fikk fri fra siste timen i dag, noe som var utrolig herlig! Dro hjem og fikk sovet en times tid , noe  som var UTOLIG godt♥Så var det på med jakke og sko, for å gå til Rønvika(ca 20min)! Var sikkelig godt med frisk kald luft,og få komment seg litt ut! 
I Rønvika skulle jeg på "intervjuet" for å høre om jeg har fått jobben! Å gjett hva? JEG FIKK DEN ♥♥ Så fra i morgen, er jeg fast barnevakt for 5søte små unger! Er så utrolig herlig og kunne ha det som en jobb! Trives så godt med det, og får et så bra forhold med dem alle♥

Fra i morgen ska jeg begynne å passe denne gutten 2 ganger i uken fra (14.30-22.30) + 1 gang i uken med 2-3 timer! Hver uke! Så blir som en fast jobb for meg :D Gurr som jeg gleder meg! 
Selv om det er et stykke unna, kommer det til å bli herlig å gå litt etter skolen! Fått tid til lekser! Bli kjent med nye folk!

 
\\ nå er det 4mnd siden jeg startet å passe den første jenta! Så er naturligvis dem jeg kjenner best<3 Å nå 4 mnd etter, har jeg 4andre unger jeg passer fra 2-10år HERLIG

skal jeg på butikken å kjøpe kjøttdeig av kylling, siden det ennå er på 10kr! Så blir det kanskje mat i dag også:)Så blir det Farmen om 1times tid. 
I tillegg har jeg en muntlig prøve i Engelsk i morgen,ØNSK MEG LYKKE TIL, SIER JEG BARE! 


I morgen er det 4timers dans(øving til tentamen) å 4timers fag, men også siste skole dag denne uken:D Torsdagen er det forberedelse dag til Drama tentamen, og Fredagen er det tentamen! 
Bare 4DAGER igjen til 1.DESEMBER! 
Snakkes;*
Har du jobb?

Noe du vil lese om på bloggen?

Selskap i mitt lille hjemI dag har jeg kjøpt meg 3reinsdyr, som skal pynte opp gangen med jul! I tillegg til både julenisse,skilt,puter,krus og skåler! Som dere kanskje har merket, gleder jeg meg masse til jul:D 
Er ikke lenge igjen til det første lyset skal tennes, adventskalender,og masse juleting! <3 Åh LOVE IT! Men før den tid blir det "jobb intervju" sang, prøver,trenning,øving,venner,gi kalenderen til Mathilde,drama tentamen osv..
Akkurat nå sitter jeg i sofaen og spiser, mens jeg ser Farmen.  

 Snakkes;*
Ser du fram til jul?
 

TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2Heisann!!

Et helt år er gått siden jeg så Twilight del 1 på kino, å i dag skal jeg endelig få se den siste delen! Gleder meg veldig♥Er utrolig spent, og lurer på hvordan den er. Har hørt så mye om filmen, fra at den er elendig til super bra..
Skal på kino med Cecilie(hun jeg passer ungen til) blir kjempe koselig! Nå skal jeg bare rydde på plass alt av tingene(driver å fikser til jul)Så drar vi om en drøy time!Snakkes;*
Har du sett Twilight part 2?isåfall hva synes du?
Hva skal du i dag? 

ULLA I FARTA

Heisann!!


Nå sitter jeg påGrønnåsen, å passer 2søte barn, mens jeg følger spent med på Farmen! Har tilbringt min søndag her på Grønnåsen, med kjempe god biff middag! Nå er ungene i seng, og foreldrene ute,om en times tid skal jeg hjem!
Når jeg kommer hjem, skal jeg pakke skolesekken, klær og toalettmappen og dra på neste barnevakt oppdrag. Er så heldig, at jeg får ligge der til i morgen.
Heldigvis er det kort vei fra dem til skolen, så det er ikke noe problem.

Snakkes;*
Hvordan har din søndag vært?

På Søndags middag
Heisann!!

I går ble jeg invitert på Søndags middag til Linda og familien hennes( en av de 3 familiene jeg er fast barnevakt for) Noe jeg ble utrolig glad for, å setter kjempestor pris på! Så takket så klart ja♥
Skal spise biff,ååh som jeg gleder meg! Etter jeg flyttet på hybel, setter jeg så stor pris på når jeg får mat laget ferdig!
Etter det skal jeg være barnevakt, for de 2søte ungene, så kommer ikke hjem før  i kveld.

Håper alle der får en super søndag!

Snakkes;*
Hvordan tilbringer du din Søndag?
 

Møte med Sturla BergFredagen var jeg som sagt på standup Show med Sturla Berg Johansen! Å jeg måtte jo dra å møte han også.
Digger å jobbe for ungdomma.no er så utrolig mye jeg får oppleve å være med på! Får jo møte så mange flotte folk:D Også Sturla som Timbuktu hadde vært i Lofoten, han har tilogmed jobbet i Kabelvåg, så vi snakket mye om det. For å lese hele saken kan du trykke HER

Tok å filmet noe av showet om noen vil se?

Snakkes;*
Har du vært på standup show?
Vil du se videoer fra showet?

PLAYING SONGS
Heisann!!

I dag har dagen gått til å bare sløve! Før jeg tok en spontan tur til City Nord, for å handle flere julegaver! Følese så herlig♥Traff også Katrine som er ei vennine fra hjemmplassen,var kjempe koselig! Vi satt oss på Mon Ami å drakk milkeshake! 
Så er egentlig nettopp komment inn! 
Nå er musikken på, og jeg  er klar for å rydde  og fike hybelen min! 

Snakkes;*

Vil dere ha en hybel video?
 

JULESHOW MED STURLA BERGHeisann!!

Kl 19.30 er det Juleshow med Sturla Berg Johansen (som dere kanskje har sett på tv2)Gleder meg utrolilg mye, er veldig spent på hvordan showet blir!
Drar nå, i håp om å kanskje få snakket med han!
Så nå skal jeg dra til kulturhuset, for å møte Astri, som jeg skal se showet med! 


\\bildet er foresten IKKE redigert! Er effektene på kameraet som gjør at det blir slikt. Synes det er litt stillig i grunn
Ønsker alle dere en super fin helg♥Kjenner det skal bli utrolig godt med litt fri! 
Skal bruke tiden etter showet, til å rydde! Ellers blir det sløving, og være med folk! 
 
Snakkes;*
Hva skal du i helgen?
 

TORSDAG LOVEHeisann!!

Ååh som jeg elsker Torsdager, det er den beste skoledagen i uken! 2timer kreativ dans, 2timer spansk,1time klassens time, og 1time Norsk! Som da vil si at vi er ferdig 13.30, utrolig herlig♥Når alle andre dagene er 15.30(3dager) 14.30(1dag)
I dag var vi kun 7stk i de 2 første timene,nå har vi spansk og etter på skal vi fikse julekalender og slikt♥

Etter skolen i dag, skal jeg ha sangtime igjen, ENDELIG! Ååå som jeg gleder meg. Er rundt 3uker siden sist,så gleder meg veldig.Skal starte på en ny sang " what if god was one of us" den er så utrolig fin!

 I tillegg synger jeg "the rose" og "living on a jet plane" om det var noen som lurte!

Senere i dag, blir det rydding, jogging,rydding, og tv! Digger at all isen er borte, og jeg kan springe løypen min, uten å skli(som jeg har klart mange ganger) Er så herlig å være frisk, og ha masse motivasjon!Ha en fin Torsdag!
Om du har noe du vil lese om på bloggen min, ha video om, se bilder av eller noe slikt? Så tar jeg imot alle forslag

Snakkes;*
Hva skal du i dag?
Liker du Torsdager?

BILDE EFFEKTERHeisann!!

Låner et kamera fra "ungdomms redaksjonen" som jeg er med i! Siden jeg skal på show på Fredagen. Digger kameraet sikkelig, tar så klare å stillige bilder.
I tillegg er det masse kule effekter på det.
Skal nå gå en tur ut, å få tatt litt bilder,til bloggen!:)

Her er noen prøve  bilder som er tatt med dette kameraet  stilt inn på "art" å er IKKE redigert! Synes de ble littt stillige


Synes denne effekten er litt stillig jeg!Så nå skal jeg ut å teste det med litt  mørke bilder 


Snakkes;*

Hva synes du om effekten?


 

BILDER# Dagen i dagHeisann!!

For en utrolig herlig dag! ELSKER at kroppen kjennes bedre, og stemmen er på plass!Etter  1mnd tid er jeg endelig frisk igjen LOVE IT♥Siden jegi kke har hatt sang time på 3uker,måtte jeg på skolen i dag for å få songet litt,å øve til sangtimen som jeg  har på Torsdagen! Ser SÅ frem til det. 
Satt meg nede i kjelleren på skolen,med piano og sang, etter det tok jeg på meg trenningstøyet. Så ble det jogging i regn vind og glarholke vær, men deillig var det. Å siden det i dag er 1mnd til jeg reiser hjem, og tar juleferie, skal jeg har 1mnd med hard trenning:D For nå er kroppen og motivasjon på topp.

Nå ser jeg " Ingen kjære mor"  etterpå blir det mer rydding, og pugging til spansk gloseprøve.
Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?
Pleier du å øve på skolen?

 

SANG DAGHeisann!!

Nå har jeg nettopp komment inn fra en koselig bytur, med søteste Ingrid! Vi gikk bare rundt å så i butikkene, utrolig koselig i grunn. Selv om jeg ikke hadde noe å handlet for, har jeg nå funnet ut hva jeg skal kjøpe, når jeg får penger! Så da er egentlig alt av julegaver snart i boks♥Åh som jeg gleder meg til Desember, for å handle ferdig resten! 

Nå skal jeg egentlig ut snart, til skolen! DIGGER at jeg bor rett med skolen å kan dra dit når jeg vil.
Skal dit for å øve til sangtimen i morgen, å lage videre på sangene mine! Så blir det hjem, å rydde, før jeg skal sitte meg ned med tven i kveld.

Har foresten fått lånt et kamera til Fredagens show, så da skal jeg få tatt litt nye bilder i dag! Snakkes;*
Har du begynt med julegaver?
Liker du å synge?


 

DU BESTEMMERHeisann!!

Nå sitter jeg i  Norsk timen, å er snart ferdig på skolen! Herlig! Da skal jeg på Rådhuse, for å hente billetter til Fredagen standup show med Sturla Berg Johansen. 
Lurte på om noen av DERE har ting dere vil jeg skal filme, blogge om eller slenge ut bilder av? Så blir jeg glad for alt av forslag, for å holde bloggen oppe! 

Slenger inn to sanger som spilles mye av for tiden♥


 

Snakkes;*
Hva vil du se i neste innlegg?
Har du hørt disse sangene før?synes? 

HUSKONSERTHeisann!!

Nå skal jeg på Huskonsert med Ingrid fra klassen!Huskonserten er av elever på musikk dans og drama, hvor de fremfører alt fra sang til dans. Er utrolig koselig, å alle er kjempe flinke!
 Forigje huskonsert, var jeg med å syngte med musikklinje koret! I dag skal jeg bare være publikum, og jeg gleder meg:D

Konserten starter kl 19.00 på Bodø Kulturhus, gratis inngang! Så KOM KOM om du har mulighet :DSnakkes;*
Hva skal du i kveld? 

 
 

Tidlig morgenGod morgen!!

Da var det mandag og en ny uke, med nye muligheter! Nå har jeg nettopp hatt nynorsk prøve,og nå sitter jeg med Marie i kantien! Siden vi ble ferdig før tiden, å det ennå er 35minutter igjen til neste time. 
Snart er det engelsk, etterfulgt av matte prøve før vi avslutter dagen med kor! 
Det er slik min skoledag i dag er. 

Ute begynner snen å komme tilbake, og jeg får sikkelig julestemmning av dette! 
Snakkes;*
Hva skal du gjør i dag?
 

GLEDESHeisann!!

Da var jeg tilbake i Bodø, å sitter her å er passe svimmel etter båt turen(den var forferdelig) 
Nå er jeg komment tilbake for å bli her i 2uker,2uker der utrulig mye av skolearbeid å alt slikt skjer. Alt fra prøver til drama tentamen..

I tillegg så skal jeg snart starte julevasken, rydding, vasking,åå herlig tid ♥Gleder meg så til jeg skal begynne å henge opp det siste innkjøpet, pynte med nisser og engler og få ei liten julehule:)
 
Har enda den følelsen av at jeg er på båten, at alt går opp å ned,mens jeg prøver å øve til nynorsk og matte prøven som er i morgen!
Snart blir det Farmen, før man tar kveld!

Håper alle dere har hatt en super helg, og er klar til hverdagen igjen i morgen! Snakkes;*
Pleier du å bli dårlig når du tar båt?
Ser du Farmen?

 

LANGHELGHeisann!!

I morgen har lærerne planleggings dag, noe som gjør at jeg har helg i dag. LANGHELG♥ Skal hjem til mi kjære perle i Lofoten! KABELVÅG! Ååå som jeg gleder meg!
Hjem til Mamma og alle dem andre! :D Wiii
Er så koselig å være hjemme. Ser så frem til ordenlitg mat, åh :DSnakkes;*
Har du langhelg?
Hva skal du  i helgen?

BILDER#JULENHeisann!!

Julen nærmer seg sakte men sikkert! Å jeg gleder meg utrolig mye♥Advents stake er handlet,ogførste desember blir mitt lille hjem fullt med jul!
Jeg har 1 gave igjen, og 3 små tinger å handle så er jeg ferdig. Er ferdig med kalenderen til Mathilde, og snart er det jul overalt! Julgranen skal tennes, julekalenderen skal tennes, nisser skal pyntes og julekaker skal bakes. Gaver skal leveres!
JULEN ER BARE HERLIG ♥
Bildene jeg la ut i fjor! Å gleder meg til å kommer hjem til dette<3

Snakkes;*
Gleder du deg til jul?

TIDEN PÅ HYBELTenker ofte tilbake på denne "tiden" August mnd,da jeg flyttet hit 2uker før skolstart, for å starte hybellivet! Da jeg gjorde en stor beslutning,som jeg har lært utrolig mye av! 
Den tiden da jeg var utrolig spent på hybellivet,hybelen,Bodø by,skolen,den nye hverdagen min og alt.. jeg visste ingen ting  å hadde bare vært på Glasshuset (et senter)før jeg flyttet hit! 
Var veldig redd for at jeg ikke skulle klare meg, å ringe hjem etter 2uker.. men det skjedde HELDIGVIS ikke 
5Mnd er snart gått, og jeg har opplevd så utrolig mye, som ikke hadde skjedd hadde det ikke vært for at jeg flyttet hit! ♥Har møtt fantastiske folk, som har en stor betydning for meg, og i min hverdag.. folk jeg aldri ville møtt ellers! 
Jeg STORTRIVES her! Såklart det alt har sine nedganger og oppganger.. noe man aldri vil unngå! Som da har ført til at jeg har kjent på ordentlig hjemlengsel for første gang.. å ser så fram til å reise hjem om 3uker♥

Slenger med noen bilder fra de 2 første ukene på hybellivet! 
Flytting. 5timers kjøring.Kablvåg-Bodø.Utpakking.

Første natten alene på hybel. Bretting av klær. Sen natt. Spent. 

Første dagen, alene i Bodø by. Rensåsparken. Barnevakt. Sommer. Sol. Varmt.

Første middag.

Første bakking. Har ikke følelser der nå.Wops. Kveld. Alene.Masse.Blod.

Bjørk resturante. Sushi.Venner. Kabelvåg folk.

Fiffi. Hybelbamsen. Fikk hos mamma. 

Noter. Timeplan.Underskrift.Buss kort. Første skoledag.

Skoleutstyr.

Snakkes;*
Hva synes du om slike innlegg?
Skal jeg lage et slikt om skolevalg?Turne i MeløySnart er vi klat for konsert her i
Meløy.
Konserten er ferdig i 21 tiden å er hjemme rundt 24 tiden i kveld.

Håper alle får en super fredags kveld

KOM Å SE PÅ I KVELD

Heisann!!


I dag kl 19.30, står jeg på scenen med resten av klassen min og musikklinjen å korer for  Christianssand Ensemble! Jeg oppfordrer alle dere som bor her i Bodø, til å ta dere tid til å komme å se på:)
Vi har øvd langt om lenge, lange og slitsome dager, å nå er vi snart i havn!
Alle er så utrolig flinke, er så stolt over å skal stå på scenen med dem i kveld♥

SÅ KOM  KL 19.30 TIL BODØ KULTURHUS FOR Å HØRE  Christianssand Ensemble med musikklinjekoret, og du vil få en FANTASTISK OPPLEVELSE!

Nå er jeg hjemme, har pause til klokken er 14.15! Så nå skal jeg skifte til konsert klær, sminke meg og så gå bortover til kulturhuset, for å møte bandet med siste øving fram til kl 18.00
Med tanken på at jeg stod opp og kom meg ut 5minutter etter..trenger jeg å så litt bedre ut..

Snakkes;*
Hva skal du gjøre i dag?

Savner å

Heisann!!

Dagen i dag gikk ikke som planlagt. Måtte ringe sanglæreren min for å utsette sangtimen jeg skulle ha i dag, på grunn av at stemmen er slik den er. Åååh vil bli frisk snart....
SAVNER Å, dra på skolen de dagene jeg har lite å gjør(som i dag) for å gå ned i kjelleren, øve for full hals! Er utrolig herlig!
Var på skolen i dag, og gurr kor sakte tiden gikk, var så varm(mens resten frøs) er vel egentlig sengeliggende men, jeg har et mål om null fravær..å da skal jeg klare det!:D
Var på Operakveld i dag, som du kan lese om HER

I morgen blir det sang fra halv 9 til halv 4!Å halv 5 skal jeg endelig møte Maria igjen, ååh gleder meg utrolig masse ♥

PAIN IN
\\ tatt i bilen

Etter en lang dag, med prøve,øving,matte, og kor  skal jeg nå ut igjen på tensing! Formen blir bare værre og værre, og levebrøet mitt er halsdrops i all slags mulige smaker.. jaja må vel bli syk en eller annen gang!
Når jeg kommer hjem i kveld 21 tiden, så blir det øving til prøve (nafa) off.. kan ingen ting;s Før jeg skal ta tidlig kveld, er så sliten, og trenger alt av søvn jeg kan få, for å klare 8skoletimer,som syking!Snakkes;*
Hva skal du i dag?

BACK IN BODØ
Heisann!!

Er tilbake i Bodø, men kunne godt ha tenkt meg til lengre helg, var så utrolig godt å være hjemme♥
Kan ikke huske sist jeg var syk, og det er jeg glad for at jeg ikke ofte er.. gurr hvor fælt det er! Koker i hjel, hoster,svimmel,slapp,ondt i halsen, og alt mulig som kommer med når man er syk.. så hadde vært litt godt å vær hos Mamma nå ja:D men i morgen starter en uke, med mye prøver, mye øving, konserter, og mye sang! Noe som er en TOPP uke for meg, om jeg blir frisk:) For vi har bare2timer kor i uken, å når vi da skal ha en hel dag med kor på Onsdagen,så er jo det bare reine lykken:)


Vakre Kabelvåg♥\\ tatt i dag før jeg dro

Snakkes;*

LANG HELG I LOFOTEN GÅR TILHeisann!!


Her i Bodø, har de tatt OD dagen til i morgen(den er egentlig i dag)  Slik at vi hybelboere kan dra hjem! Så i morgen skal jeg jobbe i mamma sin barnehage.Er utrulig deillig å komme hjem kvart på 9 i dag enn kvart på 10 i morgen!
Nå skal jeg begynne å reise på meg og traske nedover.. for å sjekke korte,kjøp billett og komme tidlig slik at man får god plass!

Ser så fram til Mamma mat♥ I fire dager! 
Jobbe i barnehagen
Møte venner
Familien
Julemesse
osv osv :D

Ååå skal bli så godt å kom hjem til Lofoten! ♥ Er så lenge siden nå, og savner dem masse masse!  GOD HELG ALLE TIL ALLE DERE! 
får foresten låne en kamera ladder hos godeste Katrine i dag, så da blir det noen nye bilder snart på bloggen:D

Snakkes;*
Hva skal dere i morgen?
Jobber du på OD? 

1. NOVEMBER snart 1.DESEMBERHeisann!!

Merker at i år er julestemmingen tatt av på full guffe!Gleder meg så utrulig mye til jul,og i går pakket jeg inn to kalender gaver.Tror nok mye av grunnen kan vær, at jeg ikke er hjemme i hele juletiden i år! 
Å da er det en større grunn for å glede seg til jul, for da skal man hjem! Gleder meg så til å komme hjem rett før jul, med alt pyntet og klart, julemat og god stemming! Men får den tiden kommer, er det DESEMBER! Noe som vil si JULEKALENDER!:Dwiiii! Kommer aldri til å bli for stor for å få det av mamma(a)
Er alltid like koselig!♥
Mathilde kom som sagt på en idee med at vi kunne lage kalender til hverandre! Utrulig koselig! Så i går ble jeg ferdig, med alt som skal være oppi... nesten(en ting igjen) Så er det bare å få fikset og ordnet så er den klar til å leveres!

Gleder meg utrulig masse, til å pynte og styre 1.Desember! Åååå :DDIN MENNING OM JULETIDEN? 

 

JulehandelHeisann!!

Siden at jeg ikke har så mye å gjøre i dag, og gjør noe hver dag! Tenkte jeg at nå som jeg har tid setter jeg i gang med julegave handel.Er lenge siden jeg har vært på City Nord, så rekker nok det å i dag!
Herlig! Så budkjettet for neste månde er satt opp,både til reise mat og julehandel!
Ååå digger julehandel♥

Men nå ringte Elisabeth, som var på tur ut døren!

Så vi snakkes i kveld ;*

MY BABY IS BACK

Heisann!!

Endelig er lille "babyen" min komment tilbake etter 4uker på reperasjon! Gurr hvor godt det følese, og ikke gå rundt med en mursteins telefon, som lager lyd for hver tastetrykk! 
Herlig!Herlig!:D

Sitter nå  under dyna etter å ha sunget i over 2timer.. skulle egnetlig bruke de timene på å øv til Jazz prøven som vi hadde i morgen! Men læreren er syk,å vi får den neste uke! 
Dere skulle ha hørt de hyltet vi satt i, hoppet rundt i rommet og var så glad av lettelse.

Så skal ta meg en dusj,føre litt regnskap for neste månde, lagre nummer før jeg hopper til sengs! 


Snakkes;*
Har du fått en glad nyhet i dag?

 
 

TRENGER FORSLAG

I dag skal jeg ha sangtime,og skal starte på noen nye sanger i dag for å øve julen inn!
I den sammenhengen hadde det vært kjekt om du kunne skrive ned noen fine julesanger jeg kan øve på og eventuelt andre sanger å!:)

Snakkes;*
Har du forslag til hva jeg kan begynne å synge? 

I NÅTIDENHeisann!!

Jeg er egnetlig utrolig heldig, kan ikke huske sist jeg hadde feber eller hadde spysjuken eller noe slikt.. nei når jeg blir det som er"syk" for meg! Blir jeg slapp, mangel på energi,EKSTREMT vondt i hode,svimmel,frys,vondt,vondt i halsen.. osv!

Skolen har jeg ikke planlagt og få noen prikker og fravær på, så jeg smiler og biter tenneren sammen mens jeg sakte men sikkert teller ned til det blir helg og fri igjen!:D Itillegg er jeg borte en dag, går jeg glipp av en del;s
Er egentlig en liten seier, når du vet du har masse prøver og alt, og i tillegg har det kjempe vondt .. og du mestrer dette!NÅ skal jeg legge meg, så kanskje jeg får vekk den grusome hode pinen til i morgen!
Skal ha pilates prøve
Øve på skolen på Jazz prøven
Sangtime

Så blir mye konstrasjon og mye øving!:)

Snakkes;*
Hvordan er formen din?

UKEN SOM KOMMERHeisann!!

Siden jeg ikke bor hjemme, skriver jeg nå mye mer detaliert enn hva jeg gjorde før jeg flyttet! Er ikke alt jeg trenger og tenker på å ringe å si, og mye jeg glemmer av! Så i tillegg til dere lesere bruker jeg også bloggen til og oppdatere og informere! Er egentlig en fin måte, og noe jeg kan se tilbake på når jeg ikke bare har dagens outfit eller dangens sang!
Er selv veldig dårlig til å infomere de der hjemme om noe! Så blir å ha oppdatering hver Mandag, og kanskje midt i uken eller Søndag(kommer helt ann på) Er ikke alt jeg vet helt klart nå, som kommer til å skje denne uken, men det er planene så lang i hvertfall..

Mandag- Ferdig på skolen halv 4
                Være med Tora
                Tensing
                Øving til Pilates prøven i morgen
                Farmen
               Nafa lekse

Tirsdag- Fredig på skolen halv 4
                Masse øving til Jazz prøven (Onsdagen)
                Sangtime enten Tirsdag eller Onsdag
                 "Ingen kjære mor"

Onsdag- Sangtime(?)
                Sosial kveld
                Rydding
  
                 
Torsdag- HJEM TIL LOFOTEN (1November, 1mnd te 1Desember:D)

Fredag- Jobb i Mammas barnehage i forbindelsen med OD
             Møte ei god vennine

Lørdag-Julemesse

Søndag-Hjem til Bodø

I tillegg skal jeg kanskje overnatte hos ei vennine mens jeg er hjemme,og kanskje en tur i stallen!
Skal også møte venner nå og da, som jeg ikke har planlagt dag enda! Tar egentlig litt ting som det kommer

Som dere kanskje skjer er det ikke så utrulig mye, men 2 praktisk prøver er egentlig veldig mye. Så det blir MYE øving. 
              
Håper alle dere får en fantastisk uke, jeg skal hjem om 4dager og smiler fra topp til tå<3

Nå blir det 2 timer kor med musikklinja! Øving til konserten neste Torsdag og Fredag.. joda kan ikke noter da, men vi danselever trår til og synger med et smil:) 

FORBEREDELSE TIL PRØVE

Heisannn!!

En lengre dag enn dette er det lenge siden jeg har hatt. Ikke nok med at det er Søndag, men vi stillte jo klokken en time tilbake i dag, og følelse som om dagen har gått utrulig sakte...
Så godt egentlig, for jeg har så mye som må gjøres!
Nå sitter jeg her med ark, merkepenner og 4noveller, som jeg skal ha en menning og tolkning til i morgen! Er i bunn og grunn ganske morsomt med slikt, men ikke alle er like enkle og tolk..
Skal ha prøve i dette i morgen, hvor jeg får en av disse novellene, som jeg ska fortelle om til læreren min!

Søndager har aldri fungert for meg til en lekse dag! Er så mye annet man vil gjøre.. men kan ikke akkurat utsett ting noe lengre nå, som det er i morgen!

\\ om du vil lese om da jeg fikk et møte med Timbuktu, så klikk HER

Snakkes;*
Hva bruker du denne dagen Søndagen på?
I KVELD SKAL KLOKKEN STILLESHeisann!!

Husk at i kveld ska klokken stilles en time tilbake, når den er 03.00! Litt herlig i grunn :D
Akkurat nå sitter jeg barnevakt! Å sitter her og koser meg! Så koselig at det er masse lys er i stuen som jeg sitter i(bildene over) får meg til å smile, for da tenker jeg på mørkedtid og juletiden, som snart er her!

Jeg var på Timbuktu konsert i går, og siden jeg er med i ungdoms redaksjonen, så må jeg skrive om det jeg er på av slike ting jeg får delta på!
HER kan du lese om min konsert opplevelse! Blir å skrive om møte jeg fikk med han i morgen!

Snakkes;*
Hva gjør du denne kvelden?
Vil du lese om mitt møte med Timbuktu ?

KONSERT I KVELD

Heisann!!

Er så utrulig herlig hver gang det er helg igjen! Er så sliten at det skal bli godt med noen helt rolige dager!
Denne helgen skal jeg bruke fornuftig, rydding,lekser,øving,barnevakt. Egentlig lekse og barnevakt( muntlig norsk prøve på Mandagen)
Før jeg skal bruke tiden fornuftig, skal jeg hoppe i dusjen, fikse meg og sette på en maskin med klær!

Halv 9 tiden i dag, blir jeg hentet og kjørt til Mørkveds hallen! Der skal TIMBUKTU holde konsert :D Gurr som jeg gleder meg♥ Er utrulig glad for at jeg kommer inn på konserten( er 18+)  Siden jeg er med i ungdomms redasksjon, så får vi gå på det vi vil.. så lenge vi skriver litt om det som har\kommer til å skje!
Konserten begynner kl 22, så satser å håper på at vi får møtt han! (var sansynelighet for det)
Skal dra på konsert med ei som heter Nora, og sjef redaktøren! Kjenner ikke Nora fra før av, bare møtt henne en gang. Så blir veldig koselig, er alltid så koselig å bli kjent med nye folk, i forskjellige sammenhenger!

Ladderen har jeg glemt i Oslo(som vanlig) Så blir veldig mye arkiv bilder dessverre! Men får lånt redaksjons sine kamera i dag, så da får jeg litt nye å spenndes bilder!


Snakkes;*
Er du med i en redaksjon?
Lenge siden du har vært på konsert?

JULEN GIR MEG SÅ MANGE FINE DRØMMER♥Heisann!!

I går kom den første snøen dalende ned her i Bodø,og andre steder rundt om i Norge! Er litt ny sne på bakken, og ekstremt glatt ute;o Sonn sett er det litt herlig å tenke på at jeg bor i Bodø nå.
Mamma har vært ute med snøfreseren i dag, noe jeg synes er alt for tidlig egentlig! Litt godt at snen kommer sakte men sikkert.
For de som kjenner meg, vet de at jeg elsker sommeren og er ikke noe glad i snø og kulde.

Da jeg gikk hjem i dag, og går oppover gaten! Litt mørkt, hvit rundt meg og is på veien! For første gang har jeg bltt glad for å se snen dale litt ned:D Kjenner at jeg blir gjort om, til enl liten unge igjen(noe som jeg er hvert år)

Jeg elsker juletiden,ikke bare fra julaften! Men fra 1Desember!
Hvor man henger opp kalender
Pynter med nisser,engler lys og juleting
Mat! Det er ikke ordentlig jul uten mat!
Man bruker tiden på å gi en liten gave til de man er glade, for en fin avsluttning av året som har vært

Er ikke julen bare fantastisk, så vet ikke jeg!♥


Noe som er herlig i år,er at jeg er hjemme 2 helger i Desember månden! Så når jeg da kommer hjem,og tar juleferie, eralt av kaker huset og alt fikset, og kryper rett inn i julekvelden nesten:D
Er så utrulig koselig å gå rundt i butikkene, kjøpe litt nå og litt da! Sette på julemusikk,pakke inn gaver og spise godis! Noe jeg i år har fått folk til å bli med på, så det blir koselig! Det er noe av det beste med julen, elsker å gi gaver til folk!


Snakkes;*
Hva synes du om julen?


Herlig dag på skolenHeisann!!

 
Nå sitter jeg i kantinen med Martha,og har 1time igjen til neste time starter!Utrulig herlig! 
Dagen startet med 20minutter med nafa, der vi kun gikk igjenom prøven! Så dro vi samlet med resten av 1vgs elevene til kulturhuset, for å ha Internasjonal dag i forbindelsen med OD.Så var det opp for å se film i Engelsken, 1time med pilates og fri til 13.50 for så 1time språk og 1time Norsk, der vi skal forbedre oss til prøven! DIGG! Kjenner jeg virkelig trenger det nå, så ble så glad da jeg fikk høre at det var null matte og alt slikt i dag.


Snakkes;*
Hva gjør du i dag?

 

VIDEO# Svar på spøsrmåls runden

Snakkes;*

Å SJULE ET ANSIKT
Å bo for seg selv, og alt det her! Krever så mye mer enn folk egentlig trur,skole, lekser,økonimi,fritid,klare seg selv OSV...
Er så mye mer å tenke på enn før dette skoleåret startet, så mye som skjer og så mye å gjøre!
Er ikke at jeg ikke klarer meg på hybel, for det gjør jeg!:)

"What  dosen't kill you makes you stronger"  er et sistat som jeg liker utrulig godt, stemmer så bra å! Det som ikke dreper deg gjør deg selv sterkere, noe jeg merker selv at jeg har blitt!
Før klarte jeg aldri å sjule ting!
Men har funnet ut at ei maske å et smil egner seg mye bedre :D


Nå er det 2timer med matte før 2timer kor!

Snakkes;*
Hva styrer du med nå ?

The broken ice like a heart
Snakkes;*
Hva synes du ?Barnevakt helg

Heisann!!

I går var jeg barnevakt hos Cecilie, som der ofte hører om herLå over der til i dag, og dro hjem i 2tiden, da var det bare hjem, før hoppet i dusjen og fikk sminket meg og videre til neste plass! Er barnevakt i kveld hos noen nye folk jeg skal begynne å passe, så nå har jeg 3søte unger jeg passer nå å da! Koselig:D
Fikk taco her i dag, før dem dro ut, NAM!

Har sett på "New yourk minute"  med Ronja, super koselig og morsom film! Anbefales!
Er så koselig å sitte barnevakt! Særlig når det er englebarn, begge to er nå i seng! Så er ikke så lenge til jeg selv tar kvelden :)
Sitter egentlig nå å irriterer meg over bråket ovenpå, med dukking og musikk, roping og det meste!
Snakkes;*
Hva gjør dere denne helgen?
Liker du å sitte barnevakt?

#VIDEOKnoll og Tott på feil bussHeisann!!

Lå i Rønvika i natt, hos søteste Mathilde! Fikk endelig se hybelen hennes,og det blir ikke site gang jeg drar dit for å si det slikt! Var faktisk heller ikke så langt å gå heller, trudde det skulle ta evigheter å gå men det gjorde det ikke.
Vi hadde det utrulig koselig,og tiden gikk så utrulig fort!
Vi stod opp i dag, for å ta bussen og det gikk overaskende bra.. vi kom oss opp og kom oss på bussen!
Der satt vi nå " tru hvis vi havner der og der " og gjett hva som skjedde ? Jo vi klarte å havne på en buss( men stod i buss ruten at den skulle innom sentret)  Så vi dro av med første stoppe plass, Grønnåsen


I rushtrafikken som var akkurat da, fant vi ut at vi måtte på den andre siden av veien for å ta den neste og rette bussen! Hahaa så stresset og så blond vi er, stod vi der å bare ehhmm? Hvordan kommer vi oss over? Mathilde ringte da broren for å spøre hvordan vi kommer oss over veien.. og vi flirte masse da vi ikke hadde sett broen vi kan gå over

Stresset ble vi, er jo ikke noe gå med forsenkoming og prikker! Så der stod vi med hver vår telefon og ringte, HELDIGVIS skulle tanten og onkelen til Mathilde samme veien, og var på tur da vi ringte! Så kom bare 3MINUTTER forsent, og jeg fikk IKKE forsenkomming :D men fikk et morsomt minne som jeg kommer til å huske lenge!


Hahaha en morsom start på dagen, men ikke der å da! Men er det ikke" bønder på by tur " man pleier å si? Lofotværinger fra små plasser, er ikke vant til slikt!

Snakkes;*
Hvar du opplevd noe slikt ?

WHAT DOESN`T KILL YOU MAKES YOU STRONGER
♥Elsker dette sitatet utrulig mye! Er så sant og stemmer utrulig bra! For tro det eller ei, uansett hva man går igjennom så blir man sterker på et eller annet vis. Selv om det ikke føles slik, og  at du mer eller mindre vil knekke sammen!
Så er det bare å tenke at om noen uker eller månder så har du lært av dette og neste gang takler man det kanskje litt bedre!

Snakkes;*
Hva synes du om dette sitatet?

SING THE SONGHeisann!!

Ååå gleder meg så til skolen er over! Mamma og Lillesøster er her i byen på dags tur! Så får akkurat møtt dem i en liten time, og gleder meg kjempe masse! Blir sikkelig koselig å se dem igjen,selv om jeg så dem i helgen!
Etter dette blir det hjem for å spise litt mat, for å så dra på skolen for å ha sangtime! Gurr hvor jeg gleder meg ♥Er så utrulig herlig å endelig ha fått privattime i sang, merker selv at jeg forbedrer meg veldig og lærer utrulig mye!
Synger i hovedsak 2 sanger " The rose" og "living on the jet plane" nydelige sanger begge to! Å skal snart begynne å lage melodi til en sang med sanglærereren min.Snakkes;*
Liker du å synge?
Skal du møte noen i dag?

TILBAKE

Heisann!!

Har vel egentlig hatt et litt stort fravær,men nå er jeg tilbake,med så mye nytt og fortelle dere! Hadde det superfint i Oslo(egent innlegg kommer)
Akkurat nå har jeg nettopp komment hjem fra skolen, hvor jeg har øvet med 4søte jenter til morgen dagen klassisk prøve! Gur hvor jeg gruer meg, har øvet nå hver dag i en uke. Men føler meg ikke klar!
Har øvelser på stangen i morgen, og er så mye å tenke på! Håper på et mirakel i morgen,slik at dette kan gå bare helt feilt fritt.
Så skal egentlig legge meg nå, som at jeg er opplagt til 4timer dans i morgen!


Er foresten blitt SYKT kaldt her i Bodø, var -13 grader i dag! Off liker virkelig ikke at det begynner og bli kaldt,frost og snart glatt ute. Men ELSKER at det snart er Desember, jul og adventstid♥

Snakkes;*
Har du prøve i morgen?
Er det begynt å bli kaldt hos deg?

TRAVLING TO OSLO

Heisann!!

Etter 2 fine dager her i Lofoten,er jeg klar for å reise videre med Mammsen♥Skal til Oslo som dere kanskje har fått med dere. Skal tilbringe hele helgen min der, og jeg gleder meg VELDIG!
Til å møte Tonje igjen etter 5mnd, Oslo horseshow i morgen og få reise alene med mamma♥ Helgen er lagt opp til at den skal bli perfekt!
Ååå er så reise klar som man kan bli nå!:D


Snakkes;*
Skal du ut reise?


 

A lovely day

Heisann!!

Er så herlig å være hjemme igjen! Særlig når man våkner til sol i Lofoten(noe som det ikke har vært i Bodø,den siste tiden)Har tatt det helt med ro, og er så herlig å tenke på at det skal være slikt fram til Søndagen!
Har vært på Cafe` med Lillesøster♥Koset oss med Is og Milkeshake!
Dro etter det rundt i sentret, og merkelig nok fant jeg masse der å bruke penger på! Noe som jeg sjeldent oppdager i Bodø.
Fant masse jeg har ønsket meg, fått kjøpt neste bursdags gave, noen julegaver og kalender gaver! HERLIG:D

Har nå nettopp vært å hørt lillebror synge og spille i kirken, gurr hvor flink han var!

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?

Dagen i gårHeisann!!

Dagen i går var super koselig! Møtte Mathilde utenfor skolen, hvor vi dro til butikken,for å handle litt inn til kvelden. Vi spiste is, og pizza, før vi dro opp på skolen, hvor Mathilde øvet med Matias til AML prøve! Så der ble vi i ca en og en halv times tid, snakket, øvet, spillte, danset osv..
Da vi kom hjem ble det godis spising, pc, snakking og tv!♥
Var UTRULIG koselig å ha Mathilde over! Å kan ikke vente til alle dem andre planene vi har fremover, blant annen på Tirsdagen! :DSnakkes;*
Pleier du å kose deg mitt i uken?
Har du masse planer fremover?

WITH MY FRIENDHeisann!!

Imorgen etter skolen, har vi HØSTFERIE! Gleder meg så utrulig masse♥Alle reiser vel egentlig en eller plass! Så i kveld skal jeg ha Mathilde her på overnattning, siden hun reiser hjem til Lofoten i morgen, og får ikke sett henne før på Mandagen;s
Blir kjempe koselig!
Så skal dra nå å møte Mathilde, vi skal dra på butikken og handle kvelds, og noe godt og kose oss med♥ Man må ta litt ferie på forskudd!
Dagene går vel egentlig mer eller mindre i ett hele tiden.. merker nå at jeg sier ja til egentlig for mye! Men er egentlig utrulig herlig og har noe å gjøre til en hver tid, og være sosial!


I går fikk jeg handlet bursdags gave, og litt små ting til advendtskalender! Mathilde kom på den ideen at vi kunne lage en jule kalende til hverandre, og det er en utrulig koselig idee! Elsker alt som har med jul og gjør♥
Så slo til med et solklart ja! Gleder meg super masse til og gi henne denne 30November


Mathilde er også en blogger, og hun setter stor pris på om dere går innom å sjekker hennes blogg HER

Så nå skal jeg føne håret, ta litt sminke på, rydde litt i hybeln og starte en maskin med klær!

Snakkes;*
Liker du å være sosial?
Har du blitt kjent med noen nå i det siste?Karma?Heisann!!

Mandag, ny uke nye muligheter! Har fått dårlig karma i det siste, ser du veldig ut som. Nå er telefonen min helt død, får den ikke på eller noe. Stresser meg egentlig VELDIG,trenger den for å komme meg opp, følge med tiden og kontakte personer som! Skal blant annet ha 2 sang timer denne uken, men får ikke det uten telefon..Er egentlig ganske umulig å klare seguten telefon, hvertfall i min verden!
Nei uff!
Så håper det beste på at den blir fikset!

Så om det blir tid, så skal jeg dra å se litt i butikker, finne litt små ting til bursdag og jul! Før jeg drar videre på Tensing.
Har ingen lekse, foreløbi, så HERLIG!


Ojsann, der fløg tiden av gårde. Må nok forte meg om jeg skal få tid til det ene og det andre!

Snakkes;*
Hva skal du i dag?
Har du noen gang vært uten telefon?

FEIRINGHeisann!! 

Hadde det sikkelig koselig i går, dro å hadde jentekveld,med noen av vennene til Tora! Super koselig♥Mye latter og glede! Alltid herlig å bli kjent med nye folk.
Akkurat nå, sitter jeg her, mens Tora er hos gammel læreren for å fikse papirer til hun reiser til USA til neste år.Kl 14.00 kommer masse unger for å feire bursdagen til lillebroren hennes, så da skal jeg hjelpe til! Blir sikkelig koselig:D
Elsker å ha helger der jeg har noe å gjøre, spesielt søndager! Har hatt en super koselig helg her på Rognan med Tora! 

Er hjemme  i Bodø i 21 tiden i kveld :D 


\\ bilde er tatt på Ljønes! Får så hjemlengsel av å se på slike bilder<3

Snakkes;*
Hva skal du i dag ? 
Skal du reise noe i dag? 

PÅ ROGNANHeisann!!

Nå er jeg på Rognan, eller Vik som det heter her, med Tora! I dag stod vi opp i 10tiden, for å gå med kake på sengen, til lillebroren som har bursdag i dag. Så dro turen ned til Rogan, hvor jeg fikk se litt fra denne byen. Ble faktisk overasket av at det var så mye som var her. 
Fikk også møte noen av Tora sine venner, superkoselig!

I kveld skal vi møte flere av vennene hennes og være der! Blir super koselig:)Håper alle dere får en super fin Lørdag,og helg videre! Snakkes mer i morgen :D 

Hva skal du i dag ? 

Road trip in BodøHeisann!!

Nå sitter jeg i min søte lille hybel, og skal snart tilbake på skolen, for å hente Tora og Mathilde! Vi skal til hybelstua for å steke vaffler, for kl 15, kommer Magnus Eliassen og Avisa Nordland :D Blir sikkelig koselig! Etter det drar Tora og jeg med resten av komiteen, til Ljønes for å spise middag, og ha møte! Er hjemme i 21 tiden i kveld, og da skal jeg på skolen for å øve til danse prøven i morgen!Mathilde<3 Som også er fra Lofoten, ikke rart at vi fikk den gode kontakten etter bare 1 dag!

Snakkes;*
Hva synes du om Magnus Eliassen?
Fått nye venner i det siste?

VIDEO# Angrer på skolevalget

Snakkes:*

Ulykkes fugelen & Min uke

Heisann!!

Hadde skrevet klart et innlegg til dere, som skulle postes etter skolen og før tensing men, på øvingen etter skolen, gikk armen min ut av ledd(?) om man kan si det? Vet egentlig ikke hva det er, men er utrulig lei av å få slikt i ny og ned! Er liksom slik, at hele armen stopper opp, og om jeg stramer noe, strammer hele armen seg og jeg får SYKT vondt!
Kan egentlig ikke beskrives, men 1 av de timene, måtte jeg få hjelp opp fra gulvet, og bære sakene ut i bilen, for å bli kjørt ned!

Ganske glad for at jeg er barnevakt, og kjenner personer med bil, til en slik situasjon,heldigvis var hun hjemme og kjørte meg videre ned! :)

Armen min går mye bedre nå, men kjenner at alt er sikkert helt borte iløpet av morgen dagen;s Nå har jeg sykt vondt i hode, og skal bite det i meg, og være oppe litt til og øve før jeg tar kveld! Dagene flyr så fort som bare det, at før man har rukket og komment seg hjem fra skolen, er dagen over!Hele denne uken har jeg prøve hver eneste dag! Er jo ikke lenge igjen til helg da..eller jo!Etter Onsdagens nafa prøve blir dagene å gå fort:D

Da blir det sang, være med Tora! Torsdagen skal vi steke vaffler og bli intervjuet i AN avisa, før vi drar til Ljønes på komitee tur. Fredagen skal jeg møte 2 søte unger som jeg mest sannsynelig skal bli fast barnevakt for :D I helgen skal jeg til Toras hjemplass Rognan ♥Blir så koselig!

Men som folk sir" tenk positivt "så får vel bare tenke positivt på alle prøvene og alt jeg har denne stress uken, så går nok alt i boks!

Snakkes;*
Har du en stressende uke ?
Ser du fram til helg?

På skolen å øve

Heisann!!

På skolen i MDD(dans i MDD )har vi fått et danse prosjekt, hvor vi fikk gå sammen på ei gruppe på 4! Før det hadde vi en oppgave hvor vi skulle, finne et hopp, en nedgang, en oppgang osv... ut i fra dette skal vi lære dem andre på gruppen dette, sette det sammen, og få det helt sykronskt.
Dette skal vises i 2timen på Torsdagen, og gurr hvor jeg gruer meg,blir gruppekarakter!

Øvingen må skje på fritiden, så det å finne dager, salen er ledig og det passer for alle 4 er ikke like lett! Men er en veldig spenndene oppgave, så gleder meg til å se hvordan resultat blir.

Så skal opp på skolen om litt over en times tid, for å møte de 3 andre på gruppen min!Snakkes;*
Hva skal du denne søndagen?

TING Å SE FRAM TIL
Sangtimer.Møte med en artist.Kor.Baking.Komitee tur.Hjem til Lofoten. Tog. Rognan med Tora.Overnattning.Mye reising.Bursdag.Oslo med Mamma.Horseshow.Sosial.Minner.Venner.
Tensing.Fly.Båt.Tog.Mor og datter tur. Møte folk. Konsert. Høstferie.Litt fri.Ferdig med prøver. Tora på overnattning. Dans.Trenning.Sang.Kos.

Dette forklare mine neste 2 uker utrulig bra! Så det er det i hovedsak som skal skje, om det ikke dukker opp noe mer:)

Snakkes;*
Noe høydepunkter for de neste 2 ukene ?

VIDEOBLOGG # FredagenSnakkes;*
Hva har du gjort i dag?
Pleier du å være barnevakt?

Dagen min til nåHeisann!!

Skulle skrive innlegg i dag, når jeg var ferdig med matten. Men ble spourt om å bli me folk i kantinen, og da jeg skulle starte for andre gang måtte jeg skrive ut en sangtekst til i ettermiddag!
Har hvertfall hadd matte prøve i dag, HERLIG å være ferdig med den prøven♥
Så har vi hatt 2timer med drama, der vi hadde om miming, og kontakt punkt og par arbeid! Sikkelig kreativt fag, veldig spenndene!

Er nettopp komment fra dansesalen, hvor vi hadde gjenomgang om neste ukers moderne prøve! GURRR hvor jeg gruer meg til første prøve i dans ;o
Så hadde vi 1time med pilates\styrke, og nå sittter jeg her i siste time før helgen!

Nå er det naturfag,å  ferdig på skolen om 5minutter! Da blir det hjem, før jeg drar til Rådhuset hvor jeg skal få utlevert passordet til ungdomma.no, som jeg skal begynne å skrive i! :D
Snakkes;*
Hvordan har dagen din vært til nå?

VENNNE KOS
Heisann!!

I dag var det Torsdags klubben etter skolen, hvor vi spiste pizza, før Tora(fra musikk klasen) og jeg bestemte oss for å dra på cafe` Ble kule is på Aurora
Vi satt der i over en times tid, men det var utrulig koselig♥Startet å prate med henne på tirsdagen, og endelig fikk vi tid til å finne på noe!
Vi har allerede funne de likhetene vi har tilfelles, blant annet den sære humor og høye latteren! Var et par stk som snudde seg i løpet av tiden vi satt på cafe" men haha flirte som tårer kom!Så var jeg barnevakt i ca 2timer!Før det var ut igjen, og jeg skulle være med Ingrid. Vi trasket i gate opp og gate ned, og gikk og snakket, utrulig koselig! Så satte vi oss bare ned og ble sittende der til vi dro! ♥
Er så koselig når man kan være så sosial med venner!I morgen er det Matte prøve, rådhuset, sangtime, og barnevakt sitting! Å ikke minst HELG ♥

Snakkes;*
Er du sosial med venner?

PÅ FRIFOT
 

 


Heisann!!

I dag har jeg vært på hybelakademiet, hvor vi spistet middag og hadde om økonomi, som var dagens tema! Etter det, tok jeg turen til glasshuset, hvor jeg møtte Maria(som jeg skrev om i forje innlegg) Var utrulig koselig, og vi hadde så mye å snakke om så tiden gikk fra oss.Vi var på Aurora og spiste is♥Kjempe koselig, hun er bare ei så herlig jente! Ser så fram til neste gang vi skal møttes!

Akkurat nå er jeg ikke så høy her jeg sitter,hadde så lyst å trø meg en liten tur, for å handle noe, dra på besøk eller noe slikt! Men når man får en mld av søteste Ingrid, om at jeg må holde meg inne for at det har vært knivstikking rett med fengslet( rett bort for meg)
Ble så glad, av å ha ei som sender melding, viser bare at hun bryr seg og tenker på meg, setter jeg så stor pris på! ♥

Så holder meg inne jeg!

 Værste er at gjerningsmannen enda går fritt, og ingen har noen spesiel beskrivelse av han;s

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?

Et møte med den du har ønsket å møte
\\ danse utstyret mitt er nå komment:D
Heisann!!

I morgen skal jeg møte Maria! Denne personene møtte jeg for første gang i en alder av 2-3år, og har ikke sett henne siden det! Da jeg tok flyet hjem på Søndagen, så mamma henne, men hun kunne jo ikke driv å rope at der er hun! Så heldigvis klarte jeg å skjønne tegnene hennes. Men var ikke helt sikker da. Ble mye frem og tilbake.
Heldigvis hadde hun også bagasje og måtte stå og vente på den, som folk sir " YOLO" så da gikk jeg bort og spurte, dette stemte og hun husket meg når jeg sa hvem jeg var! Kjempe koselig♥

Hun bor da ikke her,men vi er fra samme plass og i tillegg skal hun være her i praktisk til starten av neste år! Noe som da gjør at vi kommer nok til å få god kontakt og bli bedre kjent! Skal på cafe med henne i morgen,og ser utrulig mye frem til det!


Den personen du har hatt et bilde av, søkt opp på facebook, og ønsket at du skulle møte snart! Har skjedd! Var helt i lykkerus søndags kvelden:D

Snakkes;*

Har dette skjedd deg ?Home to BodøHeisann!!

Nå er snart helgen her i Lofoten over for nå! Har hatt en super koselig helg, var i Svolvær i mestparten av tiden i går, hvor jeg traff på lærerene mine jeg hadde før, og kjent fjes! Var på cafe med Storesøster Kristin, som hun er for meg! Har ikke sett henne på mange uker og månder. Etter det,gikk turen ti Bacalo, hvor jeg møtte de 3 søte tuppene mine fra danse gruppen jeg gikk på! Var 4månder siden sist, så de timene med dem gikk utrulig fort, desverre! ♥
Så møtte jeg jentene fra gammel klassen min, noe som var veldig koselig! Ble både kakao & pizza.

Merker at det er veldig rart å være her tilbake,og utrulig godt! Selv merker jeg at mange har forandret seg masse på mine 7uker borte, men en gang må man forandre seg:)

Flyet mitt går i 21 tiden, så nå blir det snart pakking å litt fiksing før vi drar!I dag har foresten min mamma bursdag i dag!♥ Håper du har hatt en super dag! Kjempe glad i deg;*

Snakkes;*
Reist med fly i det siste?

BACK IN KABELVÅGHeisann!!

Nå er jeg godt plantet i sofan hjemme, i perla mi Kabelvåg! Kjenner at jeg gleder meg til å sove i mi ordentlige seng i natt! Ser så fram til morgen dagen, som starter tidlig, med vekking av lillesøster! Etter fulgt at jeg skal møte Kristin("storesøster" )I byen i 10tiden! Har ikke sett henne på over 2mnd,så blir utrulig herlig♥
Deretter skal jeg møte 3 fra den gammle danse gruppen, som jeg ikke har sett på 4mnd omtrendt! Så går turen til Kabelvåg, for 3 cafe kos med jentene fra gammel klassen+ Astri! Mammas hjemmlaget pizza på kvelden!
Gurrr hvor jeg gleder meg til i morgen :DSnakkes;*
Hva skal du i helgen?

Nå skal jeg helt HJEM

Heisann!!

Nå er jeg nettopp ferdig i dusjen,og skulle bare innom for å gi lyd fra meg, før kvelden kommer! Nå skal jeg føne og sminke meg, før jeg skal pakke sammen alt jeg skal ha med meg, og begynne å gå ned mot byen!Har egentlig ikke så altfor god tid på meg, båten går kl 18.00 men før den tiden, må jeg pakke, sminke, føne, finn plass,kjøp billett, komme meg ned osv... ting tar tid;p

Astri skal heldigvis å med båten, så da slipper jeg å sitte alene,blir utrulig koselig♥Astri skal besøke mi vennine(hennes søskenbarn) så blir veldig koselig at hun å blir med på brygge kos i morgen! Ser så fram til å komme hjem nå, at ord ikke kan beskrives.
Det dumme er at jeg kommer hjem når det er kveld(ca halv 10) men får 2 flotte dager i vente :D


Håper alle dere får en fin Fredag videre, så snakkes vi i kveld!

Snakkes;*
Skal du ut å reise i dag?


I am coming homeHeisann!!

Nå står baguetter i ovnen, og snart blir det deillig kveldsmat. Etterfulgt av pakking og rydding!
I morgen går turen min hjem med båt kl 18.00! Å jeg gleder meg noe helt SYKT:Dhjem til Lofoten og min kjære perle Kabelvåg♥Skal møte masse folk,som jeg ikke har sett på over 2månder,gurr hvor jeg gleder meg!!! I tillegg har mamma bursdag på Søndagen, så denne helgen kommer til å gå i ett med planer fra morgen til kveld:D

http://www.youtube.com/watch?v=pvGCBrQbqp8 denne sangen har jeg sittet og sett på siden i går, sitter bare å smiler! Utrulig herlig sang og perla mi Kabelvåg! Hjemlengsel diluks♥Var ferdig halv 12 på skolen idag, så da tok Marie og jeg turen til byen hvor vi tok oss litt cafe kos! :D

Snakkes;*
Bor du alene?
Hva skal du i helgen?

VIDEO# Første sang time
Skulle egentlig blitt laset opp for en liten stund siden! Akkurat nå sitter jeg å ser på nyhetene, og bare slapper av!

Snakkes;*
Liker du å synge?

VIDERE TIL NESTE STOPPHeisann!!

Nå er det siste timen før skoledagen min er over for i dag. Har nettopp hadd Spansk prøve, i noe jeg aldri har lært, men svarte på alt bortsett fra et spm om hva et ord betyr! Men fikk sagt fra til læreren etter timen, for var så mange som klaget, men ikke sa fra! Så håper det fikser seg fremover:)

Nå fikk vi en glad nyhet om at fremlegget vårt er utsatt til neste Tirsdag! UTRULIG herlig:D Skriver om vår kjære Lars Bremnes og analysere teksten hans" Å kunne æ skrive" Lars Bremnes er fra hjemplassen min, noe som også er en god grunn for at jeg valgte å skrive om han! Har så hjemlengsel!

Snart drar jeg avgårde til hybelstuen for å spise, danse og se hvordan denne temakvelden blir gjenomført! :DSnakkes;*
Hva skal du i dag?
Har du spansk?
VIDEO#Mandags oppsumering

Snakkes;*
Forslag ti hva jeg kan synge?

I MIN HYBEL#2

Snakkes;*
Synes?

GIRL IN THE MIRROR
Poster bare ut noen gamle bilder! Dagen i dag har gått til å være barnevakt,sett på spansk film, vært å pante flasker, litt rydding, snakking med de der hjemme!
Så trør meg en tur ut nå, ble ganske så rastlaus av å sitte her inne alene!
Merkes veldig godt, når jeg har fulle dager i hverdagene hvor jeg er opptatt fra morgen til kveld, og når jeg ikke har noe å gjøre i helgene!

Snakkes;*
Hva  har du gjort i dag?

I MIN HYBEL #1

Heisann!!

Den første tingen jeg skal vise dere som jeg har her på hybelen er

Hybelboken min
Her skriver alle som er her, dato, hvem det er fra og hva vi har\skal gjøre! Alle pleier i tillegg å skrive en hilsen eller noe annet koselig, super koselig å se tilbake på!
Er en veldig god ide til dere hybelboere, utrulig koselig er det også!

VIDEO # Oppsumering av dagene

Snakkes;*

TIRSDAGS PLANERHeisann!!

Tirsdags morgen har da startet, å skal snart bevege meg til skolen.Blir fag fra Engelsk til Moderne i dag!
Etter skolen i dag, drar jeg til hybelstuen. Hvor jeg skal spise middag, møte folk, å ha komitee møte! Tenkte bare å dra innom for å si hei, og mine planer for dagen.

Skal lage en video senere i dag, hva vil du den skal være om\av?En fin avslutning på mandagenHeisann!!

I dag var jeg som sagt på huskonsert i kirken, med resten av klassen + hele musikk linjen! Ble hentet av Marie,hvor den andre Marie å var der. Vi gikk rundt å trasket å hadde vår sære humor en halvtimes tid, før vi startet den lille øvingen, før konserten!
Er egentlig ganske stolt over å være elev på Musikk dans og drama, når det er så mange talentfulle elever der av alle slag! Alt fra sang til piano♥ Å flere er det, som ikke har vist seg ennu!
Var en utrulig bra konsert!

Etter det ble jeg invitert på resturante med Moren til Marie og Marie, så utrulig herlig♥Vi dro å spiste på " En Kopp" Kjempe god mat, og super koselig avslutning på denne mandagen!
Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?


MY WEEKEND

Heisann!!

Helgen har jeg tilbringt med familien, var sikkelig koselig å møte hele familien min samlet igjen! En helg i byen, ute å spis,parken,is, godis,sol,regn,innekos, en herlig helg!
Nå sitter jeg her,og er alene igjen, litt trist men blir ikke så veldig lenge igjen til jeg trasker meg ut for å møte Ingrid og dra på forestilling! Blir utrulig koselig♥
Så nå er det bare å finne fram klær, før jeg drar bort på kulturhuset, for å møte Ingrid, kanskje starte nå som jeg ikke kommer forsent(a)

\\ Mamma stripet resten av håret mitt i dag:D Så fornøyd!

Snakkes;*
Hva skal du i dag?
Hatt en fin helg?HELG med dagens planer

Heisann!!

Solen skinner som bare det, og nå er det helg! Jeg har sett frem til denne helgen lenge, en helg som kommer til å gå i et, med så mye å gjøre:)
Er akkurat komment hjem, og skal snart ut igjen, for å dra på kino, med Marie og Marie! Deretter blir det litt handling til i kveld.Før jeg forter meg hjem, og vasker, og rydder,lager sengplass og fikser alt klart til dem kommer i kveld!
Snakkes;*
Hva skal du i dag?

VIDEO# Oppsumering dagen!

Detter er Jump step, som vi lærer!
Snakkes;*
Hva har du gjort om videoen?
Synes om danse stilen?

NY HÅR FARGE

Snakkes;*
Hva synes du ?

EARLY MORNINGHeisann!!

Da er det morgen, og snart en ny skoledag!I dag er det Onsdag, som er den dagen hvor vi har mest danse timer, i løpet av en dag! Så skal ta fatt i joggsko, å jogge ned til spektrum i 8tiden,så håper så inndelig at været er fint til da!
Ellers skal jeg nå komme meg opp av sengen, for å fikse og spise litt før jeg drar av  sted. Haddde en kjempe koselig dag i dag(video kommer senere)

Så håper alle sammen får en super fin dag i dag!♥Snakkes;*
Hva skal du gjøre i dag?UT MED KLASSENHeisann!!

Sitter nok en dag i klassen,i siste time med norsk.Snart ferdig på skolen!
Siden jeg blir opptatt i hele dag, legger jeg inn et lite spor nå!
Etter skolen, skal jeg og klassen min til Orion, for å spise, etter fulgt av bowling! Blir utrulig koselig♥ Etter bowling,drar jeg til hybelstua. Hvor jeg skal snakke komitee snakk,og reklamering som jeg skal starte med! Skal i tilegg, brette ut mine ideer til temakvelder(sitter i komiteen, forteller mer senere)Så det blir veldig gøy, får i tillegg møte mange venner idag, så det blir koselig. Siden vi ikker går samme skole\ linje, og møttes ikke så ofte;SSnakkes;*
Hva skal du i dag?
Lang skole\jobb dag ?

EN HERLIG DAG

Heisann!!

Som jeg skrev om tidligere, skulle vi dra på tur med klassen! Ble en liten tur til moloen, men koselig var det, å bare kunne gå å snakke! Etter skolen, ble jeg med Marie. Utrulig koselig,og så herlig å få middag servert♥Digger den jenta,og gleder meg masse til å oppleve mer med henne!
Hom hjem halv 9, og hvor jeg dro på butikken etter!
LYKKE, halv pris på dyre priser!! Så jeg slo til, men ente med at jeg måtte streve for å få det med meg hjem, å fikk masse blikk haha ;p

Nå er kjøleskapet fylt opp, og jeg kan starte med ordentlig mat rutniner igjen! Kveldsen er snart klar, og snart kan jeg spise:D
Etter fulgt av rydding,og rydding og rydding!
Bestilling av danseklær
Øving til spanske ting

\\ Fint vær vi hadde på tur i dag, eller ikke ?

Nå blir det hybelkos! :D

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?

GOING FOR A WALKHeisann!!

Sitter nå i timen, engelsk timen faktisk!Har nettopp vært i på team med Marie, hvor vi skulle lage en avslutninge på "Vertinnen" med hver vår fantasi, ble det noe litt av det unormale, for å si det slikt! Men gøy var det, å mye latter førte det til:p
Snart er det lunch, etter fulgt av 2timers tur med klassen, før vi avslutttes med 2timers øving til sang, med musikklinjen.

Så det er egentlig ganske greit, slippper 2 timer matte, med 2timer sosial med klassen :D blir koselig!
Heldigvis er det begynte å slutte å regne, å ser ut som at solen kommer opp! LYKKEN :D


Snakkes;*
Hva skal du på skolen\ jobb idag?

HVA SKJULER SEG I "LILLE HUSET MITT" ?


Hva skjuler seg i mitt nye hjem?
Siden dager, som dette, der jeg egentlig ikke har så mye å dele.Tenkte jeg da å legge ut bilder\videoer, av en ting, et rom, eller noe som er her inne!

Snakkes;*
Hva synes du om ideen?
Bodd i mitt lille hus i 4uker

Heisann!!


I dag er det 1mnd siden jeg forlot Lofoten og Kabelvåg, for  og startet mitt nye eventyr.
I dag er det 1mnd siden jeg startet en 5timers tur til Bodø, med hele bilen full.
I dag er  det 1mnd siden hele hybelen var full av poser, og bager
I dag er det 1mnd siden jeg spiste på Peppes med Familien!

Ja, en månde er nå godt siden jeg kom til Bodø! Er egentlig helt UTROLIG rart å tenke på, at 4uker har gåttallerede! Har ikke vært hjemme siden jeg dro!
Kjenner jeg savner noe her og noe  der med hjem plassen!
Savner søskene mine, som jeg ikke har sett på 1mnd ;o Savner venner og kjente!

Selv om jeg savner mye, har jeg hatt 4 fantastiske uker her! Å gleder meg til å tilbringe 3år her! Kan veier og kroker her i Bodø nå!
Har blitt kjent med så mange HERLIGE folk, her i byen! Ser så fram til å oppleve så mye mer, og få så mange fine minner med folk her!

Neste helg kommer VERDENS beste lillesøster hit på besøk! GLEDER MEG SYYYYKT♥♥♥♥♥♥

Går på skole med nye folk, og mye trenning! Mye aktivitet, og mye nytt! Nye danse stiler, og mye egen trenning!

Nye fag og mer lekser;S

Er så mye nytt som skjer hver dag! Hver dag er et eventyr! Rart å bo alene, men litt deillig av å til!


Lit av hybelen min, vil du se resten?

Snakkes;*
Noe du lurer på om mitt opphold her?
Bor du borte for å gå skole?2 SONGS FROM THE HEARTHeisann!!

Helgen er akkurat komment,utrulig herlig! Ute blåser det, og etter 2uker oå skole kjenner jeg det skal bli godt å slappa av i ben og armer slik at alt er på plass på mandagen.
Har ikke gjort så mye i dag, så kommer sterkere tilbake i morgen!

Legger ut 2fine sanger, som jeg har hørt mye på siden jeg var mindre!

 Snakkes;*
Hva synes om du sangene?

JUMP STEPHeisann!!

Etter skolen i dag, dro Marie, Marie og jeg til noe som kalles Torsdagsklubben. Er et opplegg for elver på vgs, for å kunne møte andre folk, å ha noe å gjøre.
Var med i danse gruppen, for å teste det ut. I dag lærte vi Jump step!SYKT STILLIG:D Du bruker bare bena dine.

Nå sitter jeg barnevakt, så regner med at det var greit at jeg blogget, hos Cecille.Ellers i dag, har jeg vært sikkelig sliten,har  gang sperrer fra topp til tå, skadet armen og foten! Så smiler fra topp til tå :D
 
Snakkes;
H
 

VIDEO#VIDEO#MIN DAG
Snakkes;*
Forslag hva jeg kan video blogge om ?

VIDEO # Dagen i dag

Nudelene å det er nå spist! Å jeg kjenner at jeg snart er klar for kvelden!
Godnatt alle sammen! :)

Snakkes;*
Gjort i dag?VIDEO#Heisann!!

Siden jeg har masse på timeplanen i dag, så valgte jeg å heller bare lage en video å svare på et spørsmål! Så kommer resten en annen dag :)


Nå må jeg springe ut, skal være der om 10minutter, snakkes i kveld :)

EN HELG MED TILBAKE BLIKK

Heisann!!

Helgen avsluttes med et lite besøk ista,å nå ser jeg Mamma mia og vurdere å spise snart! Helgen har godt til ettertanke,slik at jeg er klar til å legge alt bak meg å hoppe opp i morgen! Med et stort et smil, rundt munnen, og det alt:)

 
Så glad for at følelser ikke kan vises!

Snakkes ;*
Hva har du gjort i helgen ?


 

Første skole uken over

Heisann!!

Har nå vært hos Ingrid denne kvelden, å sett en koselig film og 2 bestevenner som gifter seg! Kjempe koselig, gleder meg til så mye til å finne på masse mer fremover her i Bodø♥
Nå er stefar komment til hybelen min, å skal være her til i morgen tildlig, før han reiser videre! Så nå har vi spist is med krem frukt sjokolade saus og sjokolade ♥

Håper alle får en super fin helg! I morgen går turen til byen tror jeg, for å lade opp til ny skole uke med venner!

Snakkes;*
Hva har dere gjort i dag?
Fått nye venner i det siste?

Is kos på sentretHei hei!!
I dag var vi ferdig på skolen kl12.30 Siden det er torsdagsklubb i dag,ed grilling dro mange dit og så hjem.HERLIG!!
Vilde,Ingrid,Louise og jeg dro til byen,for å se etter sko til Ingrid som er så heldig å skal i bryllup.
Ble spontan tur på Aurora cafe,der vi spiste kule is.Så utrulig koselig å kunne gjøre slik av å til

SEN START PÅ DAGEN

Heisann!!

Starter ikke før kl 10.00 i dag, UTRULIG herlig! I tillegg er jeg ferdig tildlig å 13.30 så dette blir herlig!
Jeg har 2timer spansk så er det lunch, etter lunchen skal vi ta bilder til skolebeviset.Etter det er det 2timer norsk så er vi feridg!Så har over 1time igjen å bare sitte her, just love it!

Snakkes;*

Den sunne veien

Heisann!!

Nå har livet som hybelboer startet for fullt. Går inn i min 3uke alene på hybel, og jeg merker nå hvordan hybel livet er.Vasking, matlaging,rydding,og alt som man egentlig ikke tenkte så mye på før er nå en stor del av hverdagen.
I tillegg skal man styre økonomien og være opplagt til skole!

Går danse linjen og vi har 12 timer hver uke med musikk, dans og drama.Noe som innebærer både kor,ballett,og slike ting! Noe som jeg gleder meg til, er å ha egen timer der vi skal få mer muskler å bli mykere.
Som alt annet, gir ikke dette resultat om man ikke gjør noe selv.
Så for 20minutter siden, kom jeg hjem med litt nytt å sunne ting til kjøleskapet.

Når stipende kommer, blir det mer jeg skal handle inn, som gullerøtter,linser,nøtter,tomater,paprika,sopp, kaviar osv osv...


Så fram til 14-16 SEPTEMBER skal jeg ikke kjøpe inn godteri brus, eller noe i den duren.. med unntak stor besøk ( folk hjemme fra, familie osv..) Skal i tillegg fortsette med joggging og de kapp gang trenningen jeg har!
Skal jeg overleve på denne linjen, er det best å bare starte på en sunn og ny vei! :D Selv om den usunne veien er billigst

Målet mitt er å ha masse energi å overskudd nå som neste uken kommer til å bli masse timer med dans i tillegg til det jeg tar utenom,så da håper man på å bli sporty å sunn!

Snakkes;*

SPØR MEG

Heisann!!

Nå til helgen er det 3uker siden jeg flyttet til Bodø by.Så betemmer meg derfor for å starte en spørsmålsrunde, som i hovedsak skal handle om flytting og det her! Selvfølgelig, om det er noe annet dere lurer på så er det bare å spøre!
Svarene kommer på video til helgen, så er bare å spør i vei! Etter det blir videoen AV hybelen vist her på bloggen!


Så hva lurer du på om meg? Skole ? Flyttning? klare seg selv? linjen?Bodø by? hjemplassen? eller noe annet?

STARTEN PÅ VGS


Heisann!!

Dagen i dag, startet med at jeg møtte Emil utenfor skolen, hvor vi gikk sammen til kultruhuset. Rektor og elevrådslederen holdte tale. 2 elver fra Musikk vg3 sang og en gruppe fra Dans vg3, danset! Super flinke var dem:)Etter 40min, ble en og en linje ropt opp, min linje var den første,så vi dro utenfor hvor Dans gikk en plass og musikk en plass! Deretter dro vi på klasserommet, hvor vi fikk utdelt masse informasjon, praktiske ting, itmeplaner osv.. i tillegg til navneleker og intervju og etter på presenter den personen!
Går i klassen med 15 andre jenter, og alle med innteresse for dans, noe som blir supert :D Må innrømme at det blir litt rart å ikke gå i klasse med noen gutter!

Kvart på 2 møtte vi i dansesalen med alle Musikk dans elevene på alle 3 trinnene (ca 95elever) der hadde vi kor, noe som vi skal ha hver Mandag på Kulturhuset, hvor vi skal øve til noe fremføring\konserter!

Gleder meg veldig til i morgen,å til å bli bedre kjent med klassen!


Fått midlertidig busskort til Pias(danse studio) som jeg skal på hver Onsdag i 4timer!
Sang tekst vi sang i dag
Timerplan, med lærere!
Underskrift om låning av bøker

Gleder meg spesielt til å lære meg et fremmendspråk i år:D

Snakkes;*


HVERDAGEN STARTER HER

Heisann!!

Mandag den 20.August er komment, og jeg stod opp kl 06.45! Er sikkelig herlig og ha lang tid på morgen, se på tv, sjekke facebook,spise frokost, og null stress! Kjenner at jeg har sikkelig vondt i magen nå, gruer meg sikkelig! Men gleder meg veldig til å kunne vite hvem og hvor jeg skal gå!


Sol varmt og glede!

Nå er det 10minutter til jeg skal begynne og gjør meg klar, før jeg går bort å møter Emil(kabelvåg væringen må holde sammen,skjønner dere) så skal vi gå sammen med Kristin og Håvard, til Kulturhuset!


Ønsker alle lykke til! Er sikkelig rat å tenke på at nå gammel skolen min startet.. og jeg blir den eneste fra Kabelvåg i min klasse, men håper ny klassen er minst like bra!

Snakkes;*

FØRSTE SKOLEDAG I MORGEN

Heisann!!

I morgen kl 10.00 er jeg på Kulturhuset, med mange andre vg1 elever. Nærvene er på plass, men jeg kjenner jeg, gleder meg veldig mye å!
En helt ny skole, nye lærere og elever, ny klasse, nye fag, alt er nytt!
Var foresten på hybelmøte kl 17.00 i dag, forteller mer om det i morgen! DØDSSTILLIG, er bare første ordet!

Blir nok et innlegg i morgen før jeg drar for å møte Emil og Kristin med skolen,for å slå følge med dem! :) Hadde ikke takklet å gå inn alene!

Men nå er det kveld!

Vil dere ha video eller bilder av hybelen?

Snakkes;*

Shopping og konsertHeisann!!

I dag tok Mamma og jeg turen først til City Nord, og så glasshuset, ble en del shopping og nye ting her å der! (kommer i innlegget i morgen)
Vi har egentlig vært ute i hele dag, har vært hjemme med handler poser,ble tilsammens 7timers shopping, og er stor fornøyd!
Vi tok lunch på Mon Ami!, digger milkeshaken der.
I tillegg er den kjente parkenfestivalen i Bodø tatt plass, (noe jeg så skal på til neste år) Stod uten for i 1time å hørte Sirkus Eliassen spille, stod bare å smilte fra topp til tå.
Litt kult da, å endelig se dem live og ikke bak en tv sjerm.

Nå blir det tv og godte kos med Mammsen, som drar hjem i morgen!


Maten jeg hadde fikset i går kveld da Mamma kom

Vi så Fiffi på City Nord :D

Choco mint milkeshake! Ååå nam.

Er enda mett, og jeg klarte ikke å spise opp.


Snakkes;*
Hva har dere  gjort i dag`?
Hva synes du om Sirkus Eliassen?
SUSHI VARHeisann!!

Som jeg nevnte ista,skulle jeg smake Sushi for første gang!Dro på Bjørk Resturante kl 17.00 med Emil, Mats og Astri! Var kjempe koselig.
Smakte sushi,å det var sykt godt. Blir ikke siste gangen jeg drar dit for å si det slikt.

Da vi var ferdig og spise dro vi hjem til meg, hvor de holdt meg med selskap mens jeg vasket å ryddet!
Nå har jeg akkurat fulgt dem til bussen, og om 40min ca er jeg på tur for å hente Mammi på flyplassen ♥Gleder meg super masse til å se henne igjen:DSnakkes;*
Smakt sushi?
Får du besøk av noen ?


Byen og TivoliHeisann!!Ååå blir så glad av været som er ute nå for tiden, utrulig herlig at det er sol og blå himmel. I dag kom 2 fra gammel klassen min til Bodø by, Emil flytter også hit og skal gå samme skole som meg, så det blir kjekt!
Møtte dem med byen, hvor vi egentlig bare vaset litt rundt, før vi gikk opp til hybelen min,hvor vi satt en halvtimes tid eller noe slikt.
Så dro vi til City Nord, og var på tivoli!Møtte også Maiken og Robert på tivoliet,koselig!
¨
Haha Mats ville at jeg skulle legge ut dette bildet,siden han betalte 14,- for denne!


Nå skal jeg smake Sushi for første gang, gleder meg veldig!

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?
Hvordan er været hos deg?
 

IN THE MIRRORSnakkes;*

Mine planer for dagen

Heisann!!

Solen skinner, og det er enda en dag framfor seg, og jeg har til nå vært våken siden kl 06.30! Har dusjet,ringt skolen, å nå snart skal jeg dra ut!
Skal fikse noen ting,møte noen i byen og gå til flyplassen som at jeg finner veien i morgen! Når jeg kommer hjem, blir det middag, rydding,vasking slik at alt er klart til mamma kommer i morgen♥
Så flytter noen til Bodø på hybel i dag, så blir vel kanskje et møte med dem etter det!

Snakkes;*
Hva er dine planer for dagen?

10Dager alene

Heisann!!

Er nå 10dager siden familien min forlot hybelen min å satte kursen hjemover!Disse 10 dagene har jeg lært mye og klart meg mye selv!
Har ryddet og vasket, laget mat og stått for økonomien!
Møtt gamle og nye venner!

10dager har jeg egentlig gjort veldig mye på.

Er vel egentlig ikke så veldig lønsomt og flytte 14 dager før jeg må, men er glad for at jeg gjorde det! Så klart har brukt litt penger til nå,men nå har jeg komment meg ordentlig inn her i Bodø,møter stadig noen nye folk, og opplever stadig noe nytt. Går meg ikke bort lengre, og det er jeg ganske glad for!

Selv har jeg tenkt hver dag, på at nå er alt jeg har ventet på startet! Følelsen av å være i en helt ny by, helt alene er ganske så skummelt!Er ganske så rart, hver gang jeg går alene her og der.
Har hatt litt besøk her og der, i morgen skal jeg møte flere og samme på fredagen! Fredags kvelden kommer min kjære mamma, og det gleder jeg meg veldig til?Så er mye å gjør her i Bodø by

5dager igjen, å jeg starter på skolen her! Nærver fra topp til tå, jeg gruer meg sikkelig, men samtidig gleder jeg meg! Gruer meg bare til første skoledag,så  håper jeg finner meg masse folk å gå med den dagen!


\\ Intervjuet som kom i avisen forrige Onsdag

Snakkes;*
Noe du gleder og gruer deg til ?

 

 

Kino nå

Heisann!!

I dag har jeg vært i byen, og endelig fikk jeg møtt Maiken, som jeg ble kjent med på leirskolen i 6klassen! Kjempe koselig var det?Ble kjent med 3 andre å, å man sier aldri nei takk til det!
Så nå ringte nettopp Katarina, å sa at dem var på tur til kinoen! Så må vel hive på meg ny boksen, litt sminke på og så dra ned til Kinoen! Gleder meg veldig<3
Blir sikkelig koselig!
Kjøpte bare to thigts bukser i byen i dag! Føler meg flink !Snakkes;*
Skal du på kino i dag?

BILDER# BursdagHeisann!!

I går hadde min kjære Emilie, 16års dag. Overaskelse dagen vi hadde planlagt i 1mnd var endelig komment!
Vi dro på Peppes noe som var kjempe koselig, og utrulig godt! Klarte også å få fikset Emilie en bursdags is på Peppes! :D


Videre ti planen, skulle vi ta bussen til tverlandet, til tanten til Emilie der de sto klar i stuen, med gitar ,sang, ballonger,kaker! Emilie visste såklart ikke at det var tanten vi skulle til. Så vi diktet opp en person vi skulle møte, og alt gikk bra, til vi så at det var feil i bussrutene og på bussstoppet! Bussen kom ikke!

Vi ble da hentet av Onkelen og søskenbarnet til Emilie, for de skulle da å dit, for å hente en "vaksemaskin"
Ble litt tull på slutten, men hun så veldig glad og overasket ut, og det er det som teller for meg! Kjempe gode kaker, og favoritt sangen hennes sang og spillte dem! Kjempe glad for at familien hennes ville bli med på ideen min om å gjøre dagen hennes spesiell?
Snakkes;*

Har du fikset en overaskelse bursdag??

CAFE` KOS

Da er Emilie komment trygt frem hos meg! Vi dro til City Nord, hvor vi gikk litt rundt i butikkene. Deretter dro vi ned til Glasshuset, hvor vi satte oss på "Mon Ami" for å drikke milkeshake! Som dere ser på bildene jeg la ut oppfor.
Hadde Milkeshake med Smach smak :D Naaam!
I følge Emilie, drar vi dit hvertfall 1 gang til før hun drar hjem, gjør ikke meg noe.

Snakkes;*
Liker du Milkeshake?
NED PÅ KAIA Å HENTEHeisann!!

Kl 10.00 kommer Emilie med Hurtigbåten hit til Bodø! Så skal ned nå snart for å vente, og hente henne.
Deretter tar vi turen opp hit, hvor vi etterpå drar til City Nord! Blir både mat laging, og photoshoot ute senere i dag, så er mye å se fram til. Gleder meg veldig♥

Hybelen er nå strøken å fin, og varmen er inne i hybelen, så nå skal jeg finne fram jakke, sko og kamera og dra ned til Kaia!
Dere får ha en super fin Lørdag alle sammen! ♥


Loveu♥Snuppa mi har bursdag i morgen, å er så søt å vil feire den her hos meg! Setter stor pris på det, og gleder meg veldig!
'
Snakkes;*
Lenge siden du har sett bestevenn din ?

BILDER# PARKEN I BODØ


Golf frisbi veldig populært her! Haha ikke at jeg skjønner meg så mye på det.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og rydde litt, før jeg får et lite besøk!
Får også besøk av min søsteste Emilie mor i morgen, og gleder meg noe sykt!♥

Snakkes;*
Synes?

VIL DU HA SVAR PÅ NOE?Heisann!!

Har nettopp komment inn fra å vært ute å tatt noen bildder i parken!
Så skal kanskje ut en liten tur til å ta noen fler bilder, om ikke lat skapen tar helt av! Planen før jeg tar kveld, er å vaske å fikse hybelen.


Noe du lurer på, så svarer jeg  i morgen på video om det blir noen spørsmål! Du kan spøre angående forskjellen fra Kabelvåg-Bodø, hvordan langt jeg bor fra forskjellige ting, hvordan hybellivet er så langt!
Egentlig alt som har med at jeg har flyttet å gjøre!!


Snakkes;*
Noe du lurer på ?

THE SUN IS UPHeisann!!

Ååå 2dagen med blå himmel og sol! Er så utrulig herlig, at vi endelig kan få litt sommer opp hit.
Nå skal jeg ta turen til City Nord,så får jeg se hva som skjer etter der!Kanskje jeg skal dr å ta litt bilder når jeg kommer hjem. Vet hvertfall at jeg skal gå og jogge løypen min senere i dag,utrulig herlig!

Snakkes;*
Sol hos deg?
Hva skal du gjøre i dag?


 

IS KOS I BYEN

Heisann!!

I dag i 12tiden, kom jeg hjem og tok meg en dusj! Etter det dro jeg ned til Glasshuset hvor jeg var med Veda og Astri. Var kjempe koselig å møte dem igjen.
Vi dro på 7-Eleven, ettersom at vi ikke klarte å besteme oss hvor vi skulle slå oss ned. Så ble en frozen yougurt, for å nyte det lille vi hadde av blå himmel og sol.
Vi gikk ned med havet, eller hva jeg skal kalle det og satte oss der, før vi dro inn i butikkene igjen.

Kjøpte en bursdagsgave,og 2pakker strikk til 19 kr! Så er veldig stolt, ettersom at jeg prøvde MASSE klær i dag.

Nå sitter jeg med det samme spørsmålet som i går, hva skal jeg spise? Veda og Astri er nettopp dratt, og jeg sitter her for meg selv, egentlig ganske ensomt å bo alene fant jeg fort ut.


Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?

BILDER# PARKEN


Heisann!!

Tok noen bilder i går av parken i går! Er utrulig koselig å ha en så stor park,har alltid ønsket å hadde det hjemme der jeg bor, men der er det et lite sperret område hvor du ser hele parken, ikke noe spesielt fin heller! Det skal de ha her i Bodø, de er veldig flink til å gjøre reint her!
Nå skinner solen inn igjenom de små vinduene mine,og klokken tikker å går, så jeg tar meg en tur ut jeg nå!

Snakkes;*
Synes om bildene ?
Har du en slik park?

My first

Jeg gikk til City Nord og kjøpte meg 3 små ting, blant annet en "Hybelbok" Dro deretter på min nær butikk rett ved her å kjøpte meg litt nødvendige ting, men jeg gikk bare rundt og rundt i butikken uten å egentlig finne så veldig mye! Men noe fikk jeg kjøpt å endelig fikk jeg spist " Pasta de parma" som dere ser på bildet over! Brant ikke ned hybelen, så føler meg veldig flink, maten smakte og jeg ble mett!

Nå skal jeg snart ta oppvaksen å rydde på plass innkjøpene fra i dag, før jeg tar kvelden! Opp tidlig i morgen.

Snakkes;*


Dagens InnkjøpHeisann!!

Er mer eller mindre nettopp komment hjem fra City Nord( et senter) Er så utrulig mye butikker og stort utvalg her, så tok ei god stund å finne ut hvor jeg skulle gå inn;p
Utrulig kjekt er det,og liker alle diss butikkene her så utrulig deillig!


Vaksebøtte\\CHOOP
Bilde \\ KREMMERHUSET
Kurv\\ KREMMERHUSET
Hårføner\\ CLAS OHLSON

Pen\\ NILLE
4Kniver\\ NILLE
Skjære kniv\\ KITCH`N

Dette fikk jeg hos Cecilie i dag, da vi var på City Nord! Så nå blir det vasking for fullt både klær og gulv.

Off nå ble jeg sikkelig sulten, så nå skal jeg dra på butikken som er rett bortfor her for å se om jeg finner noe, godt å spise! Skjønner ikke hvorda Mamma klarer å lage middag hver dag, er jo så vanskelig ;o

Snakkes;*Ting på plassHeisann!!

Natten i går ble lang, var oppe til 03.00, men er så glad for at jeg er ferdig med poser og sekker rundt omkring. Nå har jeg bare å fikse hvor små ting og tang skal stå.
Tenker å ta meg en tur ned til byen i dag eller i morgen, for å kjøpe pen,skohylle,sitat,kniver,mat,esker, osv..! Fikk lønning fra jobben i går så nå kan jeg også få kjøpe hårføner,matte,dobørste,bølgetang og slike ting!
Koser meg på hybelen, sov så godt i natt, at jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den! Den tar kanskje litt stor plass, men er verdt det!

Kommer noen bilder senere av hybelen! Nå sitter Sofia med min side,vi skal snart ta turen ut for å leke. Spent om jeg finner fram til lekeplassen eller om jeg må be en 3åring om å vise vei haha ;p


Håper alle dere får en super fin dag, og nyter de siste dagene igjen av ferien!

Om dere har noe dere vil jeg skal videoblogge om så bare si fra:)

Snakkes;*
Hva skal du i dag?

NÅ ER JEG PÅ PLASS I "LILLE HUSET" MITT

Heisann!!

Kom frem til Bodø i går, og til nå trives jeg veldig!
Er jo en del ting som er uvant, lyder og ting rundt her, men det blir jeg nok vant til etterhvert.

Akkurat nå sitter jeg i gangen,å har endelig fått nett, men i gangen! Så i morgen får jeg besøk av han som eier hybelen for å få fikset nettet som at jeg kan sitte i stuen å ikke bare på en stol i en gang. Så håper virkelig at det ordner seg, og i morgen kommer noen elektrikere eller noe slikt å skal bytte ut temorstaten så da blir det varme i gang gulvet og i bad gulvet! GLEDER MEG ♥

\\ Tatt i går da vi var på peppes!

I dag har dagen gått til å bli kjent med ei søte lille Sofia  som jeg skal passe nå å da, og moren hennes Cille som jeg kaller henne for ! To herlige personer♥Så der har jeg tilbringet min dag i dag, fikk reker og advokado til middag! NAAAM:D Sittet og snakket og leket! Vi kjørte også litt i bilen for å guide meg rundt, så ble litt klokere, er så mye å se å oppleve, men resten tar jeg i morgen!
Gleder meg veldig til i morgen, for da skal jeg passe Sofia, så det blir spenndene! Herlig å ikke føle seg helt alene her i stor byen.

Merker at det blir veldig ensomt og"kjedelig" å sitte helt alene.. så ser fram til besøkene som kommer og bli kjent med noen fler her

Burde vel egentlig starte å rydde opp litt her å få klærne mine på plass, nå har jeg ikke noen kjære mor som gjør dette for meg! Nå er det oppvask og vasking på egen hånd, men det fikser jeg kjempe bra mamma :)

I morgen står vekkingen på kl 06.30, så blir vel kveld her snart!

Snakkes;*
Vil du se hybelen min når jeg er helt ferdig?

Jeg flytter i morgen

Heisann!!

Bilen er pakket og klar, og det gikk AKKURAT! Timene nærmer seg, og snart sitter jeg i bilen og er klar for 5timers lang bil tur. I dag er det siste natten jeg bor hjemme, siste natten jeg ligger i min egen seng, blir 6uker til neste gang!
Neste innlegg jeg poster på bloggen min blir i Bodø i mitt lille hus♥
I morgen blir dagen til å gå til motering og henting av ting og tang, hele familien min blir med så det blir koselig!


Trives utrulig mye her i Lofoten, og ikke minst lille Kabelvåg♥Blir utrulig rart, og våkne alene om morgene! Lage mat sjøl og være min egen sjef, litt godt å da:D
Blir rart å ikke møte de gamle kjente hver dag!

Men vi mennesker er alltid redd for det nye,for det er vi selv ikke vant til! Har masse å se frem til og planer allerede denne Søndagen, og utover:) Blir sikkert veldig bra, eneste jeg frykter er at jeg blir klassen skulker, for at jeg ikke kommer meg opp om morgen og at jeg ikke finner meg noen der og blir helt alene!

Bloggen min vil nå bli mye bedre! Selv har jeg blogget veldig dårlig i det siste, for det har ikke skjedd så mye, så har ikke vært noe å blogget om!
Når jeg flytter bort, blir det nye inntrykk som skjer og mye å blogge om! VIDOER BILDER ja kom med forslag på VIDEOBLOGGER OG BILDER DERE VIL HAR :D

Tiden har flydd så utrulig fort og sommeren er snart over:( de siste ukene ska nytes! Jeg sier hade til Lofoten om 8 timer, ser "deg" igjen om 6uker♥Sier hei til Bodø å håper du byr på et nytt eventyr og noe jeg ikke kommer til å angre på!


Snakkes i Bodø ;*

BILDER #INNKJØP

For 1uke siden kjøpte jeg 4 små ting som jeg  trengte, og har bruk for!

Snart er vinteren her, bare likte disse skoen så mye med hæl på å alt!

Ei søt liten pengbok, denne skal jeg bruke om jeg kun skal til min nærmeste mat butikk, eller en plass hvor jeg ikke trenger alt mulig med meg! Får plass til kortet, nøkklene,småpenger og mobilen min utrulig kjekt :D

Sparbørse er alltiid kjekt, søt pynte ting kan jeg bruke den til å! Så gleder meg til å åpne denne 5Desember :) (blir innlegg da)

Kanskje det viktigste PLANLEGGINGS BOK er så utrulig dårlig til å planlegge, og ikke minst huske datoer! Denne er utrulig liten og den kan jeg ha med meg overalt, digger det!


Ellers har jeg kjøpt litt her og litt der,men alt er pakket ned,så blir masse spenndene når alt er på plass :)

Snakkes;*
Noe du likte ekstra godt?

I dag kan jeg si at hybelen er minHeisann!!

Som dere vet, var jeg i Bodø i dag! Da vi var fremme etter 3t og 30 kalde minutter  på båten, var taxien neste. Viste seg at det egentlig ikke var så langt, som vi hadde trudd! 
Kom fram, og fikk se hybelen. Bare elsker at jeg har en STOR gang,egen inngang og et STORT bad! Stuen og var kjempe bra:D Å alt var så mye større enn jeg hadde trudd.

Så dro vi til banken for å fikse alt med depositum og at jeg skal bo der!

Ellers dro vi tilbake,hvor  vi pakket ut, og så dro vi til sentret og jeg kom hjem med et pledd og en nøkkelring! 

Gleder meg utrulig masse til å få alt opp å alt på plass! Til å gå gate opp og gate ned og finne ut hvor alt er :D 

  

Nå er det natt for meg! I morgen skal jeg til avisen og bli intervjuet ang skolevalget mitt, og at jeg skal flytte, så håper de tar det med:D

Snakkes;*
Vil du se bilder når alt er fikset i hybelen? 
Vil du høre hva smarte meg klarte å gjør i Bodø by? 

Kontrakt skriving i morgenHeisann!!

Skulle vel egentlig vært i seng nå, med tanken på at jeg skal opp om 5timer;s off og off! Får sove 3timer på båten da! 
Skal ta hurtigbåten med Mamma kl 06.30 å vi må være der 30min før! Skal til Bodø på dags tur, men ikke hvilken som helst dags tur.

Imorgen er dagen komment hvor jeg skal skrive kontrakten og sette inn depositumet for å bekrefte at hybelen nå er min♥Gleder meg så utrulig mye! Spesielt for å se hybelen med egne øyer. Den så utrulig herlig og fin ut på bildene, så den kan ikke se så ille ut! 
Reiser med den rosa kofferten i morgen og Mamma med en bag,for å ta med litt ting til hybelen. Resten tar vi med på Lørdagen!

Skal også litt rundt i byen i morgen, og se om de har en vekkeklokke jeg har letet etter! (lover dere den er verdens kuleste)Kommer nok til å bruke litt penger,men skal være flink :D
Skal også tussle og gå litt(hvertfall bort til skolen) er så spent på hvor lang vei jeg egentlig har med skole!

Er ikke hjemme før 21 i morgen, men skal få tak i noen som kan poste et innlegg av innkjøpene min i dag og i går:)

Nå gleder jeg meg bare mer og mer til å flytte å begynne og fikse hybelen og bli kjent med byen! Can't wait :D  Når jeg gikk meg vil i 7ende klassen på ungdomskolen (skole med litt over 100 elever) skal dere ikke se bort fra at jeg kan gå meg vil her! 

Snakkes;*
Noe du gleder deg til ?

Har du flyttet alene til en ny by? 

Uten dem hadde jeg ikke klart detHeisann!!

Det er Lørdag, en helt vanlig Lørdag her oppe i lofoten, solen er å borte, og ute er alt grått! Magen er sulten, og snart står mammas hjemmelaget pizza på menyen♥noe som vi har vær lørdag, ingen pizza slår den og den retten blir jeg aldri lei av! 
Kommer til å savne det!
Dette er min siste "vanlige" Lørdag.. fra neste uke har jeg noe å gjør hele tiden, før jeg flytter inn til Bodø by.

Snart startet et helt nytt kapitel for meg!
Jeg skal klare meg selv!
Jeg skal bo alene
Jeg skal til en ny by
Forlate alt her
Starte på en mye større skole og starte på videregående
Lage meg mat
Bli kjent med nye folk (forhåpentligvis) 
Skal styre økonomien og vise at jeg kan få noen goder av det å!Da jeg gikk i 7ende, skulle jeg flytte ut som 18åring gå på skole i her og bo hjemme litt til! Så aldri for meg at jeg kunne flytte alene, var så fjernt.

 
 Men når man fikk dette resultatet hver gang i 4år, var det vel et tegn på noe?

September i fjor hadde vi workshop helg med Monica fra Oslo! Hun er vokst opp her, og hun fortalte alt hun hadde greid og gjort med bare å aldri gi opp og ha styrke. Hun vokste opp slik som meg med lite danse muligheter, og fikk tilbud på mange skoler fra London til Oslo !
Da gikk det opp for meg at hvis hun kan kan jeg!


\\Sommeren 2011

Startet da å sende mail til Sortland vgs, hvor jeg ble bedt om å ta kontakt med Narvik vgs, Narvik ga meg beskjed om å ringe Bodø vgs! Å endelig fikk jeg svaret jeg hadde ventet på! Hadde spurt alle skolene om linjen musikk dans og drama, for det var noe jeg ikke fikk beskjed om på skolen, for alle sa jeg måtte søke på sortland(noe jeg ikke kunne, hvis det var mest dans jeg ville ha)

Hadde en tid mottet helt nede,jeg kom aldri i verden til å komme inn,ikke med de karakterene jeg hadde heller, hvordan skulle jeg få tak i hybel?

Så mine takker går først å fremst til Monica for det var hun som fikk meg til å tenke at jeg faktisk kan! Cathrin(den gamle danselæreren min) for at hun bare var helt ubeskrivelig! 

 

Kristin hadde jeg ikke klart meg uten! Hun har gitt meg motivasjon hele veien,snakket med rådigveren i Bodø for meg. Skaffet meg telefon nr, funnet hybel til meg, og alt du kan tenke deg. Så glad for at hun skal tilbringe et til år i Bodø og gå på samme skole som meg! Hun er eldre enn meg å, så slipper å føle meg helt alene i den " store " verden! 
Er så utrulig takknemelig for at hun skaffet hybel til meg, hadde ikke taklet å måtte dele bad og kjøkken med 3 andre. Så utrulig glad for at jeg har alt alene! Gleder meg veldig til å bli bedre kjent med henne, og tilbringe mer tid med henne igjennom dette året i Bodø! Masse herlige minner og gode stunder(håper jeg nå)
Hun har delt hennes historier og erfaringer, nå som hun starter på det 3året på hybelivet! Hun er så fantastisk at jeg hadde ikke skulle flyttet til Bodø hadde det ikke vært for henne, det skal være sikkert og vist!♥Super glad i deg! 


Andre personer som har blogg og er en viktig del i dette er Sara og Helene, noen veldig viktige personer for meg♥ De har vært der fra starten!Sara var den første  som fikk vite hvordan skole jeg kom inn på, og den jeg var hos da jeg fikk vite svaret! De planlegger og komme på besøk før året er omme og håper det skjer! 


Siste personen er min kjære Emilie Sanness! De av dere som har lest bloggen min lenge, har hørt om henne før! Vi begge er like gamel og skal flytte hjemmenfra! Hun er en av de nærmeste vennene jeg har, og er så utrulig glad for at blogg knyttet vennskap med henne! Hun er som en bestevenn for meg♥Håper å møte deg nå snart, du er alltid velkommen! 

Faktisk alle 4 har jeg knyttet vennskap til via blogg!  ♥

Så utrulig glad for at Mamma og Stefar støtter meg nå,nå som dem ser at jeg er klar over valgene jeg tar, å nå som de ser  at jeg tar dette seriøst! For nå er alt mye lettere når de skal hjelpe meg å flytte og hele pakken! Dem er utrulig god å ha! og sist men ikke minst mi kjære Storesøster som jeg kaller henne! 
 
Hun er bare best, god som gull♥ Er ikke noe mer å si hun er der unasett, trenger jeg noe, noe råd, eller et eller annet så går jeg til henne! Ser så fram til hver gang vi skal møttes.
Håper virkelig å få møte henne før, hun reiser bort!

Å selvfølgelig alt det positive jeg får her på bloggen! Dere er super ♥

 
Håper året i Bodø blir et fantastisk og minnerikt år! At jeg kan komme tilbake å anbefale byen, skolen og hybellivet!
Jeg er SPENT,fult av NÆRVER,sommerfugler I MAGEN,GLEDER meg og GRUER meg!ALT PÅ EN GANG 


Snakkes;*
 

Siste helgen jeg bor hjemmeHeisann!!

Om 1uke drar jeg til Bodø(heldigvis meldt fint vær så satser på det)
Om 1 uke drar jeg til banken
Om 1uke skriver jeg kontrakt
Om 1uke får jeg se hybelen
Om 1uke får jeg treffe hybel værten
Om 1 uke har jeg fått mitt lille hjem

Neste fredag skal alt være ferdig pakket
Neste fredag skal alle planene være gjort 
Neste Torsdag har jeg bursdag, og der starter eventyret mitt
Neste Lørdag forlater jeg Lofoten
Neste Lørdag sier jeg hei til Bodø
Neste Lørdag flytter jeg inn i Bodø! 

 Tiden gikk sikkelig fort! Fra jeg satt hos Sara i Oslo å ringte for å høre hvor jeg var komment inn, til at det er uken igjen til jeg får hybelen,og siste helgen jeg bor hjemme! Utrulig rart og tenke på, utsetter pakkingen veldig mye! Men skal gjøre det ferdig i dag, eller prøve da(a) 


\\Bulgaria-Albena 2012! 

Snakkes;*
Noe du vil jeg skal blogge om angående flytting,skole osv? 

HAPPYFACEHeisann!!

 
Søkte stipend for 3 dager siden, og har hele tiden sett på feil side! Fant det endelig i dag, og så at jeg fikk svar samme dagen! Kravet mitt er oppfylt(dekke hybelen) og jeg er strålende fornøyd! Fikk egentlig ganske mye, så har ingenting og klage over. Trur ikke jeg kommer til å havne i lukusfellen heller, så dette går nok bra! Økonomien min er sterk dette skoleåret, så nå gjenstår det bare å få alt det andre igjen slik at dette kan bli noen fantastikse månder i Bodø! 

 Om litt under 2uker tar vi en dags tur Bodø for å skrive kontrakt, og fikse alt som må til for å bli eier av en hybel! Gleder meg veldig til å se denne hybelen:D
 Om litt over 3 uker flytter vi flytte lastet med bil til Bodø! Da skal jeg endelig få fikse mitt lille hus slik jeg vil ha det, gleder meg veldig til det!  

Der blir jeg å være fra nesten starten av månden til skolestart(kanskje en tur hjem) Skal nok få nok å gjøre!
Skal gå for å bli kjent i  Bodø
Finne fram til alle nødvendige ting jeg trenger å vite hvor er
Pakke ut og fikse i hybelen
Møte Bodø folk
Hilse på en hest og starte og trene han om jeg liker denne hesten(noe jeg helt sikkert kommer til å gjøre)
Skal stå opp tidlig(noe jeg gruer meg til med å flytte ut, er så flink til og ikke stå opp;s)

Så ting begynner å gå opp for meg nå, men virker ennu fjernt å lenge til! Planlegger mer video nå i August og en Spm runde når jeg er komment inn i livet i Bodø

Ellers hvis du har spm angående noe av det her så gjerne spør :) synes det er så koselig med spørsmål :)Snakkes;*
Noe du lurer på ?

 

NY TUR I MORGENHeisann!!

Som dere kanskje har settt var vi på Sortland i dag,mamma og stefar har fått den bobil lysten noe vi å gjorde på Sortland i dag! Så på bobiler!
De har funnet et eller annet på Leknes å så i morgen går turen dit.  Blir også tid til butikk titting, så skal dra innom "HUSET" og litt slike butikker å se om jeg finner noe!
Trur at hvis ikke jeg setter en stoppe snart blir hele hybelen min full av alt mulig jeg synes er stilig og fint!

Gankse greit å egentlig ha noe å gjøre, pleier egentlig ikke å være meg når det er sommer! Elsker sommeren,sol og ferie! Nå som været ligner på høst været gleder jeg meg til å tilbringe over 1uke av ferie i Bodø på egen hånd.

Krysser alt jeg har for at jeg får litt sol her hjemme i år(skal vel egentlig ikke klage siden jeg nettopp har vært i varmen)men hva er Sommerferie uten, sol,varme,bading, soling,is?


\\Åh miss Bulgaria 

Når jeg først er i gang med dette hybel snakket! Så trenger jeg tips til BILLIG og SUNN mat jeg kan kjøpe inn
FROKOST,LUNCH,MIDDAG,KVELDSMAT! 
Tusen takk på forholden :D 

Innlegg om Hybel og flyttingHeisann!!

 Esker på eske blir fylt med ting, og rommet tømmes sakte men sikkert! Er så utrulig vanskelig å vite hva jeg egentlig skal pakke med meg i første omgang, med tanken på at alt er det ikke plass til, og alt har jeg ikke bruk for heller.
Har jo ikke den lengste veien hjem heller, så om det skulle være noe så kan jeg dra hjem å hente det en helg. Har til nå  pakket ned alt av ting og tang, såpe,bokser,puter og slikt og nå har jeg bare klærne igjen.

Snakket med Hybel værten i dag,og Tirsdag 31Juli drar jeg til Bodø for å skrive kontrakten! Gleder meg veldig til å se hybelen i virkeligheten, for til nå har jeg kun sett den på bildet, og hørt at den ser veldig bra ut. 
Noe som er et stort pluss er et jeg slipper transport til skolen,bor rett ved skolen. Deler heller ikke hybelen med noen, noe som også er utrulig herlig!

 

Planen er å være hjemme på min bursdag(2August) Å dra til Bodø rundt 5 August for å være der på hybelen fikse og pakke ut, bli kjent med byen og møte folk! 
Dra hjem igjen en tur å være tilbake i Bodø by 15 August, for å ha de siste dagene av sommeren til å komme seg inn i skolemodus og forhåpentligvis klare å bli kjent med noen før da, og kanskje klare å finne litt frem i Bodø! Dette blir et nytt eventyr i livet mitt! Gleder meg veldig til å begynne å fikse mitt lille hjem slik jeg vil ha det. 
Gleder meg til å få danse og gå i en klasse med folk som liker det samme som deg
Gleder meg til å flytte til en by med større muligheter på ting
Gleder meg til å bli kjent med nye folk, og oppleve noe nytt 

Men bak all denne gleden gruer jeg meg veldig! Gruer meg til å bo helt alene, til å ha det ansvaret om å klare å vekke seg selv. Til å ikke komme hjem til mat. 
Til å bo så langt unna famile og venner
Til å forlate alt her og bli forlatt i en helt ny og større by
Gruer meg til første skoledag


Jeg kan ikke ta sorgen på forskudd, og til nå ser det ut som at alt fikser seg!:D

Snakkes;*
Blir du å følge mitt nye eventyr ? 

hits