Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonsermin HJERTEsakerDet er merkelig på slike dager som søndager(tenke dager) man faller tilbake på bloggen, og egentlig innser at man har savnet det. Det er få som tror at det er så mye som skjer oppe på finnmarksvidda. Livet mitt har ikke vært mer hektisk enn etter jeg flyttet hit, og det er så herlig. Siden sist har jeg både kjørt hjem, og vært ut å reist.
Jeg er mye på reise fot for tiden, å nå skal jeg snart reise med fly igjen, og ikke hjem denne gangen. Man lærer så mye hver dag, og den dette året har gitt meg så mye, det har vært en fortsettelse på hva jeg vil og hva jeg mener. Det er nettopp dette som tar tiden min. Jeg har for tiden så mye prosjekter, og så mye spenndene ting jeg har takket ja til.

Mer skal jeg ikke røpe akkurat nå, men dette innebærer mye reising, nye foredrag, masse samarbeide og mine hjertesaker.

Er så glad for å holde meg opptatt tiden mot jul, denne mørketiden før jul er alltid så lang og tung. For det er så lenge fra høst og til jeg drar hjem til jul, at det kjennes og savnet blir bare større og større. Men med så mye reising, og booket helger frem i tid, har jeg stortsett ikke tid å reise hjem før jul uansett.

Livet på vidda er ganske så greit for tiden, vinteren begynner å komme, og det er nå jeg er klar for få til noe.

hits