Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserNår kroppen holder deg våkenDen siste uken har æ følt meg mer som en zoombie enn et vanlig menneske! Er så trøtt alt er snudd på hodet. Armen verker når den vil,spesielt når jeg skal legge meg og gjerne til 4-5 tiden..og da er det rett før alarmen går! Slik har den siste uken vært og kan ikke vente til jeg er hjemme,på mitt barndomsrom fredags kveld! Har egentlig null tid til å skrive dette innlegget,da jeg egentlig skal fikse til turdagen,bilen,leiligheten og pakke ferdig! Har nøyaktig 24 timer fra nå,i tillegg alt annet man må ha en høvelig kontroll på før man tar ferie.

Så må vel bare avslutte her,så jeg blir ferdig til i morgen

Til helgen skal en god lang uke og ferie nytes i Lofoten

på ann igjenEn stund siden sist, og synes egentlig dagene bare flyr avgårde. Endelig hadde jeg startet på innebandy igjen sist uke, laget flotte planer fremover og endelig startet tilbake med et aktiv og godt liv.. og så skjer det igjen! Helt uforventet akkurat som sist. Samme skulder også.. men denne gangen mye verre og det tok mye lengre tid.
Ja,  tirsdagen fikk jeg skulderen ut av ledd igjen,skulle ikke mer til enn å legge posten bak i bilen. Så nå nølet ikke legene og venter nå på svar på operasjon, noe som er en annen sak! Er jo så klart til det beste, men noe jeg gruer meg utrolig mye til etter at jeg har lest så mye på nettet om den operasjonen.

Akkurat nå, på denne tiden av året hvor jeg ikke har tid til slikt! Jeg som skulle bli med å spille kamper, og endelig få starte på innebandy igjen,bruke styrkerommet for fult og ha gym på normal vis igjen. Å jeg som hadde blitt så flink og jogg hver dag.

Går jeg 100m nå er jeg så sliten og det dunker av smerte. Til og med det å sitte på skolen er det jeg helst vil unngå nå. Den beste plassen og oppholde seg nå er i sengen.. men gurr det er så kjedelig, at man blir lei etter 10minutter.Er vel en mening med dette som alt annet.
Siden jeg uansett skal ta en sikkelig rolig søndag i dag, skal jeg starte og pakke og fikse til hjemreise i neste uke! Mye som skal med og mye jeg skal få plass til

Den herlige tiden i venteEn ny måned er startet og ser frem til nok en fantastisk høst i Kautokeino! Høsten kommer sakte men sikkert her, med farget trær og mørke kveld og snart er kulden og den første snøen nok her på bakken også.
Tiden fremover ser jeg virkelig fremover til, det er klart for comeback etter en lat ferie, og politikk måneden nærmer seg. Om en måned reiser jeg med min fine vennine til OSLO for å delta på NSR sitt Landsmøtet. Å dette kommer til å bli HELT RÅTT! Så mye folk, og så mye å lære! Dette har jeg gledet meg til i over 1år og nå er jeg endelig meldt på og klar for å reise.
Før den tid, vender jeg og bilen min ( forhåpentligvis litt selskap også) på en 72mils lang reise hjem til kjære Lofoten for å tilbringe godt over en uke på hjemmebane, og ladde opp før jeg så flyr til Østlandet.

I dag har jeg vært tilbake på hesteryggen etter en good pause, og ser virkelig frem til å tilbringe morgener og kvelder med den hesten. 

Er ganske så deilig å starte dagen halv 11 i morgen og rett på 3timer samisk historie. Så får jeg tar kveld blir det en protein kvelds før jeg kryper til køys.

Det er bra fint her på denne tiden av året!

hits