Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserNytt hjem og ny startHeisann!!

Etter en knallfin sommer med sydenværet i Norge og noen helt fantastiske uker\måneder på Lofot øya, går jeg nå inn i min 3 skoleuke her i Kautokeino. Sommeren toppet alt,reising, mye besøk, hjemme i fine Lofoten, feiret 18års dag, og ikke minst KLARTE LAPPEN!  og den siste tiden har jeg kost meg som nylig myndig, og man finner meg stortsett kjørende i bilen min her ute på vidda. Så evig takknemlig  for at jeg var så heldig å fikk bil av Mamma og Stefar, det er noe med det å ha bil og ikke være avhengig av alle andre. Utrolig kjekt.

Nå er jeg tilbake med bloggen for å holde de der hjemme oppdatert på #bygdelivet 
Nå bor jeg for meg selv i en ganske så stor leilighet, og trives utrolig godt, i et ganske så stile og flott nabolag. Det var utrolig godt å komme tilbake til denne bygda, og skoleåret i år ser jeg virkelig frem til. I år velger vi programfag, så mye av tiden på skolen går til fag jeg selv har lært noe som er ekstra spennende og ikke minst motiverende. Ny jobb har jeg også startet i her, og om under en måned setter jeg og bilen min ut på en 72mils reise hjem til Lofoten. Det kan bli nokså spennende bare det.
Snart får jeg komme tilbake til Innebandyen igjen, og treningen er tilbake, og jeg skal ta opp hobbyer og starte med hest igjen- å som jeg gleder meg!

Livet på vidda er ganske så herlig nå. Vi går mot en tid med fantastisk lys, og nordlys, og kalde kvelder.


hits