Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserI dag kan jeg si at hybelen er minHeisann!!

Som dere vet, var jeg i Bodø i dag! Da vi var fremme etter 3t og 30 kalde minutter  på båten, var taxien neste. Viste seg at det egentlig ikke var så langt, som vi hadde trudd! 
Kom fram, og fikk se hybelen. Bare elsker at jeg har en STOR gang,egen inngang og et STORT bad! Stuen og var kjempe bra:D Å alt var så mye større enn jeg hadde trudd.

Så dro vi til banken for å fikse alt med depositum og at jeg skal bo der!

Ellers dro vi tilbake,hvor  vi pakket ut, og så dro vi til sentret og jeg kom hjem med et pledd og en nøkkelring! 

Gleder meg utrulig masse til å få alt opp å alt på plass! Til å gå gate opp og gate ned og finne ut hvor alt er :D 

  

Nå er det natt for meg! I morgen skal jeg til avisen og bli intervjuet ang skolevalget mitt, og at jeg skal flytte, så håper de tar det med:D

Snakkes;*
Vil du se bilder når alt er fikset i hybelen? 
Vil du høre hva smarte meg klarte å gjør i Bodø by? 

Kontrakt skriving i morgenHeisann!!

Skulle vel egentlig vært i seng nå, med tanken på at jeg skal opp om 5timer;s off og off! Får sove 3timer på båten da! 
Skal ta hurtigbåten med Mamma kl 06.30 å vi må være der 30min før! Skal til Bodø på dags tur, men ikke hvilken som helst dags tur.

Imorgen er dagen komment hvor jeg skal skrive kontrakten og sette inn depositumet for å bekrefte at hybelen nå er min♥Gleder meg så utrulig mye! Spesielt for å se hybelen med egne øyer. Den så utrulig herlig og fin ut på bildene, så den kan ikke se så ille ut! 
Reiser med den rosa kofferten i morgen og Mamma med en bag,for å ta med litt ting til hybelen. Resten tar vi med på Lørdagen!

Skal også litt rundt i byen i morgen, og se om de har en vekkeklokke jeg har letet etter! (lover dere den er verdens kuleste)Kommer nok til å bruke litt penger,men skal være flink :D
Skal også tussle og gå litt(hvertfall bort til skolen) er så spent på hvor lang vei jeg egentlig har med skole!

Er ikke hjemme før 21 i morgen, men skal få tak i noen som kan poste et innlegg av innkjøpene min i dag og i går:)

Nå gleder jeg meg bare mer og mer til å flytte å begynne og fikse hybelen og bli kjent med byen! Can't wait :D  Når jeg gikk meg vil i 7ende klassen på ungdomskolen (skole med litt over 100 elever) skal dere ikke se bort fra at jeg kan gå meg vil her! 

Snakkes;*
Noe du gleder deg til ?

Har du flyttet alene til en ny by? 

Lillesøster har bursdag

For 4år siden ble jeg stolt Storesøster til mi skjønneste lillesøster! Hun er solstråle nr en, hun er helt herlig fra topp til tå! Egentlig ganske kjipt at det er så stor alders forskjell mellom oss, men er ikke så mye jeg får gjort med det!
Gratulere så masse med dagen Snuppa mi♥Håper du får en super duper fin dag!
Storesøster er kjempe glad i deg!

Nå blir det snart kakespising og alt som må til i en bursdag!
Snakkes;*
Er hun ikke søt?
Gratulere henne med dagen?

Oppsumering av dagen + blider

Heisann!!.

I dag dro jeg på jobb kl 10.30 var ferdig i 15 tiden, da dro jeg for å kjøpe et par herlige vintersko(superfornøyd) Dro deretter ned til torget hvor jeg ble hentet i båten vår av Mamma og dem,super koselig!
Så dro vi med bilen til byen for å kjøpe softis og deretter tok vi turen hjem! Jeg hoppet av i Kabelvåg, hvor jeg endelig fikk møte Veda, som jeg ikke har sett siden avslutningen, herligMåtte også Katrine og Emilie der, så var ganske herlig å møte dem igjen! Kjenner at det blir ganske så rart å ikke gå i klasse med dem, noe som jeg har gjort i 4år nå! 3 herlige personer er de!♥


Hatt en super fin dag i dag!Nå kommer snart Kristin så skal være litt med henne før det blir natt!Can't wait♥

 Snakkes ;*
Hva  har du gjort idag?

Uten dem hadde jeg ikke klart detHeisann!!

Det er Lørdag, en helt vanlig Lørdag her oppe i lofoten, solen er å borte, og ute er alt grått! Magen er sulten, og snart står mammas hjemmelaget pizza på menyen♥noe som vi har vær lørdag, ingen pizza slår den og den retten blir jeg aldri lei av! 
Kommer til å savne det!
Dette er min siste "vanlige" Lørdag.. fra neste uke har jeg noe å gjør hele tiden, før jeg flytter inn til Bodø by.

Snart startet et helt nytt kapitel for meg!
Jeg skal klare meg selv!
Jeg skal bo alene
Jeg skal til en ny by
Forlate alt her
Starte på en mye større skole og starte på videregående
Lage meg mat
Bli kjent med nye folk (forhåpentligvis) 
Skal styre økonomien og vise at jeg kan få noen goder av det å!Da jeg gikk i 7ende, skulle jeg flytte ut som 18åring gå på skole i her og bo hjemme litt til! Så aldri for meg at jeg kunne flytte alene, var så fjernt.

 
 Men når man fikk dette resultatet hver gang i 4år, var det vel et tegn på noe?

September i fjor hadde vi workshop helg med Monica fra Oslo! Hun er vokst opp her, og hun fortalte alt hun hadde greid og gjort med bare å aldri gi opp og ha styrke. Hun vokste opp slik som meg med lite danse muligheter, og fikk tilbud på mange skoler fra London til Oslo !
Da gikk det opp for meg at hvis hun kan kan jeg!


\\Sommeren 2011

Startet da å sende mail til Sortland vgs, hvor jeg ble bedt om å ta kontakt med Narvik vgs, Narvik ga meg beskjed om å ringe Bodø vgs! Å endelig fikk jeg svaret jeg hadde ventet på! Hadde spurt alle skolene om linjen musikk dans og drama, for det var noe jeg ikke fikk beskjed om på skolen, for alle sa jeg måtte søke på sortland(noe jeg ikke kunne, hvis det var mest dans jeg ville ha)

Hadde en tid mottet helt nede,jeg kom aldri i verden til å komme inn,ikke med de karakterene jeg hadde heller, hvordan skulle jeg få tak i hybel?

Så mine takker går først å fremst til Monica for det var hun som fikk meg til å tenke at jeg faktisk kan! Cathrin(den gamle danselæreren min) for at hun bare var helt ubeskrivelig! 

 

Kristin hadde jeg ikke klart meg uten! Hun har gitt meg motivasjon hele veien,snakket med rådigveren i Bodø for meg. Skaffet meg telefon nr, funnet hybel til meg, og alt du kan tenke deg. Så glad for at hun skal tilbringe et til år i Bodø og gå på samme skole som meg! Hun er eldre enn meg å, så slipper å føle meg helt alene i den " store " verden! 
Er så utrulig takknemelig for at hun skaffet hybel til meg, hadde ikke taklet å måtte dele bad og kjøkken med 3 andre. Så utrulig glad for at jeg har alt alene! Gleder meg veldig til å bli bedre kjent med henne, og tilbringe mer tid med henne igjennom dette året i Bodø! Masse herlige minner og gode stunder(håper jeg nå)
Hun har delt hennes historier og erfaringer, nå som hun starter på det 3året på hybelivet! Hun er så fantastisk at jeg hadde ikke skulle flyttet til Bodø hadde det ikke vært for henne, det skal være sikkert og vist!♥Super glad i deg! 


Andre personer som har blogg og er en viktig del i dette er Sara og Helene, noen veldig viktige personer for meg♥ De har vært der fra starten!Sara var den første  som fikk vite hvordan skole jeg kom inn på, og den jeg var hos da jeg fikk vite svaret! De planlegger og komme på besøk før året er omme og håper det skjer! 


Siste personen er min kjære Emilie Sanness! De av dere som har lest bloggen min lenge, har hørt om henne før! Vi begge er like gamel og skal flytte hjemmenfra! Hun er en av de nærmeste vennene jeg har, og er så utrulig glad for at blogg knyttet vennskap med henne! Hun er som en bestevenn for meg♥Håper å møte deg nå snart, du er alltid velkommen! 

Faktisk alle 4 har jeg knyttet vennskap til via blogg!  ♥

Så utrulig glad for at Mamma og Stefar støtter meg nå,nå som dem ser at jeg er klar over valgene jeg tar, å nå som de ser  at jeg tar dette seriøst! For nå er alt mye lettere når de skal hjelpe meg å flytte og hele pakken! Dem er utrulig god å ha! og sist men ikke minst mi kjære Storesøster som jeg kaller henne! 
 
Hun er bare best, god som gull♥ Er ikke noe mer å si hun er der unasett, trenger jeg noe, noe råd, eller et eller annet så går jeg til henne! Ser så fram til hver gang vi skal møttes.
Håper virkelig å få møte henne før, hun reiser bort!

Å selvfølgelig alt det positive jeg får her på bloggen! Dere er super ♥

 
Håper året i Bodø blir et fantastisk og minnerikt år! At jeg kan komme tilbake å anbefale byen, skolen og hybellivet!
Jeg er SPENT,fult av NÆRVER,sommerfugler I MAGEN,GLEDER meg og GRUER meg!ALT PÅ EN GANG 


Snakkes;*
 

Tema#Et smil er aldri noe vondtHeisann!!

 Hadde lyst å skrive et lite tema innlegg, ikke for at det er så mye jeg har å si, men en liten oppfordringer! Over små ting som kan gjøre en hverdag så mye bedre:

Du vet den følelsen når du går langs veien helt i dine egene tanker, kanskje litt irritert og lei? Å så går det fremmende personer for by og smiler et glad og hjertelig smil, det gjør alltid susen på min dag.
Et smil mener aldri noe vondt, men et tegn på hei eller jeg ser deg. Utrulig herlig og tenke på, at man kan smile til personer og hvor stor forskjell et smil kan gjør med en person!Helt magisk♥

En annen ting er små "overaskelser" de gangene du kommer hjem fra skolen, og det ligger et brev og venter på deg uten at du vet! Åå det er bare så utrulig koselig♥


Det å bare få høre fra vennene dine at de er glad i deg, eller hvor mye du betyr for dem♥

En liten gave eller et kort eller noe selv om du ikke har bursdag,bare for å hvise at noen bryr seg♥

 Dette er noe jeg gjør ofte, for det synes jeg er viktig! Vet selv hvor stor pris jeg setter på det. Å slik den gyldene regelene sier" gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg"
HUSK ingen kan få nok av det positive! 


Snakkes;*
Synes om dette? 

Den effektive dagenHeisann!!

Dagen startet med at jeg stod opp kl 07.00, *STOLT*dro til byen i 10 tiden for å fikse noe ting i banken. Ble så ringt opp av jobben, så var hjem og bytte og ut igjen. Etter og ha jobbet i 30min kommer sjefen vår opp med 3 softiser til oss for at vi skulle ut å nyte solen(ja endelig er den her) utrulig herlig og elsker slike små ting i livet:D 
I 14tiden kjørte vi til Leknes og nå sitter jeg da her, hjemme i sengene min! Mens jeg egentlig er helt utmattet, og samtidig har mye og gjøre!

I kveld blir det Taco og jeg gleder meg veldig! Siste helgen før jeg flytter ut,kjenner nå at det begynner og bli ganske så trist egentlig.

\\Take me back, right now! 


 Kommer et tema innlegg senere i dag! Så om du har noe du vil at jeg skal skrive om i tema innlegg så bare si fra :) 

Snakkes;*
Sol hos deg? 
Noe du vil jeg skal skrive om i tema innlegget? 

BILDER#Kake elskMamma laget herlig Blåbærkake i går! Bare elsker når mamma baker kun for å bake♥

Snakkes;*
Synes?
Liker du blåbærkake?

BILDER # Me and my sister

Heisann!!

Etter jobb i dag, å før mat. Dro jegå lillesøster på en koselig liten tur ♥

Snakkes;*
Synes om bildene?

 

Siste helgen jeg bor hjemmeHeisann!!

Om 1uke drar jeg til Bodø(heldigvis meldt fint vær så satser på det)
Om 1 uke drar jeg til banken
Om 1uke skriver jeg kontrakt
Om 1uke får jeg se hybelen
Om 1uke får jeg treffe hybel værten
Om 1 uke har jeg fått mitt lille hjem

Neste fredag skal alt være ferdig pakket
Neste fredag skal alle planene være gjort 
Neste Torsdag har jeg bursdag, og der starter eventyret mitt
Neste Lørdag forlater jeg Lofoten
Neste Lørdag sier jeg hei til Bodø
Neste Lørdag flytter jeg inn i Bodø! 

 Tiden gikk sikkelig fort! Fra jeg satt hos Sara i Oslo å ringte for å høre hvor jeg var komment inn, til at det er uken igjen til jeg får hybelen,og siste helgen jeg bor hjemme! Utrulig rart og tenke på, utsetter pakkingen veldig mye! Men skal gjøre det ferdig i dag, eller prøve da(a) 


\\Bulgaria-Albena 2012! 

Snakkes;*
Noe du vil jeg skal blogge om angående flytting,skole osv? 

Min historieHeisann!!
(et langt innlegg, men betyr utrulig mye om du leser alt) 


 
Familie er noe av det viktigste man har, det er de som er der i tykt og tynt. Ditt egent blod! De du kan snakke med, dra på julegave handling, reise til i en lang helg, ringe og savne, dem du har når alle andre går.De gode minnene,alle samtalene,all gleden, og all fremtiden. Dem som vet mer enn deg enn noen andre. Som alltid er oppdatert, og alltid liker statusene dine. 


Men når familien tar det motsatte parti, og går opp mot deg! Når de ikke svarer meldingene, og heller ikke vil forbedre kontakten. Når de ikke vil snakke ut om ting, og når de lyver ansikt til ansikt mot deg, og du vet det.
Når de ikke kan komme med gaver selv, og må få andre til å gi den fra seg.Når du vet at på bursdagen din blir det kun de du bor under samme tak med, for resten av familien ikke er en familie lengre.

Når du fortvilt prøver å få kontakt, men det ikke går! For en eller annen plass i familien, ble det startet et rykte,en hemmelighet om å holde oss utenfor! Om å være uenige, og være mot deg uansett hva. 
Om å være nysgjering å lese alt du gjør og spre det videre, for å få noe å snakke om! 
Å gråte deg i søvne for at du vet at familien din mangler ærlighet!
Når dagene går å alt baller på seg!
Det blir så mye at du tenker, nå flytter jeg til Bulgaria å kommer ikke tilbake!
Tankene dine går ikke på noe annet! Skal du være sint eller lei?skuffet eller på gråten? følelsene svinger rundt.Hva skjedde? hvorfor ble det slikt! Hvorfor ble du som er så ærlig og kan snakke om ting, født i en familie hvor dem er redd for å snakke ut? 

 

Hva betyr en familie for deg da? 
Er familie fortsatt de som har det samme blod som deg, men som du ikke har kontakt med?
Eller er familie de du kan si alt til og gjøre ting med? 

En person som vokser opp  slik,som det siste eks på familie! Blir selv usikker når det kommer til vennskap, er de erstatting for familien? eller er alt bare fake?
En person som vokser opp slik ,vil sett venner verdier øverst på listen! 
En person som vokser opp slik, vil bli takknemelig når de finner deres ekte venner
En person som vokser opp slik, vil sette stor pris på dem som virkelig bryr seg 

 

Du har venner som har den perfekte familien, og du skulle ønske det var deg! Venner som reiser bort i ferien til familien, venner som ofte ringer dem og ofte snakker med dem! 
Du drømmer deg bort!

Venner kommer å går,men for deg betyr det å ha dem der exstra mye! Nettopp på grunn av dette.

Du skal flytte å må starte på nytt, du får ikke se de vanlige personene i hverdag  som du er vant til å se. Du må finne noen nye venner, på den nye plassen, du må starte på nytt! 
Å frykten for å bli mislikt kommer!
Frykten for å være helt alene, frykten for å få et rykte på seg. Frykten for å ikke trives, selv om du vil gå den skolen!
  
Venner betyr utrulig mye for deg!  Å det at  du vet at de bryr seg om deg gleder deg fra topp til tå!Når du vet at du har noen ekte venner som står med deg i tykt og tynt! 
Da har du alt!
Men med denne usikkerheten, går du å beskymre deg hver dag for at noe skal skje!

Du er takknemelig for alt du har! Alle rundt deg men du mangler enn del av deg, som ikke kan skrives med ord. Den delen som var kjærlighet som har blitt til hat, å ungå hverandre og krangling dag inn og dag ut. En ny diskusjon og så var det påan igjen. 
Du kunne hadde vært fornøyd, men hver gang du glemmer det får du alltid høre om dem! Så det går bare ikke


Denne personen jeg skriver om i du form, er meg! Meg som er vant med det og slik jeg har det akkurat nå når jeg skriver! 
Heldigvis har jeg dem under samme tak med meg, som en liten familien, men ting hadde aldri trengt til å være slik
Dette trengte jeg å få ut, ikke for tilbake melding men for at folk skal vite! 

Snakkes;*
 

Etterlengtet kvalitetstidHeisann!!

Nå snart kommer Kristin og henter meg, og da drar vi til Felini for å spise pizza! Blir utrulig koselig, har ikke sett henne siden 20Juni(litt over 1mnd) I å med at jeg flytter neste helg, og Krisitn drar fra meg å nyter varmen og livet i Praha! Er det nå det passer for oss begge♥
 Så har sett sikkelig lenge fram til å se henne! Er i tillegg ganske så sulten nå, så dette blir bra! 
Kamerat er selvfølgelig med, så blir bilder når jeg er tilbake( å et tema innlegg) 
 
\\ sist vi var sammen! da jeg fikk mitt vitne mål
Snakkes;*
Hva gjør du i dag?

 
22.07.2012Heisann!!

Selv om jeg ikke har skrevet et innlegg i går vet jeg godt hvordan dag det var! Har bare ikke vist helt hvordan jeg skal legge ord på dette for er enda så uberglipelig at i fjor på den dagen, ble mange uskyldige liv revet fra oss! Klarte liksom ikke å få nå mer i innlegget, for dette er en sak jeg har tenkt på  24\7 siden det skjedde, og det kommer te å følge meg hele tiden! 
I fjor på denne tiden-da satt jeg ute på ei øy inne i en fjor! Med veldig lite tilgang til virkeligheten.
Fikk med meg at en bombe smalt, men der å da tenkte jeg aldri at det skulle ende slik. Tenkte aldri var grunnen var, eller hvem det kunne være.
Var først når jeg kom hjem at jeg fikk høre alt, og tårene trillet. Jeg fikk føle sorgen, og føle Norge på en helt annen måte enn det jeg noen gang har gjort.
 TANKER GÅR TIL ALLE PÅRØRTE ♥

 Dagen i går gikk  til ettertanke både i det her og alt mulig annet! For tiden går all slags mulige tanker rundt i hodet mitt, og all slags følelser følger med! 
Er ikke til å legge skjul på at noe er galt. Så med en dag i går der jeg ikke gjorde noe, hva det bedre og heller ha en dag hvile enn at det skal komme for mye ut som jeg vil angre på♥
Har blitt veldig sterk etter dette, og er så glad for at jeg ikke står alene, men har min Mamma med min side! ♥Sammen klarere vi det meste! 
Selv om vi såklart ikke vil at ting skal være sammen, så står vi sammen i tykt og tynn, uansett hva som skjer.

Denne sangen ble spilt på fjor årets minne markering i Bodø! Å den betyr så utrulig mye for meg. 
Hør på teksten, så kan du bruke den i all mulige sammenheng♥
 


Vi har masse kjærlighet, bruk dem på dem du er glad i! ♥Sammen kan vi klar alt!

Snakkes;* 

\\ Om dere leste hele innlegget, så er det grunnen for lite svar på kommentarene! Men kommenterer alle tilbake i dag, og helt fra jeg stoppet!
Tusen takk  ♥

BILDER # Min Lørdags kveldHeisann!!

Nå sitter jeg hos Emilie, etter koselig bryggekos med jentene! Kjøpte meg varm kakao, sikkelig godt♥ 

Sitter nå hos mi søteste Emilie og koser meg som bare det! Er 8 dager siden sist vi var sammen, og det var når vi reiste fra Oslo og hjem til Lofoten♥Føles så lenge siden!
Med tanken på at vi har vært i lag på ferie 24\7 i 3 uker! Blir aldri lei av denne jenta !!
Planene er allerede sotte for sommerene og 11 August kommer hun for å besøke meg og hybelivet mitt i Bodø, gleder meg veldig♥

Men nå skal jeg kose meg her med Emilie! Vi har spist mais, og blir vel litt mer før vi skal legge oss! Sitter også å spiller og hører på musikk! Herlig Lørdags kveld mer eller mindreSnakkes;*
Hvordan er din Lørdags kveld? 

MØTE JENTENEHeisann!!

Da blir det bryggekos med noen av jentene fra den gammle klassen! Gleder meg veldig er over en 1mnd siden vi alle var samlet♥Så blir utrulig herlig og snakke og møte dem igjen! Har savnet dem så mye! 
Når vi er ferdig på bryggen, drar jeg hjem med Emilie hjem for ligge over! Rart å ikke være hver dag sammen etter å hvert med hverandre 24\7 i 3uker! Så blir vel litt mimring av turen, snakking og bare kose oss♥
For en herlig Lørdag dette kan bli!

\\ Emilie og Katrine! ♥2 av de herlige jentan jeg skal møte i dag! 

Snakkes;*
Hva skal du denne lørdags kvelden?

Savner du noen venniner?
 

BULGARIA LOVESavner Bulgaria, eller som jeg liker å kalle det " mitt 2 hjem" Føler meg så hjemme der. Trudde i fjor at det var bare på grunn av hotellet ,for det var SUPERBRA! 
Merket i år at det var ikke bare hotellet, det er hele landet!
Har nå vært på flere plasser i Bulgaria, og har noen få plasser igjen jeg MÅ besøke! 
Folkene der er så trivlige, uansett hvor man går. Bulgaria har kanskje ikke den beste varmen i 2mnd i strek men når det først blir varmt, så blir det ordentlig varmt
Det er utrulig billig der
På dette året har jeg tatt 2 tattoveringer der nede, noe som også gjør at Bulgaria betyr masse for meg. 
Har blitt kjent med så masse herlige folk .I løpet av under 1år, har jeg vært innom disse plassene her, hver plass har jeg vært for å besøke noe nytt eller hatt ferie min der!Digger alle plassene.
Varna- Bulgarias største by ( shopping,delfinland og flyplass)
Burgas- Flyplassen
Sunny-Beach- Fjor åretse ferie♥
Nessebar- Gammle byen( dags tur med shopping)
Golden Sands- Aqua land 
Albena- Årets ferie♥
Balcik- For å lære mer om historien deres 
Kaliakra- Klipper og historie

I fjor da vi fikk høre at turen vår skulle gå til Bulgaria, visste jeg egentlig ikke hva jeg skulle tenke! Hadde ikke hørt så mye om plassen, ikke slik at jeg tenkte, herlig og ferie. 
Men det gikk over all forventninger! 
Å jeg er så utrulig glad for at resten av familien liker Bulgaria landet. Håper virkelig at det blir en tur der til neste år! Skal hvertfall, gjøre alt jeg gjorde i år for å få dra til Bulgaria  til neste år! 
For da blir jeg der 4år på rad! Har nemelig bestemt, at min 18års dag skal feires i Bulgaria♥


Skal høre på mine kloke ord som er blakket inn på kroppen min, så jeg skal ønske og gjør det!
For akkurat nå kunne overskriften vært " take me back" bare følg med for jeg skal dit de neste 2 årene og jobbe der i 5mnd !
Vil man det virkelig så gjør man alt for å få det til :D 


I Bulgaria slipper jeg alle mine "hemmninger" og tør så mye mer! 

Ses snart BULGARIA ♥Snakkes;*
Har du en slik plass du vil dra tilbake til år etter år ?
I såfall hvor?


WORKING TIMEHeisann!!

Kom hjem for ikke så altfor lenge siden! I dag startet jeg å jobbe kl 08.00. Gjorde meg egentlig ingen ting, for sier ikke nei takk til penger nå som jeg snart flytter ut. 
Godt over 500kr har jeg tjent i dag, på å ta av dyne trekkene og støvsuge! Herlig :D

Nå er jeg så sulten som bare det, visste ikke at jeg ble der så lenge. Så gleder meg veldig til middag nå :D 

Må vel etter på starta å rydde rommet, er litt over fult. Ettersom når jeg pakker, så slenger jeg alltid ting rundt omkring!

Ellers så går disse dagene til å fikse bilder og lage litt video, planlegge og slike ting, med musikk på! Ganske herlig i grunn.
Noe som ikke er herlig, er at det er sommer! Den eneste gangen jeg har hatt sommer stemning er når jeg var 2ukeri Bulgaria. Nå er alt bare trist og grått ;S  Snakkes;*
Har du jobbet i dag?

Hva går dine dager i 
 

VIDEOBLOGG# Dagens fjellturHeisann!!

Nå er video feridig opplastet! Merker at det en en god del feil i denne videoen;s huff og huff!
Vi skylder på at jeg er nybegynner og gjorde dette på 10min, så klarer dere vel å bare overse dem får vi håpe! :)

 Håper dere uansett tar dere 3min for å se bildene, jeg heller laget i video for å få en liten vri på ting :) Snakkes;*
Synes om videoen?
Forslag til flere videoer jeg kan ha? 

Dagens turHeisann!!

I dag har jeg vært på fjelltur, sikkelig lenge siden sist! Var med familien + søskenbarnet mitt og kjæresten hennes! Kjempe koselig tur, og så heldige med været var vi også.
Turen dro til Frosken og Djævelporten,2 plasser jeg har ville dratt på siden jeg var liten! Fikk endelig dratt dit i dag, så nå er jeg veldig fornøyd:)

Holder på å laste opp en video som er på 54% nå, vet ikke hvor lang tid det vil ta men den kommer ut når den er ferdig! Tenkte å lage en litt annen vri, siden så mange spør om videoer nesten hele tiden.

 
\\ Djævelporten! Lang vei ned!
Snakkes;*
Ville du gått på den stenen der?
Trur du jeg turte å gå på der ? 

HAPPYFACEHeisann!!

 
Søkte stipend for 3 dager siden, og har hele tiden sett på feil side! Fant det endelig i dag, og så at jeg fikk svar samme dagen! Kravet mitt er oppfylt(dekke hybelen) og jeg er strålende fornøyd! Fikk egentlig ganske mye, så har ingenting og klage over. Trur ikke jeg kommer til å havne i lukusfellen heller, så dette går nok bra! Økonomien min er sterk dette skoleåret, så nå gjenstår det bare å få alt det andre igjen slik at dette kan bli noen fantastikse månder i Bodø! 

 Om litt under 2uker tar vi en dags tur Bodø for å skrive kontrakt, og fikse alt som må til for å bli eier av en hybel! Gleder meg veldig til å se denne hybelen:D
 Om litt over 3 uker flytter vi flytte lastet med bil til Bodø! Da skal jeg endelig få fikse mitt lille hus slik jeg vil ha det, gleder meg veldig til det!  

Der blir jeg å være fra nesten starten av månden til skolestart(kanskje en tur hjem) Skal nok få nok å gjøre!
Skal gå for å bli kjent i  Bodø
Finne fram til alle nødvendige ting jeg trenger å vite hvor er
Pakke ut og fikse i hybelen
Møte Bodø folk
Hilse på en hest og starte og trene han om jeg liker denne hesten(noe jeg helt sikkert kommer til å gjøre)
Skal stå opp tidlig(noe jeg gruer meg til med å flytte ut, er så flink til og ikke stå opp;s)

Så ting begynner å gå opp for meg nå, men virker ennu fjernt å lenge til! Planlegger mer video nå i August og en Spm runde når jeg er komment inn i livet i Bodø

Ellers hvis du har spm angående noe av det her så gjerne spør :) synes det er så koselig med spørsmål :)Snakkes;*
Noe du lurer på ?

 

OUTFIT

\\ Topp Bikbok
\\Thigts Byoung

Helt enkelt antrekkk i dag, følte at jeg ikke kunne sitte i kose bukse når det var middags besøk!
Var foresten utrulig koselig og ha søskenbarnet mitt og kjæresten hennes her på besøk♥I morgen blir det kanskje fjelltur med dem! 

Snakkes;*
Synes?

Smakebit på dagens Outfit

Heisann!!

En smakebit på hva jeg har på meg akkurat nå! (innlegg senere) Nå skal vi spise middag, og akkurat nå kom søskenbarnet mitt og hennes kjæreste fra Oslo på døren! Blir koselig♥De har også med seg en bag som er min, så gleder meg til å få den! 
Men nå skal jeg ned å være sosial å si hei!

Snakkes;* 

DIN SIDE IGJENHeisann!!!

Nå som det er sommer er det vel noe dere opplever og vil dele! DIN SIDE, starter jeg igjen nå men med ny mail adresse denne gangen.
Grunnen er at noen, av en eller annet slag har stor innteresse av å lese mailen min( selv om det ikke er noe spenndene der) Så vet ikke om det er noen som har sendt inn noe nytt etter det skjedde.

Men vil du at jeg skal ta en titt innom bloggen din? og fortelle om den?
Har du en historie på hjertet?
Annbefalinger?
Tips?
Sitater?
Bilder?
Spørsmål jeg skal svare på?
 
Bare fantasien slipper grenser! På DIN SIDE er en egen katogori på bloggen, der DERE bestemmer hva som skal ut på den!
Send dette på ullalouisa@hotmail.com eller  melding på blogg.noSnakkes;*

Noe du vil ha på denne siden ?


 

The real lifeHeisann!!Tør du å si din menning? Hvorfor gjør du egentlig ikke det? Hva frykter du? 
Spørsmålet er bare om tid! Man får ofte høre senere, men når er senere? Hvorfor ikke nå når du vet at du kan,før du blir å angre?

Snakkes;*
Din menning om dette?


BYR PÅ MYE RARTHeisann!!

Akkurat nå begynner ting å gå min vei! Fikk passordet i dag for Min ID og kan endelig søke om stipend,håper så klart jeg kan få litt penger hver mnd:) Har stresset med det lenge nå! Fikk å bekreftele i dag på at jeg har takket ja til plass i Bodø, og ting begynner og gå sakte men sikkert opp for meg! 
Har allerede laget planer klar ut denne ferien, og gleder meg til å fortelle om det her til dere.

Var som sagt på Leknes i dag, å var hjemme i 14-15 tiden! Liker virkelig ikke å gå i butikkene nå som du finner masse for 10KR, kjenner at jeg bare MÅ kjøpe noe. Men " flinke meg kjøpte ikke noe i dag heller. Gikk heller rundt å pekte på alt 10kr ting her å der, som da tydligvis blir en del av bursdags gaven min siden jeg ennå ikke har fått det ;p Jeg trenger jo alt så gjør ingen ting! 
Vi spiste på " Suprise" før vi dro hjem igjen, hadde en kjempe koselig dag i dag å ♥
Noen bobil lykke fant de ikke i dag heller!

Hører da snakk om at det kanskje blir en ny tur i morgen til Bardufoss,for å se på en ny bobil! Så får vel bare bli med da å, så det blir spenndene!
Denne sommerene byr på så mye rart hele tiden,plutselig ble det mye å gjøre på så kort tid! Love 2012♥

 

Snakkes;*
Har du planer resten av sommeren? 

BYR PÅ MYE RARTHeisann!!

Akkurat nå begynner ting å gå min vei! Fikk passordet i dag for Min ID og kan endelig søke om stipend,håper så klart jeg kan få litt penger hver mnd:) Har stresset med det lenge nå! Fikk å bekreftele i dag på at jeg har takket ja til plass i Bodø, og ting begynner og gå sakte men sikkert opp for meg! 
Har allerede laget planer klar ut denne ferien, og gleder meg til å fortelle om det her til dere.

Var som sagt på Leknes i dag, å var hjemme i 14-15 tiden! Liker virkelig ikke å gå i butikkene nå som du finner masse for 10KR, kjenner at jeg bare MÅ kjøpe noe. Men " flinke meg kjøpte ikke noe i dag heller. Gikk heller rundt å pekte på alt 10kr ting her å der, som da tydligvis blir en del av bursdags gaven min siden jeg ennå ikke har fått det ;p Jeg trenger jo alt så gjør ingen ting! 
Vi spiste på " Suprise" før vi dro hjem igjen, hadde en kjempe koselig dag i dag å ♥
Noen bobil lykke fant de ikke i dag heller!

Hører da snakk om at det kanskje blir en ny tur i morgen til Bardufoss,for å se på en ny bobil! Så får vel bare bli med da å, så det blir spenndene!
Denne sommerene byr på så mye rart hele tiden,plutselig ble det mye å gjøre på så kort tid! Love 2012♥

 

Snakkes;*
Har du planer resten av sommeren? 

NY TUR I MORGENHeisann!!

Som dere kanskje har settt var vi på Sortland i dag,mamma og stefar har fått den bobil lysten noe vi å gjorde på Sortland i dag! Så på bobiler!
De har funnet et eller annet på Leknes å så i morgen går turen dit.  Blir også tid til butikk titting, så skal dra innom "HUSET" og litt slike butikker å se om jeg finner noe!
Trur at hvis ikke jeg setter en stoppe snart blir hele hybelen min full av alt mulig jeg synes er stilig og fint!

Gankse greit å egentlig ha noe å gjøre, pleier egentlig ikke å være meg når det er sommer! Elsker sommeren,sol og ferie! Nå som været ligner på høst været gleder jeg meg til å tilbringe over 1uke av ferie i Bodø på egen hånd.

Krysser alt jeg har for at jeg får litt sol her hjemme i år(skal vel egentlig ikke klage siden jeg nettopp har vært i varmen)men hva er Sommerferie uten, sol,varme,bading, soling,is?


\\Åh miss Bulgaria 

Når jeg først er i gang med dette hybel snakket! Så trenger jeg tips til BILLIG og SUNN mat jeg kan kjøpe inn
FROKOST,LUNCH,MIDDAG,KVELDSMAT! 
Tusen takk på forholden :D 

SORTLAND TUR + Dagens innkjøpHeisann!!

Hele dagen i dag har jeg tilbringet på Sortland med familen. Ble en spontan tur i 11tiden i dag.Vi gikk litt rundt på butikker her å der, utrulig kjipt at jeg egentlig ikke kan kjøpe alt jeg vil ha, siden pengene skal gå til livet i Bodø!
Vi spiste på "Tante blå" før vi dro innom en siste butikk, før hjem turen startet. Har hatt en kjempe koselig dag i dag♥

Her ser dere det fantastiske sommerværet vårt


Kyllingsalaten 

Alle slags pynte hus, inspirasjons butikker kunne jeg ha brukt en formue på! Snille Mamma ble med meg inn å kjøpte 
6 glass
6 skjeer
1sitat skilt 
Tusen takk Mamma ♥


Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?

Hvordan er sommerværet hos deg? 

Innlegg om Hybel og flyttingHeisann!!

 Esker på eske blir fylt med ting, og rommet tømmes sakte men sikkert! Er så utrulig vanskelig å vite hva jeg egentlig skal pakke med meg i første omgang, med tanken på at alt er det ikke plass til, og alt har jeg ikke bruk for heller.
Har jo ikke den lengste veien hjem heller, så om det skulle være noe så kan jeg dra hjem å hente det en helg. Har til nå  pakket ned alt av ting og tang, såpe,bokser,puter og slikt og nå har jeg bare klærne igjen.

Snakket med Hybel værten i dag,og Tirsdag 31Juli drar jeg til Bodø for å skrive kontrakten! Gleder meg veldig til å se hybelen i virkeligheten, for til nå har jeg kun sett den på bildet, og hørt at den ser veldig bra ut. 
Noe som er et stort pluss er et jeg slipper transport til skolen,bor rett ved skolen. Deler heller ikke hybelen med noen, noe som også er utrulig herlig!

 

Planen er å være hjemme på min bursdag(2August) Å dra til Bodø rundt 5 August for å være der på hybelen fikse og pakke ut, bli kjent med byen og møte folk! 
Dra hjem igjen en tur å være tilbake i Bodø by 15 August, for å ha de siste dagene av sommeren til å komme seg inn i skolemodus og forhåpentligvis klare å bli kjent med noen før da, og kanskje klare å finne litt frem i Bodø! Dette blir et nytt eventyr i livet mitt! Gleder meg veldig til å begynne å fikse mitt lille hjem slik jeg vil ha det. 
Gleder meg til å få danse og gå i en klasse med folk som liker det samme som deg
Gleder meg til å flytte til en by med større muligheter på ting
Gleder meg til å bli kjent med nye folk, og oppleve noe nytt 

Men bak all denne gleden gruer jeg meg veldig! Gruer meg til å bo helt alene, til å ha det ansvaret om å klare å vekke seg selv. Til å ikke komme hjem til mat. 
Til å bo så langt unna famile og venner
Til å forlate alt her og bli forlatt i en helt ny og større by
Gruer meg til første skoledag


Jeg kan ikke ta sorgen på forskudd, og til nå ser det ut som at alt fikser seg!:D

Snakkes;*
Blir du å følge mitt nye eventyr ? 

MIN FERIE TIL NÅ I BILDER #2Var en dag på Jeep Safari! Hvor vi stoppet på forskjellige plasser for å smake honning,spise lunch,smake på vin og slike gamle særpreg i Bulgaria.Super gøy var det å endelig få sitte i en jeep bil. 
Har stortsett hver dag gått i gå gaten og komment hjem med et eller annet.
Var også mye innom tatto shappa for å finne ut hvordan tattovering jeg skulle ta nå og hvordan jeg skal ta når jeg er 18!Hatt vår egen plass " Garden Pleace" 


Rett etter tattoveringen var tatt! Sitatet har jeg laget selv, og det betyr utrulig mye for meg, og har fått mer betydning for meg det siste året! Er utrulig fornøyd med tattoveringen, selv om det var helt forferdelig vondt å bli tattovert der. Det er gjort nå og jeg er fornøyd?
Om du lurer på noen angående mine 2 tattoveringer så bare skriv spørsmål og jeg svarer på dem i et egent innlegg! 


Første dagen da vi kom, var det Mandag! Hotellet så ganske så dødt ut, men fikk dagen etter på se at det var full fart og liv og latter på hotellet. Hver mandag har entertainerne på hotellet en dag fri.
Jeg var med på mye forskjellig der alt fra strand fotball til darts spilling. Ble kjent med så utrulig mange herlige folk, og hadde mange samtaler om dansing! Love it! 
Natt til 1Juli feirer Bulgaria at solen kommer opp, og da var dem så snill og ville ha oss med dem, så fikk en utrulig herlig opplevelse ?Siste dagen døgnet jeg og da fikk vi bli med å feire bursdagen til sjefen. 
De lager fantastiske show om kvelden, alt fra dansing til komedier


Noe nytt hver dag, Som dere ser på det første bildet er det hver lørdag Pool party med flamme show! 


På disse 2 ukene har jeg fått så mange herlige bilder, blitt kjent med så mange herlige folk! At det er masse jeg ennå ikke har skrevet om fra reisen. 
Om det er noe du vil høre\se bilder fra så si fra!Du så henne kanskje på en del av bildene ovenfor?
De 2ukene jeg var der nede var det Jeny, jeg fikk best kontakt med! Var med henne på hjem, vi bytte klær og skal sende klærne igjen til høsten. Vi satt sammen hver dag å prater
Vi tilbringte de siste timene sammen, og hun stod å ventet til bussen kom, selv om hun hadde fri den dagen! Savner henne så utrulig mye♥Så utrulig herlig at man har alt av skype og slikt, nå for tiden.
Hun har planer om å komme hit før året er omme og kanskje flytte til Norge å så vi krysser fingrene for det! Love you;*

Snakkes;*
Noe mer du vil se\vite fra turen?
 

MIN FERIE TIL NÅ I BILDERHeisann!!

Er vel hjemme etter fantastiske uker i Bulgaria, og Oslo!Hatt en kjempe fin tur med så mange minner og opplevelser.

 

    

Søndags morgen var vi på Evenes flyplass, hvor jeg spiste reke bauguett til frokost!
Ankom Oslo hvor vi endelig fikk kjøpt Starbucks, så da var smilet på plass til vår ferie!
Fikk de herlige sengene med fjernkontroll og hele pakken.
Spiste blåskjell på hotellet og hadde photoshoot med Emilie på hotellet, mens vi satt nede på pc og var spente for morgen dagen!

 


Dro fra Oslo til Varna dagen etter! Hadde litt fly snacks med Emilie på flyturen før vi landet i Bulgaria kl 11 på dagen
Vi tok det første bildet i Bulgaria og dro rett på stranden( hotellet lå på straden så var bare å gå rett over veien) 
Dro senere for å spise på hotellet og gikk og skjekket plassen Albena!Dag 2! Var værtet litt overskyet, så vi bestemte oss for å finne en taxi sjøfår som kunne kjøre oss litt rundt på utflukt. 
Vi tok turen til gamle byen Balchik, for å se på den berømte blomster hagen. Spiste den Burgalske salaten(som symbolisere det bulgarlske flagget)
Videre tok vi turen til Kalrikra for å se på klippene, og gammle ruiner! Utrulig fin plass med herlig utsikt (de 2 siste bildene ser du fra klippene)
Kjempe fin dag, og været ble kjempe fint etter vært!Dag 3! Regn dagen i Bulgaria. Så for å få noe ut av det bestemte vi oss for å besøke Bulgarias 3 største by Varna. 
Ble en del shopping som du kan se på bilde nr 1. Fant Bueno  white sjokolade, og de som kjenner meg vet at bueno er en av topp 3 sjokolader!
Ble lunch på Mac donalds, og fant endelig kamera lader til kameraet mitt!
VI hadde verdens kuleste taxi mann, som sang og spillte musikk på full guffe utrulig livlig og herlig mann. Denne mannen traff jeg på samme dagen da jeg og lillebror gikk desperat for å lete etter lader,han tok laderen min og kjørte rundt for å spøre alle folkene der! Så snille er de der nede å 
Dag4 Var på Delfin show og Aqua land! 

Snakkes;*
Synes om bildene til nå?
Vil du ha fortsettelsen? 

DA FLYR VI HJEMHeisann!!!

I dag har jeg endelig fått vært på hesteryggen igjen! Åh lykke:D Det negative var at jeg ble så sykt alergisk til slutt, så håpet i dusjen fikset meg, å nå sitter jeg da her! 20min før vi reiser til gardemoen, hvor vi skal møte pappa og lillebror før vi reiser hjem over.

Nå kjenner jeg at jeg begynner å stresse litt, vi skal rekke å kjøpe starbucks å før vi går igjennom sikkerhets kontrollen å akkurat nå ser det slikt ut


HEHE ops litt for mye(a)

Snakkes ;*

Opplevd å ha alt for mye med deg ?
Skal du ut å fly? 


 

BILDER # Dagens innkjøp
\\ Litt salg på H&M måtte til

\\ Fant buksen i siste liten i min str så nå er vi glad:D 
\\ + To ringer til på H&M
Fikk ikke lov å kjøpe mer av Emilie pga mangle av plass! 

\\ Kjøpte også denne salaten på Big bite 


Dagen min i dag har gått til å stå opp å si hade til Sara! Håper det ikke blir lenge igjen til neste gang, var super koselig å være hos deg! 
Har ringt å hørt hvordan skole jeg kom inn på (å jeg skal flytte)
Vært på 2 kjøpesenter
Møtt Marius 
Spist vaffler,is og frukt salat med Emilie og tanten

Alt i alt en super koselig dag med Emilie
 
Snakkes;*
Hvordan har din dag i dag vært?

JEG SKAL FLYTTEHeisann!!

For en time siden fikk jeg vite at jeg har fått plass på første valget mitt, og jeg takket jo selvfølgelig ja! Så til høsten blir jeg hybelboer og flytter alene til Bodø. 
Så er akkurat nå i lykke rus! :D Klarer ikke helt egentlig å innse hva jeg selv har satt meg ut på, men det fikser vel seg eller ikke?

Blir en ny start! 

Bo alene

Klarer seg selv

Ny skole

Nye folk

Ny plass

Alt blir nytt! Kan bli veldig spenndene, for dere som følger bloggen min framover, siden alt er nytt, og jeg skal starte som voksen! 
Om ca 2uker tar jeg turen til Bodø for å skrive kontrakt på hybelen!:) Så det blir bra:D 

Da får jeg jo en del å gjøre denne sommerene da:)Snakkes;*
RÅD TIL MEG SOM SKAL FLYTTE ALENE,  Å STARTE HELT PÅ NYTT? 

BILDER# Mat & InnkjøpHeisann!!

Dagen i dag startet med at vi stod opp kl halv 11 satt litt på pc, spiste frokost og fikset oss. Tok tbanen til Oslo S hvor jeg skulle møte Emilie. Vi var litt å vimset på senterne før vi beveget oss opp i karl john, og inn på Bikbok.
Kjøpte alt jeg skulle kjøpe i går, men selvfølgelig var de fri for den buksen, så min flaks.
Mens vi var der inne kom Marius og Mats( som vi ble kjent med i Bulgaria) Vi dro til akerbrygge, og inn på mange butikker, før vi satte oss ned på peppes i 16tiden.


  
Vi gikk mye i dag inn og ut av butikker, så var egentlig ikke så mye jeg hadde å ta bilder av siden vi stortsett bare var på butikkene hele dagen.

Tok bussen til Sara's jobb og var der 1time før hun var ferdig på jobb, hvor vi tok med oss kveldsmat


Vesken min ble selvfølgelig ødelagt mens vi var å gikk i Oslo,så en ny veske måtte til med tanken på at det var alt for lenge å gå med en ødelagt veske.
Har funnet en del da i Oslo disse to dagene, og er fornøyd. Problemet er bare at jeg egentlig ikke fikk lov til å kjøpe så store tinger,men med salg overalt er det umulig å ikke gjør det. Får fikse plass i kofferten jeg,ønsk meg lykke til(det trenger jeg)
 
Fant en ørn t-shorte så happy :D har kjøpt en thigts og singlett til(har på meg det nå)

Vesken jeg kjøpte! Trengte uansett en passe stor og hverdagslig veske

40% salg i hele butikken! Som sagt i dag skulle jeg få vite hvordan skole jeg kom inn på, men noen snille folk har hacket mailen min så må vente til i morgen jeg! Håper da virkelig at jeg kommer inn for det var grunnen for innkjøpet ovenfor.Snille Sara som jeg er hos nå, har sett at jeg har så lyst på en slik veske som hun går med! At jeg fikk låne denne med meg hjem♥Så håper hun ikke trenger denne på en stund(a) for de er så små med så god plass. 

I morgen mellom 09.00 -13.00 skal jeg ringe å høre hvordan linje jeg er komment inn på! Kryser fingrer å tær i kveld! 

Snakkes;*
Skole til høsten? Har du fått svar?

Noe du likte av innskjøpet?

 

Første dagen i OsloHeisann!!

Kom til Oslo i dag og  jeg har allerede kjøpt meg 4 klesplag + ørdobber. Digger salg! Skal tilbake i morgen for å kjøpe resten av tingene(ble for liten tid i dag)
Kl 15.30 møtte jeg Sara og så dro vi på kino, deretter dro vi hjem for å se en ny film og spise taco♥
Nå sitter vi i sofaen og er litt usosial med vær vår pc! Koser meg uansett!

I morgen tar jeg et eller annet inn til Oslo hvor jeg skal møte Emilie. Der skal vi tilbake til bikbok og kjøpe de siste tingene, før vi skal trokke litt mer i Oslo. Så skal vi sitte oss ned på Max og ta kvelds en annen plass for å spise suchi Blir kjempe koselig♥Trur også vi skal møte 2 stk vi ble kjent med i Bulgaria, så det blir bra:) 
I morgen får jeg også kanskje vite hvordan skole jg kommer inn på, så jeg har nærver.

Når Sara er ferdig på jobb i morgen drar jeg tilbake for å sove her igjen!♥ Det ble forandring i planene så blir her helt til Torsdag, før Emilie og jeg drar tilbake til tanten hennes en siste natt før er hjemme.
 

\\Sterke oppdatering kommer til helgen. Er ikke hjemme hos Sara før i 24tiden i morgen så snakkes da :)

Snakkes;*
Er du i Oslo nå?
Spist taco i dag?
  

PLANER FOR DAGENHeisann!!

Kan vel innrømme at jeg helst vil dra  tilbake til Bulgaria igjen, når jeg våknet med å høre regnet! Har spist frokost og fikset oss her hos tanten til Emilie, og snart dra vi inn til storbyen Oslo! 
Blir vel helt sikkert et eller annet jeg kommer hjem med, er bare at jeg ikke har mer plass(kofferten ble nesten ødelagt pga alle tingene jeg har i )

I Oslo blir det vel litt titting her å der, og kl 15.30 skal jeg møte Sara, å dra på Kino for å se " 21 jump street" så det blir koselig! Etter det blir jeg med henne hjem hvor jeg skal ligge der til i morgen. Blir kjempe koselig med tanken på at siste jeg så henne var i Mars. 
 


Snakkes;*
Hva skal du i dag? 
Skal du på kino ?

 
Back in NorwayHeisann!!

2 fantastike uker er over i mitt 2 hjem BULGARIA! Kom til Oslo i 17 tiden i dag, å skal være her til Fredagen.Så alt av bildene kommer til helgen, er så mye jeg jeg skal fortelle dere! 
Blant annet at:

Jeg har feiret en av Bulgarias største tradsisjon (soloppgang) en syk opplevelse

Tatt en ny tattovering

Blitt kjent med masse nordmenn

Shoppet

Vært på utflukter

Vært på show

På resturante

Alle seine kveldene våre

Stranden

Jeg har også blitt kjent med de fantastiske entertainerne på hotellet, og vært med dem utenom jobbtiden deres!Knyttet et sterkt venneskap til Jeny(entertainer) vi har gjort alt fra å snakke til å bytte klær.Døgnet i natt med Emilie, og var med henne mye av kvelden og så kom hun på hotellet kvart på 9 for å vinke hade til meg, når hun egentlig har fri dag i dag! Love it♥Så var exstra tungt å dra, og kan ikke skjule at tårene trillet denne gangen å! 
Må så dra tilbake til Bulgaria til neste år!!!!!

 

MY PARADIS LIFE

  
Heisann!!

Digger livet her i Albena! Har opplevd alt mulig her, alt fra jeep safari, delfin land, regn,shopping og hele pakken! Reiser hjem til Norge neste mandag, og er hjemme igjen neste fredag! 
Så da blir det full oppdatering og bilder fra min side :)

Snakkes;*
 

hits