Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonsernytt til mitt hjemI dag var det forhåpentligvis siste gang jeg var på Hammerfest sykehus! I dag var jeg i MR røntgen, og  fant ut etter det at jeg har kanskje har en smule klaustrofobi. Det var ikke noe særlig å ligge der. Måtte på hyggelig folk som en gang i tiden bodde i Nordland. Snill som de var, fikk jeg sitte på med dem til Alta, og da kom jeg nesten 5timer tidligere hjem til Kautokeino, noe som var veldig herlig. Hadde også en knapp halvtime i Alta, og da måtte jeg kjøpe en liten " feire" gave! Så ble nye innkjøp til leiligheten♥Er så gøy og handle inn slike ting, og gleder meg til å fikse den. 
Skal starte nå så smått med kasting,selging og pakking! Det er ikke mange dager til jeg skal flytte tingene mine inn, og det er enda mindre dager til jeg skal skrive leiekontrakt. Blir utrolig rart! Blir utrolig rart å bo alene så langt borte!
 

De få ukene igjenMerker bloggingen skjer bare en gang i uken nå! Men dagene er så fulle og det skjer så mye, og mye å gjøre før skoleslutt! 
Men idag tok jeg LANG HELG! Noe som føles utrolig herlig. 5dager fri! Eller fri og fri, må opp TIDLIG i morgen for å rekke bussen! Blir en ny tur på Hammerfest og krysser fingrene for at alt går bra og jeg ikke trenger å opperer!
Inn i mellom disse fridagene, skal jeg lese for fullt til teorien! Noe som jeg egentlig må dra å ta ganske så snart. Å ellers prøv å få gjort alt, selvom jeg er veldig flink til å gjøre alt i siste liten.. woops! 
At jeg kun har 13 SKOLEDAGER igjen! er herlig!
I dag er det akkurat 1mnd til jeg er mer eller mindre hjemme i Lofoten,hvor min sommer skal tilbringes med mye godt folk!

Den tiden som kommer nå og til jeg er hjemme er det mye som skal i boks, og jeg gleder meg til alt er ferdig og sommerferien kan inntas.
Skal blant annet 
ha Alt av kjøring og teorien tatt og være klar for å ta oppkjøringen når jeg reiser hjem.
Skal være flyttet og inn i leiligheten
 

Høydepunkter kommerDet å våkne opp i dag å se at det var den 20. Mai var utrolig herlig! Ikke bare for at det betyr at det er 4uker til skoleslutt. Men også at jeg faktisk har bodd i Kautokeino så lenge. I neste måned skal jeg skrive leie kontrakt. Til høsten krysser jeg fingrene for at jeg får de programfagene jeg har ønsket,noe som tilsvarer 15timer i uken. Det er liksom nå alt starter, det er nå det skjer. Fra høsten av skal jeg bo alene, slik jeg gjorde for 2år siden. Men alene 72mil fra hjemplassen, i et annet fylke. Fra høsten får jeg kanskje masse av de fagene jeg inntreserer meg for, å på den måten kan lære meg mye mer. 
Nå er ting som rett før jul, du vil at julen skal komme men egentlig har du så mye å gjøre før den tid. Så at det snart er ferie er FANTASTISK. Men får den tid skal veldig mye utføres.

I dag har jeg fått byttet oppkjøringsplass, så jeg skal kjøre opp hjemme i Lofoten å kunne ikke blitt bedre! Der kjenner jeg veiene og vet litt hvordan ting fungerer. Her husker jeg aldri hvilken vei jeg kom fra eller hvor jeg er, haha! 
Teorien skal tas og et inntesivt kjørtimer med det jeg mangler før jeg kan ta sommerferie. Å klare teorien fortest mulig så jeg har flere datoer å velge mellom! Ting er så herlig for tiden, å gleder meg virkelig til tiden fremover! Men at alt av kjøring skal vær ferdig til juni, å at jeg skal være kjøreklar før sommerferien, hmmm ja vi får håpe på det. Kjører jo ikke noe annet når jeg er hjemme, å på skolen, så vanskelig kan det bli! Men får bare krysse fingrer å tær.
Går alt etter planen har jeg lappen når skolen starter. Dato blir ikke publisert før ETTER jeg har tatt lappen OM jeg har klart den, haha!

 

Skal flytte for 3gangMye har skjedd siden jeg var hjemme og det var vårferie! Nå er det bare 1mnd igjen til jeg er ferdig i 1SUA, denne uken har vi 2prøve eksamen og på torsdag får vi vite om vi kommer opp i skriftlig eller ikke. For min del håper jeg å komme opp i skriftlig, da er jeg ferdig med eksamen og kan senke skuldrene og ha noen rolige dager frem til skoleslutt. 

Tiden går så utrolig fort, og helgen som var tilbringte jeg på fjellet. Utrolig herlig! Uten dekning, telefon, eller noe, ordentlig på vidda. Sikkelig sosialt og lærte utrolig masse.

 Har forresten endelig funnet meg boplass, hvor jeg skal bo fra høsten av. Det lettet mange kg for å si det slikt, er jo ganske så umulig og finne billige plasser her i kautokeino,men nå har jeg endelig en leilighet. 
Fra neste mnd av skal jeg flytte inn tingene men skal selv ikke bo der før til høsten.
Så fremover nå blir dere å få høre mer. Har vokst mye siden jeg bodde alene i Bodø og kjenner jeg gruer meg litt til å bo alene. 

hits