Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserKosekveld med MieHeisann!!

Årets Paradise vinner er kåret og Vida Lill stakk av med seieren, personlig heiet jeg på Andreas og Camilla, men glad at Stian holdte løfte sitt! For de av dere som har følgt med på dettehva synes du om vinneren?

Emilie og jeg har vært ute i dag med noen venner, og nå sitter vi å koser oss med Brus, Vanmelon,godis,kjeks,smeltet sjokolade osv! Loveit? Digger å være med Emilie hun er bare DEN herlige Jenta,Loveyou! 
 
Emilie ♥

Snakkes;*
Hva gjør du i kveld?
Så du på paradise?

I MORGEN TAR JEG FRIHeisann!!

Skriftlig eksamen er ferdig for i år! Var en god del rare oppgaver, men kom meg igjenom den og dro fra skolen kl14.00 så er ganske fornøyd. Skrev ut 2 ganger for å rette, så føler ikke jeg kunne har gjort det så mye bedre. Er veldig spent på karakteren, men det er jo ennå ei stund til vi får de. Så får vel bare gå over å pugge på det neste, muntlig eksamen! 

 I morgen tar jeg fri! Vi får velge om vi vil være på skolen å jobbe selvstudie eller gjør det hjemme. Så drar til Emilie om litt, hvor jeg skal overnatte til i morgen, så skal jeg gjøre sammendragene sammen! 
Lekser blir så mye bedre når man er to! :D Var foresten hos Emilie etter jeg var ferdig med eksamen, så skal bare spise middag å pakke med meg bøker og ting før jeg drar til Emilie igjen, blir koselig♥

Etter en eksamens dag trenger man å være sosial så det går jeg for nå! Skal foresten jobbe Lørdag og Søndag* happy face* Tusen takk til alle dere flotte lesere som har sendt meg lykke til meldinger de siste dagene♥Dere er bare supre! 
 

Snakkes;*
Hvordan blir din dag i morgen?
Skal du ligge hos ei vennine?
 

Skriftlig eksamen om littHeisann!!

Da var man stått opp spist en god frokost, og gjort seg klar! Gleder meg til å få dette unna gjort. 
Nærvene har komment, er kanskje ikke noe å være nervøs for, men når denne karakteren kommer på vitnemålet synes jeg det. Krysser fingrer og tær for at oppgavene blir noe jeg kan skrive ut i fra.
Om noen få minutter drar vi på skolen, så vi snakkes senere!
Blir ikke å se på dette som en fri dag, blir å bruke all den tiden jeg har fått for å gjøre det best mulig, så blir nok innlegg i normal tid i dag.Snakkes ;*
Har du eksamens dag i dag?

 

Ønsk meg lykke til

Har sovet et par timer pga kvalme og svimmelhet noe som ikke passet så veldig bra akkurat nå. Har øvd og lest igjennom, pakket vesken, og funnet fram alt jeg skal ha til i morgen. 
Kunne jo vært værre om jeg kom opp i matte, men på engelsk er alt av hjelpemidler lov så redder meg ganske mye der.
I morgen er det min tur til eksamen, det jeg alltid hørte de "store" hadde. Jaja, håper oppgavene er bra, for nå har jeg fordypet meg litt mer i noe annet innenfor temaet jeg valget, noe læreren min tipset meg om! 
Skal straks legge meg slik at jeg er klar for morgen dagen

Lykke til alle dere andre som har eksamen en eller annen gang mot skole slutt! ♥Bare gjør ditt beste da har du gjort alt de forventer av deg! 

Snakkes;*
 

 

Min forberedelse dag ble slikHeisann!!

 
Fra kl 08.30 til kl 11.00 satt jeg å 3 andre på gruppe rommet, for å jobbe og spøre hverandre om morgen dagen!  Etter hvert dro de fleste hjem for å øve hjemme, noe som jeg skjønner. Siden jeg bor så langt vekk kommer jeg meg skjeldent hjem om jeg får gå super tidlig(vi kunne gå når vi ville) 
Gjorde ikke noe for meg hadde 2 danser timer med 6 stk! Var kjempe koselig, å så gøy å se at dem lær så fort, nå er det bare terping og terping med dansen, så gleder meg til å se dem fremføre!:D

Nå har jeg tatt meg en yougurt som jeg skal spise, er så sulten og svimmel, vondt i hode og hele pakken. Var ikke dette jeg trengte nå, nå som motivasjonen for å pugge endelig var kommentJaja eksaen får vel bare gå som det går.Snakkes;*

 

JEG KLARTE DETHeisann!!

Snart Juni og her oppe sner det enda,jeg har hoppet i dujen og skal snart spise. I går kveld fant jeg ikke cd-en jeg alltid pleier å bruke til dansingen, fikk litt panikk. Særlig med tanken på at om jeg ikke fant den måtte jeg drege med meg pc på skolen. 
HELDIGVIS hadde vi cd man kunne brenne,med litt hjelp fra Kristin tidligere i dag, klarte faktisk jeg å brenne min egen plate(holder meg langt unna slike ting om jeg må, fører alltid til et eller annet;p )
Så da slipper jeg å ta med pc og heller gå med en liten cd!

Nå skal jeg ned å få i meg litt mat, før jeg skal fikse meg å dra på skolen! Trur også jeg har greid og valgt tema i Engelsken så det får dere høre når jeg kommer hjem.


Håper alle dere får en kjempe fin dag!♥'Selv om snen bare daler og daler, og det aldri blir fritt for sne her(ikke med det første i hvertfall) Så er det ikke så mye vi kan gjøre med det. Er jo mange som trur at sommeren her blir veldig dårlig, noe jeg ikke liker å høre. Da har jeg en exstra stor grunn til å glede meg til Bulgaria! 1 grade utenfor hus vegene. Kjære Gud gi oss litt sol og varme slik at sommerfølelsen kan kommme!

Snakkes;*

Noe du holder deg langt unna?

 

I dag og i morgen
I dag har resten av dagen min blitt brukt til jobb, kom hjem for 1time siden! Stortrives som vanlig med den jobben. På jobben i dag har jeg stekt 20 vaffler, klarte å brenne meg. Var ikke så veldig godt skal jeg si.
I morgen går hele dagen til eksamen forberedelser, noe som er ganske kjekt at vi får tid til det på skolen. Så skal jobbe med heftet  i morgen på skolen å fordype meg mer i det. Vi får heftet i morgen, så blir litt lettere å lese fra ark enn fra pc.Husker dere da jeg fortalte at jeg skulle begynne å ha 8.klassingene i dans?  Det har vært en super gøy lærdom å ta med seg videre. 
Har blitt supurt om å lage 2 koregrafi til Høstferien på LIV LAGA, som jeg skal lære 5-7 klassinger. Gleder meg:D 
Neste helg, skal jeg ha 4.klassinger i dans( eller en helg, rektoren har det ledig på skolen)

I morgen skal jeg ha 5-7 stk fra 8 i dans i 2 timer! Med disse skal vi øve å lære hele dansen til "snoop dog sweat" Dette vet jeg kommer til å bli så bra, det vet jeg bare! Så blir herlig å få litt avkobling de siste 2 timene hver Onsdag framover til å øve med noen flotte elver! 

Snakkes;*
Hvordan ser morgen dagen din ut?Eksamen forberedelserHeisann!!

Dro fra skolen i dag kl 13.15 da var passordet gitt og man kunne starte forberedelsene. Oppgavene virker egentlig ganske bra, men har ikke lest alle tekstene så det skal jeg gjøre.
Kom selfølgelig "Focus Magazine " til årets eksamen, noe som min engelsk gruppe ikke hadde håpet på. Jaja, vi får vel gjøre det beste ut av det, eller hva? 
Skal lese litt tekster, før jeg bestemer meg hvordan tema jeg skal ha på eksamen! Så dere får oppdatering på det når jeg har klart å bestemt meg, i tillegg så skal jeg finne fram forskjellige regler, bøker og slikt som jeg kan trenge på eksamen! 
  
 

 Snakkes;*
Hatt\har du eksamen i år ?
 

 

På overnattningHeisann!!

Hadde det kjempe koselig på jobb i dag,drar i morgen også for å servere, så det blir gøy! 
Akkurat nå sitter jeg hos Katrine, vi hører på musikk og bare snakker. Kjempe koselig, lenge siden vi 2 fant på noe♥
I morgen starter vi ikke før kl 11.30 så det er ganske så kjekt å få sove her, da slipper jeg å stå opp så altfor tidlig for å rekke bussen. Hele  denne uken  blir egentlig selvstudie og øving til eksamen som er på Torsdagen så mye skole blir det ikke, og det er jeg ganske så glad for. 
Nå skal Katrine få tilbake pcen sin, så vi snakkes i morgen før jeg drar på jobb!
 Snakkes;*
Starter dere sent i morgen?


Servering i kveldHeisann!!

Var kjempe koselig å ha lillesøster oppe hos meg i natt,og hun sov kjempe lenge!
Nå har jeg nettopp spist, og ble nå sport om å dra på jobb kl 18.00! Så skal hive på meg jobb klær,sette opp håret og ta på litt sminke!
I kveld blir det servering på hotellet. Er så koselig å jobbe der, så sir ikke nei takk til å jobbe der mer :D


\\ fra Tonjes bursdag

Snakkes;*
Hva skal du gjøre resten av dagen?


Overnattning med lillesøsterHeisann!!

I dag skal lillesøster være på "overnattning" her oppe på rommet mitt! Hun ville da sove i sove pose så det er fikset , leker og ting vi kan finne på tidlig i morgen er oggså fikset! En glad liten lillesøster gleder seg, og samme gjør jeg. Blir kjempe koselig å ha henne her oppe

 
Morgen dagens underholdning


Snakkes;*
Har du ei lillesøster?
Bruker hun å ligge på rommet ditt
 

Dagens sommer bilde
Når tåkkene skjuler vågankallen(et fjell) da kommer dårlig været! Igjen! Sommeren kommer en eller annen gang den, skulle bare vise dere hvor "fint" vær vi har i forhold til andre som har 20-30 grader!
Akkurat nå startet det å plaske i bakken med regn så nå er akt tåkete!

Er med i EF NORGE sin konkuranse om en drømme språkreise setter veldig stor pris på om du vil gi din stemme til meg  Trykk HER for å stemme. Du finne meg helt nederst på siden med navn Ulrika.S 

Alle dere som stemmer og sir fra til meg før selvfølgelig en oppmerksomhet fra meg! Bloggen er jo 2år neste helg, så litt linking kan det bli 

På forholden tusen takk<3

Snakkes;*
Hvordan er værtet hos deg ?
Vil du stemme? 

SYDEN TUREN ER BESTILTHeisann!!

Jobben i dag gikk kjempe bra, masse nye folk på hotellet og alltid noe nytt og gjøre! Så var ferdlig kl 12.30 etter en koselig jobb morgen med Ellen!♥


 

Sa til dere at når jeg fikk vite noe mer så skulle det ut her på bloggen, og løftet blir holdt! I dag er resten av reisen bestilt og 1 av dere klarte og gjette riktig på min lille konkuranse og det var Sandra som gjettet at vi skal til Bulgaria!Siden jeg kjenner Sandra godt og hun går på skolen min så får hun det i løpet av neste uken :) 

JEG SKAL TIL BULGARIA♥ER SÅ GLAD! Hadde spurt om å dra til Bulgara nå i mange mnd, ga egentlig opp til jeg fant et fint hotell som kunne bli aktuellt! Mandagen 25.JUNI er jeg i Bulgaria ♥
Er så utrulig glad ble så forelsket i det landet og folkene sist gang jeg var der! Skal ikke til Sunny Beach denne gangen men Albena.Er egentlig glad for det da får jeg oppleve mer av det fantastiske landet, for til neste år skal jeg på en eller annen måte til Sunny Beach! :D
Var i Varna i fjor på utflukts tur med Shopping og delfiner så er ikke så altfor langt unna der, så får håpe vi ka ta turen dit å mens vi er der nede.

Bulgaria er den eneste plassen jeg ikke hadd ville dratt hjem fra " borte bra, hjemme best" når jeg var i Bulgaria var det " hjemme bra, borte best" Følte meg så hjemme der! Å trur jeg kommer til å føle det i Albena å!

29 dager igjen å tiden kommer til å gå kjempe fort, har så mye som skal gjøres før den tid
All Inclusive p&#229; hotell Arabella Beach.  
LOVE LOVE LOVE♥ 1 av de flere :D 
Se hvor digg!
Hotellet er på stranden,
300 meter til shoppings plass!
VI har all inclusive ( alt av mat og drikker gratis fra morgen til 02.00 på natten) 
Temakvelder 3 ganger uken ( så vi får oppleve 6 tema kvelder)
Show om kveldene
 osv osv 

En ting er sikkert tattovering blir tatt når jeg er der nede :D

  

Snakkes;*
Vært i Albena før? Eller rundt Golden Sands?
Noe du vil anbefale?
 

 

 

 

 

 

Drar på jobbGod morgen alle søte lesere! 

Dette skal ikke bli et skryte innlegg men jeg er faktisk veldig stolt av meg som stod opp kvart over 6 og ikke drøyde til halv 8 som var den siste vekkingen!  Starter på jobb kl 8.00 så skal få i meg litt mat å på med "hotell klær" 
Så må nok dra rundt halv 8! Blir herlig å jobbe der igjen, skal jobbe der i morgen! Digger egentlig det, da får jeg hele dagen med meg for ejg er ferdig rundt 13 tiden
Så blir det jo litt feriepenger å, som jeg trenger

Snakkes;*
Skal du jobbe i helgen?
Planer denne formiddagen?


 

I dag bestilles detHeisann!!

Nå er jeg nettopp komment hjem, har vært hos Emilie siden etter skolen, og i dag var vi ferdig 20min før noe som var et stort pluss. Vi  hadde lillesøster med oss til Mamma kom å hentet henne! 
Resten av tiden har egentlig gått til snakking og sett på billetter! Er så mye å tenke og se etter når billetter skal bestilles

Pris
Beliggenhet
Dato
Mat eller ikke? 

Nå holder pappa på å bestille billetter men det gikk ikke :\ så vil ikke si hvor vi skal før jeg vet at det er 100% sikkert! Om det blir det blir det et kjempe glad innlegg om hvor vi skal :D 

 
Før klasse tur! Å gleder meg så til å reise når jeg ser slike bilder
Dette blir bra!

Dere er vel lei av slike  innlegg i lengden, men er det som tar en stor del nå av dagene, bortsett fra skole da! 
Snakkes;*
Skal du til syden med en kjempe god vennine?

 

Ukene går så fortHeisann!!

I morgen er det lang helg! Vi startet ikke på skolen før Tirsdagen og da er det snakk om at vi skal starte i 10-11 tiden :D  Onsdagen har jeg 4timers skole med eksamen forberedelse og kanskje 2timer med dans, Torssdagen eksamen og så Fredag! 
Ukene går så utrulig fort nå for tiden, er ikke så lenge siden vi var så glade for å endelig være 10.klassinger og nå er vi snart ferdig med 4år på denne skolen! Så utrulig rart å tenke på, og blir veldig rart og skal skilles fra denne flotte klassen, håper virkelig ikke at jeg mister kontakt med dem etter skoleslutt, for de er herlige! Snakkes;*
Skal du begynne på ei ny skole til høsten? 

GJETT OG VINNHeisann!!
Nb: Konkuransen står helt nederst om det var det du ville lese:)

Husker dere for 2ukers tid at jeg blogget om syden?Nå er det 31 dager igjen, og vi leter og leter etter biletter! Er så mye å velge i, og jeg er så spent på hvor vi havner! Drømmen er jo såklart Bulgaria, men kan ikke få det slik som jeg vil hele tiden. Målet er å spare opp så drar jeg dit igjen til neste år♥ Vet at ferien blir super bra uansett hvor vi havner, har et supert selskap med meg å skal være ca 2uker i Syden med Emilie♥Gleder meg! Vi vet heller ikke når vi skal reise, 24Juni reiser vi til Oslo, så kan hende vi blir i Oslo til 27 hvem vet? Håper så klart at vi kan reise rett til Syyyyden!  Har ennå ikke gått helt opp for meg, men jeg ser så fram til alt sprelle vi kan gjøre i syden.

 Har vært innom
Finn.no
Solfaktor.no
Restplass.no
Apollo.no
Ving.no
Startour.no

Har du flere sider som er billige syden turer ? Så blir jeg glad om du tipser meg om det! 

  

 31 dager blir å gå super fort! 

Fredagen Til Emilie
Tirsdagen  Forberedelse i engelsk eksamen
Onsdagen         starter jeg med øving for 8.kl for de som vil opptre på sommer avslutingen
Torsdagen EKSAMEN
Fredag Søndag        Danse Workshop med Monica 
 Tirsdagen               Kanskje vite muntligen
Fredag-Søndag      Kanskje danse kurs for 4.kl eller blir det en annen helg
12-15 JuniMuntlig 
15-17 JuniEn av de dagene planlegger jeg å feire bursdagen min siden noen flytter å mange er borte når jeg har bursdag! 
SÅ ER DET SISTE UKEN! Øving til sommer avslutningen og så FERIE♥ Dette blir å gå super fort for har i tillegg skole, lekse og prøve alt tar sin tid! 


 
syden

Er så spent så spent! Kan jo være alt fra Tyrkia til Hellas
KONKURANSE: 
Siden verken Pappa, Lillebror,Emilie eller jeg vet hvorvi skal.Så kan ingen jukse, vi selv prøver å gjette hvor vi skal. Så ja klarer du å gjette riktig så er det en liten premie til deg! 
Vil du ha tips? Se på billige reise plasser, Tyrkia Kreta, Bulgaria, Mallorca,Rhodos og slike plasser! Gjett i vei :D  


Snakkes;*
Noen sider å tipse om?
Hvor trur du vi havner? Gjetter du rett, ja da er du flink da kommer det en premie til deg! 
 

LESER SPØRSMÅL OM TATOVERING 

Fikk et spørsmål i går om å legge ut bilder av tatoveringen min, og om det var vondt og slike ting! Så siden jeg har alt på dette innlegget jeg postet i September 2011 så har dere historien bak min tatovering :) 

NB: Nå er 24 bilder skrevet ut til i deer til tattoveringen, blir mest sannsynelig 2 flotte tattoveringer jeg skal ta i neste mnd, og jeg gleder meg masse masse :D  
Heisann!!
Om min tattovering+ bilder fra den siste\nest siste dagen\e I Bulgaria
Har alltid ønsket meg tattovering, LENGE! Har aldri vist hva jeg ville ha av, eller hvor jeg vil ha. Så har egentlig ikke et svar på hvorfor jeg vil ha det. Men det er ganske personlig så kanskje derfor.
Som sagt jeg har hatt lyst på tattovering, men den smerten av å kjenne nålen, har gjort meg usikker...
Da vi var i Bulgaria, var det mange Norske folk som tok tattovering der ( grunnen er for at dt er SÅ mye billigere) 
Fikk jo bare mer og mer lyst til å ta tattovering, men hva skulle jeg ta av? og hvor den være? Kom jeg til å pinnes av smerten?
Kvelden 16.August
, var det flere som kom tilbake med tattovering. Da satt jeg å spurte og spurte mamma og stefar, samtidig som jeg satt å tenkte på om jeg tør dette her? Mamma og Stefar dro den kvelden å tok tattovering.

Ja mens mamma og Stefar skulle tattoveres, passet jeg på lillesøster! Å uten at jeg visste det tok lillebror kamerat mitt, og tok bilde når vi snakket med Deisi :) 


17August(Siste dagen i Bulgaria) Kl 11.00 dro jeg og Mamma å skulle gå i Flower Street. På turen bort gikk vi innom tattovering's shappa, for å høre om de hadde ledige timer senere på dagen. 
Helt uforbered, sa han at han hadde ledig nå, kjente at jeg  først da  skjønnte hva jeg var på tur til å gjøre. Så i steden for å dra å Shoppe ble både jeg å mamma tattovert! (Mamma hadde egentlig time 13.00 men fikk 2timer før) 
Han tegnet opp ider, fra hva jeg ville ha. Noe som gjør tattoveringen enda mer personlig og spesiell, siden han laget tattoveringen der og da til meg, av min ide! 
Satt meg klar i stolen, og holdte meg fast med begge hendene, så mye at mannen måtte be meg slappe av. Holdte meg fast til,jeg  kjennte at nålen nærmet huden. Var ikke så  vondt som jeg hadde sett for meg. Var ikke pinnig! Satt å så på tattoveringene han hadde laget, som hang på veggen, mens jeg prøvde å ikke tenke på hva som var i huden min, å da var det ikke så ille. 
Kan vel egentlig ikke beskrive hvordan det var, men hadde sett for meg mer blod og smerte skrik og tårer. Var  når han startet med  bladene jeg kjente LITT smerte! Men jeg er stolt av meg selv som torte dette :D

Rett etter tattoveringen er tatt når jeg da kom på hotellrommet!

Er det trykt i utlandet da?!!!?
Hadde ikke sett for meg at jeg kom til å ta i utlandet, men mer i Norge Oslo. Selv vil jeg ikke anbefale utlandet, man vet ikke hvordan de er. Det er jo like mange tatto shapper som andre butikker.Man vet aldri hvor mange andre som dem har brukt nålen på! Men grunnen for at jeg fikk ta der, var for at alle andre hadde tatt der (noe som gjør plassen tryggere) de skifter nåler hele tiden. Hvertfall over 2 ganger på min lille tattovering! Og de har funnet mange priser, og gått masse skoler innfor dette! 
Meg og tattoveringen!
Betyr den noe for meg? Har den en betydning ?
Det er tro håp å kjærlighet som jeg har tattovert, men på "min" måte som er laget for meg som viser hvem jeg er! 
Siden jeg var liten har tro håp og kjærlighet smykker armebånd, vært noe jeg har ønsket. Elkser det symolet Hva betyr symbolet for meg?

Alle fire tingene har en sammen heng!
Du må tro på noe(religøs sammen heng, tro at noe vil skje,tro på deg selv) Du må håpe ( at du klarer det, at det skjer osv) Kjærlighet er vel ikke så mye mer å si enn at det er det viktigste i verden! Å jeg er heldig som er rik på kjærlighet! Så har jeg laget en vri på dette, med en rose som er ei hjerte og går igjennom håpet(ankret)  

Så da får tattoveringen denne betydningen:Tro på deg selv, tro på det du vil! Håpe på at du klarer det. Kjærligheten vinner alt, og du må bare håpe at du finner den rette (som er rosen)

Web bilde bare for å vise dere hvor jeg har tatt den :) 


Snakkes;*
HVA SYNES DU OM TATTOVERINGEN OG INNLEGGET?
HAR DU TATTOVERING OG HVA HAR DU AV?

DETTE KAN DU VINNE

Utsetter konkuransen så har du ikke meldt deg på enda meld deg på her  http://ullsauen.blogg.no/1337175890_konkuranse_dere_kan_v.html#comment 

Snakkes;*
Er du med?

Bursdags " Barn" i husetHeisann!! 

Nå sitter jeg her og nyter timene jeg ikke er på skolen, normalt ville jeg ha sittet på bussen nå, men det slipper jeg i dag! Startet ikke før 10.15 for at vi får pri på grunn av 17.Mai. Er ganske herlig i grunn, og passer så bra siden det er Mandag.
Er vel kanskje litt rart at jeg er oppe nå som jeg ikke skal på skolen?Men Verdens beste Stefar har bursdag i dag, og siden mamma startet tiedlig på jobb var jeg opp kl 06.00. Så skal lage meg en egg frokost om litt ♥

Gratulere med dagen Verdens beste Stefar♥Håper du får en super fin dag! Du har betydd masse for meg, og jeg har kjent deg i over 7 år, så du har kjent meg siden jeg var en liten jente. Du har vært på mine første dansoppvisninger, og mine siste. Du har vært en støtte spiller når det kommer til skole og lekse. Du er fantastisk! 
Kjempe glad i deg♥
Snakkes;*
 Starter du senere i dag?
Kjenner du noen som har bursdag? 

Tatovering nr 2 blir tatt om ca 45 dagerHeisann!!

Helgen er snart over, og i morgen starter jeg kl 10.15 på skolen blir kjempe herlig og kan ha god tid på morgen! Noe mer søvn får jeg ikke, i morgen har Stefar bursdag, så da skal vi å vekke han på sengen med kaker og gaver, noe som er en fast tradisjon her i huset! 

I går å i dag har jeg sett og tenkt mye på hvordan tattovering jeg skal ha, og har nesten funnet ut hele ideen, å driver og lete etter noe inspirasjon! Noe jeg vet helt sikkert er at jeg skal ta tattovering når jeg reiser til syden om 35 dager, så er jo ikke så altfor lenge til! Blir ca 45 dager siden jeg skal ta den siste dagen eller noe rundt der! 
Tar også noe som jeg vet jeg ikke kommer til å angre på, men hva og hvor jeg skal ta får dere se om 1mnd tid ca :)


Har  du noen sider man kan finne inspirasjon? 
Har du eller vil du ta tattovering? Å hva?

 

SE HVA JEG FANT PÅ LOPPISHeisann!!

I dag kl 11.00 var Mamma, Lillesøster og jeg på loppis! Trudde vel egentlig ikke at jeg skulle finne noe der, men alt som er rosa må man jo bare ha!
Kom hjem med    2 fat
   2 Krus
   1 Tekanne
   Et kakefat
           Å noen helt nye telys holdere som jeg fant der

Alt dette var i et samlet sett, bortsett fra telys holderen! Synes de var kjempe søte jeg, og hvem vet kanskje jeg får bruk for dette til høsten?

Har egentlig alt jeg trenger, mangler bare å få vite om jeg kommer inn eller ikke, og snart er det bare 1 mnd igjen, gleder og gruer meg veldig!


 Snakkes;*
Hva synes du om det jeg fant?
Pleier du å dra på Loppemarket?

NB: Mandagen går tilbudet hos personlig almenakk ut! Skriv 
 D-UUSL-AWIS   og du vil få 17% med kjøp av en vare
HUSK tilbudet gjelder KUN til mandagen! :) 

LYST PÅ RABATT KODE INNTIL 17%??Heisann!!

17.Mai var for 2 dager siden, og med det "feirer" personlig almenakk  med 17%  rabatt på alt du kjøper fram til 21.Mai, om du bruker denne rabatt koden  D-UUSL-AWIS  ved bestilling,
Med å trykke  HER  kommer du inn på hoved siden til personlig almenakk!  
     

Du bestemmer selv hva og hvordan du vil designe det! Håper dere benytter dere av tilbudet jeg har fått til dere som bare varer i 2 dager til 


Skal du benytte deg av dette?
 

BILDE~ Lite innkjøpHeisann!!

Byturen var kjempe koselig fikk meg 2 shortser til sommeren, i lyse og herlige farger! Snille mamma ♥ Vi var også på cafe' og koste oss! Var hos pappa i 1time, men blir hjemme i helgen jeg. Så nå er jeg komment hjem igjen til Mamma. Så får se hva denne helgen har å by på.
Så deillig med langhelg! Nå skal jeg fortsette å lage fortsettelsen på en dans, som skal brukes i høstferien!

Fikk også kjøpt bursdags gave til Stefaren min som har bursdag på Mandagen, å jeg ble veldig fornøyd! Snakkes ;*
Hva har du gjort i dag?
Planer for helgen?By TUR

Drar nå på by tur til Leknes med Mamma og Lillesøster, før jeg skal til pappa å være der i helgen! Snakkes senere :)

Dagen i dag har værtHeisann!!

Dagen i dag har vært super! Har kost meg så mye, at nå skal det bli godt å ha fri litt! Borgetoget var kjempe koselig! Møtte heldigvis Kristin før forestillingen, og fikk snakket med henne før hun dro med russegjengen bak scenen. Er alltid kjempe koselig å møte Kristin, digger den jenta, ga henne også !bygave" fra Oslo, som jeg aldri har husket før nå! 
Er så stolt av Kristin og selvfølgelig alle andre også♥

Håper du ble fornøyd med bildene Kritin! Å at du har hatt en super russetid ♥Wii snart er du ferdig på vgs! Stolt av deg, stå på den siste månden med eksamen:D 
Loveu;* 


Inngangsmusikk, var ikke så få der;p va helt fullt;o

Kjempe flinke 4.Klassinger
 
Årets russ 2012 :D noen av dem hvertfall

"Storesøster " Kristin som rød russ ♥


Kristin's danse gruppe! Syykkt filnke!  

Snakkes;*
Hvordan  har din 17.Mai vært?
Har du en du kaller for Storesøster? 


 

BILDER ~ 17.Mai togetHeisann!!

Vi har nå spist litt middag, skal snart ut igjen for å se på borgetoget og dra på 17.Mai forestillingen. Så blir det masse kake spising,om det ikke blir nå før vi drar ut.
Skulle bare oppdatere dere med dagen min så langt, håper alle får en super fin 17 Mai♥ Til jeg kommer tilbake igjen så er det noen bilder som ble tatt under toget i dag! 


De beste av de beste, klassen min♥

Slik ser jeg også ut på denne dagen, med bunads lue og bunad( legger ut flere bilder senere) Ferdig å spille utenfor Marithaugen, og nå går turen til kirken


Snakkes;*
Hva skal du senere i dag?
Skal du på noen forestilling? 
 

Bunaden er på plassHeisann!!

Nå er bundaen komment på plass,1år siden sist. Å er så herlig å ha den på igjen, digger bunad! Solen skinner og jeg er så glad, endelig sol håper virkelig det holder seg på denne dagen. 
Skal gå i 17mai tog med klassen min kl 11.00 og bære flag, så det blir koselig. Vi snakkes nok før jeg drar på konsert senere i dag :)

Snakkes;*
Har du bunad?(
Iså fall hvordan)
Går du i tog?


 

Onsdags kosHeisann!!

Nå har jeg da sett Paradise hotell, og før det laget jeg en så kalt " Onsdags kos" det må til når det er 17.Mai i morgen, og lang helg i dag! Gleder meg veldig til i morgen, elsker 17.Mai, bunad, tog,is og masse kos. Skal i tillegg på 17Mai forestilling.Gleder meg til å se det ferdige restultatet til dansegr, så skal lade kameraet slik at alt er klart til i morgen'! Wiiii :D 


Faktisk en ting jeg får til å lage uten at det blir svidd eller noe;p resten av folket ble fornøyd så det er bra! 

MELD DEG PÅ KONKURANSEN MIN HER  http://ullsauen.blogg.no/1337175890_konkuranse_dere_kan_v.html#comment  HVOR DU KAN VINNE COLOR CONTURE SET MED LIPGLOSS

Snakkes;*
Skal du meld deg på ? 
 

KONKURANSE~ DERE KAN VINNE DETTEHeisann!!

Flest folk ville vinne lipglossene som ser slikt utAlt du trenger å gjøre er å link denne siden her  http://www.facebook.com/Ullsauen.blogg.no#  
Å skirve i kommentar feltet at du er MED + mail adresen din derom du vinner :)

Snakkes;*
Er du med? 

Avslutter når det er en del som er med!  

Skriftlig eksamen iHeisann!! 

I dag kl09.00 fikk vi vite hva klassen får kommer opp i til skriftlig! Å det er ENGELSK!  Hadde håpet på det å var det eneste jeg ville ha, så ble veldig glad :D
Det er ikke mitt sterkeste fag, men yndlingsfaget mitt. Nå har jeg da muligheten til å forbedre karakteren og bruke maxs med tid. Vi har ikke eksamen før 31. Mai da, så har 16 dager på å øve litt på engelsk generelt, 29.mai får vi oppgave heftene. Håper at oppgavene er noe jeg klarer å skrive om, for da kan dette bli braSnakkes;*
Har du eksamen i år?
Hva kom\håper du, du kommer opp i?

 

KONKURANSE~ HVA VIL DU VINNE?Heisann!!

Snart er bloggen min 2år! Whooo :D Å i den aleningen skal jeg være exstra gavmild med masse konkuranser framover. Å en liten overaskelse kommer til dere på blogg bursdagen 2.juni. 

Så jeg lurte bare på hva dere har lyst å vinne av det som er på bildet nedenfor? Har lik pengbok til vesken dere å kan vinne om dere ønsker det!Snakkes;*
Hva vil du skal være den første premien?

 

Ny uke, nye muligheterHeisann!!

Sminke og klær er på plass, brødskive med egg er spist og huset er ryddet.  I denne helgen var jeg alene hjemme, mamma og dem er snart på flyplassen nå, så de kommer hjem når jeg er på skolen. 
Var kjempe koselig å ha besøk denne helgen, som jeg fikk litt selkap . Har vært en kjempe koselig  helg med 2 flotte jenter, dere er herlige♥ 
Helgen ble jo helt anderledes enn det vi hadde trudd. Hvem skulle tru Lørdagen at Emilie skulle bli med meg til SYDEN? Ååå reisefeber nåå :D


På skolen i dag skal min gr ha mat og helse, er 1mnd siden sist nå så er på tide. Hørt av Emilie at desserten og det er så godt, så jeg gleder meg veldig til det! Etter det har vi valg språk og så  norsk eller noe slikt. Skal i hvertfall fremføre et skuespill som er ganske så merkelig. Ønsk meg lykke til ? 

Nå avslører vi~ Emilie og jeg skal reise tilHeisann!!

I forje innlegg blogget jeg om at Emilie og jeg skal en plass, men at svaret kom senere! Å nå har vi spist middag,nuggest med potemos mais og annanas! Ååå vi er så flinke kokker Emilie:D Maten ble jo vellykket! 

Om 42dager tar Emilie og jeg fly fra Evene til Oslo, for vi skal til OSLO, 

Haha neida Emilie skal være med meg til SYYYYYYDEN ♥ Vi hadde betillt oslo billetten for en stund siden, så jeg skulle reist uansett.

Hvem vil ikke reise med vennina si til SYYYDEN ? Det er jo en drøm de fleste jenter har, hvertfall som jeg har hørt♥ Hvor vi skal vet vi ikke enda, vi har ikke bestillt billett til syden enda. For vi skal bestille siste uken,for da er det så mye billigere. Så hvor vi skal og hvor lenge vi blir vet vi ikke, vi vet at det er over 2uker, eller noe rundt der da! 

Så følg med, så får dere masse oppdateringer fra oss framover, så snart vi finner ut mer om reisen! Å masse videoer og hele pakken kommer ut under vår reise så det må dere ikke gå glipp av :D
Emilie har også blogg- http://zleepyxcandy.blogg.no/ så her kommer det å masse oppdateringer og bilder!  Så nå er vi begge veldig gira, som på  dette bildet- 10minutter før vi dro på klassetur. 
Bare at nå er det syden, MASSE shopping, MYE bilder, MASSE bading, SOLING, og ikke minst PLANLEGGING om vi har startet allerde nå! Thihi

Dere får ha en super søndag videre, Emilie og jeg skal kose oss videre♥ 

Har DU noe du vil se\lese om når vi er på reise? Video fra reisen? Video fra hotellet? 
Så skriv i kommentarfeltet så tar vi dette med oss :D 
 
Snakkes;*
Har du vært i utlandet med ei god vennine?
Hva vil du se fra oss i syden ?

Emilie og jeg skal til

 


Vi skulle jo egentlig se film med kaker å det hele! Vi kom oss bare til 18minutter, før Emilie og jeg ble spammet med ringing av telefonene våre!  Emilie og jeg skal nemelig reise til en plass om ikke så alt for lenge... 

Har du en idee på hvor vi skal og hva vi skal gjøre?

Svaret kommer om 1times tid ca :D

 Snakkes;*
Vet du hvor vi skal? 

NØTT OG SANNHET* ut i morgen kåpenHeisann!!

Rommet  mitt ble faktisk ferdig ryddet i dag! Å akkurat i tide, for når jeg gikk å hentet laken stod Julie utenfor hus veggene mine. Vi satt bare å pratet, så litt på blogger, og gikk en liten tur ut. Ikke så veldig lenge etterpå kom Emilie.
Vi hadde flasketuten peker på ( fra en iphone app) så  endte til slutt med at jeg måtte ut i morgen kåpen rundt nabolaget mitt( er vel egentlig ikke et så uvanelig syn her da, her går hele familien ut som vi er) 

Haha! Visste ikke at de stod i vinduet og tok bilde når jeg kom tilbake igjen. Ser jo mer ut som jeg går i det 17.Mai toget  alene, eller er SÅÅ stolt;p

Så var det tid for mat, og med 3 kokker måtte bare maten bli god noe som den vart å.

Tacogryte stod på menyen vår♥Mine 2 søte venner♥

Frem til nå er det det vi har gjort,men blir vel litt mer spising( skal fore dem masse med mat)  en del snakking og et par overhypre stykker om en liten stund eller to. 

NB: Flere bilder blir lagt ut senere! Stay tuned♥

Snakkes;*
Hvar har du gjort i dag?
Hva skal din lørdags kveld bestå av?
 

4år siden nåHeisann!!
Siden jeg støkk og stadig har ett eller annet "negativt" å skrive om på bloggen som jeg bare må ha ut. Har jeg valgt å skrive dette innlegget her, for er mye jeg har opplevd de siste 4årene og det er de jeg vil se tilbake på når jeg er ferdig på skolen.


Denne uken er veldig spesiell for meg, for 4år siden bodde vi i esker og poser! Det luktet maling i hele huset,og tapter var her og der. Vi pakket og ryddet, og den uken for 4år siden var det null sne og sol! 
For 4år siden flyttet vi hit! Vi flyttet hit rett før 17mai , til en plass jeg egentlig aldri hadde hørt om. Bare den "kjente " stranden alle snakker om som er litt bortfør! Visste ingen  ting om hva jeg hadde i vente. Skulle bytte skole(hadde ikke så mye jeg kom til å savne fra den forje skolen uansett) Jeg skulle møte nye mennekser og bli kjent med nye folk! 

Disse 4årene har gitt meg så mye! Jeg bor ikke midt i Kabelvåg å har gåavstand til skolen og det hele, men jeg bor i et hus jeg elsker, og trives så her i hopen!

2mnd etter vi flyttet hit kom verdens beste lillesøster til verden!♥

Det å komme til en ny plass en ny skole og nye folk, med så lav selvtilitt var ikke lett. Turte ingen ting,etter jeg ikke hadde hatt det så bra før. Men ting ble bedre å bedre etter hvert.
Kunne gå på do i timen, reise meg og hente noe og snakke om det var noe, rekk opp hånden og spør om hjelp og alt jeg ellers aldri turte.

I 4år har jeg vært på LOFOTKVELDEN (skuespill med hele skolen) - Det har hjulpet meg masse med selvtilitt og det å tørre og gjøre noe alene!

Disse årene har jeg fått kommentar på at jeg  har blitt mye bedre og synge og utviklet stemmen min siden 7.klassen ( fikk skrekk å synge i 5kl da jeg syngte en sang feil under en beat for beat konkuranse med over 300 elver som stod å så på å flirte) 

OD - Har vært aktiv i OD i 3år, fått vært med å hjelpe andre med å hjelpe. Var i fjor leder, noe som drømmen min var i 7.klassen. Det hjalp meg veldig det å stå for hele skolen(som er rundt 100 elever) men likevel det er noe jeg aldri hadde kunne gjort tidligere.

Jeg har vært hestepasser for 3stk og det skjedde via skolen- jeg har lært masse med det, hatt en ulykke men kom meg opp igjen på rideleir der jeg møtte så mange herlige folk

Har fått gjort så mye innenfor det jeg BRENNER for å det som er hele meg, nemelig DANS- Jeg var i 9.klassen og 10klassen  leder for ei dansegr under OD.
Har 8.klassen i dans som jeg startet med i forje uken
Skal være leder under Liv laga festivalen, og lage 2 danser til barn fra 5-7klassen i høsteferien, og jeg gleder meg :D 

Jeg har hatt mine fæle tider, og en periode der jeg vurderte på det sterkeste og flytte herfra, jeg gråt og alt var forferdelig! Men om jeg skal flytte skal det være for at JEG vil ikke for at folk syker meg ut til det. 

Jeg har blitt kjent med masse herlig personer disse årene, og jeg har blitt kjent med masse falsker personer

Jeg har vært mye på scenen å opptredd

Jeg har holdt masse foredrag, for å advare andre om å aldri gå den veien jeg gikk 

Jeg har gått fra barn til voksen og det feiret jeg med en kristien konfirmasjon i fjor mai

Har møtt masse forbilder


 
På disse 4årene har jeg opplevd, smerte og tårer, glede og sorg, sinne og angst, redsel og ensomhet! Jeg har opplevd alt og alt man skal igjenom! Er så mye mer men dere skjønner hva jeg skal fram  til. 
Disse årene har vært de årene der det har vært MEST drama i! Når jeg tenker meg om så er det de årene det har sjedd mest i.
På disse årene jeg har begynt å tenke, begynt og skjønna og tolke folk, jeg har begynt å reist meg opp og sier det jeg mener!
Så glad for at jeg har hatt støtte hele tiden, under søking av skole, og ellers hva det kom til♥
Så glad i at jeg nå går på en mindre skole der ingen er ukjent for deg♥
Så glad for at jeg har nå begynt og gjør det jeg vil♥
Så glad for at jeg folk merker forksjell fra før og nå♥
Så glad for at folk har holdt ut med meg disse 4årene på skole♥Så glad for at jeg har hatt noen herlige jenter jeg kan knytte et godt vennskap bånd til♥
 

My home my place♥

Masse av dette skulle jeg såklart ønske jeg ikke opplevde, for det fortjener ingen! Men uten det bak meg hadde jeg aldri blitt sterk nok og blitt den jeg er

Å jeg har begynt å blogge som skjedde for 2år siden!<3 så dere har bare hørt om dette livet! TUSEN TAKK LESRE! Dere lyser opp dagen min, dagen jeg har hatt en trist og grå dag og positive kommentarer kommer inn blir jeg så glad og smiler langt og lenge! Dere betyr så mye for meg♥ Å dere har alltid vært positiv har aldri fått noe negativt på bloggen, noe som jeg er kjempe glad for. 
Har knyttet vennskap med 4 stk via blogg! Ei av dem ble jeg kjent med samme året jeg selv startet å blogge, hun er den person jeg sier alt til, selv om vi bor langt unna, ser vi på hverandre som rett og slett bestevenner! Tusen takk Emilie L. S <3 loveyou

Tusen takk til dere lesere som har fått meg fra 100 plass til på det beste 4plass, tusen takk! Bedre lesere finner man ikke ♥ 

Snakkes;*
Har du flyttet noe?

 

KONSERT NESTE UKENHeisann!!

Dagen i dag har vært herlig! Så fint vær, å med det benyttet vi sjansen til å grille! NAM
Etter skolen i dag tok jeg bussen til Svolvær for å møte "storesøster" Kristin, som er russ i år så fikk meg et russe kort jeg(a)thihi
Vi gikk litt på Amfi, men ble jo mer eller mindre stoppet hvert sekund av unger som skal ha russekort (haha husker da jeg synes det var så stort å få)
Vi prøvde å grille oss litt i solen før jeg skulle bli med henne på danse øving. Å siden jeg ikke har dans mer, så var det så herlig å bare se på, superflinke er de å! 

17Mai skal dem danse på Svolvær Kulturhus, og hele familien har bestilit billett til 17mai konserten. Vet egentlig ikke hva som skal være der helt ærlig, men jeg drar de for å se på Kristin!
Så de av dere som har muligheten, bestill billetter i dag :D Dere vil ikke angre!
 Dansen deres blir hvertfall filmet, siden dem spurte, så får håpe vi får legge den ut, men det trur jeg skal gå så bra! 

Det ble liksom spontan tur til Svolvær, så hadde ikke med meg kamera, men slenger med et bilde av oss fra James bond forestillingen! 


Loveyou, du er best Kristin!♥

Snakkes;*
Har du vær med noen på øving?
 

En soldagHeisann og God morgen alle lesere


Solen skinner inn igjennom alle vinduer, og det er ikke noe mer som gjør meg glad enn dette. Herlig!Kan droppe boblejakken og vintersko i dag.
Håper dette blir sommerværet vårt fremover 
Nå kjører mamma og dem så nå må jeg dra! Snakkes senere i dag når jeg har tatt helg :D


Snakkes;*
Liker du at solen er tilbake?
Ser du fram til helg? 

Familie skal det være som venner?

Man vet man har et godt vennskap når


Personene fullfører dine settninger, og vet hva du skal til å si

Personer som du aldri kjeder deg med

Personer du flire med til tårene render

Personer du ikke trenger å si" det er en hemmelighet"

Personer som ser om noe er galt

Personer som vet hva som har skjedd med å bare se på deg

Personer du alltid kan stole på 

Personer som alltid er ved din side, og støtter dine valg

Personer som sier mer enn "ok" å "bra" når det er noe

Personer du har masse minner med, og finner på masse rart

Personer du er 100% deg selv
122582421077359300_utzpspvz_c_large

Dette er noe man også trenger for å være et godt familiemedlem! Har man ikke noe av dette, ja så er forholde svært dårlige. 
Ingen velger familie selv, noe som da gjør at det er ikke en selvfølge at du har den beste familien. Det er jo bare helt vanlige personer, med samme blod som deg, noe mer er det ikke. Å med mindre det er noen i den nærmeste familien, er det ikke lett å se at man er i familie heller.


 
Grunnen for at jeg elsker vennene mine, er for at mange av dem har punktene ovenfor ♥å da er det så herlig og ha en så god person ved siden av deg. Familie siden det er enda nærmere skal egentlig det ha sterke bånd, men men! 
1468160-10-1336650517561_large  

Jeg vil ikke klage, men hvem vil ikke kunne se tilbake på at de lekte med søskenbarna da de var mindre? Snakker om alt sladder til tanten? Låner klær fra gudmoren? Reiser på ferie med bestemoren? Familie du kan trøste på, for at det er i bunn og grunn deg!
Jeg kan ikke si at jeg savner det, men da jeg var liten føltes det som at jeg hadde verdens beste familie!
485302_281474455277632_154326711325741_630041_2118819573_n_large 

Derfor er vennskap så viktig for meg, for de blir liksom( de jeg knytter bånd til) som ei søster, som da blir et familiemedlem! 


2012 ska vendepunkte mitt komme jeg skal ikke lengre tro, men jeg vet! Er lei av å tro bare gått om folk som egentlig ikke er det:) 

Snakkes;*
Skal familie være noen du kan snakke med?
Hva synes du om slike innlegg der jeg skriver om meg, men på en måte som du må tenke til selv?


 

My first day likeHeisann!!

For de av dere som så bloggen min i går, skulle jeg i dag ha 2 8ende klassinger i dans i dag! Det var uper spenndene, med tanken på at det er noe jeg vil jobbe med framover i tillegg til en annen jobb. Alle lærte kjempe fort, synes nå jeg. De danser tl Snoop dog - Sweat  å har i dag lært til refrenget! 
Neste uken kommer elevene som var borte denne timen, så må gå igjennom dansen fra start, og kanskje få lært dem litt mer, vi får se!  Er i hvertfall utrulig gøy, og jeg utvikler meg så mye. 

At vi ikke har dans nå lengre, er utrulig trist! Så når det er 1mnd igjen av skolen, hvem sier "nei" da til noe de elsker å gjør! Dans i skoletid, finnes ikke nå bedre.  


Dans gir meg så mye glede\\ fra den siste forestillingen vi hadde, utenom Musical som var for noen uker siden
Nå skal jeg holde fast på gleden, skru opp musikken og fortsette og rydde!

Snakkes;*
Har du en hobby som er deg( som du ikke klarer deg uten)?

 

Kveldsmat

Fikk så utrulig lyst på grøt til kvelds mat etter en liten powernap! Så heldigvis hadde vi det, fristet ikke så veldig med brødskiv eller knekkerbrød. 
I morgen har vi quiz prøve, og de 2siste timene befinner jeg meg i gymsalen mens resten av klassen har time! Har blitt spurt om jeg vil ha dansetimer med 8klassingene, så det blir veldig spenndene og lærerikt.Gleder meg så til å se hvor fort de lærer, og om dette blir vellykket.
Målet med dette er at de skal fremføre det på skoleavsluttningen om 1mnd 

Snakkes;*
Har du lært noen en dans? 

POPULÆR ELLER IKKE?+ OutfitHeisann!!

Fikk et leser spørsmål om det å være populær og upopulær! 

Når jeg var mindre var det viktigest! I dag så er det det samme hvordan personer ser på meg, trenger ikke å være midtpunktet, og den populæreste i gjengen, med dårlig rykter med seg.
Nei, jeg trives som jeg har det nå. Vi ser ikke på upopulær og populær.Så lenge jeg har venner som liker meg for den jeg er så er jeg heldig♥

Så ja det er svaret, det er ikke viktig for meg! Så lenge jeg blir akseptert og respektert og har det topp så har jeg ikke noe mer å kreve ! Dagens anntrekk 
Blå Signlett\ \Veromoda
Grå  t-shorte\\ Plantet
Svart thigts\\ H&M

Snakkes;*
Hva ville du ha svart på dette?
 

FALL FOR YOU

Jeg avslutter min dag med å vise dere en sang jeg hører mye på for tiden! Håper alle har hatt en fin start på den nye uken. I flere tilfeller på skolen i dag, har jeg trudd det var Fredag(off off) har vært så trøtt som fy, så må få noe kult ut av denne uken! 
God natt og sov godt fantastiske lesere♥Din menning om sangen?

Gratulere med dagen BestevennI dag har Tonje som jeg var på overaskelse besøk til i forrige uken bursdag! Er så glad for at jeg fikk være der i 4 dager å feire " dagen " hennes var super koselig å så vært det♥
 
9.Juli har vi kjent hverandre i 1år, men på denne tiden har vi gjort SÅÅ masse sammen!

Møtt Jan Thomas


Vært på Crusie


Vært i Tyskland


Vært på slottet


Vært å Bowlet


Vært på Kina Resturante


Vært på masse show, der vi fikk lov å dra på scenen som viste seg at de hadde svaret feilt i etter tid


Vært i Frogneparken


Is glad selv når det er vinter


"Haha Sjømonstre"'

Vi har gjort utrulig med ting og har masse sanger som er våre! Vennskapet vårt kan ikke beskrives, vi finner på så mye hver dag, ja vi har tilog med blitt med hverandre på skolen! 

GRATULERE SÅ MASSE MED DAGEN DIN TONJE♥   ♥ HÅPER DU FÅR EN SUPER FEIRING MED Å SPISE UTE, OG AT DU FÅR EN SUPER DAG   
Super glad i deg Bestevennen min! 
Håper du kan komme på besøk ti meg snart, for det vil alltid være åpent til deg der 


Snakkes;*
Gratuler henne med dagen?


 

Spå av hånden

Nå skal jeg hjem til Mamma og resten av familien! Så skal jeg pugge å prøve å skjønne mer av dette til i morgen,har lært masse med det her og skjønner det ganske bra! Men har noen småting jeg må kunne utenatt som jeg må lese på når jeg kommer hjem! 
Dere får høre mer om hvordan det går senere i dag:)

Snakkes;*
Har du blitt spådd i henderne?
Vet du mye om dette?Vil du lære mer?

MIN HELG SER SLIK UT

Er ganske så stolt av meg selv nå, at jeg faktisk gjør lekser i helgen! Bildet ovenfor forklarer vel egentli hele hegen min ganske bra:) 
Skal ha prøve eksamen i RLE om livslinje på Mandagen,som jeg vil kunne best mulig.  
Til Tirsdagen skal jeg fikse en stil i Engelsken som vi skal få karakter, den blir å telle masse på karaker kortet vårt
Har en arbeidsplan  i Engelsken som jeg må starte på, slik at jeg ikke henger så langt etter,når den en gang skal være ferdig.
Safa har jeg en oppgave igjen i Safunnsfag før prøven på Onsdagen! 

Ellers så håper jeg å få tid til noe annet å, som å se på "kvelden er din"i kveld! Blir alene en god stund i dag, siden jeg er hos pappa og dem skal se på fotball kamp, så da er jeg heller hjemme her mens dem er ute, har nok å puske med. 

Midt oppi alt det tar  jeg meg tid til trenning. 

Har foresten godtestopp og skal prøve å spise minst mulig til skriftlig eksamen, for da trenger jeg masse godt! Ønsk meg lykke til♥

Snakkes;*
Hvordan ser din helg ut?


Sykt å tenke påHeisann!!

 
Om 11dager får vi vite hva vi kommer opp i, i skriftlig eksamen! Noe som er helt sykt å tenke på. 21 Mai er det 1mnd til vi er fedig på skolen, og ikke bare en vanlig sommerferien, men ferdig på ungdomskolen og skal starte helt på nytt.
21.Juni skal jeg stå på scenen med resten av klassen i bunad og motta vitnemålet, de karakterrene jeg får da, er de jeg kan se tilbake på å si at jeg gikk ut med det! Så hvem vil ikke ha best mulig karakter?

Dette er noe jeg stresser veldig mye med fortiden, eller egentlig ikke men tenker veldig mye på at :

Om 2 uker, er det 1mnd igjen av skolen!Da skal jeg ha lært det grunnleggende og da har jeg gått på skole i 10år! Så nå har jeg rundt 1mnd igjen på å øke masse i karaktere, noe jeg trur jeg er på god vei med!Snakkes;*
Gruer du deg til å få karakterkortet?
 

Her vs DerHeisann!!

Da var skolen i gang etter en laaaang helg! Å i morgen er det helg igjen, kan er så klart super fornøyd med det" 
Været i Oslo var fantastisk Sol og over 20 grader alle dagene, og 2 av dem over 30 grader, sier ikke nei takk til det da. La merke til at slike ting jeg irriterer meg over om sommeren var bare herlig nå!

Slik som at bilen var koke varm, jeg bare tenkte solen som varmer herlig! SOMMER!
Vi spiste ute tilog med is å som ville vært umulig her!
Jeg gikk bare i jakke om vi skulle i butikker og slikt
Gikk i høytynne sko og tøy sko
Folk klipper gresset\ hekken
Soler seg
Bader

I MISS THE SUMMER


Hvem sier nei takk til å våkne til dett? NULL sne, sol, over 30 grader, gress, blomster! 

Snakkes;*
Sommer eller ikke?

 

Hjemme igjen!Heisann!!


Da er jeg komment hjem,etter en koselig ferie! Å nå er det siste in spurt med lekser og skole arbeid før sommerferien! 
 Så dette klarer vi sikkelig! 


 

HOME WE GOHeisann!! 

Har nettopp komment hjem fra skolen med Tonje, så da har jeg fått sett det å! Vi må kjøre kl 14.00 til Gardermoen flyplass, så er jeg hjemme 18.15!
Håper alle dere som startet på skolen i dag fikk en fin start etter ferien, og dere som starter i morgen som meg nyt den siste dagen♥

Da snakkes vi når jeg kommer hjem til kalde nord! Nå skal solen nytes

 
Rebekka og Meg i går!

Snakkes;*
Skal du ta fly i dag? 

Overvekt i kofferten tilbakeHeisann!!

Nå kan jeg endelig fortelle dere sannheten her på bloggen. Grunnen for at vi skulle på jobben med naboene i dag, var for at Tonje skulle få en overaskelse bursdag med familien hennes mens jeg var her.
På jobben var det sikkelig stillig, han har et firma og det er han som har importet masse leker sjokoladen på notabene osv.. så jeg får overvekt på flyet hjem i morgen. 
Vi kom hjem med 3 SVÆRE esker.

Da vi var på tur tilbake, satt dem andre 3 menninge mine fast i kø, så Rune bare " Nå fikk jeg plutselig lyst på is, så han kjøre helt tilbake! 

Da vi kom hjem stod alle sammen i stuen og sa "overaskelse" også syngte vi bursdags sangen, så da blei hun sikkelig overasket.

De grillet, spiste mat og masse kaker!

Har endelig fått sett Rebekka, Hilde og Bente som er i slekten min som jeg ikke har sett på mange år super herlig♥

Men nå er Rebekka snart ferdig å fikse håret så nå går vi ut i solen til de andre.


Alt jeg og Tonje fikk med oss hjem! Snakkes;*
Hva har du feiret bursdag?
Har du fått med deg masse fra en plass?
 

SOL INNE SOL UTE

Slik ser det ut utenfor vinduet til Tonjes rom! So og shorts vær! Så nå går jeg i sole igjen, herlig! Vi skal med Magnhild og Rune, vedig gode naboer av dem til jobben deres! Så det blir spenndene. Han har en slik litt av hvert der så jeg gleder meg! 
Imorgen er det Onsdag, disse dagene har gåttt utrulig fort;o Å snart må jeg vende nesen min hjem. Men det tenker vi ikke på nå, nå skal jeg NYTE de 2 siste dagene her. Har på følelsen av at denne dagen blir sååå bra♥

Snakkes;*
Hvordan ser det ut utenfor hos deg?
Hva skal du i dag?
 

hits