Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserRetningssans på nullHeisann!!

Da var jeg i Bodø igjen, å klar for nok en skoleuke! Åh ser så fram til sommerferie nå.Da jeg kom til Bodø var det enda lyst, varmt og sol. Å bestemte meg for å ta meg en fjelltur. 
Fikk med meg Astri og tok buss i 20min og gikk opp på fjellet! Vi hadde aldri vært der før, å endte med at vi klarte å gå fra Hundstad til Grønnåsen  via fjellet! Men vi kom oss ned og var en utrolig fin tur! Snart er det Mai, og masse fri dager! Er 19 dager igjen til |17.Mai og er utrolig spent på om jeg får kofta mi til da! 

Snakkes;*

SETTER STOR PRIS PÅSetter så utrolig mye mer pris på hjemmplassen min nå, etter at jeg flyttet! Havet, fjellene,naturene og folkene! ♥Er en frihet og komme hjem til dette! Så utnytter ukene og mnd jeg har får jeg flytter lengre nord, til å være mest mulig hjemme før jeg flytter! 


Snakkes;*
Setter du pris på hjemmplassen din?

 

Vil ikke miste
I dag er det endelig helg igjen, og helgen min startet halv 12 i dag. Utrolig herlig♥ Denne helgen som sist, blir det hjem til Lofoten! 
Alltid kjekt og komme hjem til familien!
Trenger å komme meg hjem og gleder meg vanvitig mye til det♥

Akkurat i dag for 1uke siden var jeg på tur hjem og hadde fått søknadsskjemaet i posten og fikk bekreftet skoleplass! 
På en uke har jeg altså sendt søknaden,fått jobb, funne noen mulige boplasser. Har også bestilit kofte og gleder meg så til å ha den på meg! For å gå slik hvor mitt samiske kommer fra og ta det med videre til de neste som kommer, er fantastisk! 

Alt har skjedd så fort å så spontant! For 2uker siden var ikke dette et alternativ.Så mye av tiden har gått  til tenkning! 
Blir å flytte, og det vil jeg!
Men er så mye nå i ettertid jeg merker jeg blir å savne og miste, så mye jeg ikke vil miste
Er så utrolig redd for å  miste de jeg har her, har så mange bånd her og der å så mye som har en stor betydning i hverdagen og livet mitt!.
Kan sikkert få det fantastisk der oppe og, hvem vet? men vil ikke at avstanden skal endre noe her..noe som egentlig er den største frykten min nå. 


men nå skal jeg pakke og s å blir det båt i finværet hjem til Lofoten:D

Snakkes;*
Hvordan har din siste uke vært? 

KONSERT
I dag  har jeg vært på konsert med Mathilde! En fantastisk konsert! Halvdan Sivertsen er bare så utrolig flink og så inspirerende, med hans fantastiske tekster!♥
Mathilde og jeg fikk heldigvis klart å knipset oss bilder med han også! Herlig!
Fantastisk Bodø kar!

 Ellers så har jeg både blitt tilbud jobb og boplass oppe i Kautokeino,og i slutten av Mai reiser jeg opp dit for å finne en bo plass og slikt! Noe som jeg ser utrolig fram til:D


Snakkes;*
Hva synes du om Halvdan? 

StreikHeisann!!

Da sitter jeg på bussen med flyplassen.Siden Widerøe streiker må vi ta buss til Leknes å ta fly derfra..

Har hatt en fantastisk helg hjemme<3Nå venter over en time med musikk!

Til det fjerne
Nå er dette søknadskjemaet sendt i posten, opp til Vadsø! Tanken på at for 1uke siden, var jeg oppe i Alta og danset å hadde ingen tanke om det her er litt skremmende! Vil aldri klar å bestemme meg 100% trives så godt i Bodø, men har alltid følt  at det er jeg som må ta det samiske med videre! Siden ingen andre har gjort det til nå, vet jeg at med 3år i Kautokeino, vil jeg lære så mye, å få så mye ting og et nytt språk å dele til neste generasjon! 

Det kan godt hende at jeg ikke trives der oppe, å kommer til å angre på at jeg dro fra vennegjengen jeg har i både i Lofoten og i Bodø! Men jeg vet ikke før jeg prøver, å jeg kan ikke angre på noe jeg har gjort! Er en mening med alt, å er en mening for at jeg skal opp dit, det er jeg sikker på!

Da jeg dro fra vennegjengen i Lofoten, tenkte jeg på de samme spørsmålene! Hva hvis jeg mister de her, og hva hvis jeg ikke trives i Bodø! Trives i Bodø, såklart det er jo enkelte perioder det hadde vært så mye bedre å vært hjemme hos Mamma, men blir aldri å vokse og få erfaringer om man hele tiden skal være inni den trygge boben sin.

Katrine, meg, &Emilie♥
Å dra fra folkene i Lofoten var tungt, men jeg smiler i ettertid! Er alltid herlig når jeg møter dem igjen etter en lang tid♥Å det er når avstanden er stor, man ser hvem som virkelig er dine venner! Så er både posetivt og negativt på samme tid! Du drar fra noen, mister kanskje noen, men de som virkelig er der vil stå igjen til slutt! 

Selv vet jeg ikke hva jeg kaster meg ut i! Har aldri vært der oppe, å kjenner ingen! Sprøtt? Ja kanskje!  

Er slik de fleste kjenner meg! Jeg kommer på en ide, og så er det planlagt eller gjennomført! Hva er vitsen med å vente 2år på å fullføre noe man kan starte på nå? Jo tidligere man starter, jo mer drømmer kan man gjøre virkelig!
Ikke at det har så mye med dette å gjør men fikk et spm en gang fra læreren min, der jeg skulle finne ut hva som var umulig! Det eneste jeg sa var " alt er mulig"  å det er det! Så  lenger du ønsker,mener og gjør det så skjer det! 

Det verste jeg vet,er å ikke ha kontrollen! I Bodø har jeg en rutine, jeg vet hvor alt er, jeg kjenner dagene mine og folkene jeg møter!

Den største frykten for å flytte, er ikke avstanden. Men om jeg blir å trives der eller ikke

Jeg kan ikke lengre sitte og ta for å imot på et stykke papir! Må bare kaste meg ut i det, å se hvordan fallet blir! Kan godt hend jeg angrer, kan godt hend jeg trives, ikke vet jeg! 

" Alt vil gå bra til slutt, å er det ikke bra så er det ikke slutten"

Håper såklart at jeg holder kontakten med alle mine her♥Har både fått venner, mange bekjente og ei fantastisk bestevennine på dette året! ♥Vil jo ikke dra fra de! Å er nå når jeg skriver dette, jeg faktisk begynner å tenke på hva jeg egentlig gjør! 
Å ikke få se familien så ofte! Mamma,Pappsi, Lillebror og Lillesøster! Kommer til å bli utrolig rart! Er så utrolig knyttet til dem, å ikke minst min firbente venn Samo! 

Men som rådgiveren sa," angrer du når sommerferien starter har du jo fortsatt skoleplassen i Bodø" Så har jo egentlig 2mnd i dag på å være helt sikker! Jo nei, er vel egentlig ganske så sikker! Men å innrømme det selv, å faktsik innse det er litt verst! Hadde vært så mye enklere om jeg kunne ha tatt med de jeg kommer  til å savne♥

Nei drømmer er til for å virkeliggjøres! Uansett hva! Har du de rette folkene rundt deg, vil det ikke være noe problem. Å med dagens teknologi,hvor både blogg, facebook, skype,instagram,snapchat,telefon, meldinger..osv osv finnes har man mye å klare seg på! 

Det kommer alltid til å være mange i livet ditt, men det er når du treng det du ser at du de beste perlene igjen! 

Til nå, er dette det vanskeligste valget jeg tar! Er ikke et valg mellom skole og trivsel! Men et valg mellom utdanning eller utdanning og min bakgrunn! Et valg mellom å dra fra mitt fylke eller til et nytt! Et valg om avstand eller tryghet! 

Med tårer i øyene, å et smil på munnen! Hvor fantastisk er det ikke å ha dette dilemmaet? Da betyr det bare at jeg har funent fantastiske folk jeg er glade i♥Bor på en fantastisk plass og har et fantastisk liv♥Så alt dette er vel bare posetivt men handler om å satse! 

Beste♥

Alt i alt så står det om hvordan vei jeg skal velge! Mange kan tro at det er akkurat NÅ det ønske har komment, men har vært der siden jeg var 5..men har alltid fått hørt at jeg aldri kan bli same!Nå har jeg det svart på hvit, å kunne ikke vært mere stolt enn det jeg er! ♥
Ting blir så mye mer ekte,når folk ringer sender mail og meldinger om hybler, tilbud osv i Kautokeino! Men sitter fortsatt her som et stort spørsmålstegn, har aldri vært der før! Jaja.. 

håper alle får en fantastisk kveld videre! ♥
 

Snakkes;*

HVA SKAL JEG GJØRE?

Heisann!!

Bloggingen min blir bare dårligere og dårligere for tiden! Hele dagen i går gikk til å tenke, å vet enda ikke hva jeg skal gjøre til høsten! Så gleder meg til jeg finner ut av det.. 
I dag er det hvertfall en utrolig kort dag på skolen, noe som er utrolig herlig! Har film i dansesalen de 2 første timene, så 2timer spansk og 1time norsk! Ferdig 12.50, HERLIG! 
Gleder meg så masse til å reise hjem til Lofoten i morgen, mest for å møte mi kjæreste lillesøster♥Åh skal bli så utrolig herlig!  

Får se om jeg blir noe klokere når jeg har fått søknadskjemaet i posten! 

Om jeg ikke skule ha tenkt på noe annet hadde jeg flyttet tvert, men er så mye som spiller i mot at dette blir nesten en hel diskusjon som går mot og for meg! Er jo et spm om å tørre og våge! Et spm om reise og kanskje miste, men finne nye og oppleve..

 Nå må jeg hoppe opp av sengen for å traske over veien til skolen.

Snakkes;*
Har du noe jeg burde tenke på for å ikke reise?
Har du noe jeg burde tenke på for å reise? 

DILEMMA! SKAL JEG FLYTTE?!?Heisann!!

Akkurat nå er det utrolig  herlig å ha en blogg,hvor jeg kan skrive ned alle tankene å kanskje få litt system! Akkurat nå surrer alt opp i hodet mitt, å jeg vet ikke hva som er rett eller galt. Er jo ikke noe fasit svar, så hvorfor er man redd for å våge?

For 1år siden, hadde jeg det samme dilemmaet skulle jeg flytte? eller gå skole hjemme?
Hadde bare vært på sentret i Bodø
Kjente noen få
Visste ikke hva linjen egentlig gikk ut på


1år etter på sitter jeg med et dilemma jeg aldri trodde jeg skulle sitte med! Skal jeg flytte for andre gang? Skal jeg starte på nytt, for andre gang? 

Mange vil vel si at jeg har kastet bort et år! Men tvert imot! Har møtt fantastiske folk, og lært så utrolig mye, fått minner for livet jeg aldri vil glemme♥

Vi er skapt slik at vi må følge det vi vil der å da, vi vet ikke hva utslaget blir, å vi vet ikke om det er det vil året etter! Men vi vet at det er det vi vil der å da.
Så ingenting man gjør er en tabbe, man lærer av sine valg, får erfaring! Å alt har ei meining! Ingenting er tilfeldig:D

Sitter da å lurer på om jeg skal flytte til Kautokeino! Mange vil vel reagere på det, å det har jeg fått hørt allerede.Grunnen er ganske så enkel.
Har helt siden jeg var liten ville følt meg same. Var egentlig en engel unge på skolen, men var det noe jeg løy om, var det at mamma skulle lage kofte til meg! Da jeg var i Alta i helgen som var,var det en fantastisk helg. Møtte så mange på min alder og eldre, som var STOLT av å være same♥Noe jeg aldri har møtt før! Var utrolig herlig. Å få bekreftelse på at jeg kan kalle meg same, var noe av det beste jeg har hørt på lenge! ♥


Jeg kan slippe det der å si jeg er same! Men jeg vet ingenting! Historien min! Samsike historien! Kulturen! Tradisjonene! Språket osv osv.. har så mye jeg vil lære
Å i dag fant jeg ei skole som jeg falt veldig for! Ei allmen linje i Kautokeino, hvor man har alle de kjedelige fagene. Utenatt Norsk, men samisk! Man lærer om reindrift, håndverk, kulturen,språket osv.. skolen får søkere fra Svergie og FInnland hvert år, å alle som går på den skolen har en tilknyttning til samer!
Såklart, kan lære alt dette her både i Lofoten og i Bodø, noe som jeg har allerde begynnt på er å lære meg spårket! Men blir ikke det samme, enn å være på plassen å omgåes med flere!
 

På den skolen driver de med vertsfamilie, noe som er også ganske betryggende når man kommer til en ny plass så langt hjemmenfra!

Men vet ikke, ikke blir jeg noe klokere heller!

Er både for og mot og begge stilles likt!  

 Trives utrolig godt i Bodø by
 Blitt kjent med fantastiske folk! Å har fått venner for livet
 Er kort vei hjem til familien
 Går på en fantastisk skole og trives

men hvis jeg ikke tar steget nå, å prøver å bo enda lengre borte! Hvordan blir det om 3år, når jeg vil bo noen mnd i utlandet?!
 
 ♥ VIl gi meg muligheten til å lære mer om slekta mi og det samiske! 
♥Vil gi meg muligheten til å snakke mer samisk å bruke det mer
♥ Bli kjent med fler samer, å få opplev så mye jeg aldri har opplevd
♥Vil gi meg muligheten til å følge en drøm jeg har hatt lenge! Til å gjøre det jeg vil! Å ta en sjanse! 

Men flytter jeg til Kautokeino, er det ikke bare 3timer med båt for å komme hjem! Å ikke blir jeg ikke å ha råd til å reise så ofte heller! Så hadde det ikke vært for de jeg har her som jeg er så glade i, hadde det ikke vært et dilemma!

Kunne ha skrevet så mange andre for å mot, men gjør meg ikke klokere! Har alltid vært den jenta som trenger bekreftelse på det jeg gjør. Treng å vite at jeg kan velge det, at det ikke blir galt! Spør jeg samer, sier de såklart Kautokeino, spør jeg de nermeste sier de Bodø!  


Spørsmålet er bare,hvorfor er vi så redd for å våge, når vi gjør noe nytt hver dag bare ikke så synlig?
Skolen ringte meg opp i dag, å sa at de hadde 10 ledige plasser til høsten! De har sendt meg søknadskjemaet i posten. Så eneste som står igjen nå er SKAL jeg eller SKAL JEG IKKE! 

Å rådene jeg får! Følg hjertet ditt eller det du vil! Hadde det vært så enkelt, hadde det ikke vært et dilemma! 


Snakkes;*
Hva synes du?
 

&#268;SV-gávnnadeapmiHeisann!!

Har hatt noen dagers fravært her på bloggen,for at jeg har vært på ČSV-gávnnadeapmi i Alta! Å bruke tid på bloggen da, var ikke noe jeg ville priovitere. 
Har egentlig tatt utrolig lite med bilder, men tenkte jeg skulle lage et lite sammendrag fra dagene der oppe! 


Torsdags kvelden reiste jeg Bodø-Tromsø- Alta!Ble hentet og kjørt til Tverrelvdalen ungdomshus, der jeg har vært de siste dagene! Da var det kvelds mat, og bli kjent med folkene som var der.
Senere på natten, fikk jeg lære meg litt joik, noe som jeg er utrolig glad for♥Før dagen avsluttet med at noen av oss så film. 

Fredagen, var det helt fantastisk vær! Å da dro turen i en buss  tur, for å lære mer fra samenes historie. Noe som var veldig spenndene og lærerikt! I tillegg var det jo helt fantastisk natur der også! 


Den fantastiske gjengen jeg har vært med disse dagene♥

Vakkert♥

Så var det på med blå hjelm!


Resten av dagen gikk til å høre på masse historie og fortellinger! Så var det filmkveld og slikt! 

Lørdagen hadde vi workshop, hvor vi kunne velge mellom å høre om ČSV i dag eller være på en musikk gruppe! 

Jeg valgte å være på musikkgruppen, hvor vi klarte å lage en sang som skulle være lett å forstå med betydning! Sangen har 2vers på Nord samisk, og det siste verset gjentas på Nord,sør og lule samisk! Joik fikk vi også til å ha med♥
Om dere har hørt om artisten Max Mackhé, så var han sammen med oss på vår workshop gruppe. Han er utrolig flink, og var utrolig artig å ha han sammen med oss! 
NRK kom å filmet,mens vi sang,å om du vil høre sangen, eller lese mer så kan du gå inn HER

 Så var det fiksing,å klar for konsert med Max Mackhé! Hvor det ble åpen scene folk sang, danset og joiket! Herlig♥Fikk lært meg masse forskjellige danser,å det kommer nok godt med neste gang jeg skal på noe slikt igjen! 
 
Å dagen i dag gikk til frokost, og pakking! Var en av de første som reiste hjem, så kl 10 startet min reise og kl 20.00 var jeg hjemme på hybelen min! Reisen min gikk fra Alta- Gardemoen- Bodø, hvor flyet fra 2timer forsinket! 

Jeg er stolt av å være same! ♥

Dette var jo bare i korte trekk, men har hatt det helt fantastisk! Å gleder meg til neste gang jeg møter folkene igjen, er visst en del mer å være med på fremover, så det gleder jeg meg  til! Har fått masse minner, å lært masse! Er så utrolig glad for at jeg dro dit, å ting har fått så mye mer betydning! Det å diskutere dine hjertesaker, finne ut hva du brenner for å står for. 
 

Om noen av dere som var med i helgen leser dette! Tusen takk for noen fantastiske dager å minner! ♥

Snakkes;*
Hva har du gjort i helgen?


 

Følg meg på tv!Hei hei
Bagasjen er levert,jeg har sjekket inn,nå sitter jeg på flyplassen å venter!elsker å komme tidlig å ikke stresse!Er ikke framme i Alta før i kveld,noe jeg gleder meg utrolig masse til!kommer foresten til å være NRK folk mens vi er der,så kanskje du ser meg?? har fått program for helgen å det blir alt fra,konserter til workshop til turer til fiømkveld til gruppearbeid osv..men noe mer vet jeg ikke!kjenner heller ingen,å har aldri vært det før så dette er virkelig å hoppe i det!elsker det ??håper helgen blir fantastisk!
Jeg har foresten laget vårruller i dag med noen andre,å det ble utrolig godt!

LANG HELG


 
Endelig er jeg ferdig med min solo tentamen! Å det føles herlig å endelig ha det ut av tankene.Siden de andre fikk gruppe tentamen i dag, fikk jeg 10minutter på å samle meg opp og gå igjenom stykket, noe jeg er veldig glad for! Tror d et reddet meg veldig..Får ikke karakteren før i morgen kl 16.00 så noe mer enn det vet jeg ikke, er egentlig utrolig nervepirrende, men men! 
Kunne såklart ha gått så mye bedre, men gjort er gjort å jeg er heldigvis ferdig! :D  De kommenterte hvertfall at tittelen min var bra, og smilite så får ta det som noe posetivt ♥

Var ferdig kl halv 10, men valgte å dra i spansk timen for å få den med meg! Kl 11.30 er timen ferdig å da drar jeg ned til byen, for å fikse litt ting å tang.
Før det blir pakking til i kveld!
Føles utrolig deilig å ska ha langhelg nå, på Mandagen er det aktivitetsdag på skolen, hvor vi skal gå opp til Keiservarden(et fjell) så har ikke ordentlig skole før Tirsdag! 

Snakkes;*
 Har du lang helg?
Hva skal du gjøre i dag? 

Krysser fingere og tærHeisann!!

Bortsett fra at jeg har vært utrolig dårlig,svimmel og kvalm! Å ligget i sengen til i 18 tiden. Så har jeg vært på butikken, hvor det ble innskjøp av knekkerbrød,skyr,tørketbanaer og  nutrilett! Å da var jeg klar for 5timer dansing på skolen. Har vært der å øvet siden kl 18-23.
Selv om tentamen er i morgen, kunne æ godt ha hatt lengre tid! Men er det ikke slik det alltid er? Man føler alltid man kan øve lengre! Så får vel bare hoppe i det! 


Positive er at i morgen tar jeg helg å reiser opp til Alta hvor jeg skal være hele helgen! Fikk pakkelisten i dag, så i morgen etter tentamen blir det pakking til reisingen! 
Nå er det bare å krysse alt av fingere og tær, for at ting  går bra i morgen! Har så vondt i magen nå og er utrolig nervøs. I stk mitt har jeg noe som enten kan gå eller ikke gå for hver gang jeg gjør det.. så håper at gud er god å at ting går slikt det skal! 
 Satser så klart utrolig høyt å håper på å bli fornøyd med karakteren (som jeg foresten før rett etter tentamen i morgen) men er egentlig forbered på det verste
 
Snakkes;*

 

Dagen i bilderHeisann!!

I dag har vi hatt workshop med Oslo jazz kompani, som har forestilling i kveld på Bodø kulturhus! Var utrolig spenndene, å gleder meg veldig til å se forestillingen! Kanskje klarer jeg å få litt mer inspirasjon av dem å.
Nå har jeg nettopp spist bacalo,og prøver å gjøre både engelsk og dans samtidig!

Nå skal jeg pakke og skifte,før det blir forestilling og skolen for å øve! 

 Er utrolig herlig å endelig ha Ihpone, i mange tilfeller er det bedre å drege med seg en et speilreflekskamera. Så slenger med litt bilder fra dagen så langt 

Var å hentet billeter til kveldens forestilling og Halvdan konsert, med Mariene! ♥ Spansk, og film med Mathilde♥

Move kveldense forestilling♥Gruppearbeid i norsken!

Gikk ut i dag da jeg så en trapp, å kom tilbake til dette! Vil ha sommer og sol! 

Fått bekreftelse av NSR(Norske samers riksforbund) at billetene er bestilt! Er kun 2DAGER igjen:D Å gleder meg utrolig masse! 
Skal reise Bodø-Tromsø- Alta å tilbake Alta-Oslo-Bodø så får både dra opp i Nord og ned i Sør! Herlig♥Snakkes;*
Hvordan har din dag vært så langt?


 

De få dagene igjenHeisann!!

Nå har jeg akkurat komment inn etter å ha vært 3 timer på skolen alene for å øve til Torsdagen! Det går fremover i hvertfall, å håper virkelig jeg kan si meg 100% fornøyd onsdags kvelden. Ellers har ikke dagen gått til så mye annet! Fikk en telefon fra NSR(Norske samiske riksforbund) så nå har dem bestillit billeter til meg Torsdags kvelden til Alta :D Slipper heldigvis å sitte i buss i 6timer, men flyr heller hele veien. Noe som jeg er veldig glad for! ♥
Men før jeg kan begynne å glede meg for mye til det har jeg 1 prøve, tentamen og et hestebesøk for å bli hestepasser! 


Nå skal jeg fikse meg noe mat, før jeg må hoppe til sengs!


Snakkes;*
Har du noen prøver denne uken? 

Neste ukaHeisann!!

Nå er jeg tilbake i Bodø, etter en super helg hjemme i Lofoten! I dag blir det øving til engelsk muntlig prøven, som er i morgen! Å resten av dagene blir å gå kun til øving og finpussing på solo  tentamen jeg har på torsdagen! Gruer meg noe sykt, men har endelig fått til en bra betydning til stykket så blir når bra om alt går som planlagt! 
Det er det min neste uke blir å bestå av! Når tentamen er gjennomført, bærer det til Alta hvor jeg skal være i 4 dager♥Gleder meg utrolig masse til å dra ut å reise nå, møte nye folk,lære masse nytt! Åh blir så bra. Snakkes;* 
Skal du ut å reise?  

New in


Da jeg kom hjem til Lofoten i går, lå denne herligheten hjemme å ventet på meg!♥Har bare de beste foreldrene!Å er sykt takknemelig for at jeg endelig har fått en ny telefon,å er absolutt en ting jeg er glad for at jeg bruker penger for! 

Snakkes;*
Hjem til perla mi

Heisann!!

Etter 2 dager på skolen etter påske er det endelig fredag og helg? Drar hjem til vakre Lofoten denne helgen også! For å få øvet til tentamen i dans og muntlig prøve i engelsk.Skal bli utrolig godt å komme hjem til min kjære familie! 
I dag er det også sol ute, så håper på at turen denne gangen blir bedre over fjorden.Det må være ulempen med å reise så mye hjem,når det ikke er bra vær.

Nå skal jeg pakke kofferten, å prøve å pakke mindre med meg(noe som jeg aldri greier) 

Slenger ut et bilde av min vakre hjemplass♥
 

Håper alle dere får en fantastisk helg! 

Snakkes;*
Hva skal dere i helgen? 

Tha amazing skyHeisann!!

I dag har jeg vært med Knotten min(Mathilde) vi var på City Nord hele tiden, dro å så i butikker. Å klarte å bruke litt penger i dag, men er utrolig fornøyd med innkjøpet! Finner meg sjeldent noe jeg liker, så når jeg finner må jeg bare slå til! 
Vi var jo egntlig ferdige på senteret 18.30, å skulle ta bussen hjem.Men når Knoll og Tott er på tur, skjer det alltid noe! Å i dag var ingen unntak. Vi hadde sett feil på bussen 2 ganger, å fikk ikke tatt bussen før den var kvart over 8.
Men utrolig gøy er det, vi får nye minner hver dag! Å er alltid noe vi kan flire å se tilbake på.

 

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?
 

Creative ArtworksHeisann!!

I går var jeg hele dagen hos Mathilde, hvor vi fikset til en ny idee vi har fått. Vi har startet en liten bedrift som vi kaller " Creative Artworks" hvor tar alt av fotooppdrag på strak arm, til en billig og god kvalitet! 
Målet vårt er såklart å nå ut til flest mulig, og nå driver vi med markedsføring og planlegger en tur vi skal på for å markedsføre bedriften vår! Dette er ikke i forbindelsen med skolen, så alt er på privaten. Er utrolig gøy å være spontan og gjøre forskjellige ting.
Vi har laget en facbook side som du kan finne HER Snakkes;*
Vil du følge bedriften vår? 

Tilbake i hverdagen

Heisann!!

Da var det tilbake på skolebenken, etter en lang og herlig ferie!Er så deillig å tenke på at om 2 dager er det helg igjen,og om 8 dager reiser jeg opp til Alta!Herlig herlig! 
Akkurat nå, sitter jeg iført ballett drakt, å skal snart dra på butikken. Har ligget hos Mathilde i natt, hvor vi har fikset en liten bedrift som jeg skal skrive mer om senere i dag! 

Håper alle får en fantastisk Onsdag!

Snakkes;*

Påsken går mot slutt

Da er påsken for i år snart slutt, å  om 1time sitter jeg på båten på tur tilbake til Bodø by! Starter heldigvis ikke på skolen før på Onsdagen, så i dag og i morgen blir det rydding og lekser og nyte de siste dagene av ferien! 
Nå må jeg pakke sammen resten av bagen, som alltid er alt for full når jeg drar fram og tilbake!

Håper alle har hatt en super fin påske! 

Nå er det 2uker på skolebenken med 2 prøver og danse tentamen før jeg reiser til Alta på same konferanse! ÅÅ som jeg gleder meg:D

Snakkes;*
Har du noe å se fram til? 

hits