Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserBILDER- SHOPPINGHeisann!!

I dag har vi som sagt vært i Lillestrøm! Fikk brukt en del penger da. Det var en god del med salg der, og Ulrika+ salg funker ikke!
Fant vel egentlig mest på de butikken hvor det var minst salg, og det forklares vel egentlig med at jeg liker å gå å se og ikke vente i flere minutter på å prøve et anntrekk! 

Fikk meg en del jeg hadde ønsket meg da, og jeg bare måtte kjøpe noe til Lillesøster å da, så det gleder jeg meg til å gi hun! Håper bare hun passer det! 

 
Noe av det jeg kjøpte i dag! FØR 99.50 NÅ 19.50  SÅ DA KAN MAN JO IKKE KJØPE DEN! :) Kjøpt meg ny pengbok! :)Kjøpte kjolen jeg så på da jeg var på klassetur! 

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?


 

På tur til lillestrøm og shoppingHeisann!!

Nå er vi endelig på tur til Lillestrøm :) Når vi skulle dra dit var Tonje så flink å venta på feil buss! Hehehe, men nå skal vi ta bussen som går 14:53! :) Det blir nok litt shopping der så dere skal få se innkjøpene når jeg kommer hjem. Håper dere koser dere masse i dag!

Snakkes ;*
Har du noen gang vært i Lillestrøm? :) 
Noen gang opplevd og vente på feil buss?

-Ulrika Louisa 

Rene syden for meg i OsloHeisann!!

 
Planen gikk bra, og Tonje ble overasket! Gikk inn till tanten hennes, der hun da var, og bare " hei" hun snudde seg å så veldig spørrende ut i noen sekunder før hun regaerte og hoppet opp. Var kjempe koselig♥
Vi stoppet på Macern og fikk i oss litt mat, før vi kjørte hjem!
Tok på "sommerklær" fikset hår, og gjør slik naboforholdet er her nede. Inn til den naboen og inn til den naboen, superkoselig noe de fleste drømmer om å ha! 

DERE  I NORD! Jeg kom hit til sol, sky fri himmel og 34 grader i solen! Har gått med sommer kjole og høy sko i hele dag, uten å fryse. Åååå just love it♥

Filmet masse til dere i dag, og mer blir det så bare følge med framover!  Nå skal vi snart se en film som vi brukte 1 time på å finne ut av i dag hvordan film vi skulle låne. 

Morgen dagen blir det å nyte solen!Gå tur med en hund de passer!  Ta masse bilder! Kose oss! Å kanskje en film på kvelden?


Grunnen til at jeg døgnet ti i dag, var for at jeg satt å laget denne boken til Tonje! Med en del bilder som skule klippes og limes. Men ble ferdig og alle som har sett i den til nå har synts den var kjempe fin og Tonje så å veldig fornøyd ut! 
 


 Snakkes;*
Har du overasket en venn?
Har du fint vær? 


 

SUPRISE TO MY BESTFREIDHeisann!!

Nå når du leser dette innlegget, er det et tegn på at jeg er vel fremme og mamma kunne poste ut dette.
Det har seg slik at neste mandag har min kjære Tonje bursdag, ja dere husker vel henne? Planen var da å være der på bursdagen hennes, men å reise ned dit i 2 dager når jeg heller kunne være i 4..

Kl 07.30 kjørte vi herfra og til Evenes.. flyet gikk 11.00 og Lisbeth( moren til Tonje) skulle hente meg på flyplassen. Er så kjekt at jeg er i familie med dem, da er det så mye lettere å få lov å reise ned dit.

Dette har jeg da holdt hemmelig for Tonje, hun har ikke visst noe, hun har trudd hun skulle på camping disse fridagene! DERFOR har jeg ikke kunnet skrevet det her på bloggen, for jeg vet at hun er innom den en gang i blant.

Får skrive mer om hun ble overasket og slikt når jeg får poste et innlegg i nåtiden! Nå mens jeg skriver dette er jeg utrulig spent på morgen dagen, og kan ikke vente med å se henne igjen! Virker så fjernt og gleder meg så til å se hvordan hun blir å reagere.Selv om det er bare 1mnd siden sist hun var hos meg, er det rart hvor mye man kan savne en så god person!Vi har jo ikke kjent hverandre i mange år heller, 2011 var året vi så hverandre! Men vi har alltid vært i familie, og vi er som søstre<3

Skal være her til ONSDAGEN, så nå skal jeg nyte SOL NULL SNE VARME STORBY for fullt! <3 Mer kan jeg ikke si, dere får bare følge meg disse dagene, så skal jeg oppdatere dere sikkelig når jeg kommer hjem. Skal jeg prøv å fikse en video?

Merker hvor rart det er å IKKE planlegge noe som helst." da kan vi ha filmkveld" osv.. som vi har sittet og planlagt alle andre ganger! 

Vet at vi skal til Tanten hennes(hun var å her på bloggen ) der skal vi overaske henne vet jeg! Så da får jeg møte henne også, så det blir super koselig :)


Vi har bare opplevd så utrulig mye på under 1år! TYSKLADND. JAN THOMAS! CRUSIE! KINO! RESTURANTE! OSLO! osvv.. men det kommer et langt innlegg om Tonje på Mandag 7mai ♥

Snakkes;*
Hvordan trur du Tonje reagerer?
 

Ha en fin SøndagMan kan vel si at jeg ikke fikk og ikke kunne sov i natt, så ble til at jeg døgnet! Håper alle får en kjempe fin Søndag, og at dere koser dere veldig! 
Jeg kommer til å ha en kjempefin og koselig dag, og jeg skal kose meg max! ♥Snakkes;*
Vil du vite hva jeg har skjult på bloggen de siste dagene? 

Ukedagens høydepunktHeisann!!

Lørdag er den dagen i uken jeg liker best, men er vel ikke så veldig rart det? Da er det middag med stuebordet til barnetv, godis og bare se på tv! 

Dagen i dag startet med å hive på seg klær og hive noe sminke i ansiktet før jeg så tok turen til byen! Snille Mamma kjøpte meg en super fin sommer kjole! <3
Selv kjøpte jeg fotopapir!
Dagen i dag har gått i et, og jeg har masse å gjøre! Dessverre må jeg vær litt hemmlighetsfull en liten stund til ♥Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?
Liker du hemmeligheter? 

Lang heller eller ferie som jeg liker å kalle detHeisann!!

I dag var vi ferdig kl 13.30 så da gikk til barnehagen for å hente lillesøster! Vi tok bussen til Svolvær, og satt oss på Cafe', kjempe koselig!♥Vi gikk etter det opp å så litt i butikker og så gikk vi til barnehagen til mamma, hvor vi 3 etter på gikk til byen. 
Da jeg kom hjem sendte jeg en engelsk stil til læreren min, og nå har jeg nettopp spist middag!  

De fleste sier vel lang helg! Men lang helg for meg er Fredag til Mandag, siden jeg ikke skal på skolen før Torsdag! Er det HERLIG å si at jeg har en liten ferie, elsker det ordet. 
Tar ikke helt fri fra lekser og slikt, skal gjøre litt safa,rle,nafa og matte!

Har dere noen planer i "ferien" ?  Vil dere få en full oppdatering av ferien min når den er over?

Snakkes;*
 

DERES ØNSKER FOR 2012♥Å få det til å funke med han
♥ Å få en jobb, og gjør det bra i matte
♥ Har så mange
♥ Få bra karakterer
♥ Verdensfred
♥ Få meg en kjæreste

Mitt ønske er så mye, gode karakterer,jobb,reise,holde kontakten osv... men jeg sa jo et ønske så da må det bli!  Jeg ønsker at mitt 2012 år blir et godt år der jeg gjennomfører alle drømer♥
Ja to flue i en smekk! Snakkes;*

 

MIN HEMMELIGHETHeisann!!

 
Da drar Lillesøster, Mamma og jeg snart ut til byen! Så det blir koselig. Skal drar å fikse litt ting her å der, men mer kan jeg ikke si ennå. 
Når jeg kommer hjem blir det pugging til prøve og mer sortering av ting og tang, før jeg setter meg ned med paradise hotel!
 I morgen er det lang helg og jeg gleder meg veldig masse til det! Friii syykkt lenge kan ikke beskrives hvor deillig det blir♥Snakkes;*
Plan for helgen?

 

Hvis du fikk et ønske for 2012 ?
Hvis du fikk et ønske for 2012, hva ville det hadd vært? 
Skriv i kommentar feltet så kommer alle ønskene ut i neste innlegg, med mitt ønske

Snakkes;*
Ditt største ønske for 2012?


 

On night in Bangkok

Jeg er en av dem som har svart jakke og hvite knestrømper :)

Snakkes;*
Hva synes du ?
 

Å misteAlle har vel vært borti det å miste noen. En venn, en ting, eller en person! Forskjellen på å miste å så hade, kan være vanskelig å forklare. Siden uansett så er de langt unna, men å så hade, er de der og det er håp å se hverandre igjen. 
Dette er noe jeg helt siden jeg var liten aldri har likt. Stod alltid med tårer i øynene, og gråt på bakover turen. Går så klart bra med klassekamerater, siden jeg ser dem hver eneste dag, men å si hade å ha den avstanden fra hverandre er utrulig tøft.

Jeg vet at med avstand, så har mine resultater (de meste av dem) ført til dårliger kontakt, hvertfall når det kommer til famile! Det blir jo automatisk med venner og uten man vet det eller ikke. Jeg har venner fjært og nært. Men de langt bort blir aldri til at vi snakker om det her å nå!


Avstand er noe kjipt!Elsker å reise, elsker å besøke. Dette hadde såklart ikke vært noe hindring om jeg hadde masse penger, å kunne reist å besøkt hvem jeg ville, hadde vært herlig med en slik tur rundt omkring nå.
Det postive er at når du ført møter noen som bor så langt unna, kjeder man seg aldri, for da har man så utrulig mye å ta igjen. At de dagene man har vært borte har man proppet inn alt mulig.

Grunnen for at jeg skrev dette her å nå, hva for at sist jeg sa " hade" å gråt var i går og Lørdagen!  Om du lurer var tårene i går til min dansetrener, som i går flyttet! 

Tårene kommer jo for at, når en person du er glad i drar fra deg blir meg lei seg! Så egentlig er det en god tanke å tenke når man gråter for en person.


Dette året kommer jeg til å bli kjent med så mange nye mennesker, jeg må si hade til klassen min og skolen, og kanskje forlate plassen min! Så jeg nyter hver dag her, for jeg vil ikke miste kontakten med hverken klassen eller de jeg har rundt her.


2012 skal jeg slippe fantasien løs! Jeg skal møte så mange personer jeg savner, og jeg har allerede noe i boks!Snakkes;*
Har du noen mål innenfor dette i år?
Skal jeg poste ut flere slike innlegg? hva vil du så fall at jeg skal skrive om?


 

Når bussmannen vet at du har tatt feil bussHeisann!!

Det sekundet du er på skolen å plutselig finner ut at klassen skal delta på en pisa undersøkelse( matte, nafa og lesing)ikke noe av det beste å starte dagen med!
Da du får vite at det egentlig skal være 18 i klassen, og 5 av oss ikke skal ta den siste delen i undersøkelsen, ga det meg et håp om kanskje det ble meg! Noe det ble, heldigvis." Prøven" besto av en del med oppgaver og en del om oss selv, som vi skulle krysse av, den siste delen var jeg ikke med på så den vet jeg ikke.

Første delen var jeg ferdig en time før dem andre, så på den timen gjorde jeg faktsik noe fornuftig! Jeg gjorde ferdig hele kaptelet i Samfunns fag, som vi nettopp har startet med! Så er litt stolt av meg selv, da har jeg hvertfall et fag mindre å tenke på!

Jeg slapp også å holde foredrag i dag, på grunn av undersøkelsen, egentlig ikke så positivt, men da får jeg lese det til mamma å dem først før jeg framfører det for klassen. Noe som kanskje er et + ? Var ferdig 3 kvarter før tiden i dag, så slo følge med Julie og hentet lillesøster i barnehagen!

 Vi tok bussen hjem, men på 10min hadde det gått 4 busser forby er jo 1 buss formye! Så da vi satt oss på denne bussen som kom litt tidligere,var det første jeg hørte at vi kjør ikke helt ned. Da jeg gikk inn på Svolvær bussen, lurte busssjåføren om jeg virkelig skulle til Svolvær! 

Haha er jo litt morsomt da, at de " kjenner " meg ganske kjekt i grunn å :)


Fra Maske ballet på musicalen 

Snakkes;*
Har dere tatt pisa undersøkelsen?
 


 

MUSICALEN I BILDERHeisann!!

I går kvart over 11 dro jeg fra kulturhuset, med den rosa kofferten min som jeg så vidt fikk igjen! Med tårer i øynene var Musicalen 2012 ferdig for i år, å det å si hade er det verste jeg vet! Måtte bare knipe igjene,tårene. 
Har hatt noen fantastiske månder, å dette startet i November, da var det snakk om hvem som skulle være med eller ikke, siden den gangen, har Onsdager og helger vært booket. Å nå den siste tiden har alle dagene vært tilbringet i kulturhuset!

Dette er helt klart noe jeg vil fortsette med, om det er her eller ikke. Dette har lært meg så utrulig mye, og jeg har fått opplevd og gjort så masse!  Sitter igjen med et utrulig godt minne, og rart å tenke at det er over, ikke noe mer som skal  ta stor del i hverdagen..  jeg fikk på 2 dager gjennomført MANGE av mine drømmer som jeg har hatt siden jeg var ei pitte liten jente. Drømmer som har virket så fjernt før men nå er gått i oppfyllelse! Mamma tok hele 71 bilder i går kveld! Noe jeg er veldig glad for, å trudde jeg bare ble til å få 10 bilder eller noe så tusen takk♥ 

Snakkes;*
Har du hatt en drøm som liten jente som har gått i oppfyllelse på 2 dager?
 

Fantastisk premiereHei hei 

Gårsdagen var helt ubeskrivelig! Er så stolt over alle folkene som har vært foran bak scenen og hjulpet til med alt mulig til å få dette til å fungere. Alle sammen der er SÅ flinke, at man får som oftes gåsehud, eller tårer! 
Selv gjorde jeg en stor "feil" som jeg dør av latter nå i ettertid;p Men i dag skal det ikke skje! Vi har så masse herlige folk som hjelper med av å på kostyme, hadde nok ikke klart meg uten dem.

Premierfesten i går ble det mye latter og sang, å etter en gjennomført premiere var det kveld, og da sovnet man på 1-2-3
Nå skal jeg spise litt egg, pakke å så skal jeg møte Helene i byen, for vi skal fikse noe til i kveld:) Så skal jeg tusle over til kulturhuset, etter hvert og starte med å sminke meg.. ellers blirdet en ny forestilling kl 19 i kveld! Så KOM KOM :D


Fra generalprøven
 

KOM Å SE! I KVELD BRAKER DET LØSHeisann!!

Disse dagene har vært utrulig hektiske! Men wow for en opplevelse å SÅ mye å ta med seg videre, er så glad for at jeg har fått vært på dette! Selv om det innebærer trøtthet, slitsomhet og stresse situasjoner! Som en vimsekopp som meg blir veldig vanskelig, rotet bort masse av klær under generalprøven i dag, og masse nr jeg bare sprang tilbake for å hente resten! 
For en HERLIG gjeng jeg får jobbe med, det er jeg så glad for , vi har klart å rodd oss i havn!  Å i kveld BRAKER det løs i lofoten Kulturhus så KOM Å SE! 

Må takke de som har vært innom bloggen, å holdt den oppe å gått! For dere som ikke har fått det med dere har jeg vært hjemme hver dag i 23-24 tiden å da har jeg ikke vært hjemme siden 07.30 så har vært lekser, prøver og mat før man skal legge seg!
Men nå er jeg tilbake til bloggen, og ser så fram til å fortsette å blogge som normalt! miss it! 

Skal på kulturhuset i dag kl 12.00 - 19.00 starter konserten -22.00 er det premiere fest wooop woopp :D
Sitter helt fremt her som gravstøtte! 

Mer bilder kan jeg ikke legge ut nå! Så da må du kom å se den flotte forestillingen vår, anbefales på høyt nivå! 

Snakkes;*

 

Jeg gjesteblogger for UllaHei søte lesere til Ulla :D

I dag er det Kaja som gjesteblogger for Ulrika siden hun er veldig travelt opptatt med musikal osv..

Ulrika øver da til musikalen som skal vises i morgen og på lørdag. Hun er mange mange timer for å øve, og når hun kommer hjem er det litt lekse før hun må få seg litt søvn før neste dag. Forresten ønsker jeg deg masse lykke til med musikalen Ulrika, du kommer til å rocke ;) Okei, jeg vet ikke heeelt hva jeg skal skrive, men dere fikk da en liiiten oppdatering? :)

-Kaja

Jeg har en blogg som heter Hairypotter.blogg.no. Jeg blogger noen ganger for dag, og det er interresant for de fleste :)

 

Oppdatering til dereI morgen er det mest sannsynelig Generalprøve! Vi har ikke øvd så mye på skfiftene som jeg trudde, men det vel bra! Fredagen braker det løs på Kulturhuset, og jeg trur alle gleder seg ! 
Er så stolt over gjengen, de er super flinke, og dette kommer til å bli en musical du ikke burde gå glipp av, så er det sagt! :)


 Å si til seg selv at man er vakker? Hvor lett er det! Hvorfor kan ikke alle si det like lett som andre?
HEART CUT OUT DRESS in Cream , DRESSES, NEW ARRIVALS,,Minis Australia, Queensland, Brisbane  
Noe skyldes at vi har hørt ting tidligere om oss selv! Alltså fått dårlig selvtilitt! Har man først hørt nå negativt om seg selv er det vanskelig å glemme det

Skriv i kommentarfeltet! Tips til å føle seg vakker! legger ut alle tipsene i et egent innlegg som kommer i morgen :)  

KROPP OG UTSEENDEDette er et tema som vi fokuser altfor mye på isteden for UTDANNING! Vi ser hele tiden på hvordan andre er eller hva andre gjør! Vi vill ikke skille oss ut i mengden, og være det som alle definere som "perfekt" men hva er perfekt?
Man må ha på sminke for å gå ut av døren, de rette klærne og være som en flis! Jeg hadde før ikke noen problemer om å gå uten sminke, har jeg ikke nå heller. Det hender dager det blir mindre sminke eller gårsdagens alt etter hvordan dagene er! Å jeg klarer meg jo uten,rette klærne har heller aldri vært noe problem!Når det kommer til utseende, er det noe jeg per dags dato sliter med! Har selv "angst" for forskjellige musical nummer pga klærne vi ska gå i! Dette kommer jo i fra at det er alt for storts utseende pers den dag i dag!
Jeg har jo endret meg litt da, fått økt selvtilitt når det kommer til personligheten så nå er det bare utseende igjen. Vi fokuserer for mye på det uvikitge når vi har så mange andre områder vi heller burde tenke på! Med tanken på at det er bare vi som lever for gått som har dette problemet om å være perfekt, noe jeg ikke synes noen skulle ha.

  

Har du hatt den følelsen hvor alt er galt?Uansett hva du har på deg,så finner du et eller annet galt med deg selv? Har du noen gang hørt på folk som skal trøste? Da vet du nok hvor jeg skal fram til!
Å hjelpe en person med dårlig selvtilitt kan gjør en så stor forskjell, men IKKE si noe slikt som " du er ikke feit " eller " slutt og tull" eller noe i den duren der! Uansett hvor mange ganger dere vil ha sagt det forandrer ikke personen syne på seg selv! Henger DU med?

Så prøv eller å si noe som KAN hjelpe personen, med komplimanger her og der! Så slipper man at barn og unge skal føle det slik! 
For denne følelsen vil jeg ikke at noen skal gå å ha hver dag, er ikke en god følelse
  

Snakkes;*
Hva synes du om dette innlegget?
Din menning om dette?
 

Flyttet til hjem nummer 2Heisann!!

Takket være mamma, kom det heldigvis et innlegg tidligere i dag! Blir vel å få brukt henne de dagene framover:)
Skolen i dag, var det ikke noe spenndene,det samme skrive og lese! Etter skole kom mamma og hentet meg og jeg ventet i barnhagen før jeg skulle ti Kulturhuset, fikk i meeg litt mat og tok en hodepine tabellet( som til mitt til felle måtte knuses i mange biter, må tygge de jeg) Etter dette var det å gå til Kulturhuset med koffert og og to poser, man hørte bare at kofferten laget et enormt bråk bortover veiene.
Vi spiste litt øvet litt og bare gikk litt rundt! Tok ting om og om igjen, ja helt til vi ble lei. I morgen skal vi gå igjennom hele akt1 med klær, og gleder meg egentlig litt til å få alt under kontroll og prøvd alt!

Overskriften sier vel det meste?Er mer timer per døgn på kulturhuset enn hjemme denne uken! Spis alle måltidene der utenatt 1-2 ! Men det er en opplevelse selv med et hode som hammrer og skriker!

Så i dag tidlig var dette klart i bilen til mitt nye hjem Ja  det er sko jeg skal gå med til en lang kappe, blir nok et morsomt syn! :)


Ser fram til en fantastisk stemmning og dager framover! Å gleder meg til jeg kan senke skuldrene og føle at nå kan publikum komme:) 

 Vi slipper ikke unna alt annet selv om vi er med på musicalen så en prøver kaller på meg i morgen, samt en bokinnlevering og en engelsk lekse! Så får vel bare henge i, selv om motivasjonen min nå er helt nede og jeg vil helst legge meg ned å sove!
Snakkes;*
Hva har din dag gått til?
Har du prøve i morgen? 

 

Visste du dette om meg + 1 BILDEForesten så du videobloggen min med svarene fra spørsmåls runden? http://www.youtube.com/watch?v=86dcT2aZp7U 
VISSTE DU DETTE OM MEG 

 

1 Jeg planlegger det meste i forveien(er redd for å glemme noe 

2 Jeg ønsket briller og rollestol da jeg var liten

3 Jeg har utrulig lav selvtilitt og må som oftes høre med andre om det er "godkjent" 

4Jeg er en veldig vimsete person, og ofte ringer jeg min egen telefon

5 Jeg roter exstremt mye, selv etter 2sekunder på kulturhuset er hele plassen fullt med mine klær(whoops)

6 Jeg har aldri farget håret mitt

7 Jeg kunne gårte da jeg var mindre, etter å ha kjøpt noe(likte ikke å bruke penger)

8 Jeg er ikke den personen som bruker flere 1000 i mnd selv om jeg har så lyst på  så mye!  

9 Jeg tenker veldig økonomisk til den dagen jeg skal klare meg selv(som kanskje blir til høsten)

10Jeg har aldri vært den jenta som hadde favoritt farge rosa, det er komment de siste årene

11Jeg setter utrulig stor pris på alle dere som er innom bloggen min, det får meg til å smile hver dag! 

12 Jeg har gått på teakwondo og fikk blått belte og rød stripe

13 Skrekkfilm er noe ingen får meg med på, trives mye bedre med komedie 

14 Jeg er løven og pleier og lese horoskop hver dag å det stemmer 

15 Jeg søkte alle 3 vgs valgene mine langt unna her, og samme linje! 

Snakkes;*
Noe du visste? Isåfall hva?
Har vi noe tilfelles? Isåfall hva?
Gjorde noe med knappen;sslik at alt ble i fett skrift (whoops)
 
SOm dere sikkert har lest her på bloggen! Har vi Musical permiere på Fredagen, så hele denne uken er det øving fra 16-22! Noen av dagen blir jeg borte fra jeg går ut 07.35 til jeg kommer hjem 22.30!
Lekser og prøver må jeg prøve å skvise inn i dette!
Hadde vært utrulig kjekt om noen av dere vil bli LINKET, ANBEFALT, komme med en VURDERING , eller si noen ord til verden utenfor! Nå har dere hvertfall muligheten til det, og jeg synes det er en super mulighet! Da blir det i mellomtiden litt forandring på bloggen, også får dere oppdage nye blogger og høre nye ting, mens jeg stresser på kulturskolen-- Send inn på ullalousia@hotmail.com

Jeg blir å blogge som normalt, innlegg er klart men om dere vil komme med innspill denne uken så tar jeg imot alt av ideer! :)
Får noen til å poste innlegg for meg gjennom denne tiden!  

VIDEOBLOGG - Svar på spørsmålsrundenHeisann!!

Dette har da blit låvet en stund nå, men helt kort og greit så har det tatt syyyyykt lang tid å laste ned denne videoen! Rundt en dag som jeg er oppe på! Å mange av gangene har pcen blitt fri for strøm,så da var det bare å starte på nytt eller om man klappe igjen pcen eller slik!
Men her er den hvertfall og håper dere er fornøyd, tar me 

 

Snakkes;*
Synes?
Hva vil du ha videoblogg om ? 

What a lovely day

Ut å nyte solen videre! Håper alle har en super Søndag! 
Plannene mine er vel å bare nyte helgen ei stund til, før jeg skal fikse kostymer og slikt til Musikalen:)

Snakkes:* 
Hva er dine planer i dag?
Sol hos deg? 

DIN SIDE- NORGES HERLIGSTE SMILFikk da en forespørsel fra, foreldrene til denne skjønne ungen her, om jeg ville dele og stemme på han til å bli "Norges herligste smil" Er han bare ikke utrulig skjønn?Så vet ikke jeg! Vet at dette betyr mye for dem to Så om du kan være så snill og trykke her http://www.norgesherligstesmil.no/bidrag/1337 og på stem! Så blir dem evig takknemlige♥Skriv gjerne i kommentar feltet at du har stemt, så får du en liten oppmerksomhet fra meg! 
På forholden tusen takk til alle dere som stemmer :) Der kan foresten stemme 1gang hver dag,! WII:D 

Snakkes;* 
Vil du stemme på denne skjønne gutten?

Har du noe du vil dele til verden send inn på ullalouisa@hotmail.com! Kan være alt fra historier,spørsmål til linking og vurdering 

Kvelden er dinEtter en fantastisk dag er i Lofoten, med sol! Har solen nå nettopp gått ned, og jeg har nettopp sett en film. Nå skal jeg skru på tv2 å se "kvelden er din" bare elsker slike program! 
Håper alle dere har hatt og får en fin Lørdag videre♥Snakkes;*
Pleier du å se på noe på lørdager ?

 

BILDER # Meg som liten


Snakkes;*


DIN SIDE- AnbefalingHeisann!!

http://danian.blogg.no/ hadde et innlegg om at han kunne lage gratise signaturer! Å slo til da, fikk den i går eller noe slikt, og er veldig fornøyd. Han spurte om han kunne få et innlegg om dette, og siden jeg har DIN SIDE her på bloggen, så hvorfor ikke! 

Anbefaler alle dere som ikke har besøkt bloggen hannes om å ta dere en liten  tur innom!Han blogger veldig forskjellig og har masse bilder. Han har litt av hvert på bloggen og ikke bare innlegg om hva han gjør hver dag. 
Liker veldig godt headeren hans, og slik han har innleggen. Ikke for lang å ikke for kort, men med anbfalinger, musikk tips, bilder og leserspørsmål i ny og ned
Kanskje du å vil ha en signatur? Som sagt det er gratis og du sier dine ønsker til han.


Dette er da min, og jeg likte den sikkelig godt! Tusen takk!!

Å du trenger ikke å ha i svart skrift eller med en sko, kommer helt han på hva du selv ønsker.  Ååå endelig er det helg♥ Å i morgen drar jeg med familien for å være en dag på hotell! Just love it
 Neste uken på denne tiden, står jeg på scenen og er snart en katt fra topp til tå! GLEDES

NB: Har du ikke sendt inn noe til din side, så anbefales det! Hva taker nei til å bli linket? eller noe slikt! Alt er tillit og spøre og sende på mail og alt blir annonymt dersom dere ønsker det
ullalouisa@hotmail.com 

Vel hjemmeHeisann!!

Etter skolen i dag, dro jeg til Veda. Vi skulle planlegge gymtimen vi skal ha i morgen(dans)etter det tok vi bussen til Svolvær for å være på musical øving til 21.20! Satt meg vel egentlig ned med en gang å så Paradise Hotel. 
Ting på musicalen går bare bedre og bedre nå!Monica nevnte henne i fjor høst, du hun hadde oss i workshop helg! Utrulig herlig person og så flink er hun.  Hun var der er i dag, og skal være med på musikalen sammen med oss og er en av gjestepersonene.
Er jo utrulig spesielt å skal være på scenen med de som jeg som 6åring var min største drøm. Føler meg så heldig som får opplevd dette. 

Om noen av dere er rundt her i neste helg! Eller ikke har planer, ta gjerne turen hit til lofoten kulturhus kl 19. Er helt fantastiske personer med hver sitt talent "wow" er egentlig alt man kan si. Dem er superflinke og fortjener en full scene på begge dagene! :) Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?
Hadde du villet komment å sett på?

 

Lesernes hemmeligheter# 3Denne personen valgte å være annonym, noen den selvfølgelig får lov til! Anbefaler alle til å ta seg tid til å lese denne historien, denne personen vil dele med oss
Alle historiene får meg på gråten, og dette var ingen unntak
Håper dere gir noen tilbakemeldinger til denne personenen, vedder på at det betyr mye for den! 
" Pappa, hvorfor oppfører du deg så rart? Hvorfor roper du sånn ? " Det var setninger jeg brukte ofte som lita..Jeg skjønte aldri hvorfor pappa var så rar om kveldene og hvorfor han alltid sov så lenge om dagene. Ofte kom politiet på besøk om nettene fordi pappa og stemor var så fulle at dem krangla sånn at naboene ringte til politiet. Kan huske at jeg var 4 år, politiet kom og jeg måtte gå dra sammen med pappa sin fulle kompis..vi måtte da kjøre ett stykke, har nå i ettertid skjønt at han var full..hva som helst kunne skjedd da..
Den verste opplevelsen var for noen år siden..jeg var 9 år og pappa og stemor hadde sine vanlige kvelder..drikk etter drikk til slutt startet dem og krangle. Jeg satt oppe på rommet mitt og skrek og ville bare hjem til mamma( Hadde ikke fortalt noe til mamma, fordi jeg ikke forsto hva som gikk av dem ) . Etter en lang stund kom dem opp å starta og krangle rett foran meg..dem begynte og slå hverandre og jeg var så redd at jeg hylte så høyt at alle naboene kunne høre det. I tillegg skalv jeg sånn at jeg kan ikke beskrive det. 
slik har barndommen min vært..er ikke alt jeg klarer og skrive her engang..er så vont!
Nå er tiden min ekstrem vanskelig, har ingen venner som virkelig forstår smerten min, eneste dem sier når jeg åpner meg for dem er uff, ja, mhm..ingen som virkelig bryr seg. Det gjør vont! Er inn og ut av BUP da..ting blir litt bedre da. 
Kan rett og slett ikke beskrive hvor sårt det er og se en foreldre slite med alkohol problemer..det har ødelagt meg helt og sliter med mange ting i dag. Selvsikkerhet,spising og skolen er vanskelig og konsentrere seg om. Men nå skal det sies at jeg bor sammen med mamma nå, hun drikker aldri og er den beste mammaen i verden. Hun vet så klart alt nå siden barnevernet tok meg vekk fra pappa. Har også kontakt med pappa. Men er der aldri.


 

 Snakkes;*
Har du en historie du vil dele? Noe du vil advare om eller bare noe du har på hjertet? Send inn til ullalouisa@hotmail.com
Du velger helt selv om du vil være annonym eller ikke og jeg respekterer begge valgene! 

TIDLIG HJEMMEHeisann!!

Nå er jeg endelig tidlig hjemme! For meg er dette veldig tidlig, normalt  er jeg hjemme rundt kvart på 3 mens i dag kom jeg hjem 13! Dette var da på grunn av  engelsk tentamen, som jeg klarte å mikse opp en "historie" eller mer et brev mellom to personer( noe vi å kunne velge mellom) hele tentamen kom på 7 sider(3oppgver og mye avsnitt ) så sier meg fornøyd med det! 
Jeg skal prøve å få gjort litt lekse før det bærer ut i ettermiddag! Øving kl 18 i dag å!

Nå er det komment sluch føre som jeg kaller det for! Våknet til at det snedde i dag, men her oppe blir det ikke ordnetlig vår før Mai, så får bare leve med det:)

 Var ikke stort å si da, men bare for å gi dere litt vink om hva jeg holder på meg! Merker at det er kjekt med kamera stativ! Ikke for å ta "selvdigger bilder" men for å ha noe å ha kamerat på å få "fine" bilder! Også er det så lite når man slår det sammen å veier ingen ting, så det er egentlig å med meg om jeg skal noen plass! 


Snakkes;*
Var du tidlig ferdig i dag?
Planer for dagen?

 

HELE NESTE UKEN ER DIN UKEHeisann!!
Les under bildet om du vil at jeg skal fortelle om bloggen din!
Da er det bare 10dager igjen, altså neste Fredag har vi premier på årets musikal og jeg gleder meg! Nå er det den siste og det jeg hører er den verste uken igjen. Neste uke har vi hver dag øving i kulturhuset fra 16-22, bloggen blir å fungere som normalt, og kommentarer blir kommentert tilbake på kvelden.
Alt sitter er bare kostymer og skift som blir stress, men det blir utrulig gøy! Fra å med i morgen kommer det "gjestene" som skal være med på årets musical så det blir super gøy. I morgen skal vi ta med oss en koffert eller en stor bag for å hente kostymene som blir laget der! Så til helgen er det siste "fri" før det er full kjør på mandag til lørdag.


Skal da fra Mandagen få noen som kan poste ut noen innlegg mens jeg er i kulturhuset! Men jeg kan ikke forhåndskrive dagen min, så tenkte å kanskje starte med "utfordring" innlegg og skrive under hvordan det går hver dag med musikalen! Synes om det?

Så nå er det en fantastisk mulighet og slå til med denne siden herJa neste uken blir din uke! Send inn hva som helst til ullalouisa@hotmail.com. Hører ganske ofte at folk vil ha linking og slik så nå må dere bruke muligheten slik bildet ovenpå! 

Snakkes;*
Vil du ta utfordringen?
Vil du ha oppdatering fra stress øvingen neste uke?

 

Din egen side på bloggen minHeisann!!

Har tenkt på dette i dag med "Lesernes hemmeligheter" å skal flytte å "lage" en så klalt side til dere her på bloggen!  
1gang i uken poster jeg et innlegg "av" dere! Enten en linking, annbefaling,historie eller hva dere måtte ønske!

Hele siden sier vel seg selv, at den  fungere ikke med bare meg. Jeg trenger AKKURAT deg til å sende inn noe du vil ha postet på bloggen min. MERK Dette er ikke bloggtips jeg spør om men noe dere vil vise her på bloggen!
Kanskje din egen blogg? 
Spørsmål til meg?
Spørsmål jeg skal svare på?
linking?
anbefaling?
historier?
opplevelser?
bilder?
salg?

alt dette å mere til skal sendes til meg på ullalouisa@hotmail.com

Synes dette er en super mulighet for dere, og jeg ville ha slått til med en gang, så da ser jeg vel noen eposter i løpet av dagene fra nå ?
Snakkes;*
Vil du hjelpe meg med denne siden,  å birdra?


 

Skole i morgen# En god tanke om detHeisann!!

Nei, jeg gleder meg ikke til skolen begynner igjen eller gjør jeg? Svaret er vel egentlig at det skal bli veldig godt å starte igjen å slippe og goffle i godt,møte venner, og få hverdagen til å fungere igjen!  
 Det jeg ikke gleder meg til har ikke noe med skolen og gjøre sonn egentlig. Trives bra  på skolen,det har blitt mye bedre nå som jeg går i 10ende å faktisk er størst! 
Om noen lurte er det de kjente leksene som plager meg, jeg fokusere og beskymrer meg for mye over karakterkortet og hvor jeg kommer til og hvane til høsten, at det blir for mye. Vi har ikke lite lekse heller da.
Neste gang vi får fri er om i Mai! Er jo ikke så lenge til det eller hva? også er det jo helg snart å!
De av dere som går i 10ende vet jo at det er eksamen snart, så denne månden er viktig for oss, etter eksamen er det jo bare "chill"
Det jeg prøver å si er at snart er det jo SOMMERFERIE! Noen som gleder seg?haha et dumt spørsmål, regner jeg med!
Gleder meg veldig til å finne ut hvor jeg blir plassert til høsten, er litt sykt at det er andre som vet om framtiden min, jaja får vel bare vente! :)

 

Må nok en gang si at dere bare er fantastiske lesere!Statiskken bare ryker opp for hver dag, og kommentarer kommer inn:) Er så utrulig herlig og selv en liten kommentar gleder meg kjempe lenge, får meg til å smil! Dere betyr veldig mye for meg! Å bloggen min hadde ikke vært det samme uten dere! 
Ja jeg har nok lovet et par ti litt for ofte, som de videoen! Problemet nå er at det tar så lang tid å laste den ned, at jeg fant ut at jeg var missfornøyd å skal lage en ny en, så den kommer lover! 
Kjempe glade i dere♥

Snakkes;*
Gleder du deg til å komme tilbake til hverdagen?
 

Lesernes hemmeligheter# 2LES DETTE FØRST

Først vil jeg bare takke til dere som sender inn til meg, er utrulig koselig♥ Selv om jeg får tårer her å der! 
Jeg ville bare si at jeg håper dere tar  dere tid til å lese disse historiene for at det betyr veldig mye for dem som har sendt dem inn! Å gjerne kom med noen tilbakemeldinger til dem!

Denne personen valgte å være annonym! Jeg er veldig stolt over at denne personen har komment seg "over" det! Elle hvertfall så mye at den kan advare en hel verden om å IKKE gjøre det! Noe som er helt fantastisk gjort av den!  Selskading er ingen spøk! 


 

Jeg vil advare alle med å aldri begynne å kutte seg. Det kan begynne i småe risp.. Sånn som med meg. Jeg begynte for nesten et halvt år siden i timen på skolen å sitte å rispe i huden med en passer. Det var kult dengang, så jeg måtte jo bare prøve! Jeg følte meg så utrolig tøff !

Men så begynte ting å skjære seg mellom meg å kjæresten, å han gjorde det slutt med meg for min bestevenn. Alt gikk galt, og jeg følte meg alene. Jeg tenkte jeg skulle prøve å kutte meg, for jeg hadde jo sett noen av vennene mine gjøre det. Så jeg prøvde meg frem. Og slik fortsatte det i noen måneder. Jeg kommer ikke til å si hva jeg brukte.. for jeg er redd noen andre skal prøve.. Men jeg ble mer å mer lei meg, og deprimert ! Jeg begynte å føle at jeg ikke var god nokk.. at noen aldri ville ha meg lenger.. jeg var stygg, feit osvosv. Og til slutt, endte det opp med legevakta å 6 sting. Selfølgelig fikk Mamma vite det da, å alt ble så mye værre... Hun ble helt ifra seg, og kjeftet som f*ck. Men de fleste tror at selvskading er noe man gjør for oppmerksomhet, men det er det ikke ! Selvfølgelig, kan noen gjøre det for oppmerksomhet, men da merker man jo det med at man viser det frem eller ALLTID går i tskjorter. Men de aller aller fleste selvskader fordi det får dem til å føle seg bedre. Selvskading er et stille rop om hjelp, og noe man lett kan bli avhengig av. Det er som røyk, og snus. Man kan ikke noe for det. Så jeg ber dere, ikke kall dem som selvskader gal, eller emo , eller uansett. Det er ikke deres feil. Hjelp heller. Spør om hva som er galt, vær der for dem.

1279350-8-1333750299097.jpg Snakkes;*
Har du en historie du vil dele? Noe du vil advare om eller bare noe du har på hjertet? Send inn til ullalouisa@hotmail.com
Du velger helt selv om du vil være annonym eller ikke og jeg respekterer begge valgene! 

BILDER # Turen til meg å lillesøsterHeisann!!

Endelig kan jeg følge med dere sør på som sikkert har sittet flere ganger ute!  Lillesøster og jeg kom hjem fra turen vår halv 4 så vart en herlig tur på over 4timer. Herlig tur og avsluttning på påskeferien
Vi sparket oss en halvtime bort herfra, noe jeg er stolt over å bo så langt ute på "landet" som de fleste sir!  Er den herlige stranda og plassen der nede å være på. Så vi dro dit, men med en halv meter sne som man skulle gå over var det nok et morsomt syn for dem andre å se meg med sparken på slep. Hahah. Vi fikset det som alt annet.

Vi trokket ned mesteparten  av snen og la et stort pledd over!


 Pledd,sittunderlag jakker(som vi tok på etterhvert, er så mye kaldere med havet) Å vår "hemmelige " mat plass i følge Lillesøster

Kjøleskapet! 

Påskeharen hadde vært med en slik en til Lilesøster å! Å de skulle da i følge henne bli med på tur, men ble jo masse kule bilder av de da

Søteste

Langt hår innebærer at håret flyver alle veier i vindenVakkre fjell

Fjære 

Her satt vi da, i den dype snøen hadde v i kavet oss hit! Fint hadde vi det daSkal man på tur drar ingen her i familien uten noe godt å spise! 

Sol i øyet

Lete etter skjell her og der

Av med skoen! Glad jeg tok med meg pleddet

Floen kom rett nedenfor oss;p Så etter hvert ble det så kaldt at vi pakket sammen, etter 4timer

'Loveyou sister<3

Klar for hjemreise! 

Kommer "leserense hemmeligheter#2 " senere i dag så følg med

Snakkes;*
Hva synes du om bildene?
En favoritt?
 


 

 


 

Ut på tur, aldri surHeisann!!

 
Nå har man stått opp spist frokost og er snart på tur ut døren med lillesøster!Akkurat nå sitter vi å ser på" Verdens beste SFO" å så skal jeg bare finne fram litt tinger og klær  til vi skal ut! 
Så da blir det en sikkelig påske tur med lillesøster! Vi tar sparken og sparker til ei fjære eller noe slikt, har mat og noe godt i sekken og så blir det knerten når vi kommer tilbake! 
Snakkes;*
Hva skal du i dag?
 

Lesernes hemmeligheter# 1Denne personen valgte å være annonym noe den selvfølgelig får være!Setter kjempe stor pris på at denne personen har delt denne historien med meg og nå vil at dere lesere skal få høre denne hisorien! 
Denne personen betyr mye for meg, og jeg er så glad for at ting er bra nå med dem♥

Barndommen min har ikke vært av den beste sorten. Det har vært en hel del krangling og familiekonflikter som ikke har vært så altfor lett å takle. I 2001 ble mamma og pappa skilt. For bare noen år siden ble pappaen min lagt inn på deprisiv avdeling, og ble liggendes der i over 1 år. Ikke visste jeg hvorfor den gangen, men da pappa fortalte meg historien sin ble hele barndommen min plutselig lett for meg å forstå, og jeg så den fra en helt ny og vanskelig side. 

Da mamma og pappa skilte seg var jeg hos pappa annenhver helg. Jeg elsket å være hos han, for da fikk jeg det som jeg ville. Jeg fikk være ute så lenge jeg ville, uten at han egentlig sa noe på det, enda jeg ikke var så veldig gammel. Jeg hadde besøk hver helg jeg var der og det var ikke mye jeg så til han. Alltid sa han "Selvfølgelig kan du gjøre det, selvfølgelig kan du dra dit og selvfølgelig kan du ha besøk". Jeg satt så stor pris på det den gangen, at jeg fikk gjøre som jeg ville da jeg var hos han. Men nå i ettertid har jeg jo forstått hvorfor han lot meg gjøre som jeg ville. Pappa var nemlig alkoholiker, noe jeg ikke var klar over. Han sjulte dette for meg hele barndommen min, og fortalte meg det ikke før for 4 år siden. Alt ble plutselig så klart for meg. Jeg skjønte endelig hvorfor barndommen min ikke var stort å skryte av. Jeg fikk endelig greie på hva som egentlig skjulte seg i den. Nå har pappa vært edru i 2 år, og jeg er virkelig en stolt datter. Han er en jeg virkelig ser opp til, og han betyr så utrolig masse for meg. Selvom pappa har vært alkoholiker hele min barndom så har han aldri behandlet meg stygt. Han har alltid vært verdens beste pappa, og jeg kunne ikke hatt noen bedre. Det at han skjulte at han var alkoholliker for meg hele barndommen min er jeg egentlig glad for. Han skånte meg fra noe som kunne vært vanskelig for meg å takle. Han viste meg aldri at han drakk, jeg så aldri alkoholen hans og jeg merket det rett og slett ikke. Uansett er jeg veldig stolt over at han endelig har klart å få et bra og positivt liv, og at han har klart å være edru i 2 år. Jeg er stolt! Nå har jeg og pappa et veldig godt far og datter forhold og vi kan snakke om alt mellom himmel og jord, noe jeg aldri ville byttet ut med noe! 
 Snakkes;*
Har du en historie du vil dele? Noe du vil advare om eller bare noe du har på hjertet? Send inn til ullalouisa@hotmail.com
Du velger helt selv om du vil være annonym eller ikke og jeg respekterer begge valgene!

Lesernes hemmeligheter?Heisann!!

Det å skrive opplevelser er det mange som foretrekker. I det siste leser jeg mange blogger der de har startet " leserens hemmeligheter" 
For dere som ikke har hørt om dette, går det da ut på å sende din historie annonymt enten på mail eller i kommentarer!  Så lurte på hva synes du om denne ideen?
Dere kan sende historien på ullalouisa@hotmail.com

 

Snakkes;*
Er dette noe du vil bruke ?


PHOTOS


Snakkes;*
Synes om bildene?BILDERHeisann!!

Siden dette telenor nette skuffer meg nok en gang, har det tatt både tid og timer og få lastet ned videoen! Så den lastes opp når jeg kommer hjem i morgen! Så for å hvertfall legge ut noe så tok jeg å førte over noen av bildene fra i dag til dere så blir det et plaster på såret får vi håpe! 

Er vel noen av dere som synes fisk og slikt bare er så ekkelt! Så da burde dere ikke bla videre,men jeg synes det er ganske stillig og ta bilde av det

 


Sminkevideo og svar på spørsmåls runden kommer nå når jeg kommer hjem! 
Har dere noen andre videoer dere vil ha? Så noterer jeg det opp, er jo mye stillig som skjer i April! Vet hvertfall at video fra Musical blir det men noe mer? 
Er det noe du savner på bloggen min ? Snakkes i morgen, dette nettet blir jeg helt tullet av! 

Vil du se resten av bildene ?
Hva savner du på bloggen min? Hva vil du ha video av?
 

PÅSKENS BLOGGER ER + NOE TIL DEREHeisann!!

Tusen takk til alle dere som har meldt dere på, setter jeg så stor pris på! Håper at dette er noe jeg kan ha oftere! Trakk som vanlig utfra rangome.org. For det er den mest retferdigemåten, jeg kan ikke velge eller noe slikt når jeg kjenner mange av dere! 


http://zanetalife.blogg.no/

Ei utrulig søt jente, som har masse nye bilder i hvert innlegg! Selv har jeg ikke lest denne bloggen så altfor lenge, så vet egentlig ikke så mye om denne bloggeren. Men kommer til å følge denne jenta. 
Jeg liker veldig godt headeren hennes, kanskje litt uklar skrift da men ellers er den super! Designet er klart og fint og lyser veldig opp.
Hun oppdaterer bloggen ofte nok, noe som er et stort pluss. Hun stiller også i noen innlegg spørsmål til leserene, bare fortsett med det for det liker mange! 
Alt i alt kan jeg da si at jeg anbefaler denne bloggen! :D  

 http://carb0s.blogg.no/  

Disse to  søte jentene har nettopp startet å blogge! Så har ikke så mye å gå ut i fra! Men headeren er enkel og fin! De har komment seg godt i gang, med mange kommentarer og alt og kommenterer tilbake! 
Så kan vel bare si at her er en fersk blogg, start å følg dem framover :)  
 
Annbefales og skjekke så hva kan skade?


http://hannavaage.blogg.no/ 

Dette er faktisk en av mine favoritt bloggere, om noen spør meg om blogger å lese er hun en som blir annbefalt! Første man legger merke til er headeren som er superfin bare elsker den! Hun har ofte videoer og blogger utrulig bra, masse spenndene bilder og super redigering. Elsker stilen og blogg måten hennes. Å til å ha en stor plass i blogg verden tar hun godt mot leserne sine. Prater med henne nesten hver dag!
Annbefaler denne bloggen! 


 Nå holder jeg på å laste ned en video til dere, er på 25% så vil ta litt tid men den kommer :)Så følg med! 


Snakkes;*
Lest\leser du noen av disse ?
Kommer du innom senere for å se videoen? 

PåskeaftenHeisann!!

I dag stod jeg opp tidlig, eller tidlig for å være meg. Dro til byen og kjøpte minnebrikke, overaskende billig, 99.99kr! Så nå er endelig kameraet helt igjen, og solen skinner. Vet dere hva jeg skal nå? 

Ja nå tar jeg turen ut med stativet, kameraet og noen ting og tang så kanskje det blir noen bilder! Er mange som kjører forbi her og tar bilder av fiskene som henger på gjellene, så når de er rett utenfor dette huset her burde vel jeg å gjøre det!

 

 
Om du ikke er med meld deg på Påskens blogg, som er i forje innlegg! Trekker noen heldge senere i dag! 
Snakkes;*
Skal du gjøre noe i dag?

 

Påskens blogg?Heisann!!

Det er Langfredag ute er det snart mørkt, og det føles som at vinter nr 2 har startet, noe som ikke er bra med tanken på at den egentlig skal komme i November. Alt vi ser ute er hvitt,traktor kjører hit og dit for å ta vekk snen og dumpe det i havet. Veien er dekket av et hvitt glatt lag. Det er April og ikke så altfor kaldt, heldigvis! Av en merkelig grunn er jeg vant til dette, jeg bor i Lofoten og vi får ikke vår før Mai minst, men snen i fjellene blir gått over sommertid! 
Idag har vi vært en tur i Bowling hallen, av min flaks er minnekortet borte her i stuen en plass, så blider har jeg ikke fått fikset. I morgen drar jeg til byen for å kjøpe et nytt til dere! Å da er det helg, så da slipper jeg å vente  til etter 17for nett(som skjer når jeg er hos pappa)
Var veldig uvant og se at blogg.no har blitt forandret, men blir nok vant til dette etter hvert. 

Kjører med dette i gang en påskens blogg, vil du bli  
PÅSKENS BLOGG?

Skriv blogg adressen i kommentarfeltet og jeg trekker ut minst 2  som jeg trekket ut! 
Jo flere som melder seg på jo flere trekker jeg ut 
 

Snakkes;*
Meld deg på ? 

INNKJØPENE FRA TIRSDAGENHeisann!!

Her kommer innkjøpene fra Tirsdagen

Alt på H&M 10kr\\ Elsker slike salg, man bare tar alt med seg uten å vite hva det er

Vero Moda 399.50kr men fikk den til 75kr! Som sagt elsker salg! 

Vero Moda rundt 75kr 

Vero Moda elsker denne! Husker ikke prisen

Vero Moda høytlivsbokse!


Fikk disse herlighetene hos Kristin + armebånd og slikt : )

Snakkes;*
Synes om innkjøpene?
Noe som falt i smak?


 

Ønsker 2012 for kropp
Snakkes;*
Har du noen ønsker?
Noen fellese ønsker?Hvilken?
Dagen på Sortland og natten hos KristinHeisann!!

Var som sagt på Sortland en snart tur i går, fikk kjøpt meg en genser, singlett og en jakke og masse ringer og slikt til 10kr! Happy Face :D Fikk også ei høytlivs bokse og en del ting hos Kristin så klager ikke
Var kjempe koselig og være hos Kristin, vi satt bare å snakket i mange timer, til vi skulle  lage middag, pasta og kjøttdeig! Naam! 
Senere var det film, før vi laget brownies og så paradise hotel! ♥  Kjempe koselig å være hos Kristin! Å det er grunnen til null blogging i går

Nå drar jeg til Pappa og skal være der resten av påsken, så får prøve å finne på litt sprell her og der!  

Snakkes;*
Vil du se innkjøpene ? 
Hva gjorde du i går? 

Slik er håret nåHeisann!!

Da var jeg da komment til Bestemor og Bestefar, fant heldigvis kamera ladderen min noe jeg ble litt redd for at jeg ikke skulle finne den! 
I morgen kl 08.000 kjører vi til Sortland for å klippe hunden deres, så da får jeg meg en bytur i samme slengen. 
Tilbake over turen hopper jeg av hos " Søster" Kristin, og skal natte over hos henne! Blir kjempe koselig. Fikk bekreftelse av henne at hun har smør og jeg har brownies pakke så da blir det brownies i morgen! Nom nom:D Vi blir nok å finne på masse annet sprell, og kanskje vi får tatt et par bilder! Kameraet blir hvertfall med meg, og et par bilder skal jeg få til.
Onsdagen drar jeg til pappa og skal være der resten av Påsken, så nå får dere se mye hit og dit her på bloggen. Se hvem som lå i påskeegget 

En silke singlett og denne grisen som da skal ta vekk mine beskymringer! Akkurat det jeg trenger i disse tider.Eksamen, videregående, prøver, famile,øvinger osv...

Hva ei som lurte på om jeg kunne legge ut bilde av håret mitt! Du ser kanskje ikke forskjellen? Haha ingen som gjør det, men for meg er det kort! Med tanken på at jeg sparer


Snakkes;*
Hva skal du i morgen? 

PåskeklippHeisann!!

I dag har vi hatt hjemme frisør hos oss, å endelig fikk jeg klipt meg! Uff liker ikke at håret mitt bare blir kortere og kortere. Å i tillegg så vokser aldri håret mitt noe særlig fort! Uff uff;S

Siden jeg aldri er hjemme hele påsken hadde da den så kalte påskeharen vært hos oss i dagNå skal jeg pakke, snakkes om litt! 

Snakkes;*

 

Månen som var
Var på klasse tur til Oslo# Stortinget med Knut  Storberge# Freia land, Golden Goal, Shopping, Mat spising, Hotellet, Møte med Sara Helene ogJulianne! 
Hadde en super klassetur, lite søvn men mye tull,noe alle går å snakker om nå å vil så tilbake!


Har egentlig ikke så masse bilder fra Mars! Ny jobb, jobbet masse, lønnning, barnevakt, besøk av Gudmor og Gudfar, gråte mine tårer for danse treneren min.

Alt i alt har månden bydd på glede og tårer, og jeg har minner jeg bærer med meg videre


Snakkes;*
Hvordan var din månde?


 

Dansevideoer med megHeisann!!

Siden alt er klikk her og jeg ikke får lastet opp et eneste bilde som jeg har prøvd på lenge nå, kan jeg da vise dere de 2 videoene fra sist konsert! 

 

Ser dere meg her? James bond 


Ja jeg er bakom hun i midten(Helene<3)  
Noe jeg bare elsket med Bulgaria, var clubdansene som var 10,11,13 og 17 og på kvelden, var en så sykt koselig stemning man fikk av sangene. Å vær morgen før 10, spilte de friends, slik at vi visste at snart startet det.
Så jeg har da sett denne videoen mange ganger siden jeg kom hjem. MEN jeg har aldri sett at jeg var med før lillebror sa det   Applaus om du ser meg her, for det klarte ikke jeg;p

Snakkes;*
Hva synes du? 

hits