Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserVi kicker 2015 i gangEt år er forbi og et nytt år er endelig godt i gang! Selv er jeg nettopp ferdig med termin prøve i matte, det er en stor glede å vite at om 2 uker er  siste termin for 2året startet. Dette er også det siste halvåret med matte på skolen, og smilet kunne ikke vært mer brett.
Selv om ferier er utrolig herlige, var det helt fantastisk å komme tilbake til hverdagen igjen, være husmor, kokk, og være tilbake i bygda!

Denne uken har fått en pang flott start! Starter i jobb igjen i dag, etter en lang ferie, sluttet i gamle jobb og nye jobber står for tur! Bare det er helt strålende.

Ser så utrolig frem til dette året, allerede nå venter det 1\2 reiser hver mnd til sommerferien med fly! Bare de reisene i seg selv blir utrolig herlig, møte nye og kjente folk, nye plasser og flere opplevelser.
Hvor jeg skal ut å farte de neste mnd kommer på bloggen etter hvert som reisene nærmere seg.  Denne helgen er siste helg her før mnd bytte, bare det er utrolig
motiverende!

Skal blant annet reise å møte denne flotte gjengen i Januar, sist hele gjengen var samlet var i April i fjor! Noe som begynner å bli en stund siden, så blir utrolig koselig en helg sammen med disse!
Hvor vi blant annet skal planlegge en ny reise for Noerehs årsmøte og der håper vi at vi ser akkurat DEG!

hits