Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserlangfriHeisann!!

Ettersom jeg lå i sengen å overhode ikke fikk sov i går, før det hadde gått en lang stund. Ente det opp med at det var helt forferdelig å stå opp. Føllte meg så sliten og trøtt! "tom for batteri" hva passer bedre enn med blokkdag i gym da? haha! Heldigvis var skoledagen så koselig og ganske rolig. Vi snakket om ski smøring de 2 første timene, så satt vi i kantinen å spiste vaffler. Haha, fordelen med liten skole, av og til dukker det opp slike goder som i dag med gratise vaffler. Så dro hele klassen på skitur etter lunch, så koselig og fantastisk vær og temperatur!♥Var ganske så rart å ha ski på bena etter 3år! 
Elsker slike dager, hvor vi enten har fritimer eller gjør noe sosialt med klassen! Vi har så sammen sveiset og går så bra over ens! En helt fantastisk klasse! 


Nå er det endelig helg! LANG helg. Skal nyte den siste jobb fri helgen. Neste helg er det " back to work" etter en laaaaaaang juleferie fra jobb! Har vært herlig å kan sove lenge i helgen å ikke stå opp midt på natten. Men nå er jeg klar for å jobbe og spare opp til ferie og lappen:D 


 

Samiske dagerHeisann!!

Ukene går fort, å i dag har dagen gått til øving til samefolkets dag. Er mye jeg skal gjøre den dagen(altså neste torsdag) fra tidlig om morgen til sent på kvelden. Gleder meg så utrolig masse! Min første feiring på ordentligvis av 6.Februar en dag jeg har ventet lenge på, å som jeg ser så frem til!
Skal gå med det fineste plagget hele dagen, synge i gudstjeneste kl 09.00 om morgen, lede feiringen på skolen og synge i hallen, i tilegg skal jeg kanskje på jobb på hotellet hvor det blir konserter og nok en feiring der også! Ser utrolig frem til dette♥

Før den tid feirer NSR lokalag i Kautokeino 50års jubileum nåkommende Lørdag. og da starter den dagen med årsmøte noe jeg er så heldig å skal få ta en del av! Å håper å få ta en del av styret i Kautokeino etter årets valg på Lørdagen! Da blir det nok en dag med koftedag, politikk og det samiske! Skal også jobbe under middagen av feiringen med sering og alt! Å trur det kommer til å bli en så koselig dag!

Så ser frem til dager med finstas og mye i det samiske! 
Så avslutter denne dagen med samisk leksen som er til i morgen 

 

Klønete faktorHeisann!!

Tirsdager er en av de beste dagene i ukene. Skolefag er det få av og dagen startes med samisk, og avsluttes med innebandy! Kan ikke klage. Må flire like mye hver gang jeg er på tur til hallen. Jeg som aldri har likt ball spill, aldri har skjønt poenget og har vært det værste vi har gjort i gymen. Har selv meldt meg frivillig på innebandy! Hahah.  Ferdighetene mine er jo elendig der, det skal nå sies. Trur jeg må smøre meg inn med 10års tolmodighet for å kan komme rundt samme stadie som resten av gjengen. Jeg som er den som må møte opp til hver trening også, så har jo dem alltid noe klønete å se på. Bommer alltid og er livredd for baller og passe klønete, da man kan spørre hva jeg gjør på innebandy! Er jo en utrolig bra trening, og merker så mye forbedring.En veldig effektiv treningstype og kondisen har forbedret seg veldig. 
Når det er snakk om å være klønete, førene her i Kauto er glatte, spesielt på veien. Eller det er vel bare jeg som synes det, siden jeg tar på meg joggesko(tar kortest tid) men det lønner seg ikke har jeg funnet ut. Da jeg hver dag har knall fall på bakken, rygg og mage og telefonen flyr i luften. 
 
Dagen i dag har vært super herlig, snart tar man kveld og gjør klar for en ny dag! Er foresten blitt varmt her. Eller fra å gå fra -40 til -14 grader er en STOR forskjell og helt fantastisk herlig! Så nå skal jeg passe på å ta meg joggeturer mens det er mildt og fint ute! 

Så mye i venteHeisann!!

Det er en ny uke og nye muligheter! Har hatt i lekse og skrive logg fra termin 1, noe som fikk meg til å tenke over de 6mnd jeg har gått på skole her i Kautokieno. Jeg er så utrolig fornøyd! Skolen er en liten og koselig skole. De er så flinke å legge tilrette ting og ta hensyn. Da jeg ikke kan samisk.. Går jo også i en helt fantastisk fin klasse med så sær humor. Trives utrolig godt, og man skulle ikke tro at jeg går allmen, for skoledagene er så koselig, og mer sosialt enn de andre jeg har gått på. Du møter bare på folk du kjenner i gangene og vet hvem lærerne er. Masse turer har vi vært på og har så mye fine minner av dette første skole termin som har vært. Å nå ser jeg fram til å jobbe mot en like fin avslutning av første året.

Nå går vi også inn i en ny mnd i løpet av helgen, som da betyr at før det blir mandag igjen har vi rukket å passert datoen hvor det kun er 6mnd til jeg har bursdag! Altså fra neste uke av kan jeg starte å ta teorien, og det føles helt herlig! 
 Akkurat når jeg skal ta den vet jeg ikke, men har et mål å ta den i Mars. Så skal jeg sette i gang med kjøretimer i Alta, nå som jeg har mye fridager fremover. 

det handler om å finne det positive i det negative, å da er det mye en kan se fram til! 

Skal i neste uke få oppleve å feire samefolkets dag, det blir reising fra neste helg av og fremover! Gleder meg så mye og er så mye forskjellige reiser jeg skal på, til helt forskjellige plasser. Ser virkelig fram til et år med mye reiser og opplevelser og har derfor takket ja av det jeg har blitt spourt om så langt så dette ser jeg fram til. 

Har så mye i vente, å allerede mnd fram til sommerene kommer til å by på litt av hvert!


Så klar for et år med mye reising og opplevelser!

 

gonna get harderLife

Har for tiden ikke hatt noe tid til å oppdatere dere der hjemme! Eller tid har jeg, har vel egentlig ikke hatt så mye som burde komme ut på bloggen. Å dermed valgt å ikke skrevet noe heller..Innlegg på innlegg har blitt skrevet, og slettet like etter! For vet rett og slett ikke hvordan jeg skal forklare. Ting går ikke alltid rette veien, å slik startet ikke det nye året mitt. Håper virkelig året blir bedre enn som så.
Kjenner på hele meg at ting er ikke der det burde være, ingen ting er som det burde. Å skulle helst bare fått en avkobling å reist bort litt. Falsk smil og holde tårer. Jeg makter nesten ikke å reise meg opp av sengen, for jeg har nesten gitt opp. Jeg er på det stadiet at, hadde jeg ikke at et mål på hva jeg ville oppnå her, hadde jeg blitt liggende i sengen til jeg fant ut at jeg kunne reise meg.

Heldigvis har jeg helt fantastiske venner her i Kautokeino, som har hjulpet meg. Har dermed også hadd noe å gjort hele tiden, å slippet og sittet alene!  

Akkurat nåAkkurat nå for tiden er det så utrolig mye som surrer i hodet. Å er nok ikke så mye som kommer til å høres fra meg litt fremover. Ting er ganske så kauos å virkelig ikke der det burde være.

T-dayHeisann!!

Tirsdager og Torsdager er hvor hele dagen går til trening. Å det var så godt å være i gang for fullt igjen etter julen.
Vekter på arm og ben +styrke trening har jeg kjørt i dag,å det kjennes!! Etter dette har jeg hatt min første innebandy time etter jul! Er så fantastisk herlig!! Elsker å være i gang med hverdagen,stå opp tidlig,trening,sunn spising og faktisk være tilbake på skolen.Håper bare å klare å holde denne motivasjonen ved like!

Nå skal jeg snart innta seng,helt skutt! Å i morgen er det påann igjen med trening fra 06.30!woop woop:D

Man vet hverdagen har startet nårHeisann!!

Åh det var herlig å starte på skolen igjen! Kom meg opp i rekord tid i dag å fikk tid til alt,noe som gjorde deg til en veldig bra start på dagen.
Men nå tar jeg tidlig kveld,hode verker,slik jeg er vant til veldig ofte..i Dag på den verste smerten! Nesten slik jeg merker jeg er tilbake i hverdagen,utrolig irriterende!Har det hver dag i en eller annen grad.Så da er det ikke annet å gjøre enn å hoppe til sengs,forhåpentligvis slipper jeg det i morgen. For I morgen blir det blokkdag i norsk etterfulgt av vekt og styrke trening og innebandy rett etter' Så da må alt vær på topp!

Likte det her bilde så godt! Er virkelig slik hverdagen fremover skal være

Tilbake til hverdagenHeisann!!

Da var min ferie over for denne gangen, å nå er jeg tilbake i Kautokeino etter en dag med reising. Har hatt en helt fantastisk og avslappende ferie hjemme. Sist jeg var så lenge hjemme, var i sommer.. så var veldig deilig! Å møte så mange kjente og kjære, har vært så utrolig koselig! For neste gang jeg skal hjem, vet jeg enda ikke..
Nå er jeg klar for hverdag, med masse trening, sang og masse jobbing med skolen.  Dette året skal alt bli bedre, fagene, sangene, og treningen! Blir utrolig herlig å endelig starte igang.


Disse toen kom på flyplassen i Bodø i dag, da jeg hadde over 2timer med venting der! Noe som var utrolig koselig♥

Julen min har vært fantastisk! Å det er nå som hverdagen starter at jeg føler det nye året starter for fullt.

hits