Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserHJEM KJÆRE HJEMHeisann!!

Nå er pilates oppgavene nesten ferdig, og kan s nart si meg 100% fornøyd med foredraget. Nå bærer det hjem til LOFOTEN! ♥ Er hjemme i 21tiden i kveld, å ser så fram til å komme hjem å tilbringe 4 daga hjemme i Lofoten! 
Nå sitter jeg på skolen og skal snart hjem til hybelen for å pakke, og dra ned til båten!   


Perla i Lofoten! Kabelvåg♥

Snakkes;*
Skal du ut å reise?

 

Konsert og lofotbesøkHeisann!!

Nå skal jeg ned til kulturhusest, hvor jeg skal hente noe billetter og ta bussen til Rønvika hvor jeg skal møte Astri. I dag kl 18 er det huskonsert i Rønvika kirke, noe vi da skal få med oss.
Mi søteste Mathilde og mange andre skal synge og spille der♥
Husker dere at jeg fikk en sang på julaften? Denne sangen har Mathilde ikke sunget for noen enda, men i dag skal hun synge den.Gleder meg utrolig masse, sangen betyr så utrolig mye for meg♥

Konserten er gratis så anbefaler alle som kan til å komme!

Så skal jeg busse tilbake til byen, hvor jeg skal møte Ingrid som jeg har gått i klasse med i 4år! Blir kjempe koselig, har ikke sett henne på lenge. Hun skal da ligge over her til i morgen, siden hun skal på Helse og Sosial vg 2 på hospitering i morgen.Å i morgen reiser vi sammmen til Lofoten! GLEDER MEG


Siden jeg jobber med foredraget til Fredagen, tok jeg litt bilder i Ballett timen i dag! 

Disse går på samme jazz og ballett gruppe som meg! Mine søte danse piker! ♥

 Snakkes;* 
Hva skal du i dag?
Vil du se bilder\ filmer fra konserten? 

CAN'T WAITHeisann!!

Tirsdag har nå mer eller mindre blitt som en fast sang dag,som vi tar rett etter skolen.Ganske kjekt i grunn!:D Nå sitter jeg godt under dynen, med musikk og bare slapper av! LOVEIT! 
Skal fortsette på foredraget jeg skal ha hjemme på hjemplassen min på fredagen. Er så mye som jeg skal ha med, og mye bilder som skal fikses, så i morgen skal noe bilder bli tatt i ballett\jazz timene så satser på å være ferdig til i morgen! 
Haha uff er alltid i siste liten med alt av oppgaver og slikt.. lærer aldri! Men det positive er at det blir alltid gjort og det går ganske bra :)Skal holde et foredrag på min kjære ungdomsskole, om hybellivet og skolevalg♥Med andre ord LANG HELG! gurr som jeg gleder meg til å reise hjem! 

Snakkes;*
Skal du holde noen foredrag? 

Min uke før jeg skal hjemHeisann!!

Klarte å sovne av i da,men var utrolig godt. Så nå må jeg  se om jeg får fikset noe å spise,er så utrolig sulten nå.
I dag i morgen og Onsdagen, blir det jobbing med 2 innleveringer og 1 foredrag.I morgen skal jeg ha sang der jeg skal synge skyfall.
Onsdagen får jeg besøk fra Kabelvåg av ei fra gammel klassen min. Hun skal være her på hospiteringg,så hun ligger over hos meg så reiser vi sammen hjem!:D
Torsdagen skal jeg holde en tale i norsken og torsdagen reiser jeg hjeeeem♥

Fredagen skal jeg tilbake til mi kjære ungdomsskole! Der skal jeg holde foredrag om skolevalg,hybellivet, og litt slike ting.. gleder meg utrolig masse :D

 Matlaging mens man over på en solo

 

Snakkes;*
Noe du sers fram til denne uken? 

BILDER# JentekosHeisann!!

Etter en 2timers danseøkt på skolen i dag, fikk jeg besøk av 8 søte jenter på hybelen min! Det ble taco,godis og brus ♥Var utrolig koselig! Er så sjeldent alle har tid, så var sikkelig koselig at alle kom og samle jentene. 
Nå blir det rydding, laging av tale og pugging til prøven.. yeeey! Men først skal jeg spille inn noen fler klipp, før det blir for sent og jeg vekker de som bor ovenpå.

Marie, Martha, Ingrid,Elise,Elisabeth,Louise,Ellinor ♥ Marie J, vet jeg egentlig hvor hun var her;pSnakkes;*
Hva har du gjort i dag?


 

Når det tar overHeisann!!

Har ikke skjedd så altfor mye i dag, har vært å handlet litt bygaver!(gleder meg så til å dra hjem) Bortsett fra det har jeg vært her i min lille hybel å  slappet alt for mye av.
I dag har alt tatt over.. så kjenner at jeg virkelig ikke er meg selv i dag!Snakkes;*
Hvordan har dagen din vært? 

TAREASHeisann!!

Da sitter jeg i Rønvika, hvor jeg skal være barnevakt i dag! Egentlig utrolig kjekt, for har så utrolig mye som må gjøres til neste uken.
Engelsk prøve, og 2innleveringer i pilates! I pilates går den ene oppgaven ut på å skrive hvorda pilates hjelper de til å gjøre plies! Siden vi har fått ganske lang tid på den, må jeg nok jobbe ganske så hardt med denne oppgaven.
I dag fikk vi en ny oppgave hvor vi skal søke opp forskjellige ord, å skrive forklaring! Finne ut hva som er korte og hva som er lange bein.

I tillegg til dette skal jeg neste Fredag holde foredrag på gammel skolen min, så er litt bildetaking og litt bilder som skal fikses til det!

Snakkes;*
Har  du noen store oppgaver?
 

LET'S DANCEHeisann!!

Er bare hjemme en snar tur, for å skifte. Kll 15.30 - 17.30 skal vi ha øving til danseforestillingen som vi skal ha 14.Februar! På valentinsdagen faktisk♥
I morgen og søndagen skal vi ha 1 time dansing, så denne helgen blir det Bodø helg på meg. Kjenner at det hadde vært utrolig godt å dratt hjem nå, men men!

 

Snakkes;*
Har du noe å øve til ? 

HVIS MORGEN DAGEN IKKE KOMMERNår et nytt år starter, start man med nye ark! Ark som ikke har blitt skrevet på! En fortelling,som aldri er fortalt. Hver dag som går, skrives det en ny side i boken, og når året er over er den på 365 sider. Hver dag skal ikke bare være "en dag" Det skal være en ny spenndene side, som du får lyst å oppleve mer av. Hver månde er et nytt kapitell. 
Så ikke utsett ting du VIL gjøre, lag DIN bok spenndene, med opplevelser og minner♥

HUSK du kan aldri si for mange ganger hvor mye en person betyr for deg! Sett pris på dem du setter pris på, dem du ikke vil klare deg uten! Hvis det, og ikke bare tenke det♥Man vet aldri hva som skjer rundt neste sving! En person får aldri nok av å høre hvor mye en betyr for deg. 

" If tomorrow never comes" er en utrolig fin sang, som er om akkurat dette!
 ELSK  & KJÆRLIGHET ♥

Snakkes;* 

FRAMTID I FERIESTEDHeisann!! 

Dette innlegget er blitt postet før på bloggen, men poster det igjen! Savner Bulgaria så masse♥Er så gøy å se på det som står der! For jeg vil fortsatt feire 18års dagen der nede. I tillegg skal jeg jobbe der i 5-6 mnd etter VGS! 


Noe jeg kan bekrefte er at jeg SKAL TIL BULGARIA I ÅR ♥ ♥ ♥ 

Savner Bulgaria, eller som jeg liker å kalle det " mitt 2 hjem" Føler meg så hjemme der. Trudde i fjor at det var bare på grunn av hotellet ,for det var SUPERBRA! 
Merket i år at det var ikke bare hotellet, det er hele landet! 
Har nå vært på flere plasser i Bulgaria, og har noen få plasser igjen jeg MÅ besøke! 
Folkene der er så trivlige, uansett hvor man går. Bulgaria har kanskje ikke den beste varmen i 2mnd i strek men når det først blir varmt, så blir det ordentlig varmt
Det er utrulig billig der
På dette året har jeg tatt 2 tattoveringer der nede, noe som også gjør at Bulgaria betyr masse for meg. 
Har blitt kjent med så masse herlige folk .I løpet av under 1år, har jeg vært innom disse plassene her, hver plass har jeg vært for å besøke noe nytt eller hatt ferie min der!Digger alle plassene.
Varna- Bulgarias største by ( shopping,delfinland og flyplass)
Burgas- Flyplassen
Sunny-Beach- Fjor åretse ferie♥
Nessebar- Gammle byen( dags tur med shopping)
Golden Sands- Aqua land 
Albena- Årets ferie♥
Balcik- For å lære mer om historien deres 
Kaliakra- Klipper og historie

I fjor da vi fikk høre at turen vår skulle gå til Bulgaria, visste jeg egentlig ikke hva jeg skulle tenke! Hadde ikke hørt så mye om plassen, ikke slik at jeg tenkte, herlig og ferie. 
Men det gikk over all forventninger! 
Å jeg er så utrulig glad for at resten av familien liker Bulgaria landet. Håper virkelig at det blir en tur der til neste år! Skal hvertfall, gjøre alt jeg gjorde i år for å få dra til Bulgaria  til neste år! 
For da blir jeg der 4år på rad! Har nemelig bestemt, at min 18års dag skal feires i Bulgaria♥


Skal høre på mine kloke ord som er blakket inn på kroppen min, så jeg skal ønske og gjør det!
For akkurat nå kunne overskriften vært " take me back" bare følg med for jeg skal dit de neste 2 årene og jobbe der i 5mnd !
Vil man det virkelig så gjør man alt for å få det til :D 


I Bulgaria slipper jeg alle mine "hemmninger" og tør så mye mer! 

Ses snart BULGARIA ♥


I år skal jeg dit jeg var for første gang i Bulgaria ( bildet oppfor)  ♥

Snakkes;*
Har du et land du liker veldig mye?
Har du lyst å reise til Bulgaria? 

BABYSITTINGHeisann!!

Nå  snart blir jeg hentet av ei dame jeg skal begynne og sittte barenvakt for! Er så koselig å ha barnevakt som en jobb! Med 7unger som jeg passer blir det litt tjene♥Så skal jeg sitte barnevakt der til i 21tiden, så tar jeg bussen tilbake inn til byen,hvor jeg skal være barnevakt for en annen unge!Så er det resten av dagen min kommer til å gå til, skal få prøv å gjort ferdig et foredrag jeg skal ha på gammel skolen min neste fredag! 
 Nå må jeg egentlig runde av, skal prøve å rekke butikken slik at jeg får pantet flaskene før kl slår 18.00! 

 

Senere i dag kommer et " hjerte" innlegg! Følg med ♥
Snakkes;*
Har du jobb`?
Hva skal du gjøre i dag?


KONSERTHeisann!!

Da er Mathilde og jeg nettopp komment inn til hybelen min, etter en utrolig koselig dag ute! Vi hadde Bigbite date, og gikk litt i butikkene før vi dro for å ta bussen til Tverlandet! 
Vi visste egentlig ikke hvor vi skulle,jeg hadde aldri vært der før.. men ble jeg som ble den såkalte " guiden" noe som ikke var så veldig lurt! Hahaha! Men vi fant fram, og i goood tid før alt startet også! Det ene bandet som spilte der, var "Primo" Primo er ei gruppe på 5ungdommer, hvor 4 av dem går i paraell klassen min(musikklinjen) De var uten tvil utrolig flinke♥Vanishing Vegas var den neste og siste bandet, de var 5 voksen å om jeg har fått med meg rett er de musikklærere på Tverlandet eller noe slikt! Utrolig flinke var de også, så flinke at vi begge kjøpte CD av dem! ♥
Så er utrolig glad for at Mathilde og jeg tok turen dit! 
 
Audun,Matias, Mathilde og Meg! ♥


Har hatt en super koselig dag, å nå har vi vært på butkken og unner oss nå litt kos selv om det ikke er helg! ♥

Snakkes:*
Har du vært på konsert i dag?
Hva har du gjort i dag?

ROADTRIP WITH MY FRIENDHeisann!!

Nå har jeg Mathilde her med min side, å straks skal vi ned til byen, for å spise før vi tar bussen viddere ut på landet ( Tverlandet) Det var åpningen av Fritidssentret der i går, å i dag er det konsert! Så hiver oss på bussen å får en liten " Roadtrip" 
Kommer ikke hjem før i 21 tiden i kveld, så da snakkes vi da med fler bilder og oppdateringer!  

Snakkes;*
Hva skal du gjør i dag? 


 

INNKJØP# SANG MUSIKK ELSKHeisann!!

Etter 2 timer kor, dro jeg ned til RIngkjøp for å bruke litt penger på musikk utstyr! Siden det er i Januar jeg får mest i stipende, måtte jeg slå til denne månden! 
Er utrolig fornøyd med alt jeg har kjøpt! Å gleder meg til å komme mer i gang med musikk programet og resten av utstyret♥ 
Snakkes;*
Har dukjøpt noe du har ønsket deg lenge?

HAPPY TODAY BECAUSEHeisann!!

Da var det Mandag, og en ny uke! Akkurat nå har vi Norsk. Sitter ute i gangen med Elise & Ingrid, mens vi jobber med Norsken. Skal velge et parti til neste mandag, og skrive en tale om et parti, og skrive 3 "emner" for å få folk til å "stemme" på mitt parti!

 
Ingrid & Meg ♥

I går fikk jeg denne på plass i hybelen min! Wiiii ♥ I dag etter skolen skal jeg dra på Rinkjøp for å ENDELIG få kjøpt musikk utstyr ♥Gledes!!

 Snakkes;*
Hva gjør du nå? 

BILDER#Skøyte tur DEL 2

Da var tilbake i Bodø by, å sitter nå med telys, tv og skal snart spise mat som mamma har sendt med meg:D 

Snakkes;* 


BILDER#Skøyte tur DEL 1I dag tidlig dro vi på en koselig skøyte tur med vannet vårt "Julmas" vannet! Var utrolig koselig, og kjempe fint vær ute! FIkk tatt masse fine bilder så noen andre kommer i del 2!:) 
Nå blir det pakking dessert, før jeg må reise tilbake til Bodø:(

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?
Gratulere med dagen
I dag har" Storesøster" bursdag å blir 20år i dag! ♥Håper du har hat en fantastisk fin dag i dag!Du er  den beste av de beste! Så utrolig glad for at jeg har hatt deg som både forbilde og ei storesøster i alle de årene vi gikk på dansing sammen! Savner å se de hver uke!Du er så herlig og gleder meg utrolig masse til å se deg igjen snart! :D Gaven venter på deg! Håper at du snart kan ta deg en helg tur over fjorden ♥
Kos deg mase videre! Love you storesøster♥

Snakkes;*
Kjenner du noen som har bursdag i dag?
Gratulere  Kristin med dagen?

 

A GIFT FROM THE BEST

Da jeg kom hjem i går, lå det en pose på nattbordet mitt! En gave fra Mammi♥Ble sikkelig glad, elsker pynte ting,engler og lys er noe jeg tenner ofte! Slike steiner fikk jeg mye av i kalender gave hos Mathilde, så ble utrolig glad for denne! Å det er det jeg pleier å si til folk " Alt er mulig"   Tusen takk beste Mamma! Love you! 

Snakkes;*
Har du fått noe fint i det siste?

STARTEN PÅ DAGEN

Nå har vi nettopp vært en tur i byen,utrolig koselig!sett litt rundt på salgene her og der, og satt oss ned på Cafe.Er så koselig å  vær hjemme i Lofoten! Bildet av fjellet, er tatt rett utenfor huset er.. noe som jeg ikke ser i Bodø! Å jeg savner faktisk å ha fjell rundt meg hele tiden! ♥
Nå er snart Stefar ferdig på jobb, og senere i dag blir det 
fondue til middag♥LOVEIT! 

Snakkes;*  
Startet din dag tidlig?
Hva skal du spise i dag?
BILDER#IINNKJØPHeisann!!

Jeg skulle ikke være barnevakt likvel i helgen, så på 30minutter klarte jeg å pakke,skifte klær, ta bilder, logge på pcen, dra på butikken, og komme meg ned på kaia! Stolt♥Så rakk båten, å nå sitter jeg hjemme i Lofoten, føles så utrolig herlig!

I dag fikk jeg stipende for Januar, en av de 2 mnd med størst stipend! YEEEY
♥ Så ble en liten handle tur,siden det bare er salg til i neste uken! Er så mye jeg har sett på og egentlig trenger, så får slå til når jeg er tilbake i Bodø by! Kanskje jeg finner noe om jeg drar til byen her i helgen :D 

 
3 Luer med brystkreft sløyfen på
♥ Er det noe jeg støtter fult og helt er det bryst kreft!!!! 
Sokker
Mackara
Såpa
Ansiktsmaske
Øyeskygge
Såpeholder
Q-TIips holder
Romduft 

Snakkes;*
Liker du å handle på salg? 

SLEEPOVERHeisann!!

I dag har jeg fått besøk av søteste Tora, fra musikk klassen!♥Hun skal ligg her til i morgen, så det blir koselig! Vi har laget sikkelig god midda, og nå er vi nettopp komment inn fra byen. 
Telefon min er ødelagt, og skal sendes på reprasjon:( buhu! Heldigvis fikk jeg en ganske så ny låne telefon så kan vel ikke klage.. Åh i morgen er det endelig helg, GURR som jeg gleder meg! :D  Håper alle har hatt en like fin Torsdag, og får en fin Torsdag videre! ♥
Tora og jeg skal ta noen bilder i løpet av kvelden, så følg med i morgen!;)

Snakkes;*
Har du overnattning besøk?
Hva har du spist til middag? 

FROST AND COLD
\\Utenfor lillehuset mitt i Bodø

Er komment hjem fra en utrolig fin tur, men fyy hvor kaldt det er. Nå er varmen på fullt her inne, og "slappis" klærne er tatt!Loveit♥på ! I dag er Idol startet på tven, uheldigvis går det samme dag som "Unge mødre" så blir flikking fram og tilbake for å få med seg litt av alt!  
Nå skal kvelds maten spises:D

Ha en fin kveld videre!

Snakkes;*
Skal du se noe av dette?
Er det kaldt hos deg? 

BILDER# KabelvågHeisann!!

1.Januar var jeg på tur med familien. Lyset ute var utrolig fint, og jeg selv er fornøyd med bildene til tross for at de ikke er redigert! 
Savner Kabelvåg og familien utrolig masse, og gleder meg utrolig mye til å komme hjem!♥ Torsdag 31. Januar drar jeg hjem! Ser så fram til å komme hjem tidlig på Torsdagen, være hjemme hele fredag og lørdagen og litt av søndagen! ♥ 

Snakkes;*
Hva synes du om bildene?

Bor du borte fra familien?

SANGTIME

Hola!!

Nå har vi akkurat fått tilbake Spansk tentamen, og nettopp ferdig og gå igjenom den! Spansk er et så utrolig fint språk, er så glad for at jeg valgte spansk♥Å gleder meg til å lære masse mer!!
Etter skolen i dag, skal jeg ha sangtime, og gleder meg♥Skal starte å synge sanger fra mitt Idol Taylor Swift!  Så tenkte derfor å bare stikke innom å oppdatere dere, siden når jeg kommer hjem blir det matlaging og slike ting! 
Nå blir det mer Spansk


Snakkes;*
Tar du sangtimer?
Kan du spansk?

THIS MONDAY
\\Skyr
\\ Eple
\\Jordbær
\\Musli
\\ Cottage cheese

Just loveit♥


Den siste uken har jeg vært utrolig plaget med å være svimmel, kvalm og vondt i hode!Hater slike dager, da blir nesten ingen ting gjort.. slik som i dag!Har vært så svimmel at jeg bare har vært til seng i hele dag.. hate it! 
Nei får vel bare komme i gang med resten av Spansk leksene... siden det blir ført fravær i morgen på de som ikke har gjort leksene

Snakkes;*
Pleier du å være dårlig?
Hva har du gjort i dag?

EN NY SUNN UKE

Heisann!!!

Etter skolen i dag dro jeg til byen, for å se om jeg fant noe mer å kjøpe for gavekortet på Kremmerhuset, å det fant jeg! I dag fikk jeg lønning på kontoen, så da dro jeg på butikken hvor jeg hamstret inn mat. Alt fra middag til pålegg  til frukt og grønt!Herlig♥
Nå ser jeg på "Friends" på tv, å skal snart  lage en sunn og god dessert (eple,jordbær,skyr,cottege cheese) mmmmm♥ Senere skal jeg gjøre spansk leksene som er til i morgen, og ta meg en joggetur!  

Sanglæreren min sendte meg melding å sa at sangtimen blir i morgen! Så skal øve litt på sangene " the rose" og "if god was one of us"
I morgen skal jeg starte å synge " Love story" av Taylor Swift & " Hurtigrute" av Kari Bremnes♥Ååå som jeg gleder meg! 

Snakkes;*
Dine planer for dagen?
Hva synes du om disse sangene?
 

WISHES 2013Tumblr_mgjcaga8ws1rbsnhuo1_500_largeTumblr_mg37ryoivb1r8ciiho1_500_large
32fc89a16d_90723309_o2_large82250d26c1_90723317_o2_large

Ønsker du noe av dette for 2013 ?

GRINE FILMHeisann!! 

I natt var jeg barnevakt, å når Renate kom hjem satt vi bare å snakket til halv 6 om morgen;p woops! Kl 10.00 stod jeg opp i dag, å i dag har dagen bare gått til å snakket og kost seg! Utrolig koselig♥Vi har sett " The Last song" å tårene bare rant! Sikkelig jentefilm! Til middag lagde vi pannekaker.. nam nam :D
"LOL"er også lastet ned så blir nok å se den også iløpet av helgen!♥Elsker bare slike helger! 

 Akkurat nå sitter jeg fortsatt her, så får se hva som skjer resten av kvelden! 
Snakkes;*
Hva har du gjort i dag? 

Helg i Byen Heisann!!

Dagen har gått utrolig fort, å nå har jeg ordentlig tid til et innlegg! Etter skolen i dag var jeg sikkelig kvalm svimmel, så så slappet av å sovnet i en halvtime. I 19tiden dro jeg til Ingrid! ♥Begynte å bli en stund siden vi har vært sammen nå. Vi så fillm, og bare snakket, utrolig koselig ♥
Så dro jeg hjem pakket sekken og nå er jeg barnevakt,å har skal jeg ligge til i morgen! Er så koselig å knytte så god kontakt med dem man sitter barnevakt for!

 Akkurat nå sitter jeg å hører på den nye sangen til Rihanna ft. Futrure Loveeee- utrolig fin sang♥
 

Torsdag LOVEHeisann!! 

Jeg bare elsker Torsdager, da ar vi nesten ingen fag å ferdig 13.30! I dag hadde vi 2timer med dans,2timer fri, 1 time norsk og var ferdig 12.50 herlig♥Var med Marie etter skolen, og er nettopp komment inn. Nå er stipend lappen postet til mamma!  Å nå skal jeg på skolen for å ha sang igjen:D Ååå som jeg gleder meg, er så utrolig lenge siden sist så blir herlig! 

Etter sang skal jeg gå til Rønvika,  hvor jeg skal møte Maiken! Er så utrolig lenge siden sist vi fant på nå. Var vel i starten av skoleåret(?) så det skal bli koselig♥


\\ sanger er printet ut så da er jeg klar!

Timen starter 15.30 så skal begynne å tussle bortover til skolen!

Snakkes;*
Liker du Torsdager? 
 

HISTORIEN OM PIHeisann!!

 
I dag ble det spontan  tur til kinoen, utrolig koselig! Vi så " Historienom PI" En FANTASTISK film♥ En utrolig bra og rørende historie, satt både med tårer og frysinger i løpet av de 2timene! Siden jeg vet at Mamma har utrolig lyst å se denne filmen, og naturligvis leser dette også, skal jeg egentlig stoppe her slik at jegikke røper for mye..  

 Snakkes;*
Har du sett denne filmen? 

En forfriskende morgenHeisann!!

Som dere leste i går, satt jeg barnevakt! Mens jeg var der, ble jeg sikkelig svimmel, og hadde ikke balanse i det hele tatt, snublet og alt snurret rundt.. SYKT ekkelt! Sovneet kl 21 i går, ganske tidlig for å være meg.. så etter 5-6 timer våknet jeg å var utvilt! Så da satt jeg meg ned å gjorde ferdig leksene, spist frokost og sminket meg... nå har jeg akkurat komment inn fra en aldri så liten joggetur! Utrolig herlig♥Tror jeg må få til det hver morgen! 
Om 1time starter skolen, så nå skal jeg fikse meg ferdig, pakke sekken og se over spansk glosene før det blir avgårde til skolen!

 

Håper alle får en super Tirsdag! 

Snakkes;*
Liker du å ha god tid om morgen?
 

En fantastisk dagHeisann!!

I dag startet vi kl 10 på skolen og var ferdig kl 13.30 kun Engelsk og Matte i dag! Utrolig herlig♥I dag har søteste Martha bursdag, så etter skolen dro Martha, Marie og jeg på Aurora for å ta en liten feiring med is!  Etter det dro vi på City Nord, og gikk litt rundt i butikkene! 
Så dro jeg på hybel med tingene pakket vesken og gikk til Mathilde! ♥Har så mye å ta igjen med alle etter ferien! Har i alle fall hatt det utrolig koselig i dag. 

Nå sitter jeg i Rønvika hvor jeg skal være barnevakt til i kveld! Så nå blir det lekse gjøring og pugging til i morgen.. Yey.. Mathilde bor faktisk rett over veien, så kanskje jeg er heldig å får selskap snart :D


Som sagt har Martha bursdag i dag! Gratulere nok en gang med 17års dagen din♥Håper du har hatt å får en super fin dag videre! Utrolig glad i deg! 
Gleder meg så til alle minnene vi skal få i 2013 å fremover! Du  er herlig! Å betyr utrolig mye for meg! Loveu snuppa ;*

Snakkes;*
Pleier du å sitte barnevakt?
Gratuler Martha med dagen?
 

HELG OG FRI Er så utrolig herlig med helg og fri♥Særlig de helgene jeg er alene å tar helgen med ro! 
I morgen starter jeg på første hele skoleuke etter jul! Men før det blir skole og slikt,skal jeg fortsett og gjøre mer fornuftige ting!  
 
Snakkes;*
Hva gjør du i dag?  

Lørdags godt
Cottage cheese, banan og eple ♥mhhhm 

En  herlig Lørdag med sunn godt, mens jeg ser en film på tv♥Etter filmen blir det trening! 

Ha en herlig Lørdag videre folkens!

Snakkes:*
Hva gjør du i kveld?

 

BILDER # InnkjøpHeisann!!

Da var det helg og det er utrolig godt! Litt rart å være helt alene i helgen igjen.. men det skal nok ikke bli et problem! Skal få gjort en norsk oppgave og pilates oppgave i løpet av helgen. I helgen skal også hybelen min fikses på og jeg gleder meg til jeg får alt slik jeg vil ha det :D Ellers blir det litt husvask og slike husmors ting og masse trenning! ♥

Var så heldig å få gavekort i julegave så har kjøpt meg sko og en skål! Utenom kjøpte jeg meg en bokse på Bikbok til 29kr, så sier meg veldig fornøyd med det! 
Ute føles det ut som det er 15 miuns grader, og frister mer og sitte under pleddet inne i varmen! MEN nei! Så nå blir det på med trenings klær og ut i kulda! GOOOD HELG FOLKENS!♥

Snakkes;*
Hva skal du i helgen? 


 

Tilbake i hverdagen

Første skoledag etter ferien er fullført,kjøeskapet er fullt opp, og i morgen er det helg! Kan det bli bedre? 
Hvert år setter jeg for mange og for høye mål, som aldri blir gjennomført men i 2013 skal det skje♥ 
Nå skal jeg hive på meg trenings klær, refleks og starte årets mål! ♥ Ble tidlig kveld i går,så hybelen skal jeg å fikse og forandre litt på i løpe av dagen! Snakkes;*
Er ferien din over? 

Ny start,nytt mål!Heisann!!

Da er jeg nettopp komment tilbake på hybelen min! l! ♥Akkurat nå sner det her i Bodø over den glatte isen! Hybelen min er for første gang i ordentlig varme, og  slipper å fryse! Herlig ♥
Nå har jeg samme følelse som for 5mnd siden, da jeg gledet meg til å vaske, lage mat og alt det her! 

I morgen blir det trenning og innkjøp av frukt & grønt! 2013 skal det skje ♥


Nå skal jeg se ferdig på tv før jeg pakker ut av kofferten og går til sengs! 
Snakkes;*  
Har du mål for 2013?
 

 

EN HERLIG FERIEHeisann!!

Selv om jeg ikke har opplevd alle feriene som hybelboer, kan jeg allerede nå si at Juleferien må være den kosligste ferien å komme hjem på♥Man er ferdig med et halvt semeseter, i slutten av året, 2uker, jul og nyttåraften! Har hatt det utrolig koselig hjemme disse 2 ukene ♥ å følelse ut som at jeg har vært her i flere mnd! 
Et nyttår er startet og motivasjoen er akkurat nå på TOPP! Spørs  bare hvor lenge den varer.. 

Ferie kan det ikke være for alltid! I morgen blir det hverdag, med skole og alt som hører til. Husker knapt hva vi hadde om i fagene før jul! haha ;p Har vært utrolig godt med ferie, trengte det virkelig♥


Love them ♥

Tar flyet kl 21:21 *sukk* :( 

Snakkes;*
Reiser du fra hjemplassen i dag+


Siste feriedagHeisann!!

I dag er de fleste tilbake på skolebenken,heldigvis starter jeg ikke før i morgen, noe om jeg nyter veldig♥Her i Lofoten er både skole og hverdag tilbake!
Så i dag har jeg vært og skal tilbringe dagen med Lillesøster, siden barnehagen har planleggings dag! Kjempe koselig! ♥
Har vært å tatt ned esker og poser med bamser og dukker, som jeg hadde da jeg var liten! Utrolig herlig! ♥ Tiden har gått til å sett Knerten og kose seg med lekene.

Nå ser vi " Hest er best" en utrolig koslig film! Så må v i snart begynne å rydde opp å :)

 

I kveld star jeg flyet til Bodø, da blir det vanlig hverdag, bo alene, skole, og hverdag

Snakkes;*
 

VIDEO~Godt nyttårSnakkes;*

hits