Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserSiste feriedagHeisann!!

I dag er de fleste tilbake på skolebenken,heldigvis starter jeg ikke før i morgen, noe om jeg nyter veldig♥Her i Lofoten er både skole og hverdag tilbake!
Så i dag har jeg vært og skal tilbringe dagen med Lillesøster, siden barnehagen har planleggings dag! Kjempe koselig! ♥
Har vært å tatt ned esker og poser med bamser og dukker, som jeg hadde da jeg var liten! Utrolig herlig! ♥ Tiden har gått til å sett Knerten og kose seg med lekene.

Nå ser vi " Hest er best" en utrolig koslig film! Så må v i snart begynne å rydde opp å :)

 

I kveld star jeg flyet til Bodø, da blir det vanlig hverdag, bo alene, skole, og hverdag

Snakkes;*
 

Varetelling i dag

I dag skal jeg til stefaren min sin jobb (Coop byggmix) for å hjelpe han med varetellingen dem skal ha i dag! Joda det kan bli spenndene det da! 
Elsker å ha ferie, bare gå i kose klær, håret i hestehale og null sminke! Får komme meg opp av sofaen og starte å fikse meg( er så typsisk meg å starte i siste liten

Snakkes;*
Har du vært på varetelling?
 Hva skal du i dag?

TILBAKEBLIKKHeisann!!

Dagen i dag har vært utrolig herlig og rolig! Hatt julefrokost,sett filmer, spist middag, spist kake, mer film og bare slappet av!♥ Idag er det 1uke siden jeg satt på båten klar for juleferie, og elsker tanken på at jeg skal være her i 1uke  til! ♥ Alle julegavene er stråd over hele sofaen min, så får vel prøve å rydde litt opp så skal jeg lage mer innlegg om året 2012 

 
\\ Første bilde som ble tatt av meg i 2012 

 Snakkes;*
Hva gjør du i dag?

En FANTASTISK dagHeisann!!

 
Sitter nå med et stort smil på meg, siden dagen kan bare beskrives med et ord FANTASTISK♥ Å sitte med et pledd og se på julemorgen! Gå ut og møte naboer og kjente folk, for å så vente på Hopsnissen. Ta på seg finstasen og gå til kirken noe som er utrolig koselig! Skolekropset spiller og  folk synger! Hjemme ventet pinnekjøtt♥Det er SÅ godt!
Etter en dag med masse slikt kommer til slutt gavene som ligger under treet! Har egentlig ikke ønsket meg så masse hos folk, men alt jeg har fått har jeg trengt\ ønsket meg! :D Er så utrolig takknemelig og glad♥

Mine ♥

Har fått alt fra egen sang, gavkort,klær til smykker, armebånd, godis,tinger til "lille huset" osv :D Har med andre ord fått masse forskjellig og masse fint! Dagen har vært så bra og dagene fram over er egentlig helt lik! Rart jeg elsker denne tiden? nei <3 Håper alle dere har hatt en fantastisk Julaften! ♥

Nå kjenner jeg at jeg egentlig er klar for å hoppe til sengs.. 


Snakkes;* Hadde du en fin dag?  

JULEN ER


\\ Bildene ble faktisk tatt i fjor for 1år siden♥

Da var dagen komment den beste dagen i hele året♥Følelsen av å stå opp til en strømpe med mye rart i♥ Julemorgen med de faste programmene♥Julefrokost♥MAT♥ Hopsnissen♥ Kirken♥ Sang♥GODIS♥Famili♥Glede♥Følelsen av å bli 6år igjen ♥ Å gi ♥Å se om andre blir glad ♥Lykke ♥Kjærlighet♥Filmer♥Tradisjoner♥

Det som gjør julen spesielt for meg, er at den er 1gang iåret! 1gang i året har jeg den følelsen og 1 gang i året feirer jeg jul♥Jul betyr så mye for meg, å vite at du kan glede andre! Du har  gitt gaver til dem du er glad , og feirer dagen med dine nermeste!  
Derfor er julen spesiell siden det skjer bare1gang i året, å på slutten av året! Noe som gjør at man kan tenke igjennom året som har vært minnene♥opplevelsen♥personene♥

JULA ER HERLIG! Både i religisøt sammenheng og i kjærlighet ♥


Håper alle dere får en strålende jul!

Snakkes;* 

GLEDELIG JUL

Åh♥Da har jeg åpnet strømpen min,og sitter egentlig og venter på julefrokost og Johannas jul!  Stod opp kvart over 7(våkner alltid tidlig på julaften) 365 dager til neste gang, så denne dagen må bare nytes fra topp til tå♥

Snakkes;*
Står du opp  tidlig på julaften?
Har du noen tradisjoner?

KVELDEN FØR KVELDEN
Da var kvelden før kvelden her, juletreet er pyntet! Gavene er under treet. Strømpene er hengt opp. Jeg gleder meg veldig! 
I dag i morgen og dagene fram til nyttår, er de beste dagene i året! ♥Så godt med lang fri fra skolen i tillegg!

I morgen er det julaften, dagen som mange er så glade i! Som bare er 1gang i året, å feires på så mange forskjelliger måter.
Jeg er Julemorgen hvert år, åpner den siste gaven i kalenderen, sjekker strømpen og må se Johannas jul hvert år:Dåhh er så koselig♥  Så er det Askepott,ser du askepott? 
Så gå vi ut til nissen her " Hopsnissen" ♥ Sikkelig koselig, man møter så mange, snakker og koser seg før nissen kommer med gaver! 
Senere på dagen blir det Kirken, mat, dessert, pakker!

Har aldri hatt problem med å få julestemmning, kommer hvert år 3mnd før tiden! Så jeg gleder meg UTROLIG mye til imorgen! 
GOD JUL ALLE SAMMEN ♥ ♥ ♥ ♥ 

Snakkes;*
Tradisjoner i morgen?
 

Søte gaver hver dag

I år har Mathilde & jeg gitt kalender til hverandre, noe som har vært utrolig koselig! Ikke har vi kjent hverandre så alt for lenge heller, men jeg har bare fått tinger jeg liker og masse som jeg faktisk ar vurdert å kjøpe selv♥Er nesten litt trist at i morgen er det over, har vært så koselig! 
Blir nok ikke siste året vi har kalender, håper jeg! :D 

Jeg er utrolig nysgjerig! Så når jeg har fått masse hint til denne gaven, men ikke vet hva det er hjelper det ikke så mye på;p Er utrolig spent på hva det er,med tanken på at Mathilde skal ringe meg i morgen før jeg skal åpne den! 

Håper alle dere får en kjempe koselig lillejulaften♥I dag blir det pynting av juletree:D

Snakkes;*
Hva skal du gjøre i dag?  

Bilder# Min hjem plass


Snakkes;*


Kos i KabelTownHeisann!!

 
Nå har jeg vært på Brygga med Emilie, var kjempe koselig!♥Drakk kakao å satt bare å snakket! Julegatene i Kabelvåg er tent, åh er så koselig med masse julelys i gatene!  I kveld blir det kosekveld hos Emilie, er så lenge siden sist. Vi møttes veldig sjeldent siden jeg bor i Bodø nå. Men da har vi mer å ta igjen, og mer å snakk om når vi møttes! Vakkreste plassen!♥♥♥♥

Snakkes;*
Hva skal du i kveld?

 

BILDER#JULJUL JUL STRÅLENDE JUL ♥♥♥♥

 

JULEFERIEHeisann!!

Er sikkert mange som har brukt noe slikt i overskriften,men er det ferie så er det ferie!Ble en vellykket konsert, og kirken var helt full! :D Etter konserten ble det klemmer og ønske alle sammen god jul♥ Nå er det 2uker hjemme i Lofoten! Har ikke vært så lenge hjemme siden før jeg flyttet, så blir rart men også UTROLIG godt♥Er ikke lenge igjen nå;o gleder meg så utrolig masse! 

Juletree♥ baking♥ pynting♥ julefilmer♥ mat♥ familie♥ glede♥ Hopsnissen♥ Askepott♥ Sne♥ Kirken♥ Sang♥ Kalender♥ Kaker♥ Godi♥ Julemorgen♥ Pinnekjøtt♥ Gi♥ 

Åååh Julen er herlig!Snakkes;*
Liker du julen?
Når har du ferien?

 

KlAR FOR LEVERING

Det  her er nesten alle gavene, 4 har jeg levert\ sendt, og 1 er for stor til å kunne bli med på bilde!
Men nå er jeg ferdig med juleinnpakkingen for i år! Så nå er det bare å få levert alel gavene :)

Snakkes;*
ER DU FERDIG MED JULEGAVENE ?
HAR DU BEGYNTE OG LEVERT DEM UT?

TURNERING PÅ SKOLENHeisann!! OG God morgen alle sammen!

I  dag er det den 19.Desember, bare 5dager til jul med andre ord!
Som jeg alltid pleier og si når en ny uke starter" ny uke nye muligheter"
Trur dette blir den kosligeste uken på lenge, og det blir du å få lese mer om hva som skjer framover!

I dag skal jeg på skolen, og er en stor lettelse og ikke stresse på morgen, for at jeg ikke finner bøkerene jeg skal ha med meg, eller at jeg ikke finner ut hvordan fag jeg skal ha den dagen.
I dag slipper jeg ransel med masse bøker oppi.
Eneste jeg trenger er gymtøy,for at laget mitt skal spille hjørnefotball mot  8klasse jentene i matfriminuttet! Å vinner vi er vi videre til finalen som er i morgen på avslutningen. Kan jo godt hende at vi kommer i finale med det andre jente laget fra klassen.
Selv om det bare er 8klassen vi skal spille mot, så er de god! De går på fotball, og kan det de gjør. Noe som jeg ikke kan, blir en kløne når jeg spiller, og skyter alle andre plasser enn til de på laget.
Vær grei og ønsk oss lykke til ? :) Tusen takk!Slipper i tillegg og lete i kjøleskapet og skaper for å finne noe å spise til frokost, noe som jeg HVER dag bruker lang tid på.  For i dag skal hele skolen ha julefrokost i kantinen! Ååå det er så koselig.

Så skal vi øve til i morgen og så blir det rydding på klasserommet!

Bare elsker når det går mot ferier fra skolen♥

Ha en fin dag alle sammen! :)
Her er en av videoen fra konsertenSnakkes;*
ØNSK OSS LYKKE TIL?
SYNES OM VIDEOEN?

hits