Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserLesernes hemmeligheter# 2LES DETTE FØRST

Først vil jeg bare takke til dere som sender inn til meg, er utrulig koselig♥ Selv om jeg får tårer her å der! 
Jeg ville bare si at jeg håper dere tar  dere tid til å lese disse historiene for at det betyr veldig mye for dem som har sendt dem inn! Å gjerne kom med noen tilbakemeldinger til dem!

Denne personen valgte å være annonym! Jeg er veldig stolt over at denne personen har komment seg "over" det! Elle hvertfall så mye at den kan advare en hel verden om å IKKE gjøre det! Noe som er helt fantastisk gjort av den!  Selskading er ingen spøk! 


 

Jeg vil advare alle med å aldri begynne å kutte seg. Det kan begynne i småe risp.. Sånn som med meg. Jeg begynte for nesten et halvt år siden i timen på skolen å sitte å rispe i huden med en passer. Det var kult dengang, så jeg måtte jo bare prøve! Jeg følte meg så utrolig tøff !

Men så begynte ting å skjære seg mellom meg å kjæresten, å han gjorde det slutt med meg for min bestevenn. Alt gikk galt, og jeg følte meg alene. Jeg tenkte jeg skulle prøve å kutte meg, for jeg hadde jo sett noen av vennene mine gjøre det. Så jeg prøvde meg frem. Og slik fortsatte det i noen måneder. Jeg kommer ikke til å si hva jeg brukte.. for jeg er redd noen andre skal prøve.. Men jeg ble mer å mer lei meg, og deprimert ! Jeg begynte å føle at jeg ikke var god nokk.. at noen aldri ville ha meg lenger.. jeg var stygg, feit osvosv. Og til slutt, endte det opp med legevakta å 6 sting. Selfølgelig fikk Mamma vite det da, å alt ble så mye værre... Hun ble helt ifra seg, og kjeftet som f*ck. Men de fleste tror at selvskading er noe man gjør for oppmerksomhet, men det er det ikke ! Selvfølgelig, kan noen gjøre det for oppmerksomhet, men da merker man jo det med at man viser det frem eller ALLTID går i tskjorter. Men de aller aller fleste selvskader fordi det får dem til å føle seg bedre. Selvskading er et stille rop om hjelp, og noe man lett kan bli avhengig av. Det er som røyk, og snus. Man kan ikke noe for det. Så jeg ber dere, ikke kall dem som selvskader gal, eller emo , eller uansett. Det er ikke deres feil. Hjelp heller. Spør om hva som er galt, vær der for dem.

1279350-8-1333750299097.jpg Snakkes;*
Har du en historie du vil dele? Noe du vil advare om eller bare noe du har på hjertet? Send inn til ullalouisa@hotmail.com
Du velger helt selv om du vil være annonym eller ikke og jeg respekterer begge valgene! 

hits