Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserDIN SIDE IGJENHeisann!!!

Nå som det er sommer er det vel noe dere opplever og vil dele! DIN SIDE, starter jeg igjen nå men med ny mail adresse denne gangen.
Grunnen er at noen, av en eller annet slag har stor innteresse av å lese mailen min( selv om det ikke er noe spenndene der) Så vet ikke om det er noen som har sendt inn noe nytt etter det skjedde.

Men vil du at jeg skal ta en titt innom bloggen din? og fortelle om den?
Har du en historie på hjertet?
Annbefalinger?
Tips?
Sitater?
Bilder?
Spørsmål jeg skal svare på?
 
Bare fantasien slipper grenser! På DIN SIDE er en egen katogori på bloggen, der DERE bestemmer hva som skal ut på den!
Send dette på ullalouisa@hotmail.com eller  melding på blogg.noSnakkes;*

Noe du vil ha på denne siden ?


 

DIN SIDE- NORGES HERLIGSTE SMILFikk da en forespørsel fra, foreldrene til denne skjønne ungen her, om jeg ville dele og stemme på han til å bli "Norges herligste smil" Er han bare ikke utrulig skjønn?Så vet ikke jeg! Vet at dette betyr mye for dem to Så om du kan være så snill og trykke her http://www.norgesherligstesmil.no/bidrag/1337 og på stem! Så blir dem evig takknemlige♥Skriv gjerne i kommentar feltet at du har stemt, så får du en liten oppmerksomhet fra meg! 
På forholden tusen takk til alle dere som stemmer :) Der kan foresten stemme 1gang hver dag,! WII:D 

Snakkes;* 
Vil du stemme på denne skjønne gutten?

Har du noe du vil dele til verden send inn på ullalouisa@hotmail.com! Kan være alt fra historier,spørsmål til linking og vurdering 

DIN SIDE- AnbefalingHeisann!!

http://danian.blogg.no/ hadde et innlegg om at han kunne lage gratise signaturer! Å slo til da, fikk den i går eller noe slikt, og er veldig fornøyd. Han spurte om han kunne få et innlegg om dette, og siden jeg har DIN SIDE her på bloggen, så hvorfor ikke! 

Anbefaler alle dere som ikke har besøkt bloggen hannes om å ta dere en liten  tur innom!Han blogger veldig forskjellig og har masse bilder. Han har litt av hvert på bloggen og ikke bare innlegg om hva han gjør hver dag. 
Liker veldig godt headeren hans, og slik han har innleggen. Ikke for lang å ikke for kort, men med anbfalinger, musikk tips, bilder og leserspørsmål i ny og ned
Kanskje du å vil ha en signatur? Som sagt det er gratis og du sier dine ønsker til han.


Dette er da min, og jeg likte den sikkelig godt! Tusen takk!!

Å du trenger ikke å ha i svart skrift eller med en sko, kommer helt han på hva du selv ønsker.  Ååå endelig er det helg♥ Å i morgen drar jeg med familien for å være en dag på hotell! Just love it
 Neste uken på denne tiden, står jeg på scenen og er snart en katt fra topp til tå! GLEDES

NB: Har du ikke sendt inn noe til din side, så anbefales det! Hva taker nei til å bli linket? eller noe slikt! Alt er tillit og spøre og sende på mail og alt blir annonymt dersom dere ønsker det
ullalouisa@hotmail.com 

Lesernes hemmeligheter# 3Denne personen valgte å være annonym, noen den selvfølgelig får lov til! Anbefaler alle til å ta seg tid til å lese denne historien, denne personen vil dele med oss
Alle historiene får meg på gråten, og dette var ingen unntak
Håper dere gir noen tilbakemeldinger til denne personenen, vedder på at det betyr mye for den! 
" Pappa, hvorfor oppfører du deg så rart? Hvorfor roper du sånn ? " Det var setninger jeg brukte ofte som lita..Jeg skjønte aldri hvorfor pappa var så rar om kveldene og hvorfor han alltid sov så lenge om dagene. Ofte kom politiet på besøk om nettene fordi pappa og stemor var så fulle at dem krangla sånn at naboene ringte til politiet. Kan huske at jeg var 4 år, politiet kom og jeg måtte gå dra sammen med pappa sin fulle kompis..vi måtte da kjøre ett stykke, har nå i ettertid skjønt at han var full..hva som helst kunne skjedd da..
Den verste opplevelsen var for noen år siden..jeg var 9 år og pappa og stemor hadde sine vanlige kvelder..drikk etter drikk til slutt startet dem og krangle. Jeg satt oppe på rommet mitt og skrek og ville bare hjem til mamma( Hadde ikke fortalt noe til mamma, fordi jeg ikke forsto hva som gikk av dem ) . Etter en lang stund kom dem opp å starta og krangle rett foran meg..dem begynte og slå hverandre og jeg var så redd at jeg hylte så høyt at alle naboene kunne høre det. I tillegg skalv jeg sånn at jeg kan ikke beskrive det. 
slik har barndommen min vært..er ikke alt jeg klarer og skrive her engang..er så vont!
Nå er tiden min ekstrem vanskelig, har ingen venner som virkelig forstår smerten min, eneste dem sier når jeg åpner meg for dem er uff, ja, mhm..ingen som virkelig bryr seg. Det gjør vont! Er inn og ut av BUP da..ting blir litt bedre da. 
Kan rett og slett ikke beskrive hvor sårt det er og se en foreldre slite med alkohol problemer..det har ødelagt meg helt og sliter med mange ting i dag. Selvsikkerhet,spising og skolen er vanskelig og konsentrere seg om. Men nå skal det sies at jeg bor sammen med mamma nå, hun drikker aldri og er den beste mammaen i verden. Hun vet så klart alt nå siden barnevernet tok meg vekk fra pappa. Har også kontakt med pappa. Men er der aldri.


 

 Snakkes;*
Har du en historie du vil dele? Noe du vil advare om eller bare noe du har på hjertet? Send inn til ullalouisa@hotmail.com
Du velger helt selv om du vil være annonym eller ikke og jeg respekterer begge valgene! 

hits