hits


Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserVi kicker 2015 i gangEt år er forbi og et nytt år er endelig godt i gang! Selv er jeg nettopp ferdig med termin prøve i matte, det er en stor glede å vite at om 2 uker er  siste termin for 2året startet. Dette er også det siste halvåret med matte på skolen, og smilet kunne ikke vært mer brett.
Selv om ferier er utrolig herlige, var det helt fantastisk å komme tilbake til hverdagen igjen, være husmor, kokk, og være tilbake i bygda!

Denne uken har fått en pang flott start! Starter i jobb igjen i dag, etter en lang ferie, sluttet i gamle jobb og nye jobber står for tur! Bare det er helt strålende.

Ser så utrolig frem til dette året, allerede nå venter det 1\2 reiser hver mnd til sommerferien med fly! Bare de reisene i seg selv blir utrolig herlig, møte nye og kjente folk, nye plasser og flere opplevelser.
Hvor jeg skal ut å farte de neste mnd kommer på bloggen etter hvert som reisene nærmere seg.  Denne helgen er siste helg her før mnd bytte, bare det er utrolig
motiverende!

Skal blant annet reise å møte denne flotte gjengen i Januar, sist hele gjengen var samlet var i April i fjor! Noe som begynner å bli en stund siden, så blir utrolig koselig en helg sammen med disse!
Hvor vi blant annet skal planlegge en ny reise for Noerehs årsmøte og der håper vi at vi ser akkurat DEG!

Når du lever mer og mer i den verden du drømte omNår man skal oppdater et år, kan man være helt kort å si at det var bra, eller kan man faktisk tenke hva har det her året har gjort for deg. Alt har en mening pleier jeg å si, kanskje man ikke finner meningen med en gang, men med tiden så dukker nok den meningen også frem.

I fjor tok jeg en helt annen retning, jeg forlot dans og storbyen og valgte og flytte opp til "vidda" og starte på en plass nok en gang på nytt. Har kun fått vært der 5mnd av 2013, resten av de 12 mnd jeg har til bringt der har vært i 2014.
Selv påvirkes året av hvem og hvor man befinner seg.

Jeg flyttet ut som 16åring, og nå som 18åring flyttet jeg igjen for meg selv i en leilighet. Mye har skjedd på de 2 årene. Alt jeg har fått opplevd og muligheten hadde ikke vært der om jeg ikke tok mitt drastiske valg.

Det jeg egentlig skal frem til, er at jeg er så utrolig takknemlig. Vi alle drømmer om et drømme liv som små, som bare er helt uvirkelig.. TENK deg når du faktisk får leve det!! Det er uvirkelig skal jeg fortelle deg.
Selv de som bor på plassen skjønner kanskje ikke hvor viktig dette er.. men alle folkene jeg har møtt, skolen jeg går på,de jeg har rundt meg, den nye samiske låten som kom ut, den kunden som snakket til meg på samisk, og den personen som sporte deg noe om det sjøsamiske.
De som skrev til deg på samisk, eller de som er stolte av å være same, og gå på butikken og finn samiske bøker, eller å ha en adressenavn som er på samisk, en verden hvor det meste foregår på samisk.

Det er noe jeg setter så utrolig stor pris på, året 2014 har jeg vokst så mye! Både på hvem jeg er og hva jeg vil.

Selv om jeg ikke snakker språket, merkelig nok ganske sjenert der. Så treffer låter, og meldinger meg mer om det blir snakket på samisk til meg. Noen vil kanskje reagere, ettersom jeg aldri har levd blant det samiske før nå. Men jeg føler meg mer samisk enn norsk.

I morgen er det julaften og et spørsmål om hva man skal ha på seg, noe som det siste året er blitt en selvfølge at kofta skal på! Til alt, julebord ,konserter,bursdager jeg tar som regel det fineste plagget jeg eier på meg- kofta.

Jeg var ganske så stolt i fjor på denne tiden, men vil nok påstå at jeg har vokst mye på dette året, mer erfaring og lærdom også! Vet litt mer. Vet også at jeg ikke kaster meg ned om en er uenig i det jeg er stolt av.

Dette er takket være de flotte jeg har hatt rundt meg, perlebygda og alle andre! Politkken, skolen, nære og fjerne! De som har hjulpet meg i snart 2år for å hjelpe meg å få tilbake 16tapte år av det samike.

Tusen takk.

min HJERTEsakerDet er merkelig på slike dager som søndager(tenke dager) man faller tilbake på bloggen, og egentlig innser at man har savnet det. Det er få som tror at det er så mye som skjer oppe på finnmarksvidda. Livet mitt har ikke vært mer hektisk enn etter jeg flyttet hit, og det er så herlig. Siden sist har jeg både kjørt hjem, og vært ut å reist.
Jeg er mye på reise fot for tiden, å nå skal jeg snart reise med fly igjen, og ikke hjem denne gangen. Man lærer så mye hver dag, og den dette året har gitt meg så mye, det har vært en fortsettelse på hva jeg vil og hva jeg mener. Det er nettopp dette som tar tiden min. Jeg har for tiden så mye prosjekter, og så mye spenndene ting jeg har takket ja til.

Mer skal jeg ikke røpe akkurat nå, men dette innebærer mye reising, nye foredrag, masse samarbeide og mine hjertesaker.

Er så glad for å holde meg opptatt tiden mot jul, denne mørketiden før jul er alltid så lang og tung. For det er så lenge fra høst og til jeg drar hjem til jul, at det kjennes og savnet blir bare større og større. Men med så mye reising, og booket helger frem i tid, har jeg stortsett ikke tid å reise hjem før jul uansett.

Livet på vidda er ganske så greit for tiden, vinteren begynner å komme, og det er nå jeg er klar for få til noe.

De få ukene igjenMerker bloggingen skjer bare en gang i uken nå! Men dagene er så fulle og det skjer så mye, og mye å gjøre før skoleslutt! 
Men idag tok jeg LANG HELG! Noe som føles utrolig herlig. 5dager fri! Eller fri og fri, må opp TIDLIG i morgen for å rekke bussen! Blir en ny tur på Hammerfest og krysser fingrene for at alt går bra og jeg ikke trenger å opperer!
Inn i mellom disse fridagene, skal jeg lese for fullt til teorien! Noe som jeg egentlig må dra å ta ganske så snart. Å ellers prøv å få gjort alt, selvom jeg er veldig flink til å gjøre alt i siste liten.. woops! 
At jeg kun har 13 SKOLEDAGER igjen! er herlig!
I dag er det akkurat 1mnd til jeg er mer eller mindre hjemme i Lofoten,hvor min sommer skal tilbringes med mye godt folk!

Den tiden som kommer nå og til jeg er hjemme er det mye som skal i boks, og jeg gleder meg til alt er ferdig og sommerferien kan inntas.
Skal blant annet 
ha Alt av kjøring og teorien tatt og være klar for å ta oppkjøringen når jeg reiser hjem.
Skal være flyttet og inn i leiligheten
 

Skal flytte for 3gangMye har skjedd siden jeg var hjemme og det var vårferie! Nå er det bare 1mnd igjen til jeg er ferdig i 1SUA, denne uken har vi 2prøve eksamen og på torsdag får vi vite om vi kommer opp i skriftlig eller ikke. For min del håper jeg å komme opp i skriftlig, da er jeg ferdig med eksamen og kan senke skuldrene og ha noen rolige dager frem til skoleslutt. 

Tiden går så utrolig fort, og helgen som var tilbringte jeg på fjellet. Utrolig herlig! Uten dekning, telefon, eller noe, ordentlig på vidda. Sikkelig sosialt og lærte utrolig masse.

 Har forresten endelig funnet meg boplass, hvor jeg skal bo fra høsten av. Det lettet mange kg for å si det slikt, er jo ganske så umulig og finne billige plasser her i kautokeino,men nå har jeg endelig en leilighet. 
Fra neste mnd av skal jeg flytte inn tingene men skal selv ikke bo der før til høsten.
Så fremover nå blir dere å få høre mer. Har vokst mye siden jeg bodde alene i Bodø og kjenner jeg gruer meg litt til å bo alene. 

Nå kan jeg ta ferieDet er nok sikkert ikke mange som er oppe nå, for min del sitter jeg oppe å venter på at tiden skal gå! Tar kvart på 5 bussen i dag og endelig føler jeg at påskeferien kommer til meg også! Men blir 19timer fra jeg reiser til jeg er hjemme, en utrolig lang reisedag med andre ord. Bytter buss i Alta og skal videre til Hammerfest på kontroll etter at skulderen gikk ut av ledd. Jeg både kommer lenge før time og har har mye tid etter timen. Derfra reiser jeg med fly med 3 fly bytter, før jeg må kjøre over en times tid hjem.
Jaja, slik er det å reise hjem i ferier når alle skal hjem.
Er så klar for å dra hjem nå og ser så frem til en uke hjemme i Lofoten 

Siste delen av skolen gikk til cafe besøk, å nå har vi ikke ordentlige skoledager før den 5. Mai! HELT FANTASTISK

Gleder meg til tiden fremoverDet er rart hvor hendikappet man føler seg, om noe mangler. Nå har jo ikke jeg mistet noe, men det å ikke kan fikse håret selv og plages med enkle små ting. Det å få vondt etter 5meter. Det å spise mer smertestillende enn mat,å ligge nesten hele tiden. Ikke klare å sove før man nesten må stå opp, og må legge alt på hyllen! Trodde aldri jeg skulle bli sittet i en slik knipe. Det har ikke godt mange dager, og ikke skriver jeg med ventrehånden heller. 
Men det å nærmest ikke får jobbe før Juni, ikke innebandy før høsten! Å at hele øvelsekjøringen blir så forsinket 6uker frem i tid er ganske nedtur. Ikke nok med det, men det å ha blitt skadet kommer ikke gratis,nei blir utgifter på utgifter. Å igjen da må alt annet som står på spill vente. I tillegg blir det mange fritimer og dager, når det blir inn og ut  av sykehus fremover. Gym med klassen får jeg ikke ha får til høsten nesten.
Ikke ser jeg helt meningen med det heller(som alle sier at jeg må finne meningen til) jo  noen mener det er for at jeg burde ta det mer med ro! Jo det har vært godt å tatt det med ro, men det er likevel ikke å ta det med ro, når leksene må uttsettes og søvnen fortrenges. Nå setter jeg så utolig stor pris på mye av hverdagen min! ♥enda mer enn det jeg gjorde før! 

Så nå må jeg bare se fremover for å klare det her! 

Gleder meg så mye til tiden fremover! April kommer til å bli en herlig måned, allerede neste helg reiser jeg hjem på påskeferie! Det blir mye fridager og tilogmed en helgtur til Trondheim OG måneden avsluttes hjemme i fantastiske Lofoten! Man kan ikke spør om en bedre måned. Teorien skal tas snart(når er hemmelig, i fall jeg stryker haha) Jeg skal på masse samiske festivaler,fyller 18, skal reise,flytte,og hadde det ikke vært for armen hadde vel livet v'ært ganske så greit! Hvertfall så greit jeg kan få det til per dags dato.  

Oppe på bena igjenTiden går så altfor fort, allerde 1uke siden sist jeg var innom å postet et innlegg og da med mitt legebesøk! Uken som har vært til nå, har jeg ligget med feber og innfluensa, så er ikke så mye spenndene som har skjedd. Heldigvis er jeg oppe på bena igjen, og det føles så herlig! Så rastløs og klar for en herlig uke, etter mange dager sengeliggende. 
Når vi med det samme snakker om tid, mandager er alltid tunge dager, slutter ikke før 16.00 å nå har jeg jobb om 1times tid. 
Blir så godt å jobbe denne uken, hvor lenge jeg jobber varriere veldig! Men penger blir det, å følger godt med til lappen, ferier,og bil! 

sendes videreI skrivende stund har jeg nettopp våknet! Var en snartur på skolen i dag,men dro hjem ganske så tidlig etterfulgt av et legebesøk. Endelig klarte jeg å fikse meg time etter så lang tid. Ble henvist videre til Tromsø og Hammerfest!  Så mens jeg venter på å dra dit, før jeg nå i løpet av uken et tonn med medisiner og prøve, og mye oppfølging for å se om noe vil hjelpe. Har den siste tiden(4mnd typ )  hatt hodesmerte hver enste dag. Dette har gått utrolig mye ut over skolearbeidet og ellers i hverdagen. Når hodesmertene kommer klarer jeg ikke annet enn å ligge til det går over. MEN når smertene først kommer blir det slikt resten av den dagen.. så håper virkelig jeg får time snart igjen! Legen kunne heller ikke diagnosere meg for migrene, for jeg hadde en værre type enn det. 

 Uken startet uventet men godt å endelig fått tatt tak i det! 


 

JobbhelgJobbhelgen er over, og i morgen starter uken med blokkdag i  Naturfag. Kjenner det skal bli utrolig herlig med ukedag igjen!Da kan jeg sove nesten 5timer lengre(wiihuu) Ganske greie dager på jobb,gjestene var fornøyde og penger er tjent! Bortsett fra at jeg nermest må hinke for å komme meg noen plass, men håper jeg sover det av meg!
Har egentlig vært ganske herlig med en rolig helg og tidlig kveld, men nå blir det godt med hverdagen igjen og fullt kjør
NOEREH sitt årsmøte 

I helgen som var, eller fra Torsdag til Søndag har jeg tilbringt dagene i Tysfjord på Drag, hvor jeg har deltatt under NOEREH sitt årsmøte. Dette var jo nytt på mange måter, hadde jo ikke vært medlem der før, å ikke hadde jeg vært i Tysfjord heller. Jeg reiste nedover med 3 andre fra Kauto å var fremme dagen før, altså Onsdags kvelden. TIl tross av at vi ikke hadde boplass der før dagen etter( når resten av gjenget kom) var det fantastisk gjestfrihet der, og jeg fikk rom for natten! 

Ane, Meg, Inga og Marion! På båten og knapt bare en time igjen etter en hel dag med reising.

TORSDAG- Denne kvelden kom resten av gjenget til Tysfjord, og det var da helgen egentlig kunne starte for fullt. 
     Jeg hadde klart å fått Mathilde med på å delta på denne helgen. Å hun er ganske så glad for at hun deltok nå i ettertid! Det var ganske så herlig å møte denne jenta igjen etter 3mnd,så helgen      måtte bare bli super og vell så det.  Vi hadde nokså mye å ta igjen, så første natten ble det mye snakking og en sen kveld. Jeg derimot la meg ikke før på morgen kvisten og fikk knapt 50minutter        med søvn etter at jeg var nokså så nervøs for dagen som kom å foredraget jeg hadde i vente.


FREDAG  Det var klar for å stå opp og gjøre klart for årsmøte, og en nokså stressende morgen. Ettersom jeg er så nøye på at koftebåndene blir helt perfekte, brukte jeg ganske så lang tid, men på slike arrangemanger er det alltid hjelp og få,noe jeg er ganske glad for.
Kofta kom på å nervene begynte å komme ut av balanse.
 
 
Det meste av programmet var her, utrolig koselig bygg!
 Det å holde et slik foredrag som jeg gjorde var både nervepirrende og spesielt. For første gang fikk jeg nådd ut til så mange folk på en og samme gang med min samiske historie, en historie som preger mye tårer. Å var ganske spent på tilbakemelding fra salen, å hvordan dem godtok min historie! 
Senere på kvelden var det fakeltog for distriks medisking senter, som NOEREH hadde arrangert. Utrolig bra oppmøte, og så herlig å vise at man bryr seg, og prøver å gjøre en forskjell med slike markeringer.

 
LØRDAG siste dagen med årsmøte for denne gangen. Å kanskje den dagen jeg blir å huske lenge! Denne dagen ble jeg valgt inn for å sitte i styret for NOEREH for dette året som vi har nå i vente. Noen vil kanskje tenke at det bare er et styre, men for meg er det muligheten til å gjøre noe. Gjøre en forskjell. Spre ting. Engasjere andre. Få til ting. Brenne videre. Drømme. Jobbe. Jobbe for. Jobbe mot. Gjøre en forskjell. Bli kjent. Dette er en ny drøm, en ny drøm som jeg får leve!♥Er så giret, og gleder meg til vi er i gang med det første styremøte.
Det å få så mye tillit fra den gjengen, hvertfall tillit nok til å komme inn, betyr utrolig mye, når jeg satt der flere ganger å tenkte at nå er jeg ikke med i år, ettersom at navnet mitt ikke var på listen med det første. Men med et benkforslag, gjorde at det ble et alternativ. 
Ser utrolig mye frem til å arbeide med denne flotte gjengen her! Planlegge, gjennomføre og lykkes! Å ikke minst bli enda bedre kjent med dem! Dette gleder jeg meg utrolig mye til, så mye nå i vente fremover, og mye og jobbe med! 
 

Helgen førte til altfor lite søvn, mye latter,nye bekjentskap, og nye vennskapbånd, nye dører som åpnet seg, og nye lærdom, nye opplevelser og nye minner.♥Helgen var helt fantastisk på alle måter og for å være helt ærlig var det så vanselig å ikke gråte da vi sa farvel. En helt fantastisk gjeng! Folkene! Jeg føler meg så hjemme på slike plasser, er i virkelig mitt element! Mitt liv. Å det jeg brenner og står for. Å det er så herlig å få bekrefte det nok en gang, at det er i slike omgivelser jeg skal engaskjer meg i. Det er her jeg hører til og det er her jeg har et stort hjerte til.
Helgen er bare et stort minne, å vanskelig å få alt ned i skriftform! Så kan vel bare si at jeg anbefaler alle til å bli medlem her, og delta selv neste gang noe slikt kommer! 


Den herlige NOEREH gjengen under årsmøtet på Drag i helgen♥

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN SOM DELTOK I TYSFJORD ♥ Tusen takk til all støtten og tilbakemeldinger og muligheten til å være med videre! Tusen takk til alle som gjorde denne helgen helt fantastisk! Tusen takk til dere som hørte på under mitt foredrag! 
Tusen takk  ♥ 

Nå gleder jeg meg til våren, hvor styret skal reise og møtes for første gang etter denne helgen! Da blir det nok en helt super helg! 
 

Hva mer kan man ønske seg?Nå er madrass i boks og i morgen skal jeg begynne å pakke å finne frem. Kofter, sjal,sølje,kamera osv.. Onsdagen tar jeg tidlig vinterferie, og det kommer til å blir ubeskrivelig herlig! Reiser med 3andre til Tysfjord i bil. Har selv aldri vært i Tysfjord,så det kommer til å bli utrolig spenndene. Vi skal kjøre hele veien, så blir en lang tur, men ikke minst utrolig koselig! 
I Tysfjord skal jeg være fra Onsdag til Søndag. Torsdags kveld kommer resten av gjengen som skal være med, og vi regner med vi blir en gjeng på 30stk. NOEREH skal arrangere landsmøte, så dit kommer masse samiske ungdommer!
Selv er jeg en del av "programmet" å skal holde et foredrag Fredagen der! Noe jeg er utrolig spent for. Men mi snille gode Mathilde kommer til Tysfjord,da får jeg også metalt støtte under foredraget! Hun skal faktisk være der hele helgen sammens med oss, noe som blir utrolig koselig♥Sist vi møttes var i jul og det var UNDER en dag! Vi satt faktisk å snakket om at vi har bare møttes 4dager siden skolestart, noe som er utrolig sykt! Så gleder meg veldig til å treffe den jenta igjen, vi har så mye å ta igjen, å i tilegg kan vi krysse av på en ny plass vi har reist sammen! 
Søndagen reiser jeg til Bodø sammens med Mathilde og blir der i noen timer, da får jeg forhåpentligvis møtt en del av Bodøfolkene der, før jeg reiser videre! For jeg skal faktisk hjem en snar tur! Siden vi har vinterferie Mandag og Tirsdag, er jeg hjemme i Lofoten da! Savner de der hjemme så utrolig mye. I tillegg blir det litt godt å få litt ferie så det her kan ikke bli bedre. 

Vet at det kommer til å bli helt forferdelig trist å foralte alt det her igjen! Men hedligvis kommer April og Mai snart med mye ferier så det blir det flere hjemturer.


Når man bor så langt borte er all tid verdifull tid! Sist kom disse to på flyplassen når jeg hadde 2timers venting! Utrolig koselig!  

tiden framover med muligheterKjøretimene på Mandagen var så bra! Så fornøyd med læreren og kjøreskolen, å ikke at det har så mye å si, men bilen var også helt fantastisk♥Fra en som så vidt har kjørt før lærte jeg meg overaskende mye de timene! Neste gang skal vi kjøre 6timer, så da må jeg ta en fridag fra skolen, men men! 2 uker etter det er målet å ta teorien om søknaden min om førekort er blitt godkjent,da har jeg også kjøre time å da skal vi starte med glattkjøring. Det går utrolig fort, å gleder meg så til den dagen jeg har alt i boks å kan kjøre alene!! 
 
Har så mye godt i vente fremover, å ser så frem til lysere tider. Er mye reising som blir, mye sponset turer faktisk. Men kommer stadig over nye tilbud, og et nytt tilbud senest i dag. Man da er det alt fra 3månder, helger og uker reising rundt i Norges land. Å reisegrunnen er MIDT i blinkken for meg. Så håper jeg allerde kan være med fra vårparten av, men før den tid sier jeg ikke noe merMen et av målene i år var å reise mest mulig, uansett hvor bare reise å takke ja!  

Har veldig mye å se frem til nå, å ut fra det kan dette året bli helt fantastisk! 

Nå for tur står samefolkets dag på listen, i morgen er det siste øving før opptreden i hallen! Aldri har jeg feiret denne dagen, å ser utrolig frem til å gå med kofte og feire denne dagen, slik alle burde gjøre! Noe som irriterer meg veldig at det ikke er en rød merkedag på kalenderen! Men det skal jeg gjøre noe med..
 
Fine bilen jeg skal øvelsekjøre fremover:D  

langfriHeisann!!

Ettersom jeg lå i sengen å overhode ikke fikk sov i går, før det hadde gått en lang stund. Ente det opp med at det var helt forferdelig å stå opp. Føllte meg så sliten og trøtt! "tom for batteri" hva passer bedre enn med blokkdag i gym da? haha! Heldigvis var skoledagen så koselig og ganske rolig. Vi snakket om ski smøring de 2 første timene, så satt vi i kantinen å spiste vaffler. Haha, fordelen med liten skole, av og til dukker det opp slike goder som i dag med gratise vaffler. Så dro hele klassen på skitur etter lunch, så koselig og fantastisk vær og temperatur!♥Var ganske så rart å ha ski på bena etter 3år! 
Elsker slike dager, hvor vi enten har fritimer eller gjør noe sosialt med klassen! Vi har så sammen sveiset og går så bra over ens! En helt fantastisk klasse! 


Nå er det endelig helg! LANG helg. Skal nyte den siste jobb fri helgen. Neste helg er det " back to work" etter en laaaaaaang juleferie fra jobb! Har vært herlig å kan sove lenge i helgen å ikke stå opp midt på natten. Men nå er jeg klar for å jobbe og spare opp til ferie og lappen:D 


 

Så mye i venteHeisann!!

Det er en ny uke og nye muligheter! Har hatt i lekse og skrive logg fra termin 1, noe som fikk meg til å tenke over de 6mnd jeg har gått på skole her i Kautokieno. Jeg er så utrolig fornøyd! Skolen er en liten og koselig skole. De er så flinke å legge tilrette ting og ta hensyn. Da jeg ikke kan samisk.. Går jo også i en helt fantastisk fin klasse med så sær humor. Trives utrolig godt, og man skulle ikke tro at jeg går allmen, for skoledagene er så koselig, og mer sosialt enn de andre jeg har gått på. Du møter bare på folk du kjenner i gangene og vet hvem lærerne er. Masse turer har vi vært på og har så mye fine minner av dette første skole termin som har vært. Å nå ser jeg fram til å jobbe mot en like fin avslutning av første året.

Nå går vi også inn i en ny mnd i løpet av helgen, som da betyr at før det blir mandag igjen har vi rukket å passert datoen hvor det kun er 6mnd til jeg har bursdag! Altså fra neste uke av kan jeg starte å ta teorien, og det føles helt herlig! 
 Akkurat når jeg skal ta den vet jeg ikke, men har et mål å ta den i Mars. Så skal jeg sette i gang med kjøretimer i Alta, nå som jeg har mye fridager fremover. 

det handler om å finne det positive i det negative, å da er det mye en kan se fram til! 

Skal i neste uke få oppleve å feire samefolkets dag, det blir reising fra neste helg av og fremover! Gleder meg så mye og er så mye forskjellige reiser jeg skal på, til helt forskjellige plasser. Ser virkelig fram til et år med mye reiser og opplevelser og har derfor takket ja av det jeg har blitt spourt om så langt så dette ser jeg fram til. 

Har så mye i vente, å allerede mnd fram til sommerene kommer til å by på litt av hvert!


Så klar for et år med mye reising og opplevelser!

 

gonna get harderLife

Har for tiden ikke hatt noe tid til å oppdatere dere der hjemme! Eller tid har jeg, har vel egentlig ikke hatt så mye som burde komme ut på bloggen. Å dermed valgt å ikke skrevet noe heller..Innlegg på innlegg har blitt skrevet, og slettet like etter! For vet rett og slett ikke hvordan jeg skal forklare. Ting går ikke alltid rette veien, å slik startet ikke det nye året mitt. Håper virkelig året blir bedre enn som så.
Kjenner på hele meg at ting er ikke der det burde være, ingen ting er som det burde. Å skulle helst bare fått en avkobling å reist bort litt. Falsk smil og holde tårer. Jeg makter nesten ikke å reise meg opp av sengen, for jeg har nesten gitt opp. Jeg er på det stadiet at, hadde jeg ikke at et mål på hva jeg ville oppnå her, hadde jeg blitt liggende i sengen til jeg fant ut at jeg kunne reise meg.

Heldigvis har jeg helt fantastiske venner her i Kautokeino, som har hjulpet meg. Har dermed også hadd noe å gjort hele tiden, å slippet og sittet alene!  

ELSKER DET SAMISKE SPRÅKETDagen i dag har vært hel fantastisk... eller ikke! Våknet opp i dag høvelig sent(men utrolig godt å få sovet ut) Noe som ikke var en del av planen, ettersom jeg skulle bruke morgen til kveld med oppgaven.. men valgte å høre på kroppen i dag, når jeg våkent opp å ikke følte meg i form! 
Så dagen i dag har rett å slett bare gått til en ting å det er særoppgaven. Dette går fremover, heldigvis! Men har ennå en GOD del igjen før jeg kan si meg helt ferdig med oppgaven. I morgen er det skole igjen, å ser faktisk frem til det! Dagene går bare i surr om en har fri(selv om det har vært utrolig godt da) 
I morgen har jeg 7timer med samisk å gleder meg utrolig mye,er så utrolig mye man lærer med en hel dag samisk! 
Blir mye læring av ord som vi trenger i denne tiden, nemelig juleord! Da jeg etter jul skal fortelle på samisk hva jeg har gjort i julen! Håhå!
Vi skal også oversette intervjuet som var i Avvir om meg på samisk. I tilegg må jeg lære meg mer om settnings oppbygningen da noen av sidene i særoppgaven skal være på samisk! HJELP!

\\betyr " snakk samisk te mæ" 

Gleder meg utrolig mye!Etter dagen i morgen har jeg kun 2 timer samisk igjen av 2013, så nå må jeg henge i! Er normat ikke den med mest motivasjon i alle fag, men er det noe jeg virkelig brenner for, legger jeg all min sjel i den.
Slik som det å lære seg samisk, et språk jeg har vilt snakket hele livet. Et språk jeg vil bære med meg videre og et språk jeg vil flere skal snakke.

Derfor er også særoppgaven utrolig viktig for meg, har utrolig høye forventinger og krav til meg selv på den oppgaven. Å blir så klart veldig skuffet om jeg ikke får det resultatet jeg jobber for. Siden særoppgaven er fra samisk faget gjelder det å gjøre det best mulig!

 

Mye å komme i havn med
Akkurat nå har jeg vasket vekk ansiktsmasken og sitter godt plantet i sengen! Tanken på at vi har fri i morgen, er så utrolig herlig. Så dermed skal jeg utnytte det for fullt, å sitte oppe lengst mulig med særoppgaven min, slik at jeg forhåpentligvis kan si meg ferdig ganske så snart. Ja for jeg må faktisk starte helt på nytt med denne oppgaven, noe som irriterer meg veldig! Alt hadde blitt borte, men men! 
Skal få unna de 2 store innleveringene som ligger å ganger på meg nå, slik at den siste tiden kan jeg nyte for fullt, pakke inn julegaver og ha ordentlig jul

Er så utrolig rart at jeg kun har 1 helg i Kautokeino igjen av dette året! Tanken på at jeg skal hjem snart etter 3mnd er utrolig rart, en veldig blandet følelse! Men klart gleder jeg meg veldig


Samehjertet Episode1Heisann!!

Anne Karen og jeg har laget en "serie" som vi skal post ut en gang i uken. En serie som handler om fordommene om samer og Kautkeino! En serie som blir bassert på alle fordommene man hører, om denne plassen! 
Denne serien blir å slutte med hvordan det EGENTLIG er å bo her!

Første episode av " Samehjertet" handler om hvordan det var for meg før jeg flyttet opp hit og da jeg ankom denne plassen! FØLG MED
Fordommer kan være så mye, og er så glad for at jeg bet tennene mine sammen til tross for alle fordommene

Samehjertet Episode1Heisann!!

Anne Karen og jeg har laget en "serie" som vi skal post ut en gang i uken. En serie som handler om fordommene om samer og Kautkeino! En serie som blir bassert på alle fordommene man hører, om denne plassen! 
Denne serien blir å slutte med hvordan det EGENTLIG er å bo her!

Første episode av " Samehjertet" handler om hvordan det var for meg før jeg flyttet opp hit og da jeg ankom denne plassen! FØLG MED
Fordommer kan være så mye, og er så glad for at jeg bet tennene mine sammen til tross for alle fordommene

Å ikke strekke tilHeisann!!
(
dagens klageinnlegg
Mandagene er ganske greie dager, ikke noe fag fra 11-14.20 så med andre ord mye fritimer. Passer egentlig utrolig bra på mandager! Skulle jo både til kor og videre på besøk i dag,men har rett å slett vært sikkelig dårlig!Når jeg først får vondt i hode, kan jeg til tider bli sengeliggene for at  det blir så ille.Gikk rett i seng da jeg kom hjem, uten å få i meg middag en gang. Nu så begynner det å bli bedre, men er jo så typisk nå når det går mot kveld..åååååå! Skulle jo bruke tiden på å både starte å frysne tørkle jeg skal bruke til jul og særoppgaven, men ikke noe fikk jeg gjort i dag. 
Er en helt forferderlig følelse å må si nei, å faktisk holde seg hjemme, å ikke få gjort noe man skal. Hater følelsen av å skuffe folk og ikke strekker til.Så derfor har jeg aldri tid til å ligge hjemme å bli frisk. Skulle jeg gjort det, hadde jeg hatt utrolig mange fraværsdager!

De neste ukene som kommer blir det mye å holde i sjakk. 8 prøver, innleveringer og oppgaver, kor øving, innebandy, jobb osv.. gleder meg så til jeg er ferdig med alt skolearbeid og kan senke skuldrene å telle dager til ferien. Nå går hver dag for fort,og i morgen er det 3.Desember alt!
Nå må jeg hive på siste innspurt å få gjort alt ferdig får 19.Desember! Ikke lenge igjen, å kjenner jeg gjør ikke annet enn å stresse hele dagen. 

BarnedrømmenHeisann!!

Siste treningen før kampen er unnagjort. Å sitter egentlig å tenker på hva er det jeg hiver meg utti på Lørdagen?Har knapt spilt i 2uker, å nå skal jeg ut i min første kamp. Haha, blir nok litt av et syn. Gleder meg egentlig veldig, blir en utrolig artig opplevelse å være med på. 
Etter dagens trening ble det både blod, blåmerker, skadet håndledd og opphovnet munn! HAHA! Tiltross for alt dette, er innebandy helt UTROLIG gøy♥
Så nå er innebandy køllene lånt og hentet, og klar til å fyre av på Lørdagen!!

Ellers har jeg prøvd koftene mine som jeg har kjøpt, å fikk på døren for 2dager siden! Utrolig fornøyd! Å er vel det beste jeg kunne ha brukt pengene på♥Nå har jeg ikke bare ei kofte, men fire og kan velge å vrake:D
  
Det tok meg 11år, men nå har jeg koften jeg har drømt om som liten!

 

Store gleder
Tror dette er første uken på lenge jeg tar ting med ro, men nå snart skal jeg ut på en ny innebandy trening! Kjenner jeg starter å bli ganske så rastløs nå så gleder meg! 
Var hos Vertmommo og spiste i dag etter skolen! Torsketunger, ekte lofotmat for lofotjenta♥Åh ble så utrolig glad!! 
Så ting- store gleder!

Nå skal jeg ha siste trening før kampen vår som er til helgen! Gurr dette blir spenndene!!

 

just four left
\\ fall down seeven. stand up eight

Var utrolig herlig å kjøre på med vekter, styrke og avslutte dagen med trening med innebandy laget mitt! Trening er en veldig stor avkobling, egentlig ganske så greit for da slipper man å sitte å snakke, og heller kan trene og gjøre mer nytte av seg! 


Tiden går veldig fort, å i dag er det allerede bare 4uker til juleferie! Utrolig mye som skjer nå fremover, og mye som må gjøres før ferien kan komme.
Til helgen blir det tur til Karasjok, hvor vi skal reise hjem med seier etter innebandy kampen. 
Neste uken har jeg mye fri, og skal derfor dra en dag til Alta for å handle ferdig resten av julegavene jeg skal gi. Er vel egentlig ganske godt på vei, og snart ferdig ettersom jeg startet allerde i September. 


Snart kommer vi inn i den beste månden i året, månden hvor man skal gi og være med dem rundt seg♥


T dagHeisann!!

Dagen i dag, å de neste Tirsdagene framover kommer til å bli en sikkelig trenings dag noe som er utrolig herlig! ♥ Dro på skolen i 17tiden, med Anne Karen å hadde styrke trening! Så kanskje jeg får arm muskler snart:D haha! spilte FAKTISK fotball også, men ikke av egen vilje. Men trening er vel trening så hvorfor ikke? Rett etter det var det Innebandy i 2timer! Utrolig bra økt, å lærte mye til å være første gang! Men Hahah, har en LANG vei å gå.. 
Er utrolig bra trening, så nå slipper jeg å jogge så mye ute i kulda, for huff det er kaldt!

I morgen blir det en ny treningsøkt,swing og sang! Her går ting på full rulle dagen lang,men det er så herlig å være så mye i aktivitet. Selv om jeg kjenner at jeg ikke er helt frisk, så får man bare kaste seg ut i det.

 

Fitforfight♥ 

Litt over 1mnd igjen av dette året, så man får vel bare gjøre en siste innspurt før juleferien!  

starter på ny idrettHeisann!!

Da var mandagen over, å i morgen er det tilbake på  skolebenken igjen etter langhelg!Skoledagen i morgen er  for det meste samisk og fritimer, noe som er utrolig herlig! 
Dagene går i ett og i dag har vi øvet, for å synge julestemmningen inn snart her i bygda!
Ellers blir morgen dagen å gå til trening, så dere blir nok ikke å høre fra meg før på kvelden i morgen. Om jeg har overlevd min første trening på innebandy laget, så dette kan bli spenndene.
Ser hvertfall utrolig frem til å få 4 nye timer i uken,  4mer timer trening♥
I tillegg har vertsmamma bursdag i morgen også, så en hektsik dag i morgen med andre ord.

 
Håper alle har hatt en fin start på uken! 
" Ny uke nye muligheter"  

BlokkfriHeisann!!

Har vært ubeskrivelig herlig å hatt fri i dag! Noe som resulterte i at jeg lå i sengen en god stund. Formen er heller ikke på topp, men er vel min egen feil(?) Klarer jo ikke å være i ro og inne, så ble en 1,2mil lang tur i dag! Å det var KALDT skal jeg fortelle dere.
Merker nå at det kanskje ikke var den beste avgjørelsen, om en vil bli frisk men men!
Nå skal jeg ta litt pust i bakken, før jeg skal dra ut igjen å synge!

 

Første året utenHeisann!!

Selv om mange vil si det er lenge igjen, så går det utrolig fort og snart kommer den beste høytiden i året! JULEN♥Tiden fra 1.Desember til nyttår er helt fantastisk. 
Etter at jeg flyttet ut, er juleferien den tiden av året hvor jeg endelig kan reise hjem igjen! Noe som i år blir exstra koselig, etter 3mnd borte..
Er så koselig i julen, å bruke tiden på dem man er glade i, være med familien og venner! En helt fantastisk tid og avslutning av året♥

Det rareste i år, er at for første gang skal jeg ikke være med resten av Kabelvåg, familie og venner å se når vårt flotte juletree på torget skal få lys! 
I fjor kunne jeg bare ta båt hjem å få oppleve det, men ikke i år! Blir utrolig rart.. har vært med hvert eneste år så lenge jeg kan huske..
Elsker tradisjoner å det å ikke kunne få delta på den første tradisjonen i Desember, er litt rart! Men håper å tror Kautokeino har noe som kan gjøre at jeg får nye tradisjoner her! 
Det fine i år er at jeg kommer hjem noen dager før julaften♥Da får jeg tid å reise en tur til Mathilde, å både gi hun julegaven og møte henne igjen etter 2mnd! Å samtidig får jeg være med familien hjemme, på alt vi gjør før julaften og etter♥

 Gleder meg til å være store deler av Desember her i Kautokeino, å se hvordan tiden frem mot jul er her! Det jeg hvertfall vet er at korene jeg er med på, skal synge i forskjellige julesammenhenger og det finnes ikke mer julestemmning enn det♥

Julestemmning har komment for mange månder siden! Å med snø og kulde, julegaver på rommet og julesanger vi øver på er det ikke vanskelig


\\tatt i fjor i juletiden♥

Helgen er her
Har ikke så mye å si enn GOD HELG! Håper alle får en super fin helg. 
Jeg skal hvertfall nyte frihelgen min nok en gang.
Prøv å få gjort mest mulig skolearbeid,trene og være sosial!
 

never to farHeisann!! 

I det  siste har det blitt utrolig mye " tema" innlegg, uten å nevne hendelse eller sted, så kan en bare tenke seg til resten! Men nå blir jeg tilbake me oppdateringer for fullt. 
I dag skjedde det ikke så alt for mye spenndene på skolen, å i morgen blir det ikke stort som skjer heller. Blokkdag i MATTE(7timer) får vel bare ha et åpent sinn og ønske meg lykke til! haha.
Har faktisk startet på swing, noe som i grunn er ganske komisk. Er jo utrolig kjekt og ikke minst artig å kunne, men før man kan det er de ikke så veldig heldig som havner med meg! HAha. Måtte flire hver gang vi måtte bytte partner, for da var det enda en ny person som måtte plages.. haha. neida det gikk nå eller joda det går vel, eller(?)
Så var det rett på sang i 2timer, hvor vi øver på vår julekonsert vi skal ha! ♥ Gleder meg! 
Enda en kofte dag, med samisk og julemusikk!

På Mandag fikk jeg høre resultatet av sangen "min" vi lager som koret skal synge, å tror det blir ganske bra! Driver også med et lite prosjekt, å skal se hvor tøff jeg er om jeg klarer å fullføre det. Har enda noen måender igjen, eller helt til påsken! Tanken er det å det frister å hoppe i det. Men et helt nytt språk jeg egentlig ikke kan .. så vi får se!
Men mandagen får jeg høre melodien.. så det blir utrolig spenndene!

Ellers går dagene i ett å snart er det Desember å da skal jeg snart hjem! Jeg overlever å være her, men det er så snart man blir sittende alene at man vil ta første flyet rett hjem.
Men er det noen jeg gleder meg til å møte, må det være mine skatter! Mine søsken ♥  de betyr så utrolig mye for meg! Å er så rart å ikke være i hverdagen deres! 

Skal bli så godt å gi disse to en bjørneklem når jeg kommer hjem♥ 

Stortrives i Kautokeino, men skjer bare litt for mye her for tiden, både på godt og vondt! 
Men alt går fint!
Å håper alt er bra med folk dere hjemme!

Nå skal jeg fullføre den siste mående før jul med STIL! Både på skolen og ellers!  

FORDOMMERHeisann!!

Selv om det er en fryd og ingen fare å bo i Kautokeino, så er det som alle andre plasser utrolig mye som surrer blant det gode. Noe som alle plassene har, men noe som man merker godt på en så liten plass som dette. FORDOMMER! 
Er fordommer om alt og alle! 
Er så utrolig lett å dømme folk, med og lese og ikke minst høre hva andre sier og mener. Såklart en kan ha alt i baktanke men møte alltid folk med åpent sinn !
Halvparten av disse fordommene kommer jo fra folk som ikke kjenner dem selv! 
Å nei dette skjer jo over alt, hvor enn man er!
Så vil det alltid være det ukjente man har fordommer mot..

Hadde jeg hørt på alle fordommene, så hadde jeg ikke vært i Kautokeino! For det fristet ikke etter hva folkene sa om plassen, ble nermed helt skremt av meg.
Hadde heller nok ikke bodd her så mye lengre, for hadde jeg hørt på alle fordommene hadde jeg vært helt alene..

Fordommer! Ja kan av og til være nyttig med en pekepinne, men den skal ikke legge vekt på hva du mener.

Har du mye fordommer?tenk igjenom hva du sier om toppbloggere du aldri har møtt, eller folk på gaten.. 

Neste gang det er noe du vil dømme, bli kjent med det først før du dømmer! Uten fordommer kan du bli kjent med helt fantastiske personer ♥

 

Skulle ønske samisk var mitt morsmålHeisann!!

Før jeg kom hit, var det alltid en drøm som skulle gjenomføres å ta opp det samiske! Å nei, den drømmen er ikke forandret. 
Det å komme hit, å for første gang i hele mitt liv se stolthet innenfor det samiske, er et syn jeg aldri trodde jeg ville se.
Å bli kjent med folk som lever av reindrift, med folk som er reindrift samer og folk som ikke er det, er helt fantastisk. 
Å høre og lese det samiske språket hver dag er helt nytt for meg.
Se kofter og luer og folk med finstas og ikke MINST stolthet. Er en beskrivelse som ikke kan forklares.
Såklart er det ikke like lett å ikke kunne språket, er ikke like lett å slenge seg på i samtaler, når du selv ikke skjønner hva som blir sagt. Men er helt klart noe jeg vil lære meg, for man mister utrolig mye av det samiske når en ikke kan språekt, føler jeg! Å er noe jeg vil vidreføre.. blant annet nå i første omgang til mine småsøken der hjemme! 

Skulle ønske jeg hadde vokst opp med det samiske, å at samisk var mitt morsmål! 

Når det er sagt har jeg 8timer med samisk i morgen, helt alene! Å er utrolig spent på hva vi skal gjøre iløpet av de timene. Så ser frem til en super skoledag i morgen, å forhåpentligvis får jeg lære masse!


 

En uke medHeisann!!

Vet at familie og andre der hjemme følger med bloggen, men er nok ikke den beste nå for tiden til å oppdatere. Skjer faktisk utrolig mye hver dag, å om det ikke skjer mye har jeg ikke ro i meg så finne på noe, gjør jeg uansett. 
Denne uken blir utrolig herlig på skolen; store deler av dagen i dag gikk til fritime
I morgen har jeg ingen skolefag, å siden jeg sitter i OD komeiteen på skolen skal jeg bruke fritimene på å fikse klart til tema dag på skolen i morgen. Skal hjelpe å rigge til scenen og alt som treng, noe jeg egentlig flirer med tanken, ikke er jeg noe flink med det tekniske heller.. haha! Resten av morgen dagen vil gå til tema dag for årets prosjekt.

Onsdag er det vanlig skole, torsdag er det jobb dag for OD og fredagen har jeg blokkdag i samisk(en hel skoledag med samisk) med andre ord en uke med lite skolefag!

 Kjenner jeg er passe nervøs for morgen dagen, så burde vel hoppe i seng nå så ikke alt går helt på tryne i morgen. 

 
Har foresten et særemne i samisk, noe som blir en veldig stor oppgave som skal leveres inn rett før juleferie!Så var det bare å priovitere og få tid til alt
 

Det går mot julHeisann!!


I dag hadde lille koret mitt sin førte opptreden, og så stolt over dem! I tillegg sang jeg med det store koret 2 sanger. Utrolig artig♥Når jeg var ferdig der, var det over til kor øving i voksen koret! 
Elsker at jeg har mange timer i uken, hvor jeg kan være i kor og synge. Å de meste av sangene er stortsett på samisk.

I dag er den første snøen i Kautokeino komment! 9 OKTOBER! Helt sykt! (bildet er tatt  da det begynte å snø) nå er både hagen og veien dekket av et kvitt stort lag.

Det går mot jul, og jeg har utrolig mye julestemmning! Er godt i gang med julehandel allerede. Elsker denne tiden av året, elsker å gi gaver til folk! Utrolig koselig.
Iløpet av uken som kommer, skal jeg også prøve å komme meg til Alta, for å handle inn siste rest på advents kalenderen til Mathilde♥(en koselig juletradisjon, vi startet med i fjor)Som faktisk kommer hit neste helg! Blir så utrolig koselig å se henne igjen, etter 2mnd.♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLS RUNDENHeisann!!

Hvordan liker du deg i Katuo?
Liker meg til nå ganske bra! 
Hva er den største forskjellen fra Bodø til Kauto?

Den største forskjellen er nok at Bodø er en by og Kauto en bygd. Det i seg selv er en STOR forskjell.
Hva savner du med å bo i Bodø?
Savner folkene, de vanene jeg fikk og det å faktsik være så godt kjent på en plass at du føler deg så hjemme! 
Hva savner du overhode ikke med Bodø?
Å bo på hybel, ble så utrolig kjedelig i lengden..
 Hva er det beste minne du har fra Katuo til nå?
Hmm.. beste minne! Har gjort så utrolig mye her på kort tid, så vet ikke ET.. men da familien kom var det utrolig koselig ♥
Hvor mye samisk har du lært deg?
 
Har lært meg litt og elsker samisk timene! Endelig får jeg lære meg samisk.
Har du fått nærmere forhold til familien din etter du flyttet til Kautokeino?
Fikk nærmere forhold til dem da jeg flyttet på hybel i fjor. Så har ganske godt forhold til dem nå ♥

Savner du grunnskolen?
Nei egentlig ikke!  
Funne en dæ en samegutt enda? 
Haha, nei så heldig har jeg nok ikke vært! 
Ka e dine mål i Kautokeino?
Mine mål her er å fullføre VGS,lære samisk og om kulturen for å kunne ta det med videre.
Savna du familien din heime i Bodø?
Familien min bor i Lofoten, å ja dem savner jeg! Å folkene i Bodø å såklart! 

Hvordan er det å bo i Kauto?
Er ganske annderledes, nytt og spenndene men utrolig koselig.
 Savner du å bo i lofoten?
Nå er det egentlig 2år siden jeg bodde i lofoten. Så savner egentlig ikke å bo der, men savner Lofoten! Akkurat nå vil jeg oppleve mye nytt og se verden.Da er det godt å komme hjem til Lofoten av og til ♥
Hvordan er det å flytte fra alle(?) vennene dine ?
Er jo ikke noe jeg vil egentlig, men er det ordentlige venner vil ikke avstand gjøre noe forskjell.
Savner du meg?

 Ka du syns om å bo hær i Kauto? Trives du?
Trives til nå utrolig bra, å er så glad for at jeg flyttet hit! Angrer til nå ikke.
Syns du at folk hær har tatt deg godt imot?
JA!! Hadde aldri kunne forestille meg det. Har blitt sikkelig godt tatt imot, noe som jeg er utrolig glad for.
 Det beste og fineste hær?
det beste? hmm og fineste? hmm bygda er en sjarm i seg selv, selv uten hav og fjell.
 Ka som har overaska deg mest?
At ingen av fordommene stemmer, at jeg har blitt så godt tatt imot og at det er ordentlig høst her. Noe som er HELT fantastisk.
 Gleder du deg til en nyyydelig Kautovinter?
Ja blir en opplevelse men utrolig kaldt! Men nå skal jeg nyte de siste dagene for i år med hvertfall litt varme her.

Hva var ditt førsteinntrykk av kautokeino?


At bygda ikke var så fæl og liten som folk skal ha det til.
Trives du i Kautokeino?
Ja til nå trives jeg.
Hva synes du om folka i Kauto?
De jeg har møtt er utrolig koselige.
Hva synes du om klassen din?
Klassen min er helt fantastisk! SUPER klasse. Liker klassen min utrolig godt, en herlig gjeng.

Hva holder du på med i fritiden?.
Musikk,sang, trening, venner, skolearbeid og jobb
Hvordan type mennesker liker du?
Personer som er seg selv! 
Hva synes du om skolen?
Liker skolen veldig godt! En liten koselig skole med dyktige lærere. 
Noe negativt ved kauto?
Har ikke bodd her så lenge at jeg har klart å funnet noe negativt. Men kanskje at det går rykte om ekstrem kulde på vinteren(?) å at det er MASSE mygg på sommeren(?) så det frister ikke å være her da.
Blitt kjent med mange?
Blitt kjent med en del ja.
Hva synes du om vertsfamilien din?
Er så utrolig takknemelig for at jeg får bo her. Kunne ikke fått en bedre vertsfamilie. Helt fantastiske folk og er så fornøyd ♥
Hvorfor flyttet du til kauto?
For å ta opp det samiske.

Hvordan er du som person?
Hvordan jeg er som person? hmm det vet jeg ikke hvordan andre ser på meg som.. 
Fortell litt om deg selv! 
Hmm.. vet ikke hva du vil vite? Er ei 17års gammel jente fra Lofoten, som i fjor gikk musikk dans og drama i Bodø. Har blogget på denne bloggen i 3år.
Elsker musikk og sang, ta bilder og naturen. 
Nå er jeg startet første året på nytt, bare nå i Kautokeino hvor målet er å lære samisk og fullføre VGS
Hvordan tror du andre i kauto oppfatter deg?
Vet du hva det har jeg tenkt på mye! Men det vet jeg faktisk ikke;o Håper det ikke er så alt for ille..
 kordan du fikk en vertsfamilie i Kautekeino? Reis du med en organissasjon eller? 
Nei reis ikke med en organissasjon! Reiste opp hit i Mai\Juni for å besøke masse folk,hybler osv å finne ut hvor jeg ville bo.Skolen har vertsfamilie ordning. Så da det ble valgt hvor jeg skulle bo, sendte vi inn sjema til skolen. På den måten får jeg støtte fra skolen, som går til vertsfamilien. Når man er fylt 18, må man søke om dette. Denne ordningen har skolen, for å minke frafallene på skolene, noe som er utrolig bra! 


I kveld skjer det
Utenfor skolen i dag

Nå skal jeg hoppe i dusjen og få på kofta! I kveld får vi svaret på hvem som skal styre de 4neste årene. Er utrolig spent og håper det går vår vei. 
Til min lykke kjenner jeg at en forskjølelse er på tur, å skole dagen i dag var helt off!Men nå har jeg pakket meg inn med alt , å håper det blir bedre utover kvelden.
Blir en lang og forhåpentligvis en veldig koselig kveld!
Skal ned med kulturhuset til 21:00 å stå med NSR sin stand, hvor vi etterpå drar ned til VIlmarks sentret for resultatet av valg2013
 
Detter blir SPENNDENE

Vi snakkes 

SPØRSMÅLS RUNDE, STILL GJERNE SPØRSMÅLHeisann!!

Beklager for null oppdatering denne uken, men dagene går så utrolig fort å vips i morgen er det helg! 

?Siden sist har jeg vært på tur med hele vgs 1, noe som var kjempe koselig.
?Har gått  mange turer(men har fortsatt utrolig dårlig rettningsans)
?bynt å fått en del lekser
?Fått jobb på Thon Hotellet, og skal i opplæring til helgen

ellers går dagene til å være sosial og lekser!

Akkurat nå har jeg et helt rom å rydde å vaske til i morgen! For da kommer Mamma og de andre ♥
Så når det er gjort skal jeg ut å prøve de nye joggeskoene! Ja måtte kjøpe nye joggesko, for etter å ha gått med tøysko i flere km for dagen er ankelen for svak og jeg har utrolig vondt i ankelen.

Men tenkte at DU kanskje har noe spørsmål til meg om det å bo her oppe i Kautokeino? Eller noe annet? Så svarer jeg på det i løpet av helgen(å kanskje allerde i kveld om jeg får nok spørsmål)
Kan være hva som helst, spør i vei!

 

Snakkes;*
Hva lurer du på
Får du besøk i morgen? 

En fjellvegg utenfor husetHeisann!!

Disse dagene går så utrolig fort, å plutselig er det blitt kveld å jeg kommer på alt jeg skulle ha gjort! Noe som er et bra tegn om man trives. Noe som jeg har gjort de 3 dagene jeg har vært her,å håper det blir slikt de 3neste årene.
Vi er nå i midten av skoleuken, å har snart møtt alle lærerne mine jeg skal ha i år. Noe som egentlig er ganske herlig, å snart begynne å huske den nye skolehverdagen.

Rett etter skolen i dag ble det mat  ute i naturen! Bål og bærplukking, noe som var utrolig koselig. Så koselig å gjøre noe annet enn" vanlig"  å da fikk jeg se mer av bygda.

Selvom jeg ikke våkner opp til vågankallen og en hel fjellvegg utenfor vinduet, så er det ganske fint her! Selv uten fjell og hav.

Kabelvåg, Lofoten perla i Norge! 

Er godt å tenke på at den dagen jeg reiser hjem, er det lenge jeg har vært borte og da blir det exstra godt å komme hjem!Foreløpig er planen å vente til juleferien og den skal jeg nok klare å holde. Får mye mer hjemlengsel av å reise mye fram og tilbake.
Men så kommer Mamma og dem neste helg, så gleder meg jo såklart til å møte dem. Å faktsik vise dem plassen jeg bor på.
 

Snakkes:* 
Har du startet et nytt skoleår?
Har du vært i Kautokeino? 

BILDER# De vakre på vannet


Snakkes;*

HOME SWEET HOME

Nå som dere leser dette, sitter jeg på flyet hjem til LOFOTEN! Er utrolig herlig og komme tidlig hjem! Er hjemme i halv 3 tiden og drar i 21tiden på søndags kvelden! Ser så fram til å tilbringe denne helgen hjemme! Desember i morgen og alt:D Vedder på at mamma har pyntet med et eller annet form for julepynt♥Gleder meg! 

Snakkes;*
Hva skal du gjøre i helgen? 

Min høstferieHeisann!!

Ble spontant bestemt i går, at jeg skal reise hjem til Lofoten i dag!Gurr hvor jeg gleder meg♥ Har hele Torsdagen og Fredagen hjemme i Lofoten! Skal tilbringe dager med å være med mi søteste Lillesøster! Skal være med henne, slik at hun slipper å være i barnehagen, så gleder meg masse! Så vi skal finn på masse koselig sammen :D
Fredags ettermiddag\kveld, reiser Mamma og jeg til Oslo, og kommer hjem søndags formiddag! Da skal jeg møte Tonje og dem som jeg ikke har sett siden i Mai, syykt lenge siden! Så blir utrulig deillig å møte dem igjen!
Skal i tillegg på Oslo Horseshow! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, det blir så herlig :D


I dag har denne søte jenta her bursdag i dag! Så selv om jeg har sagt det før sier jeg det igjen:
Gratulere så masse med dagen, Snuppa!<3 Håper du får en super fin dag, og super feiring i morgen! Det fortjener du;*
Er utrulig heldig som har blitt kjent med denne jenta! Ser så frem til 3 flotte år med henne♥
LOVE YOU!

Snakkes;*
Hva skal\gjorde  du i høstferien?
Kjenner du noen som har bursdag i dag?


Weekend with my friend

Heisann!!

Nå når dere leser dette, er jeg nede på togstasjonen og venter på å ta toget til Rognan! Skal bli med Tora, til hjemplassen hennes i helga, så det blir kjempekoselig♥Gleder meg masse!
Toget går 21:15 og tar en time ca, så er nok ikke så altfor mye vi skal gjør i dag! Får hele Lørdagen der, og søndagen. Vet ennå ikke når vi skal hjem på søndagen, men da tar vi toget sammen, til hybelen min, hvor hun skal ligge over til Mandagen!
Så ser veldig fram til denne helgen!♥Får i tillegg reise, og se en ny plass, noe som jeg elsker:D


Snakkes;*
Vært på Rognan før?
Hva skal du i helgen?

BIDER # Gårsdagen
Iphone bilder! Så glad i disse jentene mine ♥

Haddde en UTRULIG koselig dag i går! Var i 1times tid med Mathilde og Tora, før Magnus kom, og stekte vaffler. Magnus er sikkelig snill, tok seg god tid, og stillte masse spørsmål, super koselig.
Ble i tillegg intervjuet av AN(avisa nordland) om hybelstua!
Etter bildetaing og hilsninger, dro turen i mini buss til Ljønes, hvor vi  fikk møte den søte hesten " Saga" før middagen var klar.Var kjempe
 godt med hjemmlaget mat åhhh♥
Så hadde vi litt snakking og komitee prat, og var hjemme i byen igjen i 21 tiden!

Dro tilbake på skolen 21 30, for å øve på prøven vi har i dag, og spille litt piano! 

Snakkes;*
Hva gjorde du i går ?
 

Smakebit på dagens Outfit

Heisann!!

En smakebit på hva jeg har på meg akkurat nå! (innlegg senere) Nå skal vi spise middag, og akkurat nå kom søskenbarnet mitt og hennes kjæreste fra Oslo på døren! Blir koselig♥De har også med seg en bag som er min, så gleder meg til å få den! 
Men nå skal jeg ned å være sosial å si hei!

Snakkes;* 

Back in NorwayHeisann!!

2 fantastike uker er over i mitt 2 hjem BULGARIA! Kom til Oslo i 17 tiden i dag, å skal være her til Fredagen.Så alt av bildene kommer til helgen, er så mye jeg jeg skal fortelle dere! 
Blant annet at:

Jeg har feiret en av Bulgarias største tradsisjon (soloppgang) en syk opplevelse

Tatt en ny tattovering

Blitt kjent med masse nordmenn

Shoppet

Vært på utflukter

Vært på show

På resturante

Alle seine kveldene våre

Stranden

Jeg har også blitt kjent med de fantastiske entertainerne på hotellet, og vært med dem utenom jobbtiden deres!Knyttet et sterkt venneskap til Jeny(entertainer) vi har gjort alt fra å snakke til å bytte klær.Døgnet i natt med Emilie, og var med henne mye av kvelden og så kom hun på hotellet kvart på 9 for å vinke hade til meg, når hun egentlig har fri dag i dag! Love it♥Så var exstra tungt å dra, og kan ikke skjule at tårene trillet denne gangen å! 
Må så dra tilbake til Bulgaria til neste år!!!!!

 

MY PARADIS LIFE

  
Heisann!!

Digger livet her i Albena! Har opplevd alt mulig her, alt fra jeep safari, delfin land, regn,shopping og hele pakken! Reiser hjem til Norge neste mandag, og er hjemme igjen neste fredag! 
Så da blir det full oppdatering og bilder fra min side :)

Snakkes;*
 

På tur til lillestrøm og shoppingHeisann!!

Nå er vi endelig på tur til Lillestrøm :) Når vi skulle dra dit var Tonje så flink å venta på feil buss! Hehehe, men nå skal vi ta bussen som går 14:53! :) Det blir nok litt shopping der så dere skal få se innkjøpene når jeg kommer hjem. Håper dere koser dere masse i dag!

Snakkes ;*
Har du noen gang vært i Lillestrøm? :) 
Noen gang opplevd og vente på feil buss?

-Ulrika Louisa 

Jeg gjesteblogger for UllaHei søte lesere til Ulla :D

I dag er det Kaja som gjesteblogger for Ulrika siden hun er veldig travelt opptatt med musikal osv..

Ulrika øver da til musikalen som skal vises i morgen og på lørdag. Hun er mange mange timer for å øve, og når hun kommer hjem er det litt lekse før hun må få seg litt søvn før neste dag. Forresten ønsker jeg deg masse lykke til med musikalen Ulrika, du kommer til å rocke ;) Okei, jeg vet ikke heeelt hva jeg skal skrive, men dere fikk da en liiiten oppdatering? :)

-Kaja

Jeg har en blogg som heter Hairypotter.blogg.no. Jeg blogger noen ganger for dag, og det er interresant for de fleste :)

 

BILDER # Meg som liten


Snakkes;*


Din egen side på bloggen minHeisann!!

Har tenkt på dette i dag med "Lesernes hemmeligheter" å skal flytte å "lage" en så klalt side til dere her på bloggen!  
1gang i uken poster jeg et innlegg "av" dere! Enten en linking, annbefaling,historie eller hva dere måtte ønske!

Hele siden sier vel seg selv, at den  fungere ikke med bare meg. Jeg trenger AKKURAT deg til å sende inn noe du vil ha postet på bloggen min. MERK Dette er ikke bloggtips jeg spør om men noe dere vil vise her på bloggen!
Kanskje din egen blogg? 
Spørsmål til meg?
Spørsmål jeg skal svare på?
linking?
anbefaling?
historier?
opplevelser?
bilder?
salg?

alt dette å mere til skal sendes til meg på ullalouisa@hotmail.com

Synes dette er en super mulighet for dere, og jeg ville ha slått til med en gang, så da ser jeg vel noen eposter i løpet av dagene fra nå ?
Snakkes;*
Vil du hjelpe meg med denne siden,  å birdra?


 

BILDER # Turen til meg å lillesøsterHeisann!!

Endelig kan jeg følge med dere sør på som sikkert har sittet flere ganger ute!  Lillesøster og jeg kom hjem fra turen vår halv 4 så vart en herlig tur på over 4timer. Herlig tur og avsluttning på påskeferien
Vi sparket oss en halvtime bort herfra, noe jeg er stolt over å bo så langt ute på "landet" som de fleste sir!  Er den herlige stranda og plassen der nede å være på. Så vi dro dit, men med en halv meter sne som man skulle gå over var det nok et morsomt syn for dem andre å se meg med sparken på slep. Hahah. Vi fikset det som alt annet.

Vi trokket ned mesteparten  av snen og la et stort pledd over!


 Pledd,sittunderlag jakker(som vi tok på etterhvert, er så mye kaldere med havet) Å vår "hemmelige " mat plass i følge Lillesøster

Kjøleskapet! 

Påskeharen hadde vært med en slik en til Lilesøster å! Å de skulle da i følge henne bli med på tur, men ble jo masse kule bilder av de da

Søteste

Langt hår innebærer at håret flyver alle veier i vindenVakkre fjell

Fjære 

Her satt vi da, i den dype snøen hadde v i kavet oss hit! Fint hadde vi det daSkal man på tur drar ingen her i familien uten noe godt å spise! 

Sol i øyet

Lete etter skjell her og der

Av med skoen! Glad jeg tok med meg pleddet

Floen kom rett nedenfor oss;p Så etter hvert ble det så kaldt at vi pakket sammen, etter 4timer

'Loveyou sister<3

Klar for hjemreise! 

Kommer "leserense hemmeligheter#2 " senere i dag så følg med

Snakkes;*
Hva synes du om bildene?
En favoritt?
 


 

 


 

Ut på tur, aldri surHeisann!!

 
Nå har man stått opp spist frokost og er snart på tur ut døren med lillesøster!Akkurat nå sitter vi å ser på" Verdens beste SFO" å så skal jeg bare finne fram litt tinger og klær  til vi skal ut! 
Så da blir det en sikkelig påske tur med lillesøster! Vi tar sparken og sparker til ei fjære eller noe slikt, har mat og noe godt i sekken og så blir det knerten når vi kommer tilbake! 
Snakkes;*
Hva skal du i dag?
 

Lesernes hemmeligheter# 1Denne personen valgte å være annonym noe den selvfølgelig får være!Setter kjempe stor pris på at denne personen har delt denne historien med meg og nå vil at dere lesere skal få høre denne hisorien! 
Denne personen betyr mye for meg, og jeg er så glad for at ting er bra nå med dem♥

Barndommen min har ikke vært av den beste sorten. Det har vært en hel del krangling og familiekonflikter som ikke har vært så altfor lett å takle. I 2001 ble mamma og pappa skilt. For bare noen år siden ble pappaen min lagt inn på deprisiv avdeling, og ble liggendes der i over 1 år. Ikke visste jeg hvorfor den gangen, men da pappa fortalte meg historien sin ble hele barndommen min plutselig lett for meg å forstå, og jeg så den fra en helt ny og vanskelig side. 

Da mamma og pappa skilte seg var jeg hos pappa annenhver helg. Jeg elsket å være hos han, for da fikk jeg det som jeg ville. Jeg fikk være ute så lenge jeg ville, uten at han egentlig sa noe på det, enda jeg ikke var så veldig gammel. Jeg hadde besøk hver helg jeg var der og det var ikke mye jeg så til han. Alltid sa han "Selvfølgelig kan du gjøre det, selvfølgelig kan du dra dit og selvfølgelig kan du ha besøk". Jeg satt så stor pris på det den gangen, at jeg fikk gjøre som jeg ville da jeg var hos han. Men nå i ettertid har jeg jo forstått hvorfor han lot meg gjøre som jeg ville. Pappa var nemlig alkoholiker, noe jeg ikke var klar over. Han sjulte dette for meg hele barndommen min, og fortalte meg det ikke før for 4 år siden. Alt ble plutselig så klart for meg. Jeg skjønte endelig hvorfor barndommen min ikke var stort å skryte av. Jeg fikk endelig greie på hva som egentlig skjulte seg i den. Nå har pappa vært edru i 2 år, og jeg er virkelig en stolt datter. Han er en jeg virkelig ser opp til, og han betyr så utrolig masse for meg. Selvom pappa har vært alkoholiker hele min barndom så har han aldri behandlet meg stygt. Han har alltid vært verdens beste pappa, og jeg kunne ikke hatt noen bedre. Det at han skjulte at han var alkoholliker for meg hele barndommen min er jeg egentlig glad for. Han skånte meg fra noe som kunne vært vanskelig for meg å takle. Han viste meg aldri at han drakk, jeg så aldri alkoholen hans og jeg merket det rett og slett ikke. Uansett er jeg veldig stolt over at han endelig har klart å få et bra og positivt liv, og at han har klart å være edru i 2 år. Jeg er stolt! Nå har jeg og pappa et veldig godt far og datter forhold og vi kan snakke om alt mellom himmel og jord, noe jeg aldri ville byttet ut med noe! 
 Snakkes;*
Har du en historie du vil dele? Noe du vil advare om eller bare noe du har på hjertet? Send inn til ullalouisa@hotmail.com
Du velger helt selv om du vil være annonym eller ikke og jeg respekterer begge valgene!

Lesernes hemmeligheter?Heisann!!

Det å skrive opplevelser er det mange som foretrekker. I det siste leser jeg mange blogger der de har startet " leserens hemmeligheter" 
For dere som ikke har hørt om dette, går det da ut på å sende din historie annonymt enten på mail eller i kommentarer!  Så lurte på hva synes du om denne ideen?
Dere kan sende historien på ullalouisa@hotmail.com

 

Snakkes;*
Er dette noe du vil bruke ?


BILDERHeisann!!

Siden dette telenor nette skuffer meg nok en gang, har det tatt både tid og timer og få lastet ned videoen! Så den lastes opp når jeg kommer hjem i morgen! Så for å hvertfall legge ut noe så tok jeg å førte over noen av bildene fra i dag til dere så blir det et plaster på såret får vi håpe! 

Er vel noen av dere som synes fisk og slikt bare er så ekkelt! Så da burde dere ikke bla videre,men jeg synes det er ganske stillig og ta bilde av det

 


Sminkevideo og svar på spørsmåls runden kommer nå når jeg kommer hjem! 
Har dere noen andre videoer dere vil ha? Så noterer jeg det opp, er jo mye stillig som skjer i April! Vet hvertfall at video fra Musical blir det men noe mer? 
Er det noe du savner på bloggen min ? Snakkes i morgen, dette nettet blir jeg helt tullet av! 

Vil du se resten av bildene ?
Hva savner du på bloggen min? Hva vil du ha video av?
 

PåskeaftenHeisann!!

I dag stod jeg opp tidlig, eller tidlig for å være meg. Dro til byen og kjøpte minnebrikke, overaskende billig, 99.99kr! Så nå er endelig kameraet helt igjen, og solen skinner. Vet dere hva jeg skal nå? 

Ja nå tar jeg turen ut med stativet, kameraet og noen ting og tang så kanskje det blir noen bilder! Er mange som kjører forbi her og tar bilder av fiskene som henger på gjellene, så når de er rett utenfor dette huset her burde vel jeg å gjøre det!

 

 
Om du ikke er med meld deg på Påskens blogg, som er i forje innlegg! Trekker noen heldge senere i dag! 
Snakkes;*
Skal du gjøre noe i dag?

 

INNKJØPENE FRA TIRSDAGENHeisann!!

Her kommer innkjøpene fra Tirsdagen

Alt på H&M 10kr\\ Elsker slike salg, man bare tar alt med seg uten å vite hva det er

Vero Moda 399.50kr men fikk den til 75kr! Som sagt elsker salg! 

Vero Moda rundt 75kr 

Vero Moda elsker denne! Husker ikke prisen

Vero Moda høytlivsbokse!


Fikk disse herlighetene hos Kristin + armebånd og slikt : )

Snakkes;*
Synes om innkjøpene?
Noe som falt i smak?


 

Ønsker 2012 for kropp
Snakkes;*
Har du noen ønsker?
Noen fellese ønsker?Hvilken?
Dagen på Sortland og natten hos KristinHeisann!!

Var som sagt på Sortland en snart tur i går, fikk kjøpt meg en genser, singlett og en jakke og masse ringer og slikt til 10kr! Happy Face :D Fikk også ei høytlivs bokse og en del ting hos Kristin så klager ikke
Var kjempe koselig og være hos Kristin, vi satt bare å snakket i mange timer, til vi skulle  lage middag, pasta og kjøttdeig! Naam! 
Senere var det film, før vi laget brownies og så paradise hotel! ♥  Kjempe koselig å være hos Kristin! Å det er grunnen til null blogging i går

Nå drar jeg til Pappa og skal være der resten av påsken, så får prøve å finne på litt sprell her og der!  

Snakkes;*
Vil du se innkjøpene ? 
Hva gjorde du i går? 

Slik er håret nåHeisann!!

Da var jeg da komment til Bestemor og Bestefar, fant heldigvis kamera ladderen min noe jeg ble litt redd for at jeg ikke skulle finne den! 
I morgen kl 08.000 kjører vi til Sortland for å klippe hunden deres, så da får jeg meg en bytur i samme slengen. 
Tilbake over turen hopper jeg av hos " Søster" Kristin, og skal natte over hos henne! Blir kjempe koselig. Fikk bekreftelse av henne at hun har smør og jeg har brownies pakke så da blir det brownies i morgen! Nom nom:D Vi blir nok å finne på masse annet sprell, og kanskje vi får tatt et par bilder! Kameraet blir hvertfall med meg, og et par bilder skal jeg få til.
Onsdagen drar jeg til pappa og skal være der resten av Påsken, så nå får dere se mye hit og dit her på bloggen. Se hvem som lå i påskeegget 

En silke singlett og denne grisen som da skal ta vekk mine beskymringer! Akkurat det jeg trenger i disse tider.Eksamen, videregående, prøver, famile,øvinger osv...

Hva ei som lurte på om jeg kunne legge ut bilde av håret mitt! Du ser kanskje ikke forskjellen? Haha ingen som gjør det, men for meg er det kort! Med tanken på at jeg sparer


Snakkes;*
Hva skal du i morgen? 

PåskeklippHeisann!!

I dag har vi hatt hjemme frisør hos oss, å endelig fikk jeg klipt meg! Uff liker ikke at håret mitt bare blir kortere og kortere. Å i tillegg så vokser aldri håret mitt noe særlig fort! Uff uff;S

Siden jeg aldri er hjemme hele påsken hadde da den så kalte påskeharen vært hos oss i dagNå skal jeg pakke, snakkes om litt! 

Snakkes;*

 

Månen som var
Var på klasse tur til Oslo# Stortinget med Knut  Storberge# Freia land, Golden Goal, Shopping, Mat spising, Hotellet, Møte med Sara Helene ogJulianne! 
Hadde en super klassetur, lite søvn men mye tull,noe alle går å snakker om nå å vil så tilbake!


Har egentlig ikke så masse bilder fra Mars! Ny jobb, jobbet masse, lønnning, barnevakt, besøk av Gudmor og Gudfar, gråte mine tårer for danse treneren min.

Alt i alt har månden bydd på glede og tårer, og jeg har minner jeg bærer med meg videre


Snakkes;*
Hvordan var din månde?


 

Dansevideoer med megHeisann!!

Siden alt er klikk her og jeg ikke får lastet opp et eneste bilde som jeg har prøvd på lenge nå, kan jeg da vise dere de 2 videoene fra sist konsert! 

 

Ser dere meg her? James bond 


Ja jeg er bakom hun i midten(Helene<3)  
Noe jeg bare elsket med Bulgaria, var clubdansene som var 10,11,13 og 17 og på kvelden, var en så sykt koselig stemning man fikk av sangene. Å vær morgen før 10, spilte de friends, slik at vi visste at snart startet det.
Så jeg har da sett denne videoen mange ganger siden jeg kom hjem. MEN jeg har aldri sett at jeg var med før lillebror sa det   Applaus om du ser meg her, for det klarte ikke jeg;p

Snakkes;*
Hva synes du? 

Del 1# 2012 Gjøremål og ØnskerDel1  Ting som kan skje, om jeg velger det! 


 

Snakkes;*
Hva vil du av dette oppnå dette året?


I missSavner Bulgaria, savner folkene der! Savner alt! Sitter og laster ned en film til dere fra et av showene der så følg med! 
Nå som alle bildene mine fra i fjor er på en hardick så er det ikke ofte jeg tar den opp og ser igjennom den. Så i dag tok jeg den opp og blade igjennom Bulgaria mappen, som har en god del bilder i seg! 
Savner plassen så utrulig mye og jeg kunne ha gjort hva som helst for å fått en ferie der i år også! 

Snakkes;*
Har du en ferie plass du savner? I såfall hvor?
Skal du noen plass i sommer?


Endelig kan jeg si" God påske"
Særoppgaven har jeg fått tilbake! Foredraget med Julie gikk kjempe bra, og med det sier jeg GOOOD påske ♥
Vel fortjent! 
Å den herlige følelsen av at solen kom nå hvor vi trengte den mest. Er jo så uvant og ha sol her på lenge, men ååh den skal gjerne bare bli til over sommereferien ♥
Så da er det vel bare 1 ting å si? GOD PÅSKE ♥  ♥ 


Snakkes;*
Hva skal du gjøre i ferien?
Hva gjorde du på skolen i dag?
 

Ønske oss lykke til ?

Julie og jeg skal ha foredrag om Taylor Swift i musikken i dag! Så ønsk oss lykke til :)
Siste skole dag før ferien:D Ha en fin dag<3

Snakkes;*

Dette innlegget er tilSetter pris på om du leser alt! 
Mange av dere så i forje innlegg at jeg skulle på dans! Noe dere ikke fikk vite var dette her:

Etter skolen i dag var det gave til Cathrin som jeg fikset, takket være Helene fikk jeg skrevet ut brevet til henne så tusen takk♥
Tok med kameraet og dro til Helene før dans! Jeg danset og var utrulig glad! Til vi skal sitte oss ned og snakke..
Dette var jeg forberdt på hvis ikke hadde aldri jeg fikset gave og slik til i dag, men ikke alle visste om dette! For til helgen  flytter hun til nabolandet vår(hennes hjemmplass) mer sier jeg ikke her på bloggen! 

Filmet siste dansen for jeg stod med tårer i øynene, etter det strømmet det bare på! Mer og mer og det stoppet aldri. Ble tatt litt bilder slik et ordentlig minne.

 Cathrin har vært der siden jeg var liten og ikke kun noe, visste ikke så mye om hva ordet inneberdet i det hele tatt. Cathrin har lært meg masse, jeg har utviklet meg å mye  disse årene, og jeg har så mange flotte minner og danser med henne at jeg ser på henne som en god venn♥

Dette var første dans jeg framførte på kulturhuset! Lady Gaga med "telephone"


Pink Floyd 
Har opplevd så mye at bilder rekker ikke så langt er så glad i denne personen finnes ikke bedre


Så med tårer i bilen sa jeg hade til Cathrin som forlot bilen, eller sa ikke hade klarte ikke å få fram et ord! Men takker henne for alt, hun har gjort! Kan ikke forklare ♥ De som vet forholde mitt til henne skjønner det! Men hun er mitt forbilde og en kjempe god venn! 


Følelsen av at det var siste dansing med henne kan ikke forklares, startet hos henne i 2006! Å hun har betydd noe hos meg siden den gang. 
Men kontakten SKAL ikke slippes, selv om avstaden blir noe annet! Dette var ikke siste gang jeg så henne:)

Snakkes;*
 

Da stikker jeg på dansSnakkes;*
Skal du på trenning i dag?
Hva skal du nå? 

The sun is backHeisann!!

Hadde store planer i går om å være flink og oppdatere dere om dagen i dag, men blogg.no var det noe galt med igjen så innlegget ble ikke publisert og heller ikke lagret under arkiv.
Hadde matte tentamen i dag, til min fordel hadde jeg prøvd å vært så positiv som overhode mulig når det kommer til matte. Hadde ikke sonn hard øving med matte i går, for det går bare ikke, det man ikke kan da kan man ikke da.
Gikk overaskende bra, men kan ikke si at det gikk helt smerte fritt. Var en del oppgaver som enten skulle teste iqen min eller skulle det bare være noen teite oppgaver, som jeg ikke skjønnte vitsen med.
Regneark oppgaver fikk jeg å er kjempe glad for det :D

Å endelig ha den tentamen ute av hodet er herlig! Nynorsk tentamen fikk jeg i dag, og jeg sitter bare å smiler:D Fikk melding når jeg var på bussen av Mamma at lønningen var komment! Å jeg fikk overaskende mye :) Særoppgaven får jeg i morgen, og jeg er veldig spent på hva jeg får på den! I morgen tar jeg FERIE! Ååå gledes for fullt!

Det holdt jeg nesten på å glemme SOLA  er komment opp hit! Da jeg i morges gikk ut med en kort tights slo det en tanke at det kanskje ikk hva så veldig lurt.Men hjem over var det bare knall sol! Ååå så utrulig herlig! 


ble så inspirert av dette bildet og snart kommer det en tatovering der med et sitat på, og ikke på Engelsk som de fleste skriver sitatene på;p

Snakkes;*
Smiler livet ditt?
Vil du ta tatovering?

 

Ny energi og giring på toppHeisann!!

I dag er det Onsdag i morgen er det tentamen noe som vil si at det er bare en ordentlig skoledag igjen før ferien!Digg! 
Nå straks, eller hvert øyeblikk kjører vi avgårde til Musikal øving. Kjenner jeg er litt gira nå etter å ha vært borte forje gang, så gleder meg masse.
 
Ja har ikke glemt hva dere har ønsket, video og slikt er prøvd å spilt inn gang på gang, så får prøve enda en gang i kveld( blir jo aldri fornøyd )

 

Snakkes;*
Hva skal du gjør i dag? 

Inn og sjekk og kanskje vinner duVille bare infomere dere om en konkuranse som er ute går på http://dexzyy.blogg.no/ hvor man kan vinne dette;


En perfekt gave nå som det er påske, synes hvertfall jeg! Påskeegg, lipgloss og Ørdobber!
Denne konkuransen trekkes vinneren på Søndagen så du har enda sjansen å være med på den! 


Nå som påsken nærmer seg vurdere jeg en Påskekonkuranse med premie! Om noen vil ha det trenger bare deres hjelp! 
Hva vil du konkuransen skal være?
Å noe spesielt du vil vinne?

 

3 DAGER GLEDER DU DEG?Heisann!!

Ja om 3dager tar jeg å mange andre Påskeferie, noe jeg gleder meg så mye til. Ser så fram til å få ha ferie å kunne bare koble ut litt. Før den tid har jeg tentamen, prøve og foredrag men det skal gå så bra. 

Leser og hører og så mange som har fått våren hjem til seg. Her er det sne vått og glatt så er ikke vær for skinjakke og joggesko, dessverre.


Men i påsken er det jo mye rart og gjøre! Har du noen planer for påsken?
Jeg blir nok hjemme den meste tiden av ferien og skal være med folk! Så følg med til min ferie! Noe jeg gleder meg til er påskeaften, er bare så koselig.


Rett bak meg er det kun sne jeg ser;s

Håper alle dere får en super fin dag♥ Har en video på lur som jeg skal få til! 

Snakkes;*
Skal du noe i påsken?
Har du sne hos deg?

 

HOHO NOEN SOM VIL KJØPE ?Heisann!!

Noen som liker Frustrerte Fruer? 
Nå er Frustrerte fruer gjengen ute med sin egen parfyme! Skal selv bestille en, men er ikke sikker på hvem av deres jeg vil starte med!

Om noen av dere er intresert i dette så ta kontakt på ulrika1996@hotmail.com så sender jeg dere informarsjon bilder og alt dere måtte ønske! 


NB: Dette innlegget blir ikke sponset, er selv noe jeg vil gjøre siden vi har masse kataloger hjemme som Mamma er jobber med! Dem har fantastiske sminke hud osv med produkter og jeg er SÅ fornøyd! 

Snakkes;*
Noen som er inntresert?

 

Blogg anbefalingerDa har jeg trukket ut 2blogger fra random.org! Tusen takk til dere som meldte dere på :) Å føl med for en ny runde! 


http://essel.blogg.no/ 
FØRSTE INNTRYKK: Litt dumt at hun ikke har header, noe som hun hadde før! Men kan jo godt hende det er under fiksing eller noe slikt. Så velger og holde det åpent
BLOGGEN: Hun blogger utrulig bra og er ei super søt jente! Vi kommenterer hverandres blogger, så er innom henne hver dag. 
INNLEGG:  Hun har fantastiske og inspirerende bilder og tar nye bilder hver dag. Hun har kort men inntriserende tekst og lett og følge med. 
SISTE DELEN:Hun får trekt pga null header, noe jeg synes er viktig! Men en 5er får hun og jeg kan ikke si annet enn gå inn å sjekk denne bloggen! 


http://martepettersn.blogg.no/ 
FØRSTE INNTRYKK:
Nydelig header og veldig lys og fin! 
INNLEGG: Hun blogger utrulig bra, kanskje ikke så veldig mye innlegg hver dag men det blir masse mer etter hvert! hun tar superfine bilder og er ei utrulig nydelig og koselig jente! 
BLOGG: Er innom denne bloggen hver dag, og et stort pluss er at hun alltid legger igjen spor hos meg noe jeg synes er utrulig koselig. Så da kan man ikke ungå å lese bloggen, eller hva? Men elsker bloggen hennes! 
SISTE DELEN: Håper du får flere innlegg ut på bloggen, noe mer enn det har jeg ikke å si, du når full skår! 
Gå inn å se! 

Snakkes;*
Har du lest disse bloggene?
Skal jeg ha en ny  anbefalingg?
 

Å bli flau av seg selvHeisann!! 

Ikke før nå har jeg hatt tid tl å skrive til dere, har gått i et i hele dag. 
Dagen startet i 6 tiden da jeg våknet av panikk for at jeg ikke hadde sotte på vekkeklokken, halv 7 kom lillesøster å vekket meg og 8 var jeg på jobb.
Etter 15min på  jobb føltes ut det ut som jeg hadde vært der lenge gikk så fort og jeg sprang her og der med nye mat fat(som jeg prøvde å være kreativ og skriv med pålegget og lage smile munn thih) 
Da jeg var ferdig der, dro jeg ned til Aurora hotellet ( de eier 3 hotlell så går under den samme jobben) der skulle jeg fikse boromene.
Som du kanskje har hørt er det VM I Skreifiske  denne helgen, noe som gjør det til at det er enormt med folk å stemmningen er på TOPP! Haha alltid morsomt å møte slike folk

Ikke bare flirer jeg men jeg klarer også en hel rekke med tinger, som jeg blir flau av i ettertid! åå huff:$

Hadde en kjempe koselig dag på jobb, bare elsker de jeg jobber sammen med er så mye latter og glede der!
Dagen min var ferdig kl 16! 16 .30 var jeg hjemme og da var det bare å få av seg klærne og på med hettejakke og thigts, og så kom Gudmor og Gudfar å skulle spise pizza hos oss! Er så koselig å ha dem her, siden det er så skjelden jeg ser dem♥


 Nå sitter jeg å nyter Lørdagskvelden med Godis og "Kvelden er din" Så skal jeg snart poppe meg litt popcorn og rydde litt rundt omring! Har alt for meg selv nå så 21.40 skal jeg se Taylor Swift på tv gleder meg :D er btw over 1år siden jeg tok henne i handen! Miss that day<'3 

Snakkes;*
Hva har du gjort denne lørdagen?
Har du hørt om VM I Skreifeske?
 

GOOOOD HELGHeisann!!

Ja jeg hadde store planer om å blogge et innlegg i dag på morge kvisten men neida, blogg.no skulle jo akkurat være noe feil med da!
Hvertfall natten til i dag ble ikke lang holdt meg våken å ble ferdig med alt av oppgaver og er så sykt stolt av meg selv nå!
Konsekvensen jeg fikk var at jeg har gått med et enormt hodeverk i hele dag, hater det! 

Nå skal jeg sitte meg ned med Paradise Hotel, som jeg ikke fikk sett i går( haha vet bare bull og drit;p ) Så skal jeg nyte den tiden jeg har hele huset for meg selv! Herlig!
Er så glad for at det er helg nå, tok helg etter 2og en halv side som ble skrive resultatet mitt i nynorske tentatamen! Fornøyd! Er vel bare spørsmåle om hvor bra den er;p

 Helgen skal nytes, litt jobb, musikal verksted etter jobb for fising av katte ører sjakk sko.. osv og ellers komme meg så smått tibake på skolen igjen og full spurt inn mot påskeferien :D can't wait! Er ikke komment inn noen ny forslag så sminkevideo er det dere vil ha;p først å framt skal jeg ta utfordringen, men jeg bare hiver på noe her og der om morgen og er selv ingen flink sminker ;p bare på forholden! 

Snakkes;*
Noe spesielt du vil ha med i sminkevideoen?
Hvordan skal jeg sminke?
 

Kjenner du til den følelsen..Heisann!!

Først må jeg bare takke til alle dere som har vært innom bloggen de dagene jeg ikke har vært å oppdatert dere. Men når jeg ikke klarte å gå på skolen klarte jeg heller ikke å blogge så la det til sides! På barneskolen lærte jeg at man har forskjellige"bøtter" inni kroppen for sinne,sorg,glede, osv... og det er den siste dråpen som skal til før det renner over, enten positivt eller negativt. Kjenner du igjen den følelsen?
Jeg har da vært syk, men i tillegg har vært helt utslitt av alt som er rundt meg som skjer for tiden! Har for mye og tenke på og for mye som skjer,at jeg har stresset og jobbet alt for mye med kroppen min at den sa til slutt stopp med både tårer og smerter. Den vant vist igjen men får vel gjøre slik som dette- ta på et smil 
Skolen venter i morgen, og etter som jeg ikkke fikk sov i natt, så blir dette en lang kveld! Har masse Nafa oppgaver, et foredrag og en tentamen å øve på! Har ikke fått gjort noe mens jeg har vært hjemme i 3dager!
Har ligget i sengen min fra dag til natt våken! Så har ikke kost meg med tv-serier, masse god mat, filmer osv...


Ja slik har dagene mine bestådd av, enten og sovet eller prøvd,  bare at man har vært i en OnePice hele tiden!

Jeg trekker ut de jeg skal anbefale i morgen! Så har ikke du meldt på din blogg enda, se forje innlegg og meld deg på :) Nå må jeg vel få på meg noe annet klær, får besøk av Tante og Onkel som jeg ikke har sett siden Mai i fjor, så det blir nok koselig :D 


DERE hadde skrevet at dere vil ha videoblogger fra meg(noe jeg aldri har gjort;p ) så skriv gjerne hva dere vil ha så skal jeg få til noe straks!

Snakkes;*
Hva vil du ha videoblogg om?
Meldt deg på anbefalinga?(I det forje innlegget om du ikke har det) 

Anbefale din blogg?Isteden for å klage å alt nå. Så skirv en kommentar i kommentarfeltet om du vil bli annbefalt så trekkes det ut fra randome.org
Sier seg selv at jo flere som deltar jo flere trekker jeg ut:)


Snakkes;*
Annbefalle deg?
 

Hva skal være her?Heisann!!

Hvis jeg skal fortsette og blogge denne uken, noe som jeg vil! Trenger jeg å høre hva dere vil lese om. Har mye og gjøre med skolearbeid denne uken, og kjenner at jeg snart drukner i det. Så ting som inspo med bilder, og slikt kan jeg starte med etter fredagen kl 14 da begynner det og roe seg ned litt på skolen..

Så blir urulig glad om dere kan skrive noe dere vil lese om her denne uken :) Spørsmålsvideoen med svarene kommer også veldig snart, så har mye på lur til dere, men nå må jeg bare velge hva som er mest viktig. Har tross alt eksamen i Mai ;oSnakkes;*
Hva vil du lese om denne uken ? 

 

Hvordan tilbringer jeg min Lørdagskveld?Jeg er plantet i sofaen med popcorn og brus og snart starter Artistgalla på tv2 noe jeg bare må få med meg, elsker slike program som gjør ting for å hjelpe de fattige land, som å få flere faddere! En av grunnene er jo at jeg har vært med i OD og i fjor da jegvar leder på skolen min var det omRwanda har hørt det blir en del om det i kveld..
Må vel samtidig prøve å få tøyd ut er så stiv etter i går + at lekser venter så må prøve å kombinere dette da;p frister ikke så veldig men ting må gjøres:)

 Om noen av dere lurer hadde jeg det kjempeflott på øving i dag, vi gikk igjennom hele akt 1 å  har endelig bynt og skjønt at jeg er med på veldig mye så her er det bare å ha øyner og ører åpne når man er en så vimsete person som meg og kan glemme seg helt bort.Snakkes;*
Skal du se Artistgalla?
 

Is a new dayHeisann!!

Da er jeg oppe og en ny dag starter nå, skal til kulturskolen om 1time for å få "koregrafi" når vi er chess brikker, så blir det pause og gjennomgang med nummrene.  
Så håper alle får en fin Lørdag, mange av dere kan fortsatt ligge i sengen og bare dra dere, eller tar jeg feil?

Med det samme jeg skriver her på bloggen vil jeg Gratulere Helene som har bursdag i dag <3 håper du får en super duper dag! Koos deg masse<3

Loveu♥

Snakkes;*
Er dere tidlig oppe eller nyter dere helgen fullt ut?
Planer for dagen?

 

Helg eller ikke?Heisann!!


Dagen i dag på skolen hadde vi 2 legestudenter på besøk hele dagen, som snakket om seksuallitet, var veldig nyttig og dem tok opp litt fra vær tema. 
Dro hjem og tenkte NÅ må jeg starte med målene mine snart, så på med hettejakke og ut å jogge, kom inn og trente litt med lillebror før jeg spiste litt og dro på musikal trenning! Da vi var ferdig gikk jeg til Kabelvåg og nå kjenner jeg at det blir godt med helg.

Har vel egentlig ikke helg, men velger og å ikke tenke så mye på det. Skal på øving i morgen 10.30 og blir der vel til i 16-17 tiden.Samme er på Søndag. I tillegg til dette er det søvn mat tenning og LEKSER som må gjøres;s jaja ønsker alle en super duper helg, selv om helgen deres kanskje blir som min ♥


Snakkes;*'
 Får du mulighet til å nyte helgen?
Hva er dine planer for helgen? 

Vekt fra drømmelandHeisann!!

Hadde fri i dag så hadde vekkkingen på kl 08.00 slik at jeg skulle få gjort alt av lekse arbeid og slik, men slik ble det ikke. Kvart på 8 ble jeg vekt av at alle i barnehagen til mamma var syk, så jeg steppet inn og har vært der i dag! Nå skal jeg hoppe i dusjen spise middag før jeg drar på dansing etterfulgt av musikal øving! Stress dag med andre ord men funker det å :) 

Digger dett bildet, brukte det i særoppgaven min! 

Snakkes;*
Hvordan har din dag i dag vært?

 

En hjelp til meg en hjelp til degHeisann!!

Det er Onsdag og jeg har nettopp spist en fiskemiddag (litt sunn må jeg være) I morgen har vi ikke skole, men dagen i morgen blir brukt til lekser, så for å ikke klage over bloggen velge jeg å heller si at vi har mye lekse. Når jeg er ferdig kommer jeg til å ha den HERLIGE følelsen.

Somsagt Onsdag i dag som betyr musikal øving, har ikke hatt slik Onsdags øving siden før vinterferien.. å gleder meg veldig,det varer da normalt i 3timer.

Dere er noen engler og er alltid snill når jeg spør om noe! Lurte på om dere ville ta dere bryet til å stemme på meg? I en modell konkuranse
her står det om hele konkuransen http://www.facebook.com/EFNorge?v=app_242480539170912&app_data=wlbb%3D1

Jeg meldte meg på med dette bildet


For å stemme på meg trykker du   HER  og blar til du ser  bildet og det med mest stemmer så blir jeg utrulig glad om du stemmer! Siden jeg fant ut av denne konkuransen i dag og den går ut i morgen ;S

Men stemmer du blir det noe tilbake i en eller annen form og jeg notere alle ned som skriver i innlegget at de har stemt! Men jeg vet hvor mange stemmer jeg har ;p så kan ikke lure meg :) 

Men som sagt noe blir det :D så et taste trykk gleder meg :D 
Nå er det avgårde på Musikal øving snakkes i kveld, skal i mellom tiden tenke på en "takke premie" 

Snakkes;*
 Vil du stemme på meg?

Gratulere med dagen Kjære duHeisann!!

Dagen i dag startet med å møte opp på videregående i Kabelvåg for å møte en forfatter. Vært år har vi noe her som heter" Bok i lofoten" for å få opp leselysten blant ungdommer. Da vi var ferdige der dro vi på skolen til halv 11 da dro jeg og 3 andre til Svolvær( pga for liten plass i minibussen, de andre kom en halv time etterpå. Kvart over 12 var vi på kulturhuset og møtte en ny forfatter! Kl 13 var vi ferdig å da gikk jeg opp i Barnehagen til Mamma
Så ikke så mye som har skjedd i dag,men elsker slike annderledese dager


 Husker dere de gangene jeg har skrevet om denne jenta har her, sist var i går ?


For de som kjenner henne er dette standar utrykk :) å nå har hun fått meg til å gjøre slike "apeansikt" men over til det viktige
I dag har Sara BURSDAG, vil Gratulere henne så masse med dagen ?Håper du får en super flott dag, hos Mormoren din og alle andre! Du fortjener en super dag! Så glad for at jeg fikk møte deg før bursdagen(til dere lesere så var det i forje Onsdag da jeg var på kino mens jeg var på klassetur)

Loveyou snuppa "Storesøss" ! Koooos deg masse i dag;*
Har jo da prøvd å ringt henne i hele dag, men hun har ikke tatt den til nå så får bare prøve om litt;p

Snakkes;*
Gratuler Sara med dagen?
 

Oppdatering fra Oslo# Dag 3Dagen startet med at alle forsov seg 1time, har det noe med når vi la oss tro? Haha men vi rakk ned i lobbyen på 30min! Halve klassen skolle til freialand halv 10

Vi ble tatt "tilbake " i tid og fikk hele historien om sjokoladen
Tidsmarskinen

Så var det klar til å lage vår egen sjokolade, etter omvisning i frabrikken


Etter dette var det tilbake på hotellet med poser og vesker før vi tok en 4timers tur rundt i byen for å shoppe! Tilslutt møtte vi på guttene som tok posene våre hjemDa vi kom  hjem 16 var det rett opp på romme skifte og springe ned igjen, for de andre stod allerede klar nede.

Turen gikk for å se Golden Goal 


Etter Golden Goal og 1times fritid dro vi å spiste på " Mr Hong" Bare digget å spise der man fikk velge selv, ble jo så mett at jeg bare klarte å gå en runde! Så tilbake dit skal jeg

Vi dro etterpå et helt gjeng å gikk rundt i byen og kjøpte litt "dessert" og satt oss ned for å prate! 
Ellers gikk dagen\kvelden som de andre dagene sitte på forskjellige rom og prate, få telefoner 2382 ganger av at noen tulleringer midt på natta;p å bare flire og kose oss :)
Snakkes;*
Har du vært på den resturanten?
Hva gjorde du Torsdagen?

 

Oppdatering fra Oslo# Dag 2Onsagen stod vi opp og fant denne frokosten utenfor døren


Så var det å fordele 1 bad på 4jenter, noe som gikk overaskende bra, stappe alle inn på badet for å sminke seg eller stå med andre speil rundt i rommet! 
Før vi dro dukket denne karen opp i vinduet "Bob Kåre"


Turen gikk ned til lobbyen der det var å vente på de andre før vi skulle ta trikken til Teknisk museeum


Så var det å vente på trikken, noe som er kjempe herlig der er at det er 10min mellom hver trikk og alt slikt og ikke slik som det er her med 2timer mellom hver
Er det ikke nå jeg skal si " Bønder på by tur" ? for vi klarte å komme oss på feil trikk i tillegg så vi havnet en plass med Majorstuen først
Rett trikk kom vi på tilslutt så var det klart for Teknisk museeumHusker dere disse?
Vi skrev en lapp til klassen på en sonn gammel skrivermaskin


Så var det turen tilbake og inn til Oslo for å få i seg litt mat på PeppesDa vi var ferdig å spise var klokken rundt 15.00, så jeg dro litt i byen med jentene! I halv 5 tiden gikk jeg opp på hotell rommet, la i fra meg klær og skiftet. Så dro jeg en snar tur innom det andre jente rommet før jeg dro ned for å møte Sara og Helene klokken 6. Vi så filmen "Thale" på kino og var kjempe koselig å møte de to! 
Da vi dro hjem bloste det noe sykt, så var det å si hade før jeg dro opp på hotellet, der de andre hadde komment tilbake
Kjempe koselig dag i Oslo så går vi videre til dag 3 
Snakkes;*
Synes?
Hva gjorde du Onsdagen?


 

Hjemme etter klasseturenHeisann!!
Skulle bli postet i går kveldSom dere har lest på bloggen de siste dagene så har jeg vært i Oslo med klassen. Vil først bare si tusen takk for at dere har vært innom bloggen og kommentert selvom bloggen ikke har vært på det beste disse dagene, tregt nett og mye og gjøre. Måtte nesten utnytte tiden jeg var der med klassen

Vi reiste til Evenes flyplass kl 15.30 på Tirsdagen med to mini busser


 For å få tiden til å gå så Emilie og jeg film


Så var det ombord i flyet


Bilder ble det også tatt på flyet

Framme på Gardemoen tok vi Flytoget inn til Oslo


Så var det å gå opp Karl Johan med bager og kofferter til vi fant hotellet


Hotell rommet

lå med vinduet
Haha tok ikke bilde men etter 2minutter var hele rrommet spred med klær her og der!

Vil dere har resten av bildene? Så kommer de senere fram over:)

Snakkes;*
Vil du se bilder fra Onsdagen?


 

En koselig dag i hovedstatenHeisann!!

 
Dagen i dag har vært kjempe koselig! Var på kino med Sara og Helene og så filmen "Thale" haha skvatt noe sykt og ropte og satt med jakken framfor meg! Jeg er jo den lille pysen da(aa) Men var kjempe koselig å møte dem to! De er noen jeg ser opp til og kjempe herlige venniner!♥
Fikk kjøpt litt tilbehør og en hettejakke, men har masse jeg bare MÅ shoppe i morgen! For det er siste muligheten vi har, og jeg har en del ting på listen jeg må kjøpe til de i huset! 
Senere i morgen blir det Golden Goal og bowling!:) Så gleder meg masse og koser meg masse her! 

(resten av bildene kommer når jeg er hjemme, tar liksom sonn god del minutter for et bilde, og har tatt godt over 400 såe ) 

Kjenner at bena mine er sliten etter en lang dag med støveletter;p så nå orker jeg ikke å gjøre noen ting, bare sitte i den deillige hotell sengen og slappe av til folk finner ut at de skal legge seg her på rommet! 

Snakkes;*
Hva har du gjort i dag?
Har du sett filmen Thale?


 

En ny dag i Oslo i venteHeisann!!

Nå er jeg ferdig fikset og vi blir vekt om 10minutter, sitter her sammens med Veda og vi skal spise vår frokost nå. De andre 2 har dratt til de andre rommene.

I dag skal vi leke oss på teknisk museeum, får det blir fritt programm i 17tiden, så gleder meg virkelig! Merket at jeg hadde tatt ut for mye av bagen så har jo nesten ingen ting, så skal dra å se om jeg finner noen klærs plagg. 


fra rommet! 

Dere vil vel også se hotellrommet som vi har?

Her skulle da egentlig innlegget slutte men i løpet av tiden jeg har skrevet har vi fått oss en ny Bestevenn:


Bob Kåre! Han har vært her 5ganger;p haha å barnslig som vi e så tar vi masse bilder og mater han haha (a) 
Siden nett også er utrulig tregt, så har de voksne allerede ringt oss og vekket oss. Om 35 minutter skal vi møttes nede:)

Snakkes ;* 
Har du vært på teknisk museeum?
Pleier dere å være barnslig?

 

Framme i Oslo# Bilder fra dagenHeisann!!

Nå er jeg komment til Oslo med klassen, en super og vellykket tur hit og gledes for fullt til i morgen! 
Vi var framme på Gardemoen kl 21.00 så har vi brukt tiden til nå på å spise, være på rommene og bare slappe av! I morgen blir det vekking kl 08.00 og ut døren kl 09.00. Da blir det teknisk museeum med klassen og etter det er det fritt valg fra 17.00  

Sover på rom med Emilie, Ingrid og Veda som er kjempe koselig :)  

Slenger med litt bilder fra dagen i dag:Hadde jo trudd det ble stor buss og alt men vi reiste med 2 mini busser og litt liten plass men vi overlevde! Så for at Emilie og jeg skulle få tiden til og gå satt vi å så filmDer klikket nettet så flere bilder kommer i morgen :) 

Bønder til storbyen\ kan du hjelpe?Heisann!!

Da er det bare minutter igjen til Emilie og jeg, begynner og ta koffertene våre ut og gå til torget,eller er enda en halvtime igjen ca men det går utrulig fort.
Kom hjem i dag kl 11, siden det har vi spist, og jeg har plaget Emilie så hun har fått bryne seg på håret mitt og både fikset sminke og hår! Men den jenta er flink!

Fikk foresten hjelp av Emilie i går så kofferten er en del lettere nå, så da får vi satse på litt shopping! Vi er i hvertfall reise klare (eller jeg har jo vært det en good stund nå da)

Så da snakkes vi når vi er i Oslo  Mens jeg er i Oslo vil jeg oppleve og gjøre mest mulig! Har dere nå jeg bare MÅ se\gjør der? 
Å butikker, trenger masse tips til hvor jeg burde handle, er ikke godt kjent der og dere gleder en del jenter fra klassen min!:D 
På forholden tusen takk♥

Snakkes;*
Noen shoppings tips ?
Ønsk oss god tur ?

 

Gjør seg klar til en reise til storbyenHeisann!!

Da er jeg godt plantet hos Emilie, vi har vært ute med Katrine og Julie noe som var veldig koselig.Fikk også kjøpt meg mat til morgen dagen. 
Nå sitter vi bare her, begge gleder seg for fullt.
Trur snart vi også tar kvelden,slik at vi er opplagte til en lang reise i morgen! God natt alle søte små!<3
Snakkes;*
Skal du lese bloggen min når jeg er i Oslo?

 

Ferdig pakketHeisann!!

Kofferten min er snart  ferdig pakket og det er enda en dag igjen!Wow, jeg har vært flink. Nei har nok ikke det, den egentlig grunnen er at nå drar jeg på overnattning hos Emilie, noe som kommer til å være kjempe koselig! Ble mye lettere slik og, siden ingen er ferdig i morgen som at jeg kommer meg til torget.

I morgen er vi ferdige kl 11.00 på skolen, ganske digg i grunn! Så da finner Emilie og jeg vel på noe lurt mens vi venter, og innlegg kommer det å.

Kameraet, Stativet og Pcen bli med meg til Oslo! Fant ut idag at det var gratis nett på hotellet, så når jeg har tid oppdaterer jeg dere:)

 

Nå skal jeg bare fikse resten jeg må ta med til Emilie og Oslo! Så snakkes vi når jeg er hos Emilie 

Trur jeg må ompakke litt(a) har en del med meg! OPS! 

Snakkes;*
Skal du ut å reise?
Synes du det er vanskelig å pakke?

 

Livet smilerav å ENDELIG være ferdig med særoppgaven! Det er en herlig følelse som ikke kan beskrives. Endelig kan jeg få meg en ordentlig god natt søvn, uten og måtte tenke på at snart er fristen ute.

Livet smilier i bunn og grunn nå, jeg slipper og sitte oppe flere netter med denne oppgaven, er ferdig for nå og lært så utrulig mye av personene jeg har intervjuet. 

I morgen er det skole og jeg får møte klassen igjen etter en uke med ferie. Etter skolen drar jeg til Svolvær for å kjøpe et større minnekort til kameraet, og noe annet små ting til kameraet.

Så er det hjem og pakke den rosae kofferten klar til Tirsdagen! Blir kanskje en overnattning til Tirsdagen om alt går etter planen. 
Tirsdags ettermiddag setter jeg meg på bussen med verdens beste klasse til Evenes. Vi skal på klassetur til OSLO! Gledes for fullt og er ikke lenge igjen:) Vi har fullstappet program og det kommer til og bli et minne for livet.

Bloggen blir å være oppe mens jeg er borte, oppdaterer Kristin hver dag om hva jeg gjør, og det skriver hun til dere:D Så følg med! Var ute i dag med Lillesøster i det vakre været, enda en grunn til og smile! VÅREN KOMMER

Snakkes;*
Hvordan har du det akkurat nå?
Følger du bloggen i neste uka?
 

De jeg er glade i vil jeg svare nåBlande tilbake i arkivet og fant dette innlegget her som jeg skrev 27.Desember! Planen var aldri  å legge det ut bare for å skrive ned tankene. Men har tatt vekk navn og ting som ikke passer seg akkurat nå. Har ingen ting og sjule så her er en tekst av meg, men er så mye mer enn bare dette så mange kapittler og historier:Du er liten, du er glade i foreldrene dine, hvem er ikke det i en alder av 3?
Du vokser opp og skjønner at noe er galt, noe skjer, men hvorfor?
Plutselig bor du alene med Mamma og lillebror!
Jo er jo alltid stas og være på en ny plass, og på en måte flytte litt nå å da.

Du kunne sitte med avisen, og svare på spørsmålene som stod i avisen, som andre hadde svart på. " Hva kan du ikke leve uten" Så klart er det familien! Sannheten bak enhver hva du altfor liten til og skjønne, at det skjedde noe muffins her og der, at du plutselig ble brukt til andres fordel. Utnyttet og truet! Men ikke så ille da. Disse tankene kom inn på deg da du først startet og tenke!

Familien! Får jeg det spørsmålet nå ville det vært " kan ikke leve uten de jeg er glade i "
Skal ikke en familie være den som stiller opp for deg? Dra deg med på turer, du kan leke med søskenbarna dine. Ha noen og fortelle ting til, og noen som forteller ting til deg. Noen som alltid støtter deg UANSETT hva det er, de som heier på deg fra side linjen. Å kommer å ser på deg når du opptrer

Du hadde verdens beste mamma en mamma som fra dag 1 lærte deg at penger er ikke alt. Hun sa alltid " det er bedre å være rik på kjærlighet, enn rik på penger" 
Det gjorde deg til en person som satt verdi på ting og tok vare på kjærligheten rundt deg.

Selvfølgelig kan ikke noen fortell hvordan familien din egentlig er! Jeg fant det ut selv, og det tok deg 14\15 år å finne ut av det. 
 64916_3117801475837_1588525352_32553361_1323419225_n_large

Det var bare å fortsette å drømme om det du alltid hadde ønsket deg: En familie som elsket deg tok kontakt med deg og noen du kunne prate med.

Denne jenta var meg, ønsket meg i alle år ei storesøster og en storebror, jeg har alltid vært den største og det måtte ha vært topp og ha noen som var eldre man kunne snakke med. 

Før var familien det viktigste i livet mitt, men mange av vennene mine kommer fram for da! Har heldigvis fått det jeg kan kalle ei "Storesøster" som alltid har vært en veldig god vennine som er eldre enn meg! ( nevner ikke navn nå, men et egent innlegg kan komme? ) 

Vet hvertfall om jeg noen gang får barn kommer de til å ha verdens beste familie! Mamma kommer til og være verdens beste beste mor og søskene mine blir både tanter og onkler! De skal få oppleve og ha trygghet familie rundt seg! Å vi det skal alltid vær noen som står å heier på dem!

Snakkes;* 

Visste du dette om meg ?#om mørket #jeg går ikke til hus som er null lys i eller mokket fram? må se at det er liv der

Får jeg valget mellom og gå alene eller gå med noen velger jeg med

Får den ville fantasien når jeg går ute alene i mørket, og kan skremme meg selv så lett som bare det 

Blir fort paranoid når jeg går alene... er det en mann bakom meg? eneste man merker er at man selv går fortere og fortere

 
(vet at det er et dårlig bilde, men hadde ingen bilder her nå enn det jeg tok i forje uken med stativet)

Snakkes;*
Visste du dette?Hva har vi til felles?
Skal jeg ha flere slike? Tema neste gang? 

My first day in KindergardenHeisann!!

Som dere leste i det forje innlegget mitt, skulle jeg ha min første dag i barnehagen i dag! Hadde fra før jobbet i barnehage under OD og vært i den barnehagen flere ganger. 
Dagen startet med frokost, får jeg ble sittende i sofaen med en god del barn som kom med hver sin bok jeg skulle lese, og krangling om og sitte på fang. (åå husker når det var så "stort" da jeg var mindre)
Så dro vi ut og deretter gikk vi til fiskebruket og så på fiskene og gikk tilbake og var ute. Aket og husket til det var på tide med lunch. 
Slik gikk egentlig hele dagen, lesing, tegne, leke og til slutt var det fram med gammel sminke og lage hjerter på kinnene deres, noe som var stor stas!

Hadde det kjempe koselig i dag og en herlig plass å jobbe på :D Håper at det ikke blir lenge til neste gang!  -


Nå tar jeg turen ned til mamma, for å hvise særoppgaven min og få hjelp med oppstilling og slikt jeg bare ikke skjønner meg på! 

Snakkes;*
Hvordan har din dag vært?

 

I morgen er det Jobb i ...BARNEHAGEN i morgen! Wiii gleder meg egentlig ganske mye! Skal jobbe i samme barnehagen som Mamma! Har vært der flere ganger før men, aldri vært der en hel dag og jobbet. Å det skal jeg i morgen, bare elsker og jobbe med barn og bare kan være barnslig for at jobben skal bli best mulig.
Dagen i morgen starter kvart på 9 og er ferdig kvart over 4! Har "planlagt" masse gøye sprell for barna i morgen så dette blir gøy!
Vet at det blir lesing og både Kabtein Sabeltann og dyrebøker samt og være ute.

Skal ta med meg litt ting og tang i morgen så blir det fine maling på dem! Wiiii :D

OPS: Kamera og bilder kan jeg ikke ta i morgen, siden jobben min da blir og passe på barna! Men skal komme med masse oppdateringer i morgen samt bilder!Snakkes;*
Har du jobb?
Liker du små barn? 

 

Døgnet fordi at..Heisann!!God morgen! 

 
På denne tiden pleier jeg å være med bussen, men selv om det er ferie er jeg tidlig oppe! Har døgnet i natt å jeg kjenner jeg begynner og bli sikkelig trøtt nå! Grunnen var enkel, Mamma's barnehage har karneval i dag, og jeg skulle sminke henne som en sjørøver jente med litt inspirasjon fra youtube. 
Visste at om jeg la meg, ble jeg aldri i verden å få til å stå opp kl 06.00 om morgen, så da var det bare å døgne da! Men gikk vel til en god ting da.
Nå som jeg først har hele morgen med me, kan jeg spise litt frokost og "slappe av" samt at jeg har hele dagen med oppgaven.Har endelig fått lastet ned skriver programet til pc min. Så må starte helt på nytt med å fikse sider og bilder..ååh.. jaja skal klare dette med et smil:D

 Snakkes;*
Har du døgnet?
Var du oppe da dette ble postet? 

MINE FORBILDERHeisann!!

Har skrevet et slikt innlegg før men det va jo blanding av hytt og pine. Så tenkte å ha et innlegg om folk jeg er opp til\inspirerer meg. Men denne gangen av folk jeg kjenner og ikke kjendiser!

NB: Legg merke til at egenskapene går igjen hos alle, sang, dans, utseende, energi, målrettet! 

 Cathrin

Får inspirasjon av henne innenfor dans og alt annet! Å hun har vært forbildet mitt siden første gang jeg så henne i avisen, om danse kurs i 2006.


Har kjent henne siden 2006 og hun er verdens,ja VERDENS beste danse trener! Hun er en målrettet person og i løpet av sitt lange liv har nu oppnåd så utrulig mye. Hun forteller alltid en eller annen opplevelse hun har innfor dans, og det gir så mye glede til oss andre. Hun har alltid vært der, da hunden min ble død gråt jeg på trenning, da det bare var krangel og styr, da jeg skadet armen, eller de gangene jeg bare har vært i topp form. Hun har alltid vært der å er ikke som en vanlig dansetrener, halvparten av trenningen vår gjør hun utenom trennings tidene.

 
Selv nå med et skadet kne, byr hun alt(kanskje litt for mye) men poenget er at en skade stopper ikke henne. Slik sterk vil jeg å bli. Hun klarer og danse på roser,selv om ikke alt er slikt. Hun hjelper deg alltid og tar hensyn til våres behov. Skryter hele tiden, selv mens musikken går! Å det er en herlig følelse! Hun skravler i et og er en super person :) Alle som jeg kjenner digger denne dama, er det noe rart?
I tillegg vil jeg å se ut slik når jeg er 45 år trur alltid at hun er i 20 årene å alle får like mye sjokk hver gang
Du er bare best Cathrin♥
♥ 

Sara Alexandra http://saracrohnsalexandra.blogg.no/  Helene Simensenhttp://helenessimensen.blogg.no/ 
Inspirer meg i Blogg og bilder, til og ha motet oppe! Å er utrulig gode venner(søsken) som jeg kan stole på!
Selv med henndelser og sykdom gir de aldri opp, de er noen utrulig sterke jenter. 

Disse to har vært bestevenner hele livet! Sara (brunt hår) fikk jeg da kontakt med først, med at jeg kom over innelgget med alle tattoveringene hennes og likte dem så utrulig godt. Dette var i September, rett etter jeg selv hadde tatt en, og fikk med en gang en stor lyst til og ta flere. Helene ble jeg kjent med 2 månder etter. Begge disse er super søte jenter og jeg ser så opp til dem. De er utrulig sterke på hver sin måte noe jeg er kjempe stolt av.De er som storesøsken for meg og kjempe gode venner, kan stole på dem! De er nydelig fra topp til tå♥ Å gleder meg til å møte dem snart!For det skal vi få til!

Hanna Vaage http://hannavaage.blogg.no/

   

 Utrulig nydelig! Å hun har bare den nydelige stemmen! Elsker stilen hennes og måten hun er på. Hun er en topp blogger men svarer og tar kontakt med folk. Hun skriver veldig mye om da hun bodde i USA noe som bare gir meg mer motivasjon til å flytte dit som utveklings student. Ser opp til henne på den måten hun er på og ja bare digger hele denne jenta♥♥Loveyou Girl! 

Kristin Johansen http://kkkkristin.blogg.no/
  Så denne jenta for første gang på UKM på Leknes for 3-4!?! år siden jaja noe slikt! Hun sang, og jeg husker så godt at jeg ville gå bort til henne og fortelle henne hvor flink hun var, men alle de andre dro hjem så jeg måtte bli med. Satt med tårer i øynene etter sangen! Så nydelig. 
Tiden fløy og i fjor kom jeg over bloggen hennes, via ei god vennine i klassen. Så henne også under hospiterings uken, og det førte til at jeg søkte henne opp på Facbook!
Var mer og mer innom bloggen hennes! Forbinder henne veldig med meg, har opplevd så mye av det hun har vært igjenom. Hun har sterke menninger og kjempe god og snakk med, vanskelig og ikke vær ening med hun.   
Hun har støttet meg utrulig mye igjennom det å søke på skole, har hjulpet meg mye, og er så utrulig glad for alt hun har gjort for meg. Håper jeg møtter henne snart!
Du er bare herlig Kristin♥♥

Emilie Sanness 
  http://freemorgan.blogg.no/
(
2bilder pga str ble så liten)

     

Emilie er det eneste forbildet jeg har som er på min egen alder! Er ikke første gangen heller jeg skriver om henne,skrevet bursdags innlegg, annbefalings innlegg og hun har gjesteblogget her. Da jeg fikk bloggen min for 2år siden kom jeg  inn på den gamle bloggen hennes, på grunn av en trennings video. Ble til at jeg bre dro innom den for å se videoen, men til slutt innså jeg at jeg måtte lese bloggen å. Å den var jo utrulig bra. 
Hun blogget ikke slike kjedelige innlegg men mer om verider på ting, og få folk til og få et annet syn på forksjellige saker. 
DET var denne jenta som fikk meg til å få bedre selvtilit med innleggene hun skrev på bloggen. Å hun flere kommentarer på det, av andre også. 
Bloggen hennes ble slettet, men kontakten har vi hatt nå i 1år og 7månder. Hun er ei super jente og fortjener så mye mer enn det hun har, har meldt henne på opp til flere programer, men har aldri lykkes.

Ikke nok med det men hun er super flink til å synge og er alltid der om det er noe, hun er som regl den første jeg sier noe som helst til! Tvilingsøster om jeg skulle gitt henne et familie navn. Hun er en av mine bestevenner 

 Hun som ga meg innteressen for spekkhogger og hun har den dyrefloken hun bor med med hester og alt! ♥♥Will always love you! 

Kristin Pettersen http://secretofmylife.blogg.no/


Kristin er den jeg har kjent lengst av alle sammen! Hun går på samme danse gruppe som meg, og startet med at jeg skrev et langt brev om hvor flink jeg synes hun var til og danse. Siden hun da hadde vært så snill før en konsert og både lånt meg sko kjole og alt mulig. Ja hun sminket meg også! Så hadde jeg fikset en julegave?!? til henne. Å siden det har jeg hatt kontakt med henne.
Hun er super flink og danse og danser vi, er det helst henne jeg vil ha på gruppe eller noe slikt! Noe jeg mange av gangene har fått. 
Man merker fort når Kristin ikke er på trenning, eller jeg merker det. Den latteren og den stemmningen er ikke der lengre( eller like mye som om hun skulle vært der) 
Hun både danser og synger og er kjempe flink med det. Hun driver ikke med det for å være best, men for at hun vil! Men hun kommer til å nå langt med talentene hennes. 

Hun har et hjerte av gull, og er storesøsteren jeg alltid ønsket meg da jeg var liten! Skulle ha ei storesøster jeg kunne se opp til, prate med og som var som meg. Samtidig skulle de ikke være så alt for stor alders  forskjell! Å har fåttt hørt av Kristin at jeg ligner veldig på henne da hun var liten,noe jeg tar som et stort komplimang! 
Har sagt alt til Kristin ( eller nesten alt) men har ingen problemer med å si alt til henne. Stoler fullt og helt på henne. 
Kjempe sterk person, og sier ting rett ut slik hun mener! Er ikke redd for og være seg selv og utrulig flink til og gjøre folk velkommen!
Jeg vet ikke hva mer jeg kan si hun er ubeskrivelig! Å kan ikke tenke meg en hverdag uten henne! Hun er så god å ha kan ikke tenke meg en hverdag uten henne. Hun er bare super! Hun har også vært en del av særoppgaven min, og hun kommer til og blogge her fra neste Tirsdagen! Kos deg masse på ferie Kristin:) Så ses vi igjen når jeg kommer hjem, og da skal vi finne på noe♥♥LOVE YOU so much girl! 
Føler at jeg har glemt noe å skrevet, men ja må vel bare avslutte! Du er UBESKRIVELIG rett og slett!

Merete- Mamma

Hun får til alt og samtidig har tid til alt mulig annet også! VIl å bli en så god mor, som kan alt fra og lage mat til og være verdens beste mamma! Bare elsker deg mamma ♥♥Du er bare best! Du er der alltid for meg
 
Alexandra Berlin
 Ble kjent med denne jenta 23.Desember 2010 da vi kjørte med hest og vogn på lillejulaften. Var kjempe koselig, og Alexandra er jo bare den nydelig jenta;o Å hun er en modell også er med i flere videoer og serier og hele pakken! Bare digger den jenta hun har det utseendet som aller drømmer om det håret og den personligheten! Definitv en jente jeg vil møte så snart som mulig! ♥♥


Alle disse har hjulpet meg igjennom valget jeg har tatt innfor vgs og noe mer enn andre som jeg setter så utrulig mye pris på! ♥Herlige mennesker alle sammen! Å utrulig glade i dem alle sammen:) 

 Snakkes;*
Har du noen forbilder som du kjenner?
 

Valgte og gjøre lekserHeisann!!

Mange av dere har startet på skolen etter en lang ferie, mens mange av oss er ennå hjemme og sløver. Jeg er så heldig og være en av dem! Ferien blir og gå til særoppgaven, og skriving.I tillegg har jeg blitt sport om jeg vil jobbe en plass på torsdag så det gleder jeg meg til. 

Så nå skal jeg være flink pie å sitte meg ned igjen med skriving!Selv om jeg har særoppgaven og gjøre, så valgte jeg jo det selv, og bruke ferien min på det! Men likevel er det deillig og ha ferie! 

Snakkes;*
Hva skal du\gjorde du i ferien?

 

Der dro min BestevennHeisann!!

Er nettopp komment hjem fra flyplassen,og jeg hater å si "hade" Tonje dro hjem i dag, og sitter nå på flyet hjem til Oslo. Har hatt det supert med henne disse 7dagene, sykt hvor fort disse dagene har gått. For 7dager siden satt vi nede og spiste kvelds. Vi bor så alt for langt fra hverandre, vi trenger ikke og gjøre så mye. Bare det at jeg vet at jeg har henne der som betyr noe for meg! 
Vi har fått gjort masse med tanken på at 5 av dagene hadde jeg skole, noe jeg synes er utrulig kjipt!

Er så utrulig glad i den jenta, selv om hun har gjort meg utrulig flau til tider så går det ikke ann  og ikke like den jenta! Vi får bare smiske med foreldrene våre, ikke sant Tonje?(a)Så kanskje vi ses om ikke så altfor lenge i Påskeferien!:) Hihihi vi klarer jo å smiske oss til det meste! 


Dagen i dag ble brukt til Svolvær tur med Shopping og Cafe, utrulig koselig
 
Snakkes;*
 

Tema innlegg# Meg bak bloggenHeisann!! 

Her på bloggen er jeg ei jente som skriver om min hverdag, tar bilder og forteller dere om skoledagen min til hvordan prøver vi har. Unnskylder meg for å ikke blogge og har dager jeg blogger masse. 

Bak pcen er jeg fortsatt den samme jenta, eneste som skiller meg fra blogg jenta og meg til vanlig er at:
på bloggen skriver jeg "kort fortalt " om hvordan jeg har det. Skriver ikke hva jeg tenker og føler, hvorfor jeg gråt eller hvorfor jeg ble såret.

Har hatt bloggen i snart 2år, og bloggen min har hjulpet meg veldig, og ikke minst dere lesere! Å få kommentarer som får meg til å smile betyr så mye for meg! Sannheten er at jeg legger kanskje masse bilder av meg her på bloggen!Mange av dere tenker sikkert "selvdigger " "fjortis" eller noe slikt. 
Eneste grunnen for at jeg legger ut bilder av meg er for at jeg føler det må være med i en blogg! 

Jeg har lav selvtilit og finner ingen ting positivt og si om utseende mitt. 
Blitt utestengt,mobbet,blitt kallt ting og dette skjedde i flere år! Så da vi flyttet hit jeg bor nå, så gjorde ikke det meg så altfor mange. Hadde ingen jeg kom til og savne der, ingen jeg har kontakt med nå, eller noen jeg hadde et sikkelig godt vennskap med, eller 2 på 6år.Jeg ble stadig større og da jeg startet i 7ende klassen,på en ny skole merket jeg forskjell. Jeg turte faktisk og rekke opp hånden, noe som var det verste jeg visste før. Men likevel var jeg usikke på meg selv, ingen hadde likt meg før jeg kom hit, så neppe noen som kom til å like meg her heller! 

Ordene bare gnagde i meg " feit" stygg"  dum"  ord jeg aldri glemmer, handlinger jeg alltid vil huske. 

Venner har jeg fått,og jeg har forandret meg veldig! Kjenner meg selv på godt og vondt og hva som er rett og galt. Kjenner også mange personer på godt og vondt. 

Selv om jeg har det bra nå, kommer ordene hele tiden " du er feit" slank deg" gå å heng deg"du er så stygg at du knuser speilet" osv osv..
Ordene blir aldri glemt selv skjedde ikke dette for så lenge siden! Vennskapet har gått opp og ned og det har gjort meg til en usikker person! Før stolte jeg kanskje på for mange personer. Nå begynner jeg og tenke hva er en ekte venn for meg? og hvem er en slik venn?

Har så mange folk jeg har mistet kontakt med og så mange jeg har blitt kjent med, men selv de beste av dem har en svakhet en side jeg ikke ser. Har flere ganger tatt feil av personer! Både familie og venner.Som jeg trudde at dette var starten på et helt spesielt bånd

 Tårer har komment i mange sammenheng av venner og familie. Å en dag i dag stiller jeg fortsatt det samme spørsmålet! Men jeg har venner og er superglade i dem<3 Poenget er at dem skal være der når du faller ikke at du skal falle og skade deg, for å reise deg opp alene og så få trøst.
Bloggen min er til for å kunne dele hverdagen min med folk jeg ikke ser hverdag, kunne ha en plass og legge ut bilder og en plass og se tilbake på å mimre hva jeg gjorde for et år siden! I tillegg har jeg forandret skriver måten min veldig på disse årene jeg har blogget(synes hvertfall jeg da) 


Men med folk rundt meg, dans folk og se opp til og folk jeg vet jeg kan stole på! <3 har gitt meg utrulig mye! Som da var grunnen til denne 
 
 Tro håp og Kjærlighet<3 

Snakkes;*
Hva synes du om slike innlegg? 

Kino med Tonje

Bilder#LørdagLørdagen-Dro vi til Kablevåg, Svolvær og så til Henningsvær! Var hjemme i 20minutter før vi for ut igjen til Svolvær igjen og denne gangen for å spise på Kinaen! 38! Velges hver gang!  
 

Tok noen bilder av verdens søteste og beste hundSlik brukte " Reza" vår gammle hund og sitte! Så måtte bare ta bilde mens han satt slik, de ligner jo helt! Snakkes;*

Bilder# My sweet lover
Den søte å lille bagen med stativet i 


Stativet, rett fra bagen! Stativet helt ute! :)Når meg helt til brystet, så var ikke så lite som jeg trudde i går! Er fortsatt super fornøyd! 
Var også innom fotobutikken i dag, og fikk mange gode tips og ideer! Så mye at jeg måtte gå dit en 2gang å! 
Skal tilbake i neste uken for å kjøpe ei bok og litt andre ting til kameraet, og det gleder jeg meg til!

Snakkes;*
Har du et stativ?
Liker du å ta bilder? 

My dance girlsFikk i blitt med på denne siden det var for liten plass, så da så vi andre bare på! Var en opplevelse det å:)

My new lover againHeisann!!

Fikk kamera stativet i dag, å er så fornøyd! Ulempen er at det er litt lite da1,25 men fikk den for en billig penge og den var splitte ny så sirer ikke nei takk til det da! 
Så har bare et nytt objektiv til kameraet som jeg har på ønskelisten nå da eller av det jeg MÅ ha nå! 
Kommer en video senere fra i går, men tar så lang tid å laste opp at jeg ikke har ord! Snakkes;*
 

Digg dag og ferie!

Heisann!!

I dag hadde vi en en HERLIG dag på skolen. Startet dagen med å legge i fra meg sekken hjemme noe som bare det er en herlig følelse.
Første timen var det film "Bare Bea" og studentene hadde vært så snill og bakt sjokolade kake til oss og regnbue muffins med kjempe god krem. Siden dette var siste dagen hos oss.

Tredje timen var det en "sjekke" lek som førte til masse latter!

Fjerde timen var det framføring

Femte timen var det musikk konkuranse, slik de har på " popstokk" hvor et bilde kommer opp bak oss og den andre skal gi hint til den rette artisten

Siste timen var det by og land


Digg dag med andre ord!

Ønsker alle en super helg og en god ferie til dere som har feriei neste uken<3 Dere andre får bare nyte den før helgen er over!

Ragnhild,Veda, meg og Ingrid<3

Nå drar jeg til leknes for og kjøpe et stativ til kamera så vi snakkes senere med flere bilder:)

Snakkes;*
Har du ferie nå?

Dagens konsert varKnallbra! Er så stolt over min dansegruppe. Dem gjorde en super framvisning og så flinke! En super sprudlene gjeng og så herlig humør og glede under ventingen! 
Dere er bare så herlig! Så mange flotte talenter der, og så mye ulikt alder, høyde og skoler.  

Den gjengen er også så snille og er fotogene her å der som at jeg får bilder til oppgaven min! Så er SNART ferdig med alle bildene jeg trenger fra dansegruppen:) men nå er det vinterferie da så må finne på noe annet av noe annet slag.

ALLE har hjulpet meg så mye med oppgaven min, og flere av dem skal jeg spøre før tiden er ute! 
Trine har jeg fått lånt ballettsko bilde :) super flink ballett danser, som nå har tatt steget til vår dansegruppe med mer fart, men hun er fortsatt super god i å danse!  
Cathrin(danselæren min\forbildet mitt) fortalte en hel rekke av historier mens vi ventet på å danse igjen, og fikk masse bilder med henne og oss og bare henne, som jeg har bruk for i oppgaven! Samme gjelder Kristin. Kristin går på dansegruppen min, er fobildet mitt og er en god venn stoler på Kristin og hun skjønner meg alltid! Takk til dere to som er til STOR hjelp av oppgaven♥

Å dere andre som stiller opp med bilder! Både å ta og være med:D
Kunne ha skrevet en lang liste med masse positivt om HVÆR person i gruppen :)

Men ja konserten var kjempe bra og var exstra forestilling på grunn av så de hadde solgt for mange billetter enn det det var plass til. Men var nesten ingen på forestilling nr 2, så da satt min gr å så på mens dem andre danset og sangerne syngte.


Fine Kristin<3 
(ja vet at jeg har redigert det slikt men hele bildet av meg generelt var ikke bra) Å nei Kathrine du var en super fotograf! 

Tok MASSE MASSE bilder i dag, å legger ut bilder når jeg har fått lov av alle :) å kanskje det kommer en video eller to ?

Snakkes;*
Vil du at jeg skal skrive mer om dansegruppen min?
Vil du se videoer og bilder av konserten? 

En dag med sang og dansHeisann!!

Vet at jeg blogger ekstremt dårlig disse dagene, men har hatt så mye å tenke på å så mye å gjøre. I dag fikk vi vite at de som vil kan få en uke lengre med særoppgaven(altså gjør den i ferien) noe jeg gjør med glede :D ååå nå kan vi roe ned! 

Skal dra om 1time på danse øving,  etter det  blir musikal øving! Så er hjemme i halv 10 tiden :) 
Så er ikke mye jeg får gjort i dag nei, men liker i bunn å grunn slike dager! Føler jeg trenger å få humøret et par hakk opp!


\\ tatt i går da strømmen gikk 

I dag fik jeg svarene på det siste interjuet til særoppgaven! Så er veldig glad, og super takknemelig at dem har takket ja!


Snakkes;*
Hva består din dag av?

 

Girl things # 2The Way Things Just Happen To Be .just girly thingsmajartestblogg -Tumblr‫٠ ๋· Just Girly Things ๋٠· | Facebook‬‫٠ ๋· Just Girly Things ๋٠· | Facebook‬
‫٠ ๋· Just Girly Things ๋٠· | Facebook‬just girly thingsjust girly thingsjust girly things

Dagen i dag har vært veldig stressende! Å det samme sier jeg hver Tirsdag, dette er den værste dagen i uken. Hadde trenning kl 16-19 så var det å spise, før lekser stod for tur! Hodet mitt verker og magen gnegger. 
Så jeg tar kvelden nå å står opp tidlig i morgen for å pugge mer til prøven

Snakkes;*
Gjort idag?
Har du slike dager? 

sminke i mørketHeisann!!

Dagen i dag på skolen har vært ganske grei, 2 timer med film, 1 time aking og 3 time studie! Slike skole dager digger jeg!
Nå skal jeg bare hive i meg litt mat, skifte klær og så kjøre til kulturhuset og øve til Torsdagens forestilling.
Så skal jeg levere flere kakebokser, før jeg skal hjem og pugge på prøven vi har i morgen og gjør ferdig boken til innlevering. 


 I dag før skolen, var det det jeg ville kalle "uvær" snøen var flere meter høy, og du hørte allerede i 6tiden at folk var ute og ordnet snøen. 6 50 gikk strømmen. Å der stod jeg, med øyenskyggen i den ene handen og kosten i den andre. Å prøvde mitt beste forsøk på å sminke meg i mørke, med ei lommerlykt.. håper det gikk bra, vi satser på det :) 

Håper alle dere har en fin dag videre i dag!<3 
Skal " kose " meg med masse lekser når jeg kommer hjem! herlig!

Skulle jo da gjøre et forsøk på å blogge i dag, men når strømmen gikk og batteriet var på 5% så funket ikke det så bra. 

Mandagen minHeisann!!

Dagen min startet med at jeg våknet av at telefonen ringte 9.20, spratt opp av sengen og sprang ned til busstoppet. 3minutter etter på stod jeg der. Hadde ikke trengt og stresset, bussen kom jo ikke før 9.37. 

Vi startet som sagt kl 10 i dag, og ryddet planker, stoler og alt fra lofotkvelden. Var første delen oppe på lekerommet og ryddet, trudde det skulle være ganske så chill. Men der så det rett og slett ikke ut.
Siste delen sorterte vi kakebokser,og klistret på lapper til dem. Så nå har jeg bare 9bokser igjen å selge, og rundt 30 bokser og levere:)

 Når er jeg nettopp komment hjem fra flyplassen, og Tonje er komment hjem til oss! Så vi snakkes senere;*
Snakkes;*

 

Film fra lofotkveldenHeisann!!

Etter 4 flotte år med lofotkvelden, var det siste forestilling i dag. Selv om vi er lei og sliten, så vet jeg at jeg kommer til å ønske at jeg var med til neste år å! En super mulighet vi har på skolen vår. 
Fikk masse bilder fra forestillingen i dag, og regner med at det kommer flere ut på hjemme siden vår i løpet av ukene som kommer.
Imens tenkte jeg å dele denne videoen med dere, som ei jente i 8klassen har fikset! Det er små klipp fra stortsett hele lofotkvelden, kjempe morsomt og se på.

 Er med de første minuttene står nesten framst i blå bukse og grå genser
Er i balletten mørkt hår å topp
Holder en baby i hånden
Danser med lilla kjole og rosa hårband 

Skal fikse bildene ordentlig til i morgen.
Håper alle har hatt en super helg og kost seg mye<3 
Min helg har bestått av særoppgaven og lofotkvelden. I morgen starter en ny uke med nye muligheter og MASSE lekser prosjekt arbeid og alt man kan tenke seg.

Snakkes;*
Så du meg i videoen?
Vil du se mer fra lofotkvelden? 

Skolen om 1timeHeisann!!

Dette er faktisk første Søndagen på lenge som IKKE blir kjedelig. Har alt for mye å gjør. Helt siden jeg sto opp i dag har jeg sittet med særoppgaven, og jeg er bra stolt! Har bare noen interjuv igjen, og bilder jeg skal ta på tirsdagen og under forestillingen på torsdag. Ellers så har jeg bare å se igjen feil og slikt, og kjøpe perm! Bra stolt kan jeg si! Startet helgen med 11 sider, nå er jeg oppe i 25! 

Tilbake til overskriften, kl 15.15 skal jeg på skolen for å bli sminket av min godeste Julie til siste forestillingen av årets Lofotkveld, som starter kl 18.00 i dag! Så er nok hjemme i halv 9 tiden og da blir det mer særoppgave og rydding av rommet mitt til i morgen!

Så nå skal jeg bare hive på meg noen store klær, pakke alle klærne til forestillingen og fikse litt mer på oppgaven til vi drar!
Vurder å ta med Musikk prosjektet?Kanskje jeg gjør det, så får jeg hvertfall gjort noe fornuftig i løpet av den tiden jeg skal være der.


\\hentet påhttp://www.lofotposten.no/lokalebildeserier/article5933975.ece?start=4
Tatt under premieren av lofotkvelden!  Så da ser dere litt hvordan rollen min er! Flere bilder kommer i kveld, om dere ikke går inn på linken får det da:) 

Snakkes;*
Hva skal du i dag?
Har du mye å gjøre for tiden? 

 

 
 

Just girl things #1just girly thingsjust girly thingsmajartestblogg -majartestblogg -majartestblogg -just girly things

Selv elsker jeg å se innlegg som dette på andre blogger, og elsker slike bilder også! Holder på å lage slike bilder,etter jeg så mi vennine gjorde det! Å kommer et innlegg om det neste helg! 

Dagen i dag har gått i det samme, særoppgaven + mange pauser! Å har litt skriving igjen, se over oppgaven og legg in bilder! Så er jeg ferdig!
HERLIG!

Håper alle dere har hatt en super lørdags kveld <3

Snakkes;*
Liker du like innlegg?
Har du hatt en fin lørdag? 

Hvilken dag er det i dag?Heisann!!

 
I dag er det Lørdag, ute snør det og tåken ligger langt nede, inne er det badstu, og jeg har flere ganger lurt på om det var Søndag i dag.Det er for at jeg har ikke den slappe av følelsen og bare kan glemme alt av skole. Har sittet i en stor hettegenser og pysjboksen, håret i en stor topp, med musikk og teppe rundt meg i hele dag.
Har lest igjenom særoppgaven og prøvd å funne motivasjonen,med tanken på at jeg har en god del gruppe arbeid neste uken. Kan virke som at jeg er veldig treg, og det er jeg å. Men vil gjøre best mulig arbeid i denne oppgaven og blir stortsett aldri fornøyd. Så skulle bare innom å gi litt lyd fra meg, nå må jeg fortsett videre å skrive :) 

 
Bildet forklarer vel at det frister ofte å gå innom alt mulig annet enn det man skal

Snakkes;*
Har du mye lekser ?
Liker du å bare slappe av?
 

Vinterferie?Heisann!!

Forestillingen var vellykket, kjempe herlige folk og god stemmning! Ser fram til siste forstilling på fredag, men før den tid blir det rydding og lekse! Å vi her opp har ikke vinterferie, som jeg ser mange bloggere skriver om at dem har.
Vi har enda en skoleuke til,å det er ikke lite som skjer den uken heller. Så må hente litt motivasjon til å satse alt på foredragene og prøvene som kommer denne uken!

 Nå skal jeg kose meg med musikk og særoppgaven! 
I tillegg er det ikke lenge til jeg får besøk av denne jenta her

Som kommer på Mandagen! Å jeg gleder meg kjempe masse<3
 
Snakkes:* 
Når har du vinterferie?
Hva går helgen din til ? 

Tidlig fri og så på skolen igjenHeisann!!

Denne dagen kommer til å bli kjempe lang, våknet i dag 07.15 og var helt i svime, trur jeg ikke fikk med meg så mye på morgen. Skoledagen sluttet kl11 og jeg var hjemme kl 12. Spiste og la meg til å sove! Våknet kl 14.00 av litt panikk, hoppet i dusjen og nå sitter jeg da her.

I kveld braker det løs på Kabelvåg Ungdomskole, premiere på årets lofokveld! Endelig det vi har øveet på siden Desember skal endelig hvises. Blir gøy og jeg gleder meg veldig.

Men NÅ må jeg snart dra på skolen igjen, er i år som i fjor den første gruppen som skal bli sminket.. kvart over 3 og der må jeg da sitte til det begynner og skje noe rudnt 18 og 19 starter forestillingen!

Så nå skal jeg bare pakke med meg kamera,lester og andre ting jeg skal kunne ha bruk for iløpet av kvelden!


fra i går

Positive er at vi har fri i morgen :D weee! 

Håper dere får en kjempefin dag\kveld, og de av dere som har muligheten må komme å se på :) Å flere av dere vil ha bilder fra forestillingen så det har jeg fått fikset i dag:)

Snakkes;*
Har du en lang dag i dag?
Er du trøtt og sliten? 

LofotkveldenHeisann!!

Da var generalprøven gjennomført, og i morgen er det den store dagen! Premieren på Lofotkvelden 2012! Merket at det ble en del stress i dag, så nå er jeg forberedt med hva jeg må gjøre i morgen, så forestillingen går utrulig fort, ut og inn skift sminkes og ut! 
Ellers i dag skal jeg å på øving kl 18-21 der det er musikalen som står for øving!

 I dag var det null sminke på skole så ble vi sminket der, det er grunnen for at det er litt mye sminke! For at det er slik sminkeren sminker oss når vi skal være på en scene. Slik er jeg da i siste scena bare ikke med den genseren, en lilla kjole! Men har fått en lærer til å ta bilder i morgen så da får dere se i morgen! :) 

Nå skal jeg slappe av litt før jeg så drar ut på øving!

Snakkes;*
Vil du se lofotkveld bilder?
Hva har du gjort i dag?
 

Min rolleHeisann!!

I dag skal jeg på Lofotkveld øving klokken 18, dette blir da den siste gjennokjøringen vi har! I morgen er det generalprøve og da kommer mange skoleklasser og skal se på! Torsdag og Søndagen er det forestilling. 
For 2 månder siden så fortalte jeg dere at jeg hadde fått en rolle som het " Laura" da visste jeg ikke hvem denne Laura hva og hva min rolle på lofotkvelden kom til å være!

Jeg skal være ballet danser, og med i 60talls scenen og danse der også!

Laura Einarsdottir er gift med Lauriitz og ble gravid månder får inngått ekteskap, noe som på den tiden var fy fy! Så jeg blir sotte i gapestokken! 
Så nå skal jeg dra å ta siste gjennomkjøring å så blir det særoppgaven når jeg kommer hjem, av en eller annen merkelig grunn er alltid Tirsdagene kjipe! 


Men smile er vi nødt til uansett!

Snakkes:*

 

Mye å gjøre?Heisann!!

Er for tiden ikke så mye å blogge om å skjer ikke så mye heller. Har lekse, prøve innleveringer,foredrag,prosjekt,bok osv.. så må få gjort mest mulig denne uken. 
Så nå skal jeg begynne på Engelsken som er til i morgen, ellers i dag har jeg prøvd å fått selgt noen kakebokser som vi får i neste uken til klassetur. Å har bare 4-5 igjen, å det er bare å ta en tur rundt her så får jeg nok selgt dem :)
 
Men håper dere fortsetter og leser selv om innleggene mine blir slikt, hvertfall de 2 neste dagene. Noen ganger må man bare ta skole framfor alt annet

 

Snakkes;*
Har du alt for mye og gjøre og for liten tid?
 

Slik var egentlig helgenDenne helgen har jeg vært helt alene hjemme, med selskap fra min søte hund. Mamma og dem skulle til Tromsø. Jeg skulle egentlig bli med men siden jeg hadde øvings helg måtte jeg si nei til hotell og shopping. Måtte også takke nei til og være leder under lofotNATTA! 
Utrulig kjipt, men har man takket ja til en ting må man møte opp å!
Så har egentlig vært ganske stille her hjemme og koselig, bortsett fra at jeg ikke klarte med tven av en eller annen merkelig grunn.

Men er deillig å han dem andre tilbake igjen, slik at resten av morsdagen kan feires med Mamma!
Håper Mamma har hatt en super dag, for det fortjener hun<3 


 Snakkes;*
Hvordan var din helg?
Bruker du å være alene hjemme? 

God morgenHeisann!!

Det er sikkert ikke så mange av dere som er oppe nå, men jeg drar om 20minutter på øving igjen(føler at det blir sagt en del ganger på bloggen) 
Hele denne helgen har gått litt i surr, har ikke fått på tven som jeg har prøvd i 3dager, mobilen min har ikke sendt meldingene førr dagene etter. Å nå i dag merket jeg at jeg har glemt vesken min, med alt av kort, penger, drikke og morsdags gave i! Så har litt panikk nå, men håper å trur at de har passet på vesken min

Foresten så er det full sne her nå, egentlig litt deillig, er så lei av is og sluch føre! Trur  nesten at jeg må avslutte for slik hukomelsen min er, er det sikkert noe etter hvert jeg har glemt, og blir springene opp og ned de siste 5minuttene.Snakkes;*
Har du mye og gjør denne søndagen?
Er du glemsk? 

My dayHeisann!!

Dagen i dag har gått i ett og jeg føler meg passe sliten og trøtt. Var ikke hjemme før halv 6 siden øvingen ble en time lenger. Har fikset gave og alt og alt er klart til i morgen! 
Nå skal jeg spise litt Pizza og så blir det rydding i huset, dusje og kveld kanskje?

Håper alle har hatt en super Lørdag<3

Har egentlig ikke så mye å si, for helgen har gått til og fikse til morsdag og øving!

 

Fridays nightHeisann!!

Da sitter jeg å spiser kvelds\middag potetmos og kjøttdeig som faktisk var veldig godt.Etter en ganske koselig men tøff øvings dag i dag! Å var hjemme for en time siden så ser for meg at det blir sen kveld i dag. Å jeg som skal opp 8 i morgen jaja, får se hvordan det går!  Får bare ha masse alarmer på så går det nok fint

Håper alle har hatt en super fredags kveld og får en fin kveld! :) Snakkes;*

Følelsen av helg

Ute er det bikke mørkt, det blåser og regner og er kaldt. Inne er det ikke store forskjellen, ly over hodet men kaldt likevel. Følelsen av helg er herlig, selv om hodet er proppet full med mange  andre ting, så blir det godt å bare prøve å nyte disse 3 dagene med helg! 
Nå skal jeg snart til Svolvær, for å handle og dra på musikal øving! Som jeg har hele helgen toltalt 13timer, så jeg må vel bare tøye å bøye slik at kroppen sammarbeider med meg på mandagen!

Håper alle får en super helg uansett hvor eller hva de skal gjøre <3
Snakkes;*
Er det dårlig vær hos dere?
Hva skal du i dag? 

Smil til livetVet at dette er veldig vanskelig, men så denne videoen for over et år siden, og jeg satt bare å smilet etter på! Så annbefaler den videoen til alle :) 
Håper alle får en super dag i dag, å snart er det helg <3 ååh livet er herlig nå!

 Snakkes;*
Synes om videoen?
Gleder du deg til helg? 

Å være sterk erEr det noe jeg ikke liker er det når folk rundt meg er lei seg. Når de har noe og skjule, så klart trenger ikke alt å komme ut.  Men man føler seg helt hjelpesløs, man vil så hjelpe den stakkarn men vet ikke hvordan, når man ikke vet hva det gjelder.

Dem som bærer på noe tungt, men like vel klarer og smile og legge ting bak seg, sier at " det går bra" selv vet du at det skjuler seg tårer og svakhet i det ordet.
Det finnes mange av dem, og ingen vet hvem, eller når. Er liksom en maske de fleste tar på seg for å dekke alt dette til.

Eller dem som har en skjult sykdom, som ingen ser eller vet så mye om. Dem sliter seg igjennom en dag, og er helt utmattet. Likevel må de være sterk som alle andre, og tid for å somle bort er det ikke tid til.

 Har venner i alle disse situasjoene og mer til! Å alle dem er så sterk på hver sin måte! 

Men som alt annet må man øve for å bli god, her må man slippe ut alle gamle tanker for å klare å kunne få mer inn på seg uten å knekke. Med det blir du sterkere og du vil merke en stor forskjell!

Jeg er så glad i dem jeg har rundt meg, og vet at mange av dem har det slettes ikke lett noe som gjør, at jeg har lyst å hjelpe. Liker ikke at andre har det vondt og er trist'! 
 Å være sterk mener jeg er en person som kan reise seg opp! Smile og være glad selv om dagen er dritt! Kunne holde på masken selv om tårene render. Kunne si dems menning når mange er i mot. Kunne si i fra og hvise at du er ikke en som alle kan hersje med! 

Snakkes;*
Hva mener du å være sterk er?
 

En sang som blir spillt ofteBare digger denne sangen, får meg til å smile 2012! Kanskje for at jeg er så innstillt på at dette skal bli et supert år. 
Denne sangen blir hvertfall ofte spillt og går på nå! Synes den er så fengene!

Nå skal jeg bare skifte å så drar man på musikal øving så er ikke hjemme før i kveld!

Snakkes;*
Liker du denne sangen?
Ska du på øving?
 

Vet dere hva det kan være?Heisann!!

Det er Onsdag midt i uken, og snart helg! Kjenner den herlige følelsen av og få fri noen dager fra skolen, åå som jeg gleder meg! 
Idag hadde jeg en hel skoledag, noe jeg ikke har hatt på lenge, på grunn av øving til Lofotkvelden( og i morgen er det øving igjen)
Så dagen i dag gikk veldig sagte , men fikk faktisk med meg litt i timene, som jeg har gått glipp av de siste ukene.

 I Kunst & Håndverken har vi et prosjekt om å lage en fortelling ut i fra bilder stemmer og lyd som vi skal lage i photo story. Vi endte da med å ta bilde mens vi hadde pute krig, og til min flaks låste hele armen seg IGJEN. Er ikek første gang dette skjer, har skjedd mens jeg har vært på dansing, spillt fotball, logge i sengen og vært på trampolinen. Nå først klarer jeg og røre den litt! 
Å jeg lurer veldig på om dere har noe kjennskap til dette? Eller om dere vet hva det kan være? Bare hater det og det er bare sååå vondt!  Det er hele tiden høyre armen, noe som er positivt i og med at jeg skriver med venstre hånden


Snakkes;*
Vet du hva det kan være?

 

Når lekser kan være gøyDenne månden er det mye stress her og der, prøver som vanlig framføring, innleveringe og særoppgaven skal inn. Sene skoledager, og motivasjonen nede,for nå nærmer ferien seg. Men nå skal jeg ta siste innspurt for har noe jeg ser virkelig fram til som dere ser under her

♥ Musical øvinger og Musical helg( hver Onsdag, og denne helgen)
♥ Lofotkvelden 2012(16 og 19 februar)
♥ Å få fri på grunn av Lofotkvelden ( trur det blir før vinterferien,pleier og være det) 
♥Helgene( ja de kommer etter torsdagene)
♥ Tonje kommer(20. Februar) 
♥ Bli ferdig med særoppgaven! Ååh den følelsen kommer til å bli herlig! (24 februar, ikke lenge igjen;
♥ Vinterferie( 24Februar) 

Å dette er bare Februar, 2012 ser bra ut i bunn å grunn♥Har så mye godt i vente,slik at jeg kan smile Men det er framtiden, nå skal jeg ta en dag om gangen. Første punktet da er å gjøre særoppgaven ferdig og forhåpentligvis til neste uken siden det er ikke noe særlig og sitte med masse bøker og slikt når Tonje kommer, når jeg heller kan gjøre det nå. 
Nå er filmen jeg skal ha med i særoppgaven på, så nå skal jeg sette meg ned å se den! Lekser kan jo være gøy om man gjør noe man liker. Å denne filmen er bare herlig! 
Vet du hvordan danse film jeg snakker om?

 Er sikkelig motivert til å gjøre noe såe får snakkes, slik at motivasjonen ikke bli borte :) 

Snakkes;*
Noe du ser fram til?
Får du besøk denne månden? 

Er navnet mitt så vanskelig å si?


Visste du at jeg heter Ulrika Louisa Snowdon?
Visste du at et få tall klarer å skrive navnet mitt rett ? Å det er faktisk dem som jeg har kjent kortest som skriver det rett
Visste du at et få tall heller ikke klarer å si navnet mitt rett?
Selv etter mange år (3-4osv )

Visste du at på grunn av dette vil jeg heller bli kalt Ulrika Louisa, eller Ulla?
Visste du at jeg skirver Ulla på de prøver og bøkene mine?
Visste du at jeg blir kallet Ulla av noen?
Visste du at tilog med familien min kaller meg Ulla eller "ulla dulla" som lillesøster sier;p

Ja som dere ser er det ikke ofte jeg fakstisk hører mitt rette navn, selv etter mange år. Noe som er litt irriterende. Venner og slikt klarer heldigvis og få det med seg<3 Men lærer "vanlige " folk og folk som skal skrive navnet mitt må jeg ofte gå til for å få det endret. 

Så  da vi hadde navne runde på mucikalen, og noen spurte om jeg het Ulla sa jeg bare ja. Er bare koselig å ha kalle navn enn å ikke si rett navn.


For i løpet av året mitt har jeg hørt navnet mitt på 3 forskjellige måter 
Ulrrrrrika (at man holder lenge på ri og i ) 
Ullriika (at man holder på Ull og ri, slik at det blir et sprettord) haha 
og slik det sies og skrives

Ulrika men det utales Ulrikka om dere skjønner xD

Så har sikkelig lyst å bytte etter navn eller noe slikt, om det er noen plasser de trenger navnet mitt blir jeg sittende lenge og skal stave det til dem!

Snakkes;*
Har du noen problemer med navnet ditt? 


 

You are beatiful

Er utrulig få som faktisk er enig i dette, å de få som er det får meg til å smile. Har du tenkt noen ganger på at halvparten av de du ser som er tynn slank og pen, er så fake opp så det går ant? 
Den nesen du er missfornøyd med er det noen andre som misunner. Formene du har dør noen andre etter. Håret ditt misunner en annen. 
Med andre ord kommer alltid til å være en der ute som bare dør etter utseende ditt! 

Tips:
Smil og vær glad det fjør deg 1000x bedre! : )

Synes det er så ille at dette er alt for stort fokus på nå, isteden for utdannelse og skole. Så er det utseende som betyr noe! 
Noe jeg synes er ulempen med blader,pc tv osv.. så mye "fake " stoff og modeller som ungdommer ser opp til for å bli det dem trur er normal.

Snakkes;*
Hva synes du om dette? 
 

HVERDAGEN PÅ IGJENHeisann!!

Tenkte at jeg bare skulle gi lyd fra meg nå på morgen, og ønske allle sammen en super og herlig uke! 
For etter skolen, må vi være igjen og øve på lofotkvelden, så kommer meg vel ikke hjem før i kvart på 5 tiden.. jaja
Ha en fin dag alle sammen

Love that Girl<3
 
Snakkes;*
Hva er dine planer for dagen?
 

SPØR OM HVA DU VIL

Kjører i gang en spørsmålsrunde på bloggen, som jeg skal svare med video. OM det kommer en del spørsmål, så her er det bare å bare å skrive i vei! 
Avsluttes i neste uken om jeg har fått nok spørsmål 

Snakkes;*
Still meg spørsmål? 

Søndagen min starter nåHeisann!!

Nå ligger jeg i sengen, godt å bare dra seg på morgen.Men skal snart komme meg opp å ta en dusj og fikse meg, får jeg bare sitter og "slapper" av til jeg skal på mucikal øving! 
La meg alt for tidlig i går så alle planene mine gikk bort, MEN i dag må jeg gjøre noe uansett siden det er mandag i morgen!


Hvis dere har noe dere vil lese om på bloggen så er det bare og skrive det  i kommentarfeltet! 

Ha en fin Søndag dere, selv om denne dagen alltid går sakte så er det bare å nyte den før det er Mandag i morgen! 

Snakkes;*
Hva er dine planer i dag?
Hva vil du jeg skal skrive et innlegg om?

 

Ååå den følelsen

Ååå den følelsen av at det er helg er ubeskrivelig herlig!  Null stress med skole og kan koble litt ut, åå elsker rett og slett de siste dagene i uken! 
Å denne dagen avsluttetes med Mucikal øving kl 18-21 

Håper alle får en fantastisk helg, kos dere masse♥
Selv er mine planer for helgen at jeg skal få gjort litt skole oppgaver, også har vi mucikal øving denne helgen! Ellers blir jeg hjemme å nyter fridagene MAX

Snakkes;*

Elsker du helgene?
Planer for helgen? 

SKAL JEG FARGE HÅRET?

Dette er noe eg har hatt lyst til i 6år etter jeg fikk helt hekta på Miley Cyrus, da ville jeg stripe håret mitt! 
Nå som jeg mer eller mindre får lov er jeg ikke sikker på hva jeg vil, har aldri farget håret mitt før eller noe slikt. Så eneste grunnen for at håret er slitt er for at jeg ikke har klippt meg på lenge,
så blir mye jeg må klippe bort trur jeg:( 

Hvertfall om du synes jeg burde farge\stripe det skriv også hvordan farge!
Å dere som ikke vil det skriv også det:)

Trenger all hjelpen jeg kan få av dere nå er så usikker, og har spurt noen noen mener ja andre nei såe ;s

Snakkes;* Nå er det dans på meg!
Skal jeg farge\stripe håret? Hvordan farge?
 

A bag withHeisann!!

Som sagt var klassen min på utdanningsmesse i dag med mange andre ungdommer!  Tenkte at dette ble egentlig ganske chill og bare gå rundt. Men endte med en hel pose+veske stappa av brosyrer og slikt. Å fikk masse mer ideer for videre skole! 
Som dere ser på bildet under fikk jeg en del ting og tang, men ser egentlig ikke så mye. Var nok til å fylle en pose og en veske.


Det er på slike dager jeg blir sykt påvirket og usikker, fikk så lyst å gå MK, HS og SS! Men jeg har søkt og forandrer jeg mer nå blir alt bare tull. Så var så glad da jeg fikk høre om ei høyskole som er slik Service og sammferdsel med praktiske eksamer og mulighet for utveklingsår! Som også er planen og gjøre høten 2013. 
Mange mener jeg har alt for mange planer, men uten planer og ideer kommer jeg meg ikke noen plasser. Er smart, synes jeg da, å ha en tankegang nå på tiden framover! 

Så var utrulig koselig å bare gå å  snakke med folkene, å høre at på vær bod vil de ha DIN  søknad, rene konkuransen jo!
Fikk også sjekket blodtrykket mitt, som jeg ikke skjønner meg på uansett! (au, det gjorde faktik litt vondt) 

Nærmere bilde
 

Fikk som sagt masse brosyrer! Fikk masse klubber og drops,tyggis, linijal og slike ting

La framtiden starte,tør og sagte høyt for å nå langt! Ingen kan stoppe drømmene dine, bare du som må velge å tro på dem! 
-Meg

Snakkes;*
Har du vært på utdanningmese?
Er du ening i det siste jeg skrev? 

Blowing In The WindHeisann!!

Føler at jeg tar helg nå i morgen drar hele klassen+ 9ende på utdannings messe i Svolvær. Å siden jeg å noen til har søkt skole, kommer vi til å gå rundt å bare se. Positive er at jeg kommer hjem med nye minnepener og slike ting som jeg trenger! Verste er at folk kan påvirke meg så lett som bare det. Så vi er ferdig kl 13.00 i morgen og blir igjen i Svolvær. For å kjøpe kamera stativ,linse og bare gå å se på kamera utstyr! 

Fredagen er det gjennomskjøring til lofotkvelden og så avsluttes dagen med bok innlevering musikk og gym! Herlig!

 

Snakkes;*
Noe jeg bare må kjøpe til kamera?
Har du herlige dager framover? 

SUNSHINE¤ Må gjøre videoHeisann!!

Dro ned til havet etter skolen i dag så her er to bilder fra da! Nå har jeg slukt i meg maten for å få tid til et lite innlegg til dere, må ut om 30minutter. Skal på mucikal øving klokken 18- 21 så kommer et innlegg senere fra broen min faktisk så bli her! 

Lillebror har så lyst å ha må gjøre video, så kom med forslag til hva vi to kan gjøre! :) Han er sikkelig gira å tar i mot alt av utfordring, tilog med snøbading! Jeg derimot er litt feigere men kom med forslag! :)

Snakkes;*
Synes om bildene? 
Forslag til må gjøre video?
 

Vinneren av blogg vs blogg ble...Heisann!!

Vinneren av blogg vs blogg ble denne søte jenta her
  http://pernilleag.blogg.no/

 Så gratulere så mye til deg, folket har talt og det var du dem syntes fortjente dette♥Pernille fikk velge mellom ulike "premier" og valgte anbefaling så her kommer den.

 Pernille er ei vanlig jente på 15år å bor i Skien, hun blogger mye om hverdagen og har ofte outfit med. Hun har bilder i hvert innlegg og er kjempe flink og ta bilder. Bloggen er ofte oppdatert noe jeg synes er bra med en blogg. 
Inspirasjon er noe vi fleste av oss trenger i blant, og da har Pernille masse på lager mange bilde innlegg her og der med masse stemmning i.

Hun blogger også mye om mote klær sminke sko og hår. Å for tiden er det vår hjelp hun trenger for om hun skal klippe seg bob eller ikke! Så hjelp henne med å bestemme seg, ville hun nok sotte stor pris på!  

Noe jeg syneser positivt er når en blogger kommenterer tilbake og ikke bare " Takk for kommentaren" eller "kommenter tilbake?" noe Pernille også gjør. Å det er veldig koselig, for kan bli litt kjipt i lengden og kommentere og kommenter og aldri få en kommentar tilbake. Ikke at jeg er ute etter så mange kommentarer da men, dere skjønner helt sikkert!

http://pernilleag.blogg.no/ http://pernilleag.blogg.no/http://pernilleag.blogg.no


Snakkes;*
Leser du bloggen til Pernille ?  

Oppsummering ~JanuarNB: Dette innlegget laget jeg KUN for at dere skal slippe å høre at jeg har vært på skolen å ikke noe mer for har ikke sjedd noe spesielt i dag.

Denne månden har gått utrulig fort, fra å ha nyttårsaften og kose seg med god mat og slappe av til og ha fullt kjør på skolen.
Sangen jeg har hørt mye på denne månden er Ave Maria med Hanne Vaage
Har hatt opp og ned dager hele denne månden og ser SÅ fram til neste månde, så mye i vente, utdanningsmesse,lofotkvelden,james bond forestilling med dansegruppa, vinterferie, mucikal øvinger osv osv :D

Denne månden startet med å stå ute med lillebror og se på raketter til man var rød på bena, positive var at jeg faktisk så brun ut der å da, for tynnstrømpe bukse var ikke på.
Masse god mat og kake og sjokolade proppet man i seg, for å drøye tiden litt lengre før man la seg.
Favoritt antrekket denne månden har vel vært kjolen jeg fikk hos Tonje bare elsker den! 


Dagene ble ikke brukt til så mye, det mest furnuftige som slo meg da var å sette meg under dyna, med et glass brus og full maraton av Frustrete fruer, noe som jeg viste jeg ikke får tid til i en vanlig hverdag! Å gjett hvem som hadde rett! Skolen begynte å jeg måtte prøve alt jeg kunne for å holde motet oppe særlig når jeg bare har 6månder igjen. Noe jeg da fant ut at "Thing i love" utfordringen passet bra. Da la jeg ut dette bildet som får meg til å smile hver gang jeg kommer hjemJeg tok utfordringen og viste dere sminken min! Å jobber enda med utfordringen Andrea sendte meg, så den er ikke glemt! 

Fant ut at det fantes Hocky pulver i jorbær smak, håper det ikke har fantes lenge? For det har jeg aldri sett fø! Men gurr den var kjempe sur! 

Bussen kom 30min for sent, og da var jeg bra irritert og forfråsen! 

Baktet Cupcakes med Lillesøster noe som jeg fikk SÅ lyst på nå


Var på Hurtigrute tur Svolvær-Stamsund for å få mer info om maritimyrke, forsvaret og ulike veier gå! Var en kjempe koselig tur, lærte masse nytt og fikk masse og tenke på. I tillegg til et nytt minne med noen fra klassen og 9ende!

Tok gruppe bilde med dansegjengen

Alle gangene jeg har komment lenge før alle andre på trenning. Da tar man tommelen opp og får knipset noen bilder til særoppgaven(har om dans)

Var hos hesten Lykke og Baxter gutten

Kort i Posten er så utrulig koselig! Å denne dagen hadde alt gått på hode, å se at det da ligger en søt pakke å et søtt kort i postkassen" make my day"


Sist men ikke minst denne sminkekosten som jeg var så heldig å vinne i dag! 

Merket at denne månden har jeg gjort utrlig mye;o å jeg har ennu masse jeg ikke har skrevet ned! Kanskje dette blir et bra år! :D
Har ellers begynt å spare penger for fullt, noe som er ganske vrient men får det nå til

Snakkes;*
Hva synes du om innlegget?
Har du gjort noe som meg denne månden? 

 
 

Vil dere ha?Heisann!!

I starten av Januar skrev jeg om en konkuranse på kriik.blogg.no, der vinneren kunne vinne en sminkekost! Å jeg ble kjempe glad da jeg så at jeg hadde vunnet!
Å denne jenta går også på skolen min, noe som gjorde slik at jeg ikke trengte og vente på at den skal komme frem i posten. For denne kosten fikk jeg i handen i dag. 
Kjempe søt og en utrulig myk kost!
Må bare si Tusen takk til Kristine, hadde ikke regnet med dette i det hele tatt♥

Med det samme vi er i gang og skriver om konkuranser og slik, så er det en konkuranse på  lollebollizen.blogg.no som dere burde sjekke ut.
Denne jenta går også på skolen min, ååh hvor gavmilde alle bloggerne her er for tiden;p

Å som jeg har sagt før,  så har jeg ingen ting å tape i slike konkuranser. Så da satser jeg heller på å vinne er jo gøy uansett! 

Mens vi snakker om premier og slikt vil du at jeg skal ha konkuranser med premier i? 
 

 Snakkes;*

A beautiful day# OutfitGod morgen til dere søte lesere!♥
 
Fant nettopp ut at noe som jeg irriterer meg over, er dager man ikke vet hva som skjer. Som som i dag, stoppet og så på øvingsplanen før jeg dro, men glemte selvsagt hvordan time jeg skal øve i, så for å være på den sikre siden må jeg ta med meg alle bøker + akebrett selv om jeg nesten er sikker på at jeg husket rett.
Kanskje et tegn på at jeg må stole mer på meg selv?

Stod opp tidlig i dag, og føler denne dagen kan gå rette veien,bøkerene er paget, forsiden er tegnet, duken er pakket ned og akebrettet henger på.
Klær og sminke er på plass og håret også!

Så da har jeg egentlig ikke så mye mer å si nå på morgen enn at jeg håper alle får en strålende dag, selv ute i kulda!

 


Jeg er hvertfall full av energi akkurat nå å da er det herlig og høre på stemmingssanger som denne sangen her!
Om du så Mgp i helgen var dem med da, åå sangen er så fangene og ganske råå!  
Snakkes;*
Hva synes du om anntrekket?
Synes om sangen? 

Jeg har trukket, ble det deg?Heisann!!

Må først bare si tusen takk til alle som hadde meldt seg på, ble utrulig glad,var ikke forventet i det hele tatt.
Å så brukte jeg random.org til og finne to stykker som blir med i blogg vs blogg!
Får jeg avslører de to heldige.Kunne du tenkt deg til at jeg har blogg vs blogg oftere? 

Det du skal gjøre nå er å skrive blogg adressen på den bloggen du liker best, og synes burde vinne. Onsadagen skal jeg trekke vinneren og gi den en liten premie! 

SE HER Siden det var mange flere som meldte seg på enn jeg hadde trudd, kommer det en ekstra person inn i blogg vs bloggen.

Dette er ren tilfeldig tl tross for at jeg kjenner den ene! 
Hvordan blogg skal du stemme på?

http://pernilleag.blogg.no/ 
 

Eller 

 
http://saracrohnsalexandra.blogg.no/

Eller

http://amenilaroka.blogg.no/
 


Da ønsker jeg dere masse lykke til! Så glad for at det er akkurat DU skal bestemme hvem som vinner,hadde ikke klart det jeg!

Snakkes;*
Lyst på flere blogg vs blogg?
Hvem stemmer du på? 

Da var det på igjenHeisann!!

Mandag i dag, og det var koselig og møte alle sammen igjen, selv om mange var borte eller er syke. Tiden i dag har gått til nesten bare lofotkveld øving. Kjenner at jeg er så glad for at jeg går på akkurat denne skolen nå, for nå er jeg lei av å sitte på skole benken, så pga all øvingen er jeg skjelden i klasserommet
Det er kaldt og jeg fryser og har hodeverk som fy, dem andre kommer nok hjem fra jobb snart. Så da skal jeg få i meg lit å spise, slik at jeg får begynt på lekser og slikt! Selv om jeg ikke trur at jeg får gjort mye, men er vært å håpe De to heldige trekker jeg kl 18.00 i dag, så om du ikke er med har du enda mulighet til og bli med i blogg vs blogg som du finner her http://ullsauen.blogg.no/1327858753_kjrer_i_gang_en_blogg.html

Snakkes;*
Skal du melde deg på? 

Kjører i gang en blogg vs blogg

Heisann!!

Søndagen er den kjedeligste dagen man kan tenke seg, men egentlig ikke for er jeg en ekstra dag med helg. Men skjer liksom aldri noe denne dagen! Å det er heller ikke noe unntak i dag heller.
Så jeg kjører i gang en blogg vs blogg, trekker 2 randome tall  som avsløres i morgen

Skriv at du er med og legg igjen blogg adressen din

Snakkes;*
Skal du meld deg på ?

Produkt annbefalingHeisann!!

Det er vel noen av dere søte lesere som også er som meg og synes vinteren er kald, og når sommerene kommer er man dessperat etter brunfarge men tolmodigheten er ikke der til og ligge å steke seg hele sommeren! Når vinteren kommer blir man snehvit og tar sol for å få fargen til og komme tilbake.

Noe som jeg aldri har tatt er sol, og kommer aldri til og ta det heller i å med at jeg kjenner mange som har kjempet seg mot kreften og sol er kreftfemkallende.
Derfor tar jeg heller en lengre men bedre vei. Startet i forje uken med selvbrunning og har tatt den 4 ganger til nå å er veldig fornøyd. Fargen blir ikke så voldsom forskjell men slik brun farge du får når du soler deg så det tar sin tid, særlig om du tar 1 gang for dag og bitte litt :)

Men har allerede fått masse farge, også lukter den så utrulig godt, nesten som man får lyst å spise den;p


Produktet er mitt null sponsing av dette

Snakkes;*
Har du hørt om denne?
Liker du å være brun?

Vil du vinne en mascara?Heisann!!

Du leste riktig nå kan du vinne en mascara, men ikke på denne bloggen! Det er dennne søte jenten her som har konkuransen http://frkhexeberg.blogg.no/
Allt du trenger å gjøre er å like facebook siden hennes her http://www.facebook.com/#!/pages/frkhexebergbloggno/302557813097843
Å skrive at du er med under innlegget hennes her http://frkhexeberg.blogg.no/1327774157_konkurranse__vinn_mas.html#comment

Så har jeg sagt dette får at vinnelykke og flaks eier jeg ikke! Så hva har jeg har ikke noe å tape,men å vinne har jeg liten sjans. Så Emilie godtok at man da kunne skrive et innlegg for å dobble sjansen, å selvsagt gjør jeg det.

Spør deg selv, hva har du å tape? Er bare å like skrive du er med, og kanskje DU er den heldige!

Vinnerene får velge hviken som helst mascara til under 200 lappen, så dette er vel en god mulighet for å få en ny mascara og kanskje den du snart var fri av?

 

Om du ikke vil melde deg på kan dette også være et annbefalings innlegg til en ny blogg! Hun blogger kjempe bra om hverdagen annbefalinger og tips. Hun er veldig motivert og har masse trennings tips.
Hun har masse flotte bilder og skriver utrulig bra. Ei kjempe søt og smilende jente!

Snakkes;*
Skal du melde deg på?


Leserspørsmål

Heisann!!

Har du noe du lurer på? Noe du vil jeg skal skrive om? Fortelle om ? Eller dele med dere? Hvis dere?Hva som helst så skriv det til meg i kommentar feltet. Eller send melding på mailen min ulrika1996@hotmail.com. Og send  en annonym historie om du vil dele den med her hos meg! 

OPS: Hardicken min ligger hjemme så bildene blir ting dere har sett før!

Hva er favoritt fargen din?


Ja Rosa! Har aldri vært en som liker rosa. Da jeg var mindre var det grønt og blått. Nå er det rosa, og søte ting og tang. Lilla går også under som en favoritt fage. Men er egentlig glad i alle lyse og glade farger!

Har du noen husdyr?

Denne søte skapningen her er da min lille voffse! Har også noen fisker.
Hvor høy er du?Er ikke så altfor høy dessverre, er ca 1.62-1,63 Trur nok ikke jeg blir å vokse så mye mer, men har lyst og bli rundt 1.70cm!

Hva liker du med deg selv?


At jeg har så mange å være glade i. Av familier og venner!

Hva liker du ikke med deg selv?Liker ikke utseende mitt kroppen min rett og slett det som er på min ytterside!Tattoveringer elsker jeg såklart

Oreo vs Dots?


http://bloggfiler.no/malinsverden.blogg.no/images/243819-8-1265654033304.jpg

Hmm for å være helt ærlig så vet jeg ikke. Synes begge er like gode, og er så lenge siden jeg har spist Oreo bortsett fra Oreo kake. Så jeg kan ta å prøve å finne det ut en dag jeg kan teste begge! 

 Når begynnte du å blogge?

Begynnte å blogge 2Juni 2010. Å dette var det første bilde jeg la ut av meg selv på bloggen!
(bildet ble tatt over et år før)

Snakkes;*
Noe du lurer på ?
Noe  du vil jeg skal skrive om?


 

Hva kan du annbefale meg?Heisann!!

Da er det Lørdag,og i dag er d et første gang jeg synes at det er fint vært ute. Så tenkte å ta meg en tur ut gannske snart og knipse noen bilder, som jeg har til senere bruk til bloggen!
Jeg ser at mange både har kamera stativ og forskjellige linser til og ta forskjellige bilder med! Å jeg har tenkt og kjøpe begge delene men vet ikke hvordan! Så lurte på om dere har noe dere kan annbefale meg så hadde jeg blitt kjempe glad :)
Har du et stativ eller en linse og annbefale meg?


Orginalen


Redigert

Hvilken bilde likte du best av disssse to ?

Snakkes;*


Tekster


Har blitt sikkelig hekta på slike tekster i det siste, de sier så mye mer enn en lang tekst også kjenner jeg meg så igjen i mange av tekstene på den siden.
Så mitt spørsmål er da. Noe du kjenner deg igjen med av disse? Og hva ?

A strong girl isHeisann!!

Jeg befinner meg nå hos pappa et stykke hjemmen fra. Når jeg er her må vi dele på nettet så ja nå først kom jeg meg inn på nettet!
Følelsen av å ha helg er herlig, selv om hodet mitt ikke kan ta helg, er så mye som skal gjøres! Så masse å tenke på men får bare prøve.
Tumblr_lyh2q4azqr1qgzguyo1_500_large
Så enig

Kan du skrive et tema, spørsmål eller noe slikt dere vil jeg skal skrive om denne helgen ? :)

Snakkes;*
Hva mener du en sterk jente er?
Hva vil du at jeg skal skrive om i helgen?

You know my name not my storyHeisann!!

Skal ikke skrive dette så veldig detaliert eller nevne navn eller noe slikt, men hele denne dagen har gått mot meg i dag! Noe som da ahr gjort at jeg har ikke visst hva jeg skal blogge om! Å trenger ikke å klage til dere for at denne dagen har vært fæl! Så tenkte nå at jeg kunne gi litt lyd fra meg. Humøret er litt bedre etter dansing som jeg nettopp kom fra, men med tanken på det som venter meg i morgen gjør det ikke ting bedre.

Men jeg får bare smilie og le er det jeg kommer langt med
Selv om jeg føler meg slik


Så får jeg bare prøve å tenke på det positive som får meg til å se slik ut utvendigSå får jeg bare sjule det som er negativit! :)
Håper dere andre har hatt en bedre dag! :)

Snakkes;*
Hva har din dag bestått av?


Nobody's sideHeisann!!

Da har jeg vært hjemme en liten stund, fått lagt fra sekken og slappet av litt før jeg nå skal ut snart!
Trur dere snart kan hele timeplanen min at jeg i dag skal på dans i dag? Siden det er det jeg skriver hver uke! Men hvertfall i dag er det mucikal øving fra 18-21 noe som jeg gleder meg veldig til!
Er ikke å sjule at jeg elsker sang og dans<3

Selv om jeg er danse elev på kulturskolen, skal jeg også være med å synge alle sangene som er felles. Noe som er en stor utfordring og faktisk tørre, når man er i et rom med så mange som har så mange flotte talenter. Ikke nok med det men sangene går VELDIG lyst opp også!

Men fant meg en favoritt da blant alle disse sangene og det er en sang som heter "Nobody's side " fra mucikalen Chess
Den har så fengene låt og den er en ordentlig energi låt!
Så gleder meg til å stå å synge denne på scenen, ser for meg DEN stemmningen

Men vi skal kun synge det aller siste refenget som starter på 2:48  Skriv hva du vil ha et tema innlegg om\ hva du vil jeg skal fortelle svare på! Eller skriv spørsmål jeg kan svare på :D

Snakkes;*
Hva synes du om sangen?
Hørt den før?

Visste du dette?Når du først blir kjent med meg er jeg veldig pratsom!

Bryr meg veldig om barn og unge og skrev et foredrag i fjor om akkurat dette.
Dette foredraget har jeg holdt for 3 klasser og det siste var for 2uker siden.

I fjor ble jeg veldig hekktet på spekkhoggere.

Jeg har likt Delfiner siden jeg var liten, og fikk endelig se dem i August.

Bare elsker dette blidet<3 Bulgaria-Varna 2011Leser horoskopet hver dag, alt stemmer helt og det skremmer meg.

Får helt panikk om jeg har glemt bøker eller lekser vil ikke ha glemekryss(men trur jeg ligger ganske bra der)

Jeg elsker sjokolade og søtsakerOm det er noe jeg skal huske kan jeg sette på flere alarmer for kun en ting(for jeg er ikke sikker på om jeg husker det;p )

Jeg er sikkelig lei av og stå opp en time før alle andre, ta buss, og vente 30min på skolen! Når alle andre kommer 08.25

Eneste hybel kravet jeg har, er at det må være gåavstand til skolen,så kan jeg også nyte morgene og komme 5min før timen

Har fått kontakt med mange folk via bloggen, og dem betyr nå veldig mye for meg!Dagen i dag har vært veldig koselig, var som sagt hos Julie og det var kjempe koselig! Ellers så har dagen ikke bestått av så alt for mye! Har pinnt meg med magen min, som jeg har nesten krampe i!

Snakkes;*
Visste du noe av dette?
Noe til felles?

Gårsdagens båturHeisann!!

Jeg var vel hjemme etter en kjempe tur i går kl 23.00.Lærte utrulig mye nytt, og fant ut noe mer jeg vil bli (ops ;p ) Fikk masse info hefter og andre tinger der også. Reklamering over alt!
Noen yrker får jo de syke tallene som lønn, oh heldig! Forsvaret hadde også et foredrag og det synes jeg hørtes veldig spenndene ut
Likte vel egentlig best det med hurtigruten,å kunne reise med den til Grønnland, rundt i Europa, Antarktisk, Svalbard osv åå det må være herlig!
Etter hvert som båten begynnte og gå ble jeg mer og mer svimmel, så om dette skal være mitt framtidige yrke eller noe i lufta. Må jeg bli "øve " meg på å tål litt bølger og slike ting.

Ellers var turen kjempe koselig, bortsett fra den ene timen vi ventet før båten gikk, skjønner fortasatt ikke hvorfor vi skulle være der da, men men!Nå er det bare å gjøre seg klar til skole! Får bare tenke positivt selv om jeg jeg er så klar for helg og ferie nå:)
Etter skolen i dag, blir jeg med Julie hjem fra skolen. Vi har et gruppearbeid sammen i musikk hvor vi valgte og skrive om Taylor Swift! Er kjempe fan av henne,og snart er det 1år siden jeg var på konsert med hun. Så fram til nå har vi bare en utfordring! Ellers blir det kjempe koselig :)

Snakkes;*
Hvordan var din dag i går?
Har du et gruppearbeid?

Hurtigrute tur tilHeisann!!

Da er middagen spist, kameraet står på lading og det samme gjør telefonen min også. Klærne er skiftet og jeg begynner og få det lille panikket om at jeg er sent ute, og har dårlig tid. Noe som jeg egentlig i bunn og grunn ikke har, men tiden går fort!
Skal være med Kabelvåg torg kl 18 15 der kommer noen fra klassen(de som ville delta) og 9ende klassen. Sammen blir vi kjørt med en buss til hurtigruten.
Vi skal sitte på med hurtigruten til Stamsund(altså 1t og 30min) på båten skal vi bli hvist litt rundt og få høre litt mer om maritime yrker, og yrker som er på vann trenger service og slike ting. Har jo aldri sett for meg på en slik plass, men å jobbe som resepsjonist på en crucie båt takker man ikke nei til!

Når vi er framme i Stamsund blir vi kjørt med buss hjem igjen som da tar ca 1t og 30min!Så med andre ord kommer hjem sent i kveld:)

Men nå ser jeg at tiden springer fra meg så får bare avslutte her før det blir noe særlig lengre!
Kommer et innlegg i kveld om hva jeg irriterer meg over følg med :)

Skulle jo egentlig redigere dette bildet da, mene woops må jo være der snart med tanken på at jeg enda ikke er helt ferdig.


Snakkes;*
Har du vært på en slik tur?
Kommer du hjem sent i kveld?

Dagens Outfit
Thigts\\ Bikbok
Singlett\\ Cubus
Cardigan\\ Kapphal
Sjerf \\ fikk i julegave så vet ikke
Snakkes;*
Hva synes du om bildene?
Hva er ditt mandags anntrekk?

Min start på dagen

Heisann!!

I dag fikk jeg virkelig med meg søndags morgen, for kl 8 var jeg oppe! Å det var for at jeg skulle dra å ri Baxter i dag og lillesøster Lykke! Baxter var jeg hestepassesr til når han bodde her, men nå som han er flyttet litt lengre bort går det lengre og lengre tid for hver gang. Kjenner at etter i dag, savner jeg virkelig hest,ridning og stall!
Kl 12.00 var vi hjemme så har fått gjort mye i dag på morgen, og føles slik at tiden går kjempe sagte, men er herlig vil ikke at helgen skal være over så fort
Søtaste Lillesøster og Lykke♥

Snakkes:*
Er du oppe  tidlig i dag?
Hvordan har din start på dagen vært?

Visste du dette om meg?Heisann!!

Er egentlig ingen ting spesielt som har skjedd i dag. Så tenkte å skrive litt randome ting om meg


Jeg har gått på det aller meste av hobby
Turning
Klarinett
Fiolin
Teakwnodo(fikk blått belte med rød stripe, men sluttet for at jeg var den eldste)
Kor fra 1-4
Drama
Handball
Dans(som jeg fortsatt går på)
Sang
Golf

Danse forestilling 2010

Jeg er 1,62cm høy og er noen cm høyre enn mamma
Jeg bruker stort sett aldri pengene mine om jeg har bestemt meg for å spare.
Men jeg kan lett bruke penger opp.
Jeg elsker å planlegge, og ser alltid fremover i tid

Min konfirmasjon 2011

Jeg har ennå ikke bestemt meg for hva jeg har lyst å bli utenom noe innenfor dans
Når jeg var liten var den store drømmen å bli Prinsesse!
På ca 4år har jeg hatt lyst å bli blant annet noe av dette:

lærer
barnepleier
advokat
jordmor
blomsterdekrotør
megler
fotograf
servitør
resepsjonist
guide
flyvertinne
hestepasser
tapiserer

Jeg søkte videregående skole 10januar

Jeg har alltid vært en liten drømmer og har store mål!England- Liverpool 2010


Får jeg fikk kamera var jeg avhengi av å få låne andres på ferie, slik at jeg kunne ta bilder av det jeg ville, entet ofte med full minnebrikke.

Har vært i Norge Svergie Finnland Danmark(bare på flyplassen) Tyskland, Frankrike, England, Thailand, Bulgaria, Rhodos, Parga.

Tar egentlig masse randome bilder, mat, gjenstader ,og bygninger. Men blir også ganske fasinert av forskjellige plasser og steder.

Oslo 2011


Bulgaria-Varna 2011
 

Tyskland-Kiel 2011


Jeg elsker å reise og blir like glad hver gang en ny tur er i ventet.
Jeg vil helst oppleve flet mulig land!

USA og Bahamas er øverst på reise listen! Sammens med Bulgaira dit MÅ jeg tilbake


Bulgaria- Sunny Beach 2011

Tok helt spontant tattovering i Bulgaria i fjor, dagen før vi dro hjem! Visste ikke hva jeg skulle ta så da jeg endelig fikk lov var det å søke på nette å tenke på hva jeg vil ha!

20min ca etter tattoveringen ble tatt

Ble til at jeg designet min egen tattovering og han tegnet ideen min! Så "tro håp og kjærlighet" symbolet fikk en annen vri og en stor betydning hos meg

Planlegger og trur at i løpet av 2012 har jeg en til tattovering, hva det skal være er hemmelig!

Snakkes;*
Visste du dette?
Vil du ha flere slike innlegg?

I love this hva synes du?Heisann!!

Husker at da jeg var mindre var det enkelte ting jeg spiste som jeg ikke har spist siden da. Å en av dem er en klubbe den er super god men har aldri blitt til å kjøpe  det.Den siste tiden har jeg spist det bare elsker den!
Om du ikke har smakt den annbefales det :)Snakkes;*
Har du smakt denne?

Daffe dager starterHeisann!!

Kom hjem for ikke så alt for lenge siden, tok buss med lillesøster og var i barnehagen til mamma! Så nå begynner jeg å få varmen i meg igjen etter å gått og stått og ventet på bussen!
I dag er det fredag, og det er på slike dager jeg er glad for jeg ikke er voksen ennå! For nå har jeg hele helgen fri.
Er vel bare nå jeg kan slappe av da, men tanken på å slippe skole å slippe og tenke skole er herlig! Kan fortsett med særoppgaven, og alle andre prosjektene vi har fått! Så har nok å gjøre, står bare i om motivasjonen vil komme til meg nå.
Akkurat nå er hele huset hjemme fra barnehage jobb og skole, og nå er det TACO♥ Åååå herlig!
Merkelig nok er jeg dønn sliten etter denne skole uken!

Pysj buksen og den rosa singletten er på så nå starter daffingen!


Håper alle dere får en super helg! Kos dere masse!<3

Snakkes;*
Hva er dine helg planer?
Pleier dere å ha noe godt å spise i helgene?


EN HILSEN TILHeisann!!

Akkurat nå er bordet dekket klart, kjøttbollene varmes og vannet kokes. Dagen i dag har vært herlig har ikke hatt timer i dag bortsett fra 1time med særoppgaven ellers har det vært prøver øving og klassens time.
I dag er det torsdag"stress dag" og Dansing! Så blir der  fra 1830 til 2100 så må bare benytte de ledige stundene jeg har til å blogge noen innlegg!

Så mens jeg prøver å være like flink som mamma,som klarer 1000 ting på en gang( jeg klarer det ikke like bra da). Så kjenner jeg ei jente som har bursdag i dag å ville bare gi min oppmerksomhet i dette innlegget til henne.

I dag blir kjære Kristin 19år bare et år igjen til du er 20!wooho:DD
Kristin er en av de snilleste jeg kjenner! Hun har hjulpet meg mye. Å hun har alltid det jeg trenger når jeg stresser i siste liten, sko,kjole osv..
Jeg hun er også den som sminker meg under hver forestilling jeg danser i!

I tillegg er hun forbildet mitt og hun har vært det i5-6år! Men i løpet av de årene har vi fårr kontakt så i tillegg til at hun er forbildet mitt er hun også en veldig god venn.
Hun er en godhjerta person og bryr seg om alt og alle!
Hun sprer glede under hver danse økt noe som får alle til og smile og flire! herlig herlig!

Gleder meg til 4mnd framover med øving til mucikalen med henne og resten av den herlige gjengen.
Selv om jeg har kjent hun en stund har vi ikke et bilde sammen;p

Kunne ha skrevet og skrevet mye og vel så det! Men vannet kokes og middagen kaller og så ses vi jo snart på dans! :)
Men du skal vite at jeg er kjempe glad i deg♥
Håper  du får og har hatt en fantastisk dag idag! Selv om skole ikke er så fantastisk dag! :)
Kos deg resten av dagen kjære du!:)

Snakkes;*
Gratuler Kristin med dagen?
Hva skal du i dag?

I am fine
Beklager for null blogging i dag! Var hjemme fra skolen for jeg var dårlig og var rett og slett ikke i form til å gå på skolen!Så dagen min har bestått av å sovet!

Kommer sterkere tilbake i morgen

Snakkes;*
Har du følt deg dårlig i dag?
Hva har din dag betått av?

SJEKK DETTEHeisann!!

Er med i konkuranse på kriik.blogg.no der man kan vinne dette!


Håper så at denne kosten blir min, for en slik en har jeg ikke! Selv unner jeg alle andre den. Om du ser dette Kristine så skrev jeg heller hvorfor jeg burde vinne som kommentar hos deg!:)

Det blir ikke konkuranse om ikke  over 20 melder seg på, så kom igjen folkens! Dere har jo ingen ting å tape? eller hva?
Er jo bare å satse kanskje du vinner likevel.

Hun er ei kjempe søt jente som går på skolen min! Hun blogger om sminke og tar masse bilder av sminken hennes eller nye ting hun prøver. Hun blogger også om hverdagen, videoer og har ofte nye bilder hun har tatt fra outfit innkjøp osv! :) Så ta en tur innom denne bloggen

 

Snakkes;*
Skal du melde deg på Kriik sin konkuranse?
Har du en slik kost?

Mørket kommerHeisann!!

Som dere leste i forje innlegget fikk dere høre min dag! Å ja den ble akkurat slik.
I dag hadde jeg tenkt at nå skal jeg starte å skrive masse på særoppgaven pugge til prøver og gjøre alt ferdig av lekser her og der. Lage middagen i dag, siden de andre drar( er dratt ut igjen) Slik ble det altså ikke stod å ventet i 35min, og var nesten sikker på at den ikke kom til å komme! Men det gjorde den. Så isen skaper problemer for et helt buss folk, så kommer den så seint alle dagene framover,så blir jeg lei!

Etter å ha kavet meg opp bakken, og gått til postkassen, var det endelig klart for å snu om dagen! I posten var det en pakke fra søte Sara! Etter å ha lest det søte kortet og åpnet den fine gaven, lyste det virkelig opp dagen min! 

  
Ute er det som dere sikkert har merket mørkt og ikke bare litt mørkt heller. I 15tiden blir det mørkt her så kommer meg aldri ut eller få inspirasjon til å ta bilder. Så har blitt sikkelig fan av en redigerings side som er veldig enkel og tar meg 2minutter.
Bare for å hvise dere at det er mørkt ut så måtte jeg bare redigere bildet ovenfor til toltalt mørke. Så vet at det ikke er det beste. Om dere ikke ser det er det en spade med sne på;p

Snakkes;*
Hvordan har din dag vært i dag?
Hva skal du gjøre videre?


Vi elsker de dagene nårVi elsker de dagene når, man ser ut av vinduet at det er bikke mørkt kaldt og trasig. Når bakken ned til bussen er full av is, slik at du bare sklir(ah opplevede i går)
Vi elsker de dagene når det er tirsdag. Masse nye fag og lekser og en lang skoledag i ventet.
Eller ikke ?

God morgen foresten

Om dere leste det over, så er det da beskrivelsen på dagen i dag ikke så veldig spenndene og ja alt var bare ironi!
Kanskje jeg skulle starte med slike ting også som dukker opp om dagene som bare er den følelsen enten bra eller dårlig
Synes om det?

Ja dere vet hva jeg har i ventet, håper dere har en litt bedre dag i vente! Å at dere får en super dag i dag.
Så klart skal vri alt til så mye positivt som mulig, vi har øving i 5timen, vi har 2timer engelsk og jeg kan sitte en halvtime på bussen og ikke gjør noe!Snakkes;*
Har du en slik dag i dag?
"Elsker" du noe av dette?

INDHOLDSRIK DAG ELLER IKKEHeisann!!

Dagen i dag har ikke vært så veldig innholdsrik, og har ikke planer videre! Selv om jeg føler jeg har mye å gjøre så får vel bare sette i gang.
Klarte faktisk å skrive 6sider på særoppgaven på skolen i dag! Jeg er stolt! Har en god del igjen av boken, og stresser som fy med den, for over 1mnd er gått siden vi fikk oppgaven;p Er alltid så treg og venter i siste minuttet med ting, men det må ikke skje denne gangen.
Snakkes;*
Hvordan har din dag i dag vært ?
Føler du at du har mye å gjøre?

8Things i love
I love my sister¢¾

Snakkes;*
Har du ei s©ªster du er glad i?

OVER THE SEAHeisann!!

Sitter nå ved havet, ganske herlig i bunn og grunn!Filmer err på for får ikke på tven noe som ikke er noe stort sjokk;p
Ute blåser det og himmelen går snart mot svart. Ååå hvor jeg gleder meg til snen smelter, løvetannen kommer opp og fuglene kommer tilbake! Å ikke minst til jeg skal reise hit å ditt! Herlig!
Er hos pappa i helgen og i går åpnet jeg julegavene herfra! Fikk mye fint!
Planer er ikke så mye i helgen, lade seg opp til en ny skoleuke! Å gjøre særoppgaven.


som sagt ser på film;p


Snakkes;*
Hva ska du bruke helgen din på?7things i love

Bare elsker sjokolade! Finnes ikke bedre ting å spise! Bare synd det er så usunt;p

Snakkes;*
Liker du sjokolade?

Fredag den 13 ulykke? lykke?

Heisann!!

Er veldig lett lurt trur på det meste.Ikke gå under en stige,Horoskop,firkløver å alt slik gammel over tru!
MEN en ting jeg ikke har noe tru på er Fredag den 13!
Eneste grunnen for at dette er en "ulykkes" dag er jo fra gammelt av, fredag spiste jesus sitt siste måltid og de var 13 tilbords med Jesus.
Det kunne jo ha skjedd hvilken som helst dag! Å det er jo bare 1 ting betyr liksom ikke at dagen er en ulykkes dag.
De har ikke sete nr 13 på de fleste fly ikke 13 etasjer på hoteller eller slikt!

Spør du meg kan man slå seg hver dag så det regnes ikke som en ulykke om denne dagen er det! Det som er ulykke er om du kjører ut i grøften og slike ting!

13 er da lykke tallet mitt, så har ingen problemer med denne dagen, det er jo fredag folkens det er helg:)

Snakkes;*
Din menning om denne dagen?

DETTE BETYR MYE FOR OSSHeisann!!

Helt siden vi startet på ungdomskolen har vi snakket så mye om klasse tur hvor vi skal og hva vi skal gjøre. Dessverre koster ting mer og mer, og vi har ikke penger som strekker så langt!
VI har kanskje penger til 2timer med buss og en billig overnattning og så hjem.
Klassetur er noe hele klassen har lyst på en kjempe avsluttning på 10flotte år for noen! For meg vil det da være bare 4. Men på 4år kjenner jeg den klassen utrulig godt og synes det er rart at vi snart skal dra hver våre veier.

Har så mange flotte minner med denne gjengen, så håper virkelig dere vil hjelpe oss med å ha sjans til å vinne penger til klasse tur!

2år siden(?)

Så trykk på denne linken http://klassekassen.no/sak/10389 stem og del videre! På bloggen din? hadde vært supert :D
Så vil du se om noen månder en så takknemelig klasse♥

Skriv gjerne om du har stemt skrevet innlegg om dette eller noe slikt! Så trekker jeg ut noen blogger jeg skal annbefale og slike ting!:)

Snakkes;**
Kan du hjelpe klassen min?

Foto konkuranseHeisann!!

Er med i en foto konkuranse på  hairypotter.blogg.no, der vinneren får Elf palett, med fargen Teal Dream. Konkuransen går ut på å være kreativ !  Noe som jeg slettes ikke er. I tillegg er det mørkt og trist ut også, så fine bilder ute får jeg ikke ta på denne tiden!
Velger derfor melde meg på med et bilde jeg tok i sommerferien.


Er egentlig litt fornøyd med dette bildet jeg tok!

Håper såklart jeg vinner, som jeg gjør hver gang men er ikke alltid jeg har flaks med meg!

Snakkes;*
Synes om bildet?

Leserspørsmål-Hvordan sminke bruker du?Heisann!!

Fikk et spørsmål fra en leser om jeg kunne lage et innlegg over hvordan sminke jeg bruker! Selvfølgelig kan jeg det. Er så glad for at folk sier hva de vil lese om her på bloggen.

Nå bruker jeg sjeldent penger på sminke og klær og alt annet dill dall. Sminke blir egentlig bare ønsket og kjøpt når jeg er borte! Sist jeg kjøpte sminke var i oktober når jeg var  Tyskland med Tonje! Ååå der var det billig!
Så har ikke super mye sminke!

Er heller ikke så opptatt av hvordan merke det er om jeg finner like bra produkt til en lavere pris. Isteden for å bla opp 400kr for en foundation hvis jeg er fornøyd med en til 30

Bruker forskjellig hver dag, men dette er sminken fra i dag og det går mest i det, kanskje annen øyenskygge!Leseren spurte også om sminken fra dette bildet

Brukt eyliner til markering av øyenbrun(bildet over)
De 3 maskarane(bildet over)
Sol pudder(bildet over)
Sølv grå øyenskygge(bildet over)

Snakkes;*
Lurer du på noe?6. Things i loveBare elsker bobblejakken jeg fikk hos Mamma og stefar til jul! Slipper endelig å fryse.Å med en skole som har 15 grader inne trenger man både jakke og votter.
Elsker også denne flotte kjolen jeg fikk hos Tonje i julegave! <3
Snakkes;*
Har du noen klesplagg du elsker?

5.Things i loveDenne søtingen er den søteste sauen jeg har sett! Selv er jeg ikke så glad i sauer men når bloggen har ordet sau i seg. Å denne skapningen var så søt og kosete fortjener han en plass her.


Snakkes;*

4Tings i love

Bare elsker babyen min! Den gjør bloggingen mer motiverende og spenndene, uten den var det bare nettbilder.Som jeg selv ble lei av!
Nei denne babyen kunne jeg ikke klart meg uten!

Snakkes;*

4.Things I loveSiden da hele dagen i går bare ble tull! Som jeg skrev om i forje innlegg. Fikk jeg da ikke tatt denne såkalte utfordringen jeg har. Så i dag blir det 2bilder

Elsker

ENKELTE TING MÅ TILHeisann!!

I går var det nyttårsball, for 8-10klasse! Hadde startet og fikse meg etter skolen, før jeg ble kvalm og dårlig og måtte bare legge meg på sofaen for at hodet verket så. Rundt 18 gikk det over og da var det 1time til jeg måtte kjøre ut. Men med god"tjener"hjelp var jeg oppe på beina og klar for ball.
Ballet var helt greit, koselig og morsomt og være de største men var ikke nå sikkelig spesielt. Var dødssliten etter i går, å la meg å sov nesten med en gang.
I dag starter vi heldigvis ikke på skolen får kl 10 15 værste er at vi starter dagen med styke sirkel! Offf!! Men får bare prøve å tenke positivt på det det er safa prøve i morgen? Kanskje ikke så veldig positivt da men.

Om ca en time går  bussen jeg skal ta, kjenner at jeg helst kunne vært hjemme i dag! Men men


Var så trøtt da jeg kom hjem i går! Så igjen web kamera funker da bra,men ikke den beste kvaliteten

Snakkes;*
Har du vært på nyttårs ball?Synes ikke du hun har talent?Heisann!!

Skoledagen var et ork i hele dag, startet veldig fint med Mat og helse i 3timer, å så skulle vi fikse til i kveld(nyttårsball) etter det var det matte og norsk! Som vi egentlig ikke gjorde så mye av. I tillegg kjennes det ut som at hode skal sprenges, etter at jeg våknet kl 2i natt og etter det lå jeg våken til i morges! Herlig, eller ikke.

Som dere sikkert vet, leser jeg utrulig mange blogger. Å har en god del forbilder og folk jeg ser opp til. Så når folk har et talent som få har sett så vil jeg at de skal sates på det. Denne jenta med navn Hanna Vaage, er ikke som andre toppbloggere. Hun er super flink til og blogge og i tillegg så viser hun at hun bryr seg om leserene sine. Har snakket med hun en stund, og den jenta er bare herlig.
Så jeg trenger deres hjelp til at hun skal tru at hun faktsik har en fantastisk stemme!
Ååå under denne sangen skrev hun at det var yndlingsangen hennes da hun var liten! Husker så godt at jeg og mamma sang mye på denne. Ååå herlig!Snakkes;*
Hva synes du om stemmen hennes?
Har du hørt om Hanna Vaage?

 

LIFE IS SPECIALHeisann!!

Nå kan jeg si at ferien er ferdig for godt, nå blir det en hel skoleuke med skole lekser  masse masse øving og dans! Så jeg sier hver uke, håper jeg også denne uken byr på mange flotte muligheter for dere!
Bortsett fra all lekser som jeg rett og slett er dritlei av allerede, så trur jeg det blir en flott uke!


Dette er det som møter meg hver dag når jeg kommer hjem fra skolen! Herlig syn hver gang, og klarer og plante et smil om min munn. Bare elsker slike sitater og skillt som har blitt veldig populært nå for tiden.

Snakkes;*
Hva synes du om slike sitater ?

 

3. Thigs I love
Elsker å ha et egent lite bad, hvor all sminken min kan være! Å hvor jeg kan oppholde meg hver morgen, uten å tenke på at andre må på badet! For alle liker vel det største badet i huset? Det gjør hvertfall jeg, så jeg stod som oftes lenge på badet mens de andre måtte vente. Nå som både speil lys  og hylle er fikser på lille badet er det  mitt "egent" bad.

Snakkes;*


 

Ønsker for 2012Heisann!!

Var innom denne søte bloggen her http://psychofantasy.blogg.no/ og var så heldig at jeg fikk dele et innlegg med dere som jeg likte utrulig godt! Nemelig ønsker for 2012Tumblr_lx3zi4wpks1r8ciiho1_500_large

97335513014664489089_large

80260880884110673800_large

40160120913005286959_large

Aifllqnceaao3-a_large

57940804539106387563_large

Tumblr_lwiwwuyb611r8ciiho1_500_large

383276_2977484964050_1469644809_33059880_1904023808_n_large

Snakkes;*
Ønsker ikke du det samme?


 

2.Things I love

Er ikke noe å legge skjul på at jeg elsker perle smykker, perle armbånd! Rett og slett alt av dill dall og tibehørsting

Følg med i morgen på dag 3 av things i love

Snakkes:*
Hva synes du om perle ting?

Stresse seg utHeisann!!

Stod opp kl 10.00 og gikk i dusjen. Nå kjenner jeg at jeg begynner og stresse litt. Så dette får bli et kort innlegg. I tillegg skjedde det noe med blogg.no når jeg skrev, så skriver nå i word Pad.
Har mucikal øving kl12-14 i dag. Trur vi i hovedsak skal øve på en katte dans,med hele gjengen. Så vi 4som var til torsdags trenningen har fordel for vi kan alt!
Ellers blir super gøy og ha øving i dag, er liksom litt flere enn bare 5 stk som vi er på min gruppe. I tillegg er jeg ikke størst nå så da har jeg folk jeg kan måle meg opp til som er bra.
Etter dans skal jeg være igjen og interjue danse treneren min til særoppgaven jeg har om dans! Så det blir gøy. Må bare skrive ned noen spøresmål før jeg drar. Kanskje jeg burde avslutte her?
Kommer innlegg rundt 15 tiden i dag:)
Håper alle dere får en super Lørdag!


Snakkes;*
Hva skal du i dag?
Pleier du å stresse?

I LoveHeisann!!

Ser at mange blogger har slik I love things. Der man skal legge ut 1 ting hver dag som man liker. Noen har til 50 og andre har til 100. Tenkte at jeg kan prøve å ha det fast vær dag, for det er jo alltis et eller annet jeg finner, og legge bilde av som jeg digger eller liker. Så følg meg igjennom disse innleggene så finner du stadig ut mye nytt om om meg.1. Jeg elsker rustrerte fruer<3 Fikk disse i julegave og er snart ferdig med begge sesongene! Ønsker meg så resten av denne fantastiske serien. Vet ikkke hva det er men ååh er bare elsk!

Snakkes;*
Elsker du frustrerte fruer?

VIL DU HJELPE MEG?Heisann!!

Skrev et innlegg i forje uken om en fotokonkuranse på http://twostep.blogg.no/ og jeg sendte inn to bilder. Nå kan dere være med å bestemme hvem som vinner! Så jeg hadde håpet på at dere var like flinke å stemme der som dere kommenterer her. Ikke nødvendigvis på meg da, men om dere synes jeg fortjener det!

Her er hvertfall mine to bilder jeg har tatt
Linken til dette er http://twostep.blogg.no/1325791160_finalister_.html#comment

Tusen takk på forholden! :) 
Om du gir en stemme til meg får du jo så klart ekstra takk fra meg på et vis!

Snakkes;*
Vil du stemme ?

En framtid fra heftetHeisann!!

På skolen i dag fikk vi et hefte med alle videregående skoler i hele Nordland! Å det var det jeg trengte akkurat nå, for vi må søke før 1mars og er ikke så lenge til. Så med en gang jeg får MinID i posten så skal jeg søke.
Heftet var veldig oversikklig, der det stod hvor man kan finnne hver linje!
Siden jeg både vil ha studiekompetanse, er lei av fag og elsker dans. Så skal jeg gå danse linjen!
Blir å søke Bodø, Narvik og Mosjøen i den rekke følgen!


Vet ikke om dere ser det men den grønne stripen er musikk dans og drama som har fått slikt resultat hver gang jeg har tatt den testen siden 7ende! Så utifra da burde jeg gå der hadde det ikke hvert for at karakaterene er så høye. Det må jeg vel klare å fikse


A NEW DAYHeisann!!

Etter en natt med søvn er man klar for skole, eller klar og klar, har vel egentlig ikke valget. Dagen i dag blir egentlig ganske grei, bortsett fra de 2 første timene som vi har matte i!
Dagen videre trur jeg blir ganske så grei. I dag er det også Dans igjen noe som jeg gleder meg til. Siden jeg har fått pc og alt fikset nå blir jeg nok og starte på særoppgaven og se frustrerte fruer! Så hvis jeg tenker slik blir vel kanskje dagen i dag ganske grei?


Web kamera er kjekt på morgene!

Håper alle får en super dag i dag! :)

Forresten har du noen sanger du vil dele med meg? Så skriv det gjerne i en kommentar! Trenger nye sanger til et nytt år!
Snakkes;*
Hva skal du i dag?
Har du noen sanger å dele?

DEN FØLELSEN

Heisann!!

Et sekund trudde jeg faktisk at alle 10 000 bildene fra pc skulle bli slettet! Er så mange minner og opplevelser som man ikke kan få tilbake.
Heldigvis har jeg en stefar som er kjempeflink med pc, og klarte og berge pc min som den slapp reperasjon og mange månder med venting på og få den tilbake.
BIldene er berget og pc er hel eller slik den var når jeg fikk den, uten ditt og datt!

Utrulig glad vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten alle bildene...
Miss Bulgaria 2011

Snakkes;*
Har du noen gang blitt glad for en slik ting?
Savner du en reise?

MYE I VENTETHeisann!!

Nevnte i går at pc hadde tatt en liten ferie. Er jeg heldig slipper jeg og sende den inn, for Stefar har klart og fikset mestparten, så får se når han kommer hjem! I mellom tiden får jeg bare nøye meg med de andre pc vi har her i huset.
Beklager så veldig om dere synes bloggingen er veldig dårlig de 2siste dagene! Men har masse jeg skal poste ut når jeg får pc min igjen, både vurdering,outfit, annbefalinger og bilder så dere har mye i vente.
I dag skal jeg på mucikal øving kl 18 til 20 og gleder meg veldig!Blir den aller første øvingen og ser virkelig fram til det.
Tumblr_li6j7eeehi1qbv4sdo1_500_large
 Snakkes;*
Skal du på øving\trenning i dag?
Har pc din tatt en ferie?

DO YOU BELIEVE?Dreams-can-come-true_116336045_large
\\weheartit

Snakkes;*
Tro du på dette?

DERE ER SUPREHeisann!!

Sjekket nettopp topplisten for min kommune,noe som jeg gjør hver dag. Er ganske morsomt å se hvor jeg ligger, for det forandres hver dag enten et hakk opp eller ned. Men i det siste har jeg ligget på 7ende plass noe som jeg er utrulig takknemlig for. Å akkurat i dag ligger jeg på 4plass!

Tusen takk alle sammen, dere er bare verdens beste lesere!♥
Da jeg startet å blogge var jeg kjempe glad dag jeg var på 50plass nå er jeg blant de 10!
Hadde aldri trodd det og har heller aldri hatt det som noe mål!


Å husk, kommenterer alltid tilbake! Om det ikke er sekundet etter så er får  du hvertfall:)

Snakkes;*

Etter en lang dagHeisann!!

Etter en lang dag med skole, er allerede de neste dagene full stappet med lekser og trenning. Var kjempe godt og komme til bake til skolen igjen, se alle folkene. Beste var jo friminuttene da,bare sitte og snakke. Fikk en rolig start på dagen, med 2timer med film.
Ser fram til helg og ferie!
Er så innstilt på å gjøre det bra på skolen, selv om det ikke er like lett og gjenomføre det man sier.
Pc min har da tatt en liten ferie, håper den ikke må på reperasjon for da er jeg ikke helt sikker på om alle bildene blir på pc når jeg får den tilbake. Så for øyeblikket sitter jeg på Mamma's pc  (hysj (a) )
Ganske usakelig innlegg da, men er så sulten at magen min prater vært 2sekund.
Snakkes;*
Hv
ordan synes du det var å komme tilbake på jobb\skole?
Er du innstilt på å gjør ting bra i år?


BEFORE I MOVEHeisann!!

I morgen starter den siste delen i 10ende klasse, og den siste delen på ungdomskolen. Det er nå alvoret starter og jeg må få inn alt jeg kan av lærdom og smarthet på noen månder. 
Vet ikke om så mange har fått det med seg? Men jeg har hvertfall et mål og en drøm om å flytte til høsten(fordi at vi har ikke den linjen her)
Til jul fikk jeg noe, resten får jeg bare ønske i bursdags gave om jeg er så heldig!

\\Fortsetter under bilder


 Tusen takk til alle forslagene! Jeg starter allerede i kveld med et av dem, og resten i morgen! 
Men for å skrive teama innlegg og videoblogger må jeg ha noe og enten snakke om eller filme til dere! Så det må dere komme med forslag til rett og slett hva dere vil se og lese om!
Fikk veldig mange forslag til og ha vurdering, og jeg trur dere mente bloggvurderinger. Hvertfall tenkte jeg skulle starte med det og ha det hver uke, så får vi se om jeg klarer og holde det! (innlegg om det senere)

Snakkes;*
Må du flytte for å gå den skolen du vil?
Forslag til tema innlegg og videoblogger?


 

2012 noen ønsker?Heisann!!

Dere som er bloggere, vet vel at det er ikke alltid like lett og finne noe spenndene og blogge om! Men at vi har våre dager der man kan skrive opp til flere innlegg om dagen. 
Så lurte på om det er noe dere vil høre mer om? Vite mer om? Ser mer av? Eller noe slikt igjennom dette året?

Så har jeg litt ideer til Backup om det skulle være et eller annet, eller bare kjedelige dager med lekser og lekser!Hva som helst bare skriv det i kommentar feltet! 
Tusen takk :)

Snakkes;*
Hva vil du høre om igjennom detter året?

 

Er med iHeisann!!

Jeg er med i en fotokonkurranse på http://twostep.blogg.no/, og det synes jeg du også burde gjøre! 
Alt du trenger og gjøre er og ta et bilde og sende det til hende! Hun trekker da 1,2og 3 plass så her har du stor mulighet for å vinne!

Håper jeg vinner hadde vært super gøy, for med min vinner flaks vinner jeg aldri!
Ønsker dere alle lykke til og håper dere melder dere på :)


\\ ikke det bildet jeg meldte meg på med! 

Snakkes;*
Skal du melde deg på?

 

I SPEND MY LAST DAY WITHHeisann!!

I dag er det Mandag, og siste dagen jeg har med ferie. Er egentlig utrulig kjipt for er ikke klar for skole og slikt nå. Juleferien har rett og slett vært herlig og jeg bare elsker den! På den positive siden,så er det jo ikke lenge til Vinterferien! 
I dag blir siste dagen brukt på å passe lillesøster, nyte den siste dagen og fikse alt klart til i morgen!Snakkes;*
Starter du på skolen i morgen?
Hva skal du bruke denne dagen til? 

 

VIDEO FRA I GÅRDet var raketter fra de fleste sidene så ble stående å flytte på kameraet for å få med meg alt,og 00.25 besteme jeg meg for å filme også så har jeg hvertfall det på film! Så det er grunnen for ikke så mye raketter siden det var en stund etter nytt år 

         

Snakkes;*

Tok du bilder\filmet i går?


1Januar 2012Heisann!!

Går dagen og i natt var veldig koselig! Klokken 17 samlet mange seg i Kabelvåg å gikk i fakkeltog. Etter det sprang vi opp til Kong Øystein for å se raketene bedre. Såklart ble kameraet tomt underveis. Kvelden var også kjempe fin, ikke akkurat så mye raketer da mene, mye nok til å være en liten plass. 

Fine Kabelvåg!

Etter ei liten stund var jeg hjel frosen så bildene ble både skurete og dårlig, og bena mine så ut som jeg var brun, for at jeg var så kald! 

 

Håper alle får et fantastisk nytt år 

Godt nyttår :)

Snakkes;*
Hvordan var dagen din i går\kveld?

 

NyttårsforsetterHeisann!!

Siden det er bare 29minutter igjen av 2011,og jeg skal ut før klokken blir 24.00 må jeg vel prøve å komme på noen siden de fleste har et eller annet som mål til neste år! 

♥ Jeg skal ikke utsette noe til siste liten ( som akkurat nå er særoppgaven)
♥  Jeg skal jobbe hardere å ryke opp i alle fag, hvertfall snittet skal økes KRAFTIG! 
♥  Jeg SKAL inn på den skolen jeg ønsker å gå på, å jobber jeg hardt nok på skolen vil jeg klare det
♥  Jeg skal trene mer( eier jo nesten ikke muskler jo, og etter denne julen har kondise falt heeeelt ned)
♥  Jeg skal legge ting bak meg eller nesten hvertfall
♥  Jeg skal si min menning
♥  Å våge å gjøre noe uten å vær redd for å mislykkes
♥  Jeg skal tøye ut hver dag
♥  Spagaten klarer jeg til April når mucikalen er! 

ehh vet ikke om jeg har så mye mer ... skal være meg selv fullt ut! Å nå vet ikke jeg hvor jeg blir til høsten. Så jeg skal bruke de siste måndene til å få satte ordentlige minner fra disse årene på skole. For å ikke miste vennskapet når vi alle spres til høsten!

Ååå så klart det må jeg ikke glemme
♥  Bloggen skal jeg prøve å få til mye bedre å ikke ha perioder jeg ikke blogger på en stund! 
Nå skal jeg ut å se på raketene å ta i mot det nye året! Så vi snakkes til neste år :)

Snakkes ;*
Igjen godt nyttår♥ 

DETTE ÅRET HAR GITT MEG

Vi er nå i den siste månden i dette året, siste dagen i året 2011. Det har vært 365 dager som har bydd på så utrulig mye. Har fått oppleve masse nytt, og blitt kjent med mange nye personer.
Et år går aldri helt på skinner og noen år er bedre enn andre! Jeg har både hatt opp turer og ned turer.
Fått møtt noen  av forbildene mine, Taylor Swift og Maria Mittet


Bloggen har gitt meg 2 nye vennskaps bånd, og jeg er så glad i disse to menneskene Sara og Helene! Selv om det er avstand!

Jeg har funnet ut at bak et trivelig blikk og smil, er det noe helt annet som skjuler seg! Det har fått meg mer til og tenke og funnet ut hvem jeg virkelig kan stole på og hvem som jeg burde trekke meg unna.
Det er ikke størelsen på familien, venner eller noe annet som teller! Men om de er der for deg og støtter deg!

Året mitt har både vært mye latter og tårer!
Jeg skal gjøre så mye som mulig for at det neste året skal bli slik jeg vil. Jeg skal starte på blanke ark, jobbe hardt mot et godt slutt resultat på skolen slik at min framtid kan starte akkurat der hvor jeg vil. Vet selv at ingen år blir perfekt for at:
Du skulle få glede må du har sørget, for at tårer skal komme må du ha hatt latter for at håp skal komme må du ha trøst.

Tusen takk til alle dere flotte lesere som har kommentert og vært innom bloggen min, selv de dagen jeg har hatt helt skrive sperre! Jeg er utrulig takknemelig. Trudde aldri da jeg startet å blogge at det skulle bli over et år, men det ble det gitt. Å jeg har ikke noen planer for øyeblikket og slutte!

Håper året 2012 gir det fantastiske muligheter, masse glede og kjærlighet, og at dere kan smile og være lykkelig♥
Godt nyttt år alle sammen!

Blir du å følge meg videre i året som kommer ?

NOVEMBER 2011

Vi hadde prosjekt på skolen, og finne et bilde av oss selv. Så ble mye bilder vi tok, men var mye morsomere enn å sitte på pultenKlassen ble invitert til gamle lærene våre og noen av oss lå over. Det var en lite søvn men en super koselig natt!


Det var Pink Floyd konsert på Kulturhuset der dansegrupen min danset


Måtte pine meg igjenom 2 timer med Naturfag

Ku øye om du lurte

Julegranen skulle tennes i Kabelvåg


Berit stormen kom til Kabelvåg


Dette var da min November månde hvordan var din?
Snakkes;*OKTOBER 2011

Dere husker vel at jeg skrev at jeg møtte tremeningen min Tonje i sommer? I høstfferien reiste jeg ned og besøkte dem igjen.
Så legger litt bilder av hva jeg opplevde der nede


Andre dagen fikk vi låse oss inn hos naboen og satt å så film hele den dagen!

Vi fikk beskjed den dagen at vi skulle pakke lite! Vi skulle nemelig ta Kiel båten til Tyskland!Jeg ble kjempe glad selv om vi bare fikk 4timer der var turen helt utrulig:D var så mye vi gjorde de 3 dagene på båten at det er et stort minne i seg selv.
Da vi kom fram dit og skulle gå inn til båten så jeg selveste

Jan thomas :D fikk også han til og ringe mamma som er stor fan av han!

Båten var helt utrulig!

Vakten sa på feil spørsmål så vi gikk på scenen i løpet av 2sekunder kom det folk fra alle kanter til oss ;P

Tyskland! Skal så tilbake

Disse 9 dagene var helt fantastiske!Å disse bildene var bare noe av alt vi gjorde.
Vi var både å shoppet og bowlet, baket, i frogneparken, med domkirken osv osv
Her er det innlegget jeg skrev da jeg skulle hjem derfra med flere bilder http://ullsauen.blogg.no/1318119608_m_vende_nesen_min_hje.html
Her er litt fra Tyskland http://ullsauen.blogg.no/1318070868_i_love_tyskland.html


Klassen hadde Halloween Dickotek for å samle inn penger til klassetur!

Var leder for OD på skolen min, og fikk høre fra rektor at det va de beste dagene som har vært under OD! Å ja jeg ble kjempe glad!

Snakkes;*
Har du vært i Tyskland?
Hva synes du om bildene?
SEPTEMBER 2011September 

Var jeg i bursdag til Emilie
Så Lillebror spille fotball kamp
 Hadde danse workshop med Monica fra Oslo
Var på ODseminar
Planla OD dagen på min skole
OD seminaret


Snakkes;*
Var du på ODseminar?

Var du i bursdag denne månden?

AUGUST 2011
Hadde bursdag 2.August4.August dro jeg på verdens beste ferie til Bulgaria!Å var der i 2uker var egentlig alt jeg gjorde den månden. Da jeg kom hjem var jeg med 2venninner og så startet skolen.
Så legger ut fler bilder fra Bulgaria for jeg tok utrulig masse bilder der.

Hotellet var bare himmelsk!
For å ikke snakke om maten som var så mye forskjellig og velge mellom og noe nytt hver dagVær dag var det nye folk i forkledninger,alt etter hvilken aften det var osv.

Farao som vi kalte han de 2uken! (som du ser bakom han er det alt av mat der, og vi hadde alt inkludert så vi spiste og drakk så mye vi ville) Det kalles Himmelsk!
 
Det var gratis club både for store og små!

Noen ganger kunne de bli malt på andre ganger kunne de bake kaker, pizza eller tegne.
For oss store var det både ballspill, vannspill, skyting,pil og bue,ulike bord spill, dans,tøy ut osv.. og masse av dette var med permie!

Å isene vi fikk der ba om 1kule!

Clubdansene som var hver kveld og 3 ganger om dagen! Dette bildet er tatt første kvelden!

De var kjempe flinke å brette dyr og alt av håndukene våre. Her er fra et egent " show" de hadde med bassenget. Da måtte jeg opp så jeg brettet den som er på bildet .

Det var mini dicko hver kveld!

Lillebror ble tatt opp på scenen

Show hver kveld! Her var show fra ulike kjente filmer. Vet du hvordan dette er fra?


Vi var på Delfinshow :D Noe som jeg hadde drømt om LEEENGE!


Jeg ble også tatt opp av med delfinene.Men var kanskje for at jeg var den eneste som røyste meg opp og ble helt i hundre.


Siden jeg da har gått over 2000 bilder fra denne turen stopper jeg her! Så får heller dere spør om det er noe dere vil vite eller se bilde av!
Var blant annet på scenen under showet med å snurre talekner på en pinne. Lillesøster var med i løvenes konge og var simba og hele familien fikk tattovering!

Du kan lese om hvorfor og hva jeg tok tattovering av herhttp://ullsauen.blogg.no/1315147611_historien_om_meg_og_t.html
Blir kjempe glad om dere kommenterer det innlegget også:)

Snakkes;*
Har du tattovering?
Har du vært i Bulgaria?

JULI 2011
Den månden i året jeg digger mest, det er den eneste månden du har fri. August starter man på skolen rundt den 20 så.Jeg hadde ingen planer egentlig denne månden, men det dukket stadig opp et eller annet.

I starten av Juli, fikk vi besøk, av søskenbarnet til mamma og hennes 2unger(3menningene mine) Det som var så spesielt med det besøket, var at jeg ALDRI hadde møtt dem før. Trudde også at det var siste gangj eg kom til å møt dem, ettersom at vi ikke sa et ord i starten. Men med litt kortspilling og snakking, var det starten på et nytt vennskap. Da kvelden kom var Tonje og jeg opp i 5timer til (05.00 om morgen) og bare snakket om oss! Siden den dagen har vi hatt et godt vennskap. De reiste dagen etterpå, og vi prøvde og gjøre alt vi kunne for at hun skulle bli. For er ikke bare bare og besøke henne når hun bor nede i oslo. Så vi måtte ta farvel etter litt mat i magen snakking og tur til paradiset.


Var også hos Verdens beste hest Baxster, som det blir mindre og mindre tid til nå som han har blitt flyttet


Var i Butnesfjorden der kun 1dame bor

Mens jeg var der hentet det som rammet hele Norge

22.07 Utøya <3

Var på Akvariumet med hele FamilienLucas klarte da å miste brillene til selene

Det var Jentekveld


Jeg fikk en til baby

Den lever fortsatt etter å har vært 1gang på reperasjon! Om du ikke viste det klarer jeg å ødelegge ALT som har med det tekniske og gjør  pc, tv, mobil jah det har jeg flere bevis på! Så i bunn og grunn er jeg stolt av at den fortsatt fungerer

Verdens beste Lillesøster hadde bursdag og ble 3år


Var på Biltur med nesten hele familien


Fikk besøk av Gudforeldrene til Amelia og Johanne


Var også hos Bestemor og Bestefar jobbet og var med venner! Men i kort trekk var det dette Juni bestod av, og såklart må vi ikke glemme sol og varmen! Som jeg bare elsker<3

Snakkes;*
Ble du kjent med noen i sommer?
Er du glad i sol og varme?BLOMSTEN OG BIENHeisann!!

Dagen i dag har vært som de andre dager. Ååå som jeg elsker ferier! Julen er vel den slappeste ferien,da er jeg bare hjemme og mye filmer går på tv så man blir bare sittende.
Nå har jeg nettopp dusjet og tatt ansiktsmaske.Så skal jeg sette med ned å se videre på Frustrerte fruer! Blir nok ikke like mye tid å se på det etter ferien, da er det både prøver og lekser og alt annet. Men det vil jeg ikke tenke på nå, for nå skal siste delen av ferien nytes, i pysjamas. Som er stortsett det jeg går i eller joggebukser i ferien! Ååå just love it♥
Etter ferien blir det vel et par ting jeg må ta tak i å forbedre til neste år!
Jeg som da hadde tatt bilder og skulle legge ut flere innlegg fra året som har vært. Men det ble ikke slikt. Blogg.no har noe till med bildeopplastningen. Så får bare legge ut bilder fra arkivet. Litt kjipt da! 
VIL DU LESE OG SE BILDER FRA SOMMERFERIEN 2011? 

 
Er egentlig ganske fornøyd med dette bildet, ingen redigering eller noe! 

Snakkes;*
Har du tull med bildeopplastingen?
Vil du fortsatt lese mer om året mitt som har vært? 

JUNI 2011
Denne månden tok jeg da en del bilder, for å teste det nye kamera. Vi mistet nettet i 13dager, og det var utrulig kjipt! Var på båttur med familien, og var lykkelig over og kunne få ta sommerferie


Båtturen

Før sommerferien var det et ganske så herlig vær! Så dagene uten nett, ble brukt til å lage sluch og kose seg i solen.
Klassen var 3timer på Veda si hytte!
Hurtigruten ble vist minutt for minutt på tv! Å da stoppet den her, folk gjorde virkelig alt for å komme på sjermen. Mens Mamma og stefar var ute å så på med båten satt jeg barnevakt hjemme og tok masse bilder!

Var og tok endel bilder på Kalle(badestranden som er rett ved her jeg bor)


Ellers så skjedde det ikke så mye den månden, var siste innspurt før sommerferie, med både lekser og tentamer! Men ååh husker hvor glad jeg var da vi fikk ferie!


Snakkes;*
Noen bilder du likte?
Gjorde du noe av dette i juni?
HVIS DU FIKK!Heisann!!

Vi her i Norge har veldig mye i forhold til andre land, og er på første plass av de landene som lever best! Men synes vi det selv? Nei! Er alltid noe vi kunne ha gjort om på. Dager som bare er dritt, dager der man vil reise til syden. Der man bare ønsker alt mulig!
Hva ville du ha gjort om du fikk 1ønske i oppfyllelse?Endre på noe? Få vite noe?Dra en plass? Se forbildet ditt?Oppleve noe? Shoppet?Festet?
Og hvorfor akkurat det ?

Send inn ditt svar med begrunnelse! Å den beste historien+begrunelsen blir belønnet her på bloggen.
Svaret sender du inn på ulrika1996@hotmail.com
Vinneren blir trukket etter jeg har fått noen påmeldte! Bir å holde den hvertfall 2dager:)
Skal tenke litt mer på deg jeg, så kan jeg dele mitt svar med dere om dere vil?Snakkes;*
Blir du å sende inn til meg?

 

MAI 2011Starter og fortelle om året mitt fra Mai og utover, siden det ikke er så morsomt og skrive innlegg uten bilder!
Disse månders innleggene blir poset helt fram til nyttårsaften! Så følg med


 Denne Månden skulle jeg konfirmeres, var en dag jeg hadde sett fram til siden jeg var liten! Var en kjempe koselig dag, og konfirmasjonstiden var kjempe koselig, ble kjent med så utrulig mange koselig folk! Rett og slett en herlig tid!

Fikk da i konfirmasjons gave denne pc


Å babyen min♥Speilrefleksen! Som jeg har tatt med meg over alt siden 15Mai! Tar bilder av alt mulig!
Å dette har gjort bloggingen mer motiverende med å ha egent kamera og pc! Som jeg kan ta med meg hvor jeg er og få oppdatert dere!

Samme Månden var det 17.Mai som da ga meg en til dag til å gå med Bunad! Just love it
Hadde også koselig besøk fra England der blant annet 3menningen min var!


(Ble lite på grunn av at jeg tok det fra facebook)


Hadde også matte tentamen den månden

Ellers så skjedde det ikke noe mer (Som jeg kan huske, og har bilder av)

Snakkes;*
Ble du konfirmert i Mai?
Gikk du i 17.Mai tog?

VIL DU HØRE OM?Heisann!!

Året er snart over, bare noen dager igjen! Til vi tar farvel med det gamle og går inn i et helt nytt år!
365 dager, det er egentlig utrulig mye, veldig mye man får opplevd på 1år. Har blant annet 10 000  bilder på pc og jeg fikk denne i Mai.
Så om dere vil så blir jeg å legge ut et innlegg fra hver månde med bilder!
Noen som vil jeg skal gjøre det?I Need you
Heisann!!

Tenkte jeg bare skulle gi lyd fra meg, har vel egentlig ikke så mye å si.
Siden jeg har fått mer leser siden sommerene, så er det mange av dere som ikke har sett disse bildene, jeg laget til et foredrag jeg hadde om ord og Chris Medina! Er ikke noe av skryte av da, men så får dere mer enn bare et hei!

Snakkes;*

DAGENS OUTFIT

Bare elsker jakken og kjolen jeg har fått julegave♥

Snakkes;*
Hva synes du om anntrekket?

BILDER FRA JULETREFESTENHeisann!!

Nå er jeg nettopp komment hjem fra en koselig juletrefest i lille byen min. Vi spiste kake og drakk brus, det var julesanger, nissen kom og det var loddtrekning.


Sonn så det da ut før det blei proppa med fullt av onga! Men hadde det nu koselig like vel, vis man tar vekk at store onger sprang vill mann der inn!

Men det stoppa mæ ikke te å ta masse randome bilder :)

Stefar og Jeg skulle vise mamma at vi kunne vinne så 40 lodd hadde vi. Men begge ga opp trua. For i vår familie vinner vi aldri!

Så jeg vant da denne genseren! De trudde ikke jeg vant, men kanskje dette er starten på å vinne :D Mene genseren var i str 6-8 da såe jeg fikk nok ikke nytte av den.

Snakkes;*
HAR DU VÆRT PÅ JULETREEFEST?
HAR DU FLAKS?
TIDEN GÅR NÅR DUHeisann!!

Har aldri egentlig hadd en favoritserie, som jeg har fulgt fra uke til uke. Eller jeg har startet og følgt med på masse, men så skjer det alltid noe uken etter så hele serien blir ute av hodet.
Men tidlig i år bestemte jeg meg for at NÅ vil jeg ha en serie å fulge med på, å siden her hjemme er det nok av serier og fulge med på. Startet jeg bare å med å se Frustrerte Fruer! Gikk ikke mange uker før jeg virkelig ikke klarte og vente en uke til.
Fikk Seson 1 og 2 i julegave,og det er på slike slappe dager jeg har tid til slikt!
Så skal sette meg ned å se Episode 5 og bare se hele serien fra starten!Bare elsker den serien rett og slett♥
Når det plutselig har gått et par timer og det føles ut som 15minutter, er det et tegn på at serien er for god!


Snakkes;*
HVA SYNES DU OM DENNE SERIEN?
HAR DU EN TV SERIE DU ELSKER?

JULEN ER IKKE BAREHeisann!!

For meg er julen den viktigste høytiden i året, for andre er det den beste, noen synes faktisk det er den verste.
Å få fri fra jobb og skole, sove lenge og kan bare sløve med filmer hele dagen.
Å komme hjem til familien igjen som du kanskje ikke har sett på en stund?
Eller for noen er bare gavene som er julen. Hvor mye gaver hver person får, hvor stor verdi det er.

Skal ikke ta fra dere gleden! Selv synes jeg det er koselig med en liten gave, men spiller ingen rolle om jeg får 1 eller 5, største gleden får jeg av å gi å vite at dem ble glade, at jeg da har gledet en person.

Men det er ikke det julen handler om. I hovedsak er julen en kristenhøytid fordi da ble jesus født. Gavene vi gir til hverandre har vi  fra at jesus fikk gaver da han ble født.

For noen er julen en fæl høytidn, den personen du pleide å feire jul med hvert år er ikke der lengre! Kan ikke tenke meg hvordan det vile hvert for meg! Så all min varme går til dere, eller rett og slett til alle som har mistet en eller annen person♥

I julen er det mange fridager etter hverandre! Noen vokne unner seg da litt ekstra kos og de klarer ikke å stoppe denne drikingen før noe går galt. Om du er liten eller stor! Dette er galt  ingen  skal oppleve dette.
Gråte seg i søvne hver julekveld for at du kanskje ikke har det så bra. Det er ille å tenke på at det er fler enn man trur som opplever dette!
Tenk på hvem du drikke med, når og hvor!


I julen tenkes det her i huset på nettopp dere! Som ikke har det så bra! Ikke kjenne den herlige følelsen i magen av å glede seg men den vonde følelsen av at julen  kommer.
Er så mye jeg vil gjøre og det skal jeg ta tak i også.

Julen er en tid man skal ta vare på hverandre, hvise dem rundt deg at dem faktisk betyr noe. Ikke at du ikke skal det resten av året, men litt ekstra i denne tiden. Være med dem man er glad i nyte fridagene, proppe i seg så masse kaker og mat at du er mett hele tiden. Avslutte og starte et nytt år med dem du er glad i.

Julen skal også deles med familien at man har familie som stiller opp for deg som er deg for deg som du vet elsker deg! Nytter ikke bare å få en gave som viser " her jeg har tenkt på deg" men også at man faktisk snakker til den også. Gaver skal ikke være en tvang at man MÅ gi.
Så dere som sitter og leser og tenker " jeg har ikke en stor familie jeg feirer jul med" Om dere har noen så ta vare på det. Vet den følelsen selv, men ingen kan ta fra meg gleden julen gir meg.

Så det er ikke verdien som teller men at du har noen som er glad i deg! Tenk på det neste gang du skryter av hvor mange gaver du fikk :)

Snakkes;*
HVA ER DIN MENNING OM DETTE?

GÅRSDAGEN BLE FANTASTISKHeisann!!

Julaften i går, var helt fantastisk! Som sagt så var vi i kirken, var veldig koselig og sitte og synge julesanger og bare få påfylling av julefølelse. Da vi kom hjem, laget  Mamma og Stefar lar middag også spistevi rundt halv 6 tiden. Pinnekjøttet var bare helt fantastisk godt, og riskremen! Naam! Etter det ble det bare spising av kake hele kvelden.
Siden lillesøster er så liten, og vil åpne gaver med en gang, så startet vi etter middag. Men med mye stopp og pauser, var vi ferdige kl 21.00 ganske greit egentlig. For da fikk vi ryddet bort tingene ta av finstasen og sitte seg ned med en julefilm.
Joda, vi startet og se en film men i kvart på 11 tiden sovnet jeg nesten av på sofaen. Så halv 12 sovnet jeg av! Var kjempe sliten etter gårsdagen, så det er grunnen for at innlegget ikke kom i går.

Fikk så utrulig masse fint! Er så takknemelig og glad for alt jeg fikk♥Fikk så mye jeg hadde ønsket meg!

Kunne ikke fått en bedre jul, og håper alle sammen hadde det fantastisk i går! Å fortsetter å har det!


Snakkes;*
HVORDAN VAR DIN DAG I GÅR ?

JULE BILDER

Heisann!!

Har vært ute i hopen, og der kom hops nissen! Alltid like koselig hvert år, alle samles og venter! Været var jo ikke det beste da, var så syykt kaldt ute da.
Fikk "Bronzing Beauty staryer kit"  sminke og der det stod hvordan man kan bruke den sminken! Kjempefornøyd :D
Nå sitter jeg å ser " Reisen til Julestjernen" som også er en standar på julaften! Trur kanskje jeg må begynne og fikse meg klar! Skal i kirken kl 16.00 så er ikke så altfor lenge til!
Kos dere videre i dag<3

Snakkes;*
HAR DU NISSE I BOLIGFELTET DITT?
SKAL DU I  KIRKEN?

3 NØTTER
Nå straks starter en julefilm, jeg vet mange har en tradisjon at de må se. Nemelig "3nøtter til Askepott"
Selv ser jeg den hvert år å det er like koselig hvert år og filmen er bare så herlig og så søøt!
Så vi snakkes senere nå skal jeg kose meg med filmen jeg har ventet i mange dager på!

Snakkes;*
BRUKER DU Å SE DENNE FILMEN?
HVORDAN FILMER PLEIER DU Å SE ?

ALDRI FOR LITEN FOR STRØMPEHeisann!!

Siste kalender gave er trukket, strømpen er oppe, gaver under treet og bare steder der det blir sagt god jul. Betyr jo bare en ting, at i dag er dagen vi har hatt nedtelling til lenge. Dagen der alt skal være kjempe koselig!
Ble vekt kvar over 7 av lillesøster som kom opp med strømpen min, kjempe koselig. Merkelig nok var jeg ikke trøtt heller, selv om det tok litt tid før jeg sovnet i går. Er kjempe fornøyd med det jeg fikk strømpen, så jeg fikk en kjempe bra start på dagen!
Nå er det julemorgen, og jeg sitter og bare håper de sender "Johannas jul" i år også som alle andre år. Det er så koselig<3


Håper dere får en kjempe koselig dag i dag, og koser dere med folk dere er glade i♥
God jul til alle dere søte lesere! <3

Jeg skal hvertfall kose meg masse, i 12tiden skal vi ut til nissen i hopen! Wiiii :D Det er alltid koselig da møttes alle til gløgg og pepperkaker og venter på nissen skal gi gaver!

Snakkes;*
HAR DU STRØMPE?
ER DU TIDLIG OPPE PÅ JULEMORGEN ?

JULETREET ER PYNTETHeisann!!

Da var Juletreet ferdig pyntet og jeg er fortsatt som en liten unge! Juletreet vår er alltid "utradisjonelt" noe som er er kjempekoselig! Hele byen var i tillegg fri for julelys så ble utelys i stedet;p men det funker jo!
Resten av denne dagen, blir jeg å hoppe i dusjen, fikse heelt ferdig rommet! Å sitte meg ned med en film(bare vet ikke hvordan)
Er så mange koselige som går på tv,kanskje jeg burde se en jeg aldri har sett før?
Snen er ikke komment, for min del gjør det egentlig ingen ting, men at det både er storm og har lynet og tordnet er ikke noe særlig!
Regner med at det blir et innlegg før jeg tar kveld i dag så følg med!
Synes det er bra at vi ikke har slike "faste" plasser og bare like kuler!Da ser man at det også bor barn i dette huset:)


Hele familien har en egen julekule


Snakkes;*
NÅR PYNTET DERE TREET?
OM DU SKAL HVORDAN JULEFILM SKAL DU SE I DAG?


JULEMIDDAGHeisann!!

Skulle egentlig bare inn for å si at .Nå kommer Bestermor og Bestefar og en halvtimes tid og skal spise sammen med oss! Blir kjempekoseligSnakkes;*
FÅR DERE  MIDDAGSGJESTER I DAG?

LilleJulaften¤Julemorgen¤

Heisann!!

I dag er det dagen før dagen! I  dag er jeg hjemme med Amelia, noe som er utrulig koselig, og klarte faktisk og stå opp rundt 08.00! Noe som jeg brukte å se på når jeg var liten var barneprogrammer som gikk om morgen, som "stå opp" "påskemorgen" sommermorgen og så klart julemorgen!
Så siden jeg da var oppe så tidlig (for en gang skyld) slo vi bare på tv åå hvor koselig!

Ja i morgen er det dagen alle har ventet på, kan ikke tro at månden snart er over og året snart er omme.

Jeg er veldig barnslig og har helt siden jeg var liten blitt kvalm og fått vondt i magen dagen før julaften! Joda selv når jeg er stor får jeg det, og gjorde det ikke noe bedre at jeg adde vondt i magen fra før av. Men samtidig er det litt herlig og ha den smerten. Er den smerten jeg hadde da jeg var 6år, gavene lå under treet og jeg bare vil åpne dem. De vokse var som oftets trege og spise og jeg gikk alltid og skulle klemme på dem.
Har ikke vokst det fra meg, er veldig nysgjerrig så de som kjenner meg har måtte pakket gaver i esker og slikt for at jeg ikke skal finne ut hva det er :)

Snakkes;*
ER DU HJEMME MED SØSKENE DINE?
ER DU SOM MEG NÅR DET KOMMER TIL JUL?

HUSET MITT

Heisann!!


Siden noen av dere faktisk var inntresert i å se litt bilder rundt i huset, så gjorde jeg  det! Så dere får skrive om dere vil ha resten i morgen som Rommet mitt :)
Fikk ikke Picnik til å fungere vet ikke hvorfor, så kan hend noen av bildene er dårlige. Men da er det forklaringen.
Ble faktisk en god del bilder av tilsammen, så siden jeg allerede er litt sent ute med det, legger jeg ikke ut alle bildene. For da blir jeg bare å utsette dette innlegget hele tiden.
"Omvisningen" blir også på den måten som dere ville sett den fra ute og så opp til stuen :
Huset mitt! Om dere lurte så har jeg hele rommet i helt øverst :D Er så herlig!GangenOpp til stuen

I stuenDuken jeg har hatt siden jeg var liten, men mangler nisse luen da;s Var så koselig at mamma hadde hentet den fram, og den sitter over kalenderen min! <3 Ble så glad da jeg så den 1.Desember. Er koselig å bli minnet på alt det gammle
Kalenderen er faktisk rett ved døren min, har dør i stuen noe som er litt ulempe når det kommer til musikk!

Disse er bare verdens søteste nisser, som står på badet :)


Snakkes;*
HVA SYNES DU OM BILDENE ?
NOE DU VIL SE I MORGEN?


 

VIL DU HA EN OMVISNING?Heisann!!

Nå er jeg tilbake etter en koselig overnattning hos Emilie, så det er vel grunnen for lite blogging! Men Julen er jo tiden for familie og venner.
Siden det bare er 2 dager igjen til Jul,og hele huset er klart(nesten) tenkte jeg at jeg kunne gå rundt i huset og knipse bilder av forskjellige jule ting og nisser og slikt om dere vil?
Så blir det også en liten omvisnig i huset på en måte. Vi har ikke lite julepynt akkurat da!

Eller kan jeg vise\gjøre  noe annet, utfordringe eller noe slikt! Siden det er jul :)

Snakkes;*
ER DU KLAR FOR JUL?
HAR DU NOE DU VIL JEG SKAL VISE?

PÅ OVERNATTNINGHeisann!!

Som jeg sa istad, var jeg hos Emilie! Skal ligge her til i morgen(eller til i dag da, siden klokken er over 24;p) Er så koselig og være her. Kjempe lenge siden vi har hatt en overnattning sammen,har aldri blitt tid eller passet! 
Så en bedre start på ferien enn dette kunne jeg ikke ha fått.
Siden da klokken er over 24.. er det jo teknisk sett en ny dag!Så da er det julaften om 2dager og i morgen er det lillejulaften!Weee:D Gleder meg super masse!
Har klart og fått alt i boks og til tiden til julen kom.Trudde jeg var sen med å sende gavene men alle har fått dem i posten, noe som jeg er kjempe glad for.

Slenger bare med et  bilde av oss to som ble tatt i Oktober

 
Snakkes;*
ER DU ELLER HAR DU BESØK?
 

FERIE KOSHeisann!!

Da sitter jeg hos Emilie og nyter ferien MAXS! Vi dro til henne i 17tiden, dro og handlet og satt i gang med og bake brownies!Nam sier jeg bare.
Etter det satte vi oss ned med filmen Trust, som jeg har hatt lyst å sett nå kjempe lenge nå. Filmen var veldig bra men ekkel og trist.

 

Snakkes;*
HVA HAR DU GJORT I DAG?
HAR DU SETT FILMEN TRUST? 

JULEFERIEHeisann!!

Hadde  laget klart innlegg til dere, før jeg dro. Men ble alt for mye stress, hadde rommet, dusje,sminke meg, fikse håret og finne fram tinger og det skulle jeg klare på 2timer.
Var nemlig på juleavsluttning kl 18.00 for hele skolen + foreldrer. 
Siter og tenker på nå at dette var vår siste juleavsluttning som samlet klasse. Kommer til å savne det.
Alle elevene var kjempe flinke både med sang og dans og dikt.
Nå kan Juleferien starte, og den starter med å kose meg her med Emilie som skal ligge her til i morgen♥
God Jul alle sammen!<3

Snakkes;*
HAR DU HATT JULEAVSLUTTNING I DAG?


BLODIG ALVORHeisann!!!

Dagen i dag var kjempe koselig! Startet da med denne frokosten på skolen, og etter på skulle vi laga julelenker.Sist jeg lagde slike var da jeg gikk på barneskolen. Så det var kjempe koselig å sitte med et lang bord, lage lenker, prate og høre på julemusikk.
Hva skjer da når det er en klasse som hater å tape? Joda vi ble enige om at den rekken som hadde lengst lenke hadde vunnet. Jeg er et konkuranse menneske å hater og tape! Så jeg gikk kanskje litt langt ? Vet ikke hva det heter men, er en slik stor kniv du skjærer ned for å dele papir i to. Om du vet hva jeg snakker om? Hvertfall jeg skulle være så smart og hente mer til til lekene og tok handen under denne. Jeg så meg da ikke om og før jeg fikk tenkt, kjente jeg bare en enorm smerte i fingrene.
Hører nå i etter tid fra folk her og der at det kunn ha godt så mye være.Akkurat der og da tok jeg ting med et smil og bare flirte og smilte selv om fingrene verket! Men er så glad for at jeg ikke mistet noen fingrer, nærver eller noe slikt. Hadde jeg mistet alt for mye blod kunne det gått riktig ille! Fra nå skal jeg begynne og være mer forsiktig!Var kanskje en mening med det? Da jeg var liten ville jeg ha arr og nå har jeg da fått 3nye. Merkelig at arrene som er synlig har jeg bare på fingrene.

Jaja men nok om det! Da mamma kom hjem i dag ble vi overasket med at vi skulle spise på Kina resturanten, noe som bare lyste opp dagen enda mer enn det den var!


Snakkes;*
HAR DU SKADET DEG I DAG?
LIKER DU Å VÆRE PÅ RESTURNTE?


SKAL JEG LEGGE UT ?

Heisann!!

Konserten i går var kjempe bra! Var ganske mange folk der,  følte meg ganske  så lita når det var mange eldre der.
Hadde sett for meg at scenen skulle være på kort siden, og da tenkte jeg at jeg satt ganske så langt framme. Men scenen var på lang siden så med sete plass på rad 21 ble jeg ganske langt bak (egentlig nesten helt bakkerst)
Men satt perfekt da, hadde det ikke vært for alle folkene framfor som måtte være så høye og gå fram og tilbake og ikke klare å sitte i ro. Så fikk aldri gode bilder. I tillegg var stolene tettt i tetttså satt jo nesten og delte stol med siden mann.
Var også kjempe glad så hver gang jeg skulle filme skalv jeg så videoene ble aldri klare å fine. Det eneste som betyr noe er at jeg faktisk var der og så henne, av og til synes jeg det er bra at jeg drømmer så mye som jeg gjør, for jeg får jo masse i oppfyllelse. Å ja jeg skal så på konsert med henne igjen og gospel choir også! De var fantastisk flinke!
Aldri slutt å drømme! :) Det har jeg bevis på!
Snakkes;*
HAR DU LYST AT JEG SKAL LEGGE UT VIDEO OG BILDER FRA KONSERTEN?

 

JEG SKAL PÅ KONSERTEN TILHeisann!!

Postet et innlegg tidligere i dag, der jeg skrev om et forbilde som jeg ikke nevnte navnet på. Mange av dere viste hvem jeg snakket om nemelig Maria Haukaas Mittet.
I år sammarber hun med  Oslo Gospel Choir noe hun har drømt om siden hun var liten!
Så k18.30 i dag er det konsert med Maria Mittet og Oslo Gospel Choir! Gleder meg sykt mye♥


Kameraet blir selvsagt med, så håper det er  lov til å ta bilder! Hvis ikke blir det en stor nedtur.

Wee gleder meg!

Snakkes;
HAR DU SETT FORBILDET DITT ?


 

JEG SKAL MØTE FORBILDET MITTffHeisann!!

Jeg er nok ikke den eneste som har drømt om kjendislivet, kunne ha den fantastiske stemmen, være god til og dramatisere danse eller noe annet. De fleste av oss har nok forbilder noen de beundrer eller noen de ser opp til. Å jeg er ikke i unntak. Hat mange forbilder, folk jeg beundrer og folk jeg ser opp til. Ikke bare er kjente, kjennner halv parten.
Kan skrive et  egent innlegg om det om du vil?

For hvert spørsmål som kommer lengre ned, Stopp og tenk før du leser videre, kanskje du klarer å gjette hvem det er!
Skriv det også i kommentar feltet når du klarte og gjett dette :)

Sang programmer som Idol, Mgp osv.. har jeg alltid likt starvtet og se det rundt 7 8års alderen, Da jeg var 9år så jeg på Idol med mamma. Da det trist at noen måtte reise hjem hver uke når de egentlig var kjempeflinke. Klarte likevel å finne meg en favoritt og heie den fram. 2005 fikk jeg mitt første forbilde. Husker at jeg ble så gira da hun hadde samme jakke som jeg hadde. Går med den en dag i dag!
Hun kom dessverre ikke til topps, men det var ikke det siste man hørte fra henne.Vet du hvem hun er?

I samme alder, husker jeg det da gikk et program på tv som het "jeg gjør hva som helst" Kort sagt er det slik at, den ene personen må gjøre noe som de er redd for, klarer de det får den andre personen oppfyllt et ønske.
En episode var det ei mor og ei datter! Moren likte ikke å dykke under vann, men under sendingen fikk hun masse kurs. Tilslutt måtte hun dykke en 50(?) 100(?) meter for å hente en CD plate.
Hun kom opp på land med denne platen som betydde at datteren fikk ønske i oppfyllelse.
Hun forbildet mitt kom da til studioet, snakket med jenta og spillte inn sang med henne.
Å jeg var så misunnelig på henne! Gikk hele tiden å sa til mamma det vil jeg også kan ikke vi melde oss på. Med min ville fantasi klarte jeg å fantasere om at jeg var den heldige jenta.Sa dette deg noe om hvem forbildet mitt kan være?


I 2008 deltok hun i Mgp og kom på 5plass
Sa det deg noe?

Da hun var liten spillte hun hovedrollen i Mucikalen Annie (så da var hun Annie)
Kanskje dette sa deg noe mer?

I år syngte hun en sang som skulle være til ski-worldcup song

I år har sammerbeider hun også med et veldig kjent kor som holder til nede på østlandet. Samme har de gitt ut plate og hatt turne rundt om i Norge!

Vet du nå hvem jeg skal møte i kveld ?


DU VET JULEN NÆRMER SEG NÅR♥ Når kalenderen begynner og bli fri for gaver

♥ Når det er reklame for Julefilmer som skal gå i julen

♥ Når skolen begynner og bli "slapp"

♥ Når Juletree settes opp på skolen og du får beskjed om å pynte det

♥ Når det spilles julesanger i hvert friminutt

♥ Når tiden er komment for å pakke inn og gi gaver
Dette er hvertfall det som er nå hos meg, som har skjedd nå de siste uken. Ganske herlig,gleder meg som en onge til Julaften. Bare elsker den dagen! Ikke pågrunn av gavene med på den koselige dagen, være med familien, sitte og se på juleflmer, spise god mat, dra i kirken. Hele Julen er rett og slett helt fantastisk.

Tenk om en uke er det lillejulaften, da står nok et tre i stuen vår som venter på å bli pyntet. Den dagen man ikke får sove og kan være oppe lenge å vente på selve dagen.
Bare 8dager igjen til Julaften.
Litt rart å tenke på at siden 1.Desember er det nesten gått 1mnd, Desember går så mye fortere enn de andre måndene. Hva synes du?
Ja jeg er en slik person som bare elsker julen, er som en unge på julaften!


Snakkes;*
HVA SYNES DU OM JULEN?
HAR DU JULEFØLELSE?

NESTE UKEN BLIR HERLIGHeisann!!

I dag våknet jeg kl 06.00 litt tidligere enn det jeg pleier. Så jeg startet og pakke inn gaver skrive og når er gavene sendt. Var siste "frist" i dag hvis gavene skal rekke fram til Julaften, så vi satser på det.
Vi hadde 2timer med Naturfag i dag, hvor vi gjorde et forsøk og måtte skrive rapport. Ettter det hadde vi språk, gjorde ikke så mye da satt bare og snakket. Resten av dagen har gått til øving til Juleavsluttningen som er på Tirsdagen.

Jeg som trudde vi hadde vanlig fag på mandag men nei. Vi skal ha julefrokost med hele skolen(en fast tradisjon super koselig)
Så skal vi øve og så rydding
Ååå er så herlig!
Tirsdagen er det jo avsluttning da blir det Grøt (med hele skolen) Jule film (med hele skolen) Finale i hjørnefotball ( mitt lag kom foresten videre, så vi satser på en finale)


\\  Tatt i går!  Lillesøster og Jeg som er på turning


Snakkes;*
HAR DU SLIKE DAGER I NESTE UKEN?
HAR\ HADDE SKOELE DIN JULETRADISJONER?

JULEKONSERTHeisann!!

Nå skal jeg bare pakke inn noen julegaver, pakke danse klær og spise litt. Før jeg drar med Lillesøster på turning, etter det skal lillebror og alle andre fra barneskolen har julekonsert i kirken. Når den er ferdig er det å kjør i fulle farten til Dansing!
Så har nok og gjøre i dag, og avslutter dagen med og gjøre noen få Safa oppgaver!
Kameraet blir med meg, så blir en del bilder når jeg kommer hjem i kveld!
Snakkes;*
HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?

NÅR SKOLEDAGEN BLIR


Skoledagen i dag har vært herlig for en gang skyld, 1time matte 1time med lofotkveld øving og 1 time med safa. Men ble heller til at Henrik sang og spillte for oss.
De 3 siste timene øvet vi på sanger vi skal synge på juleavsluttningen på Tirsdagen, mens vi fikk vite Kunst & Håndverk karkateren.

I morgen i de 3siste timene skal vi spise Pizza som vi har bestillt og betalt 70kr hver for. Tanken med dette var at det skal være en julegave til alle fra alle. Slik at ikke noen blir utsetengt.
Men gir så klart en annen gave enn pizza til vennene mine:)

Har egentlig ikke så mye å skrive om før til helgen, så føler jeg blogger ganske så kjedelig. Så dere må gjerne komme med noe dere vil lese om på bloggen, så skal jeg fikse det!
Hva vil du lese om på bloggen min ?

SANTA LUCIA
Heisann!!

I dag er det den 13.Desember også kjent som Lucia dagen. Husker at når jeg var mindre var det en "stor" dag i juletiden. Man skulle øve på sanger, ha hvite kapper og glitter i håret. Å den heldigste fikk være Lucia med lys i håret. Lussekatter skulle bakes. Å 13.Desember kom søsken foreldrer og besteforeldrer å så på. Etter hvert som jeg ble større hadde jeg bare Lucia i 1.klasse hvor vi gikk å søngte for fadrene våre. Etter det har det bare blitt en vanlig dag.
Så jeg synes jo det var så koselig å dra å se på Lillesøster i dag.

Ut fra bilen, var det første jeg så et mørkt rom, og på siden så jeg bare små hoder som trippet spent. Ååå husker den følelsen.
Ungene var så flinke å synge og så koselig og hør på.
Etter masse julesanger, ble det lussekatter og drikke!
De skiftet så fort fra Lucia så her er de muser og rotter.


Snakkes;*
HVA SYNES DU OM LUCIA ?

JULEHANDEL FOR ALLE PENGENE

Heisann!!

Kom hjem for 30 min siden og kjenner meg ganske så sulten, så ser virkelig fram til at maten er ferdig snart.
Var å jobbet på Suite hotellet som sagt, var helt alene der så det var ganske så stille. Tok alle rommene (27 rom)og var ferdig kl 16.30. Da var det bare 1t og 30min til butikken stengte, og jeg som er ganske så treg i butikker ble litt stresset. Men på en halvtime var jeg ferdig med halvpartn. Så nå har jeg pakket alle tingene opp fra poser og esker, og stablet det ut over en sofa seng på rommet.
Bilder kan jeg desverre ikke vise siden jeg vet at mange av de som gavene er til leser bloggen. Så kan heller legge ut noe etter 24.Desember!
Nå spilles Julesanger opppe på rommet mitt og jeg bare har den julefølelsen. 13DAGER!Er ikke så altfor lenge igjen, er nok tid til at jeg får tid til å pakke inn gaver  og sende og gi dem.

Når kortet er tom for penger, da får jeg bare si at nå er jeg ferdig å handle for jul! Trur jeg hvertfall.

Snakkes;*
HAR DU HANDLET I DAG?
GÅR PENGENE DINE FORT I JULEN?

SØNDAGEN BLIR IKKE SÅ KJEDELIGHeisann!!

Idag er det Søndag, 3Søndag i advent og siste dagen jeg kan nyte før det er tilbake på skolebenkenSom jeg bare har 7 skoledager igjen  av. Herlig!
I dag blir det jobb på Suite Hotellet for å ta av sengene. Siden er Søndags åpen i dag, så drar jeg til byen etter det, som at jeg kan begynne og komme i mål med gavene. Så jeg skal være litt smart og ta med  meg en liste denne gangen, så slipper jeg å komme hjem og glemt og kjøpt halv parten (som i går)
For alltid og da er det alltid, er Søndager den dagen hvor jeg kjeder meg mest. Av en eller annen merkelig grunn,som jeg ikke vet selv engang.Så i dag får jeg jo kanskje mye å gjøre får håpe det.
Er det bare meg som ikke er ferdig med alle julgaver?
Hva er dine planer for denne Søndagen?


Snakkes;*

MIN LØRDAG
\\
Gjerdrum
Heisann!!

I dag har Katrine og jeg vært i byen og kjøpt julegaver. Eller jeg har kjøpt gaver, Katrine ble jo ferdig for mange dager siden. Er bare jeg som er ganske så treg.
Har fått kjøpt litt gaver så håper jeg blir ferdig med gavene i tide!
Akkurat nå sitter vi å hører på musikk. Å jeg føler meg filnk som har fått hjelp av Katrine med både det ene og andre dataprogrammet!
Så kanskje det kan bli mer på bloggen framover. Som videoer. Hva synes du om det?

 

TV KOS

Heisann!!

Da har jeg ryddet og vasket og ryddet, siden jeg kom hjem fra skolen. Nå begynner rommet og se bra ut, ligner ikke på "3.verdens krig" lengre.
Har baket brownies med Katrine. Nå sitter vi her og koser oss med Idol!
Får håpe at Isak ikke går ut som at Katrine ikke blir så altfor lei seg da.
Blir  kjempe koselig å ha Katrine her. Å i morgen blir det Byen med henne!

Snakkes;*
SER DU IDOL?
HAR DU BAKT BROWINES?

NOE UT AV MORGENHeisann!!

Nå sitter jeg godt balet inn i dyna, med bøker overalt.For å få gjort noe på morgen, gjør jeg det siste av leksene igjen og øve på prøven vi har i dag.
Akkurat nå sitter jeg å hører på sangen nedfor, synes den er så fin! Å om du hører på teksten så sier den ganske mye.


Vil samtidig si Gratulere til Julie som har Bursdag i dag!♥
Å håper hun får en super dag!

Snakkes;*
HAR DU HØRT DEN SANGEN FØR?
HAR DU PRØVE I DAG?

WITH MY FRIENDHeisann!!

Dagen i dag har ikke gått til så mye, hentet lillesøster i barnhagen og var sammen med hun til de andre kom hjem. Da kjørte vi ut igjen, og jeg gikk til Katrine. Var kjempe koselig og vær hos hun♥
Vi bakte kake vi skal ta med til to jenter i klassen som har bursdag!
Så var det dans i 2timer og vi lærte mer av en dans til Mucikalen, Sweat og burlesque! Ååå det var så syykt kult :D
Trur kanskje eller mest sannsynlig at jeg blir å skrive en bok om dans.Hva synes du om det?


\\
I Sommer på Veda sin hytte med klassen!

Snakkes;*
HVA HAR DU GJORT I DAG?
HAR DU BAKT KAKE?

WORKHeisann!!

Da drar jeg snart og skal servere på hotellet. Lurer veldig på hvor mange som skal være der! Men tar all utfordringe med et smil!
Så nå skal jeg bare hoppe fra jogge klær og inn til hvit shorte og svart bukse og høye hæler.\\  Fra Pink Floyd konserten

Snakkes;*
SKAL DU JOBBE NÅ?
HAR DU SERVERT FOR NOEN FØR?

MY NEW NAMEHeisann!!

I dag fikk vi vite rollene til Lofotkvelden 2012. Temaet er kommunisajon mellom mennesker. Åres ganske så morsomt ut, noen skal snakke dansk,spansk, fransk, tysk og latin. Men vil ikke røpe for mye, for de av dere som skal ta turen og se på dette. Så kan heller forklare hele lofotkvelden i Februar.
Jeg ble hvertfall ei jente med navn Laura. I tillegg så skal jeg danse ballet og synge opera. Her må man bare vær klar til å ta utfordringe på strak arm. Er det noe jeg ikke liker er det å synge altfor lyst,spesielt når en ikke mestrer det. Så dette blir ganske så spenndene skal jeg si dere. Første øving starter allerede i morgen, så håper jeg er da som jeg får vite mer om denne Laura.

1 Desember fikk vi utlevert et  ark om en særoppgave vi skal skrive. Velge tema og skrive og et bare 20sider. Fristen er til fredagen og jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal skrive om
Har tenkt på alt fra dans til hest, krig, sykdommer osv.. men jeg klarer ikke å bestemme meg.
Så hadde satt veldig stor pris på om dere kunne bare ha skrevet et tema jeg kan klare å skrive mye om og ha en problestilling til :)


\\ Savner Kiel turen med Tonje

Snakkes;*
VIL DU SE PÅ LOFOTKVELDEN?
HAR DU FORLAG TIL MEG ?

VINNEREN ERHeisann!!

Ååå Tine vant Big Brother, og dette fortjente hun virkelig! Gratulere så mye!
Vet selv at mange ikke er enig med meg, men jeg synes hun er ei utrulig herlig og sterk jente. Som tør og være seg selv fullt ut. Skulle så ha værte i Stockholm og møtt hun nå.

Snakkes;*
SYNES DU DETTE VAR FORTJENT?
HVORFOR ?ELLER HVORFOR IKKE?

FØLGER DU MED ?Heisann!!

Da er det snart siste episode av Big Brother. Har hatt mine favoritter der, men dem gikk ut. Men jeg synes Tine burde vinne, hun tør og være seg selv, driter i hva andre synes og stå for det hun sier. I tillegg er hun god og snill med andre og vil ikke noen vondt. Hun har blitt nominert 11 ganger, og sitter nå i finalen. Viser bare hvor sterk person hun egentlig er.

Nå er det bare 4 igjen!

Snakkes;*
FØLGER DU MED?
HVEM HÅPER DU VINNER?

SWEET LOVE

Heisann!!

I dag fikk jeg kjempe søte ørdobber i kalederen hos mamma. Ble kjempe glad, og så fornøyd! 
Snakkes;*
HVA SYNES DU?
HAR DU KALENDER?

JEG GRÅT TIL DENNEHeisann!!

I en alder av 7år, så jeg å Mamma på Nrk1. Det var den norske gruppen DDE  på tv. For de som ikke vet det så har jeg og mamma alltid likt dem.
Bjarne Brønbo som er sangeren i den gruppen, har en en sønn som da var rundt 8år.
De sammen skrev en sang " Jula gir mæ så mange fiine drømma"
Første gangen vi hørte denne, satt Mamma og jeg og gråt. Vi glemte helt av tekstn og har prøvd å finne den nå i mange år. Av en eller annen grunn, klarte mama det i dag. Er jo så glad, så tenkte at jeg nesten måtte dele det denne fine sangen med dere.

Teksten er bare så trist men samtidig så fin! Bare elsker sangen.De synger om at når julen kommer har de tid til og være sammen igjen. Av mange grunner betyr denne sangen veldig mye for meg♥Må bare med det samme si at jeg er kjempe glad i mamma! ♥

Snakkes;*
HVA SYNES DU OM DENNE SANGEN ?
HAR DU EN SLIK SANG?

JULEMARKED

Heisann!!

I dag har jeg vært i Kabelvåg på julemarkedet, for å hjelpe klassen for å få penger til klassetur. Vi fikk selgt en god del, og er kjempe fornøyd. Var jo i tillegg ganske så koselig å sitte sammen med folk, og bare prate.

Så det er vel engentlig det jeg har gjort i dag. Har ikke gjort så super masse akkurat da, men har vært en koselig dag.
Å det håper jeg dere også har hatt, og at den fortsetter å bli det.Snakkes;*
HAR DU VÆRT PÅ JUELMARKEDET I DAG?
HVA HAR DU GJORT I DAG?

 

KJØRETURHeisann!!

I dag dro vi til Leknes. Mens vi samtidig skulle den veien, dro jeg å hentet en jakke jeg hadde lagt av hos ei dame.
Likte denne jakken kjempe godt og angrer ikke. Tusen takk Mamma♥

Jeg trenger ikke en jakke til 6000kr for å gå med. Blir fornøyd uansett spiller ingen rolle hva de koster.

Nå blir det Big Brother med familien!
Dere får ha en fin Fredags kveld videre :)

Snakkes ;*
MÅ DU HA JAKKER TIL EN DYR PENGE?
HVA SYNES DU OM JAKKEN?

SJOKOLADE BAMSER

Synes de var så sykt søte da! Så trur ikke jeg skal spise dem med det samme.

Snakkes;*
SYNES DU DET ER GODT MED HELG?
HVA SYNES DU OM BAMSENE?
 

JULEKALENDER?Heisann!!

Da var det 1Desember og 23 dager igjen til jul.For å vise at dette er Desmber månden å ha nedtelling til jul, vil jeg gjøre noe annet enn bare min vanlige blogging! Så har du forslag til hva du vil jeg skal blogge,skrive,legge bilder av elller noe slikt?Rett og slett hva som helst!
Blir kjempe glad for alle forslagene og starter allerede i kveld


Nå er det Blåfjell, før man drar på Mucikal :)

Snakkes;*
HAR DU FORSLAG?
SER DU JUL I BLÅFJELL?

LEGGER UT HVER DAGHeisann!!

Kjenner jeg gleder meg veldig, i morgen er det 1Desember! Julekalender, tv serier,kaker, julehandel, musikk! nisser, engler, tre og lys! Ååå bare elsker denne månden.
Nå er jeg en vedig juleperson, og det blir ingen jul uten at tradisjoner følges, og blir slik det alltid har vært. Men de skal jeg skrive om når vi er i Desember.

Blir å legge ut en ting hver dag, som har med jul å gjøre, og jeg vil høre din menning.

Tingen i dag er en Julesang! Synes hvertfall den er kjempe søt og en nydelig sang. Hører på den mye vært år, så den går jeg ikke lei av
Last Christmas - Ashely Tisdale

Snakkes;*
GLEDER DU DEG TIL DESMBER?
HVA SYNES DU OM DENNE SANGEN?

Nr 2Heisann!!

Da var vi midt i uken og 2dager igjen til helg! HERLIG. I dag ble andre tentamen unnagjort så var det bare 1 eller 2 med nynorsken igen da:)
Er ganske herlig å komme hjem tidlig(kommer til vanlig hjem i 15tiden med bussen) Så bare elsker slike dager, hvor jeg har huset for meg selv!


\\ fra konfirmasjoen min i Mai

Snakkes;*
SYNES DU DET ER DELIG OG VÆRE HJEMME ALENE?KOS MED SØSTER


Har spist middag for ei liten stund siden, men det er vel egentlig ikke så inntresangt å høre om?
Sitter nå med Lillesøster med teppe rundt oss, og bare koser oss mens de andre i huset er ute å handler!

Snakkes;*
HVA GJØR DU ?
HAR DU EI HERLIG LILLESØSTER?

TIDLIG FERDIGHeisann!!

Kom hjem fra skolen kl 13.00! Oppgavene vi fikk til tentamen, var ganske så vanskelige. Ente opp med å velge oppgaven, der ord har satt spor. Enten positivt med varme eller sorg skuffelse osv.. Klarte å få 4sider ut av denne jenta som var på skolen, og fikk i oppgave å skrive den oppgaven jeg valgte. I slutten av stilen hennes takket hun hennes 2bestevenninerSnakkes;*
ER DU TIDLIG FERDIG I DAG?
HVA SKREV DU OM PÅ TENTAMEN?

TENTAMEN STRAKSGod morgen allesammen!

Da var det Mandag igjen! En ny uke, og nye muligheter!
Startet uken med kvalme og ondt i hode, så tvinger i meg et glass med noe ekkle saker i håp at det skal bli bedre!Håper alle får en fin dag videre

Snakkes;*
ER DU KVALM?
SKAL DU PÅ SKOLEN NÅ?

GJØR EN ULLSAU GLAD
Da nærmer det seg kveld, og snart starten på en ny uke. I morgen blir det Norsk Tentamen, der temaet er ord! Blir spenndene å se hvordan oppgavene blir, og hvordan resultatet mitt kommer til å være!

Har også laget meg en side på Facebook til denne bloggen! Så hadde blitt kjempe glad, og hadde vært så kosellig om dere hadde likt siden og kanskje skrevet en hilsen :)  http://www.facebook.com/Ullsauen.blogg.no

Tusen takk på forholden!

Håper alle dere har hatt en super helg, og at dere får en fin dag i morgen om dere skal på jobb, skole eller bare være hjemme :)


Snakkes;*
HAR DU TENTAMEN I MORGEN?
VIL DU LIKE SIDEN MIN?

BLUE SKYHeisann!!

Lillesøster og jeg gikk en tur før juletenningen i dag, for å ta bilder:

ann!!


Da vi kom tilbake ordnet jeg henne som en liten nisse jente!(hun ville ikke ha prikker i kinnene om du lurte)


Synes hun ble ganske så fin jeg :)
Hun hadde på seg en nisse drakt da, men glemte å ta bilder av det!

Snakkes;*
HVA SYNES DU OM BILDENE?
HAR DU FIKSET NOEN I DAG?LYS IMOT MØRKE TIDAHeisann!!

I dag er det første sønda i advent og snart Desember! Åååh en herlig følelse å vite at snart er det jul. Vi dro ned til Kabelvåg i håp om at treet skulle lyse, det tok sinn tid etter alt som har skjedd de siste dagene. Men det lyste til slutt, så nå kan julen starte!

Tilbake til overskriften, her er sangen
Lys imot mørke tiden av Mari Haukaas Mittet

Bare elsker denne sangen!

Snakkes;*
HVA SYNES DU OM BILDENE ?
LIKER DU DENNE SANGEN?
 

VÅKNET TILHeisann!!

Idag når jeg våknet, tittet jeg ut av vinduet mitt  å det første øynene mine så, var dette :

Snakkes;*
VÅKENET DU TIL SNE?
HVA SYNES DU OM BILDENE?
ØNSKEDRØMMENHeisann!!

Nå sitter jeg nede i stuen og ser på Ønskedrømmen,et herlig program der mange får opplev det som har vært drømmen deres lenge.

La jo ut bilde av Kabelvåg istad men til og med denne lille plassen jeg bor på, som ikke er så åpent til havet har vannet gått over bruen.

Før


 Trerne som var oppfor gresset er langt nede i havet!
På den andre siden av bruen flyter det masse planker og ting!
Et tegn på at vannet var på bruen i går


Helt sykt! Kommer nok bilder av flere plasser, en annen dag!Snakkes;*


VANNET HAR EN KRAFTHeisann!!

Skrev i går om uværet Berit som dere kan lese om HER! Vi visste at det skulle bli orkan natt til i dag, men trur de fleste av oss alle ble overasket da plasser startet og bli oversvømt i går!

Har ikke opplevd så mye av dette, var en snartur i Kabelvåg og Svolvær i dag! Å synes dette er helt forferdelig. Til og med her jeg bor har fått vann over veien.. Så de fleste har fått opplevd noe av dette!

Kabelvåg før


google bilder


1


Dette er bare noe av de mange skadene som har skjedd over alt!

NÅR DAGEN GÅR MOT KVELD

Endelig fikk jeg et bilde av månen jeg ble fornøyd med! :)

TIMEPLAN FOR NESTE UKEN

Heisann!!

Neste ukens timeplan for skolen blir slik som dette:


Tentamen Mandag
Vanlig skole Tirsdag med 2timer film(Bloddiamantene)
Tentamen Ondag
Vanlig Skole Torsdag
Tentamen Fredag

Får ei uke uten lekser kun RLE og Nafa! +Nafa og Safa kladdebøkerne som jeg skal gjøre ferdig i helgen!
Ellers blir det pugging til tentamene:)
Ser virkelig fram til litt mindre lekers :D

Snakkes;*
HAR DU TENTAMEN I NESTE UKA?
HAR DU MYE LEKSER?

ET ALDRI SÅ LITE BESØKHeisann!!

Mange av dere har vel hørt om, all uværet som foregår for tiden. Som har navnet Berit!  Vi er jo så heldige(Ironi)  her i Lofoten( sikkert mange andre plasser) som får besøk av all uværet som er. I fjor var det Ask som var og i år har Berit komment!
Hytter og tak møbler og tinger tar Berit med seg. Hun gjør mange mange redd og jeg er en av dem!
 
I dag på skolen hørte vi på ei lydbok, satt å tegnet\skrev på trekkene til bøkerne mine og var helt borte vekk. De andre fikk med seg hva som skjedde da de så en blitz ut fra det blå. Men jeg skvatt med et hyl, da jeg hørte et stort bark og vegggene ristet.


Berit har komment hjem til meg også som mange andre, selv om jeg ikke bor midt i byen. På under 1time har det vært 6 brak og lyn! Eller nå nettopp var det et til!
Skulle egentlig skrive her, at Berit har "roet" seg ned, men da startet det og hagle som fy og brake løs igjen!

Gleder meg til Mamma kommer hjem (der var et til brak) for nå er jeg veldig redd! Skal jo egentlig passe på de minste men blir heller motsatt! (Der var et til)

Hører selv ikke hva jeg tenker hagler så mye

Snakkes;*
HAR DU HATT BESØK AV BERIT?
ER DU REDD FOR LYNET?

HADDE ALDRI GJORT DETHeisann!!

Jo glemte å si at, da vi kom opp i klasse rommet fikk vi beskjed at hadde vi nektet på dette og ikke ville så hadde vi sluppet. Så jeg satt i 2timer og skulle skjære på det øye for at frykten var karakterene! Uff!;s

Joda da har jeg opplevd det også, er ikke noe jeg har så veldig lyst å gjør igjen! Men vi er nok ikke ferdig med øynene vi får prøve i øyet i morgen! Så her må det pugges!For å ikke bare klage så var linsen ganske så stillig som jeg holdte faktisk i!
Weee i morgen er det Fredag og helg, kjenner jeg gleder meg en goood del nå!
Snakkes;*
HAR DU GJORT SLIKT I NATURFAGEN?
GLEDER DU DEG TIL HELG?


KALL MEG FEIG OM DU VILHeisann!!

Jeg ser ikke på meg selv som en fise fin jente, som ikke tørr eller tåler noe! Er ikke den jenta som hyler når jeg ser en edderkopp!Griner når jeg blir våt av gjørme og maskaren render!
Tvert i mot er jeg redd for helt ufarlige ting som fluer!

Vi har om Lys og Syn i Naturfagen, tenkte jo at kanskje dette ble et morsomt kapitell, med farger, øye og lys! Joda det gikk ganske så bra ei god stund, fram til i dag!

Vi fikk et ekte ku øye hver, og med tanken på at kuen ble slaktet i går hadde man ikke den beste starten. Ville ikke melde meg helt ut for passer ikke så veldig bra, og få lite godt i oppførsel pga det. Men jeg PRØVDE og mer klarte jeg ikke!
Høres ikke ekkelt ut, men for meg var det forferderlig og fikk et fælt " sjokk" på meg i etter tid

Greit å se på øyet, men å ta og skvise som at du ser at det render veske ut, høres ikke så særlig godt ut!

Så jeg tok på meg navnet som å være feig! Men jeg ser ikke på meg som feig bare pga dette :)

Trenger vel ikke flere detalierte bilder? Ser ikke like ekkelt ut på bildet hvertfall!

Snakkes;*
HVA SYNES DU OM DETTE?
HADDE DU GJORT DET?


SER DU LIKHETEN?Heisann!!

Første legene sa da jeg kom dit i dag var " å så stor du har blitt, har ikke sett deg på lenge"
Kan stemme det har ikke vært hos legene på mange år,med tanken på at mamma var ut og inn av legen da jeg var liten." Likte" da å være syk, så alt var liksom galt med meg da;p

I tillegg fikk jeg høre at jeg ligner så veldig på mamma, og er ikke første gang jeg har hørt det! Så lurer på om jeg faktisk er så lik som folk synes vi er. For jeg ser ikke likheten

HVA SYNES DU?
Verdens beste mamma er så glad i deg ♥

Snakkes;*
SER DU LIKHETEN?

KASTER DU BORT PENGER?Heisann!!

I dag startet det et nytt program som heter Teenage boss! De skal følge 6 ungdommer som skal ha ansvart over foreldrenes økonomi i 1månde. Lag buskjetter kjøpe det som trengs og betale regninger.
Bruker selv nesten aldri penger noe som jeg er veldig stolt over. Men kunne godt ha tenkt meg å vært med i programet. For å få innblikk i hvordan systemet fungerer, selv om jeg føler at jeg ville ha taklet det ganske bra. Trur det er ganske nyttig og lære siden jeg har drømmen om å flytte ut til sommer.
Da blir alt lagt i mine hender, jeg har en sum hver månde: Hybel, strøm(?) Mat, og andre nødvenndige ting samt legge av til sparing og lage system på dette her.
Gleder meg egentlig til å starte med dette, man får mer ansvar selv og blir mer selvstendig. For penger er bare ikke å få å få man må få det fra en plass.


\\

Snakkes;*
KASTER DU BORT MYE PENGER?
HAR DU KONTROLL PÅ ØKONOMIEN DIN?

PRØVE OG DEN SLAGSHeisann!!

Er ikke så mye som skjer for tiden, så skal heller sette i gang med en utfordring de dagene det ikke er noe å blogge om.
Eneste som skjer disse dagene er buss til skolen, skolen, buss fra skolen, lekser, mat, pugging og tøye ut. Er nok ikke så artig å sitte å høre om en slik hverdag, for da kommer nok en eller annen til og tru at jeg bare klager og er negativ.

I morgen har vi prøve i Mat & Helse

Mat & Kultur fra andre land!

Snakkes;*
HAR DU HATT PRØVE I DETTE FØR ?
HAR DU NOE DU VIL JEG SKAL BLOGGE OM I UTFORDRINGEN?

GOD MORGEN

Da er jeg snart ferdig med å finne bøkerene til i dag og skal forte meg ned og sminke meg, og deretter sluk i meg maten før jeg springer til bussen!
Håper dere får en fin dag i dag

Snakkes;*

DRAR TIL
Skulle vært postet i går

Da drar jeg straks til Bestemor og Bestefar siden jeg må opp tidlig i morgen, og de bare bor 2min kjøring fra hotellet.
Dem skal også vise meg litt, for skal passe hunden deres om ikke så altfor lenge.
Dere får ha en kjempe fin lørdags kveld alle sammen!


Snakkes;*
HVA SKAL DU I KVELD ?

MIN DAG PÅ JOBBHeisann!!

Jobbet til kl 15.30 i dag og kjenner det i anklene. Var fullt på hotellet med rundt 70 håndball folk, for at det  er sonesamling i hele helgen her. Så det gikk i et hele dagen med kopper og fat, dekke på og dekke av.
Er jo så trivelig når folk kommer og skryter av servicen og gir deg en klem for at de kom for sent til frokost og hadde så lyst på mat. Har ikke hjerte til og si nei, og gikk og laget mat til dem!
Så har egentlig ikke gjort noe annet enn at jeg har vært på jobb i dag.
Skal dit i morgen men da må jeg være der kl 08.00Snakkes;*
HAR  DU VÆRT PÅ JOBB I DAG?
NÅR STÅR DU OPP I HELGENE ?

 

FILMEN VAR

Filmen var kjempe bra, og var kjempe koselig og være på kino med alle jentene! Filmen var ganske søt, men tårene rand en plass i filmen!Vil ikke røpe det til de av dere som ennå ikke har sett den å vil. For da ødelegger jeg hele spenndingen!
I morgen er det opp rundt halv 8 og så blir det kl 9 på Best Western. Skal også jobbe der på søndagen. Har ikke vært der siden Sommerferie. Å nå mot jul begynner folkene å komme igjen og blir mer og gjøre med julebord osv.. Gleder meg!
Er også ganske kjekt og skaffe litt penger selv også

Snakkes;*
SKAL DU SE TWILIGHT?
SKAL DU JOBBE I HELGEN?BURSDAG OG KINOHeisann!!

MI Søte Ronja har bursdag i dag, samme dag som Twilight har Norges Premiere. Så straks skal jeg og 7 andre jenter fra klassen på Kino<3
Blir veldig koselig.
Håper dagen din blir super videre Ronja mor!  Du er ei så herlig jente så ubeskrivelig glad i deg♥

Damn Girl♥


Du betyr så mye for meg!

Håper du har hatt en super dag i dag, og at det fortsetter slik!


Snakkes;*
SKAL DU PÅ KINO I DAG?
KJENNER DU NOEN SOM HAR BURSDAG I DAG?

DAGEN I DAGHeisann!!

Dagen i dag startet med matte prøve, og gikk videre til gloseprøve. Etter skolen, tok jeg buss til Svolvær. Der møtte jeg Kristin og var med henne til vi begge skulle på kulturskolen. For de som vil være med i mucikalen måtte møte opp! Dette har jeg sett fram til siden jeg var 6år, og endelig går jeg i 10ende. I tillegg kommer det som har gått der før i mange år. Som jeg misunnet i en alder av 8! Ååå bare gleder meg så mye! Øvingene begynner 3Januar
Etter dette møtet,dro jeg til Kabelvåg og var med Katrine. Før vi tok turen tilSvolvær og kikket i butikkene.
Veda kom etter en liten stund og da dro vi 2 opp på dans, der vi øvde mer på dansen vår! *
Så har bare vært ute i dag, er så lei av å sitte inne med oppgave på oppgave!Snakkes;*
HAR DU NOEN VÆRT MED PÅ SCENEN?
HVA HAR DU GJORT I DAG

 
RUNDT HJØRNETHeisann!!

Føler meg nærmere og nærmere juleferie for hver dag. Prøver kommer her og der. Tentamene er rett rundt hjørnet, så neste uken blir det forberedelse! Gurr som jeg gruer meg, har aldri likt tentamen, siden det teller så mye på kortet ditt. I tillegg så er dette mitt siste år på ungdomskolen og må nesten gjøre det bra da.
I morgen blir det kapitell prøve i matte algebra! Skjønner ingen ting, ingen lærere klarer å bruk god nok tid til å forklare meg dette så er spent på hvordan dette kommer til å gå.

Snakkes;*
SKAL DU HA TENTAMEN SNART?
LIKER DU MATTE?

LAST CHRITMASHeisann!!

På bare en dag gikk det fra snø og mange som var glade, til 0 snø og regn! Er egentlig ganske glad, kulden kan vente en stund til! 
Vi får stortsett hver dag reklame i posten fra en eller annen butikk, og det er alltid nisser kaleder advents ting eller noe med julen og gjøre!
For dere som ikke visste det så er julen den høytiden jeg elsker mest i løpet av året! Er det så koselig! 
Juletree,Julekaker,Kalender,Julefilmer,Julemusikk,Julefølelse, Julelukt, Familien er samlet og bare koser seg!
Men synes det er så spenndene og finne julegaver til folk, er så koselig, men også veldig vanskelig! 

Har begynt og tegnt på noen gaver så har bare å handle de inn, men blir nok å ta ei stund før jeg gjør det, er ganske treg når det gjelder slike ting!


Hør på denne sangen veldig mye! Åååh bare elsker den <3

 Snakkes;*
HØRER DU PÅ JULEMUSIKK NÅ?
NÅR STARTER DU MED JULEGAVENE ?

 

LET IT SNOWHeisann!!

Er ikke mange månder siden det var mørk døgnet rundt, og jeg måtte skygge for alt av vinduer for å kunne sove. I 15tiden starter det å bli mørkt her og 1time etter er det bikke mørkt. Eneste jeg liker med vinteren her Desmber månden og da er snøen noe jeg trenger for å få julestemmning. Men ikke for tidlig! Den blir jo også et par mnd etter jul og noe som ikke er fullt så greit!
I dag kom årets første snø her,hører at det blir regn i morgen igjen! :) så får håpe snen blir borte til desember

Snakkes;*
HVA SYNES DU OM SNØ ?
SNØ DER DU BOR ?

GOD MORGENHeisann!!

Da var det mandag, og en ny uke er komment! 14November allerede er jo ikke lenge til Desember..
Ute er det helt kolle svart, kaldt og trur vi har fått litt snø!
Heldigvis slapp jeg å vente på bussen i dag, for jeg har en slik snill Mamma jeg får sitte på. Man blir ganske lei av buss etter å tatt det i 4år ;p
Skoledagen i dag blir bare vanlige fag, vet ikke om det er så mye annderledes som skjer i dag(?)

Håper dere alle får en kjempe fin dag i dag! Å en fantastisk uke:)Snakkes;*

3 ønsker hva ville du ha gjort ?Heisann!!

Fikk en del spørsmål om framtiden drømmer og planer, så skriver alt under et og samme innlegg!

Hvis du fikk 3 ønsker oppfylt, hva ville du bestått av?Nevn noe du drømmer om?
Hvis jeg fikk det nå vill det ha vært.
Et bra vitnemål
God utdannelse
God jobb

  Noe jeg drømmer om blir egentlig under det samme, men det største ønske og drømmen jeg har akkurat nå er:

I slutten av Februar, starten på Mars, skal man søke skole, jeg har helt siden 7ende klasse fått den samme linjen som resultat hver gang. Også 4år etter!
Men det har  alltid ligget i bakhodet, og jeg har alltid tenkt, jeg kan jo ikke gå der. Så Service og Samferdsel var planen før, skrev en bok om flyvertinne yrket i fjor og hadde laget mange framtids planer.
Men i September i år, fikk vi besøk av Monica på dansing. Hun skulle da ha workshop med oss og lære oss masse nytt.
Hun var alltid glad og positiv og hadde så masse energi!
Hele tanken på en annen linje enn Service og Samferdsel, var nok da hun fortalte om seg.
Hun er fra denne plassen, og har vokst opp her(er et veldig lite dansemilijø for de som liker dans) I forhold til andre plasser der de starter når dem er 5 og trener flere ganger i uken.
Så hun nøyet seg med Friskhuset.
Uten at hun kun noe som helst innenfor dans, dro hun på en 3timers audition for Bårdar Akademiet. Hun var i utakt hun kunne ingen ting MEN hun ga ALDRI opp. Fortsatt og smile og prøve. Å det var dette som gjorde at hun kom inn.
Nå er hun et talent for seg selv, lever av dans og kan så utrulig mye.Da fikk jeg det lille presset inni meg som sa at slik må jeg også gjøre! Så der startet det, mange trudde at jeg kom til å forandre meinning etter 1mnd men jeg VET at jeg skal søke danse linjen!

Men vet også at det er få plasser og store krav, men får ingen ting om jeg ikke prøver. Så hvofor ikke bare gjøre mitt beste prøve til neste år og helt til jeg faktisk kommer inn.

Så ville ha valgt det isteden for 3ønsker. Kjemper i mot både lærere og folk for å gi grunner ti hvofor akkurat den skolen. Vet veldig mye om den, har i tillegg sett på hybler, satt opp regnestykker og sett på kart om hvor ulike ting er.Om 10år ser jeg for meg at jeg er ferdig utdannet, flyttet inn i et hus og startet og stifte famile, Lever av dans og er danskoregraf og kanskje noe utenom også flyvertinne(?)

Med andre ord, planen til høsten er Musikk dans og drama i Bodø! Hvertfall det som er drømmen!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, å bare spør mer om noe var uklart :)

Svar på spørsmålsrunden Alt mulig om megFavoritfarge?
Rosa

Favoritmat?
Et spørsmål jeg aldri har klart å svart på.
Men mamma's hjemmelagde pizza er bare best <3

Favorittfag?
Engelsk, Musikk og Mat og helse

Favorittsang\artist?
Hmm, er så mange fine sanger jeg hører på og så mange flinke artister! Mene er stor fan av Taylor Swift, og siden jeg har vært på konserten hennes så blir det bare et ekstra +

Favorittgodteri?
Sjokolade

Søsken?
2

Har du noen dyr?
En hund og fisker

Hva har du bak deg ¨nå?
Veggen

Hva har du på deg akkurat nå?
Thights og Singlett

Hva er klokken akkurat nå?
15.03Hvor høy er du?
Rundt 1.61 cm ;p

Hva synes du om meg?
Synes du virker som ei kjempe koselig jente! Kjempe snill og kjempe pen er du:)

Hvilken telefon har du?
Har denne telefon her:

Hvordan kamera har du?Når fikk\kjøpte du det?
Har dette kamerea her

Fikk det i konfirmasjon gave hos Mamma og Stefar 15Mai iår! Og er super fornøyd med dette kamera.
Hadde det ikke vært for dem, hadde fortsatt bloggen min vært uten bilder. Å nå slipper jeg og spøre dem hver gang jeg skal ta noen bilder. For har tatt en del bilder siden jeg fikk det over 7000bilder ;o så håper jeg får en hardick til jul slik at jeg ikke risikerer at bildene blir borte.

Når har du bursdag?
Har bursdag 2August

Er du mørkeredd?
Er ikke akkurat mørkeredd, men for å si det slikt trives best i lys enn når det er mørke :)

Trur du på Spøkelser?
Trur ikke på spøkelser men på gjenferd. Trur det e nå mer mellom himmel og jord enn ka vi kan se.
Trur også det for at har hørt så mange slike hitsorier og noe må det jo være 

Svar på spørsmåls runden skole og fritidHeisann!!

Tusen takk for alle forslagene dere har kommentert til meg! Blir veldig glad for det, og denne gangen, skal jeg faktisk svare på spøsmålene som jeg får inn, som jeg ikke har gjort de andre gangene!

Ynglingsfaget ditt på skolen?
Må vel vær engelsk, lær så mye der og læreren er veldig flink. Har økt karakterene på prøvene siden sist.
Synes også Mat og helse er ganse gøy og musikk!
Så de 3 fagene!

Liker du skolen?
Man kan tolke dette spørsmålet på mange måter. Men i mitt tilfelle velge jeg å si at det har betydning om skolen selve bygget milijøet osv..
Liker den kjempe godt, går på en liten skole med rundt 119 elever, der alle kjenner alle til og med alle lærene (noe som jegi kke gjorde på den forje skolen) Er ei ganske gammel skole, men synes det holdet seg ganske bra til å være så gammel. Vi gjør veldig mye sammens med hele skolen, OD dagene, turdag på starten av året, kulturuken(som vi foresten starter med igjen snart) Er ei uke vi er med på en aktivitet, har vært på sang og dans. Å det du gjør den uken, bruker du til lofotkvelden(en forestilling 8-10 har som 2lærere lager om "gamle " dager) kjempe gøy! Vi starter med øving til det før jul. Hjørnefotball turnering( liker ikke fotball) men er gøy å bare delta. Juleavsluttning , iderttdager og sommeravslutning. Hvertfall det jeg kommer på nå, er sikkert noe mer, som jeg har glemt.

Men liker ikke skolen med all leksene, men er noe jeg må gjøre for å bli det jeg vil her i livet!
Har du gode karakterer?
Vil ikke si at jeg har gode, men har helt greie karakterer! Å håper på en klar forbedring til jul

Hva er gjennomsnitts karakteren din?
Går ikke bak i tiden, så spør meg igjen til jul. Da har jeg jobbet hardt for det i forhold til i fjor:)


Hva gjør du på fritiden?
Meste av tiden går til lekser, prøver og rett og slett skole arbeid
Ellers så består det av dans musikk og være med folk

Hva liker du best å gjøre på fritiden?
Danse


Snakkes;*

NATTER HOS LÆRERENHeisann!!

Da var det da Torsdag og helg for hele min komunne :) Sitter nå hos Helene i Svolvær dro hit etter skolen, og skal være her til vi skal på dans. Etter dans skal jeg til gamel lærerne vår Tone og Jarle. Som hadde klassen min i Norsk, Matte Litteratur og Musikk. Er ganske trist at de måtte slutte, de var favoritt lærerene mine og så utrulig snille!
Hele klassen skal dit og spise mat og se skrekkfilm, tror nok jeg og Veda blir å finne på noe annet koselig imens siden skrekkfilm er ikke det beste vi vet. I 1tiden drar noen hjem, mens jeg og noen andre skal ligge der til søndagen!
Gleder meg masse, vi har ventet på dette siden 9ende klassen!
Snakkes:*
HAR DU FRI I MORGEN?
HVA SKAL DU SENERE I DAG?AVSTAND ELLER ALDERHeisann!!

Har ikke så altfør mye å si akkurat nå,skal starte på en engelsk innlevering til i morgen, der jeg skal skrive om noe mystisk som har hendt. Så blir det vel litt øving på gloser og verb,før det blir tv titting.
Men får den tid, skal jeg drege meg opp fra sengen, og sett på høy musikk og starte og tøye ut.
Foresten:Fikk mail fra Danselinjen i Bodø i dag.Hun ba meg om å ringe hun, så jeg gjorde det. Så nå vet jeg mye som jeg ikke viste før. For alle har sagt feil info til meg. Har å jobbe hardt med karakter kortet og bli mykkere, for er ikke noe fordel å være der å være stiv som en stokk (Sa hun da)
Er en fæl følelse det å VIRKELIG vil noe, men som er en lang vei å jobbe for. Vet at jeg kommer til å bli veldig så skuffet om jeg ikke klarer målet mitt, så da får jeg bare sette i gang da!
Uansett avstand og uansett alder, om det er et ordentlig vennskap spiller det ingen rolle.
Vennskapet vil være like sterkt, om det er en missforståelse, eller et fly imellom.
Du vet at selv om du ikke ser den, så er den alltid med deg, i hjertet ditt!
Du vet alltid at du har  en person som er med din side.
Som kan fullføre dine setninger, fordi den personen kjenner deg for godt.
Hun støtter deg alltid når du er neden for å er ikke i tvil om at du vil greie ting.

Snakkes;*
GJORT I DAG?
SYNES OM BILDENE?

HVA SYNES DU?Tok en test i dag på vilblli.no, for å finne ut hvilken skole jeg burde søke. Fikk da samme resultat som alltid! Å det er bare 2 mnd igjen så må alt være på plass av valg.


Som dere da ser så er det kun 1 linje som går helt ut Musikk dans og Drama!
Er jo bare positivt da, som dere sikkert har fått med dere så brenner jeg for dans. 
Synes dere jeg burde søke på den linjen ?

GÅRSDAGEN FORESTILLING

Heisann!!

Gårs dagen var helt fantastisk! Var en koselig dag, selv om jeg var dødsliten og vondt i bena da jeg kom hjem etter å ha vært der i 11timer.
Ble veldig mye venting, siden jeg bare var med i del 2.
Da det ble generalprøve, gikk tiden litt fortere. Da stod jeg ved siden av en koffert, og holdt klar klærne til Kristin kom inn fra scenen og skulle ut igjen!
Er min "lillejobb" når det er konsert, siden hun alltid sminker og fikser håret mitt:)♥
Tok faktisk heller ikke så masse bilder som jeg trudde jeg kom til å gjøre. Var så mye skjedde hele tiden.
Å under forestillinger var det ei fra klassen som filmet dansene og ei anna tok bilder om dere er innteresert i å se noe av det?
Her er hvertfall litt bilder jeg har fått til nå(får resten i morgen) av sangeren og bandetSnakkes;*
VIL DU SE NOE MER BILDER\ VIDEO?
HVA GJORDE DU I GÅR?

KULTURHUSET SNARTHeisann!!

Da begynner kl og  nærme seg halv 8.Ble vekt 10 på 7 hoppet i dusjen og kledde på meg. Er stolt, hadde dette hvert en skoledag hadde det blitt stått opp og stress ut døren.
Drar opp til Bestemor og Bestefar om en halvtime eller noe slikt, også kjører de meg til Kulturhuset kvart på 10.
Gleder meg masse!
Håper dere alle får en Fin Lørdag i dag :) Hvis du er i nærhet av Svolvær, annbefales Pink Floyd kl 19.00 i kveld fantastiske flinke elever!
Har pakket alt ned så ble web bilde nå, av ren lattskap

Om du ikke ser hva dette er;p så er det bagen med kostyme, sminken, kamera osv!

Snakkes;*
HAR DU PLANER OM Å SE PÅ KONSERTEN?
ER DU Å VÅKEN SÅ TIDLIG?

DAGEN ER I MORGENHeisann!!
*
Bildene ble tatt i dag sammens med Helene og Kamilla*

Dagen i dag gikk til å være i Svolvær etter skolen. Etter å lage ferdig del 1 til må gjøre videoen. Dro vi ut til Amfi, for å skaffe det siste Helene trengte til konserten i morgen. Vi møtte Kamilla etter det og var med hun helt til jeg dro.
For å roe ned nærvene til i morgen, dro vi til kulturhuset. Men roet ikke nærvene så veldig, de var jo så flinke, har fått øvet lenge, å virkelig kan det de gjorde. Vi der i mot har ikke fått øvet på scenen og har bare øvet denne dansen 3 ganger.Men selv om det er små ting her som må fikses! Så bare ELSKER jeg dans. Der vi øver teknikk til vi svetten render, vi terper på en ting gang på gang. Tøyer og bøyer for å blir myk. Dette er masse i dans, som mange ikke ser, de tror det bare er å lage en koregrafi. Men langt ifra. Kan litt, og her en lang vei å gå.
Er også kjempe herlig og ha konserter, så masse herlige folk å være med.
Opp tidlig om morgen, for å stresse med å finne fram, og dobbel sjekke at ingenting er glemt.
Der man har generalprøver.
Sminke,hår speil og kostyme.
Masse bilder
Sitte å snakke med en herlig dansegjeng
Bli dødsliten men med god samvitighet
Ta små pauser, der man springer til en kiosk eller en butikk.
Springer opp trappe trinnene for å få med seg resten av forestillingen når man selv er ferdig.
Har aldri opptred med de  jeg skal opptre med i morgen på samme dans.Var på en gr før der det bare var "store" men siden fler kom inn, og jeg ikke gikk på vgs (som bare skiller 1år i forskjell ) Så er på den gr der nybegynneren kommer inn,siden jeg ikke går på vgs. Ganske kjipt!
Serlig når jeg er den eneste som virkelig elsker dans av hele meg. Heldigvis har 4 nye meldt seg på, som hvertfall liker dans VELDIG godt. Å de skal jeg danse med i morgen. 2 av dem er Helene og Kamilla, som jeg var med i dag.
Gleder meg masse vi har det så koselig sammens på trenningene, å de er virkelig noen søte små jenter! Selv om de er mindre enn meg,spiller det slettes ingen rolle, så lenge som at de går på dans for at de liker og virkelig satser på det. Å når de er kjemper herlige jenter, ingen grunn til å droppe dem da!

Kommer masse oppdatering i morgen kveld og søndag, både bilder backstage og kanskje en film også(?) Film fra dansingen og bilder. SÅ trur dette blir bra

Snakkes;*
SKAL DU SE\OPPTRE I MORGEN?
HVA HAR DU GJORT I DAG?


LAGER MÅ GJØRE VIDEOHeisann!!

Tok bussen til Svolvær etter skolen,for å dra til Helene. Så nå sitter jeg hos henne, og vi har ordnet klart til må gjøre videoen vi postet ut info om for 3uker siden.
Vil bare takke alle som har komment med forslag! :)
Blir to deler en inne med mat og en ute med ting vi må gjøre;p


Ønsk oss lykke til da! ;p

Snakkes senere i dag;*
HAR DU LAGET MÅ GJØRE VIDEO?
VIL DU ØNSKE OSS LYKKE TIL ?

 

DEN KALDE KRIGENHeisann!!

Akkurat nå holder jeg på med å lese dette:


I morgen har klassen min gruppe framføring i samfunnsfag.Vi fikk i oppgave å skrive om den kalde krigen går mot slutten, og skrive hvorfor.
Så jeg skal skrive om BerlinMurens Fall men skriver også om starten på berlin muren
Så skal jeg skrive om Sovjetuniones oppløsing!
Får bare håpe dette blir bra :)
Snakkes etter dans i dag:
Snakkes;*
VET DU NOE OM DETTE?
HAR DU HATT FRAMFØRING?

SKOLEDAGEN I BILDERHeisann!!

Skoledagen i dag var vel egentlig ganske grei. Matte, Nafa og Fordypning. Etter det hadde vi i de 3siste timene Kunst og Håndverk. Vi sa ikke nei takk til 1ekstra time med det. Så i de 3timene, så var vi ikke på klasseromment. Vi var spred med forskjellige kamera i hånden. Tok med mitt private så tok en god del bilder.
Oppgaven er rett og slett, at man skal ta et selvportrett, av seg selv på den måten som er deg. Det bildet blir da plassert med de andre i klassen, der det står et eller annet om skoleåret i 10ende. Så skal lærerne henge det opp på torget en eller annen plass.
Kommer vel ikke som noe sjokk, at jeg sier at mitt bilde skal vise at jeg liker dans?
Så på Lørdag under konserten, skal ei vennine ta bilder av meg, mens jeg danser på scenen.
Men jeg kunne ikke gå 3timer uten å gjøre noe, så dro å hjalp andre med å ta slike bilder. Å for å øke karakteren min, ble jeg også tatt bilder av. Så kan jeg legge alle bildene i permen, for da ser de at jeg har jobbet mye med det. Var det lærerne tipset meg om ;P 
Slenger med noen bilder vi tok i dag + bilder fra skolen:

Her sitter vi altså i friminutteneSkolen min! Ja ser ut som et fengsel;p

Skolebakken, og litt mer av veien til busstoppet!Gangen når du kommer inn hoveddøra

Trappen opp til 2etasje

Vår"egen lille gang" Med do og mat og helse rommet inn den røde døren. Så vi blir ganske så fristet når folk, lager mat å vi kjenner lukten i gangen.
Alle andre klasser har klasserom ved galleriet.
Her er galleriet, som man kan gå helt rundt, der 7-9 har klasserom!

Film rommet vårt :

Veda og Meg♥

Ronja og Meg ♥

Pulten min ;p

Klasse bamsen vår Teddy!


Her var hvertfall noen av de bildene jeg tok i dag! Ble over 200 bilder.

Snakkes;*
HVA SYNES DU OM BILDENE?
HVA HAR DU GJORT I DAG PÅ SKOLEN?
KAKE I OVNENHeisann!!

Kom hjem for 15min siden, og kaken er i oven, som vi skal spise når vi får besøk. Å nå er det over til å lage mat til Lillesøster og meg. Er spent på om kaken blir god, er ikke egentlig den som burde stå på kjøkkenet;p
Kommer bilder fra skoledagen i dag så ikke gå noen plass!


Snakkes;*
SKAL DU BAKE KAKE I DAG?


SPØR OG JEG SVARER

Spør meg om hva du vil! Å jeg svarer på spørsmålene, når jeg har fått en del :)

Snakkes;*
HVA LURER DU PÅ?

JUST LOVE YOU
30 MIN IGJEN  


Fra Iu dagene! Da vi hadde morgen gymnastikk!


Nå stikker jeg på dans, så snart Stefar kommer hjem slik at han kan kjøre meg. Men begynner vel egetnlig å stresse veldig nå siden det er 30min igjen! Så vi får snakkes senere i dag, skal pakke de siste klærne i bagen

Snakkes;*
HVA SKAL DU I DAG?
HAR DU HAT MORGEN GYMNASTIKK PÅ SKOLEN?


A LONG DAYHeisann!!

Merket at denne dagen har vært ganske så LAAANG (kanskje for at vi måtte stille klokken tilbake i natt? )! Ganske deillig i grunnen også, da får jeg gjort  det jeg vil, og tiden løper ikke bare i fra meg.
Uken er snart slutt, og den har vært ganske så bra. Den ble avsluttet med 3dagers danse workshop, og siste dagen med Monica var i dag!
Har stor koset meg så altfor masse,og kunne ha ønsket vi hadde henne hver dag. Åååå bare tenk hvor gode vi hdde blitt da.
Jeg dro derfra,med en trist følelse, kunne så gjerne ha danset når neste gruppen og var der. Fikk heldigvis alle sangene ned skrevet så her blir det styrke trenning på G.
Ellers så er ikke været noe å skryte av, det regner i bøtter og spann, og det har det gjort de siste dagene. Men er mye bedre det enn snø, synes hvertfall jeg!Smoothie i dag :DNå blir det å fortsett med mitt mål,å tøye og bøye i noen minutter;p Slik at jeg klarer spagaten innen 29Desember! Så klokken 20.00 blir det BigBrother og så blir det styrke trennig

Snakkes;*
SER DU BIGBROTHER?
HVORDAN ER VÆRTET HOS DEG?


INNEN 2MND SKAL JEG KLARE Å

Nå  drar jeg straks på trenning.Skal danse fra kl 10.00 til kl12.00

I går på trenning tok jeg å noen andre fra danse gruppen, og satt oss et mål. Det måle går ut på at innen 29Desember skal vi klare spagaten! Er veldig spent på hvordan det blir å gå, er jo stiv som en stokk. Men jeg skal klare det.
Men nå må jeg nesten gå så vi snakkes senere, ha en fin morgen!

KLARER DU SPAGATEN?
HAR DU NOEN MÅL ?

SLIK BLE JEG SMINKETHeisann!!

Da var dagen snart over og jeg er sykt sliten. Vondt i hodet og kjenner benene mine verker! Men skal ikke klage, ble en lang dag men vellykket. Vi fikk tjent litt til klasse tur, og samtidig være veldig sosial og ha det koselig med klassen! For vi har vært på skolen siden i morest ( bortsett fra noen butikk turer, og når jeg dro på dans)
Dans var foresten super gøy! Ble hard trenning på styrke og kondisjon,og masse andre danse ting super gøy: D
Skal på dans medMonica kl 11 i morgen til kl 13
For de av dere som lurte sminket Emilie meg slik som bildet hviser!
Hahah den "gode" og den "onde" siden


                           Meg                                                                                          Emilie ♥


Snakkes;*
HVA SYNES DU OM SMINKINGEN TIL EMILIE (SMINKET SEG OG MEG)?
ER DU SLITEN?

ET BILDE JEG BLIR GLAD AVHeisann!!

Lenge siden et morgens innlegg har komment, har vel bare vært veldig sene innlegg i det siste.Men i dag har jeg fullt program,som skal gjennomføres. Er skole til 14.00(som vanlig) etter det blir klassen min igjen og fisker til halloween dickoteket vi skal ha, til inntekt for klassetur. Kl 17.00 starter dickoet for de minste.Kl 18.00 kjører jeg rask til Svolvær og blir der til kl20.00 for å dans og øve! Så er det tilbake til skolen og være der til kl 22.00
Så slik blir min Fredag bli ganske koselig, mye stress og slitsot men det går :)
Derfor må jeg jobbe hardt de timene jeg er her siden jeg fikk lov å dra på dans .
Så håper alle får en fin fredag og fredags kveld. Håper dere fortsatt er her når jeg skal blogge om dagen i kveld!

Liker dette bildet veldig godt, blir så glad av å se på det av en merkelig grunn. Sikkert for at det er en knallfarge på bildet! Å selvfølgelig at det har med dans å gjør. Ønsker meg og har ønsket meg ballet sko i julegave, så får håpe at etter jul kan jeg og øve på dette:


Snakkes;*
HAR DU PLANER I DAG ?
HAR DU ET BILDE DU BLIR GLAD AV ?