Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


AnnonserT-dayHeisann!!

Tirsdager og Torsdager er hvor hele dagen går til trening. Å det var så godt å være i gang for fullt igjen etter julen.
Vekter på arm og ben +styrke trening har jeg kjørt i dag,å det kjennes!! Etter dette har jeg hatt min første innebandy time etter jul! Er så fantastisk herlig!! Elsker å være i gang med hverdagen,stå opp tidlig,trening,sunn spising og faktisk være tilbake på skolen.Håper bare å klare å holde denne motivasjonen ved like!

Nå skal jeg snart innta seng,helt skutt! Å i morgen er det påann igjen med trening fra 06.30!woop woop:D

FredagskosHeisann!!
Nå sitter jeg i sofan hjemme i Lofoten.Har vært med søteste lillesøster siden jeg kom,super koselig!Så nå har vi ryddet huset,å tent masse lys.Mamma og dem er akkurat komment hjem,så nå blir det TACO<3
Håper alle dere får en fin fredagskveld:-)
Nåh er det maaat

En hel dag med korHeisann
Akkurat nå sitter jeg på kulturhuset,å pausen er nettopp over.
Idag er det full øving til morgen dagens konser.
Super bra stemnning,men formen er helt der nede..så får bare bite i meg for konserten må jeg være på..

Ha en fin dag videre snakkes senere:-)

Hus konsertHei hei
drar nå til Rønvik kirke,for å synge med klassen min og muikk elevene!
Snakkes<3

Ny video senere?Hei hei!
Da sitter jeg på skolen,uten lærer.Skulle egentlig ha spansk,men læreren er syk.Utrulig kjipt når jeg elsker spansk men litt deillig å,etter 4timer dans.
Timen er snart over og da vender man til resten av klassen(er den eneste fra klassen min i denne gruppen)
Hadde mine første danser timer innenfor skolen i dag,men forteller mer senere i videoen som kommer i dag.Skal på hybel academi i dag så videoen kommer i 19 tiden når jeg er hjemme:-)


Håper alle dere får en fin dag videre!Nå blir det nafa og engelsk

Før jogging til danse studioet i dag å bilde tatt akkurat nå

Dag 4 I BulgariaYey mobil blogger nå for første gang,ganske kjekt når jeg ikke har tid til å sitte nede med pc. Nå sitter vi ute på hotelles resturante,å jeg nyter hver middag her;bare elsker den burgalske salaten og alt annet her.
Etter på skal vi gå strand veien å kjøpe drinker og kose oss.
Kl 21.30 skal jeg se på show som entertain lager,gleder meg veldig:-) var i går;å det er det jeg kaller kvalitet.skal også være fotografen dems disse dagene så blir masse å vise dere.


Hadde det supert på defin show og vannpark!bilder kommer :-)

Snakkes
Hva gjør du disse dagene?
Skal/vært på ferie ?
,

KINO FILMERHeisann!!

Så  filmen Snow  white & The huntsman i går med noen jenter fra klassen, var super koselig! Så mye filmer som jeg vil se som går nå, også skal jeg på ferie snart, men skal unne meg en til kinokveld! Å da blir filmen " LOL" sett! Så det gleder jeg meg veldig til!

De fleste har vel hørt filmen om Snøhvit og de 7 dvergene, et super søtt eventyr! Denne filmen var bassert på det eventyret men på en annen vri. Likte filmen veldig godt, hvis man ser bort fra at jeg skvatt her og der og det var veldig mye spennding! Noen tårer trillet også!

Dette er en film der man går inn i en evnetyr verden, satt bare å smilet av de søte dyrene som var der, åå elsker den scenen!
Til drama og spennding
Var også kjærlighet inn i bildet.

En film bassert på den onde stemoren som prøver å ta over slottet, og ikke minst kvitte seg med Snøhvit som er så pen! Jeg anbefaler denne filmen på sterkeste, du vil bli positivt overasket med tanken på at man ser ikke så mye i traileren, som egentlig skjer i filmen!

 Vil ikke si mer om denne filmen for vet at det er mange som ennå ikke har sett den, men den annbefales! 

Så lurer jeg på en ting! Hvem av dere har sett LOL? Si din menning om disse to filmene!
 

Snakkes;*
Sett noen av disse filmene ?
Synes om dem? 

PÅSKENS BLOGGER ER + NOE TIL DEREHeisann!!

Tusen takk til alle dere som har meldt dere på, setter jeg så stor pris på! Håper at dette er noe jeg kan ha oftere! Trakk som vanlig utfra rangome.org. For det er den mest retferdigemåten, jeg kan ikke velge eller noe slikt når jeg kjenner mange av dere! 


http://zanetalife.blogg.no/

Ei utrulig søt jente, som har masse nye bilder i hvert innlegg! Selv har jeg ikke lest denne bloggen så altfor lenge, så vet egentlig ikke så mye om denne bloggeren. Men kommer til å følge denne jenta. 
Jeg liker veldig godt headeren hennes, kanskje litt uklar skrift da men ellers er den super! Designet er klart og fint og lyser veldig opp.
Hun oppdaterer bloggen ofte nok, noe som er et stort pluss. Hun stiller også i noen innlegg spørsmål til leserene, bare fortsett med det for det liker mange! 
Alt i alt kan jeg da si at jeg anbefaler denne bloggen! :D  

 http://carb0s.blogg.no/  

Disse to  søte jentene har nettopp startet å blogge! Så har ikke så mye å gå ut i fra! Men headeren er enkel og fin! De har komment seg godt i gang, med mange kommentarer og alt og kommenterer tilbake! 
Så kan vel bare si at her er en fersk blogg, start å følg dem framover :)  
 
Annbefales og skjekke så hva kan skade?


http://hannavaage.blogg.no/ 

Dette er faktisk en av mine favoritt bloggere, om noen spør meg om blogger å lese er hun en som blir annbefalt! Første man legger merke til er headeren som er superfin bare elsker den! Hun har ofte videoer og blogger utrulig bra, masse spenndene bilder og super redigering. Elsker stilen og blogg måten hennes. Å til å ha en stor plass i blogg verden tar hun godt mot leserne sine. Prater med henne nesten hver dag!
Annbefaler denne bloggen! 


 Nå holder jeg på å laste ned en video til dere, er på 25% så vil ta litt tid men den kommer :)Så følg med! 


Snakkes;*
Lest\leser du noen av disse ?
Kommer du innom senere for å se videoen? 

Påskens blogg?Heisann!!

Det er Langfredag ute er det snart mørkt, og det føles som at vinter nr 2 har startet, noe som ikke er bra med tanken på at den egentlig skal komme i November. Alt vi ser ute er hvitt,traktor kjører hit og dit for å ta vekk snen og dumpe det i havet. Veien er dekket av et hvitt glatt lag. Det er April og ikke så altfor kaldt, heldigvis! Av en merkelig grunn er jeg vant til dette, jeg bor i Lofoten og vi får ikke vår før Mai minst, men snen i fjellene blir gått over sommertid! 
Idag har vi vært en tur i Bowling hallen, av min flaks er minnekortet borte her i stuen en plass, så blider har jeg ikke fått fikset. I morgen drar jeg til byen for å kjøpe et nytt til dere! Å da er det helg, så da slipper jeg å vente  til etter 17for nett(som skjer når jeg er hos pappa)
Var veldig uvant og se at blogg.no har blitt forandret, men blir nok vant til dette etter hvert. 

Kjører med dette i gang en påskens blogg, vil du bli  
PÅSKENS BLOGG?

Skriv blogg adressen i kommentarfeltet og jeg trekker ut minst 2  som jeg trekket ut! 
Jo flere som melder seg på jo flere trekker jeg ut 
 

Snakkes;*
Meld deg på ? 

hits