Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonser
på ann igjenEn stund siden sist, og synes egentlig dagene bare flyr avgårde. Endelig hadde jeg startet på innebandy igjen sist uke, laget flotte planer fremover og endelig startet tilbake med et aktiv og godt liv.. og så skjer det igjen! Helt uforventet akkurat som sist. Samme skulder også.. men denne gangen mye verre og det tok mye lengre tid.
Ja,  tirsdagen fikk jeg skulderen ut av ledd igjen,skulle ikke mer til enn å legge posten bak i bilen. Så nå nølet ikke legene og venter nå på svar på operasjon, noe som er en annen sak! Er jo så klart til det beste, men noe jeg gruer meg utrolig mye til etter at jeg har lest så mye på nettet om den operasjonen.

Akkurat nå, på denne tiden av året hvor jeg ikke har tid til slikt! Jeg som skulle bli med å spille kamper, og endelig få starte på innebandy igjen,bruke styrkerommet for fult og ha gym på normal vis igjen. Å jeg som hadde blitt så flink og jogg hver dag.

Går jeg 100m nå er jeg så sliten og det dunker av smerte. Til og med det å sitte på skolen er det jeg helst vil unngå nå. Den beste plassen og oppholde seg nå er i sengen.. men gurr det er så kjedelig, at man blir lei etter 10minutter.Er vel en mening med dette som alt annet.
Siden jeg uansett skal ta en sikkelig rolig søndag i dag, skal jeg starte og pakke og fikse til hjemreise i neste uke! Mye som skal med og mye jeg skal få plass tilI Hverdag ,  0 Kommentarer


  


Legg igjen en kommentar..

Navn:

Mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits