Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonser
Den herlige tiden i venteEn ny måned er startet og ser frem til nok en fantastisk høst i Kautokeino! Høsten kommer sakte men sikkert her, med farget trær og mørke kveld og snart er kulden og den første snøen nok her på bakken også.
Tiden fremover ser jeg virkelig fremover til, det er klart for comeback etter en lat ferie, og politikk måneden nærmer seg. Om en måned reiser jeg med min fine vennine til OSLO for å delta på NSR sitt Landsmøtet. Å dette kommer til å bli HELT RÅTT! Så mye folk, og så mye å lære! Dette har jeg gledet meg til i over 1år og nå er jeg endelig meldt på og klar for å reise.
Før den tid, vender jeg og bilen min ( forhåpentligvis litt selskap også) på en 72mils lang reise hjem til kjære Lofoten for å tilbringe godt over en uke på hjemmebane, og ladde opp før jeg så flyr til Østlandet.

I dag har jeg vært tilbake på hesteryggen etter en good pause, og ser virkelig frem til å tilbringe morgener og kvelder med den hesten. 

Er ganske så deilig å starte dagen halv 11 i morgen og rett på 3timer samisk historie. Så får jeg tar kveld blir det en protein kvelds før jeg kryper til køys.

Det er bra fint her på denne tiden av året!I Hverdag ,  2 Kommentarer


  

Cecilia Catharina
Så fantastisk bilde! :D
02.09.2014, 23:32
Blogg: http://styleus.blogg.no
Mina Kanchan
Høres ut som du har fine dager og fine tider i kommingen :-) Herlig!
03.09.2014, 16:33
Blogg: http://m1nakanchan.blogg.no

Legg igjen en kommentar..

Navn:

Mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits