Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonser
Høydepunkter kommerDet å våkne opp i dag å se at det var den 20. Mai var utrolig herlig! Ikke bare for at det betyr at det er 4uker til skoleslutt. Men også at jeg faktisk har bodd i Kautokeino så lenge. I neste måned skal jeg skrive leie kontrakt. Til høsten krysser jeg fingrene for at jeg får de programfagene jeg har ønsket,noe som tilsvarer 15timer i uken. Det er liksom nå alt starter, det er nå det skjer. Fra høsten av skal jeg bo alene, slik jeg gjorde for 2år siden. Men alene 72mil fra hjemplassen, i et annet fylke. Fra høsten får jeg kanskje masse av de fagene jeg inntreserer meg for, å på den måten kan lære meg mye mer. 
Nå er ting som rett før jul, du vil at julen skal komme men egentlig har du så mye å gjøre før den tid. Så at det snart er ferie er FANTASTISK. Men får den tid skal veldig mye utføres.

I dag har jeg fått byttet oppkjøringsplass, så jeg skal kjøre opp hjemme i Lofoten å kunne ikke blitt bedre! Der kjenner jeg veiene og vet litt hvordan ting fungerer. Her husker jeg aldri hvilken vei jeg kom fra eller hvor jeg er, haha! 
Teorien skal tas og et inntesivt kjørtimer med det jeg mangler før jeg kan ta sommerferie. Å klare teorien fortest mulig så jeg har flere datoer å velge mellom! Ting er så herlig for tiden, å gleder meg virkelig til tiden fremover! Men at alt av kjøring skal vær ferdig til juni, å at jeg skal være kjøreklar før sommerferien, hmmm ja vi får håpe på det. Kjører jo ikke noe annet når jeg er hjemme, å på skolen, så vanskelig kan det bli! Men får bare krysse fingrer å tær.
Går alt etter planen har jeg lappen når skolen starter. Dato blir ikke publisert før ETTER jeg har tatt lappen OM jeg har klart den, haha!

 I Hverdag ,  0 Kommentarer


  


Legg igjen en kommentar..

Navn:

Mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits