Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonser
Gleder meg til tiden fremoverDet er rart hvor hendikappet man føler seg, om noe mangler. Nå har jo ikke jeg mistet noe, men det å ikke kan fikse håret selv og plages med enkle små ting. Det å få vondt etter 5meter. Det å spise mer smertestillende enn mat,å ligge nesten hele tiden. Ikke klare å sove før man nesten må stå opp, og må legge alt på hyllen! Trodde aldri jeg skulle bli sittet i en slik knipe. Det har ikke godt mange dager, og ikke skriver jeg med ventrehånden heller. 
Men det å nærmest ikke får jobbe før Juni, ikke innebandy før høsten! Å at hele øvelsekjøringen blir så forsinket 6uker frem i tid er ganske nedtur. Ikke nok med det, men det å ha blitt skadet kommer ikke gratis,nei blir utgifter på utgifter. Å igjen da må alt annet som står på spill vente. I tillegg blir det mange fritimer og dager, når det blir inn og ut  av sykehus fremover. Gym med klassen får jeg ikke ha får til høsten nesten.
Ikke ser jeg helt meningen med det heller(som alle sier at jeg må finne meningen til) jo  noen mener det er for at jeg burde ta det mer med ro! Jo det har vært godt å tatt det med ro, men det er likevel ikke å ta det med ro, når leksene må uttsettes og søvnen fortrenges. Nå setter jeg så utolig stor pris på mye av hverdagen min! ♥enda mer enn det jeg gjorde før! 

Så nå må jeg bare se fremover for å klare det her! 

Gleder meg så mye til tiden fremover! April kommer til å bli en herlig måned, allerede neste helg reiser jeg hjem på påskeferie! Det blir mye fridager og tilogmed en helgtur til Trondheim OG måneden avsluttes hjemme i fantastiske Lofoten! Man kan ikke spør om en bedre måned. Teorien skal tas snart(når er hemmelig, i fall jeg stryker haha) Jeg skal på masse samiske festivaler,fyller 18, skal reise,flytte,og hadde det ikke vært for armen hadde vel livet v'ært ganske så greit! Hvertfall så greit jeg kan få det til per dags dato.  I Blogg ,  0 Kommentarer


  


Legg igjen en kommentar..

Navn:

Mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits