Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonser
NOEREH sitt årsmøte 

I helgen som var, eller fra Torsdag til Søndag har jeg tilbringt dagene i Tysfjord på Drag, hvor jeg har deltatt under NOEREH sitt årsmøte. Dette var jo nytt på mange måter, hadde jo ikke vært medlem der før, å ikke hadde jeg vært i Tysfjord heller. Jeg reiste nedover med 3 andre fra Kauto å var fremme dagen før, altså Onsdags kvelden. TIl tross av at vi ikke hadde boplass der før dagen etter( når resten av gjenget kom) var det fantastisk gjestfrihet der, og jeg fikk rom for natten! 

Ane, Meg, Inga og Marion! På båten og knapt bare en time igjen etter en hel dag med reising.

TORSDAG- Denne kvelden kom resten av gjenget til Tysfjord, og det var da helgen egentlig kunne starte for fullt. 
     Jeg hadde klart å fått Mathilde med på å delta på denne helgen. Å hun er ganske så glad for at hun deltok nå i ettertid! Det var ganske så herlig å møte denne jenta igjen etter 3mnd,så helgen      måtte bare bli super og vell så det.  Vi hadde nokså mye å ta igjen, så første natten ble det mye snakking og en sen kveld. Jeg derimot la meg ikke før på morgen kvisten og fikk knapt 50minutter        med søvn etter at jeg var nokså så nervøs for dagen som kom å foredraget jeg hadde i vente.


FREDAG  Det var klar for å stå opp og gjøre klart for årsmøte, og en nokså stressende morgen. Ettersom jeg er så nøye på at koftebåndene blir helt perfekte, brukte jeg ganske så lang tid, men på slike arrangemanger er det alltid hjelp og få,noe jeg er ganske glad for.
Kofta kom på å nervene begynte å komme ut av balanse.
 
 
Det meste av programmet var her, utrolig koselig bygg!
 Det å holde et slik foredrag som jeg gjorde var både nervepirrende og spesielt. For første gang fikk jeg nådd ut til så mange folk på en og samme gang med min samiske historie, en historie som preger mye tårer. Å var ganske spent på tilbakemelding fra salen, å hvordan dem godtok min historie! 
Senere på kvelden var det fakeltog for distriks medisking senter, som NOEREH hadde arrangert. Utrolig bra oppmøte, og så herlig å vise at man bryr seg, og prøver å gjøre en forskjell med slike markeringer.

 
LØRDAG siste dagen med årsmøte for denne gangen. Å kanskje den dagen jeg blir å huske lenge! Denne dagen ble jeg valgt inn for å sitte i styret for NOEREH for dette året som vi har nå i vente. Noen vil kanskje tenke at det bare er et styre, men for meg er det muligheten til å gjøre noe. Gjøre en forskjell. Spre ting. Engasjere andre. Få til ting. Brenne videre. Drømme. Jobbe. Jobbe for. Jobbe mot. Gjøre en forskjell. Bli kjent. Dette er en ny drøm, en ny drøm som jeg får leve!♥Er så giret, og gleder meg til vi er i gang med det første styremøte.
Det å få så mye tillit fra den gjengen, hvertfall tillit nok til å komme inn, betyr utrolig mye, når jeg satt der flere ganger å tenkte at nå er jeg ikke med i år, ettersom at navnet mitt ikke var på listen med det første. Men med et benkforslag, gjorde at det ble et alternativ. 
Ser utrolig mye frem til å arbeide med denne flotte gjengen her! Planlegge, gjennomføre og lykkes! Å ikke minst bli enda bedre kjent med dem! Dette gleder jeg meg utrolig mye til, så mye nå i vente fremover, og mye og jobbe med! 
 

Helgen førte til altfor lite søvn, mye latter,nye bekjentskap, og nye vennskapbånd, nye dører som åpnet seg, og nye lærdom, nye opplevelser og nye minner.♥Helgen var helt fantastisk på alle måter og for å være helt ærlig var det så vanselig å ikke gråte da vi sa farvel. En helt fantastisk gjeng! Folkene! Jeg føler meg så hjemme på slike plasser, er i virkelig mitt element! Mitt liv. Å det jeg brenner og står for. Å det er så herlig å få bekrefte det nok en gang, at det er i slike omgivelser jeg skal engaskjer meg i. Det er her jeg hører til og det er her jeg har et stort hjerte til.
Helgen er bare et stort minne, å vanskelig å få alt ned i skriftform! Så kan vel bare si at jeg anbefaler alle til å bli medlem her, og delta selv neste gang noe slikt kommer! 


Den herlige NOEREH gjengen under årsmøtet på Drag i helgen♥

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN SOM DELTOK I TYSFJORD ♥ Tusen takk til all støtten og tilbakemeldinger og muligheten til å være med videre! Tusen takk til alle som gjorde denne helgen helt fantastisk! Tusen takk til dere som hørte på under mitt foredrag! 
Tusen takk  ♥ 

Nå gleder jeg meg til våren, hvor styret skal reise og møtes for første gang etter denne helgen! Da blir det nok en helt super helg! 
 I Blogg ,  0 Kommentarer


  


Legg igjen en kommentar..

Navn:

Mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits