Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonser
Hva mer kan man ønske seg?Nå er madrass i boks og i morgen skal jeg begynne å pakke å finne frem. Kofter, sjal,sølje,kamera osv.. Onsdagen tar jeg tidlig vinterferie, og det kommer til å blir ubeskrivelig herlig! Reiser med 3andre til Tysfjord i bil. Har selv aldri vært i Tysfjord,så det kommer til å bli utrolig spenndene. Vi skal kjøre hele veien, så blir en lang tur, men ikke minst utrolig koselig! 
I Tysfjord skal jeg være fra Onsdag til Søndag. Torsdags kveld kommer resten av gjengen som skal være med, og vi regner med vi blir en gjeng på 30stk. NOEREH skal arrangere landsmøte, så dit kommer masse samiske ungdommer!
Selv er jeg en del av "programmet" å skal holde et foredrag Fredagen der! Noe jeg er utrolig spent for. Men mi snille gode Mathilde kommer til Tysfjord,da får jeg også metalt støtte under foredraget! Hun skal faktisk være der hele helgen sammens med oss, noe som blir utrolig koselig♥Sist vi møttes var i jul og det var UNDER en dag! Vi satt faktisk å snakket om at vi har bare møttes 4dager siden skolestart, noe som er utrolig sykt! Så gleder meg veldig til å treffe den jenta igjen, vi har så mye å ta igjen, å i tilegg kan vi krysse av på en ny plass vi har reist sammen! 
Søndagen reiser jeg til Bodø sammens med Mathilde og blir der i noen timer, da får jeg forhåpentligvis møtt en del av Bodøfolkene der, før jeg reiser videre! For jeg skal faktisk hjem en snar tur! Siden vi har vinterferie Mandag og Tirsdag, er jeg hjemme i Lofoten da! Savner de der hjemme så utrolig mye. I tillegg blir det litt godt å få litt ferie så det her kan ikke bli bedre. 

Vet at det kommer til å bli helt forferdelig trist å foralte alt det her igjen! Men hedligvis kommer April og Mai snart med mye ferier så det blir det flere hjemturer.


Når man bor så langt borte er all tid verdifull tid! Sist kom disse to på flyplassen når jeg hadde 2timers venting! Utrolig koselig!  I Blogg ,  1 Kommentarer


  

~ Sindre Ellingsen
Åhhh! <3 Så koselig Ulla! Jeg sitter på toget til Steinkjer! :D God reise! <3
24.02.2014, 12:39
Blogg: http://sindreellingsen.blogg.no

Legg igjen en kommentar..

Navn:

Mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits