Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonser
Når tiden blir lang, strekker hjemlengsel tilI går var det alle hjertersdag og den ble tilbringt med vertfamilien, med 3 retters middag, noe som smakte helt fantastisk godt! Senere på kvelden dro jeg til Adele å så film, spise brownies og godis! En superfin "feiring" var nå hvertfall ikke helt alene♥
Herlig er også tanken på at det kun er Lørdag i dag! Mandag tar jeg en fridag,for å kjøre hele dagen i Alta, og jeg gleder meg veldig! Er så utrolig herlig å lære så mye og dagene telles sakte men sikkert ned til den dagen jeg kan kjøre opp! Det skal bli helt ubeskrivelig herlig, å få lappen i handen. 
Tirsdagen er det åpen dag på skolen, og Onsdagen er det bare 1uke til jeg reiser til hjem fylket for å holde foredrag! 


Gleder meg som en liten unge til å få kjøre igjen, men også til å reise til Nordland uken etter! Har ganske så mye hjemlengsel nå for tiden, og selv om jeg ikke møter noen hjemfra, så er det nesten hjemme. Egentlig ganske så trist at jeg er 4timer unna hjemmet mitt i 5dager, men ikke har muligheten å dra hjem.. men men! Regner med at jeg vender nesen hjemover til Lofoten i April, noe som skal bli utrolig godt.
Trives helt fantastisk godt her og kunne ikke hatt det bedre. Men hadde de der hjemme vært her hadde alt vært perfekt! Er så knyttet til de der hjemme, at det å få se dem hver 3mnd er helt forferdelig. Særlig mine småsøsken. Det er også når man er borte at man merker hvor mye en person betyr for en! 
Merket ikke noe av dette da jeg bodde i Bodø,for jeg var hjemme så å si hver helg. Det var ikke mer enn 4dager borte nesten, nå har jeg hvert borte i over 2mnd.. og i høst 3mnd! Så helt klart en STOR overgang.. er ikke like lett som før å komme seg hjem!Alt er så utrolig dyrt,for jeg må ta 3fly for å komme meg hjem. 
Derfor er også motivasjoen for å få lappen utrolig stor! Å det å spare til bil. For da skal jeg kjøre hjem til Jul, med bilen full av gaver så jeg slipper å få overvekt på kofferten igjen! Hahah! 

Savnet er utrolig stort, men man lærer så mye! Har folk i Bodø jeg ikke har sett siden skoleslutt og det merkes! Det skal bli så herlig å se alle disse igjen i April,Mai, og Mars går turen ned til Oslo i skolesammenheng,  da får jeg også møte en del kjente♥

Man lærer det å sette pris på det man har, men også hvem man faktisk burde savne! Hvem som er der, og hvem man aldri hadde. 

Jeg bor ikke så langt unna, og i sammeland!Jeg bor ikke på andre siden av jorden som mange andre på min alder gjør akkurat nå. For meg så er avstand avstand. Uansett om jeg er her i Kautokeino eller i USA, så kommer jeg meg ikke hjem uansett. Er likevel langt unna!  

Jeg trives utrolig godt her oppe i kalde nord! Har startet et nytt kapitell og ny del av livet. Føler meg faktisk hjemme! Er her jeg bor og er her jeg blir å bo de neste 2årene, dette er min eget hjem som jeg har valgt! Hjemmet hjemme i Lofoten, vil alltid være hjemme uansett hvor jeg er, for der er alltid Mamma og dem! 

Men uansett hvor enn jeg er i verden, vil alltid savnet av de nære og kjære være der! ♥ I Hverdag ,  0 Kommentarer


  


Legg igjen en kommentar..

Navn:

Mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits