Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonser
Et år slutt, til en ny startHeisann!!


For 1år siden var det bare 2uker til jeg fikk vitnemålet, og en sommer framfor meg med med spørsmål hvor høsten skulle tilbringes! Hadde bare søkt skole hvor jeg måtte flytte!Kom inn i Bodø,å nå er året snart over! 
Har hatt en helt fantastisk tid i Bodø, å opplevd så utrolig mye. Har knyttet utrolig sterke vennskaps bånd og fått masse herlige minner! Har fått venner for livet og en fantastisk lærdom♥

Trodde aldri det skulle bli så trist, men tanken på å forlate alt det her er fælt! Vet ikke hvordan høsten blir og håper vennskapene er så sterke at avstanden ikke har noe å si! 
Bodø har gitt meg så utrolig mye! 
Er helt sikkert noen som synes det er teit og svak!  Å halvparten skjønner kanskje ikke vitsen til hvorfor jeg skal bytte skole å starte alt på nytt. 

Garanti på at jeg blir å trives på den nye plassen har jeg ikke!

Har lært og opplevd masse i Bodø og mye som jeg er så takknemelig for! Personer som betyr utrolig mye for meg! ♥
Har fått erfart det voksne livet og måtte stått på egene ben, noe som kommer  godt med til høsten! 

For 1år siden, var jeg redd for at jeg ikke kom til å trives i Bodø! Nå dreper tanken på å miste noen av disse personen! 
Har fått hørt mange ganger at hvorfor lærer jeg ikke alt jeg vil lære i Bodø og fortsette skolen der! Er jo et godt spørsmål det! 

Jeg lærer mye bedre av å oppleve, så å oppleve den samiske kulturen og være på en plass der jeg får samisk på skolen, gate navene er på samiske og stortsett hele bygda er og snakker samisk! Så klart det blir utrolig rart, å ikke minst annderledes! 
Billetene er dyre og blir nok bare 1 hjem reise til høsten før julen kommer! Men blir jo en opplevelse på godt og vondt. 

 
Nå har jeg vært i Kautokeino,og om 15dager er jeg på tur opp til bygda igjen! Hadde det helt fantastisk der. Å dette kommer til å bli en høst som byr på mye rart! 
Har fått jobb som kor leder og holder på å lage en sang  til Kautokeino! Blir utrolig gøy å se det ferdige resultatet! Å høre den synges når julen kommer:D


Søndagen blir det tilbake til Bodø for å være ut uken,møte folk å få pakket ned hele hybelen!

TUSEN TAKK BODØ FOR ET MINNERIKT ÅR♥ I Temaer ,  2 Kommentarer


  

Madelene
Super fin blogg og du har veldig fine bilder :D
05.06.2013, 16:37
Blogg: http://maddismote.blogg.no
bentesliv
Stolt av deg jenta mi<3
05.06.2013, 20:05
Blogg: http://Bentesliv.blogg.no

Legg igjen en kommentar..

Navn:

Mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits