Ulrika


Ulrika, 15 år, Kabelvåg.
Velkommen til min Dagbok om livet mitt! Er alltid hyggelig med kommentarer og ja
jeg kommenterer selvfølgelig tilbake:)Siste innleggKategorierArkiv


Linker


Annonser
Luke nr 6 # Hjelpe de hjelpløseSkrev et slikt innlegg i fjor å, men jeg føler jeg aldri får sagt det nok! Så tar opp det samme temaet som i fjor  å! 

Helt siden jeg var liten, har jeg vært den jenta som gleder meg  til jul 4mnd før desember. Som har vondt i magen,av spenning, lykke! Julen har alltid vært den beste tiden i året. Men har du noen gang tenkt på at dette kan være den værste tiden for MANGE? Er mange barn som aldri opplever, og gå til sengs lillejulaften, og våkne tidlig dagen etter med pakker under treet, glede, tradisjoner, og alle samlet! Julen er en stor del av meg,og jeg klar rett og slett ikke å se for meg 1år uten jul.. derfor synes jeg exstra synd på dem som ikke for opplevd dette, for jeg vet hvor stor glede jeg har av dette.. å enda nå som jeg er 16ÅR kan det virke om jeg er 6ÅR, når juletiden kommer!

Er så mange barn som skriker seg i søvne hver julekveld!For nå er det mer fridager og de voksne tar litt mer å drikke og woops der var flasken tom! De sitter alene i juletiden..mens andre familier er samlet og smiler av glede! 
Er noe jeg rett og slett ikke kan sette ord på, synes så fryktelig synd i alle dem! Er så mye jeg vil gjøre, så mye jeg vil bidra med for at alle som har det slikt skal få det bra♥For de burde ikke bli straffet for at deres voksne drikker.. er jo heller motsatt! 

 Etter jeg flyttet til Bodø,har jeg tenkt ekstra mye på "slike" folk! Hver dag møter jeg uteliggere. Hver dag møter jeg narkomanene fra "ekko" som selger blader.Dette er noe jeg ikke opplevde eller opplever hjemme i Lofoten! Husker så godt de første ukene i Bodø.. det var nesten "skummelt" å gå i byen! 

Nå som dette er en del av "hverdagen" min, vet hvor jeg møter dem, og når.. synes jeg mer synd på dem.. å ikke er de å "skummel" lenger heller!

Men jeg skal gjøre en forskjell ♥ å jeg synes du å burde henge deg på! Sammen klarer vi å hjelpe alle med å gi omsorg til dem eller mat, med å hjelpe dem videre på veien! ♥

Så ja julen er glede og morro! Men tenk på alle dem som ikke opplever den gleden du har i julen, og gjør noe!

Dette er noe jeg kommer til å skrive mer om, men i flere innlegg.Dette var bare et "sammendrag" slik at dere kan komme med SPM og forslag til hva dere vil ha\\høre i neste slikt innlegg! Så svarer jeg på alt som har med dette å gjøre :)

 Snakkes;*
Hva synes du om slike tema?
 I Temaer ,  1 Kommentarer


  

StineMilana
Det er så trist :/ Å tenke på
06.12.2012, 22:30
Blogg: http://StineMilana.blogg.no

Legg igjen en kommentar..

Navn:

Mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits